back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

A doua venire a lui isus hristos

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 16:33

Tilsor
Domnul sa te binecuvanteze....NU sunt pastor,invatator..!!!!Eu vorbesc din invatatura cultului baptist.Deci Biserica Baptista NU TINE SABATUL...DAR NU IL CONTESTA....Eu ti-am mai spus, NOI SUNTEM SUB HAR...NU SUB LEGE.!!!!
Tu sti pilda cand Domnul ISUS a zis...Cand iti cade un animal in groapa (in zi de SABAT)al lasi sa moara????
Singurele "LEGI"care trebuie aplicate in viata unui crestin sunt(dupa parerea mea,si ce am citit in Biblie)
1.Cine va CREDE,si se va boteza va fi MANTUIT....Marcu16/16
2.CINA DOMNULUI.....1Corinteni 11/17-34
3.NASTEREA DIN NOU.....IOAN 3/3
Aceste invataturi(NU LEGI) duc la MANTUIREA crestinului.acesti pasi trebuie urmati...restul lucrurilor ,si trairea vietii de crestin implica ascultarea invataturilor date de ISUS.....legea dragostei si bunatati.
Luati Biblia ca indreptar si faptele apostolilor ca pilde....
Tilsor sper ca m-am facut inteles...daca nu ,sa ma ierti mai caut,mai invat...

Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 16:33

De la: tilsor, la data 2009-03-26 16:29:21
De la: symy1, la data 2009-03-26 14:44:52Tilsor
Nu sunt deacord cu tine..!!!!Tu pui un "jug"(sarcina,greutate)pe spatele crestinului....Domnul ISUS a "restrans"..TOATA LEGEA in DOUA PORUNCI....Matei22/37-40.Restul este ADAUGAT DE culte..!!!Tu ma pui sub LEGE???NICIODATA.!!!!!
Iar cu Legea Duminicala....nu prea cred....in casa ta poti face ce vrei,;sa te rogi cum vrei;la orce ora vrei...ect.Eu ma tem de hotararea Vaticanului de-a uni TOATE RELIGIILE INTRUNA SINGURA...!!!!

Symy draga....nu prea crezi ..sau nu crezi.??????????
Ai auzit de miscarea ECUMENICA..? E doar o tatonare a "terenului" de a vedea cum va fi pusa problema in "ACEL" timp...
Ai citit ..DIES DOMINI..de papa IOAN PAUL...ai citit Catehismul doctrinal Catolic...?(in topicul 666 am dat mai multe titluri...cauta si citeste "ceva" dintre ele si vei vedea...
La inceputurile implementarii duminicii ca zi sfinta...porunca era ..ca la 2-3 absente de la biserica duminica sa se treaca la masuri..dure..de a-l face sa inteleaga realitatea...
Stii ca GIUSEPE SARTO sau papa PIUS al X lea intra in istorie ca participant la declansarea primului razboi mondial....prin aprobarea unei actiuni severe a Austriei impotriva Serbiei..pentru a putea distruge bastionul ortodoxiei din Balcani...? Iti dau 10 pasi spre aceasta "vreme" Duminicala....(.../??)
1)probleme financiare
2)coruptia morala
3)dezastrele naturale
4)mituirea(biserica va sprijini politicul pentru un scop...legea duminicala..
5)apel la rezonabilitate si compromi
6)miracole si mariologia
7)mesaje de la cei morti...
8) "revenirea" apostolilor..
9)ingerii rai apar ca ingeri buni..
10)o amagire cuceritoare aproape ptr toti...contrafacerea revenirii lui HRISTOS..
Crezi ca SATANA ne va amagii cu "pufuleti"

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 16:35

tilsor,ce ai spus despre papa si masurile dure pe care vroia sa le ia sunt foarte adevarate,ele vizand in principal serbia si ardealul nostru.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 19:00

Tilsor
M-ai pus pe cautat prin toata scriptura... Uita ce am gasit:Galateni 2/16.. spune CLAR CA NU VETI FI MANTUITI PRIN FAPTELE LEGII...!!!!
Efeseni2/14-16....spune ca ISUS a inlaturat la cruce vrasmasia dinte noi si LEGEA PORUNCILOR..!!!
Dar tu sti ca in ziua de DUMINICA...DOMNUL ISUS A INVIAT.....OARE E MAI INPORTANTA ZIUA DE SABAT CA ZIUA INVIERII LUI ISUS????????
Dar fiinca tu esti fratele meu in DOMNUL....trebuie sa fac ce spune Biblia in :Coloseni 2/16....AMIN.

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 19:23

Profe�iile Bibliei cu privire la a doua venire a lui Hristos

In lumea fizic�:

* Cutremure, calamit��i �i dezastre (Luca 21,11).
* Semne �n soare, lun� �i stele (Matei 24,29).

In domeniul politic:

* Team�, disperare �i groaz�, resim�ite pretutindeni (Luca 21,25.26).
*
o stare general� de r�zboi (Ioel 3 ,9.10.14). ?
o Demagogie pacifist� �ntre na�iuni (1 Tesaloniceni 5,3).
o Necaz �i str�mtorare pe �ntregul p�m�nt (Apocalipsa 11,18).
o Presiune cresc�nd� pentru impunerea legilor religioase (Apoc. 13,12-17).

In domeniul social:
o Dec�dere moral� (Osea 4,1-3).
o Cre�terea criminalit��ii (Matei 24,37; Genesa 6,13).
o Goan� dup� pl�ceri �i distrac�ii (2 Timotei 3,1-4).
o Erodarea coeziunii familiei (Matei 24,37; Genesa 6,2).
o Tendin�a general� spre imoralitate (Luca 17,28-30; Genesa 19,1-9).

In via�a religioas�:
o Declinul adev�ratei spiritualit��i (2 Timotei 3,1-5; Matei 24,12).
o Dispre�uirea general� a voii lui Dumnezeu �n chestiuni religioase (Matei7,21-23).
o Generalizarea unei atitudini de respingere a soliei apropiatei reveniri a Domnului Hristos (2 Petru 3,3-5).
o
+ Contestarea adev�rurilor clare din Cuv�ntul lui Dumnezeu (2 Timotei 4,3.4).
+ Solicitarea predic�rii de subiecte pl�cute firii p�m�nte�ti (2 Timotei 4,3.3; 1 Tesaloniceni 5,1-3).
+ R�sp�ndirea pe scar� larg� a religiilor false (Matei 24,24). f
+ Atrac�ia tot mai mare a spiritismului , ezoterismului, paranormalului (1 Timotei 4,1).

Pe de alta parte, vor avea loc redesteptari spirituale:
+ Redescoperirea adev�rurilor uitate (Isaia 58,12.14).
+ Mi�carea mondial� de proclamare a celei de a doua veniri a lui Isus (Apocalipsa 14,6-14).
+ Trezire generat� de solia poporului lui Dumnezeu care p�ze�te poruncile lui Dumnezeu �i �ine m�rturia lui Isus (Apocalipsa 12,17; 14,12).

Isus a spus: �... c�nd ve�i vedea toate aceste lucruri, s� �ti�i c� Fiul omului este aproape, este chiar la u�i. (Matei 24,33).

�De aceea, �i voi fi�i gata; c�ci Fiul omului va veni �n ceasul �n care nu v� g�ndi�i'' (Matei 24,44).

Sa inteleg ca este foarte aproape venirea lui Hristos?

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 19:50

AMIN....AMIN....AMIN....

Fosta membra 9am.ro

239 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 21:33

Tlsor , multi baptisti (chiar dintre cei de frunte) cred ca odata cu a doua venire va veni si judecata, deci nu cred in cei 1000 de ani cu Isus, ci cred ca vom ramane definitiv(Doamne ajuta) cu El. Eu cred ca necazul cel mare a fost caderea Ierusalimului in anii 70. Si eu sustineam teoria cu mileniul pana de curad.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 10:21

Harul Domnului Hristos , dragostea si pacea sa fie azi peste toti fratii mei in Hristos.

Traim timpuri solemne,daca pana acum ne-am jucat cu mantuirea noastra, e timpul iubitii mei sa ne trezim(cel putin eu ).

Ne apropiem de sfarsitul istoriei acestui pamant,si Satana lucreaza ca niciodata mai inainte. Foloseste toate minunile sale false cu o vehementa uluitoare. Ascunzan-si hidosenia sub vesmantul crestinitatii,el isi atribuie insusirile unui crestin si pretinde a fi chiar Hristos.

MULTI VOR FI INSELATI.

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 11:41

Gabyta
Ai dreptate,trebuie sa strangem randurile,vin vremuri grele..!!! Iti doresc Sabat Fericit..!!!Macar cu inima voi fi alaturi de cei ce-l iubesc pe Hristos...

tilsor

1415 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 13:56

SYMY...MARIA...va iubesc si va vreau....ACASA..
Symy..Legea LUI este ca si constitutia unei tari...daca vreau sa fiu locuitorul acelei tari...trebuie s-o respect...
SYMY...la topicul SPIRITISMUL ti-am recomandat niste carti..citestele si dupa mai discutam..(cred ca ti le poti permite,daca nu ti le fac eu cadou..)
Explica-mi ce facem cu apocalipsa 14,cu 12 (de fapt cu tot cap 14)....?

Maranatha
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 15:06

Tilsor
Ai dreptate,dar eu respect cele DOUA PORUNCI DATE DE DOMNUL ISUS..!!!!
Matei 22/37-40....Fratele meu am primit o carte deosebita,ti-o recomand...:UN POD PESTE TIMP" autor DAN.M. APPEL....Sper sa o gasesti la ceva ed.crestina....voi cauta si eu si te anunt.!!!
Bun...acum sa te intreb ceva....raspunde-mi SINCER...si punem punct subiectului despre LEGE si SABAT.
Intrebare: OARE DUHUL SFANT NU NE-AR FACE SENSIBILI(DESCOPERI)CA NOI NU TINEM ZIUA DE SABAT DUPA LEGE???? Poti spune ca atatea culte protestante gresesc????
Tilsor...fratele meu ,fi atent:PENTRU MINE E ZI DE SABAT IN FIECARE ZI ....eu ma bucur de prezenta lui Dumnezeu in fiecare clipa....din acest motiv nu pot afirma ca o zi e mai speciala decat alta.!!!Singura ZI SPECIALA VA FI ACASA LA TATAL NOSTRU....AMIN

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 20:36

SYMY...nu vreau sa crezi ca incerc sa jignesc sau ca am CEVA cu celelalte biserici...nu ......va iubesc prea mult sa va vreau..departe de mintuire.;apoi nu afirm nici ca toti din biserica din care fac parte vor fi mintuiti...Stii versetul..."MULTI CHEMATI PUTINI ALESI"..pentru ca multi obosesc pe CALE,se dezamagesc,cad ispitelor..etc..
VREAU sa citesti aceste versete si "RUMEGALE" bine si-ti vei da seama de ce atit de multe biserici neoprotestante "stau" pe o invatatura "subtire"...(Aicea nu vreau sa intelegi ca nu sint persoane credincioase cu adevarat,care au primit descoperirea adevarului si,care la revarsarea DUHULUI SFINT(ploaia tirzie finala) vor lua atitudine ptr adevar)
ROMANI 1,18-32 (important...v.23-28)
! corinteni 15,56.....2Corinteni 3,14-18
Evrei cap 9(in intregime..atentie v 22)......Evrei 10,cu 28,29
Iacov,cap 4,v 11.......2 TES,2 cu 11.
Ziceai,SYMY,de ce nu descopera DUHUL adevarul.."adevarat"...?
Iti propun un lucru simplu....incepind de luni(30 martie)sa cercetezi BIBLIA..cu rugaciune(inainte de-a o citi)speciala,pentru ca DUMNEZEU sa-ti descopere care e voia SA in privinta ZILEI DE SABAT(Simbata----sau Dumineca)
Nu vreau sa te "ademenesc" spre o anumita religie....vreau ca tu sa te convingi de ADEVAR.....ADEVARUL LUI DUMNEZEU...apoi hotarirea iti apartine...
Vreau sa te rogi staruitor de luni ..3 saptamini....ca DUHUL lui DUMNEZEU ,sa te faca sa intelegi ...TU SINGUR...(daca esti de acord...zi-mi si vom fixa o ora,in care te voi sprijini si eu cu familia mea in rugaciune...si sint convins ca vei vedea DUHUL DOMNULUI....lucrind...
UN SABAT FERICIT SI PLIN DE BINECUVINTARI....

Maranatha
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 23:25

Tilsor
Am sa pun inaintea Domnului aceasta problema....SABATUL,sincer nu imi doresc sa fiu in vrasmasie cu Dumnezeu,pentu EL eu trebuie sami dau VIATA,nu ma inpiedic de o zi de SABAT.....Deocamdata in minte mea si in inima sunt IMPACAT.cu modul meu de inchinare.!
De luni(30 martie).....post si rugaciune.....la ora 22.....VREAU UN RASPUNS DIN PARTEA LUI DUMNEZEU.....AMIN

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 17:33

De la: symy1, la data 2009-03-27 23:25:00Tilsor
Am sa pun inaintea Domnului aceasta problema....SABATUL,sincer nu imi doresc sa fiu in vrasmasie cu Dumnezeu,pentu EL eu trebuie sami dau VIATA,nu ma inpiedic de o zi de SABAT.....Deocamdata in minte mea si in inima sunt IMPACAT.cu modul meu de inchinare.!
De luni(30 martie).....post si rugaciune.....la ora 22.....VREAU UN RASPUNS DIN PARTEA LUI DUMNEZEU.....AMIN

NU VEI FI SINGUR IN ACEASTA EXPERIENTA.....VOI IMPLORA TOT CERUL SA FIE CU TINE....nu pentru ca eu vreau "asa"..ci pentru ca te IUBESTE TATAL...

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 18:09

Sambata nu a fost tinuta niciodata de crestini. Atat istoric cat si teologic Sambata nu a fost tinuta, nu este tinuta si nu va fi tinuta de crestini. Noi sarbatorim invierea lui Hristos care a fost Dumninica, iar frangerea painii o facem tot Dumnica ca si apostolii.

Sfantul Ignatie Teoforul, episcopul Antiohiei - martirizat in anul 107, cand Traian si-a sarbatorit biruinta asupra dacilor - vorbeste de asemenea despre tinerea Duminicii, in scrisoarea sa catre Magnezieni, scrisa in drum spre Roma.

"Este o nebunie sa vorbesti de Hristos si sa traiesti ca iudeii".

Hazardul este m�sura ignoran�ei noastre. (Henry Poincare)
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 18:11

Tilsor
Multumesc....Dumnezeu sa hotarasca...si Duhul Sfant.....AMIN

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 18:19

ANDU

Domnul sa te binecuvanteze....pe tine si toata casa ta.!!Am ceva pentru tine,un sfat DUHOVNICESC...!!!!

Sta scris:"Nimeni dar sa NU VA JUDECE cu privire la mancare sau bautura,sau cu privire la o zi de sarbatoare ,cu privire la o luna noua,sau cu privire la o zi de SABAT...""

Deci Andu draga JUDECA-L pe fratele tau cand face un lucru RAU....NU UNUl BUN...
Ps:Coloseni 2/16

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 01:33

De la: Andu30, la data 2009-03-29 18:09:58Sambata nu a fost tinuta niciodata de crestini. Atat istoric cat si teologic Sambata nu a fost tinuta, nu este tinuta si nu va fi tinuta de crestini. Noi sarbatorim invierea lui Hristos care a fost Dumninica, iar frangerea painii o facem tot Dumnica ca si apostolii.

Sfantul Ignatie Teoforul, episcopul Antiohiei - martirizat in anul 107, cand Traian si-a sarbatorit biruinta asupra dacilor - vorbeste de asemenea despre tinerea Duminicii, in scrisoarea sa catre Magnezieni, scrisa in drum spre Roma.

ANDULE,ESTI PUS SI TU PE LISTA MEA DE RUGACIUNE....eu nu-l cunosc pe Ignatie Teoforul..Biblia nu mi-l prezinta....dar imi prezinta UN DUMNEZEU plin de DRAGOSTE pentru CREATIUNEA SA -OMUL. UN DUMNEZEU care a rinduit CEVA ce altii(SATANA)cauta sa distruga...ACEST CONFLICT COSMIC isi gaseste"adepti" mai ales pe acest pamint a carui ISTORIE se va incheia CURIND....
CIND EU,SI TU VOM FI LA BARA DE JUDECATA A LUI DUMNEZEU...CE ARGUMENTE VEI MAI PUTEA ADUCE..??????????????????????????

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 10:08

De la: tisor, la data 2009-03-30 01:33:44
De la: Andu30, la data 2009-03-29 18:09:58Sambata nu a fost tinuta niciodata de crestini. Atat istoric cat si teologic Sambata nu a fost tinuta, nu este tinuta si nu va fi tinuta de crestini. Noi sarbatorim invierea lui Hristos care a fost Dumninica, iar frangerea painii o facem tot Dumnica ca si apostolii.

ANDULE,ESTI PUS SI TU PE LISTA MEA DE RUGACIUNE....eu nu-l cunosc pe Ignatie Teoforul..Biblia nu mi-l prezinta....dar imi prezinta UN DUMNEZEU plin de DRAGOSTE pentru CREATIUNEA SA -OMUL. UN DUMNEZEU care a rinduit CEVA ce altii(SATANA)cauta sa distruga...ACEST CONFLICT COSMIC isi gaseste"adepti" mai ales pe acest pamint a carui ISTORIE se va incheia CURIND....
CIND EU,SI TU VOM FI LA BARA DE JUDECATA A LUI DUMNEZEU...CE ARGUMENTE VEI MAI PUTEA ADUCE..??????????????????????????

Nu vom aduce argumente pentru ca atunci vom stii ce e gresit si ce nu.
Eu marturisesc credinta apostolilor si iti aduc marturi atat biblice cat si istorice ca sambata nu a fost tinuta niciodata de Biserica apostolica.
Apostolii vor fi la judecata si vor spune care este invatatura lor si care este Biserica asezata de ei dupa cuvantul lui Hristos pe care nici "portile iadului nu o vor birui".

Atunci se va vedea cine a crezut dupa credinta apostolilor sau cine a crezut dupa o credinta si teorii inventata de oameni, pentru ca este scris:
"Cine se leapada de voi (apostolii si invatatura lor) de mine se leapada"

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 10:11

Repet:
"Este o nebunie sa vorbesti de Hristos si sa traiesti ca iudeii"

Hristos implineste legea veche cu o lege noua mantuitoare. Ce este mai mare nebunie sa consideri spurcat ce Domnul a curatat sau sa tii reguli dupa legea veche cand legea si legamantul cel nou a fost data spre mantuirea noastra prin apostoli..

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 11:38

Ma faci sa rad ...
Nu stiu cine tine mai mult legea veche ?
Oare cine sunt imbracati cu vesminte lungi , cine folosesc tamaia mirositoare(o mai si leagana )printre randuri , cine foloseste nafura , ca in Vechiul Testament ????si multe alte tampenii luate de prin legile iudaice(macar daca a-ti face exact cum faceau ei ).
Oare nu voi impreuna cu preotii vostrii?

LA LEGE SI LA MARTURIE ,spune Isaia ...e criza mare la voi in biserica ,asa-i?
criza de adevar...

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 17:44

Andu
Dar cum mergi la spovedanie...cand sti ca duhovnicul a fost SECURIST SI TURNATOR?????Deschide ochii Adat Mariuka niste linkrui...ia cautale sa vezi "sfinti parinti"

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 17:47

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 17:49

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 18:49

ortodox.net/article.php?story=Predecesorul_lui_Teoctist
Andu....hai la noi ca la voi nu poti vorbi nimic ca te asculta SECURITATEA....sau te "spovedesti" de buna voie...!!!

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 18:52

De la: symy1, la data 2009-03-30 17:44:47Andu
Dar cum mergi la spovedanie...cand sti ca duhovnicul a fost SECURIST SI TURNATOR?????Deschide ochii Adat Mariuka niste linkrui...ia cautale sa vezi "sfinti parinti"

Daca un om iti arata luna tu te uiti numai la degetul lui sau cum?

Oare Petru nu a gresit si era apostol? oare Toma nu s-a indoit si era tot apostol? Oare preotii Vechiului Testament nu au gresit niciodata? Oare nu suntem toti oameni? Ce legatura are greseala unui om cu rolul sau lasat de Dumnezeu?

Daca nu te smeresti in fata unui om cum te vei smeri in fata lui Dumnezeu? Cine este fara de pacat sa arunce primul piatra !!!

Daca ai vrea cu adevarat sa faci voia lui Dumnezeu ai gasi imediat preotul de care ai nevoie, curat, imbunatatit... nu a zis nimeni sa te duci la un preot care nu-l apreciezi.. mergi la acela care il consideri tu vrednic...

Spovedania asa a fost facuta intotdeauna, ba in primele secole era si publica nu numai in fata preotului.. Daca vrei sa inveti ce e aia smerenie si pocainta smereste-te mai intai... "Duhul umilit si inima infranta Dumnezeu nu o va urgisi"..

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

De la: symy1, la data 2009-03-30 18:49:46ortodox.net/article.php?story=Predecesorul_lui_Teoctist
Andu....hai la noi ca la voi nu poti vorbi nimic ca te asculta SECURITATEA....sau te "spovedesti" de buna voie...!!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Fosta membra 9am.ro

239 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 21:28

De la: symy1, la data 2009-03-30 17:44:47Andu

Eu nu asi pune asa problema.
Ma impresioneaza cazurile in care preoti care se lupta sa adune fonduri, munceste alearga sa construiasca o biserica, si la ceva timp dupa ce e tb gata e altul numit popa in acea parohie. Oamenii (donatorii ) alaturi de cel ce a muncit....se lupta cu cineva din forurile superioare ca sa il pastreze pe cel ce este aproape de ei, de sufletul lor, iar acest fapt este ignorat de ....mai marii lor...oare de ce????
Sa fie spagile sau ..relatiile de vina???

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 22:22

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului A doua venire a lui isus hristos
Mergi la: