back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

A doua venire a lui isus hristos

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 10:52

Vino-ti in fire Symy si adu-ti aminte de stramosii tai care au fost crestini adevarati si au primit botezul din mana de apostol. Nu te uita la invataturi mestesugite care nu sunt roada Duhului Sfant ci inventia unor oameni.

Ce a lasat Dumnezeu e lasat de Dumnezeu. Caci este scris: Va trece cerul si pamantul dar nu va trece o litera din lege...

Daca tu crezi ca 2000 de ani toti stramosii tai au gresit, desi esti incredintat ca au primit credinta de la apostoli.. si tu crezi ca ai dreptate doar pentru ca crezi unora care vin cu invataturi de peste mari si tari... ar trebui sa te gandesti de doua ori...

Raporteaza abuz de limbaj
Hazardul este m�sura ignoran�ei noastre. (Henry Poincare)
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 10:53

Andu
Nu sari la altul subiect,daca sti raspunsul la intrebarea mea pentru Joanna,ascult..!!!

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

239 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 12:36

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-04-03 00:14:31apologeticum.wordpress.com/2008/09/02/ce-se-intampla-cu-ereticii...]

..ajung in rai

Fosta membra 9am.ro

239 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 12:37

De la: symy1, la data 2009-04-03 10:53:45Andu
Nu sari la altul subiect,daca sti raspunsul la intrebarea mea pentru Joanna,ascult..!!!

Symy nu te mai obosi sa raspunzi , tu nu vezi ca sunt blocati?

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 12:38

De la: symy1, la data 2009-04-03 10:53:45Andu

Pai ti-am raspuns de o mie de ori la intrebarea asta tie si altora.
Noi nu "ne inchinam" Nascatoarei de Dumnezeu cu inchinarea care i se cuvine lui Dumnezeu si cred ca stii lucrul asta, doar pui intentionat gresit intrebarea..

Noi o fericim si o laudam pururea pentru cea mai mare minune care s-a facut vreodata pe pamant si anume intruparea lui Dumnezeu intre oameni. Precum stii si tu Dumnezeu Fiul este nascut din Dumnezeu Tatal mai inainte de toti vecii, dar si din Fecioara Maria dupa trup.

Si precum stii ca noi ortodocsii marturisim ca firea lui Hristos este atat trupeasca cat si dumnezeiasca si amandoua firile sunt Dumnezeu si este normal si firesc sa strigam alaturi de Arhanghelul Gavriil aceasta mare fericire ce i s-a adus unei Fecioare si anume sa fie numita Nascatoare de Dumnezeu:

"Bucur�-te, ceea ce e�ti plin� de har, Domnul este cu tine. Binecuv�ntat� e�ti tu �ntre femei. "

Cum un om a putut sa-L nasca pe Dumnezeu??? Ce mare minune este aceasta?
Daca tu nu vrei sa ridici rugaciuni de lauda si de multumire este treaba ta. Dar iata ca pana si Arhanghelul impreuna cu ostile ingeresti a ajuns sa laude un om. Si noi vom lauda alaturi de ostile ingeresti pe Nascatoarea de Dumnezeu. Prin Duhul Sfant cunoscand Nascatoarea de Dumnezeu marele har care i se face a profetit:

47. �i s-a bucurat duhul meu de Dumnezeu, M�ntuitorul meu,
48. C� a c�utat spre smerenia roabei Sale. C�, iat�, de acum m� vor ferici toate neamurile.
49. C� mi-a f�cut mie m�rire Cel Puternic �i sf�nt este numele Lui.

Bine.... tu spui ca ea nu merita fericita, deci nu te incadrezi in profetia aceasta, dar Fecioara se referea la noi ortodocsii. Caci "marirea" de care ea vorbeste tu nu o recunosti. Ce inseamna aceasta marire? Nu oare aceasta lauda si fericire care noi pururea o ridicam pentru lauda Fecioarei prin care Dumnezeu ne-a adus mantuirea. Oare cum crezi tu ca Dumnezeu Fiul are trup acum? Oare Dumnezeu care nu este cuprins de ceruri si pamant, Dumnezeu care a facut totul va fi cuprins oare El intr-o femeie? Cum de nu vezi marirea acestei pururea fecioare si minunea intruparii.

Iata ingerul lui Dumnezeu cum vorbeste:

30. �i �ngerul i-a zis: Nu te teme, Marie, c�ci ai aflat har la Dumnezeu.
31. �i iat� vei lua �n p�ntece �i vei na�te fiu �i vei chema numele lui Iisus.
32. Acesta va fi mare �i Fiul Celui Prea�nalt se va chema �i Domnul Dumnezeu �i va da Lui tronul lui David, p�rintele S�u.

Cat despre LUCA 11:

27. �i c�nd zicea El acestea, o femeie din mul�ime, ridic�nd glasul, I-a zis: Fericit este p�ntecele care Te-a purtat �i ferici�i sunt s�nii pe care i-ai supt!
28. Iar El a zis: A�a este, dar ferici�i sunt cei ce ascult� cuv�ntul lui Dumnezeu �i-l p�zesc.

Off Symy, nu vezi cum spune Hristos. Mai intai confirma spusele acelora: ASA ESTE!!! spune Hristos, FERICITA ESTE FEMEIA ACEASTA!! nu neaga cu absolut nimic fericirea ce i s-a dat Nascatoarei de Dumnezeu. Si apoi spune fericiti sunt cei care asculta Cuvantul lui Dumnezeu...

Oare a negat cu ceva Hristos fericirea Nascatoarei de Dumnezeu? Unde Symy? Unde? Niciodata Hristos nu a negat cuvintele arhanghelului. Din contra le confirma si Hristos.

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 12:49

Eu marturisesc cu arhanghelul deopotriva. Eu spun Binecuvantata esti tu intre femei, si ingerii spun acelasi lucru cu mine. Dar tu spui ca nu am dreptate?

Nascatoarea de Dumnezeu este mama noastra a crestinilor. Ea prin nasterea lui Dumnezeu devine mama noastra dupa HAR. Caci prin Eva am primit moarte dar prin Fecioara Maria am primit viata. Ea se roaga pentru noi inaintea lui Dumnezeu impreuna u toti Sfintii pentru mantuirea noastra.

De ce crezi ca spune Hristos:

26. Deci Iisus, v�z�nd pe mama Sa �i pe ucenicul pe care �l iubea st�nd al�turi, a zis mamei Sale: Femeie, iat� fiul t�u!
27. Apoi a zis ucenicului: Iat� mama ta! �i din ceasul acela ucenicul a luat-o la sine.

Observi??? Mai intai Hristos se adreseaza ei care era mai mare decat ucenicul. Este mama ta ii spune ucenicului credincios.

Si tu hulesti unde ingerul a laudat. Tu hulesti femeia ce s-a aratat vrednica sa teasa trup de carne lui Dumnezeu. Tu o hulesti pe mama noastra. Oare tu nu stii ca in Vechiul Testament chivotul ce continea tablele legii o preinchipuia pe Feciara Maria care il tine pe Hristos?

Cu cat este mai mare Nascatoarea de Dumnezeu decat chivotul?

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 12:53

Teme-te Symy, si leapada ratacirea.

Asa cum credeau apostolii asa credem si noi, si nimic nu va cade din Cuvantul lui Dumnezeu. Pentru ca invatatura cea dreapta va ramane ca marturie. Noi nu ne inventam dumnezei noi placuti auzului, noi facem ascultare de Dumnezeu si credem in Dumnezeu dupa invatatura apostolilor...... ma rog ne straduim.. pentru ca nevrednicii de noi vom umple iadul caci pacatosi suntem mai mult decat toti inaintasii nostrii...

Fosta membra 9am.ro

239 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 13:01

1Petru 2

5 Si voi, ca niste pietre vii, sunteti ziditi ca sã fiti o casã duhovniceascã, o preotie sf�ntã, si sã aduceti jertfe duhovnicesti, plãcute lui Dumnezeu, prin Isus Hristos.
Efes 2.21-22;Evr 3.6;Isa 61.6;Isa 66.21;1Pet 2.9;Osea 14.2;Mal 1.11;Rom 12.11;Evr 13.15-16;Evr ;Filip 4.18;1Pet 4.11;

6 Cãci este scris �n Scripturã: "Iatã cã pun �n Sion o piatrã din capul unghiului, aleasã, scumpã; si cine se �ncrede �n El, nu va fi dat de rusine."
Isa 28.16;Rom 9.32;

7 Cinstea aceasta este dar pentru voi care ati crezut! Dar pentru cei necredinciosi, "piatra, pe care au lepãdat-o zidarii, a ajuns sã fie pusã �n capul unghiului";
Ps 118.22;Mat 21.42;Fapt 4.11;

8 si "o piatrã de poticnire, si o st�ncã de cãdere". Ei se lovesc de ea, pentru cã n-au crezut Cuv�ntul, si la aceasta sunt r�nduiti.
Isa 8.14;Luc 2.34;Rom 9.33;1Cor 1.23;Exod 9.16;Rom 9.22;1Tes 5.9;Iuda 4;

9 Voi �nsã sunteti o semintie aleasã, o preotie �mpãrãteascã, un neam sf�nt, un popor, pe care Dumnezeu Si l-a c�stigat ca sã fie al Lui, ca sã vestiti puterile minunate ale Celui ce v-a chemat din �ntuneric la lumina Sa minunatã;
Deut 10.15;1Pet 1.2;Exod 19.5-6;Apoc 1.6;Apoc 5.10;Ioan 17.19;1Cor 3.17;2Tim 1.9;Deut 4.20;Deut 7.6;Deut 14.2;Deut 26.18.19;Fapt 20.28;Efes 1.14;Tit 2.14;Tit ;Fapt 26.18;Efes 5.8;Col 1.13;1Tes 5.4-5

Voi=crestinii, cei care il urmeaza pe Hristos

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 13:08

Andu
Esti bolnav cu capu???
Domnul Isus spune CLAR.....NEGRU PE ALB....FERICE MAI DEGRABA DE CEI CE ASCULTA CUVANTUL LUI D-ZEU...!!!!NIDECUM LAUDAREA/INCHINAREA LA MAICA DOMNULUI....!!!!

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 13:11

Andu
sta scris"inchinarea ADEVARATA,placuta lui Dumnezeu...ESTE IN DUH SI ADEVAR....!!!!"""Acest lucru voi NU AL FACETI....!!!

Fosta membra 9am.ro

239 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 13:23

Evrei 10:37 "�ncã putinã, foarte putinã vreme", si "Cel ce vine va veni, si nu va zãbovi.
Luc 18.8;2Pet 3.9;Hab 2.3-4;

2Petru 3:9 Domnul nu �nt�rzie �n �mplinirea fãgãduintei Lui, cum cred unii; ci are o �ndelungã rãbdare pentru voi, si doreste ca nici unul sã nu piarã, ci toti sã vinã la pocãintã.
Hab 2.3;Evr 10.37;Isa 30.18;1Pet 3.20;2Pet 3.15;Ezec 18.23-32;Ezec 33.11;Rom 2.4;1Tim 2.4;
2Petru 3:10 Ziua Domnului �nsã va veni ca un hot. �n ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile ceresti se vor topi de mare cãldurã, si pãm�ntul, cu tot ce este pe el, va arde.
Mat 24.43;Luc 12.39;1Tes 5.2;Apoc 3.3;16.15Ps 102.26;Isa 51.6;Mat 24.35;Mar 13.31;Rom 8.12;Evr 1.11;Apoc 20.11;Apoc 21.1;

Apocalipsa 3:3 Adu-ti aminte dar cum ai primit si auzit! Tine, si pocãieste-te! Dacã nu veghezi, voi veni ca un hot, si nu vei sti �n care ceas voi veni peste tine.
1Tim 6.20;2Tim 1.13;Apoc 3.11;Apoc 3.19;Mat 24.42-43;Mat 25.13;Mar 13.33;Luc 12.39-40;1Tes 5.2.6;2Pet 3.10;Apoc 16.15;

Apocalipsa 16:15 "Iatã, Eu vin ca un hot. Ferice de cel ce vegheazã si �si pãzeste hainele, ca sã nu umble gol si sã i se vadã rusinea!" -
Mat 24.43;1Tes 5.2;2Pet 3.10;Apoc 3.3;2Cor 5.3;Apoc 3.4-18;

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 13:40

De la: symy1, la data 2009-04-03 13:08:41Andu

Esti bolnav cu capu???

Domnul Isus spune CLAR.....NEGRU PE ALB....FERICE MAI DEGRABA DE CEI CE ASCULTA CUVANTUL LUI D-ZEU...!!!!NIDECUM LAUDAREA/INCHINAREA LA MAICA DOMNULUI....!!!!

Cele doua afirmatii nu se substituie una alteia. Normal ca fericiti sunt cei care asculta cuvantul lui Dumnezeu si il pazesc. Asta nu inseamna ca ce a spus ingerul nu este adevarat sau ca Hristos nu a confirmat prin cuvintele: ASA ESTE!!! la afirmatia ca fericit este pantecul care te-a nascut!!

Sunt doua subiecte. Iar "MAI DEGRABA" al tau nu isi are sens si nici loc aici. Nu se substituie o afirmatie celeilalte ci amandoua sunt luate impreuna asa cum a spus si Hristos pentru ca amandoua sunt adevarate.

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 13:44

De la: symy1, la data 2009-04-03 13:11:27Andu
sta scris"inchinarea ADEVARATA,placuta lui Dumnezeu...ESTE IN DUH SI ADEVAR....!!!!"""Acest lucru voi NU AL FACETI....!!!

Symy, dar eu cum ma inchin dragul meu??

Ce inseamna dupa tine inchinare in "duh si adevar"? Sper ca duh si adevar nu inseamna inchinare la tavan pentru tine...

Ce este Duhul? si ce este Adevarul? Ce vrea sa spuna Scriptura?

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 13:57

Andu
Lasa-o balta...nu ma pune sa fac teologia chibritului cu tine..!!! Pastrezati credinta,si dute si pune straturi,sapa in gradina,planteaza pomi....si cu gandul la Mantuitor..!!!!Mai ai 2 spt. si scapi de mine...vin abia la toamna acasa....Natura ma asteapta....LINISTE SI PACE....!!!!

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 14:07

De la: symy1, la data 2009-04-03 13:57:33Andu
Lasa-o balta...nu ma pune sa fac teologia chibritului cu tine..!!! Pastrezati credinta,si dute si pune straturi,sapa in gradina,planteaza pomi....si cu gandul la Mantuitor..!!!!Mai ai 2 spt. si scapi de mine...vin abia la toamna acasa....Natura ma asteapta....LINISTE SI PACE....!!!!

Pai eu nu vreau sa scap de tine.. iti raspundeam la intrebari tale...

Eu inteleg ca e mai simplu sa iei de buna ce-ti spun altii fara sa cercetezi niciun pic, dar oricum eu iti stau la dispozitie daca vrei sa mai intrebi ceva... orice.. pe cat stiu eu iti voi raspunde...

E mai bine daca vrei sa auzi ceva despre credinta ortodoxa sa intrebi un ortodox decat sa iei de bune vorbele unuia care nu este ortodox si nici nu a fost vreodata cu adevarat ortodox si vorbeste si el din auzite...

Doamne ajuta...

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 15:34

Esti bolnav cu capu???

Symy, gandeste-te ca pentru evrei, cinstirea parintilor era f importanta!! Este una dintre porunci!!
Crezi ca Iisus Hristos nu a cinstit-o pe mama Lui???? Cu atat mai mult ar trebui sa o cinstim noi!!!!

Pe tine te-ar durea ca cineva sa arate dispret fata de mama ta?? Dar daca dispretuiesti pe Sf. Nascatoare crezi ca este putin lucru in ochii lui Dumnezeu?? Eu cred ca este pacat mare.

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 16:31

Irinuco...dute de culege

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 17:52

De la: symy1, la data 2009-04-03 13:57:33Andu

simi...uite ce a intvatat eu de la cineva de pe un alt topic.....ceea ce ai scris tu aici intra in categoria *special pleading* !!!...si e o greseala in argumentatie.....!!!
deci..cand nu mai ai niciun argument...sustii k te sustragi dezbaterii....dar k ramai cu aceeasi parere...

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 17:54

De la: symy1, la data 2009-04-03 16:31:04Irinuco...dute de culege

cum spuneam....special pleading!!!

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 18:17

Joanna
Tu vorbesti....???????????????????Mi-ai raspuns la intrebare..CUCOANA??? Te ascunzi dupa patrafir???Sub poala popii??? Iesi la interval....pusteoaico..ca te mananc pe paine

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 18:22

De la: symy1, la data 2009-04-03 18:17:06Joanna
Tu vorbesti....???????????????????Mi-ai raspuns la intrebare..CUCOANA??? Te ascunzi dupa patrafir???Sub poala popii??? Iesi la interval....pusteoaico..ca te mananc pe paine

nu ti-am raspuns la intrebare pentru k nu am stat azi pe 9 am....am fost la facultate....
insa...iti raspund acum...subscriu celor spuse de andu si irina!

simi....ai grija....special pleading e o greseala intr-o argumentatie....evit-o cat poti de mult.....nu convingi pe nimeni de nimik in felul asta....
ia mesajul lui andu si raspunde-i punct cu punct....altfel...toti cei kr vor citi topicul asta vor considera k el are dreptate!!!!

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 18:28

Joanna
Punct,cu punct.....DREPTATEA NU ESTE AMEA....NICI A TA NICI A POPI.....EA SE GASESTE IN CUVANTUL LUI DUMNEZEU.....De un an de zile facem aceiasi polemica....M-am saturat..!!!Plec in concediu...

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 18:30

De la: symy1, la data 2009-04-03 18:28:22Joanna
Punct,cu punct.....DREPTATEA NU ESTE AMEA....NICI A TA NICI A POPI.....EA SE GASESTE IN CUVANTUL LUI DUMNEZEU.....De un an de zile facem aceiasi polemica....M-am saturat..!!!Plec in concediu...

deci ramane cum a zis andu....

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 18:34

...bai ,m.ati lamurit daca Symy vorbeste de <>, m.am lamurit ce evoluati sunteti ....invartiti subiectul asta ca porcul portocala...nu e de voi fratilor ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 21:15

de la irina,

Symy, gandeste-te ca pentru evrei, cinstirea parintilor era f importanta!! Este una dintre porunci!!

Crezi ca Iisus Hristos nu a cinstit-o pe mama Lui???? Cu atat mai mult ar trebui sa o cinstim noi!!!!

Pe tine te-ar durea ca cineva sa arate dispret fata de mama ta?? Dar daca dispretuiesti pe Sf. Nascatoare crezi ca este putin lucru in ochii lui Dumnezeu?? Eu cred ca este pacat mare.

Una e sa respecti,sau sa cinstesti si alta e sa te inchini cuiva...stiai cumva care e diferenta intre a te in inchina cuiva si a respecta pe cineva ?

Si eu ii respect pe parintii mei si pe multi alti dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma si inchin lor.

NU AMESTECA PAIELE CU GRAUL.

CUI II DATORAM INCHINAREA NOASTRA, ASA DUPA TINE ?SORRY.

Si daca esti sincera de ce nu studiezi biblia in primul rand ?sau iti place sa te lasi purtata de orice vant de invataturi false ?

In sensul bun al cuvantului te intreb.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 21:23

Symy , Maria ,

nu va mai obositi iubitii mei...una e cand cineva e sincer si intradevar doreste adevarul(si atunci cand il afla imediat cerceteaza sa vada daca corespunde )si alta e cand intentionat cauta sa distorsioneze adevarul, fiind o piatra de poticnire pt.altii care sunt sinceri.

Stiti vorba fariseilor ? nici eu mantuit dar nici pe atii nu-i lasa .

Fosta membra 9am.ro

239 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 21:50

De la: marinescuirina, la data 2009-04-03 15:34:52
Esti bolnav cu capu???

Dispret?
Cine dispretuieste pe mama Domnului Isus?
Iar revenim la niste lucruri pe care le clarificasem.Nu ne inchinam Mariei ,da, o iubim si ii acordam tot respectul cuvenit si ei si apostolilor si tuturor credtinilor care au luptat ca Biblia, Cuvantul Lui Dumnezeu sa ajunga la noi.Stiu ca nu sunteti de acord cu modul nostru de inchinare dar asta nu inseamna ca doar ortodocsii sunt crestini.

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 21:51

Sabat Fericit....Gabyta....

Fosta membra 9am.ro

239 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 21:58

Multumiti din partea Mihaelei (rose of sharon)celor care s-au rugat pt ea.Se simte foarte bine, dupa ce a iesit din operatie durerile au durat doar o ora si jumatate dupa care au incetat(ea spune ca datorita rugaciunilor noastre ). Maine va fi externata .

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 19:45

De la: symy1, la data 2009-04-01 15:33:01AMIN....AMIN....AMIN...

Fara discutie Sfanta Biblie reprezinta adevarul lui Dumnezeu si ne arata calea catre mantuire inca o floare din partea mea

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului A doua venire a lui isus hristos
Mergi la: