back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

A doua venire a lui isus hristos

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

tilsor

1415 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 23:40

De la: vasix, la data 2009-04-25 20:38:49Nu a vindecat-o pe sotia mea.Mi-a spus ca e prea tirziu ,dar m-a anuntat de nasterea celui de al 2-le copil.

Dragul meu,la Dumnezeu...sau la Hristos..cine a apelat,niciodata nu a fost refuzat...te rog sa citesti Biblia si sa observi....El niciodata nu a spus nimanui..e prea tirziu..
Imi pare rau,de situatie...dar vreau sa-ti dau un sfat.....in unele cazuri e mai important sufletul decit trupul (vreau sa nu ma intelegi gresit,)
Iti doresc multa putere ca sa poti trece peste toate in viata....si..nu uita..Cu DUMNEZEU totul e posibil.
Binecuvintarea Lui sa va insoteasca tot timpul

Raporteaza abuz de limbaj
Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 23:45

De la: ambasador, la data 2009-04-25 23:29:24
De la: tisor, la data 2009-04-21 10:27:26Bine v-am regasit prieteni...
VINE HRISTOS SAU NU...?

CREDETI LUCRUL ASTA .....?

Desigur ca vine. Dar cine stie sa explice cum vine El?

E lucrul cel mai simplu de aflat....deschideti inima si invita-L in ea...si-ti va vorbi cu multa DRAGOSTE despre acest eveniment..
Cum sa-L inviti...prin si din BIBLIE...

Maranatha
ambasador

11 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 23:51

De la: tisor, la data 2009-04-25 23:45:04[quote name='ambasador

E lucrul cel mai simplu de aflat....deschideti inima si invita-L in ea...si-ti va vorbi cu multa DRAGOSTE despre acest eveniment..

Ma refeream la a doua Sa venire. Uite ce arata Apocalipsa 1:7 " Iata ca El vine pe nori. Si orice ochi �l va vedea; si cei ce L-au strapuns. Si toate semintiile pam�ntului se vor boci din pricina Lui! Da, Amin."
Este literal sau spiritual? Vine pe nori astia de pe cer si o sa il vedem cu ochii de carne?

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 00:06

De la: andu30, la data 2009-04-25 22:57:04
De la: tell, la data 2009-04-25 21:08:24

Rezumand...
Puterea prin care actioneaza un crestin este Duhul Sfant.Doar energia Duhului Sfant se presupune ca lega societatea crestina.
citez relativ...,,Ma voi duce la Tatal si-L voi ruga sa va trimita un Mangaitor care va ramane tot timpul cu voi"
E adevarat ca exista o,,putere a mainilor"(nu numai la crestini)prin care Duhul Sfant devine manifest.
Domnule andu 30 d-voastra o aveti?

Eu vorbesc de punerea mainilor decat in sensul crestin si ma refer strict la taina aceasta care ne-a fost trasmisa prin apostoli si de catre apostoli. Alta "punere a mainilor" eu nu cunosc cand folosesc aceasta expresie si rog sa nu o scoti din context.

Eu nu am Duhul Sfant care este dat pentru iertarea pacatelor de care am pomenit mai sus (acesta il au doar episcopii si preotii urmasii apostolilor) eu am doar Duhul Sfant care mi-a fost dat la botezul cu apa si cu foc. Caci sunt botezat cu botezul apostolic cu apa (prin taina botezului prin cufundare in apa de trei ori si lepadarea de diavol) si sunt botezat si cu Duh Sfant (prin taina mirungerii).

Taina botezului si a mirungerii sunt tainele de capatai ale unui crestin. Prin aceaste doua taine se implineste cuvantul Domnului:
5. Iisus a r�spuns: Adev�rat, adev�rat zic �ie: De nu se va na�te cineva din ap� �i din Duh, nu va putea s� intre �n �mp�r��ia lui Dumnezeu.

Rog sa nu confunzi taina hirotoniei (punerea mainilor) cu taina mirungerii (botezul cu Duh Sfant).

Draga Andule,de ce vii tot timpul cu apostolii la innaintare...de parca ei sint mai sfinti decit HRISTOS si DUMNEZEU si DUHUL SFINT.
Oare sint mai mari vasele de lut decit OLARUL.
De ce nu dai exemplele din Ioan 14 incepind cu versetu 15-31
vs 15) Daca Ma iubiti,veti pazi poruncile Mele..
16) Si Eu voi ruga pe Tatal,si El va va da un alt MIngaietor,care sa ramina cu voi in veac....
21) Cine are poruncile Mele si le pazeste, acela Ma iubeste;si cine Ma iubeste va fi iubit de Tatal Meu.Eu il voi iubi si Ma voi arata lui (nu ne cere intermediari...apostoli,preoti,invatatori...ci direct LUI)
24) Cine nu Ma iubeste,nu pazeste cuvintele Mele.Si cuvintul pe care-l auziti, nu este al Meu,ci al Tatalui care M-a trimis....(iar fara intermediari)
Pacat ca pui prea multa baza in credinta ta pe acesti "intermediari"...Hristos tocmai de aceea a venit...sa biruiasca pacatul si sa puna jertfa Lui in inima noastra..eliminind " intermediarii"

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 00:17

De la: ambasador, la data 2009-04-25 23:51:18
De la: tisor, la data 2009-04-25 23:45:04[quote name='ambasador

Ma refeream la a doua Sa venire. Uite ce arata Apocalipsa 1:7 " Iata ca El vine pe nori. Si orice ochi �l va vedea; si cei ce L-au strapuns. Si toate semintiile pam�ntului se vor boci din pricina Lui! Da, Amin."
Este literal sau spiritual? Vine pe nori astia de pe cer si o sa il vedem cu ochii de carne?

Exact...asa cum scrie....Venirea Lui va fi in Slava tocmai pentru a fi vazut de toata lumea pentru a nu se mai crea dubii.
La cea de-a 2 venire vor fi citeva evenimente foarte marcante...
Biblia spune ca El nu va cobori pe pamint , ci Va ramine in vazduh unde va ridica la El pe cei sfinti in viata,vor invia cei morti in Domnul (aicea pica "cultul" vamilor,al raiului unde acum se duc sufletele...etc)care de asemenea se vor innalta la El...si grupa speciala care La rastignit va invia,dar nu vor fi inviati decit pentru a-L vedea si vor trece innapoi la odihna pina la invierea celor nelegiuiti,peste 1000 de ani.
La aceasta venire a2a oara datorita Slavei si Stralucirii Sale,toti cei nelegiuiti vor muri..deci pe pamint va ramine doar Satana care va avea timp(1000 ani) de contemplare a tot ceea ce a facut si distrus el

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 00:22

Citeste mai atent despre mia de ani! Ca faci greseli!
Si sin fundamentale.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 00:39

Tisor,
CORECT, SI MAI MULT CA PERFECT.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 00:42

De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-26 00:22:10Citeste mai atent despre mia de ani! Ca faci greseli!
Si sin fundamentale.

Nu stiu oare cine ar trebui sa aprofundeze mai bine problema celor 1000 de ani ? mai gandeste-te .

ambasador

11 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 00:44

De la: tisor, la data 2009-04-26 00:17:46
De la: tisor, la data 2009-04-25 23:45:04
Exact...asa cum scrie....Venirea Lui va fi in Slava tocmai pentru a fi vazut de toata lumea pentru a nu se mai crea dubii.
Biblia spune ca El nu va cobori pe pamint , ci Va ramine in vazduh unde va ridica la El pe cei sfinti in viata,vor invia cei morti in Domnul (aicea pica "cultul" vamilor,al raiului unde acum se duc sufletele...etc)care de asemenea se vor innalta la El...si grupa speciala care La rastignit va invia,dar nu vor fi inviati decit pentru a-L vedea si vor trece innapoi la odihna pina la invierea celor nelegiuiti,peste 1000 de ani.
La aceasta venire a2a oara datorita Slavei si Stralucirii Sale,toti cei nelegiuiti vor muri..deci pe pamint va ramine doar Satana care va avea timp(1000 ani) de contemplare a tot ceea ce a facut si distrus el

Interesant ceea ce spui.Dar ai putea sa dovedesti biblic aceste afirmatii?de pilda daca el nu va cobora pe pamant, oare poti sa il vezi pe nor?Si daca eu il vad, ceilalti de pe partea cealalta a pamantului il pot vedea?NAaural nu.Nici pe nori nu se poate vedea.
Poti fi credibil daca aduci si Biblia ca sprijin al acestor afirmatii. De altfel nu poti fi credibil.

ambasador

11 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 00:46

De la: gabita_01, la data 2009-04-26 00:39:27
Tisor,
CORECT, SI MAI MULT CA PERFECT.

Corect este ceea ce arata Biblia cu privire la adoua Sa venire si nu banuielile noastre.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 00:48

De la: ambasador, la data 2009-04-26 00:44:23

Interesant ceea ce spui.Dar ai putea sa dovedesti biblic aceste afirmatii?de pilda daca el nu va cobora pe pamant, oare poti sa il vezi pe nor?Si daca eu il vad, ceilalti de pe partea cealalta a pamantului il pot vedea?NAaural nu.Nici pe nori nu se poate vedea.
Poti fi credibil daca aduci si Biblia ca sprijin al acestor afirmatii. De altfel nu poti fi credibil.

Citeste Apocalipsa capitolul 20.

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 00:53

De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-26 00:22:10Citeste mai atent despre mia de ani! Ca faci greseli!
Si sin fundamentale.

Accept provocarea....se poate sa mai si gresim...dar in cele prezentate mai sus ..nu...sub nici o forma..
Nu ca eu as fi destept...nu...ci Biblia asa spune...

Citeam pe alt topic ceva scris de NEW AGE(asa il cheama) ..cum ca cei ce au scris Noul Testament nici nu L-au cunoscut pe Hristos,ca s-a scris cam prin anul 7o d.hr.(cica asa a gasit pe net)
Dragilor,internetul e o " jungla" si daca nu stii ce cauti ajungi s-o sfirsesti rau...rau//

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 00:59

De la: gabita_01, la data 2009-04-26 00:48:54
De la: ambasador, la data 2009-04-26 00:44:23

Citeste Apocalipsa capitolul 20.

Multumesc mult surioara, e bine ca putem sa aducem LUMINA in multe RATACIRI..pe care oamenii insasi si le produc datorita necunoasterii Bibliei....
Rog Duhul Domnului sa nu lase pe nici unul sa aibe pace si linistein suflet pina nu va ajunge sa_l cunoasca pe HRISTOS asa cum se prezinta EL....nu noi...

Maranatha
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 01:02

God bless you.

ambasador

11 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 01:03

pana la Apocalips sunt urmatoarele dovezi cari arata modul venirii Lui:

1 Tesaloniceni 4:16 "Caci �nsusi Domnul, cu un strigat, cu glasul unui arhanghel si cu tr�mbita lui Dumnezeu, Se va pogor� din cer, si �nt�i vor �nvia cei morti �n Hristos."

Fapte 1:11 si au zis: �Barbati Galileeni, de ce stati si va uitati spre cer? Acest Isus, care S-a �naltat la cer din mijlocul vostru, va veni �n acelasi fel cum L-ati vazut merg�nd la cer.�

Apocalipsa 1:7 " Iata ca El vine pe nori. Si orice ochi �l va vedea; si cei ce L-au strapuns. Si toate semintiile pam�ntului se vor boci din pricina Lui! Da, Amin."
1 Tesaloniceni 4:17 Apoi, noi cei vii, care vom fi r�mas, vom fi r�pi�i to�i �mpreun� cu ei, �n nori, ca s� �nt�mpin�m pe Domnul �n v�zduh; �i astfel vom fi totdeauna cu Domnul.

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 01:03

satana va fi legat 1000 de ani dar nu am gasit scris ca pe pamint.
Aceasta este mia de ani de pace.
Dupa aceea i se va da drumul pentru scurta vreme, urmeaza razboiul de la Armaghedon unde Insusi Domnul Isus vine si biruieste.
Acum, pe noi cei impacati nu ne privesc aceste lucruri, caci vom fi rapiti cind El va veni pe norii cerului.
Dar cei interesati sa stie ce ii asteapta daca nu se impaca, urmeaza cele descrise mai sus.
Rapirea sau prima inviere este ridicarea in Rai a celor ce L-au slujit pe El.
A doua venire inseamna judecata si pedeapsa, a celor ce nu L-au acceptat ca Mintuitor.

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 01:09

De la: ambasador, la data 2009-04-26 01:03:25 pana la Apocalips sunt urmatoarele dovezi cari arata modul venirii Lui:
1 Tesaloniceni 4:16 "Caci �nsusi Domnul, cu un strigat, cu glasul unui arhanghel si cu tr�mbita lui Dumnezeu, Se va pogor� din cer, si �nt�i vor �nvia cei morti �n Hristos."
Fapte 1:11 si au zis: �Barbati Galileeni, de ce stati si va uitati spre cer? Acest Isus, care S-a �naltat la cer din mijlocul vostru, va veni �n acelasi fel cum L-ati vazut merg�nd la cer.�
Apocalipsa 1:7 " Iata ca El vine pe nori. Si orice ochi �l va vedea; si cei ce L-au strapuns. Si toate semintiile pam�ntului se vor boci din pricina Lui! Da, Amin."

Dragul meu,vad ca cunosti Biblia.....dar vrei sa provoci discutii....e bine si asa
draga,pentru a intelege DANIEL si APOCALIPSA trebuie sa stapinesti bine Biblia si istoria timpurilor prezentate in ea,ca sa poti deslusii profetiile prezentate.
Sint folosite multe simbolisme care daca nu le interpretezi corect te ratacesti "cu Biblia in mina".

Maranatha
ambasador

11 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 01:13

De la: tisor, la data 2009-04-26 01:09:38
De la: ambasador, la data 2009-04-26 01:03:25 pana la Apocalips sunt urmatoarele dovezi cari arata modul venirii Lui:

Dragul meu,vad ca cunosti Biblia.....dar vrei sa provoci discutii....e bine si asa
draga,pentru a intelege DANIEL si APOCALIPSA trebuie sa stapinesti bine Biblia si istoria timpurilor prezentate in ea,ca sa poti deslusii profetiile prezentate.
Sint folosite multe simbolisme care daca nu le interpretezi corect te ratacesti "cu Biblia in mina".

De pilda uite cum inteleg eu explicatie la dovada asta:Apocalipsa 1:7 " Iata ca El vine pe nori. Si orice ochi �l va vedea; si cei ce L-au strapuns. Si toate semintiile pam�ntului se vor boci din pricina Lui! Da, Amin."

"NORII"- tulburari, stramtorari s.a. pentru cei necredinciosi si ploi bogate de binecuvantari pentru cei credinciosi:
Ioel 2:1,2 " Sunati din tr�mbita �n Sion! Sunati �n gura mare pe muntele Meu cel Sf�nt, ca sa tremure toti locuitorii tarii. Caci vine ziua Domnului, este aproape! O zi de �ntuneric si negura mare, o zi de nori si de �ntunecime. Ca zorile diminetii se �ntinde peste munti un popor mare si puternic, cum n-a mai fost din veac, si nici �n vremurile viitoare nu va mai fi."
Psalmi 97:2 "Norii si negura �l �nconjoara, dreptatea si judecata Sunt temelia scaunului Sau de domnie. �naintea Lui merge focul, si arde de jur �mprejur pe potrivnicii Lui. Fulgerile Lui lumineaza lumea: pam�ntul �l vede si se cutremura. Muntii se topesc ca ceara �naintea Domnului, �naintea Domnului �ntregului pam�nt."
Luca 21:27 "Atunci vor vedea pe Fiul omului venind pe un nor cu putere si slava mare."

- Stalpul de nor care mergea inaintea izraelitilor reprezenta prezenta nevazuta a Domnului:
Exod 13:21 "Domnul mergea �naintea lor, ziua �ntr-un st�lp de nor, ca sa-i calauzeasca pe drum, iar noaptea �ntr-un st�lp de foc, ca sa-i lumineze, ca sa mearga si ziua si noaptea. St�lpul de nor nu se departa dinaintea poporului �n timpul zilei, nici st�lpul de foc �n timpul noptii."
Exod 24:16 " Slava Domnului s-a asezat pe muntele Sinai si norul l-a acoperit timp de sase zile. �n ziua a saptea, Domnul a chemat pe Moise din mijlocul norului."
Daniel 7:13 "M-am uitat �n timpul vedeniilor mele de noapte, si iata ca pe norii cerurilor a venit unul ca un fiu al omului; a �naintat spre Cel �mbatr�nit de zile si a fost adus �naintea Lui."

"OCHII"-adica ochii spirituali sau cei launtrici ai puterii de discernamant:
Ioan 14:19 "Peste putina vreme, lumea nu Ma va mai vedea, dar voi Ma veti vedea; pentru ca Eu traiesc, si voi veti trai."
Matei 5:29 "Daca, deci, ochiul tau cel drept te face sa cazi �n pacat, scoate-l si leapada-l de la tine; caci este spre folosul tau sa piara unul din madularele tale, si sa nu-ti fie aruncat tot trupul �n gheena."(asadar nu este vorba de ochi literal)
Matei 6:22 "Ochiul este lumina trupului. Daca ochiul tau este sanatos, tot trupul tau va fi plin de lumina;"

-ochii credintei :
2 Corinteni 5:6,16 "Asa dar, noi �ntotdeauna Suntem plini de �ncredere; caci stim ca, daca Suntem acasa �n trup, pribegim departe de Domnul, pentru ca umblam prin credinta, nu prin vedere.Asa ca, de acum �ncolo, nu mai cunoastem pe nimeni �n felul lumii; si chiar daca am cunoscut pe Hristos �n felul lumii, totusi acum nu-L mai cunoastem �n felul acesta."
Precum Satana domneste in timpul prezent si numeni nu il vede pe el personal ci numai domnia sa de nedreptate si pacat care se manifesta pretutindeni asai si Christos personal ,nevazut , domnia Lui se va invedera in toate partile si toti vor cunoaste si vor vedea ca acum sunt sub un carmuitor nou si deosebit.

"CEI CE L-AU STRAPUNS":
Matei 25:40 "Drept raspuns, �mparatul le va zice: �Adevarat va spun ca, ori de c�te ori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte ne�nsemnati frati ai Mei, Mie mi le-ati facut.�
Matei 24:30 "Atunci se va arata �n cer semnul Fiului omului, toate semintiile pam�ntului se vor boci, si vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere si cu o mare slava."

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 01:24

De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-26 01:03:47satana va fi legat 1000 de ani dar nu am gasit scris ca pe pamint.
Aceasta este mia de ani de pace.
Dupa aceea i se va da drumul pentru scurta vreme, urmeaza razboiul de la Armaghedon unde Insusi Domnul Isus vine si biruieste.
Acum, pe noi cei impacati nu ne privesc aceste lucruri, caci vom fi rapiti cind El va veni pe norii cerului.
Dar cei interesati sa stie ce ii asteapta daca nu se impaca, urmeaza cele descrise mai sus.
Rapirea sau prima inviere este ridicarea in Rai a celor ce L-au slujit pe El.
A doua venire inseamna judecata si pedeapsa, a celor ce nu L-au acceptat ca Mintuitor.

Draga RADITA09 sa dea Domnul sa ai parte de prima inviere,dar fi atent ca un pic "te-ai ratacit'...sa-ti explic..
Stii draga ca Satana a fost alungatdin Rai pe pamint si ca pina la cruce,adica rastignirea lui Hristos, a mai avut acces in cer(vezi IOV),dar dupa rastignire,fiind biruit,i s-a inchis accesul..de aceea e pe pamint ,acum si stunci,...si bineinteles ca nu singur..ci cu ingerii si adeptii lui.
Despre Armaghedon,nu vreau sa discut aicea ca e foarte vast acest subiect.
Nu draga,a 2a venire nu inseamna judecata si pedeapsa ; ci doar rasplata celor credinciosi care sint judecati acum,in acest timp,si care a inceput la 1848, mai intii cu cei morti si apoi cu cei in viata( doar cei ce fac parte din poporul Sau)
Acestia,adica cei mintuiti,in mia de ani , vor judeca pe ceilalti...nelegiuiti...care vor primi pedeapsa la finalul celor 1000 de ani, cind HRISTOS ii va invia ca sa-si primeasca rasplata..moartea vesnica..definitiva....
Apoi,cetatea Sfinta va cobori pe pamint cu toti SFINTII si va incepe VESNICIA............
Doamne cit doresc lucrul acesta.....VESNICIA...si nu sint egoist.....va vreau si pe voi ACOLO..........
Dar voi doriti....?

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 01:24

Daca este scris ca orice ochi Il va vedea, cum poti tu cu mintea ta mica, sa-L marginesti pe Dumnezeu?
La El totul este cu putinta.
Totusi ca sa te ajut un pic, citeste Apocalipsa 4 si vom mai vorbi dupa aceea.

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 01:31

De la: ambasador, la data 2009-04-26 01:13:20
De la: tisor, la data 2009-04-26 01:09:38

De pilda uite cum inteleg eu explicatie la dovada asta:Apocalipsa 1:7 " Iata ca El vine pe nori. Si orice ochi �l va vedea; si cei ce L-au strapuns. Si toate semintiile pam�ntului se vor boci din pricina Lui! Da, Amin."

"NORII"- tulburari, stramtorari s.a. pentru cei necredinciosi si ploi bogate de binecuvantari pentru cei credinciosi:
Ioel 2:1,2 " Sunati din tr�mbita �n Sion! Sunati �n gura mare pe muntele Meu cel Sf�nt, ca sa tremure toti locuitorii tarii. Caci vine ziua Domnului, este aproape! O zi de �ntuneric si negura mare, o zi de nori si de �ntunecime. Ca zorile diminetii se �ntinde peste munti un popor mare si puternic, cum n-a mai fost din veac, si nici �n vremurile viitoare nu va mai fi."
Psalmi 97:2 "Norii si negura �l �nconjoara, dreptatea si judecata Sunt temelia scaunului Sau de domnie. �naintea Lui merge focul, si arde de jur �mprejur pe potrivnicii Lui. Fulgerile Lui lumineaza lumea: pam�ntul �l vede si se cutremura. Muntii se topesc ca ceara �naintea Domnului, �naintea Domnului �ntregului pam�nt."
Luca 21:27 "Atunci vor vedea pe Fiul omului venind pe un nor cu putere si slava mare."

- Stalpul de nor care mergea inaintea izraelitilor reprezenta prezenta nevazuta a Domnului:
Exod 13:21 "Domnul mergea �naintea lor, ziua �ntr-un st�lp de nor, ca sa-i calauzeasca pe drum, iar noaptea �ntr-un st�lp de foc, ca sa-i lumineze, ca sa mearga si ziua si noaptea. St�lpul de nor nu se departa dinaintea poporului �n timpul zilei, nici st�lpul de foc �n timpul noptii."
Exod 24:16 " Slava Domnului s-a asezat pe muntele Sinai si norul l-a acoperit timp de sase zile. �n ziua a saptea, Domnul a chemat pe Moise din mijlocul norului."
Daniel 7:13 "M-am uitat �n timpul vedeniilor mele de noapte, si iata ca pe norii cerurilor a venit unul ca un fiu al omului; a �naintat spre Cel �mbatr�nit de zile si a fost adus �naintea Lui."

"OCHII"-adica ochii spirituali sau cei launtrici ai puterii de discernamant:
Ioan 14:19 "Peste putina vreme, lumea nu Ma va mai vedea, dar voi Ma veti vedea; pentru ca Eu traiesc, si voi veti trai."
Matei 5:29 "Daca, deci, ochiul tau cel drept te face sa cazi �n pacat, scoate-l si leapada-l de la tine; caci este spre folosul tau sa piara unul din madularele tale, si sa nu-ti fie aruncat tot trupul �n gheena."(asadar nu este vorba de ochi literal)
Matei 6:22 "Ochiul este lumina trupului. Daca ochiul tau este sanatos, tot trupul tau va fi plin de lumina;"

-ochii credintei :
2 Corinteni 5:6,16 "Asa dar, noi �ntotdeauna Suntem plini de �ncredere; caci stim ca, daca Suntem acasa �n trup, pribegim departe de Domnul, pentru ca umblam prin credinta, nu prin vedere.Asa ca, de acum �ncolo, nu mai cunoastem pe nimeni �n felul lumii; si chiar daca am cunoscut pe Hristos �n felul lumii, totusi acum nu-L mai cunoastem �n felul acesta."
Precum Satana domneste in timpul prezent si numeni nu il vede pe el personal ci numai domnia sa de nedreptate si pacat care se manifesta pretutindeni asai si Christos personal ,nevazut , domnia Lui se va invedera in toate partile si toti vor cunoaste si vor vedea ca acum sunt sub un carmuitor nou si deosebit.

"CEI CE L-AU STRAPUNS":
Matei 25:40 "Drept raspuns, �mparatul le va zice: �Adevarat va spun ca, ori de c�te ori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte ne�nsemnati frati ai Mei, Mie mi le-ati facut.�
Matei 24:30 "Atunci se va arata �n cer semnul Fiului omului, toate semintiile pam�ntului se vor boci, si vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere si cu o mare slava."

dragul meu,cunosc aceste interpretari foarte bine...nu o spun cu rautate...dar sint ale Martorilor lui EHOVA....daca vrei pot prezenta tot ce prezinta TURNUL DE VEGHERE..ce se intimpla in SALA REGATULUI...etc.
Accept orice parere..dar nu inseamna ca si sint de acord...
Totul raportez la BIBLIE...si Biblia o cunosc,cred,bine...

Maranatha
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 01:37

1 Tesaloniceni 4:17 Apoi, noi cei vii, care vom fi r�mas, vom fi r�pi�i to�i �mpreun� cu ei, �n nori, ca s� �nt�mpin�m pe Domnul �n v�zduh; �i astfel vom fi totdeauna cu Domnul.

Pai si care e problema ta ? ce nu e clar pana la urma ?
Asa cum descrie Biblia modul revenirii lui Hristos asa va fi cu siguranta...la fel si cu cei 1000 de ani in care Satana va fi legat simbolic (adica nu va mai putea si nu va mai avea pe cine sa insele caci pamntul va fi pustiu )...deci legarea lui satana nu inseamna ceva literal (adica in lanturi printr-un loc anume ) .

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 01:37

De la: tisor, la data 2009-04-26 00:53:04
Si sin fundamentale.

Accept provocarea....se poate sa mai si gresim...dar in cele prezentate mai sus ..nu...sub nici o forma..
Nu ca eu as fi destept...nu...ci Biblia asa spune...

Citeam pe alt topic ceva scris de NEW AGE(asa il cheama) ..cum ca cei ce au scris Noul Testament nici nu L-au cunoscut pe Hristos,ca s-a scris cam prin anul 7o d.hr.(cica asa a gasit pe net)
Dragilor,internetul e o " jungla" si daca nu stii ce cauti ajungi s-o sfirsesti rau...rau//

Tisor, cand a fost scris Noul Testament?

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 01:43

Tisor,
Apocalipsa 20 ne lamureste.
De acord?
Citeste cu atentie versetul 3, Satana a fost aruncat in Adinc, nu scrie pe pamint.
Sa stam la context!
La sfirsitul versetului 4 se spune ce se intimpla cu cei sfinti.Versetu 5 clarifica prima inviere.
A doua inviere incepe la versetu 11 pina la 15.
Ne-am clarificat?
Eu nu iti pun ca te-ai ratacit, ci doar citeste mai atent, ca mai sint si altii pe forum, care nu stiu prea multe, dar gata sa te acuze trag concluzii eronate!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 01:43

De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-26 01:24:25Daca este scris ca orice ochi Il va vedea, cum poti tu cu mintea ta mica, sa-L marginesti pe Dumnezeu?
La El totul este cu putinta.
Totusi ca sa te ajut un pic, citeste Apocalipsa 4 si vom mai vorbi dupa aceea.

Da , orice ochi IL va vedea ...numai ca pt.altii va fi o bucurie nespusa in timp ce pt.altii o zi de groaza .

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 01:45

Pamintul nu este vesnic: Apocalipsa 21

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 01:47

De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-26 01:45:40Pamintul nu este vesnic: Apocalipsa 21

Bineinteles ca nu va fi vesnic, caci Dumnezeu va recreea un cer nou si un pamant nou in care vor locui cei care vor fi mantuiti. ok?

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 01:48

Sfintii nu sint judecati dupa fapte, ci trec din moarte la viata, caci sint sub HAR adica INDURAREA LUI!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 01:50

desteptarea,emile,gabita,tisor,vine cutremuru' si numai e nevoie nici de apocalipse,nici de biblii,nici de hristosi,corturi jidanesti,post si rugaciune

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 01:51

De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-26 01:48:56Sfintii nu sint judecati dupa fapte, ci trec din moarte la viata, caci sint sub HAR adica INDURAREA LUI!

pai cand a avut loc judecata asa dupa tine ?

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului A doua venire a lui isus hristos
Mergi la: