adipopa
3001 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 23:23
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 23:25
De la: adipopa, la data 2009-08-28 22:07:07@ Karpov, Horus, Alehin, Ic3, 9am_Ella, Dorinel...
Cu ceva vreme în urmă (într-un alt context) spuneam că două tipuri de argumente sunt invalide și inacceptabile în Logică: ad hominem și ad hominem circumstantiae. Ad hominem înseamnă atac la persoană; este un mod de a răspunde unui argument prin atacarea persoanei care a propus argumentul în loc de a vă adresa subiectului și de a dovedi contrarul. Motivul pentru care acest tip de argumentație este inacceptabil în Logică este unul simplu: valoarea de adevăr a premiselor unui argument și maniera în care acesta se construiește nu depind de persoana care le propune. Ad hominem circumstantiae înseamnă atac la persoană având în vedere circumstanțele sau situația în care aceasta se găsește (familia, locul de muncă, etc.), ca și cum aceste circumstanțe ar invalida argumentul propus. Voi nu aveți un alt fel de argument, decât de aceste tipuri. Subiecte am discutat multe, atât aici cât și pe Ortodoxie. Ați fi putut aduce în discuție oricare din ele. Ați fi putut arăta de ce argumentele mele (sau ale altor creștini) nu ar fi logice, istorice, filologice sau științifice. Nimeni nu are pretenții. Chiar și un argument bun este perfectibil. Dar ipocrizia cu care folosiți cuvântul logică încălcând cele mai elementare principii ale disciplinei vă descalifică: argumente ad hominem și ad hominem circumstantiae sunt invalide și inacceptabile în Logică (cf. manualul de clasa a XI-a).
Teoriile tale despre logica...au logica - insa eu pe langa logica ma bazez si pe altceva ! Ca sa poti comunica trebuie sa inveti sa comunici -tu in general comunici destul de bine dar nu te abtii si din cand in cand devii rautacios si facii comentarii care nu isi au rostul . Eu sunt jucator de sah ,de performanta,
SI pe langa logica in sah ,ca sa obtii performanta, ai nevoie si de altceva . Fara sa ma laud ,eu am reactii rapide la mutarea adversarului ,simt pericolul , caut sa-l contracarez cu o mutare sau O varianta cat mai logica si cat mai rapid ! -as putea spune ca am facut si fac practica in ...logica ! Uneori dau impresia ca fac un ghiveci dar de fapt e sa spunem o deformatie ...profesionala -in jocul de sah tot timpul trebuie sa ai mai multe variante care uneori par fara legatura intre ele -iei in calcul orice ,chiar si greselile adversarului ! De aceea cand fac o afirmatie tin cont de ceA CE se stie -despre acel ceva si aleg varianta optima ,cea mai apropiata de bunul simt . Eu nu am nevoie de o religie ca sa nu fur , sau sa nu omor pe cineva, am regulile mele ,morala mea - le gandesc singur ,nu am nevoie de dadaca sau de un dumnezeu care sa ma tina sub observatie . Daca citesc biblia ( am citit-o inainte de a merge la scoala ) si o carte de filozofie ,pe care nu as fi inteles-o, daca o citeam in copilarie ,logica elementara m-ar face sa aleg filozofia in detrimentul religiei . Eu simt pericolul si simt ca religia este un pericol atata timp cat este la indemana oamenilor . Religia ar fi buna daca ar fi sub controlul unei divinitati ,in prezent este doar a ...noastra ! Nu exista nici un control divin niciunde ,totul e lasat pe seama hazardului - eu m-am hotarat ,in sinea mea sa nu ma las influentat de nimeni si nimic . Sinele meu poate functiona in limite normale fara a fi religios sau ateu -nu vreau sa fac parte dintr-o gramada si sa ma supun anumitor principii valabile pentru unii sau altii . Gandesc ,singur ,logic si incerc sa port un dialog cu cineva care are o gandire logica . Daca nu ne intelegem ,cel putin eu unul am constiinta impacata -nu sunt un dogmatic deci nu ma poate influenta nimic si nimeni .Divinitatea daca ar exista ,dupa parerea mea, cel putin daca am crede in ce s-a scris pana in prezent ,ar fi logic sa se manifeste prin ceva ca sa constientizam ca ...exista ! De ce oare evreii au avut acces ... la informatii ...divine si noi nu avem ,noi suntem oare mai vinovati decat cei din vechime sau explicatia este alta . Eu vreau o explicatie logica nu una bazata pe principiul " Crede si nu cerceta " ! Noi oamenii asa am fost creati,suntem usor de manipulat ,asta se observa si in politica ,insa la un moment dat vrem ...Schimbarea ! Pentru a nu mai dori schimbarea oamenii au nevoie de ...manipulare ! Divinitatea cred ca este constienta de asta- ipotetic vorbind si ,cu toate ca e constienta de faptul ca exista riscul de a nu mai fi recunoscuta nu ia masuri ! Nu e logic si degeaba cautam explicatii -ele nu ne sunt transmise pe un canal de stiri credibil ,oricum altul decat cel utilizat de dumnezeu in relatia sa cu Moise sau alte scrieri religioase despre care nu putem afirma cu tarie ca au ...origine divina sau ca sunt de inspiratie ... divina . Eu am constatat ca aproape tot timpul ,in istoria noastra ,stramosii nostri au mintit ...pe rupte !
SI TOTUSI SE ...INVARTE !!!
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 23:25
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 23:30
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
|
|
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 23:36
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 23:48
De la: adipopa, la data 2009-08-28 22:07:07@ Karpov, Horus, Alehin, Ic3, 9am_Ella, Dorinel...
Cu ceva vreme în urmă (într-un alt context) spuneam că două tipuri de argumente sunt invalide și inacceptabile în Logică: ad hominem și ad hominem circumstantiae. Ad hominem înseamnă atac la persoană; este un mod de a răspunde unui argument prin atacarea persoanei care a propus argumentul în loc de a vă adresa subiectului și de a dovedi contrarul. Motivul pentru care acest tip de argumentație este inacceptabil în Logică este unul simplu: valoarea de adevăr a premiselor unui argument și maniera în care acesta se construiește nu depind de persoana care le propune. Ad hominem circumstantiae înseamnă atac la persoană având în vedere circumstanțele sau situația în care aceasta se găsește (familia, locul de muncă, etc.), ca și cum aceste circumstanțe ar invalida argumentul propus. Voi nu aveți un alt fel de argument, decât de aceste tipuri. Subiecte am discutat multe, atât aici cât și pe Ortodoxie. Ați fi putut aduce în discuție oricare din ele. Ați fi putut arăta de ce argumentele mele (sau ale altor creștini) nu ar fi logice, istorice, filologice sau științifice. Nimeni nu are pretenții. Chiar și un argument bun este perfectibil. Dar ipocrizia cu care folosiți cuvântul logică încălcând cele mai elementare principii ale disciplinei vă descalifică: argumente ad hominem și ad hominem circumstantiae sunt invalide și inacceptabile în Logică (cf. manualul de clasa a XI-a).
Cine seamănă vânt, culege furtună!  www.drobetaturnuseverin.net/files/images/salvare.jpg?v=0">
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 23:59
De la: maressalul_, la data 2009-08-28 16:42:53
Dorinel : Ioana, mai lasa-ne cu Adi ! Ne-am plictisit de tembelismele si ineptiile lui ! Horus, chiar are dreptate; are mari tulburari de personalitate!
Maressalul : Ba ... mie imi palce sa fiu CORECT. Voua nu prea. Hai sa luam exemplul ...de pe acest topic al lui "gabigabi" care cu o pagina in urma !!! scrie "daMytcor,totul curge si asa trebuie sa fie ! ". TOTAL AIUREA ... mai ales ca Mytcor nu mia postase de 2 pagini !!! si avusese o discutie cu Dora atunci.
Iar mai tarziu ... pe aceeasi pagina scrie ... din nou TOTAL AIUREA "si programul pe care-l are,nu poate avea niste variabile ptr.unul si ptr.celalalt,altele ? ". Si apoi ... "stiu ca nu m-ai intrebat pe mine,dar mi s-a-ntimplat anul trecut sa-mi 'cada" calculatorul....nici azi nu stiu cum de s-a intimplat asa ceva ,dar a trebuit sa reinstalez tot -tot ! am luat-o de la inceput,carevasazica ! ". Care calculator frate? DE UNDE?
Sau Andu care NU POATE SA PRICEAPA ca "este imposibil sa fie identici gemenii"...desi e la mintea cocosului, suam cum crede el ca Iordanul curge invers cand arunca aia crucea in el... WTF. Sau Ioana care scoate "PERLE" la foc autoamat ..chiar si pe pagina asta zicand ca "Adi este perfect".
Avum ma intreb si eu ... din toti "rablagitii" astia de pe topic voi il acuzati de "probleme pshihice" pe Adi ? Eu cred ca voi le aveti. Adi a FOST SINGURUL care a dat explicatii PLAUZIBILE. Ba ... cititi bine ... SINGURUL.
Stiu ca sunteti fustrati ...dar asa se intampla cand iei discutiile personal. O sa URLATI ca disperatii aici pe topic ... ca de VOI SUNTETI VOI ... si sa nu fie nimeini mai sus ca voi. Il acuzatii pe Adi de asta ... in schimb voi faceti acelasi lucru. In plus ... este DEASPURA VOASTRA ... in timp ce voi va zbateti ca pestii pe uscat cu "injurii" el abia va baga in seama.
Sunteti VARZA ...dar nici macar nu va dati seama.
Dorinel : Personal, i-am vorbit de la nivelul unei pesoane de clasa a 5-a si el tot n-a priceput ca este in afara logicii, lumii fizice, ratiunii si a bunului simt.
Maressalul : Bai ... ce e corect e corect ... intradevar Adi a avut cateva probleme cu "logica elementara". Cu totii gresim. Dar NU-L poti compara cu Andu sau cu Ioana sau cu vreun "crestin" de pe topicul asta. NICI IN 1000 DE ANI. Si asta nu inteleg eu ... el fiind CEL MAI LOGIC ...dintre "crestini"... de ce TOCMAI EL Este acuzat de "lipsa logicii"? Mda... sunteti chiar fustrati ... RAU ..
Dorinel : De ce electronul se-nvârteste in jurul nucleului ?
Maressalul : Daca chiar te interesa raspunsul la intrebarea asta ... citei pe net... puneai mana pe o carte de fizica. Erau o gramada de posibilitati ca sa afli raspunsul. Iar daca vroiai sa ii demostrzi lui Adi ca nu esista dumenezeu cu raspunsul al intrebarea asta ..de ce nu pui DIRECT RASPUNSUL? Pai chiar asa ... de ce sa faci si tu ceva calumea. Mai bine plange-te ca e Adi asa si pe dincolo. Si apoi mai vrei respect. Ca sa nu mia zic ca ai inceput cu "stangul" ... aruncand povesti haioase despre biblie.
Am sa-ti aduc aminte de postarea asta cand nu te astepti . E mai bine sa ma abtin acum.
Oricum, n-ai dreptate in cele afirmate, cel putin nu 100%; dar, repet, am sa-ti aduc aminte de ce ai spus aici la vremea potrivita.
|
|
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 00:36
De la: adipopa, la data 2009-08-28 22:37:29@ Karpov, Horus, Alehin, Ic3, 9am_Ella, Dorinel...
Pe 9am însă oamenii care se ascund în spatele unor ID-uri precum Karpov, Horus, Alehin, Ic3, Dorinel și (trebuie să-l includ din păcate și pe) Florin, depășesc orice perversitate imaginabilă chiar și la ateii militanți atunci când atacă creștinismul. Nu am văzut nici la Dennett nici la Dawkins o astfel de ură și înverșunare, iar limbajul anti-biblic al acestui sextet sinistru este de-a dreptul satanic (parcă ar face parte dintr-o convenție): Dorinel îl face pe Iisus demon înălțat pe cruce, Horus un măgar...nici nu pot continua lista epitetelor culte, logice și civilizate din vocabularul acestor personaje de scenă liber asumate. Dialogul la care aceștia ne invită (teiști sau atei deopotrivă) este o minciună, vocația lor lugubră și deranjamentul psihiatric evident... In spatele vocabularului tau, nu-mi este greu sa-mi dau seama ce gen de om esti.
Chiar crezi ca poti sa prostesti pe oricine, ca raspunsurile tale se incadreaza in realitatea fizica in care traim, ca le stii pe toate , ca ai un raspuns la toate - dar unul care sa se incadreze in logica bunului simt ? Biblia este plina de contradictii maestre ! Vad ca ai clasat deja problema si ne-ai dat ''lectii'' la toti: Dumnezeu este bun ca asa vrea Adi si crestinismul !
1. Oare asa a fost scris si in Biblia originala? (pot exista probleme de trabucere sau intelegerea diferita a sensurilor unuia si aceluias gand exprimat pe hartie)
2. Oare sa nu fi fost alterat intentionat nimic in Biblie?
Deci, de exemplu: Cine sau ce este Dumnezeu? (uman, extraterestru, angelic, spirit, altceva sau chiar inventat...)
Si despre care Dumnezeu se vorbeste in Biblie?
Daca iei gandurile si ideile altora si le inghiti pe nemestecate fiindca asa spun ei ca ala e adevarul atunci da, probabil ca in mintea ta nu exista contradictii....nici in lume si nici in biblie. Mintea ta este linstita pentru ca crede ca stie adevarul. Si e un anestezic bun pentru neuroni.
Si acum ca tot se vorbeste strict de biblie, in ton cu topicul, am cateva "nelamuriri" despre Geneza:
Geneza, 4, 17 "si Cain a cunoscut-o pe sotia sa; ea a ramas insarcinata si a nascut pe Enoh"
Intrebarea e simpla: cine era sotia lui Cain???
Geneza 4 16 " Domnul i-a zis: "daca va omori cineva pe Cain, el sa fie razbunat de sapte ori". Si Domnul a hotarat un semn pentru Cain, ca oricine il va gasi sa nu il omoare"
Intrebare: Abel era deja mort, cine ar fi putut sa il omoare pe Cain?? Adam sau Eva?? sau poate vreun animal?? Deja am vazut ca creatiile lui Dumnezeu, dupa chipul si asemanarea lui, au pacatuit, au omorat, nu l-au ascultat pe Dumnezeu....erau 3 oameni mari si lati in toata lumea si dumnezeu trebuia sa dea edict special ca "cineva" sa nu il omoare pe Cain???
Apoi, Cain a fost izgonit in tara Nod, spre rasarit de Eden. Totusi, el si-a luat nevasta si l-a facut pe Enoh. Sa zicem ca ii inventam o sotie lui Cain. Asta naste pe Enoh si el cu cine se mai insoara de il face pe Irad???
In timpul asta Adam si Eva a mai facut un copil, pe Set. Si asta a avut si el copii o gramada...cu cine oare??
Sa intelegem ca istoria omenirii se bazeaza pe un lung sir de incesturi sau ca primii oameni isi inventau neveste instant??? Ca in biblie nu scrie ca Dumnezeu ar mai fi creeat si pe altcineva decat pe Adam si Eva.
Problema e ca povestea se repeta cumva cu Noe. Cred si eu ca Dumnezeu a dat potopul ca din atata reproducere cosangvina (intre rude de gradul intai cu acelasi sange) probabil ca au iesit numai handicapati. Insa Noe avea 3 baieti cu nevestele lor care au continuat si ei ca si stramosii lor sa se inmulteasca cu membrii din aceeasi familie ...continuand traditia de cosangvinizare a spetei umane.
Biologic vorbind astia nu aveau sanse sa se inmultesca si sa traiasca mai mult de zece generatii pentru ca un copil din doi era handicapat iar sansa ca astia sa ajunga sa se si reproduca era si mai mica.
Poate imi explici draga stie-tot-ca-asa-a-fost cum intelegi tu astea fara sa ai absolut nicio contradictie si nicio urma de indoiala ca asa ar fi fost ?
|
|
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 01:54
De la: karpov, la data 2009-08-28 23:25:27De la: adipopa, la data 2009-08-28 22:07:07@ Karpov, Horus, Alehin, Ic3, 9am_Ella, Dorinel...
Teoriile tale despre logica...au logica - insa eu pe langa logica ma bazez si pe altceva ! Ca sa poti comunica trebuie sa inveti sa comunici -tu in general comunici destul de bine dar nu te abtii si din cand in cand devii rautacios si facii comentarii care nu isi au rostul . Eu sunt jucator de sah ,de performanta,
SI pe langa logica in sah ,ca sa obtii performanta, ai nevoie si de altceva . Fara sa ma laud ,eu am reactii rapide la mutarea adversarului ,simt pericolul , caut sa-l contracarez cu o mutare sau O varianta cat mai logica si cat mai rapid ! -as putea spune ca am facut si fac practica in ...logica ! Uneori dau impresia ca fac un ghiveci dar de fapt e sa spunem o deformatie ...profesionala -in jocul de sah tot timpul trebuie sa ai mai multe variante care uneori par fara legatura intre ele -iei in calcul orice ,chiar si greselile adversarului ! De aceea cand fac o afirmatie tin cont de ceA CE se stie -despre acel ceva si aleg varianta optima ,cea mai apropiata de bunul simt . Eu nu am nevoie de o religie ca sa nu fur , sau sa nu omor pe cineva, am regulile mele ,morala mea - le gandesc singur ,nu am nevoie de dadaca sau de un dumnezeu care sa ma tina sub observatie . Daca citesc biblia ( am citit-o inainte de a merge la scoala ) si o carte de filozofie ,pe care nu as fi inteles-o, daca o citeam in copilarie ,logica elementara m-ar face sa aleg filozofia in detrimentul religiei . Eu simt pericolul si simt ca religia este un pericol atata timp cat este la indemana oamenilor . Religia ar fi buna daca ar fi sub controlul unei divinitati ,in prezent este doar a ...noastra ! Nu exista nici un control divin niciunde ,totul e lasat pe seama hazardului - eu m-am hotarat ,in sinea mea sa nu ma las influentat de nimeni si nimic . Sinele meu poate functiona in limite normale fara a fi religios sau ateu -nu vreau sa fac parte dintr-o gramada si sa ma supun anumitor principii valabile pentru unii sau altii . Gandesc ,singur ,logic si incerc sa port un dialog cu cineva care are o gandire logica . Daca nu ne intelegem ,cel putin eu unul am constiinta impacata -nu sunt un dogmatic deci nu ma poate influenta nimic si nimeni .Divinitatea daca ar exista ,dupa parerea mea, cel putin daca am crede in ce s-a scris pana in prezent ,ar fi logic sa se manifeste prin ceva ca sa constientizam ca ...exista ! De ce oare evreii au avut acces ... la informatii ...divine si noi nu avem ,noi suntem oare mai vinovati decat cei din vechime sau explicatia este alta . Eu vreau o explicatie logica nu una bazata pe principiul " Crede si nu cerceta " ! Noi oamenii asa am fost creati,suntem usor de manipulat ,asta se observa si in politica ,insa la un moment dat vrem ...Schimbarea ! Pentru a nu mai dori schimbarea oamenii au nevoie de ...manipulare ! Divinitatea cred ca este constienta de asta- ipotetic vorbind si ,cu toate ca e constienta de faptul ca exista riscul de a nu mai fi recunoscuta nu ia masuri ! Nu e logic si degeaba cautam explicatii -ele nu ne sunt transmise pe un canal de stiri credibil ,oricum altul decat cel utilizat de dumnezeu in relatia sa cu Moise sau alte scrieri religioase despre care nu putem afirma cu tarie ca au ...origine divina sau ca sunt de inspiratie ... divina . Eu am constatat ca aproape tot timpul ,in istoria noastra ,stramosii nostri au mintit ...pe rupte !
...  ... amice, regleazati ''logica'' ... odata spui ca ''simti'' (ceea ce este foarte rau in virtutea ''experientei'' tale) si alta data ca gindesti, si inca ''logic'' ... am impresia ca esti in crestere si nu ai apucat sa te informezi prea mult despre ce vorbesti ... ti-am mai spus ca adevarul e la mijloc intotdeauna si contui sa aberezi ... imi spui si mie in numele carei religii au fost exterminati aproape 150 de milioane de oameni in estul europei ? ... ca sa ii enumeram doar pe cei efectiv exterminati ... simplu dar adevarat ... crunt de adevarat ... religia se numea ? ... comunism ... creata tot de oameni care ''simteau'' si gindeau ''logic'' ... si au creat societatea ''multilateral dezvoltata'' care s-a prabusit singura datorita incapacitatii de a mai gindi si evolua normal si natural ... a creat niste zombi care urla si acum dupa serviciu si salarii, care sa ii uneasca, care sa le redea valorile si traditiile ... e mai simplu sa repeti niste clisee decit sa gindesti cu adevarat ... te umpli de ura si, gata, ai gasit solutia, fara sa te gindesti ca esti in total dezacord cu realitatea ...
... fara a fi religios consider bibilia cea mai importanta sursa de invataminte morale ... folosind si creierul (daca ai asa ceva functional) iar daca din cele 10 porunci te-ai ghida macar dupa 6 ai observat ca nici nu ai mai avea nevoie de o armata de judecatori si alta de avocati, politisti si alti bagatori de seama ... dar nu-i asa ca e greu ... multi romanashii traiesc dupa cum ''simt'' si dupa cum ''vreau'' asa ca dorintele si nevoiele lor personale sint intotdeauna prioritarea fata de cele ale celor din jur ... si asa se creeaza haosul ... cu ''simtitul'' si ''ginditul'' in excess ...
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 02:19
Am punctat si eu ca atrocitatile care s-au facut in decursul istoriei au avut majoritatea pretexte...religios, ideologic, putere statala, munca sclavilor, resurse, teritorii, etc. Deci toate numai ca pretexte. In realitate este o categorie de oameni care ucid de placere, pretextind ca o fac in numele a...ceva anume.
In privinta legilor, in toate religiile sint cam 8 care coincid. Insa noul testament cu vechiul se bat cap in cap in multe puncte. Si eu si altii au inteles ca este un fel de eliberare de ele, prin acele invataturi ale lui Isus. Ramine DOAR PROPRIA TA ALEGERE IN VIATA. Pe care daca o raspecti nu ai nevoie de invataturile altora. De fapt in asta si consta taria de caracter o omului , sa faci in viata macar ceea ce iti propui tu. Altfel esti nevoit de angrenajele sociale sa te "angajezi", la coada si puterea de decizie a altora cu mai multa vointa, putere de discernamint si care la rindul lor au scopuri personale clare.
Problema in era in care deja am intrat este ca regulile si angrenajele sociale sint mai intrepatrunse. Nu mai este totusi "loc gol", intre interesele oamenilor. Si e nevoie de unificarea mai multora sau chiar la comunitati intregi ptr a se realiza fiecare cu scopul lui sau scopurile.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 03:00
De la: homemarcel0, la data 2009-08-29 01:54:20De la: karpov, la data 2009-08-28 23:25:27De la: adipopa, la data 2009-08-28 22:07:07@ Karpov, Horus, Alehin, Ic3, 9am_Ella, Dorinel...
... ... amice, regleazati ''logica'' ... odata spui ca ''simti'' (ceea ce este foarte rau in virtutea ''experientei'' tale) si alta data ca gindesti, si inca ''logic'' ... am impresia ca esti in crestere si nu ai apucat sa te informezi prea mult despre ce vorbesti ... ti-am mai spus ca adevarul e la mijloc intotdeauna si contui sa aberezi ... imi spui si mie in numele carei religii au fost exterminati aproape 150 de milioane de oameni in estul europei ? ... ca sa ii enumeram doar pe cei efectiv exterminati ... simplu dar adevarat ... crunt de adevarat ... religia se numea ? ... comunism ... creata tot de oameni care ''simteau'' si gindeau ''logic'' ... si au creat societatea ''multilateral dezvoltata'' care s-a prabusit singura datorita incapacitatii de a mai gindi si evolua normal si natural ... a creat niste zombi care urla si acum dupa serviciu si salarii, care sa ii uneasca, care sa le redea valorile si traditiile ... e mai simplu sa repeti niste clisee decit sa gindesti cu adevarat ... te umpli de ura si, gata, ai gasit solutia, fara sa te gindesti ca esti in total dezacord cu realitatea ...
... fara a fi religios consider bibilia cea mai importanta sursa de invataminte morale ... folosind si creierul (daca ai asa ceva functional) iar daca din cele 10 porunci te-ai ghida macar dupa 6 ai observat ca nici nu ai mai avea nevoie de o armata de judecatori si alta de avocati, politisti si alti bagatori de seama ... dar nu-i asa ca e greu ... multi romanashii traiesc dupa cum ''simt'' si dupa cum ''vreau'' asa ca dorintele si nevoiele lor personale sint intotdeauna prioritarea fata de cele ale celor din jur ... si asa se creeaza haosul ... cu ''simtitul'' si ''ginditul'' in excess ...
Vezi ca ti-a trimis Dorinel ,putin mai sus ,salvarea,profita si tu ca sa te intorci la ospiciu -sa nu-si faca aia griji din cauza ta - te inteleg dar nu mai fugi de acolo eu ma pot lipsi de gandirea ta comunista -am remarcat ca te pricepi la asta ,se simte ca ai tare de pe vremea cand erai turnator sau informator sau cand parintii tai latrau pe la sedintele de partid ! De ce vii cu tampenii de genul ca prietenii lui ma-ta ,comunistii au ucis nu stiu cate sute de milioane de oameni ? Asta e o scuza pentru cei care au ucis cu 20 mai putin ? Eu nici nu eram programat pe vremea aceea si nici nu vad legatura cu religia sau cu Adi P .Poate mintea ta a luat-o pe aratura ,nu ai observat ,ca de,trebuie creier pentru asta ,Adi P m-a citat alaturi de altii care s-au luat de el si atunci m-am decis sa-mi iau ...apararea -credeam ca am dreptul la replica -nu mi-am dat seama ca tu esti plecat de la ospiciu,in seara asta si ca s-ar putea sa introduci cenzura .Eroarea este umana ! mai gresesc si eu ...uneori !
Eu prefer Codul lui Hamurabi decat cele 10 porunci - si in comparatie cu tine eu am mai citit cateva mii de carti iar daca ar fi sa ma iau dupa logica unui copil de 10 ani si tot nu as intelege de ce te bagi ...ca musca in lapte ! Apropo de comunisti ,nu mi-am dat seama de faptul ca esti un " veteran " al luptei anticomuniste ,un fost condamnat politic benificiar al legii 118 / 1990 ,un mare revolutionar care a luptat cu arma in mana ( am un dubiu cu privire la baricada -de ce parte a baricadei ai fost ? ) ,beneficiar al legii 42 / 1990 - MEA CULPA !
Cred ca esti marcat de atata " vitejie " ai tare si din acest motiv vii sa te refulezi pe aici ! Pentru cei ca tine exista institutii specializate care te pot scoate la liman ! Nu stiu ce varsta ai dar oricum gandesti cel mai prost de pe tot forumul asta chiar si decat Maresalul !
Se simte faptul ca fiind limitat ,ancorat in doar 10 principii morale sau cum vrei tu sa le spui , nu ai cum sa te faci inteles ! Citeste mai intai biblia si ceva filozofie ( cuvantul asta ti-l poti explica daca intri pe DEX ) .
Agresivitatea verbala ,fara motiv si fara noima este apanajul retardatilor ! Sa ma scuze ,sarmanii ,ei cel putin au 7 ani de acasa -pe cand tu i-ai pierdut de mult sau nu ti i-a dat ma-ta !!
|
Fosta membra 9am.ro
1171 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 03:43
De la: homemarcel0, la data 2009-08-29 01:54:20De la: karpov, la data 2009-08-28 23:25:27De la: adipopa, la data 2009-08-28 22:07:07@ Karpov, Horus, Alehin, Ic3, 9am_Ella, Dorinel...
... ... amice, regleazati ''logica'' ... odata spui ca ''simti'' (ceea ce este foarte rau in virtutea ''experientei'' tale) si alta data ca gindesti, si inca ''logic'' ... am impresia ca esti in crestere si nu ai apucat sa te informezi prea mult despre ce vorbesti ... ti-am mai spus ca adevarul e la mijloc intotdeauna si contui sa aberezi ... imi spui si mie in numele carei religii au fost exterminati aproape 150 de milioane de oameni in estul europei ? ... ca sa ii enumeram doar pe cei efectiv exterminati ... simplu dar adevarat ... crunt de adevarat ... religia se numea ? ... comunism ... creata tot de oameni care ''simteau'' si gindeau ''logic'' ... si au creat societatea ''multilateral dezvoltata'' care s-a prabusit singura datorita incapacitatii de a mai gindi si evolua normal si natural ... a creat niste zombi care urla si acum dupa serviciu si salarii, care sa ii uneasca, care sa le redea valorile si traditiile ... e mai simplu sa repeti niste clisee decit sa gindesti cu adevarat ... te umpli de ura si, gata, ai gasit solutia, fara sa te gindesti ca esti in total dezacord cu realitatea ...
Ce  ,bosorogule ! Ai inceput sa te bati cu cei mai mici de pe forum ,asa vrei tu sa impresionezi ? Afla ca si eu am dreptul la replica ,sunt si eu pe lista ...lui ADI POPA ,sunt indezirabila ! Tu nu stiu de ce iti pui probleme existentiale ,pe aici ,de ce nu iei salvarea ,noi toti cei de mai sus am pus mana de la mana si v-am facut rost de un SMURD care sa va deplaseze de la un psihiatru la altul . Mie cei cu gandire comunisto-securista nu imi plac ! Din partea mea pastreaza tu cele 10 porunci ,eu nu sunt evreu ,asa ca nu am ce sa fac cu ele ! Nu stiu daca ti s-a mai spus dar nu meriti nici macar sa fii scuipat ! Du-te si te culca ,cei ca tine trebuie sa doarma ca sa nu mai gandeasca ca oligofrenii A ajuns o femeie sa te puna la punct ,pe tine marele impotent ! ti-ai masurat-o ?Ma refer la minte ,ca la ce creier ai intelegi cine stie ce Vezi ca exista niste texte pe care daca le faci sigur ai remarca ca ai IQ de oligofren !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 07:05
@horus- alehin : vorbele voastre pline de candoare,de intelepciune si blindete ma umplu de incintare ! jigniti-insultati- injurati,bravo ! -e frumos si plin de invataminte ! @adipopa ,poate ca daca ti-as spune ca tandemul Alehin- karpov, mari ginditori sahisti si cu o logica beton,deci ,dar si revolutionarul Ic3 sunt clonele lui Florin, ai lamuri misterul IDmultiple....nu stiu sigur despre horus ce sa zic,desi uitindu-ma la desenul avatarului ei si cea a lui alehin,de aceeasi inspiratie egipteana,mai c-as zice ca-s tot una ! !dorinel, e mai alt stil -mai personalizat si nu-i clona- e un user real ! ... cel putin stiu ca voi,grupul de la moeciu si tu si amiralul ,sunteti reali !
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 09:16
De la: gabigabi, la data 2009-08-29 07:05:32@horus- alehin : vorbele voastre pline de candoare,de intelepciune si blindete ma umplu de incintare ! jigniti-insultati- injurati,bravo ! -e frumos si plin de invataminte ! @adipopa ,poate ca daca ti-as spune ca tandemul Alehin- karpov, mari ginditori sahisti si cu o logica beton,deci ,dar si revolutionarul Ic3 sunt clonele lui Florin, ai lamuri misterul IDmultiple....nu stiu sigur despre horus ce sa zic,desi uitindu-ma la desenul avatarului ei si cea a lui alehin,de aceeasi inspiratie egipteana,mai c-as zice ca-s tot una ! !dorinel, e mai alt stil -mai personalizat si nu-i clona- e un user real ! ... cel putin stiu ca voi,grupul de la moeciu si tu si amiralul ,sunteti reali ! etc. etc. etc...
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 09:27
De la: gabigabi, la data 2009-08-29 07:05:32@horus- alehin : vorbele voastre pline de candoare,de intelepciune si blindete ma umplu de incintare ! jigniti-insultati- injurati,bravo ! -e frumos si plin de invataminte ! @adipopa ,poate ca daca ti-as spune ca tandemul Alehin- karpov, mari ginditori sahisti si cu o logica beton,deci ,dar si revolutionarul Ic3 sunt clonele lui Florin, ai lamuri misterul IDmultiple....nu stiu sigur despre horus ce sa zic,desi uitindu-ma la desenul avatarului ei si cea a lui alehin,de aceeasi inspiratie egipteana,mai c-as zice ca-s tot una ! !dorinel, e mai alt stil -mai personalizat si nu-i clona- e un user real ! ... cel putin stiu ca voi,grupul de la moeciu si tu si amiralul ,sunteti reali !
Ma simt flatat ,ca sunt alaturi de alti clasici ,in viata, pe acest topic-daca este sa ma iau dupa aprecierile tale !
Ma frapeaza insa ca nu observi ,poate din cauza ochelarilor de cal ,ca de fapt primul care a folosit un vocabular elevat a fost HOMO MARCEL ! Nu stiu ce se intampla cu tine ,esti suparata pe el ? Nu ti-e rusine putin ,chiar este atat de greu sa-i acorzi inaietate sau e CLONA ta prin care refulezi dejectii!
In ceea ce priveste confuziile tale ,nu am ce sa comentez ,ai observat si tu ,poate ,ca multi pe aici nu reusesc sa gandeasca logic ! Ai grija spionita sa nu se transforme in altceva ,intr-o obsesie ,deoarece risti sa nimeresti pe forumul de la Balaceanca
|
Iisus
250 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 09:46
Daca ai un rationament sanatos,poti citi orcescriere facuta de alta minte,pe Terra omenirea se dezvolta diferit ,functie de zonele georgrafice si de distanta fata de centrul civilizatiei celei mai dezvoltate industrial,cultural etc.Capacitatea de intelegere si interpretare constituie cheia
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 09:58
De la: karpov, la data 2009-08-29 09:27:24De la: gabigabi, la data 2009-08-29 07:05:32@horus- alehin : vorbele voastre pline de candoare,de intelepciune si blindete ma umplu de incintare ! jigniti-insultati- injurati,bravo ! -e frumos si plin de invataminte ! @adipopa ,poate ca daca ti-as spune ca tandemul Alehin- karpov, mari ginditori sahisti si cu o logica beton,deci ,dar si revolutionarul Ic3 sunt clonele lui Florin, ai lamuri misterul IDmultiple....nu stiu sigur despre horus ce sa zic,desi uitindu-ma la desenul avatarului ei si cea a lui alehin,de aceeasi inspiratie egipteana,mai c-as zice ca-s tot una ! !dorinel, e mai alt stil -mai personalizat si nu-i clona- e un user real ! ... cel putin stiu ca voi,grupul de la moeciu si tu si amiralul ,sunteti reali !
Ma simt flatat ,ca sunt alaturi de alti clasici ,in viata, pe acest topic-daca este sa ma iau dupa aprecierile tale !
Ma frapeaza insa ca nu observi ,poate din cauza ochelarilor de cal ,ca de fapt primul care a folosit un vocabular elevat a fost HOMO MARCEL ! Nu stiu ce se intampla cu tine ,esti suparata pe el ? Nu ti-e rusine putin ,chiar este atat de greu sa-i acorzi inaietate sau e CLONA ta prin care refulezi dejectii!
In ceea ce priveste confuziile tale ,nu am ce sa comentez ,ai observat si tu ,poate ,ca multi pe aici nu reusesc sa gandeasca logic ! Ai grija spionita sa nu se transforme in altceva ,intr-o obsesie ,deoarece risti sa nimeresti pe forumul de la Balaceanca
blablabla ....te-am rugat sa-mi spui cum de e posibil ca exact ce-ai postat p'un topic sa apara pe altul,sub "semnatura" lui alehin ! mi-ai raspuns altfel decit trimitindu-ma la balaceanca ?eu consider ca si asta a fost un raspuns ...chiar foarte clar !
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 10:18
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 11:28
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 11:55
De la: gabigabi, la data 2009-08-29 09:58:36De la: karpov, la data 2009-08-29 09:27:24De la: gabigabi, la data 2009-08-29 07:05:32@horus- alehin : vorbele voastre pline de candoare,de intelepciune si blindete ma umplu de incintare ! jigniti-insultati- injurati,bravo ! -e frumos si plin de invataminte ! @adipopa ,poate ca daca ti-as spune ca tandemul Alehin- karpov, mari ginditori sahisti si cu o logica beton,deci ,dar si revolutionarul Ic3 sunt clonele lui Florin, ai lamuri misterul IDmultiple....nu stiu sigur despre horus ce sa zic,desi uitindu-ma la desenul avatarului ei si cea a lui alehin,de aceeasi inspiratie egipteana,mai c-as zice ca-s tot una ! !dorinel, e mai alt stil -mai personalizat si nu-i clona- e un user real ! ... cel putin stiu ca voi,grupul de la moeciu si tu si amiralul ,sunteti reali !
blablabla ....te-am rugat sa-mi spui cum de e posibil ca exact ce-ai postat p'un topic sa apara pe altul,sub "semnatura" lui alehin ! mi-ai raspuns altfel decit trimitindu-ma la balaceanca ?eu consider ca si asta a fost un raspuns ...chiar foarte clar !
Saraca de tine , intr-adevar esti obsedata de ...personalitatile multiple ! Daca vrei aranjez eu o intalnire cu Alehin ,subsemnatul ,horus si dorinel ca sa te lamuresti cata dreptate ai ! dar asta te costa 5000 de lei ,ca doar nu vrei sa cunosti vedetele 'negative " ale topicului ,pe gratis ! Tu chiar nu esti in stare sa gandesti ,eu de exemplu daca vreau pot sa scriu in locul tau si chiar in locul lui Adi P -studiaza si tu mai bine postarile ,ioana si-a dat seama ca eu sunt eu -a facut chiar un tabel cu ale mele caracteristici si a demonstrat ca sunt altul decat florin sau alehin . Daca vrei pot fi si horus dar cred ca nu e nevoie deoarece gandim la fel chiar daca e femeie . Apropo de femei ,chiar ca esti ciudata -nici macar nu te-ai gandit la faptul ca daca faci o clona e normal sa o faci de acelasi gen cu tine -ce rost ar avea sa te complici in plus si sa risti sa fii prins usor prin cateva intrebari de rutina !
Cauta sa aduci argumente despre existenta eroilor din cartile ...de povesti pe care le studiezi deoarece in prezent ai inceput sa o dai pe literatura S.F.
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 15:50
De la: andu30, la data 2009-08-28 19:00:55""Contrar teoriilor genetice oficiale, se pare că gemenii identici nu sunt chiar identici din punct de vedere genetic. Descoperirea a fost făcută cu prilejul unui studiu, în cadrul căruia au fost examinate 19 perechi de monozigoți (gemeni identici). Cercetătorii au descoperit particularități distincte în secvențele ADN ale acestora, anumite segmente putând să lipsească la unul dintre gemeni sau acesta să aibă mai multe copii ale aceluiași segment decât fratele său. Până acum s-a crezut că gemenii identici sunt identici chiar și în privința ADN-ului. În mare parte este adevărat, dar descoperirile noastre sugerează că există anumite diferențe, mici și subtile. Aceste particularități ne pot ajuta să înțelegem mai bine bolile genetice, în special acele cazuri de monozigoți discordanți, în care unul dintre gemeni are o boală, pe când celălalt nu, a declarat unul dintre autorii studiului, Carl Bruder, de la Universitatea din Alabama. Până în prezent se crezuse că factorii de mediu sunt vinovați de apariția cazurilor de discordanță. Studiul a fost publicat în ediția online a revistei American Journal of Human Genetics. /Rompres""
www.farmamed.ro/stiri_si_noutati_medicale/gemenii_monozigoti_nu_...
Pentru cei care au fost interesati de subiectul cu gemenii. Se pare ca rationamentul meu prin care spuneam ca gemenii identici sunt totodata si "identici genetic" este gresit. Destul de curand a fost infirmat acest fapt, iar eu nu am stiut lucrul acesta. Chiar daca ei sunt identici genetic in proportie covarsitoare, pot exista mici diferente genetice care imi pot invalida rationamentele prezentate (care au fost strict personale).
Precizez ca imi mentin ideea ca vointa libera si constiinta nu sunt dependente de genetica (deci nu au in spatele lor mecanisme strict fizico-chimice) si ca omul nu este programat genetic pentru anumite alegeri, dar poate fi influentat de genetica prin amplificarea sau reducerea unor aptitudini sau capacitati mostenite.
Bravo Andu ... desi nu era nevoie sa citesti ceva de specialitate sa-ti dai seama de asta.
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 15:53
Pt ADIPOPA :
Dupa ,,logica,,ta ar fi trebuit sa scriu o alta formula de adresare cum ar fi ,,Homemarcel,Adnana ,Maresalul ,Mytcor s.a dar asa ti-am mai spus esti intr-o mare si deformata realitate ....Pt tine nu exista persoane ca Alehin ca Dorynel ,Horus,Karpov ......tu vezi in fata ochelarilor tai de cal o ,,gramada ,,o masa ,,un grup dispus ,pornit sa te denigreze ,sunt coalizati impotriva ta ,esti in razboi cu ei .....Tu n-ai auzit de principiul sociologic -democratic care spune,,sunt de acord sa nu fiu de acord,, ????
Asa cum i-ai spus tu cuiva ,,stupoare stupoare ,, pot sa-ti spun si eu : dezamagire, dezamagie,....pretinzi ca vrei sau ca esti dispus sa porti un dialog dar tu in loc de raspunsuri la intrebari improsti cu noroi de genul involuati ,ipocriti inculti ,,placa ,, ta de zi cu zi ...
Ai cativa LATRAI DE serviciu ....cel putin Maresalul -LATRAUL principal ...care te apara la nevoie....(de ce oare esti atat de neputincios?? sau ce nu poti imprastia, (dejectii) preia el ...?
Sa stii LATRAULE principal ca mai sunt si alte dejectii cu care te pot,, binecuvanta ,,(dupa stilul tau si-al mentorului tau) unele mai emoliente ,altele mai ,,parfumate,, .....Eu zic ca meriti sa-ti dea Adipopa nu doar o lada de bere ...ci o cisterna ....numai sa ai grija ca dupa bunul obicei al rasei tale de maidanez pripasit ....sa nu cumva sa-i marchezi teritoriul lui Adipopa ...adica dupa latratul tau ,,sa-i hidratezi pantalonii ....
ADIPOPA ,
iN MINTEA TA INCETOSATA DE FUMURILE GRANDORII SINAPSELE TALE FUNCTIONEAZA CU CONEXIUNILE OXIDATE.......
Te invarti inainte-inapoi batatorind terenul deja f. mic al cunoasterii tale.....
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 16:00
De la: Horus, la data 2009-08-28 20:17:24De la: maressalul_, la data 2009-08-28 16:42:53
Pt Horus, Dorinel, Alehim si alti BULANGII care nu-l "plac" pe AdiPopa:
Horus :
Te-am studiat cum reactionezi ,pe mai multe topicuri si astfel am reusit sa-mi fac o parere despre tine si ...personalitatea ta ! Familia si prietenii ar fi trebuit sa-ti dea sfaturi sau sa observe ce am observat eu !
Cred ca ai probleme cu sanatatea si ar trebui sa consulti un MEDIC PSIHIATRU...
Ai studiat si ai reusit pe ... langa.
Dorinel :
Ioana, mai lasa-ne cu Adi ! Ne-am plictisit de tembelismele si ineptiile lui ! Horus, chiar are dreptate; are mari tulburari de personalitate!
Ba ... mie imi palce sa fiu CORECT. Voua nu prea. Hai sa luam exemplul ...de pe acest topic al lui "gabigabi" care cu o pagina in urma !!! scrie "daMytcor,totul curge si asa trebuie sa fie ! ". TOTAL AIUREA ... mai ales ca Mytcor nu mia postase de 2 pagini !!! si avusese o discutie cu Dora atunci.
Iar mai tarziu ... pe aceeasi pagina scrie ... din nou TOTAL AIUREA "si programul pe care-l are,nu poate avea niste variabile ptr.unul si ptr.celalalt,altele ? ". Si apoi ... "stiu ca nu m-ai intrebat pe mine,dar mi s-a-ntimplat anul trecut sa-mi 'cada" calculatorul....nici azi nu stiu cum de s-a intimplat asa ceva ,dar a trebuit sa reinstalez tot -tot ! am luat-o de la inceput,carevasazica ! ". Care calculator frate? DE UNDE?
Sau Andu care NU POATE SA PRICEAPA ca "este imposibil sa fie identici gemenii"...desi e la mintea cocosului, suam cum crede el ca Iordanul curge invers cand arunca aia crucea in el... WTF. Sau Ioana care scoate "PERLE" la foc autoamat ..chiar si pe pagina asta zicand ca "Adi este perfect".
Avum ma intreb si eu ... din toti "rablagitii" astia de pe topic voi il acuzati de "probleme pshihice" pe Adi ? Eu cred ca voi le aveti. Adi a FOST SINGURUL care a dat explicatii PLAUZIBILE. Ba ... cititi bine ... SINGURUL.
Stiu ca sunteti fustrati ...dar asa se intampla cand iei discutiile personal. O sa URLATI ca disperatii aici pe topic ... ca de VOI SUNTETI VOI ... si sa nu fie nimeini mai sus ca voi. Il acuzatii pe Adi de asta ... in schimb voi faceti acelasi lucru. In plus ... este DEASPURA VOASTRA ... in timp ce voi va zbateti ca pestii pe uscat cu "injurii" el abia va baga in seama.
Dorinel :
Personal, i-am vorbit de la nivelul unei pesoane de clasa a 5-a si el tot n-a priceput ca este in afara logicii, lumii fizice, ratiunii si a bunului simt.
Bai ... ce e corect e corect ... intradevar Adi a avut cateva probleme cu "logica elementara". Cu totii gresim. Dar NU-L poti compara cu Andu sau cu Ioana sau cu vreun "crestin" de pe topicul asta. NICI IN 1000 DE ANI. Si asta nu inteleg eu ... el fiind CEL MAI LOGIC ...dintre "crestini"... de ce TOCMAI EL Este acuzat de "lipsa logicii"? Mda... sunteti chiar fustrati ... RAU ...
Ioana :
horus...adi e perfect asa cum e...
Iar tu esti o VARZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! ... DEGERATA ...
Ioana :
dorinel...ti-ar placea sa intre si el pe un topic de-al tau si sa te faca in fel si chip?
.... MUMIFICATA ... EXPIRATA ... INCENDIATA ... EXPANDATA ... RETARDATA ...
Horus :
Nu ai dreptate ,nu esti medic psihiatru ,eu mai stiu cate ceva ,am citit un compediu de psihiatrie si stiu ce spun ! Vezi si tu reactiile lui , peste tot isi etaleaza cunostintele ,asta nu e un lucru rau , insa jigneste persoanele care il contreaza si nu admite parerea altora !
Jigneste persoanele care contraza? HA HA HA. Ba ma faci sa RAD. La tine cred ca este o forma de prostie... ca nu numai un dobotoc/dobitoaca ar putea sa sa-si dea cu parea fara sa stie pe baza confundarii lucrurilor.
Hai sa te luminez putin. Vezi tu ... noi discutam pe "teme religioase" din ianuarie anul asta. Cred ca am citit 95% din toate postarile lui AdiPopa pe FORUMUL asta. Doar de 2 ori am avut impresia ca a fost "RAUTACIOS". Oricum nici pe sfert cat am fost eu intr-o singura postare.
BA ...citeste bine ... EU AM CITIT ce a scris Adi. In plus am fost la el acasa 3 zile... il cunosc PERSONAL. Si vine o machiafelnita ca tine si citeste niste postari ... sta o luna pe forum si dintr-o data devine mare PSIHIATRU. Ba nu vezi ca esti ABSOLUT PENALA?
Cand tu te "pregatesti" o luna ... si noi 8... TU SUFERI DE GRANDOMANIE ... nu altii. De asta s-a luat si Adnana de tine... si AVEA DREPTATE... problema e ca tu nu-ti dai seama pt ca sunt PREA MULTE lucruri pe care nu le cunosti. PREA MULTE.
Vorbesti extrem de mult ...pe langa realitate ... dar asta o sa-ti dai seama ...poate peste cateva luni ..asta daca o sa mai fii pe forum. GARANTAT.
Apropo ... tu aduci in discutie niste lucruri care s-au mai discutat de cateva ori ... ca de 8 luni ... e "cale" lunga. Adi a fost cel mai RABDATOR de pe topicul asta... chiar si cu tine. Pai pe mine daca ma intrebai ceva ce s-a mai discutat ... iti spuneam ca s-a mai discutat si iti si indicam unde sa cauti si tu continuai tot cu a ta ... TE "iubeam" DIRECT IN GURA. Asa ca stai linisitita ... nu stii inca ce inseaman sa jinesti pe cineva pe forum... da prespui... de ... grandomania asta ...
Dorinel :
De ce electronul se-nvârteste in jurul nucleului ?
Daca chiar te interesa raspunsul la intrebarea asta ... citei pe net... puneai mana pe o carte de fizica. Erau o gramada de posibilitati ca sa afli raspunsul. Iar daca vroiai sa ii demostrzi lui Adi ca nu esista dumenezeu cu raspunsul al intrebarea asta ..de ce nu pui DIRECT RASPUNSUL? Pai chiar asa ... de ce sa faci si tu ceva calumea. Mai bine plange-te ca e Adi asa si pe dincolo. Si apoi mai vrei respect. Ca sa nu mia zic ca ai inceput cu "stangul" ... aruncand povesti haioase despre biblie.
Alehim :
Mai sa stii ca eu mi-am dat seama demult citindu-i postarile pe toate topicurile ca are conturata clar tendinta de a desfasura totul in jurul lui
Ba acum chiar m-am ENERVAT. Unde era Sherlok Holmes. Ai citit tu TOT nu? Ai si certificare de INTERPRETARE a postarilor nu? Ba ce PENAL ESTI!!!
Alehim :
cum incerci sa-l contrazici imediat devine agrsiv verbal ,jigneste (la un moment dat se facea ca-l citeaza pe Maresal si i-a zis cuiva ,,bulangiu,, ...
Incredibil frate ...asta e pur si simplu TAMPIT .
Aha ...deci n-ai citit NIMIC ...sau pote ti-a intrat pe o ureche si ti-a iesit pe alta ... :))
Alehin
Delirul din paranoia se dezvolta in mod coerent, logic, deseori plauzibil prin prisma interpretarilor bolnavului, convingerea finala a pacientului devenind neclintita ca are totdeauna dreptate.
Hopa ... am ajuns la ESENTA. Este EXACT ce nu ati inteles voi BULANGIILOR din toate aceste discutii. Aici Nu incercam sa ne schimbam orientarile religioase. DISCUTAM ... asta facem ..chiar as aeste si titlul ... PUTEM DISCUTA ... . Aceste discutii(atei vs credinciosi) sunt mai mult o ascutire a inteligentei. Fiecare il "ataca" pe celelat punand-ul in situatia de a gandii mai bine ... de a se informa mai bine ...de a formula mai bine. Fiecare isi scoate "ghiarele" cat poate. Agresivitatea ...combinata cu anumite idei (DAR NU OFFTOPIC) il vor pune intotdeuna pe interlocutor sa fie mai agil... sa gandeasca mai PROFUND si la randul lui sa ridice si el "stafeta".Voi nu ati inteles asta ... normal sunteti de doar o luna pe aici. Voi o luati PERSONAL... si incercati sa convingeti. GRESIT. Oricum nu o sa reusiti nici in 5000 de ani. Asa ca NU SUNTETI pe drumul care trebuie si de aceea trageti si concluzii gresite. Nu o mai luati personal... si incercati sa va puneti mintea la contributie.
Apropo .. nu va amenint ... departe de mine gandul asta ..dar lumea de pe forum VA IA IN RAS... ve-ti incepe sa fiti MARGINALIZATI... pt ca spuneti TAMPENII. Usor usor nu va va mai baga nimeni in seama. Nu credeti? Nu va pasa ? Ma doare undeva ... eu doar v-am spus. Era interesant ca sa participati si voi in discutii cu "ghiarele" scoase cat mai mult DAR NU OFF TOPIC.
Sfatul meu este sa consulti si tu un medic ,esti putin tarat in relatiile cu femeile . Parerea mea este sa te duci in primul rand sa ti-o masori si daca E SUB 10 CM INSEAMNA CA AI NEVOIE DE CONSULTANTA PSIHIATRICA ! Ma refeream la lungimea cozii tale de javra ,asa cel putin vrei tu sa comunici prin poza pe care ti-ai postat-o ! In alta ordine de idei avand in vedere latura ta "simbiota" adica simbioza ta cu o javra iti dau un sfat ,citez :
" Rabia (turbarea) este o boala produsa de un virus si care afecteaza sistemul nervos central (creierul si maduva spinarii) atat la animale cat si la oameni. Animalele infectate cu acest virus pot raspandi boala prin intermediul salivei sau contactului cu tesutul cerebral. Oamenii pot dobandi boala in urma muscaturilor, produse atat de la animale salbatice cat si domestice. Datorita programelor largi de vaccinare impotriva rabiei, afectiunea este din ce in ce mai rara in tarile dezvoltate, fiind insa mult mai comuna in statele in curs de dezvoltare ! "
Daca mai doresti sa mananci rahat ,deoarece constat ca nu ti-a ajuns cel din toaleta ecologica ,pe care ti l-am recomandat,incearca sa iei legatura cu cei care l-au colectat cu ocazia concertului Madonei !
Alt sfat ar fi sa pleci in Argentina ,acolo s-a dat liber la consumul de droguri,la domiciliu -nu pierde ocazia ,ca sa iesi din sevraj , deoarece acolo mancatul de rahat e la liber si in toaletele din restaurant . Pofta buna ! Daca vrei sa stai alaturi de Adi P ,in analele de psihiatrie poti sa te documentezi si singur pe internet ca sa-ti afli diagnosticul .Eu nu pierd timpul cu toti retardatii si frstratii ,impotenti ,de pe forum .Cu adi P. ,a fost altceva ,el mai poate fi salvat pentru tine salvarea nu e necesara ,esti un unicat de Prostie !
JENANT... Tu inca iei totul personal. In comentariul tau doar jigniri la adresa mea ... in rest NIMIC.
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 16:01
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-28 20:45:23De la: maressalul_, la data 2009-08-28 16:42:53
Horus :
Te-am studiat cum reactionezi ,pe mai multe topicuri si astfel am reusit sa-mi fac o parere despre tine si ...personalitatea ta ! Familia si prietenii ar fi trebuit sa-ti dea sfaturi sau sa observe ce am observat eu !
Dorinel :
Ioana, mai lasa-ne cu Adi ! Ne-am plictisit de tembelismele si ineptiile lui ! Horus, chiar are dreptate; are mari tulburari de personalitate!
Ba ... mie imi palce sa fiu CORECT. Voua nu prea. Hai sa luam exemplul ...de pe acest topic al lui "gabigabi" care cu o pagina in urma !!! scrie "daMytcor,totul curge si asa trebuie sa fie ! ". TOTAL AIUREA ... mai ales ca Mytcor nu mia postase de 2 pagini !!! si avusese o discutie cu Dora atunci.
Dorinel :
Personal, i-am vorbit de la nivelul unei pesoane de clasa a 5-a si el tot n-a priceput ca este in afara logicii, lumii fizice, ratiunii si a bunului simt.
Bai ... ce e corect e corect ... intradevar Adi a avut cateva probleme cu "logica elementara". Cu totii gresim. Dar NU-L poti compara cu Andu sau cu Ioana sau cu vreun "crestin" de pe topicul asta. NICI IN 1000 DE ANI. Si asta nu inteleg eu ... el fiind CEL MAI LOGIC ...dintre "crestini"... de ce TOCMAI EL Este acuzat de "lipsa logicii"? Mda... sunteti chiar fustrati ... RAU ...
Ioana :
Ioana :
dorinel...ti-ar placea sa intre si el pe un topic de-al tau si sa te faca in fel si chip?
Horus :
Nu ai dreptate ,nu esti medic psihiatru ,eu mai stiu cate ceva ,am citit un compediu de psihiatrie si stiu ce spun ! Vezi si tu reactiile lui , peste tot isi etaleaza cunostintele ,asta nu e un lucru rau , insa jigneste persoanele care il contreaza si nu admite parerea altora !
Jigneste persoanele care contraza? HA HA HA. Ba ma faci sa RAD. La tine cred ca este o forma de prostie... ca nu numai un dobotoc/dobitoaca ar putea sa sa-si dea cu parea fara sa stie pe baza confundarii lucrurilor.
Hai sa te luminez putin. Vezi tu ... noi discutam pe "teme religioase" din ianuarie anul asta. Cred ca am citit 95% din toate postarile lui AdiPopa pe FORUMUL asta. Doar de 2 ori am avut impresia ca a fost "RAUTACIOS". Oricum nici pe sfert cat am fost eu intr-o singura postare.
BA ...citeste bine ... EU AM CITIT ce a scris Adi. In plus am fost la el acasa 3 zile... il cunosc PERSONAL. Si vine o machiafelnita ca tine si citeste niste postari ... sta o luna pe forum si dintr-o data devine mare PSIHIATRU. Ba nu vezi ca esti ABSOLUT PENALA?
Cand tu te "pregatesti" o luna ... si noi 8... TU SUFERI DE GRANDOMANIE ... nu altii. De asta s-a luat si Adnana de tine... si AVEA DREPTATE... problema e ca tu nu-ti dai seama pt ca sunt PREA MULTE lucruri pe care nu le cunosti. PREA MULTE.
Vorbesti extrem de mult ...pe langa realitate ... dar asta o sa-ti dai seama ...poate peste cateva luni ..asta daca o sa mai fii pe forum. GARANTAT.
Apropo ... tu aduci in discutie niste lucruri care s-au mai discutat de cateva ori ... ca de 8 luni ... e "cale" lunga. Adi a fost cel mai RABDATOR de pe topicul asta... chiar si cu tine. Pai pe mine daca ma intrebai ceva ce s-a mai discutat ... iti spuneam ca s-a mai discutat si iti si indicam unde sa cauti si tu continuai tot cu a ta ... TE "iubeam" DIRECT IN GURA. Asa ca stai linisitita ... nu stii inca ce inseaman sa jinesti pe cineva pe forum... da prespui... de ... grandomania asta ...
Dorinel :
Daca chiar te interesa raspunsul la intrebarea asta ... citei pe net... puneai mana pe o carte de fizica. Erau o gramada de posibilitati ca sa afli raspunsul. Iar daca vroiai sa ii demostrzi lui Adi ca nu esista dumenezeu cu raspunsul al intrebarea asta ..de ce nu pui DIRECT RASPUNSUL? Pai chiar asa ... de ce sa faci si tu ceva calumea. Mai bine plange-te ca e Adi asa si pe dincolo. Si apoi mai vrei respect. Ca sa nu mia zic ca ai inceput cu "stangul" ... aruncand povesti haioase despre biblie.
Alehim :
Mai sa stii ca eu mi-am dat seama demult citindu-i postarile pe toate topicurile ca are conturata clar tendinta de a desfasura totul in jurul lui
Ba acum chiar m-am ENERVAT. Unde era Sherlok Holmes. Ai citit tu TOT nu? Ai si certificare de INTERPRETARE a postarilor nu? Ba ce PENAL ESTI!!!
Alehim :
cum incerci sa-l contrazici imediat devine agrsiv verbal ,jigneste (la un moment dat se facea ca-l citeaza pe Maresal si i-a zis cuiva ,,bulangiu,, ...
Aha ...deci n-ai citit NIMIC ...sau pote ti-a intrat pe o ureche si ti-a iesit pe alta ... :))
Alehin
Delirul din paranoia se dezvolta in mod coerent, logic, deseori plauzibil prin prisma interpretarilor bolnavului, convingerea finala a pacientului devenind neclintita ca are totdeauna dreptate.
Hopa ... am ajuns la ESENTA. Este EXACT ce nu ati inteles voi BULANGIILOR din toate aceste discutii. Aici Nu incercam sa ne schimbam orientarile religioase. DISCUTAM ... asta facem ..chiar as aeste si titlul ... PUTEM DISCUTA ... . Aceste discutii(atei vs credinciosi) sunt mai mult o ascutire a inteligentei. Fiecare il "ataca" pe celelat punand-ul in situatia de a gandii mai bine ... de a se informa mai bine ...de a formula mai bine. Fiecare isi scoate "ghiarele" cat poate. Agresivitatea ...combinata cu anumite idei (DAR NU OFFTOPIC) il vor pune intotdeuna pe interlocutor sa fie mai agil... sa gandeasca mai PROFUND si la randul lui sa ridice si el "stafeta".Voi nu ati inteles asta ... normal sunteti de doar o luna pe aici. Voi o luati PERSONAL... si incercati sa convingeti. GRESIT. Oricum nu o sa reusiti nici in 5000 de ani. Asa ca NU SUNTETI pe drumul care trebuie si de aceea trageti si concluzii gresite. Nu o mai luati personal... si incercati sa va puneti mintea la contributie.
Apropo .. nu va amenint ... departe de mine gandul asta ..dar lumea de pe forum VA IA IN RAS... ve-ti incepe sa fiti MARGINALIZATI... pt ca spuneti TAMPENII. Usor usor nu va va mai baga nimeni in seama. Nu credeti? Nu va pasa ? Ma doare undeva ... eu doar v-am spus. Era interesant ca sa participati si voi in discutii cu "ghiarele" scoase cat mai mult DAR NU OFF TOPIC.
Maresale, ai mare dreptate, insa e pacat ca iti consumi energia cu niste unii care nici macar nu o sa inteleaga ce spui.
Ba ..ce e cu pucicii aia ???
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 16:06
Asta inseamna sa le dai CLASA unor bulangii ca Karpov, Horus, Alehin, Ic3, 9am_Ella, Dorinel...
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 16:07
De la: maressalul_, la data 2009-08-29 16:01:57De la: aadnanaaa, la data 2009-08-28 20:45:23De la: maressalul_, la data 2009-08-28 16:42:53
Horus :
Dorinel :
Dorinel :
Ioana :
Ioana :
Horus :
Dorinel :
Alehim :
Alehim :
Alehin
Maresale, ai mare dreptate, insa e pacat ca iti consumi energia cu niste unii care nici macar nu o sa inteleaga ce spui.
Ba ..ce e cu pucicii aia ???
aia sunt pentru ce mi-ai scris mie....
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 16:15
De la: Dorinel, la data 2009-08-29 00:36:04De la: adipopa, la data 2009-08-28 22:37:29@ Karpov, Horus, Alehin, Ic3, 9am_Ella, Dorinel...
Pe 9am însă oamenii care se ascund în spatele unor ID-uri precum Karpov, Horus, Alehin, Ic3, Dorinel și (trebuie să-l includ din păcate și pe) Florin, depășesc orice perversitate imaginabilă chiar și la ateii militanți atunci când atacă creștinismul. Nu am văzut nici la Dennett nici la Dawkins o astfel de ură și înverșunare, iar limbajul anti-biblic al acestui sextet sinistru este de-a dreptul satanic (parcă ar face parte dintr-o convenție): Dorinel îl face pe Iisus demon înălțat pe cruce, Horus un măgar...nici nu pot continua lista epitetelor culte, logice și civilizate din vocabularul acestor personaje de scenă liber asumate. Dialogul la care aceștia ne invită (teiști sau atei deopotrivă) este o minciună, vocația lor lugubră și deranjamentul psihiatric evident... In spatele vocabularului tau, nu-mi este greu sa-mi dau seama ce gen de om esti.
Chiar crezi ca poti sa prostesti pe oricine, ca raspunsurile tale se incadreaza in realitatea fizica in care traim, ca le stii pe toate , ca ai un raspuns la toate - dar unul care sa se incadreze in logica bunului simt ? Biblia este plina de contradictii maestre ! Vad ca ai clasat deja problema si ne-ai dat ''lectii'' la toti: Dumnezeu este bun ca asa vrea Adi si crestinismul !
1. Oare asa a fost scris si in Biblia originala? (pot exista probleme de trabucere sau intelegerea diferita a sensurilor unuia si aceluias gand exprimat pe hartie)
2. Oare sa nu fi fost alterat intentionat nimic in Biblie?
Deci, de exemplu: Cine sau ce este Dumnezeu? (uman, extraterestru, angelic, spirit, altceva sau chiar inventat...)
Si despre care Dumnezeu se vorbeste in Biblie?
Daca iei gandurile si ideile altora si le inghiti pe nemestecate fiindca asa spun ei ca ala e adevarul atunci da, probabil ca in mintea ta nu exista contradictii....nici in lume si nici in biblie. Mintea ta este linstita pentru ca crede ca stie adevarul. Si e un anestezic bun pentru neuroni.
Si acum ca tot se vorbeste strict de biblie, in ton cu topicul, am cateva "nelamuriri" despre Geneza:
Geneza, 4, 17 "si Cain a cunoscut-o pe sotia sa; ea a ramas insarcinata si a nascut pe Enoh"
Intrebarea e simpla: cine era sotia lui Cain???
Geneza 4 16 " Domnul i-a zis: "daca va omori cineva pe Cain, el sa fie razbunat de sapte ori". Si Domnul a hotarat un semn pentru Cain, ca oricine il va gasi sa nu il omoare"
Intrebare: Abel era deja mort, cine ar fi putut sa il omoare pe Cain?? Adam sau Eva?? sau poate vreun animal?? Deja am vazut ca creatiile lui Dumnezeu, dupa chipul si asemanarea lui, au pacatuit, au omorat, nu l-au ascultat pe Dumnezeu....erau 3 oameni mari si lati in toata lumea si dumnezeu trebuia sa dea edict special ca "cineva" sa nu il omoare pe Cain???
Apoi, Cain a fost izgonit in tara Nod, spre rasarit de Eden. Totusi, el si-a luat nevasta si l-a facut pe Enoh. Sa zicem ca ii inventam o sotie lui Cain. Asta naste pe Enoh si el cu cine se mai insoara de il face pe Irad???
In timpul asta Adam si Eva a mai facut un copil, pe Set. Si asta a avut si el copii o gramada...cu cine oare??
Sa intelegem ca istoria omenirii se bazeaza pe un lung sir de incesturi sau ca primii oameni isi inventau neveste instant??? Ca in biblie nu scrie ca Dumnezeu ar mai fi creeat si pe altcineva decat pe Adam si Eva.
Problema e ca povestea se repeta cumva cu Noe. Cred si eu ca Dumnezeu a dat potopul ca din atata reproducere cosangvina (intre rude de gradul intai cu acelasi sange) probabil ca au iesit numai handicapati. Insa Noe avea 3 baieti cu nevestele lor care au continuat si ei ca si stramosii lor sa se inmulteasca cu membrii din aceeasi familie ...continuand traditia de cosangvinizare a spetei umane.
Biologic vorbind astia nu aveau sanse sa se inmultesca si sa traiasca mai mult de zece generatii pentru ca un copil din doi era handicapat iar sansa ca astia sa ajunga sa se si reproduca era si mai mica.
Poate imi explici draga stie-tot-ca-asa-a-fost cum intelegi tu astea fara sa ai absolut nicio contradictie si nicio urma de indoiala ca asa ar fi fost ?
Si uite asa Dorinel isi tine promisiunea de a nu mai intra si posta pe topic !
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 16:23
PENTRU ADIPOPA::
"Un suflet umil și doritor va descoperi mii de lucruri în Biblie pe care savantul mândru, arogant și îngâmfat va eșua jalnic să le înțeleagă" J.C.Ryle
SCOPUL STUDIULUI BIBLIC
,,
Studiul Bibliei rezultă în educația spirituală a întregii persoane, nu doar în iluminarea intelectuală a minții acesteia.,,
Apropo sa stii: "A fii mântuit contează mai mult ca patru ani de greacă și patru ani de ebraică!!", spune pe drept cuvânt cineva, și înseamnă mai mult decât a avea o diplomă în studii biblice. Escadroane de savanți o studiază fără să o înțeleagă! "O diplomă în teologie este o dovadă sigură a unei profunde nesiguranțe interioare"?!
Este o diferenta mare (invata si tu ceva ...exista oameni ...pe lumea asta ,,...nu clone asa cum iti bantuie tie mintea ,nu un grup ,si nu o categorie ..Se spune ca un om este cu atat mai inteligent cu cate lucruri evita sa confunde .....
Sa stii ca cel putin pe topicul asta ai de invatat ceva (fii putin mai atent!! ) de la Andu -pentru care am consideratie (desi eu n-am prea fost eleganta in abordare ,este de departe cel mai echilibrat ,un adevarat crestin -desi dezbatem din tabere diferite ....cred ..este .mai inteligent decat tine.... de ..!!!!!.natura ...hazardul.....
O a doua persoana demna de respect si apreciere este de departe Ioana _Dark ...are logica ei personala este combativa insa destul de rezonabila si ....eu am spus intotdeauna un om frumos pe dinafara nu poate sa fie urat pe interior (adica frustrat ,complexat)....nu are judecati prefabricate ca tine, nu are sabloane ,este MALEABILA...SI ASTA SPUNE CA ESTE SIGUR INTELIGENTA ...
Adipopa departe de mine gandul sa te jignesc dar eu consider ca ,,Omul are attata vanitate cata minte-i lipseste ,, TINE MINTE !!!
|
Fosta membra 9am.ro
1798 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 16:25
De la: alehin, la data 2009-08-29 15:53:19Pt ADIPOPA :
Dupa ,,logica,,ta ar fi trebuit sa scriu o alta formula de adresare cum ar fi ,,Homemarcel,Adnana ,Maresalul ,Mytcor s.a dar asa ti-am mai spus esti intr-o mare si deformata realitate ....Pt tine nu exista persoane ca Alehin ca Dorynel ,Horus,Karpov ......tu vezi in fata ochelarilor tai de cal o ,,gramada ,,o masa ,,un grup dispus ,pornit sa te denigreze ,sunt coalizati impotriva ta ,esti in razboi cu ei .....Tu n-ai auzit de principiul sociologic -democratic care spune,,sunt de acord sa nu fiu de acord,, ????
Asa cum i-ai spus tu cuiva ,,stupoare stupoare ,, pot sa-ti spun si eu : dezamagire, dezamagie,....pretinzi ca vrei sau ca esti dispus sa porti un dialog dar tu in loc de raspunsuri la intrebari improsti cu noroi de genul involuati ,ipocriti inculti ,,placa ,, ta de zi cu zi ...
Ai cativa LATRAI DE serviciu ....cel putin Maresalul -LATRAUL principal ...care te apara la nevoie....(de ce oare esti atat de neputincios?? sau ce nu poti imprastia, (dejectii) preia el ...?
Sa stii LATRAULE principal ca mai sunt si alte dejectii cu care te pot,, binecuvanta ,,(dupa stilul tau si-al mentorului tau) unele mai emoliente ,altele mai ,,parfumate,, .....Eu zic ca meriti sa-ti dea Adipopa nu doar o lada de bere ...ci o cisterna ....numai sa ai grija ca dupa bunul obicei al rasei tale de maidanez pripasit ....sa nu cumva sa-i marchezi teritoriul lui Adipopa ...adica dupa latratul tau ,,sa-i hidratezi pantalonii ....
ADIPOPA ,
iN MINTEA TA INCETOSATA DE FUMURILE GRANDORII SINAPSELE TALE FUNCTIONEAZA CU CONEXIUNILE OXIDATE.......
Te invarti inainte-inapoi batatorind terenul deja f. mic al cunoasterii tale.....
Ba ce bulangii ... ii duce capul ... da nu-i duce unde trebuie.
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 16:37
pt ADIPOPA :
Sa stii ca m-am gandit nu logica ta e proasta ci bautura-i putina ,,,.....
Apropo LATRAULE (Maresale) sa stii ca de pishat eram sigura ca esti in stare ,alte dejectii pe forum ....le-am vazut ...EU NU AM TIMP MEREU SA-TI RASPUND CITESC DIN CURIOZITATE CE SE MAI POSTEAZA .....TU POTI SA IMPRASTII DEJECTII PE TOT TERENUL LUI adipopa (pardon ,topicul)caci tot pe ei ii ,,parfumezi ,, asta in ideea ca vei trece (normal!0la nivelul 2 ,,dejectii solide si ,,nivelul 3 ,, ,dejectii gazoase ,,
SPOR LA TREABA ..... SA STII PADUCHOISULE ,PRIPASITULE (SARU'MANA Maria Ta Ipocrizia pt incurajari si lectii)Junghiule , TAMPITULE ,PROSTULE ... apropo a fost buna palinca de la ADIPOPA?)ESTI DE TOATA JENA OBOSITULE ......
BAAAAA ...DACA AI PUS CUMVA PARIU CU HAITA TA PE O LADA DE BERE ,SA STII CA TI-O MERITI ....VEZI CUM TE DESCURCI CU PISHATUL ...CU MARCATUL TGERITORIULUI ......SA NU-I MARCHEZI PANTALONII SEFULUI ...CA ..NU MAI PUPI TU .....(AICI CHIAR NU STIU CE PREFERINTE AI _)
|
|
|