Fosta membra 9am.ro
50 mesaje
|
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 13:33
iata omul! vad si eu pe net un om destept si cult....orice posibil in viata si ce-i permis de legile naturii si a lui Dumnezeu.....ah! dragostea nu are limite de virsta si nici de religie...incercati si veti vedea!!!
|
|
|
angelica_av_yahoo_com
2 mesaje
|
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 13:51
Vasix
Ai dreptate sa iei o astfel de decizie pentru fericirea familiei tale.
Eu am avut posibilitatea sa citesc Coranul in cadrul informarii asupra doctrinelor religioase ce pot influienta viata sociala si in special viata de cuplu, si mai ales asupra efectelor juridice ce le produc.
Trebuie sa iti spun de la inceput ca religia musulmana a aparut mult timp dupa cea iudaica (de aici si vesnicu lscandal intre ei) si practic Coranul cuprinde in proportie de 70% aceleasi principii si mai ales tot cele 10 porunci ale lui Moise. Versetele coranice ce au fost scrise dupa cum se afirma, ca Allah i le-a transmis lui Mohamed, cuprind tot iubirea fata de aproapele tau si venerarea familiei ca suprema institutie ce poate rezolva problemele intre oameni.
Diferentele esentiale vin la organizarea familiei deoarece ei nu l-au avut pe Napoleon sa le redacteze Codul Civil, ca la noi, si tot ce priveste acest lucru: dreptul familiei, privat, succesoral este clarificat prin Coran. De aceea religia este atat de importanta si este principalul ghid de conduita in viata. Ei , de asemenea cred ca Isus este doar un profet, ca si Moise si ceilalti, si nu fiul lui Dumnezeu deoarece ei il divinizeaza si nu concep ca un zeu suprem sa aiba decat legaturi de invatatura si conduita stricta, nu si comportament uman. Asta nu inseamna ca pentru ei sacrificiul lui Isus facut omenirii nu este important.
Aceasta lume ce are conduita stabilita prin Coran se numeste Islam s,i ca sa fie aparata suprema institutie a familiei, deci Islamul, o persoana din alta religie ce vrea o casatorie cu un musulman trebuie sa treaca in aceasta religie pentru a fi clarificate de la inceput si carei legi se supun efectele acesteia.
Lumea percepe Islamul numai prin prisma extremismului religios ce are ca finalitate terorismul, ce nu este clarificat nici pana astazi daca nu cumva e doar fatada publica si realitatea duce la datoriile imense pe care America le are catre Arabia Saudita si care sunt imposibil de achitat.
Am citit multele opinii si am vazut ca nu se stiu lucruri esentiale :
- aspectul misogin al Coranului este egal cu al crestinilor. Si la noi femeia are dreputri limitate si e asimilata pacatului. Si noi avem extremistii nostri , ca de exemplu Opus Dei si altele care fac mai mult rau dar nu se mediatizeaza.
-Tatal este stalpul familiei si trebuie sa asigure in totalitate necesarul familiei, si, pentru ca are pe umeri responsabilitatea exclusiva i s-au stabilit si drepturi mai multe:
- copiii in situatia divortului ii sunt incredintati lui pentru a fi continuitate si a nu suferi lipsuri.
-in situatia partajului succesoral intre frate si sora fratele primeste dublu fata de sora tot pentru ca el trebuie sa gestioneze in asa fel ca nimanui sa nu ii lipeseasca nimic.
- in relatiile de afaceri fiecare musulman, afara de impozitul obisnuit plateste obligatoriu 2,5% din venitul sau in fondurile speciale pentru saraci.
Sunt multe dar eu am vrut sa informez numai cateva esentiale care te asteapta in situatia convertirii la aceasta religie.
Extremismul, abuzurile in viata de cuplu, tin de caracterul fiecaruia si nu au ca motivatie reala Coranul cum incearca multi sa se justifice.
Fericirea voastra in cuplu tine strict de iubirea dintre voi si nu de religie. Unicul lucru ce il aveti de clarificat este numai carei legi se supun efectele casatoriei si de aceea trebuie sa iti schimbi religia ceea ce nu inseamna ca o abandonezi pe a ta ci numai o completezi cu cerintele lumii lor, ce e cu mult mai ordonata decat a noastra.
Daca pot sa te ajut cu vreun sfat suplimentar o fac cu placere: angelica_av@yahoo.com. Eu ii admir pentru curatenia sufleteasca in care traiesc si mai ales ca au interzis alcoolul si orice alta substanta ce poate modifica structura umana in rau. Porcul iil considera un animal murdar deoarece mananca rahat si nici nu prea traieste pe la ei , de aia nu il mananca.
|
Fosta membra 9am.ro
1671 mesaje
|
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 13:52
De la: Firjinia, la data 2009-08-26 05:25:49De la: ticu, la data 2009-08-25 18:27:15casatoria intre religia crestina si musulmana este ca nuca in perete ! Crestina nu este pentru harem si sclavie la musulmani !
Despre ce sclavie vorbesti? Ar vrea o crestina sa fie atat de bine protejata de islam, daca macar ar citi. Sotia in islam fie ea si crestina este bine protejata .
Iar cuvantul harem practic nici nu exista in limba araba, apoi posibilitatea musulmanului de a-si lua 4 sotii in acelasi timp este tot pentru ocrotirea societatii, decat sa ai ca nemusulmanu o nevasta si 2-3 amante pe care nu le intretii , nici pe nevasta dealtfel nu o intretii ca merge saraca la munca si-si castiga painea singura, mai bine ca musulmanu care prin credinta recunoaste si raspunde de cele 4 sotii daca le-a luat, si intretine toata familia.
Nu la fel de bine erau protejeti pazitorii haremurilor!
Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
|
Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 14:04
De la: Firjinia, la data 2009-10-03 13:13:19De la: Tycu, la data 2009-10-03 09:46:12De la: boamfa_ion, la data 2009-10-02 16:30:14mi se pare ciudat sa apara o astfel de tema de discutii. si asta in primul rand pentru ca atunci vand e vorba de 2 oameni care au decis sa traiasca impreuna si care cu adevarat se iubesc cred ca sunt capabili(daca intradevar sunt oameni) sa treaca peste niste diferente si sa se adapteze unul la pretentiile celuilalt. si pana la urma toate religiile monoteiste(iudaica,crestina si islamica) provin daca nu ma insel din aceiasi sursa. iar perceptele fundamentale sunt aceleasi in toate 3. si atunci? de ce nu poate sa existe intelegere? chiar ne transformam pe zi ce trece in fanatici religiosi? luati istoria la citit(cam greu pentru marea masa a tinerilor) si ve-ti vedea unde duce fanatismul si intoleranta.
pentru cei care au facut sau vor ace acest pas un sfat mergeti inainte pe drumul vostru si nu va luati dupa comentariile tuturor neavenitilor. voi decideti
Da, corect ai spus, dar eu cred ca religia in sine luata ca o credinta ,mai putin impiedica o relatie, problema se pune la restrictile la care sunt supuse persoanele din relatie, datorita unor religii; De exem. in religia islamica,femeile sunt supuse la un adevarat sclavagism ceva mai modern si la un crestin , asa ceva nu-i "cade" bine! Fiecare religie cu libertatea sa !
Ei si pana nu spui dumneata cum sunt tratate musulmanele nu te simti bine. ai fost in mijlocul unei familii de musulmani ? ai vazut din interior ceeace fiind barbat sigur nu ai cum sa vezi , dat fiind faptul ca o musulmana corecta nu se hlizeste cu dumneata barbat, nici nu rade nici nu se descopera. :
sml-love0049:  Da , ii cunosc bine, in afara de faptul ca sunt la noi destui,am doua verisoare pacalite de doi musulmani sa le fie soate si sa le ia la ei . ,si au reusit sa le convinga sa treaca in religia lor . Una e in Palestina , cealalta e in Arabia Unita ;R.A.U. - pe acolo, . au povestit cum e cu nevestele si haremurile lor! cand le-am vazut cu voalurile alea la gura , le plangeam de mila. Mai e o vecina care a renuntat la doi copii in Arabia si a reusit sa evadeze in Romania, a povestit calvarul prin care trece o nevasta de musulman . Se saturase de harem si restrictia de acolo ! Nu ma intelege gresit, respect religia islamica, dar nu sunt de acord cu restrictile musulmanilor . Sotul e stapan, nu au libertatea pe care o are o familie decenta de crestini !
Ticu
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 14:08
De la: crinado, la data 2009-10-03 13:33:17iata omul! vad si eu pe net un om destept si cult....orice posibil in viata si ce-i permis de legile naturii si a lui Dumnezeu.....ah! dragostea nu are limite de virsta si nici de religie...incercati si veti vedea!!!
 Cu religia sunt de acord, dar cu varsta nu, trebuie sa se tina cont de varsta, altfel mai tarziu apar esecurile si regretele !!!
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 14:14
Ticu
|
gabrieladobre22
1 mesaj
|
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 14:18
Buna,am citit postarea ta,nu te cunosc,dar fiind romanca imi permit sa iti dau un sfat.Faci cea mai mare greseala din viata ta daca iti schimbi religia,o sa regreti amarnic....cum poti u ,care te-ai nascut cu credinta in Dumnezeu,ai crescut asa,sa treci la religia lor...u stii ce inseamna islamismul?le cunosti regurile?le cunosti traditiile?ai trait cu ei sa vezi cum se comporta?
Majoritatea feletor,romancelor care au fost marcate de un anumite intamplari neplacute in viata,au imbratisat aceasta religie,cu dorinta de o viata mai buna.Poti sa te superi pe mine,dar mie mi se pare o prostie sa renunti la credinta ta,daca el te iubeste te acepta asa cum te-a cunoscut,cu religia ta...la ei,cel mai mare pacat este sa iti schimbi religia si nu este obligatoriu ca o femeie sa isi schimbe religia,este acceptata asa.
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 16:52
De la: gabrieladobre22, la data 2009-10-03 14:18:43Buna,am citit postarea ta,nu te cunosc,dar fiind romanca imi permit sa iti dau un sfat.Faci cea mai mare greseala din viata ta daca iti schimbi religia,o sa regreti amarnic....cum poti u ,care te-ai nascut cu credinta in Dumnezeu,ai crescut asa,sa treci la religia lor...u stii ce inseamna islamismul?le cunosti regurile?le cunosti traditiile?ai trait cu ei sa vezi cum se comporta?
Majoritatea feletor,romancelor care au fost marcate de un anumite intamplari neplacute in viata,au imbratisat aceasta religie,cu dorinta de o viata mai buna.Poti sa te superi pe mine,dar mie mi se pare o prostie sa renunti la credinta ta,daca el te iubeste te acepta asa cum te-a cunoscut,cu religia ta...la ei,cel mai mare pacat este sa iti schimbi religia si nu este obligatoriu ca o femeie sa isi schimbe religia,este acceptata asa.
 Bine ca mai aud pe cineva cu logica buna, reala, care a gandit inteligent !!
Ticu
|
|
|
bbogdan
46 mesaje
|
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 20:09
pentru Angelica
Stimata doamna ,daca ati citit Coranul nu inseamna ce sunteti in adevar,ci doar ca stiti ce scrie in Coran.Eu sunt crestin ortodox si nu am auzit de Opus Dei.Lamuriti-ma si pe mine,va rog,ce-i aia ,ca sunt curios.Cat despre iubirea care invinge totul,parerea mea e ca e o lozinca.Doi oameni care traiesc impreuna de mult timp(poate toata viata)si sunt de religii diferite pot fi legati de iubirea dumneavoastra,asta invingatoare a tot si a toate,dar cu siguranta un crestin care are putintica traire in Hristos,nu poate trai cu altcineva de alta religie.Credinta in Hristos e ceea ce ii deosebeste pe crestini de alti oameni,si ori respectivul crestin il tradeaza pe Hristos,ori il aduce pe celalalt la El,ori ii spune "Adio"perechii sale iubite,dupa consumarea pasiunii pur fizice .
Revin la rugamintea de a ma lumina cu privire la Opus Dei numai daca e vorba de crestinismul ortodox,ca de catolicism si protestantism nu sunt interesat.
|
angelica_av_yahoo_com
2 mesaje
|
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 15:06
Cand m-am referit la crestini am inclus si catolicii, adica si pe mine. Opus Dei este organizatie de fanatici catolici. Au si ortodoxii fanatincii lor dar sunt legati strict de Rusia si nu pot sa dezvolt subiectul pe un forum public ce are alt subiect, si anume iubirea dintre 2 oameni de religii diferite. Scepticismul dumneavoastra privind iubirea eu nu il comentez. Spun numai ca, pentru mine, verbul "a iubi" nu se conjuga. Nu exista "am iubit" sau "voi iubi" deoarece eu il percep ca si sentimentul absolut de care este capabila fiinta umana. Eu am intalnit persoana care sa imi si demonstreze aceasta axioma. Va urez si dumneavoastra cel putin la fel!
|
plesuardei
245 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 20:42
Fanatismul religios nu a fost niciodata o problema in Albania; oameni de diferite confesiuni traiesc în pace si chiar se casatoresc între ei.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 02:32
De la: aureldimaa, la data 2009-10-05 20:42:16Fanatismul religios nu a fost niciodata o problema in Albania; oameni de diferite confesiuni traiesc în pace si chiar se casatoresc între ei. Albanezii sint traci ca toti balcanicii.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 07:53
De la: angelica_av_yahoo_com, la data 2009-10-05 15:06:55Cand m-am referit la crestini am inclus si catolicii, adica si pe mine. Opus Dei este organizatie de fanatici catolici. Au si ortodoxii fanatincii lor dar sunt legati strict de Rusia si nu pot sa dezvolt subiectul pe un forum public ce are alt subiect, si anume iubirea dintre 2 oameni de religii diferite. Scepticismul dumneavoastra privind iubirea eu nu il comentez. Spun numai ca, pentru mine, verbul "a iubi" nu se conjuga. Nu exista "am iubit" sau "voi iubi" deoarece eu il percep ca si sentimentul absolut de care este capabila fiinta umana. Eu am intalnit persoana care sa imi si demonstreze aceasta axioma. Va urez si dumneavoastra cel putin la fel!
 Domnita,eu mai sunt pe alt forum unde ma chinui sa explic la userii de acolo acelasi lucru , cu verbul "a iubi" ca acest verb, practic nu se conjuga , numai teoretic . ! mi-a placut mult logica asta a lu'matale. ; asa este, nu exista "am iubit," sau "voi iubi" ; da, este un sentiment absolut al umanitatii . ! Asa este si cu Opus Dei,este o organizatie ce reprezinta fanatismul catolic !
Ticu
|
plesuardei
245 mesaje
|
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 16:13
De la: nastasemihail, la data 2009-10-06 02:32:34De la: aureldimaa, la data 2009-10-05 20:42:16Fanatismul religios nu a fost niciodata o problema in Albania; oameni de diferite confesiuni traiesc în pace si chiar se casatoresc între ei. Albanezii sint traci ca toti balcanicii. Si dracii din fosta Iugoslavie???
|
Fosta membra 9am.ro
1671 mesaje
|
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 18:18
De la: nastasemihail, la data 2009-10-06 02:32:34De la: aureldimaa, la data 2009-10-05 20:42:16Fanatismul religios nu a fost niciodata o problema in Albania; oameni de diferite confesiuni traiesc în pace si chiar se casatoresc între ei. Albanezii sint traci ca toti balcanicii.
Mai putin bulgarii .
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 07:37
Populatia autohtona e traca. Cei care au dat numele comunitatilor nu sint mai mult de 10%. Studiile asa spun. In toata Europa e asa.,
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 07:40
De un menage a trois, ce spuneti? Intre musulman, crestin si budist. Si 2 de sex diferit. Credeti ca vin si cu cartile de baza sau cu cele de rezistenta materialelor si bazele electrotehnicii sau matematici superioare.
|
Fosta membra 9am.ro
1671 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 14:11
De la: nastasemihail, la data 2009-10-07 07:37:30Populatia autohtona e traca. Cei care au dat numele comunitatilor nu sint mai mult de 10%. Studiile asa spun. In toata Europa e asa.,
Ce studii ?
Ar fi interesant ce rezultat ar avea un proiect de amploare in care s-ar testa ADN-ul popoarelor europene !
Sa stim si noi o data cat suntem daci si cat romani !
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 14:19
De la: tutenes, la data 2009-10-07 14:11:12De la: nastasemihail, la data 2009-10-07 07:37:30Populatia autohtona e traca. Cei care au dat numele comunitatilor nu sint mai mult de 10%. Studiile asa spun. In toata Europa e asa.,
Ce studii ?
Ar fi interesant ce rezultat ar avea un proiect de amploare in care s-ar testa ADN-ul popoarelor europene !
Sa stim si noi o data cat suntem daci si cat romani ! S-au facut. 20% este modificarea genetica a populatiei de baza din Europa, de 30000-40000 ani incoace. 10% e aportul populatiilor venite. Au fost cel putin 3 mari migratii. Atunci, undeva intre si cea din mileniul 1. Cea din mileniul 1 e cea mai mica. Toate nu au adus decit 10% modificari in fondul genetic european. Restul este fondul originar, autohton. Alti 10% nu mai stiu, parca modificari genetice naturale.
Deci chestia ca sintem de nu stiu ce natie, este o prostie.
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 16:24
De la: nastasemihail, la data 2009-10-07 14:19:16De la: tutenes, la data 2009-10-07 14:11:12De la: nastasemihail, la data 2009-10-07 07:37:30Populatia autohtona e traca. Cei care au dat numele comunitatilor nu sint mai mult de 10%. Studiile asa spun. In toata Europa e asa.,
Ce studii ?
Sa stim si noi o data cat suntem daci si cat romani ! S-au facut. 20% este modificarea genetica a populatiei de baza din Europa, de 30000-40000 ani incoace. 10% e aportul populatiilor venite. Au fost cel putin 3 mari migratii. Atunci, undeva intre si cea din mileniul 1. Cea din mileniul 1 e cea mai mica. Toate nu au adus decit 10% modificari in fondul genetic european. Restul este fondul originar, autohton. Alti 10% nu mai stiu, parca modificari genetice naturale.
 Tot o apă și-un pământ, n"așa Mihaiță?!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 19:22
De la: tutenes, la data 2009-10-07 14:11:12De la: nastasemihail, la data 2009-10-07 07:37:30Populatia autohtona e traca. Cei care au dat numele comunitatilor nu sint mai mult de 10%. Studiile asa spun. In toata Europa e asa.,
Ce studii ?
Sa stim si noi o data cat suntem daci si cat romani ! :
sml-confused0006:  Poporul roman nu e din daci si romani!, e din daco-romani, adica un parinte dac si unul roman, plus ce au mai contribuit si alte popoare migratoare,multi slavi! Iar ca sa vezi un ADN de dac pur, trebuie sa ai unul autentic pentru comparatie ! pai de unde bre !
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
1671 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 20:10
De la: Tycu, la data 2009-10-07 19:22:13De la: tutenes, la data 2009-10-07 14:11:12De la: nastasemihail, la data 2009-10-07 07:37:30Populatia autohtona e traca. Cei care au dat numele comunitatilor nu sint mai mult de 10%. Studiile asa spun. In toata Europa e asa.,
Ce studii ?
sml-confused0006: Poporul roman nu e din daci si romani!, e din daco-romani, adica un parinte dac si unul roman, plus ce au mai contribuit si alte popoare migratoare,multi slavi! Iar ca sa vezi un ADN de dac pur, trebuie sa ai unul autentic pentru comparatie ! pai de unde bre !
Ai dreptate pe undeva,dar ai auzit de dacii liberi ?
De teritoriile neocupate de romani ?
Populatia din acele teritorii automat trebuie sa nu aiba sange roman .
Si de fapt,ce e ala sange roman,latin ?
De care roman,din africa , europa sau asia ?
|
plesuardei
245 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 00:47
De la: Tycu, la data 2009-10-07 19:22:13De la: tutenes, la data 2009-10-07 14:11:12De la: nastasemihail, la data 2009-10-07 07:37:30Populatia autohtona e traca. Cei care au dat numele comunitatilor nu sint mai mult de 10%. Studiile asa spun. In toata Europa e asa.,
Ce studii ?
sml-confused0006: Poporul roman nu e din daci si romani!, e din daco-romani, adica un parinte dac si unul roman, plus ce au mai contribuit si alte popoare migratoare,multi slavi! Iar ca sa vezi un ADN de dac pur, trebuie sa ai unul autentic pentru comparatie ! pai de unde bre ! Unu la unu?Adica,in timp ce dacii se masturbau,femeile lor faceau coada la gigolos latinus???
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 00:53
De la: Dorulet, la data 2009-10-07 16:24:00De la: nastasemihail, la data 2009-10-07 14:19:16De la: tutenes, la data 2009-10-07 14:11:12De la: nastasemihail, la data 2009-10-07 07:37:30Populatia autohtona e traca. Cei care au dat numele comunitatilor nu sint mai mult de 10%. Studiile asa spun. In toata Europa e asa.,
Ce studii ?
Adica au trecut peste noi precum ciorile peste Bucuresti.....
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 12:55
De la: nastasemihail, la data 2009-10-08 00:53:08De la: Dorulet, la data 2009-10-07 16:24:00De la: nastasemihail, la data 2009-10-07 14:19:16De la: tutenes, la data 2009-10-07 14:11:12De la: nastasemihail, la data 2009-10-07 07:37:30Populatia autohtona e traca. Cei care au dat numele comunitatilor nu sint mai mult de 10%. Studiile asa spun. In toata Europa e asa.,
Ce studii ?
Adica au trecut peste noi precum ciorile peste Bucuresti.....
 Pai depinde , matale la care te referi ? la cele din Ferentari, sau la cele maneliste ??
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 12:57
De la: aureldimaa, la data 2009-10-08 00:47:02De la: Tycu, la data 2009-10-07 19:22:13De la: tutenes, la data 2009-10-07 14:11:12De la: nastasemihail, la data 2009-10-07 07:37:30Populatia autohtona e traca. Cei care au dat numele comunitatilor nu sint mai mult de 10%. Studiile asa spun. In toata Europa e asa.,
Ce studii ?
sml-confused0006: Poporul roman nu e din daci si romani!, e din daco-romani, adica un parinte dac si unul roman, plus ce au mai contribuit si alte popoare migratoare,multi slavi! Iar ca sa vezi un ADN de dac pur, trebuie sa ai unul autentic pentru comparatie ! pai de unde bre ! Unu la unu?Adica,in timp ce dacii se masturbau,femeile lor faceau coada la gigolos latinus???
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 12:57
De la: aureldimaa, la data 2009-10-08 00:47:02De la: Tycu, la data 2009-10-07 19:22:13De la: tutenes, la data 2009-10-07 14:11:12De la: nastasemihail, la data 2009-10-07 07:37:30Populatia autohtona e traca. Cei care au dat numele comunitatilor nu sint mai mult de 10%. Studiile asa spun. In toata Europa e asa.,
Ce studii ?
Ticu
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 17:13
Nu sint posibile...ca asa scrie la bibilica..."sa nimicesti pe strainul din mijlocul tau"...adica sa-i dai la cap.
|
Fosta membra 9am.ro
391 mesaje
|
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 18:47
De la: vasix, la data 2009-03-01 14:33:04Hm...hai ca mai prins in subiect.Totul e posibil cind exista iubire.Traim intre oameni si daca iubesti faci orice sacrificiu. Eu voi trece in religia islamica orice ar insemna asta. Habar nu am de obiceiurile lor,le stiu in mare ,m-am apucat acuma sa le studiez ,dar daca asta mi se cere ptr a fi cu persoana iubita asta voi face.Nu religia te impiedica sa fii cu cineva,prejudecatile insa da.
ESTE POSIBIL
sa REGRETI AMARNIC
intr-o buna zi!
Sa NU uiti acest lucru atunci cand va fi momentul, SA TE RESEMNEZI si sa NU ceri nici un fel de AJUTOR!
Vrei sa intelegi, bine. NU vrei, sa iti fie de bine!
 si stii de ce?
- 1. - Pentru ca atunci cand iubesti esti ORB. Deci indiferent cu cine te-ai casatori, dar cu atat mai mult cu un om a carui educatie de baza (din familie), cultura, etc. NU ai macar habar, NU vei lua o decizie BUNA. Pur si simplu NU ai cum, caci DRAGOSTEA te orbeste. Orice ti-ar spune parintii prietenii, cunostintele - tu tot pe a ta o vei tine.
Nu neaga nimenea ca ACUMA voi nu v-ati iubi. Presupunem ca DA! Ca si el te iubeste - total dezinteresat, si se va casatori cu tine, iar tu cu el. Apoi, cand pasiunea cea nebuna o sa va treaca,
 si o sa ii vezi cu ochii larg deschisi toate ''bubele'', sau chiar daca il vei iubi si in continuare insa - INSA RELIGIA LUI este TOTAL DIFERITA DE CEA CRESTINA, si atunci cand TU vei slugari o casa intreaga de rude ale familiei lui numeroase, cat si copiilor tai, cat si mai ales SOACREI si surorilor lui mai mari - ori de NU, sa te pazesti! NU AI HABAR IN CE INTRI!
Daca vrei sa ''pui boticul in tarana'' in genunchi, intreaga ta viata FELICITARI, ai gasit exact ceea ce ai cautat!
- 2. - Pentru ca vei fi de acord sau nu - NU VA AVEA NICI O IMPORTANTA!!! Ei au ''diplomatia'' de a-si atinge scopul. Acesta este ca FII SI FICELE LOR sa fie in Religia lor!
Caz in care pana la un moment dat ai suportat si ti-ai insusit toate cerintele Religiei islamice, toate care sunt acelea - ... mergi ca animalul IN URMA BARBATULUI, stai CU FATA SI MAI ALES PARUL SI CORPUL ACOPERITE - ADIO costum de baie sau mers la PLAJA ...
Deci, COPII LOR VOR TRECE in Religia Islamica. Pentru aceasta, TI-I VA LUA DE LANGA TINE!!! De NU MA CREZI, intreaba TOT Pamantul! TOATA LUMEA stie aceasta. Toate femeile de alte origine decat islamica, au ramas la un moment dat fara copii, cand acestia erau mai MARI, destui de mari, sau mai mici - toate femeile! Pe fete am aproape o certitudine ca le opereaza - le extirpa clitorisul UNDEVA IN PERIOADA PUBERTATII - la unele popoare islamice (posibil chiar la toate - asta sincer NU stiu, dar banuiala este CUMPLIT DE APROAPE DE REALITATE. NU stiu cum sa-ti explic. De te cutremura cumva toate acestea, TE ROG DIN TOT SUFLETUL SA CREZI ce NU TE CUNOSC, NU AM DE CE SA VREAU SA TE SPERII si asa mai departe.
IUBITA MEA,
presupun ca esti MAJORA - sfat:
Mai Gandestete!
SI
RENUNTA!
IUBIREA CRESTINA este UNA,
ISLAMUL este CU TOTUL ALTCEVA!!!
TEORETIC, si unii si altii ne inchinam la aceeasi autoritate - UN DUMNEZEU (ALAH),
PRACTIC insa SUNTEM NATII diferite, FIRII diferite, EDUCATI DIFERIT, am trait VIETI diferite!
Teoretic ... Ei DA! Ei zic: ... Respect! pentru MAMA, Respect! pt. TATA, Respect! pentru ............ dar in realitate, gandeste-te la Evenimentul Turnurilor Gemene de la 9 septembrie 2001 - aceea este FIREA omului din ISLAM - RAZBUNAREA.
La celalalt capat este Romanul! Un CRESTIN ''slab'', caci injura, e alcoolic, isi ''respecta'' mai mult sau mai putin sotia, dar NU AR LUA VIATA ALTUI OM. Romanul ESTE CRESTIN! Oricum o fi el, chiar de nu ti-o va arata - TE VA IUBI in sufletul lui.
|
Fosta membra 9am.ro
391 mesaje
|
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 19:00
De la: gabrieladobre22, la data 2009-10-03 14:18:43Buna,am citit postarea ta,nu te cunosc,dar fiind romanca imi permit sa iti dau un sfat.Faci cea mai mare greseala din viata ta daca iti schimbi religia,o sa regreti amarnic....cum poti u ,care te-ai nascut cu credinta in Dumnezeu,ai crescut asa,sa treci la religia lor...u stii ce inseamna islamismul?le cunosti regurile?le cunosti traditiile?ai trait cu ei sa vezi cum se comporta?
Da, corect. Dar COPII lor vor lua calea religiei islamice si mai mult ii vor fi luati mamei, vor trai atent urmariti ca isi respecta religia si inca multe altele. Din acel moment MAMA devine practic o paria! Va fi tratata ca ''ultimul gunoi'' daca incearca macar sa aibe vre-o intrebare. De DREPTURI ... NICI VORBA. Sunt considerate PROPRIETATI, OBIECTE, nici decum fiinte (oameni).
|
|
|