back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Putem citi ºi discuta biblia ca literaturã – indiferent dacã o acceptãm (sau nu) ca sursã pentru gândi teologic ºi a trãi creºtineºte?

Pagini: << 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 >> Sari la pagina:

9am_Ella

241 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 28 August 2009, ora 15:05

Pentru HORUS :

Referitor la,, ADIPOPA,,

Mai sa stii ca eu mi-am dat seama demult citindu-i postarile pe toate topicurile ca are conturata clar tendinta de a desfasura totul in jurul lui, ca are delir de grandoare si asta citindu-l zeci de pagini pe topicyuri diferite ...Daca as face un efort i-as copia mot-a-mot cateva expresii care-i caracterizeaza delirul dar ...am sa le reproduc aprox.....Greseala ,,,,!!!!!,,esti un totala eroare ,,stupoare,,stupoare,, diletanti obraznici,, lipsiti de cultura ,,,eroare erpare eroare,,, te-am rugat sa-ti faci lectiile,, ....

Tonul catre interlocutori este unul net superior care nu suporta comparatie ,jigneste chiar si acolo unde nu e cazul (de ex. pe saracul Eugenb care se straduia sincer sa afle ceva ) ,cum incerci sa-l contrazici imediat devine agrsiv verbal ,jigneste (la un moment dat se facea ca-l citeaza pe Maresal si i-a zis cuiva ,,bulangiu,, ...

Eu sincer cand l-am citit prima data ,,,,mi-am zis ..,,e ceva in neregula ,, adica cineva ii pune o intrebare care cerea un raspuns cat de simplu si clar, si el ca sa ambaleze cuvintele in poleiala pe care o cere paranoia raspunde cu fraze lungi, artificial construite, inutil alambicate ...sigur..... doar pt a etala cu superioritate cunostintele sale si a-l umili pe interlocutor ...

Este f greu sa porti un dialog cu el, practic nimeni nu poarta un dialog cu el.....,.. rand pe rand pe mai i toti veteranii topicurilor i-a maturat cu superioritate ..trimitandu-i sa mai citeasca..... dar....nu l-am auzit niciodata ca cineva, vreodata, merita putina atentie si consideratie Pentru ADIPOPA nimeni nu stie nimic ...el stie totul. ADEVARUL este pe masa lui si toti apaludacii care ii cauta in coarne au parte dramuit de mici resturi de la festinul regelui....

.

Practic, paranoicul trage mai intai concluzia, si apoi, legand fapte intamplatoare, si-o argumenteaza fals. Pentru el lucrurile sunt clare,

Paranoicul vede tradarea sa, subminarea autoritatii sale (in familie, la locul de munca, in mediul social), prejudicierea intentionata a activitatii sale, si lipsa de consideratie din partea celor din jur. Interesant este si faptul ca el se apara preventiv (fara sa fie atacat), avand deseori nevoie de aprobarea celor din jur, pe care deseori chiar o obtine formal, ei incercand evitarea discutiilor prelungite , inutile si fara nici o finalitate.

Delirul din paranoia se dezvolta in mod coerent, logic, deseori plauzibil prin prisma interpretarilor bolnavului, convingerea finala a pacientului devenind neclintita ca are totdeauna dreptate.

Tonul nu-i este net superior ; este de-a deptul dictatorial. Te contazice autoritar, fãrã niciun argument ; de parcã el ar fi fost de-a pururi prezent la toate evenimentele creºtinãtaþii sau parcã ar fi Christos în persoanã, fondator ºi promotor al creºtinãtãþii, deþinãtor unic al adevãrului suprem, inechivoc.
Nu susþin cã nu are cunoºtinþe, ci doar cã i s-au depozitat ca într-un ghiveci -din care îi e tot mai greu sã le selecteze ºi formuleze coerent ºi civilizat.
De umilit interlocutorii ... poate cu cine-i merge. Personal nu mã simt umilitã de cineva care cu greu poate formula o propoziþie care sã nu frizeze logica, gramatica sau bunul simþ. ( citiþi cu atenþie titlul topicului, analizaþi-l sintactic! )
Nu înþelg de ce nu-l lãsaþi în plata Domnului ( lui, care o fi !) ºi nu vorbiþi pe alte topicuri.
Din cele 7740 de mesaje câte are topicul acesta, probabil 7500 sunt ale lui, aºa cum aþi observat: alambicate, lipsite de logicã, jicnitoare la adresa celorlalþi. Care, în loc sã-l ignore, (marginalizeze) cu tot cu topic ºi pãreri, suportã de bunãvoie ºi nesiliþi de nimeni grosolãniile lui. Chiar, nu vreþi sã-i boicotãm tâmpenia, in ansamblul ei?

Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 August 2009, ora 15:14

**Nu înþelg de ce nu-l lãsaþi în plata Domnului ( lui, care o fi !) ºi nu vorbiþi pe alte topicuri. **

chiar asa...ce idee buna!!!
de ce nu-l lasati voi in pace?......

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 15:19

E topicul Lui Adi si are dreptul sa scrie ce vrea si cum vrea. Le-as recomanda celor ce-l critica, sa-si faca si ei topic. Poate vor avea succes si ei. Sigur le va pieri cheful de critica si de a-i judeca pe altii.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 16:12

9am_Ella :

Tonul nu-i este net superior ; este de-a deptul dictatorial. Te contazice autoritar, fara niciun argument ; de parca el ar fi fost de-a pururi prezent la toate evenimentele crestinatatii sau parca ar fi Christos în persoana, fondator si promotor al crestinatatii, detinator unic al adevarului suprem, inechivoc.

Te inseli ... il faci pe AdiPopa fanatic... si nu este asa. Sa fi vazut tu pe Maria_tu cum vorbea ... zicei ca a copilarit cu Iisus. Si cati nu au facut asta. Adi este DEPARTE de ei. Cu toate astea tot pe el il "sacrificati". Vorbeste mintea FARA VOI.

Personal nu ma simt umilita de cineva care cu greu poate formula o propozitie care sa nu frizeze logica, gramatica sau bunul simt. ( cititi cu atentie titlul topicului, analizati-l sintactic!

Au mai fost n'spe mii de discutii asupra tittlui ... SI DA ... TITLUL este o VARZAAAAA.

Apropo ..BULANGIILOR (siti voi care sunteti)... noi care am mai discutat de n'spe mii de ori titlul ... ce trebuie sa facem acum ... sa reluam discutia si pt TERMINATA asta? Eu frefer sa fac ceva pe ea... si VA GARANTEZ CA ALTA DATA NU SE VA MAI BAGA AIUREA ...SI FARA SA SE DOCUMENTEZE. in pricipiu i-as face un bine... in afara de faprul ca as "hidrata-o".

Din cele 7740 de mesaje câte are topicul acesta, probabil 7500 sunt ale lui, asa cum ati observat nu ma simt umilita de cineva care cu greu poate formula o propozitie care sa nu frizeze logica, gramatica sau bunul simt. ( cititi cu atentie titlul topicului, analizati-l sintactic!

Bravo tantii... ESTI VARZAAAAA ... cred ca-l faci si pe Pitagora la matematica... Bai ce terminata INFECTA. Auzi la ea sa presupuna ceva ..ce este EVIDENT ABSURD ... si apoi sa faca SCANDAL pe seama aberatiilor. Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ce oameni DISTRUSI!

24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 16:42

Pt Horus, Dorinel, Alehim si alti BULANGII care nu-l "plac" pe AdiPopa:

Horus :

Te-am studiat cum reactionezi ,pe mai multe topicuri si astfel am reusit sa-mi fac o parere despre tine si ...personalitatea ta ! Familia si prietenii ar fi trebuit sa-ti dea sfaturi sau sa observe ce am observat eu !
Cred ca ai probleme cu sanatatea si ar trebui sa consulti un MEDIC PSIHIATRU...

Ai studiat si ai reusit pe ... langa.

Dorinel :

Ioana, mai lasa-ne cu Adi ! Ne-am plictisit de tembelismele si ineptiile lui ! Horus, chiar are dreptate; are mari tulburari de personalitate!

Ba ... mie imi palce sa fiu CORECT. Voua nu prea. Hai sa luam exemplul ...de pe acest topic al lui "gabigabi" care cu o pagina in urma !!! scrie "daMytcor,totul curge si asa trebuie sa fie ! ". TOTAL AIUREA ... mai ales ca Mytcor nu mia postase de 2 pagini !!! si avusese o discutie cu Dora atunci.
Iar mai tarziu ... pe aceeasi pagina scrie ... din nou TOTAL AIUREA "si programul pe care-l are,nu poate avea niste variabile ptr.unul si ptr.celalalt,altele ? ". Si apoi ... "stiu ca nu m-ai intrebat pe mine,dar mi s-a-ntimplat anul trecut sa-mi 'cada" calculatorul....nici azi nu stiu cum de s-a intimplat asa ceva ,dar a trebuit sa reinstalez tot -tot ! am luat-o de la inceput,carevasazica ! ". Care calculator frate? DE UNDE?
Sau Andu care NU POATE SA PRICEAPA ca "este imposibil sa fie identici gemenii"...desi e la mintea cocosului, suam cum crede el ca Iordanul curge invers cand arunca aia crucea in el... WTF. Sau Ioana care scoate "PERLE" la foc autoamat ..chiar si pe pagina asta zicand ca "Adi este perfect".

Avum ma intreb si eu ... din toti "rablagitii" astia de pe topic voi il acuzati de "probleme pshihice" pe Adi ? Eu cred ca voi le aveti. Adi a FOST SINGURUL care a dat explicatii PLAUZIBILE. Ba ... cititi bine ... SINGURUL.
Stiu ca sunteti fustrati ...dar asa se intampla cand iei discutiile personal. O sa URLATI ca disperatii aici pe topic ... ca de VOI SUNTETI VOI ... si sa nu fie nimeini mai sus ca voi. Il acuzatii pe Adi de asta ... in schimb voi faceti acelasi lucru. In plus ... este DEASPURA VOASTRA ... in timp ce voi va zbateti ca pestii pe uscat cu "injurii" el abia va baga in seama.
Sunteti VARZA ...dar nici macar nu va dati seama.

Dorinel :

Personal, i-am vorbit de la nivelul unei pesoane de clasa a 5-a si el tot n-a priceput ca este in afara logicii, lumii fizice, ratiunii si a bunului simt.

Bai ... ce e corect e corect ... intradevar Adi a avut cateva probleme cu "logica elementara". Cu totii gresim. Dar NU-L poti compara cu Andu sau cu Ioana sau cu vreun "crestin" de pe topicul asta. NICI IN 1000 DE ANI. Si asta nu inteleg eu ... el fiind CEL MAI LOGIC ...dintre "crestini"... de ce TOCMAI EL Este acuzat de "lipsa logicii"? Mda... sunteti chiar fustrati ... RAU ...

Ioana :

horus...adi e perfect asa cum e...

Iar tu esti o VARZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! ... DEGERATA ...

Ioana :

dorinel...ti-ar placea sa intre si el pe un topic de-al tau si sa te faca in fel si chip?

.... MUMIFICATA ... EXPIRATA ... INCENDIATA ... EXPANDATA ... RETARDATA ...

Horus :
Nu ai dreptate ,nu esti medic psihiatru ,eu mai stiu cate ceva ,am citit un compediu de psihiatrie si stiu ce spun ! Vezi si tu reactiile lui , peste tot isi etaleaza cunostintele ,asta nu e un lucru rau , insa jigneste persoanele care il contreaza si nu admite parerea altora !

Jigneste persoanele care contraza? HA HA HA. Ba ma faci sa RAD. La tine cred ca este o forma de prostie... ca nu numai un dobotoc/dobitoaca ar putea sa sa-si dea cu parea fara sa stie pe baza confundarii lucrurilor.
Hai sa te luminez putin. Vezi tu ... noi discutam pe "teme religioase" din ianuarie anul asta. Cred ca am citit 95% din toate postarile lui AdiPopa pe FORUMUL asta. Doar de 2 ori am avut impresia ca a fost "RAUTACIOS". Oricum nici pe sfert cat am fost eu intr-o singura postare.
BA ...citeste bine ... EU AM CITIT ce a scris Adi. In plus am fost la el acasa 3 zile... il cunosc PERSONAL. Si vine o machiafelnita ca tine si citeste niste postari ... sta o luna pe forum si dintr-o data devine mare PSIHIATRU. Ba nu vezi ca esti ABSOLUT PENALA?
Cand tu te "pregatesti" o luna ... si noi 8... TU SUFERI DE GRANDOMANIE ... nu altii. De asta s-a luat si Adnana de tine... si AVEA DREPTATE... problema e ca tu nu-ti dai seama pt ca sunt PREA MULTE lucruri pe care nu le cunosti. PREA MULTE.
Vorbesti extrem de mult ...pe langa realitate ... dar asta o sa-ti dai seama ...poate peste cateva luni ..asta daca o sa mai fii pe forum. GARANTAT.

Apropo ... tu aduci in discutie niste lucruri care s-au mai discutat de cateva ori ... ca de 8 luni ... e "cale" lunga. Adi a fost cel mai RABDATOR de pe topicul asta... chiar si cu tine. Pai pe mine daca ma intrebai ceva ce s-a mai discutat ... iti spuneam ca s-a mai discutat si iti si indicam unde sa cauti si tu continuai tot cu a ta ... TE "iubeam" DIRECT IN GURA. Asa ca stai linisitita ... nu stii inca ce inseaman sa jinesti pe cineva pe forum... da prespui... de ... grandomania asta ...

Dorinel :

De ce electronul se-nvârteste in jurul nucleului ?

Daca chiar te interesa raspunsul la intrebarea asta ... citei pe net... puneai mana pe o carte de fizica. Erau o gramada de posibilitati ca sa afli raspunsul. Iar daca vroiai sa ii demostrzi lui Adi ca nu esista dumenezeu cu raspunsul al intrebarea asta ..de ce nu pui DIRECT RASPUNSUL? Pai chiar asa ... de ce sa faci si tu ceva calumea. Mai bine plange-te ca e Adi asa si pe dincolo. Si apoi mai vrei respect. Ca sa nu mia zic ca ai inceput cu "stangul" ... aruncand povesti haioase despre biblie.

Alehim :
Mai sa stii ca eu mi-am dat seama demult citindu-i postarile pe toate topicurile ca are conturata clar tendinta de a desfasura totul in jurul lui

Ba acum chiar m-am ENERVAT. Unde era Sherlok Holmes. Ai citit tu TOT nu? Ai si certificare de INTERPRETARE a postarilor nu? Ba ce PENAL ESTI!!!

Alehim :

cum incerci sa-l contrazici imediat devine agrsiv verbal ,jigneste (la un moment dat se facea ca-l citeaza pe Maresal si i-a zis cuiva ,,bulangiu,, ...

Incredibil frate ...asta e pur si simplu TAMPIT .
Aha ...deci n-ai citit NIMIC ...sau pote ti-a intrat pe o ureche si ti-a iesit pe alta ... :))

Alehin

Delirul din paranoia se dezvolta in mod coerent, logic, deseori plauzibil prin prisma interpretarilor bolnavului, convingerea finala a pacientului devenind neclintita ca are totdeauna dreptate.

Hopa ... am ajuns la ESENTA. Este EXACT ce nu ati inteles voi BULANGIILOR din toate aceste discutii. Aici Nu incercam sa ne schimbam orientarile religioase. DISCUTAM ... asta facem ..chiar as aeste si titlul ... PUTEM DISCUTA ... . Aceste discutii(atei vs credinciosi) sunt mai mult o ascutire a inteligentei. Fiecare il "ataca" pe celelat punand-ul in situatia de a gandii mai bine ... de a se informa mai bine ...de a formula mai bine. Fiecare isi scoate "ghiarele" cat poate. Agresivitatea ...combinata cu anumite idei (DAR NU OFFTOPIC) il vor pune intotdeuna pe interlocutor sa fie mai agil... sa gandeasca mai PROFUND si la randul lui sa ridice si el "stafeta".Voi nu ati inteles asta ... normal sunteti de doar o luna pe aici. Voi o luati PERSONAL... si incercati sa convingeti. GRESIT. Oricum nu o sa reusiti nici in 5000 de ani. Asa ca NU SUNTETI pe drumul care trebuie si de aceea trageti si concluzii gresite. Nu o mai luati personal... si incercati sa va puneti mintea la contributie.
Apropo .. nu va amenint ... departe de mine gandul asta ..dar lumea de pe forum VA IA IN RAS... ve-ti incepe sa fiti MARGINALIZATI... pt ca spuneti TAMPENII. Usor usor nu va va mai baga nimeni in seama. Nu credeti? Nu va pasa ? Ma doare undeva ... eu doar v-am spus. Era interesant ca sa participati si voi in discutii cu "ghiarele" scoase cat mai mult DAR NU OFF TOPIC.

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 16:43

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 August 2009, ora 16:49

De la: nastasemihail, la data 2009-08-28 15:19:45E topicul Lui Adi si are dreptul sa scrie ce vrea si cum vrea. Le-as recomanda celor ce-l critica, sa-si faca si ei topic. Poate vor avea succes si ei. Sigur le va pieri cheful de critica si de a-i judeca pe altii.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 August 2009, ora 16:50

De la: maressalul_, la data 2009-08-28 16:43:45

...cu gabi , ai gresit !...a raspuns corect aluziei !..

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 16:56

De la: mytcor, la data 2009-08-28 16:50:33

Putea macar sa "citeze"... intelegi aluzia ???

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 28 August 2009, ora 17:39

De la: maressalul_, la data 2009-08-28 16:12:43

9am_Ella :

Tonul nu-i este net superior ; este de-a deptul dictatorial. Te contazice autoritar, fara niciun argument ; de parca el ar fi fost de-a pururi prezent la toate evenimentele crestinatatii sau parca ar fi Christos în persoana, fondator si promotor al crestinatatii, detinator unic al adevarului suprem, inechivoc.

Te inseli ... il faci pe AdiPopa fanatic... si nu este asa. Sa fi vazut tu pe Maria_tu cum vorbea ... zicei ca a copilarit cu Iisus. Si cati nu au facut asta. Adi este DEPARTE de ei. Cu toate astea tot pe el il "sacrificati". Vorbeste mintea FARA VOI.

Personal nu ma simt umilita de cineva care cu greu poate formula o propozitie care sa nu frizeze logica, gramatica sau bunul simt. ( cititi cu atentie titlul topicului, analizati-l sintactic!

Au mai fost n'spe mii de discutii asupra tittlui ... SI DA ... TITLUL este o VARZAAAAA.

Apropo ..BULANGIILOR (siti voi care sunteti)... noi care am mai discutat de n'spe mii de ori titlul ... ce trebuie sa facem acum ... sa reluam discutia si pt TERMINATA asta? Eu frefer sa fac ceva pe ea... si VA GARANTEZ CA ALTA DATA NU SE VA MAI BAGA AIUREA ...SI FARA SA SE DOCUMENTEZE. in pricipiu i-as face un bine... in afara de faprul ca as "hidrata-o".

Din cele 7740 de mesaje câte are topicul acesta, probabil 7500 sunt ale lui, asa cum ati observat nu ma simt umilita de cineva care cu greu poate formula o propozitie care sa nu frizeze logica, gramatica sau bunul simt. ( cititi cu atentie titlul topicului, analizati-l sintactic!

Bravo tantii... ESTI VARZAAAAA ... cred ca-l faci si pe Pitagora la matematica... Bai ce terminata INFECTA. Auzi la ea sa presupuna ceva ..ce este EVIDENT ABSURD ... si apoi sa faca SCANDAL pe seama aberatiilor. Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ce oameni DISTRUSI!

Cred ca am citit 95% din toate postarile lui AdiPopa pe FORUMUL asta. Doar de 2 ori am avut impresia ca a fost "RAUTACIOS". Oricum nici pe sfert cat am fost eu intr-o singura postare.
BA ...citeste bine ... EU AM CITIT ce a scris Adi. In plus am fost la el acasa 3 zile... il cunosc PERSONAL.

Si ce?.....

Ce denota din asta?

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Ic3

922 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 17:41

De la: maressalul_, la data 2009-08-28 16:56:42

Putea macar sa "citeze"... intelegi aluzia ???

Asa l-ai cunoscut pe adi pupu?..la
Daca e asa..e lesne de inteles de ce preferi trena lui..

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Ic3

922 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 17:43

Putem citi ºi discuta biblia ca literaturã – indiferent dacã o acceptãm (sau nu) ca sursã pentru gândi teologic ºi a trãi creºtineºte?

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 18:14

**Iar tu esti o VARZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! ... DEGERATA ...**

nu...nu sunt asa....asa e comentariul tau despre *lumea ideilor*

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 28 August 2009, ora 19:00

""Contrar teoriilor genetice oficiale, se pare cã gemenii identici nu sunt chiar identici din punct de vedere genetic. Descoperirea a fost fãcutã cu prilejul unui studiu, în cadrul cãruia au fost examinate 19 perechi de monozigoþi (gemeni identici). Cercetãtorii au descoperit particularitãþi distincte în secvenþele ADN ale acestora, anumite segmente putând sã lipseascã la unul dintre gemeni sau acesta sã aibã mai multe copii ale aceluiaºi segment decât fratele sãu. „Pânã acum s-a crezut cã gemenii identici sunt identici chiar ºi în privinþa ADN-ului. În mare parte este adevãrat, dar descoperirile noastre sugereazã cã existã anumite diferenþe, mici ºi subtile. Aceste particularitãþi ne pot ajuta sã înþelegem mai bine bolile genetice, în special acele cazuri de monozigoþi discordanþi, în care unul dintre gemeni are o boalã, pe când celãlalt nu”, a declarat unul dintre autorii studiului, Carl Bruder, de la Universitatea din Alabama. Pânã în prezent se crezuse cã factorii de mediu sunt vinovaþi de apariþia cazurilor de discordanþã. Studiul a fost publicat în ediþia online a revistei American Journal of Human Genetics. /Rompres""

www.farmamed.ro/stiri_si_noutati_medicale/gemenii_monozigoti_nu_...

Pentru cei care au fost interesati de subiectul cu gemenii. Se pare ca rationamentul meu prin care spuneam ca gemenii identici sunt totodata si "identici genetic" este gresit. Destul de curand a fost infirmat acest fapt, iar eu nu am stiut lucrul acesta. Chiar daca ei sunt identici genetic in proportie covarsitoare, pot exista mici diferente genetice care imi pot invalida rationamentele prezentate (care au fost strict personale).

Precizez ca imi mentin ideea ca vointa libera si constiinta nu sunt dependente de genetica (deci nu au in spatele lor mecanisme strict fizico-chimice) si ca omul nu este programat genetic pentru anumite alegeri, dar poate fi influentat de genetica prin amplificarea sau reducerea unor aptitudini sau capacitati mostenite.

Hazardul este mãsura ignoranþei noastre. (Henry Poincare)
Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 28 August 2009, ora 20:17

De la: maressalul_, la data 2009-08-28 16:42:53

Horus :

Te-am studiat cum reactionezi ,pe mai multe topicuri si astfel am reusit sa-mi fac o parere despre tine si ...personalitatea ta ! Familia si prietenii ar fi trebuit sa-ti dea sfaturi sau sa observe ce am observat eu !

Dorinel :

Ioana, mai lasa-ne cu Adi ! Ne-am plictisit de tembelismele si ineptiile lui ! Horus, chiar are dreptate; are mari tulburari de personalitate!

Ba ... mie imi palce sa fiu CORECT. Voua nu prea. Hai sa luam exemplul ...de pe acest topic al lui "gabigabi" care cu o pagina in urma !!! scrie "daMytcor,totul curge si asa trebuie sa fie ! ". TOTAL AIUREA ... mai ales ca Mytcor nu mia postase de 2 pagini !!! si avusese o discutie cu Dora atunci.
Iar mai tarziu ... pe aceeasi pagina scrie ... din nou TOTAL AIUREA "si programul pe care-l are,nu poate avea niste variabile ptr.unul si ptr.celalalt,altele ? ". Si apoi ... "stiu ca nu m-ai intrebat pe mine,dar mi s-a-ntimplat anul trecut sa-mi 'cada" calculatorul....nici azi nu stiu cum de s-a intimplat asa ceva ,dar a trebuit sa reinstalez tot -tot ! am luat-o de la inceput,carevasazica ! ". Care calculator frate? DE UNDE?
Sau Andu care NU POATE SA PRICEAPA ca "este imposibil sa fie identici gemenii"...desi e la mintea cocosului, suam cum crede el ca Iordanul curge invers cand arunca aia crucea in el... WTF. Sau Ioana care scoate "PERLE" la foc autoamat ..chiar si pe pagina asta zicand ca "Adi este perfect".

Avum ma intreb si eu ... din toti "rablagitii" astia de pe topic voi il acuzati de "probleme pshihice" pe Adi ? Eu cred ca voi le aveti. Adi a FOST SINGURUL care a dat explicatii PLAUZIBILE. Ba ... cititi bine ... SINGURUL.
Stiu ca sunteti fustrati ...dar asa se intampla cand iei discutiile personal. O sa URLATI ca disperatii aici pe topic ... ca de VOI SUNTETI VOI ... si sa nu fie nimeini mai sus ca voi. Il acuzatii pe Adi de asta ... in schimb voi faceti acelasi lucru. In plus ... este DEASPURA VOASTRA ... in timp ce voi va zbateti ca pestii pe uscat cu "injurii" el abia va baga in seama.

Dorinel :

Personal, i-am vorbit de la nivelul unei pesoane de clasa a 5-a si el tot n-a priceput ca este in afara logicii, lumii fizice, ratiunii si a bunului simt.

Bai ... ce e corect e corect ... intradevar Adi a avut cateva probleme cu "logica elementara". Cu totii gresim. Dar NU-L poti compara cu Andu sau cu Ioana sau cu vreun "crestin" de pe topicul asta. NICI IN 1000 DE ANI. Si asta nu inteleg eu ... el fiind CEL MAI LOGIC ...dintre "crestini"... de ce TOCMAI EL Este acuzat de "lipsa logicii"? Mda... sunteti chiar fustrati ... RAU ...

Ioana :

Ioana :

dorinel...ti-ar placea sa intre si el pe un topic de-al tau si sa te faca in fel si chip?

Horus :
Nu ai dreptate ,nu esti medic psihiatru ,eu mai stiu cate ceva ,am citit un compediu de psihiatrie si stiu ce spun ! Vezi si tu reactiile lui , peste tot isi etaleaza cunostintele ,asta nu e un lucru rau , insa jigneste persoanele care il contreaza si nu admite parerea altora !

Jigneste persoanele care contraza? HA HA HA. Ba ma faci sa RAD. La tine cred ca este o forma de prostie... ca nu numai un dobotoc/dobitoaca ar putea sa sa-si dea cu parea fara sa stie pe baza confundarii lucrurilor.
Hai sa te luminez putin. Vezi tu ... noi discutam pe "teme religioase" din ianuarie anul asta. Cred ca am citit 95% din toate postarile lui AdiPopa pe FORUMUL asta. Doar de 2 ori am avut impresia ca a fost "RAUTACIOS". Oricum nici pe sfert cat am fost eu intr-o singura postare.
BA ...citeste bine ... EU AM CITIT ce a scris Adi. In plus am fost la el acasa 3 zile... il cunosc PERSONAL. Si vine o machiafelnita ca tine si citeste niste postari ... sta o luna pe forum si dintr-o data devine mare PSIHIATRU. Ba nu vezi ca esti ABSOLUT PENALA?
Cand tu te "pregatesti" o luna ... si noi 8... TU SUFERI DE GRANDOMANIE ... nu altii. De asta s-a luat si Adnana de tine... si AVEA DREPTATE... problema e ca tu nu-ti dai seama pt ca sunt PREA MULTE lucruri pe care nu le cunosti. PREA MULTE.
Vorbesti extrem de mult ...pe langa realitate ... dar asta o sa-ti dai seama ...poate peste cateva luni ..asta daca o sa mai fii pe forum. GARANTAT.

Apropo ... tu aduci in discutie niste lucruri care s-au mai discutat de cateva ori ... ca de 8 luni ... e "cale" lunga. Adi a fost cel mai RABDATOR de pe topicul asta... chiar si cu tine. Pai pe mine daca ma intrebai ceva ce s-a mai discutat ... iti spuneam ca s-a mai discutat si iti si indicam unde sa cauti si tu continuai tot cu a ta ... TE "iubeam" DIRECT IN GURA. Asa ca stai linisitita ... nu stii inca ce inseaman sa jinesti pe cineva pe forum... da prespui... de ... grandomania asta ...

Dorinel :

Daca chiar te interesa raspunsul la intrebarea asta ... citei pe net... puneai mana pe o carte de fizica. Erau o gramada de posibilitati ca sa afli raspunsul. Iar daca vroiai sa ii demostrzi lui Adi ca nu esista dumenezeu cu raspunsul al intrebarea asta ..de ce nu pui DIRECT RASPUNSUL? Pai chiar asa ... de ce sa faci si tu ceva calumea. Mai bine plange-te ca e Adi asa si pe dincolo. Si apoi mai vrei respect. Ca sa nu mia zic ca ai inceput cu "stangul" ... aruncand povesti haioase despre biblie.

Alehim :
Mai sa stii ca eu mi-am dat seama demult citindu-i postarile pe toate topicurile ca are conturata clar tendinta de a desfasura totul in jurul lui

Ba acum chiar m-am ENERVAT. Unde era Sherlok Holmes. Ai citit tu TOT nu? Ai si certificare de INTERPRETARE a postarilor nu? Ba ce PENAL ESTI!!!

Alehim :

cum incerci sa-l contrazici imediat devine agrsiv verbal ,jigneste (la un moment dat se facea ca-l citeaza pe Maresal si i-a zis cuiva ,,bulangiu,, ...

Aha ...deci n-ai citit NIMIC ...sau pote ti-a intrat pe o ureche si ti-a iesit pe alta ... :))

Alehin

Hopa ... am ajuns la ESENTA. Este EXACT ce nu ati inteles voi BULANGIILOR din toate aceste discutii. Aici Nu incercam sa ne schimbam orientarile religioase. DISCUTAM ... asta facem ..chiar as aeste si titlul ... PUTEM DISCUTA ... . Aceste discutii(atei vs credinciosi) sunt mai mult o ascutire a inteligentei. Fiecare il "ataca" pe celelat punand-ul in situatia de a gandii mai bine ... de a se informa mai bine ...de a formula mai bine. Fiecare isi scoate "ghiarele" cat poate. Agresivitatea ...combinata cu anumite idei (DAR NU OFFTOPIC) il vor pune intotdeuna pe interlocutor sa fie mai agil... sa gandeasca mai PROFUND si la randul lui sa ridice si el "stafeta".Voi nu ati inteles asta ... normal sunteti de doar o luna pe aici. Voi o luati PERSONAL... si incercati sa convingeti. GRESIT. Oricum nu o sa reusiti nici in 5000 de ani. Asa ca NU SUNTETI pe drumul care trebuie si de aceea trageti si concluzii gresite. Nu o mai luati personal... si incercati sa va puneti mintea la contributie.
Apropo .. nu va amenint ... departe de mine gandul asta ..dar lumea de pe forum VA IA IN RAS... ve-ti incepe sa fiti MARGINALIZATI... pt ca spuneti TAMPENII. Usor usor nu va va mai baga nimeni in seama. Nu credeti? Nu va pasa ? Ma doare undeva ... eu doar v-am spus. Era interesant ca sa participati si voi in discutii cu "ghiarele" scoase cat mai mult DAR NU OFF TOPIC.

Sfatul meu este sa consulti si tu un medic ,esti putin tarat in relatiile cu femeile . Parerea mea este sa te duci in primul rand sa ti-o masori si daca E SUB 10 CM INSEAMNA CA AI NEVOIE DE CONSULTANTA PSIHIATRICA ! Ma refeream la lungimea cozii tale de javra ,asa cel putin vrei tu sa comunici prin poza pe care ti-ai postat-o ! In alta ordine de idei avand in vedere latura ta "simbiota" adica simbioza ta cu o javra iti dau un sfat ,citez :

" Rabia (turbarea) este o boala produsa de un virus si care afecteaza sistemul nervos central (creierul si maduva spinarii) atat la animale cat si la oameni. Animalele infectate cu acest virus pot raspandi boala prin intermediul salivei sau contactului cu tesutul cerebral. Oamenii pot dobandi boala in urma muscaturilor, produse atat de la animale salbatice cat si domestice. Datorita programelor largi de vaccinare impotriva rabiei, afectiunea este din ce in ce mai rara in tarile dezvoltate, fiind insa mult mai comuna in statele in curs de dezvoltare ! "

Daca mai doresti sa mananci rahat ,deoarece constat ca nu ti-a ajuns cel din toaleta ecologica ,pe care ti l-am recomandat,incearca sa iei legatura cu cei care l-au colectat cu ocazia concertului Madonei !
Alt sfat ar fi sa pleci in Argentina ,acolo s-a dat liber la consumul de droguri,la domiciliu -nu pierde ocazia ,ca sa iesi din sevraj , deoarece acolo mancatul de rahat e la liber si in toaletele din restaurant . Pofta buna ! Daca vrei sa stai alaturi de Adi P ,in analele de psihiatrie poti sa te documentezi si singur pe internet ca sa-ti afli diagnosticul .Eu nu pierd timpul cu toti retardatii si frstratii ,impotenti ,de pe forum .Cu adi P. ,a fost altceva ,el mai poate fi salvat pentru tine salvarea nu e necesara ,esti un unicat de Prostie !

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 28 August 2009, ora 20:45

De la: maressalul_, la data 2009-08-28 16:42:53

Horus :

Dorinel :

Dorinel :

Ioana :

Ioana :

Horus :

Dorinel :

Alehim :

Alehim :

Alehin

Maresale, ai mare dreptate, insa e pacat ca iti consumi energia cu niste unii care nici macar nu o sa inteleaga ce spui.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 21:32

@maresale : mytcor mi-a spus " phanta rei " ; replica mea a fost : da,mytcior,totul curge ....ptr. ca asta e traducerea pe romaneste si, da maresale,asa trebuie sa fie,intrucit Timpul ptr .noi curge si este Ireversibil !
2- a fost o intrebare despre cei 2 gemeni ,cu aceeasi educatie si acelasi mediu si care,in general cu acelasi tip de raspuns la stimuli si intrebarea a fost de ce difera de la unul ,la celalalt si atunci am raspuns cu intrebarea aceea: daca nu pot exista variabile ?
3- ai intrebat ce s-ar intimpla daca s-ar opri totul ptr.citva timp ? ti-am spus ca si calculatorul meu a "cazut " ptr.un timp si a trebuit s-o iau de la 0 si sa instalez programul din nou .....ce dumnezeu e atit de greu de inteles ca ti-am raspuns ca si pamintul ,la fel ca si calc.meu, ar trebui sa o ia de la inceput si sa reinstaleze programul de evolutie a vietii pe Terra ?
te rog eu,inainte de a da exemple de lipsa de logica,citeste Bine ce se scrie- ce se raspunde ....conversatie cu tine nu o sa mai fac ptr.ca ai deficiente de intelegere....si cauta sa pricepi despre ce vorbesc ailalti ,ca sa nu te faci de ris !

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 21:36

De la: gabigabi, la data 2009-08-28 21:32:23@maresale : mytcor mi-a spus " phanta rei " ; replica mea a fost : da,mytcior,totul curge ....ptr. ca asta e traducerea pe romaneste si, da maresale,asa trebuie sa fie,intrucit Timpul ptr .noi curge si este Ireversibil !
2- a fost o intrebare despre cei 2 gemeni ,cu aceeasi educatie si acelasi mediu si care,in general cu acelasi tip de raspuns la stimuli si intrebarea a fost de ce difera de la unul ,la celalalt si atunci am raspuns cu intrebarea aceea: daca nu pot exista variabile ?
3- ai intrebat ce s-ar intimpla daca s-ar opri totul ptr.citva timp ? ti-am spus ca si calculatorul meu a "cazut " ptr.un timp si a trebuit s-o iau de la 0 si sa instalez programul din nou .....ce dumnezeu e atit de greu de inteles ca ti-am raspuns ca si pamintul ,la fel ca si calc.meu, ar trebui sa o ia de la inceput si sa reinstaleze programul de evolutie a vietii pe Terra ?
te rog eu,inainte de a da exemple de lipsa de logica,citeste Bine ce se scrie- ce se raspunde ....conversatie cu tine nu o sa mai fac ptr.ca ai deficiente de intelegere....si cauta sa pricepi despre ce vorbesc ailalti ,ca sa nu te faci de ris !

Gabi, Adrian are dreptate.ti-am mai zis inca odata: cand raspunzi dupa doua zile, apasa pe butonul citeaza, cand raspunzi in context poti apasa pe raspunde si sa pui @persoana.ce e asa greu sa apesi citeaza in loc de raspunde?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 21:56

si nu asa am scris @adnana? : da @mytcor,totul curge ! ca doar chiar maresalul a citat asa ! iar celelalte raspunsuri sunt sub postarea cu intrebarea la care am raspuns ! mie mi s-a parut la mintea cocosului ca raspunsul este la ea si nu la alta....dar,multumesc; am sa fiu mai atenta si si voi,va rog sa faceti la fel !

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 22:01

De la: gabigabi, la data 2009-08-28 21:56:10si nu asa am scris @adnana? : da @mytcor,totul curge ! ca doar chiar maresalul a citat asa ! iar celelalte raspunsuri sunt sub postarea cu intrebarea la care am raspuns ! mie mi s-a parut la mintea cocosului ca raspunsul este la ea si nu la alta....dar,multumesc; am sa fiu mai atenta si si voi,va rog sa faceti la fel !

da Gabi, eu sunt atenta si te inteleg, dar nu inteleg ce e asa greu sa apesi citeaza in loc de raspunde.doar e acelasi lucru.dar fa cum vrei tu

adipopa

3001 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 28 August 2009, ora 22:07

@ Karpov, Horus, Alehin, Ic3, 9am_Ella, Dorinel...

Cu ceva vreme în urmã (într-un alt context) spuneam cã douã tipuri de argumente sunt invalide ºi inacceptabile în Logicã: ad hominem ºi ad hominem circumstantiae. Ad hominem înseamnã atac la persoanã; este un mod de a rãspunde unui argument prin atacarea persoanei care a propus argumentul în loc de a vã adresa subiectului ºi de a dovedi contrarul. Motivul pentru care acest tip de argumentaþie este inacceptabil în Logicã este unul simplu: valoarea de adevãr a premiselor unui argument ºi maniera în care acesta se construieºte nu depind de persoana care le propune. Ad hominem circumstantiae înseamnã atac la persoanã având în vedere circumstanþele sau situaþia în care aceasta se gãseºte (familia, locul de muncã, etc.), ca ºi cum aceste circumstanþe ar invalida argumentul propus. Voi nu aveþi un alt fel de argument, decât de aceste tipuri. Subiecte am discutat multe, atât aici cât ºi pe Ortodoxie. Aþi fi putut aduce în discuþie oricare din ele. Aþi fi putut arãta de ce argumentele mele (sau ale altor creºtini) nu ar fi logice, istorice, filologice sau ºtiinþifice. Nimeni nu are pretenþii. Chiar ºi un argument bun este perfectibil. Dar ipocrizia cu care folosiþi cuvântul „logicã” încãlcând cele mai elementare principii ale disciplinei vã descalificã: argumente ad hominem ºi ad hominem circumstantiae sunt invalide ºi inacceptabile în Logicã (cf. manualul de clasa a XI-a).

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 22:13

De la: aadnanaaa, la data 2009-08-28 22:01:37
De la: gabigabi, la data 2009-08-28 21:56:10si nu asa am scris @adnana? : da @mytcor,totul curge ! ca doar chiar maresalul a citat asa ! iar celelalte raspunsuri sunt sub postarea cu intrebarea la care am raspuns ! mie mi s-a parut la mintea cocosului ca raspunsul este la ea si nu la alta....dar,multumesc; am sa fiu mai atenta si si voi,va rog sa faceti la fel !

da Gabi, eu sunt atenta si te inteleg, dar nu inteleg ce e asa greu sa apesi citeaza in loc de raspunde.doar e acelasi lucru.dar fa cum vrei tu

Adnana - multumesc puiule....ei,bine n-am stiut cum faceti voi cu citatul asta si nici n-am avut pe cine sa intreb 1

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 22:22

De la: gabigabi, la data 2009-08-28 22:13:30
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-28 22:01:37

Adnana - multumesc puiule....ei,bine n-am stiut cum faceti voi cu citatul asta si nici n-am avut pe cine sa intreb 1

acum stii!!! deci, citate multe Gabi cu placere!!

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 22:22

De la: maressalul_, la data 2009-08-28 16:42:53Dar NU-L poti compara cu Andu sau cu Ioana sau cu vreun "crestin" de pe topicul asta.

Adrian, mã surprinde plãcut izbucnirea ta (dar asta e încã o rãutate din partea mea bineînþeles), însã vreau sã-þi spun cã lui Andu îi faci totuºi o mare nedreptate. Sunt lucruri pe care eu ºi Andu le vedem diferit; eu sunt mai sceptic de exemplu în privinþa minunilor. Dar dacã vreau sã vãd cum gândeºte (ºi de ce) un creºtin Ortodox autentic, îl citesc cu încredere ºi plãcere pe Andu. Pentru mine, datoritã calmului, rãbdãrii ºi modului informat ºi deschis în care scrie pe forum, Andu ºi-a câºtigat un mare respect. A greºit într-adevãr cu privire la gemeni, dar ºi-a reparat acum aceastã greºealã. Putea sã mã întrebe ºi pe mine ca tatã de gemeni, dar n-a ºtiut.

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 22:37

@ Karpov, Horus, Alehin, Ic3, 9am_Ella, Dorinel...

Cu riscul suprasimplificãrii, aº spune cã ateii pe care eu îi cunosc sunt de trei feluri: pragmatici, convinºi ºi militanþi. Ateii pragmatici sunt un fel de credincioºi de Paºti ºi de Crãciun care nu neagã deschis existenþa lui Dumnezeu, ba chiar nominal sunt creºtini (botezaþi, cununaþi, spovediþi, cuminecaþi), dar ignorã implicaþiile etice ºi teologice ale acestui fapt ºi îºi trãiesc viaþa ca ºi cum Dumnezeu nu ar conta prea mult. Ateii convinºi sunt cei cu care poþi într-adevãr discuta religie ºi care de regulã îºi construiesc raþionamente anti-teiste destul de bune; dar se opresc aici, nu-ºi ridiculizeazã interlocutorul teist, nu fac presiuni, ci preferã un fel de live-and-let-live-position. Ateii militanþi au multe din proprietãþile celorlalþi, dar merg mai departe, sunt agresivi fãrã sã fie provocaþi, ridiculizeazã fãrã sã-ºi facã întotdeauna timp pentru dialog, ºi-au fixat foarte bine convingerile ºi nu pot fi clintiþi, înþelegând cumva vocaþional (ca o datorie) cã trebuie sã propovãduiascã ateismul în lume.

Poate pãrea o simplificare, dar pentru ceea ce vreau sã spun acum e suficient. Recunosc cã nu m-am aºteptat sã întâlnesc pe forum ceea ce nu am întâlnit (ºi nu întâlnesc) de obicei în viaþa realã. Pe 9am însã oamenii care se ascund în spatele unor ID-uri precum Karpov, Horus, Alehin, Ic3, Dorinel ºi (trebuie sã-l includ din pãcate ºi pe) Florin, depãºesc orice perversitate imaginabilã chiar ºi la ateii militanþi atunci când atacã creºtinismul. Nu am vãzut nici la Dennett nici la Dawkins o astfel de urã ºi înverºunare, iar limbajul anti-biblic al acestui sextet sinistru este de-a dreptul satanic (parcã ar face parte dintr-o convenþie): Dorinel îl face pe Iisus „demon înãlþat pe cruce,” Horus un „mãgar”...nici nu pot continua lista epitetelor culte, logice ºi civilizate din vocabularul acestor personaje de scenã liber asumate. Dialogul la care aceºtia ne invitã (teiºti sau atei deopotrivã) este o minciunã, vocaþia lor lugubrã ºi deranjamentul psihiatric evident...

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 August 2009, ora 23:00

Hmmm! Nu sunt de acord cu Heraclit......poate nu curge...poate arde ...aºa cã prefer expresia franþuzeascã "Rien ne se perd, rien ne se crée, tout se transforme"
este muuult mai corect aºa!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 23:02

De la: andu30, la data 2009-08-28 19:00:55""Contrar teoriilor genetice oficiale, se pare cã gemenii identici nu sunt chiar identici din punct de vedere genetic. Descoperirea a fost fãcutã cu prilejul unui studiu, în cadrul cãruia au fost examinate 19 perechi de monozigoþi (gemeni identici). Cercetãtorii au descoperit particularitãþi distincte în secvenþele ADN ale acestora, anumite segmente putând sã lipseascã la unul dintre gemeni sau acesta sã aibã mai multe copii ale aceluiaºi segment decât fratele sãu. „Pânã acum s-a crezut cã gemenii identici sunt identici chiar ºi în privinþa ADN-ului. În mare parte este adevãrat, dar descoperirile noastre sugereazã cã existã anumite diferenþe, mici ºi subtile. Aceste particularitãþi ne pot ajuta sã înþelegem mai bine bolile genetice, în special acele cazuri de monozigoþi discordanþi, în care unul dintre gemeni are o boalã, pe când celãlalt nu”, a declarat unul dintre autorii studiului, Carl Bruder, de la Universitatea din Alabama. Pânã în prezent se crezuse cã factorii de mediu sunt vinovaþi de apariþia cazurilor de discordanþã. Studiul a fost publicat în ediþia online a revistei American Journal of Human Genetics. /Rompres""

www.farmamed.ro/stiri_si_noutati_medicale/gemenii_monozigoti_nu_...

Pentru cei care au fost interesati de subiectul cu gemenii. Se pare ca rationamentul meu prin care spuneam ca gemenii identici sunt totodata si "identici genetic" este gresit. Destul de curand a fost infirmat acest fapt, iar eu nu am stiut lucrul acesta. Chiar daca ei sunt identici genetic in proportie covarsitoare, pot exista mici diferente genetice care imi pot invalida rationamentele prezentate (care au fost strict personale).

Precizez ca imi mentin ideea ca vointa libera si constiinta nu sunt dependente de genetica (deci nu au in spatele lor mecanisme strict fizico-chimice) si ca omul nu este programat genetic pentru anumite alegeri, dar poate fi influentat de genetica prin amplificarea sau reducerea unor aptitudini sau capacitati mostenite.

În sfârºit!!! Aveam impresia cã vorbesc doar cu pereþii!!!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 August 2009, ora 23:05

De la: Dorulet, la data 2009-08-28 23:00:28

Hmmm! Nu sunt de acord cu Heraclit......poate nu curge...poate arde ...aºa cã prefer expresia franþuzeascã "Rien ne se perd, rien ne se crée, tout se transforme"
este muuult mai corect aºa!

e transcendenta a lui Lav. din Ovid si Her. .....!...asa ca esti de-a casei !...

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 23:08

Mareºal!!!! Postarea ta a fost de nota 100!!!! Meriþi la scenã deschisã! ºi o ladã de dacã ºi când ne-om vedea! PAROL!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1798 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 23:17

De la: Dorulet, la data 2009-08-28 23:08:21Mareºal!!!! Postarea ta a fost de nota 100!!!! Meriþi la scenã deschisã! ºi o ladã de dacã ºi când ne-om vedea! PAROL!!!!!

dar sa stii ca daca ne intalnim NU UIT DE BEREA AIA ...nici in 1000 de ani ..

Pagini: << 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Putem citi ºi discuta Biblia ca literaturã – indiferent dacã o acceptãm (sau nu) ca sursã pentru gândi teologic ºi a trãi creºtineºte?
Mergi la: