back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

A doua venire a lui isus hristos

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 01:52

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-26 01:50:01desteptarea,emile,gabita,tisor,vine cutremuru' si numai e nevoie nici de apocalipse,nici de biblii,nici de hristosi,corturi jidanesti,post si rugaciune

mai sa fie OARE ASA SA FIE ?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 01:53

Gabita,
Satana nu va fi legat simbolic, ci cu un lant mare: Apocalipsa 20 versetul 1.
Te rog nu face greseli, caci vinatorii te pindesc!

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 01:59

Florine,
Cutremure vor veni caci au fost vestite, dar tu ce vei face?
Eram in armata si am fost in Bucuresti la o luna dupa cutremur.
In momentele acelea toti au ingenunchiat pe strazi, si sa vezi cum stiau sa se mai roage sa ii scape Dumnezeu.
Poate ca Romania mai are nevoie de asa ceva sa se mai trezeasca ca prea s-a buiecit ( adica prea si-a luat nasul la purtare).
Buiecit este cuvint ardelenesc-explicatie- cind cineva o duce tot bine uita de toate.

9am003934

46 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:00

De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-26 01:48:56Sfintii nu sint judecati dupa fapte, ci trec din moarte la viata, caci sint sub HAR adica INDURAREA LUI!

Bai dragilor,lasati-ma cu sfintii ASTIA ca mor cu zile..................
Zi-mi draga care e sfint....scrie biblia ca toti sintem pacatosi...fara merite...
Si apoi din HARUL DOMNULUI nu vi se pare ca se cam face o "haina de gratie" ca sa ascundem pacatele si neputinta noastra de indreptare...?
Pai hai sa intram cu totii in rai..si gata doar HAR este destul..?sau..?de ce atitea deosebiri de religie..?

Doamne "cutremura-LE' inteligenta....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:01

De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-26 01:53:53Gabita,

I,m so sorry for them...

ma faci sa rad dragule chiar asa sa fie ? satana va fi legat cu un lant asa de mare cat cuprinde pamantul ...probabil il va face ghem , si ca sa stai 1000 de ani ca un ghem hai imagineaza-ti .

DOCUMENTEAZA-Te inainte de toate ...

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:01

De la: tisor, la data 2009-04-26 00:06:36
[1] Draga Andule,de ce vii tot timpul cu apostolii la innaintare...de parca ei sint mai sfinti decit HRISTOS si DUMNEZEU si DUHUL SFINT.
[2] Oare sint mai mari vasele de lut decit OLARUL.
[3] De ce nu dai exemplele din Ioan 14 incepind cu versetu 15-31
vs 15) Daca Ma iubiti,veti pazi poruncile Mele..
16) Si Eu voi ruga pe Tatal,si El va va da un alt MIngaietor,care sa ramina cu voi in veac....
21) Cine are poruncile Mele si le pazeste, acela Ma iubeste;si cine Ma iubeste va fi iubit de Tatal Meu.Eu il voi iubi si Ma voi arata lui (nu ne cere intermediari...apostoli,preoti,invatatori...ci direct LUI)
24) Cine nu Ma iubeste,nu pazeste cuvintele Mele.Si cuvintul pe care-l auziti, nu este al Meu,ci al Tatalui care M-a trimis....(iar fara intermediari)
[4] Pacat ca pui prea multa baza in credinta ta pe acesti "intermediari"...Hristos tocmai de aceea a venit...sa biruiasca pacatul si sa puna jertfa Lui in inima noastra..eliminind " intermediarii"

[1] Pentru ca pe ei i-a pus Hristos sa ne invete. Hristos a spus ca pe ei isi va cladi Biserica. E normal sa-l ascult pe Hristos. Tot El a spus ca cine se leapada de apostoli se va lepada si de El si tot Hristos a spus ca ei au puterea de a lega sau dezlega pacatele oamenilor.

[2] Bineinteles ca nu sunt apostolii mai mari decat Hristos, ei doar au facut voia lui Hristos asa cum si noi trebuie sa o facem

[3] Asta zic si eu sa ascultam de Hristos. Hristos a spus sa nu ascultam de invatatori mincinosi ci doar de oamenii pe care i-a trimis El. Hristos ne-a garantat ca Biserica cladita pe apostoli nu va fi daramata in veci.
MATEI 16
18. �i Eu ��i zic �ie, c� tu e�ti Petru �i pe aceast� piatr� voi zidi Biserica Mea �i por�ile iadului nu o vor birui.

Precum ai citit si tu asa zic si eu: Cine nu pazeste poruncile lui Hristos nu-L iubeste pe Hristos. Cine pazeste poruncile lui Hristos asculta de Hristos si merge in Biserica cladita de apostoli.

[4] Apostolii si episcopii pusi de Hristos fac voia lui Dumnezeu. Nu am ajuns eu sa-i spun lui Dumnezeu ce trebuie si ce nu trebuie. Eu doar fac voia Lui si ascult cuvantul Lui. Nu inventez invataturi noi dupa cum imi convine mie. Eu pun baza DOAR pe cuvantul lui Hristos si daca El ma trimite la Biserica asa cum l-a trimis pe Pavel la Anania cine sunt eu sa contest cuvantul lui Dumnezeu?

Hazardul este m�sura ignoran�ei noastre. (Henry Poincare)
lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:05

Florine , cand nu ai ce face deschizi topicuri care pot sa duca la lupte crancene ?

Eu am facut o gresala majora citind acest topic !

Ce pot intelege , eu, un ateu convins , din cearta voastra , a unor oameni care se considera crestini , credinciosi si poate chiar crestini practicanti /

Ce pot intelege, atata timp cat voi nu va puteti intelege ??

Cum va explicati ca toti va considerati crstini, credeti in IIsus H(C)ristos dar nu va intelegeti intre voi si macar nu stiti ca Iisus se scrie cu doi i ??

Mai mult decat atat , nici macar nu stiit cand a fost scrisa Biblia.

Cineva dinte voi chiar scrie, citez:"Isus a spus negru pe alb....." !

Chiar asa ?

Si unii dintre voi aveti tupeul sa ma apostrofati ca sunt ateu !

Oare, unde ati citit asta in Biblie?

Chiar nu ati inteles ,chiar, din Biblie, ca un tata isi iubeste toti copiii la fel ?

De ce credeti ca pe voi va iubeste mai mult ,iar pe cei de alte credinte sau pe atei nu ii iubeste?

Cine va da , voua, acest drept ?

Cine va da dreptul sa contestati dreptul la libera alegere a fiecarui om(nu e o gresala de exprimare)?

Aveti bunatatea sa ma luminati si pe mine ??

Dar pe rand , nu toti o data !

Va rog !

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:07

De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-26 01:53:53Gabita,

Miine si plec la RESITA si fac eu lantul la uzina...
Scuza-mi gluma ...dar cred ca nu te-a speriat VORONIN cumva...ca nu prea le ai..

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:07

De la: gabita_01, la data 2009-04-26 01:51:06
De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-26 01:48:56Sfintii nu sint judecati dupa fapte, ci trec din moarte la viata, caci sint sub HAR adica INDURAREA LUI!

pai cand a avut loc judecata asa dupa tine ?

Judecata ta si a mea este in fiecare zi.
Ca sa nu fim pedepsiti o data cu lumea.
Ai gresit, tu si eu ne luam pedeapsa aici.
Ai nevoie de dovada Biblica?

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:09

De la: 9am003934, la data 2009-04-26 02:00:50

Bai dragilor,lasati-ma cu sfintii ASTIA ca mor cu zile..................
Zi-mi draga care e sfint....scrie biblia ca toti sintem pacatosi...fara merite...
Si apoi din HARUL DOMNULUI nu vi se pare ca se cam face o "haina de gratie" ca sa ascundem pacatele si neputinta noastra de indreptare...?
Pai hai sa intram cu totii in rai..si gata doar HAR este destul..?sau..?de ce atitea deosebiri de religie..?

Doamne "cutremura-LE' inteligenta....

Hopa..sint eu..TISOR..dar ce apare..? ei...?

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:10

Tisor,
Tu mai citesti Biblia din cind in cind?
Ti-am dat Apocalipsa 20 versetul 1.
Noi nu facem glume cu Cuvintul Lui!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:11

De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-26 01:59:32Florine,
Cutremure vor veni caci au fost vestite, dar tu ce vei face?
Eram in armata si am fost in Bucuresti la o luna dupa cutremur.
In momentele acelea toti au ingenunchiat pe strazi, si sa vezi cum stiau sa se mai roage sa ii scape Dumnezeu.
Poate ca Romania mai are nevoie de asa ceva sa se mai trezeasca ca prea s-a buiecit ( adica prea si-a luat nasul la purtare).
Buiecit este cuvint ardelenesc-explicatie- cind cineva o duce tot bine uita de toate.

Da bine mai zice Florinel...
Cutremure au fost intodeauna si vor mai fi DAR DESPRE ULTIMUL CUTREMUR CARE VA FI PE PAMANT CU PUTIN INAINTE DE REVENIREA LUI HRISTOS , BIBLIA SPUNE CA VA FI ASA DE MARE CUM N-A FOST NICIODATA DE CAND E OMUL PE PAMANT.

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:11

De la: tisor, la data 2009-04-26 00:53:04
Citeam pe alt topic ceva scris de NEW AGE(asa il cheama) ..cum ca cei ce au scris Noul Testament nici nu L-au cunoscut pe Hristos,ca s-a scris cam prin anul 7o d.hr.(cica asa a gasit pe net)
Dragilor,internetul e o " jungla" si daca nu stii ce cauti ajungi s-o sfirsesti rau...rau//

Cel putin despre Luca are dreptate. Luca nu l-a cunoscut pe Hristos niciodata personal. El a scris Evanghelia numai din marturiile altora (printre care si Maica Domnului - fapt care se vede ca Luca cunostea tot ce pastrase Fecioara Maria in inima ei). Tot Luca a scris pe langa Evanghelie si Faptele Apostolilor pentru Teofil (un roman trecut la crestinism).

LUCA 1
1. Deoarece mul�i s-au �ncercat s� alc�tuiasc� o istorisire despre faptele deplin adeverite �ntre noi,
2. A�a cum ni le-au l�sat cei ce le-au v�zut de la �nceput �i au fost slujitori ai Cuv�ntului,
3. Am g�sit �i eu cu cale, preaputernice Teofile, dup� ce am urm�rit toate cu de-am�nuntul de la �nceput, s� �i le scriu pe r�nd,
4. Ca s� te �ncredin�ezi despre temenicia �nv���turii pe care ai primit-o.

FAPTE 1
1. Cuv�ntul cel dint�i l-am f�cut o, Teofile, despre toate cele ce a �nceput Iisus a face �i a �nv��a,
2. P�n� �n ziua �n care S-a �n�l�at la cer, poruncind prin Duhul Sf�nt apostolilor pe care i-a ales,

Sunt notiuni de istorie. Biserica (prin oamenii ei) a scris Noul Testament si se stie cine, unde si pentru ce s-a scris. De asta spun mereu, e impropriu sa iei cartea unei Biserici si s-o interpretezi altfel decat oamenii care au scris-o. Biserica a functionat CEL PUTIN 10 ani pana a fost scrisa prima Evanghelie si probabil vreo 30-40 pana a fost scrisa ultima Evanghelie.. Sunt notiuni de istorie accesibile tuturor.

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:13

De la: andu30, la data 2009-04-26 02:01:39
De la: tisor, la data 2009-04-26 00:06:36
[1] Draga Andule,de ce vii tot timpul cu apostolii la innaintare...de parca ei sint mai sfinti decit HRISTOS si DUMNEZEU si DUHUL SFINT.
[2] Oare sint mai mari vasele de lut decit OLARUL.
[3] De ce nu dai exemplele din Ioan 14 incepind cu versetu 15-31
vs 15) Daca Ma iubiti,veti pazi poruncile Mele..
16) Si Eu voi ruga pe Tatal,si El va va da un alt MIngaietor,care sa ramina cu voi in veac....
21) Cine are poruncile Mele si le pazeste, acela Ma iubeste;si cine Ma iubeste va fi iubit de Tatal Meu.Eu il voi iubi si Ma voi arata lui (nu ne cere intermediari...apostoli,preoti,invatatori...ci direct LUI)
24) Cine nu Ma iubeste,nu pazeste cuvintele Mele.Si cuvintul pe care-l auziti, nu este al Meu,ci al Tatalui care M-a trimis....(iar fara intermediari)
[4] Pacat ca pui prea multa baza in credinta ta pe acesti "intermediari"...Hristos tocmai de aceea a venit...sa biruiasca pacatul si sa puna jertfa Lui in inima noastra..eliminind " intermediarii"

[1] Pentru ca pe ei i-a pus Hristos sa ne invete. Hristos a spus ca pe ei isi va cladi Biserica. E normal sa-l ascult pe Hristos. Tot El a spus ca cine se leapada de apostoli se va lepada si de El si tot Hristos a spus ca ei au puterea de a lega sau dezlega pacatele oamenilor.

[2] Bineinteles ca nu sunt apostolii mai mari decat Hristos, ei doar au facut voia lui Hristos asa cum si noi trebuie sa o facem

[3] Asta zic si eu sa ascultam de Hristos. Hristos a spus sa nu ascultam de invatatori mincinosi ci doar de oamenii pe care i-a trimis El. Hristos ne-a garantat ca Biserica cladita pe apostoli nu va fi daramata in veci.
MATEI 16
18. �i Eu ��i zic �ie, c� tu e�ti Petru �i pe aceast� piatr� voi zidi Biserica Mea �i por�ile iadului nu o vor birui.

Precum ai citit si tu asa zic si eu: Cine nu pazeste poruncile lui Hristos nu-L iubeste pe Hristos. Cine pazeste poruncile lui Hristos asculta de Hristos si merge in Biserica cladita de apostoli.

[4] Apostolii si episcopii pusi de Hristos fac voia lui Dumnezeu. Nu am ajuns eu sa-i spun lui Dumnezeu ce trebuie si ce nu trebuie. Eu doar fac voia Lui si ascult cuvantul Lui. Nu inventez invataturi noi dupa cum imi convine mie. Eu pun baza DOAR pe cuvantul lui Hristos si daca El ma trimite la Biserica asa cum l-a trimis pe Pavel la Anania cine sunt eu sa contest cuvantul lui Dumnezeu?

Ei ANDULE,asa parca mai merge...vad ca accepti si poruncile..atunci e bine....nu te intreb care caci stii deja ce voi spune....
Sa dea DOMNUL sa vezi deschis in cuvintul SAU.

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:14

De la: lorduljohn, la data 2009-04-26 02:05:29
Florine , cand nu ai ce face deschizi topicuri care pot sa duca la lupte crancene ?
Ce pot intelege , eu, un ateu convins , din cearta voastra , a unor oameni care se considera crestini , credinciosi si poate chiar crestini practicanti /
Cum va explicati ca toti va considerati crstini, credeti in IIsus H(C)ristos dar nu va intelegeti intre voi si macar nu stiti ca Iisus se scrie cu doi i ??
Chiar asa ?
Chiar nu ati inteles ,chiar, din Biblie, ca un tata isi iubeste toti copiii la fel ?
De ce credeti ca pe voi va iubeste mai mult ,iar pe cei de alte credinte sau pe atei nu ii iubeste?
Cine va da dreptul sa contestati dreptul la libera alegere a fiecarui om(nu e o gresala de exprimare)? Ai timp, nu iti este somn? Pot sa incep?
Va rog !

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:15

Ai timp? Nu iti este somn? Pot sa incep?

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:16

De la: tisor, la data 2009-04-26 02:13:03
Ei ANDULE,asa parca mai merge...vad ca accepti si poruncile..atunci e bine....nu te intreb care caci stii deja ce voi spune....

Eu nu cunosc gandurile tale, daca vrei sa spui ceva spune, daca nu vrei atunci nu spune. Eu nu cunosc gandurile nimanui...

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:18

De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-26 02:14:34
De la: lorduljohn, la data 2009-04-26 02:05:29
Chiar asa ?
Cine va da dreptul sa contestati dreptul la libera alegere a fiecarui om(nu e o gresala de exprimare)? Ai timp, nu iti este somn? Pot sa incep?
Va rog !

OK.
Dar atentie la scris, era sa nu-ti observ mesajul!

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:18

De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-26 02:10:18Tisor,
Tu mai citesti Biblia din cind in cind?
Ti-am dat Apocalipsa 20 versetul 1.
Noi nu facem glume cu Cuvintul Lui!

Dragul meu,Biblia este hrana mea zilnica....apoi ti-am spus ca in Daniel si Apocalipsa sint multe simbolisme profetice....
Zi-mi ce face cu cheia...e de la vre-un lacat..?
Hai sa fim seriosi

Maranatha
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:19

De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-26 02:07:32

Da judecata are loc acum , dar consecintele neascultarii le vom suferi si acum si atunci cand va reveni Isus.
si nu uita un lucru : NU DUMNEZEU PEDEPSESTE CI NOI VOM SUPORTA CONSECINTELE NEASCULTARII NOASTRE.
PLATA PACATULUI ESTE MOARTEA ,stiai da ?

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:19

Bun venit Andu!
Acum mai putem discuta, caci mai sint oameni care citesc Biblia!

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:21

De la: andu30, la data 2009-04-26 02:16:59
De la: tisor, la data 2009-04-26 02:13:03

Eu nu cunosc gandurile tale, daca vrei sa spui ceva spune, daca nu vrei atunci nu spune. Eu nu cunosc gandurile nimanui...

Stii ca eu ma refer la cele 10 cind vorbesc de porunci....nu doream sa mai deschid subiectul de pe celalalt topic...CELE 10 PORUNCI...

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:23

De la: gabita_01, la data 2009-04-26 02:19:53
De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-26 02:07:32

Da judecata are loc acum , dar consecintele neascultarii le vom suferi si acum si atunci cand va reveni Isus.
si nu uita un lucru : NU DUMNEZEU PEDEPSESTE CI NOI VOM SUPORTA CONSECINTELE NEASCULTARII NOASTRE.
PLATA PACATULUI ESTE MOARTEA ,stiai da ?

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:25

Gabita,
Ce documentere mai vrei? Ti-am dat unde sa citesti.
Noi nu facem glume. Acesta este Cuvintul lui Dumnezeu.
Acum trebuie sa ma ocup de musafirul nostru ATEU.

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:27

In primul rind nu exista atei!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:30

Tisor,

bye-bye .

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:30

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-26 01:50:01desteptarea,emile,gabita,tisor,vine cutremuru' si numai e nevoie nici de apocalipse,nici de biblii,nici de hristosi,corturi jidanesti,post si rugaciune

Draga Florine,dimpotriva,acum e nevoie mai mult decit oricind....
Sa stii ca ma rog pentru voi cei din zona "fierbinte'....sa fiti feriti de necazuri....stii ce se spune..."daca le-am primit pe cele bune..sa nu le primim si pe cele rele.."?
Sper sa nu fie nevoie,dar...daca....pentru prieteni am camere destule...mincare...dar mai ales o inima larg deschisa oricarei nevoi..
Domnul fie cu familia ta si dormiti in PACE,de fapt cu toti cei ce pot fi afectati.

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:36

De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-26 02:27:11In primul rind nu exista atei!

Vreau dovada documentata....

Maranatha
lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:37

De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-26 02:27:11In primul rind nu exista atei!

Astept sa iti expui parerile si e posibil sa revin asupra lor cu unele comentarii.
Cu toata convingerea mea , nu obisnuiesc sa insult pe nimeni pentru credinta sa.
Dimpotriva respect credinta fiecarui om .
Respect cartile din care sunt inspirate credintele.
Dar nu pot fi de acord cu agersivitatea unor "credinciosi" indiferent de locul locul sau modul cum se manifesta aceasta.
Imi cer scuze de la cei care se simt lezati de cele spuse de mine, dar nu am intentia de a insulta pe cineva .
Eu, doar va rog , sa va prezentati punctele de vedere .
Doar atat, daca binevoiti, bineinteles !
Multumesc !

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 02:38

De la: gabita_01, la data 2009-04-26 02:30:14
Tisor,

bye-bye .

GABITA...o noapte plina de liniste si pace....si odihna
Domnul fie cu tine(si cu familia ta)

Maranatha
Pagini: << 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina: