Info
x
A doua venire a lui isus hristos
|
Fosta membra 9am.ro 637 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 08:40
Matthew Gallatin
��nset�nd dup� Dumnezeu. De la r�t�cirile protestante la adev�rul Ortodoxiei" Editura Egumeni�a, 2005 Spre meditație... (din cuprinsul c�rții) �Ra�iunea pentru care avem de-a face cu mii de denomina�iuni �i non-domina�iuni protestante se explic� prin aceea c� fiecare are un principiu conduc�tor diferit pentru abordarea lui �sola scriptura�. �n felul acesta pot ajunge la adev�ruri biblice conflictuale." �Problema este c� �Dumnezeul� protestan�ilor este v�zut �n mod contradictoriu. El nu poate fi �n același timp predestinator al unora spre fericire �i al altora spre iad �i simultan s� lase m�ntuirea la libera alegere a oamenilor, dac� o vor sau nu." �Credin�a protestant�: interpreteaz� Scripturile c�t de bine po�i �i ai �ncredere c� ai dreptate." �Protestan�ii cred c� oricine e infailibil, �n afar� de pap�." �Hristos a spus c� Biserica Lui nu va fi biruit� �n veac �i c� va r�m�ne ca st�lp al adev�rului p�n� �n sf�r�it." �A fi protestant �nseamn� a crede c� Iisus a fost neputincios timp de aproximativ 15 secole �i de-abia la apari�ia protestantismului Biserica a putut �ine piept por�ilor iadului." �Reformatorii nu au supus p�rerile lor unui sinod. Ei au recreat Biserica lui Hristos potrivit propriei lor viziuni despre cum trebuie s� fie lucrurile. Un protestant alege el �i conduce el timpul, locul �i metoda sl�virii lui Dumnezeu, �n locul Acestuia." Raporteaza abuz de limbaj
Caracterul f�r� �n�elepciune poate mult, dar inteligen�a f�r� caracter nu valoreaz� nimic - Cicero
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 08:41
�Desigur, eu nu sunt singurul protestant care a descoperit aceste adev�ruri. Sunt, efectiv, mii de protestan�i americani (�n unele cazuri congrega�ii �ntregi) care �n ultimii ani s-au �ntors acas� la r�d�cinile lor str�vechi. Ace�ti nou veni�i recunosc �n cre�tinismul ortodox frumuse�ea bisericii timpurii. Ei sunt gata s� �mbr��i�eze cu toat� inima vitalitatea spiritual� a acesteia." (m�rturisire din Prefa�a c�r�ii)
Caracterul f�r� �n�elepciune poate mult, dar inteligen�a f�r� caracter nu valoreaz� nimic - Cicero
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 14:17
The
Nu stiu cate scoli ai,dar TE ROG sa-mi INTERPRETEZI TU ACEST VERSET..!! 1Timotei 2/6 "Caci este un singur Dumnezeu,si este un SINGUR MIJLOCITOR INTRE Dumnezeu ci OAMENI:Omul ISUS HRISTOS" Spune cumva ca intre mine si EL....sta un POPA?????????????????????????????????????????????????sau alta persoana????Rugaciunile mele MERG DIRECT LA DUMNEZEU....DOAR ISUS E SINGURUL INTERMEDIAR....Tu vezi altfel?????EXPLICA TE ROG
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 14:33
Asa este Symy , nu poti cunoaste nici numarul scolilor prin care am trecut si nici rezultatele mele ... poti face 4 scoli cu rezultate foarte bune sau 100 de scoli cu rezultate de mizerie - dupa vorba romaneasca: "Geaba vi, geaba te duci , geaba rupi bietii papuci ! "
Insa nu cred ca se discuta aici pregatirea mea ! Si oricum eu nu am AROGANTA de a INTERPRETA Sfanta Biblie Sfanta Biblie nu se interpreteaza ci se respecta si se pastreaza vie in suflet si in trairea de fiecare zi ! Rugaciunile fiecaruia dintre noi merg direct catre Dumnezeu ! Iar preotul ortodox nu sta intre mine si Dumnezeu ci alaturi de mine in calea catre mantuire ! Aroganta .... bat-o vina !!!!
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 14:59
The
Nu te eschiva ,raspunde la intrebare.Iar chestia ca preotul sat langa tine ,e cusuta cu ata alba...DE CE???Cand te rogi seara inainte de culcare ,preotul sta langa tine si MIJLOCESTE...ma faci sa Cauta alceva...mai credibil...ASTEPT UN RASPUNS..!!!!
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 15:16
Esti liber sa razi, daca ti se pare crestineste sa iei in ras credinta altuia
Insa in realitate nu faci altceva decat sa te prefaci ca nu intelegi. Seara cand ma rog , nu sta preotul langa mine ... nu asta am spus eu .... dar nu este prima oara cand rastalmacesti cele scrise de mine Si apoi, Symy, eu nu ma rog doar seara ..... ma rog si pe la 5 dimineata cand inainte de a pleca ... la ale mele .... pregatesc micul dejun pentru cei din familie ce mai au doua ore de somn ...... este atat de liniste in bucatarie si miroase frumos a vanilie si a lapte si a painite ...... ma rog si atunci cand fac paine (iubesc sa fac paine in casa atunci cand timpul meu ma pasuieste) ..... ma rog si la serviciu (nici nu pot spune de cate ori simt nevoia ca in fata suferintei sa ma rog ... caci din pacate vad multa suferinta ... si poti sa ma crezi sau nu insa atunci cand te rogi din tot sufletul langa patul unui bolnav simti ca Dumnezeu este acolo langa el si te asculta) Asadar fiecare este liber sa se roage in toate momentele in care sufletul sau simte aceasta nevoie de apropiere de Dumnezeu Si da, cand am cerut ajutorul unui preot si acesta s-a rugat pentru mine , am simtit si atunci prezenta lui Dumnezeu !
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 15:25
The
Dumnezeu sa te auda..!!!.Dar nu vreau sa fiu rautacios,dar te mai intreb ULTIMA DATA....CINE ARE DREPTATE....????PREOTUL SAU BIBLIA???? Daca imi dai un rasspuns corect iti dau un si multe vrei???
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 15:28
Dar Symy , eu nu am sustinut ca preotul detine adevarul absolut si ca este mai presus de Sfanta Biblie !!!!!!
Fara discutie Sfanta Biblie reprezinta adevarul lui Dumnezeu si ne arata calea catre mantuire
|
|
|
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 15:33
AMIN....AMIN....AMIN...
![]() Fara discutie Sfanta Biblie reprezinta adevarul lui Dumnezeu si ne arata calea catre mantuire
|
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 15:54
BUNA Prieteni dragi,v-am simtit lipsa...
ANDU ,draga esti prin preajma.... Am ceva bunatati ptr tine...(referitor la apostoli...cum au tinut ei LEGEA si au spus-o deschis). FAPTE,24,14 ITI MARTURISESC SLUJESC DUMNEZEULUI PARINTILOR MEI DUPA CALEA ,PE CARE EI O NUMESC PARTIDA;EU CRED TOT CE ESTE SCRIS IN LEGE SI IN PROROCI. FAPTE,28,26-28 ROMANI,1,21-32 ROMANI,3,31 ROMANI, 7,14-25 ROMANI. 13,8 2 TESALONICENI 2,7-17(in special vers,8-12) ne mai auzi,dar nu uita,Biblia interpretata incorect ,sau intentionat incorect atrage ...blestemul lui Dumnezeu. Eu,te iubesc mult,de aceea te vreau ..SUS...la TATAL.. VINO..IN BRATELE IUBIRII SALE.
Maranatha
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 16:41
Bine ai venit....fratioare.!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 21:25
De la: symy1, la data 2009-04-01 15:33:01AMIN....AMIN....AMIN...
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 21:28
symy,ti-am adaugat inca o floare,aveai 14,acum sunt 15,numai bine!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 239 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 21:34
De la: The, la data 2009-04-01 15:16:44 Trebuie sa simtim cand ne rugam , mereu prezenta lui Dumnezeu.Atunci cand nu o simtim posibil ca intre timp sa fi aparut ceva ce nu e pe placul Lui Dumnezeu in viata noastra si tb sa vedem unde am gresit si sa cerem iertare persoanei fata de care am gresit si apoi venim in fata Dumnului sa ne aducem "darul la altar". De aici rezulta faptul ca fiecare tb sa-si rezolve conflictele(cu alte persoane) daca se poate individual, fara mijlocitori si tot asa , la Dumnezeu venim fiecare in mod personal sa ne rugam, putem sa ne unim in rugaciune cu alte persoane pt aceeasi problema, stiindu-se ca rugaciunea mai multor crediciosi are mai mare putere. |
|
Fosta membra 9am.ro 1499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 22:11
De la: tisor, la data 2009-04-01 15:54:53BUNA Prieteni dragi,v-am simtit lipsa... Ai insirat o gramada de versete fara sa spui nimic despre ele si fara sa aiba legatura cu subiectul. Parerea mea este daca vrei sa spui ceva anume mai bine citezi unul sau doua versete pe care le comentezi. FAPTE,24,14 este un fragment din apararea lui Pavel, prin care Pavel spune clar judecatorului ca se inchina dupa O ALTA invatatura decat evreii (pe care evreii o numeau eres) dar se inchina aceluiasi Dumnezeu care a dat legea si proorocii.. 14. �i-�i m�rturisesc aceasta, c� a�a m� �nchin Dumnezeului p�rin�ilor mei, dup� �nv���tura pe care ei o numesc eres, �i cred toate cele scrise �n Lege �i �n Prooroci, Evreii o numeau eres pentru ca crestinii il marturiseau pe Hristos, nu credeau in Sfanta Treime, crestinii respectau Dumninica si mancau cele necurate pentru evrei. Daca ai o alta parere sa-mi spui de ce evreii numeau crestinismul eres? FAPTE,28,26-28 Este un subiect asemanator cu cel de mai sus, Pavel se contrazice cu iudeii, Pavel se stradusieste sa le arate ca Hristos este Dumnezeu din lege si din prooroci. Evreii nu vor sa asculte si Pavel le spunea cum se implinea Isaia caci evreii nu intelegeau legea. Dupa care reconfirma mantuirea neamurilor: 28. Deci cunoscut s� v� fie vou� c� aceast� m�ntuire a lui Dumnezeu s-a trimis p�g�nilor, �i ei vor asculta. Asadar nu am inteles nimic din ce ai vrut sa spui. Daca apostolii tineau legea veche de ce se certau cu evreii?? Evreii numeau invatatura crestina eres? Pai cum tineau legea veche daca evreii spuneau ca crestinii sunt eretici?? Pai daca tu esti dupa legea veche de ce a mai venit Hristos? Oare nu stii ca El este legea cea noua, iar cea veche era doar o preinchipuire a legii celei noi?? "�i a zis lor: Acesta este S�ngele Meu, al Legii celei noi, care pentru mul�i se vars�. " Legea cea noua implineste si desavarseste legea veche. Cat despre final : Da ai dreptate interpretarea incorecta a Sfintei Scripturi duce osanda, pentru ca inseamna "inventarea unui nou dumnezeu". Repet!!! Apostolii tineau sambata? Raspuns: Niciodata crestinii nu au tinut sambata! Este dovedit istoric si teologic ca sambata nu a fost tinuta de crestini niciodata!!! sambata nu are nici un fundament pentru crestini, credinta in Hristos se bazeaza pe Inviere. Ziua de odihna se tine in cinstea Invierii lui Hristos, Frangerea painii se face Dumninica, Duhul Sfant se pogoara Duminica de Cinzecime, Apocalipsa se reveleaza Duminica, duminica care este ZIUA DOMNULUI!
Hazardul este m�sura ignoran�ei noastre. (Henry Poincare)
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 22:43
De la: The, la data 2009-04-01 15:16:44Esti liber sa razi, daca ti se pare crestineste sa iei in ras credinta altuia Esti aceeasi cu "CLA"?? (Cla este un user al carui cont a fost sters cu ceva timp in urma.. scrii f asemanator cu ea!) |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 08:12
???
Nu Poate ar trebui sa ma prezint putin .... eu sunt The (de la Teodora - Teo pentru prieteni) ..... am 40 de ani ...... lucrez cu bolnavi oncologici ...... ma relaxez cand am timp sa stau in bucatarie si sa pregatesc tot felul de chestii ..... sunt curioasa si iubesc sa experimentez tot felul de retete ....... in general sunt timida si - ca fiecare - am si eu piticii mei pe creier ...... iubesc toate animalutele dar preferatele mele sunt pisicile ..... in general asta sunt !
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 10:09
Mihaela (rose of sharon) este in operatie, rugati-va pt ea.
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 11:04
Multumesc Maria...Ne rugam Domnului sa se atinga de trupul ei ,sai dea vindecare grabnica sa se poata bucura inpreuna cu cei dragi ei..!!!
Dumnezeu sa te binecuvanteze....Miha
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 11:15
Miha a iesit din operatie , dar are dureri mari.Dumnezeu sa-i aline durerile.
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 11:50
|
|
Fosta membra 9am.ro 191 mesaje Membru din: 18/12/2008 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 12:15
De la: symy1, la data 2009-04-01 14:17:37The Pentru symy1... Din fericire Cristos nu a consacrat preoti ci episcopi. Ultima Cina prezentata de sinoptici este diferita de cea din Ioan. In momentul Cinei de Taina Isus ii consacra pe apostoli. In In 17 Cristos se roaga Tatalui pentru cei pe care i-a ales. Aceasta rugaciune mai este numita si rugaciunea sacerdotala. Cristos i-a uns pe Apostoli episcopi si le-a dat puterea de a face �ucenici din toate neamurile�. Ucenici nu se refera numai la cei care vor primi Botezul, dar si la cei care il vor uram pe Cristos in viata de preotie. Preotul este consacrat de catre episcop, urmas al apostolilor, ca ajutor a acestuia in munca pastorala si sacramentala. Aceasta consacrare imprima un caracter de nesters asemenea caracterului Botezului. Preotul in virtutea consacrarii sale devine slujitor al altarului, profet, si rege asemenea lui Cristos. Teologia sacerdotala exprima foarte bine acest mister: preotul actioneaza in persona Christi in momentul in care celebreaza Sfintele Taine. Nu este nici magie, nici superstitie! Cine mijloceste intre noi si Dumnezeu este Cristos. Insa preotul este un alter Christus in ceea ce priveste sacramentele si pastoratia. Bineinteles symy1 nu e nevoie sa crezi toate aceste lucruri. fiecare e liber sa se comporte asa cum crede. scrisoarea din care citezi tu -1Tim2,5 - face parte din indemnurile sf Paul catre Episcopul Timotei, in care il indeamna cum sa se comporte in comunitatea pe care o pastoreste. Daca rupi din context citatele este normal ca fiecare sa le interpreteze dupa bunul sau plac. Insa in cap 3 al acestei scrisori Paul lamureste cum trebuie sa fie un episcop, cum sa se comporte diaconii. Cei care neaga Sacramentele, si Sacramentul Preotiei in mod special pe ce baza o fac??? Biblica? Teologica??? |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 12:28
desvd
Nu vreau sa fac polemica,dar versetul din 1tim 2/6...spune CLAR CINE ESTE MIJLOCITORUL intre noi si D-zeu.....Sau aduti aminte cand Domnul ISUS si-a dat Duhul pe cruce...PERDEAUA DIN TEMPLU S-A RUPT DE SUS PANA JOS...sa te intreb de ce???sau ce reprezinta acest lucru???
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 12:32
M-am rugat pt.Miha,si sunt sigura ca va fi bine.Dumnezeu o va vindeca cu siguranta.Trebuie sa ne incredm in El ca alta cale nu ,ca El o iubeste si doreste sa o salveze atat fizic cat si spiritual. Amin. |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 20:04
Monstrul� tr�ie�te pe lacul V�r�ol�
Autor: Bianca B�ican Data: 14 nov 2008 1227 afi��ri Rank: 4,25 din 3 voturi M�rime text: - + | Trimite unui prieten | Print Pentru pescarii pasiona�i dar �i pentru amatorii din Ardeal, lacul s�l�jean este sinonim cu capturile de mari dimensiuni. Marian Zamfir st� de diminea�a p�n� seara, din martie p�n� �n noiembrie, pe buza unuia dintre cele mai c�utate lacuri din Transilvania. (+) Click pentru a m�ri undefined1 /0Imaginea anterioara Publicitate Un crap de peste 20 kg �i un �al�u de 6 kg. Acestea sunt recordurile sezonului de pescuit care e pe cale s� se �nchid� la cel mai c�utat lac de c�tre cei 1.400 de pescari cu acte �n regul� din S�laj, dar �i de ardelenii din zon�. Este vorba despre lacul V�r�ol�. Balta este la mare c�utare �i pentru organizarea concursurilor de pescuit. Asta �i din cauza capturilor care se prind �n fiecare an. ��ntotdeauna s-au pescuit piese mari� ��ntotdeauna s-au prins piese mari pe V�r�ol�. Asta �i din cauza repopul�rilor pe care le facem ori de c�te ori este nevoie�, ne-a dezv�luit Cristian Cri�an, pre�edintele Asocia�iei Jude�ene a Pescarilor �i V�n�torilor S�laj (AJVPS). Pe l�ng� faptul c� aici se g�sesc de la �al�i �i crapi p�n� la cara�i, pista de pescuit are 2 km lungime. �Este una dintre cele mai bune piste din �ar�, ne-a declarat Cri�an. Numai �n aceast� toamn� lacul a fost populat cu 1,5 tone de crap. Din martie p�n� �n noiembrie Cei mai mul�i pescari prefer� s� stea din luna martie, p�n� prin noiembrie-decembrie, c�nd d� frigul. κi duc pe malul apei corturi �i rulote, butelii �i ceaune, �i stau la pescuit �n fiecare zi�de diminea�a p�n� noaptea. Este �i cazul lui Marian Zamfir, cel mai norocos pescar din acest sezon. El a reu�it performan�a de a prinde nu doar cel mai mare crap, cu o greutate de 22 kg �i o lungime de 1,2 metri, ci �i cel mai mare �al�u pescuit �n ultimii ani pe V�r�ol�, de 6,5 kg. Pescarul anului Pe Marian Zamfir l-am g�sit la pescuit. Pe V�r�ol�, evident. E una dintre cele mai mari pl�ceri ale lui. O patim� �i o nebunie, dup� cum ne-a spus. Mai ales c� este �n pensie de boal�. A fost operat pe coloan�. �Am 39 de ani �i sunt �n pensie de boal�. A�a c�, doar pescuitul mi-a r�mas�, ne-a spus pescarul. St� pe lac din luna martie, p�n� d� frigul. S�mb�t� �i va ridica tab�ra, cum �i place lui s� spun�, �i va pleca acas�. �E frig deja, iar diminea�a g�sesc firele �nghe�ate. A�a c�, s�mb�t� voi pleca acas�, spune cu regret pescarul care a �i-a transformat pasiunea �ntr-un mod de via��. Cea mai bun� carne... �Lacul a fost repopulat. Anul acesta am g�sit mai mul�i pui de �al�u. Asta �nseamn� c� anul viitor capturile vor fi �i mai mari�, a fost de p�rere pescarul. Acesta abia a�teapt� revenirea prim�verii, pentru a merge din nou pe lac, mai ales c� dup� el, cea mai bun� carne este�cea de �al�u. Pentru Zamfir lacul de la V�r�ol� nu este doar un loc de agrement, ci a devenit cas�, dar �i loc de munc�. Cum a prins crapul de dou�zeci de kilograme �Era seara�pe la 10. Momeala a fost un pe�ti�or. Am avut nevoie de ajutorul a doi prieteni. Dup� ce am reu�it greu s� �l apropii de mal, cei doi s-au apropiat de el cu c�te un minciog, �ns� a cedat montura. Am crezut c� l-am pierdut. Dar am avut noroc. Era prea obosit. Prietenii mei i-au pus fiecare c�te un minciog la cap, respectiv la coada, �i l-au scos�, a dezv�luit Zamfir Marian. Taguri: monstru | marian-zamfir | ardeal | crap
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 22:27
BRAVO FLORIN!!L-AI ...IDENTIFICAT PE PESCARUL NOSTRU App, posibil sa mergem si noi acolo la vara cateva zile, dupa ce iau copii vacanta.
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 22:29
M-A PARAT LA TOATA LUMEA
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 00:14
|
|
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 10:21
Joanna
Te rog sa-mi interpretezi cu caputu' tau ala frumos si destept acest verset din Biblie Sta acris:"Pe cand spunea ISUS aceste vorbe,ofemeie din norod si-a ridicat glasul si a zis:Ferice de pantecele care Te-a purtat,si de tatele care le-ai supt.! Si EL(ISUS) a raspuns:Ferice mai degraba DE CEI CE ASCULTA CUVANTUL LUI DUMNEZEU,SI-L PAZESC"....Luca 11/27-28... Joanna de cine sa ascult???De ISUS???sau de popa x,y...sau "sfinti"???Arata-mi unde scrie in Biblie sa NE INCHINAM LA FECEOARA MARIA??? Cred ca ISUS spune CLAR ce trebe sa faca un BUN CREDINCIOS....!!!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 10:47
De la: symy1, la data 2009-04-03 10:21:53Joanna Daca nu asculti de apostoli si de urmasii lor episcopii si preotii nu asculti nici de Dumnezeu. Caci este scris: 16. Cel ce v� ascult� pe voi pe Mine M� ascult�, �i cel ce se leap�d� de voi se leap�d� de Mine; iar cine se leap�d� de Mine se leap�d� de Cel ce M-a trimis pe Mine. Deci iata ce putere au. Oare iti va ierta Hristos vreun pacat daca nu te dezleaga preotul mai intai? 20. �i zic�nd acestea, le-a ar�tat m�inile �i coasta Sa. Deci s-au bucurat ucenicii, v�z�nd pe Domnul. 21. �i Iisus le-a zis iar�i: Pace vou�! Precum M-a trimis pe Mine Tat�l, v� trimit �i Eu pe voi. 22. �i zic�nd acestea, a suflat asupra lor �i le-a zis: Lua�i Duh Sf�nt; 23. C�rora ve�i ierta p�catele, le vor fi iertate �i c�rora le ve�i �ine, vor fi �inute. Abia astept sa vad cum il vei contrazice pe Hristos cand stii ca a spus cele de mai sus.
Hazardul este m�sura ignoran�ei noastre. (Henry Poincare)
|
|
|
|

si multe
M-A PARAT LA TOATA LUMEA