back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Relatiile cu persoane de religie si cultura diferite: posibile?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 August 2009, ora 08:49

De la: virginia, la data 2009-08-26 05:25:49
De la: ticu, la data 2009-08-25 18:27:15casatoria intre religia crestina si musulmana este ca nuca in perete ! Crestina nu este pentru harem si sclavie la musulmani !

Despre ce sclavie vorbesti? Ar vrea o crestina sa fie atat de bine protejata de islam, daca macar ar citi. Sotia in islam fie ea si crestina este bine protejata .
Iar cuvantul harem practic nici nu exista in limba araba, apoi posibilitatea musulmanului de a-si lua 4 sotii in acelasi timp este tot pentru ocrotirea societatii, decat sa ai ca nemusulmanu o nevasta si 2-3 amante pe care nu le intretii , nici pe nevasta dealtfel nu o intretii ca merge saraca la munca si-si castiga painea singura, mai bine ca musulmanu care prin credinta recunoaste si raspunde de cele 4 sotii daca le-a luat, si intretine toata familia.
:

sml-love0049: Scuza-ma , dar matale nu cunosti cum e cu musulmanii. ! ADEVARUL ESTE ASTA ; un musulman ,ma refer la lumea araba nu la turci ] daca nu reuseste sa atraga o crestina in "clestele" lui, plateste pe cineva , sa afle totul despre fata,inclusiv punctele slabe, si intervine el cu ajutor, cu cadouri, cu promisiuni desarte , pana o prosteste pe naiva in asa hal de o baga in haremul lui . daca la el in tara , ea numai corespunde si are cetatenia si religia lui, el poate sa o vanda ca sclava altei familii, [am o ruda a carui fata este sclava in R.A. U. nici cu interventia lui Basescu nu o mai poate aduce in tara ,a ramas sa se adreseze la Haga, dar trebuie bani multi si mai sunt multe cazuri aici la noi } In functie de bogatia lui , poate tine cu cununie, LEGAL,maxim 4 neveste, la ei nu se spune sot , ci stapan si sa respecte duritatea legilor lor.! Numai fetele naive, duse usor de "nas",pacalite cu diferite promisiuni false , prostite intr-un hal , cad in plasa lor > !-Atentie la fetele crestine, nu va asati amagite de musulmani !!

Ticu
Firjinia

15 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 August 2009, ora 14:54

De la: ticu, la data 2009-08-26 08:49:46
De la: ticu, la data 2009-08-25 18:27:15casatoria intre religia crestina si musulmana este ca nuca in perete ! Crestina nu este pentru harem si sclavie la musulmani !

Despre ce sclavie vorbesti? Ar vrea o crestina sa fie atat de bine protejata de islam, daca macar ar citi. Sotia in islam fie ea si crestina este bine protejata .
Iar cuvantul harem practic nici nu exista in limba araba, apoi posibilitatea musulmanului de a-si lua 4 sotii in acelasi timp este tot pentru ocrotirea societatii, decat sa ai ca nemusulmanu o nevasta si 2-3 amante pe care nu le intretii , nici pe nevasta dealtfel nu o intretii ca merge saraca la munca si-si castiga painea singura, mai bine ca musulmanu care prin credinta recunoaste si raspunde de cele 4 sotii daca le-a luat, si intretine toata familia.
:

sml-love0049: Scuza-ma , dar matale nu cunosti cum e cu musulmanii. ! ADEVARUL ESTE ASTA ; un musulman ,ma refer la lumea araba nu la turci ] daca nu reuseste sa atraga o crestina in "clestele" lui, plateste pe cineva , sa afle totul despre fata,inclusiv punctele slabe, si intervine el cu ajutor, cu cadouri, cu promisiuni desarte , pana o prosteste pe naiva in asa hal de o baga in haremul lui . daca la el in tara , ea numai corespunde si are cetatenia si religia lui, el poate sa o vanda ca sclava altei familii, [am o ruda a carui fata este sclava in R.A. U. nici cu interventia lui Basescu nu o mai poate aduce in tara ,a ramas sa se adreseze la Haga, dar trebuie bani multi si mai sunt multe cazuri aici la noi } In functie de bogatia lui , poate tine cu cununie, LEGAL,maxim 4 neveste, la ei nu se spune sot , ci stapan si sa respecte duritatea legilor lor.! Numai fetele naive, duse usor de "nas",pacalite cu diferite promisiuni false , prostite intr-un hal , cad in plasa lor > !-Atentie la fetele crestine, nu va asati amagite de musulmani !!

Uite cum ma provoci si nu pot lasa o asa afirmatie sa fie luata de buna de catre cei care nu stiu exact cei 2 termeni... Daca stii asa un caz nefericit, imi pare rau, pentru tine si pentru arabii care au uitat cartea lor. Pai nu spune ca musulmanii fac asa , ca astia nu mai sunt musulmani. Dumnezeu o sa-i judece. Arabii este adevarat ca o mare parte au uitat ce e islam cu adevarat, la fel si turcii. Musulman inseamna supus lui Allah (Dumnezeu) ce spui tu ca a facut acel arab cu romanca nu inseamna musulman. Drepturile femeii in islam sunt multe si frumoase, nu se regaseste in ce spui tu. Deci ala nu respecta islamul poate nici minimul.
Iar romanul nostru cum aude ceva spune musulmanii, de ce crestinii din romania violeaza fete si copii, aveti grija musulmanelor din dobrogea cu cine va casatoriti ca va treziti si batute si inselate si violate de crestini... e bine sa ma exprim asa ? pentru ca sunt cateva exemple negative de crestini, dar care sigur nu stiu ce inseamna crestinismul... ii bagam in aceeasi oala pe toti crestinii ? nu e pacat ? romanii toti sunt tigani cum spun italienii ?

http://www.subhi.ro
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 26 August 2009, ora 17:31

De la: virginia, la data 2009-08-26 14:54:28
De la: ticu, la data 2009-08-26 08:49:46

:

Uite cum ma provoci si nu pot lasa o asa afirmatie sa fie luata de buna de catre cei care nu stiu exact cei 2 termeni... Daca stii asa un caz nefericit, imi pare rau, pentru tine si pentru arabii care au uitat cartea lor. Pai nu spune ca musulmanii fac asa , ca astia nu mai sunt musulmani. Dumnezeu o sa-i judece. Arabii este adevarat ca o mare parte au uitat ce e islam cu adevarat, la fel si turcii. Musulman inseamna supus lui Allah (Dumnezeu) ce spui tu ca a facut acel arab cu romanca nu inseamna musulman. Drepturile femeii in islam sunt multe si frumoase, nu se regaseste in ce spui tu. Deci ala nu respecta islamul poate nici minimul.
Iar romanul nostru cum aude ceva spune musulmanii, de ce crestinii din romania violeaza fete si copii, aveti grija musulmanelor din dobrogea cu cine va casatoriti ca va treziti si batute si inselate si violate de crestini... e bine sa ma exprim asa ? pentru ca sunt cateva exemple negative de crestini, dar care sigur nu stiu ce inseamna crestinismul... ii bagam in aceeasi oala pe toti crestinii ? nu e pacat ? romanii toti sunt tigani cum spun italienii ?
:

sml-confused0067: Nu , nu este asa, ca si Ben laden e musulmansi totusi decapiteaza oameni . !Aici nu e vorba de un caz nefericit ca al meu ,asa este la ei, si acei musulmani nu au uitat cartea lor ci ei fac astea in numele religiei [ nu ma refer la Ben Laden si decapitari ] ma refer la legea lor cu nevestele lor musulmane , mai precis la fetele naive si prostite in halul de a ajunge musulmana . ! Cum pot sa spu ca drepturile femeilor sunt multe si frumoase? minciuni , adevarata robie . Ce drepturi sunt alea cand nici in oras nu au voie neinsotite de cineva din familie, adio distractie, sotul e stapan si el impune legea familiei si ce dragoste mai este aia cand il imparte cu alte neveste, .! Ma refer la lumea araba , nu la turci ! La ei haremul este legal si cununia cu nevestele lui este facuta de preotul lor , cununia se face in numele lui Alah .! Lasa exemple ca romanii violeaza , ca uscaturi din astea sunt si in lumea crestina cat si in lumea musulmana .Am ramas uimit [ nu credeam ca o sa vad ] arabi atei. ! Eu m-am referit la cum ajung multe naive , prostite sa treaca in lumea musulmana!

Ticu
july

563 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 17:44

Ticu, lasa-ma sa te contrazic. Am trait intre ei o perioada...in cartierul musulman.Nimic din ceea ce invatasem, auzisem despre ei, despre obiceiurile, viata lor ...nimic nu este adevarat.Am vazut ca femeile sunt mai respectate decat la noi!
In ceea ce priveste haremul...da, pot avea mai multe neveste doar daca sunt bogati, pt ca trebuie sa-i intretina la fel: casa, haine bijuterii.
Diferenta dintre barbatii musulmani si ai nostri? Ei au dreptul ( daca vor) la mai multe neveste, ai nostri au voie doar una+multe amante!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 08:51

De la: july, la data 2009-08-26 17:44:25Ticu, lasa-ma sa te contrazic. Am trait intre ei o perioada...in cartierul musulman.Nimic din ceea ce invatasem, auzisem despre ei, despre obiceiurile, viata lor ...nimic nu este adevarat.Am vazut ca femeile sunt mai respectate decat la noi!
In ceea ce priveste haremul...da, pot avea mai multe neveste doar daca sunt bogati, pt ca trebuie sa-i intretina la fel: casa, haine bijuterii.
Diferenta dintre barbatii musulmani si ai nostri? Ei au dreptul ( daca vor) la mai multe neveste, ai nostri au voie doar una+multe amante!
:

sml-confused0067: Domnita, la postarea asta nu este nicio contrazicere, asa este ,femeile sunt mai respectate, eu ma refer la strictetea in care traiesc, nu au libertatea de care se bucura crestinele, nu au voie la nicio distractie crestina [onomastica , nunta, botez ...e.t.c. ] numai faptul ca nu au voie in oras neinsotite de cineva din familie si atunci obligatoriu sa aiba fata acoperita pana la ochi, arata neincrederea sotului fata de ea ,[ e desconsiderata ], sincer , ce ai spune bre matale atunci cand mergi la piata ,sotul sa puna insotitor ca nu are incredere ce faci . !? si la sot sa-i spui "stapane "? Da, cu haremul asa este , mi-a placut foarte mult fraza asta ," Ei au dreptul ( daca vor) la mai multe neveste, ai nostri au voie doar una+multe amante! asa este , corect !!! [/quote] :

Ticu
Firjinia

15 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 14:16

Musulmanele au si ele momentele lor de recreiere, pai ele nu sarbatoresc botez si zile de nastere, ma refer la musulamne care practica islamul, ca celalte serbeaza si onomastici si ce mai vrei tu... si spune-mi te rog unde scrie ca nu are voie sa iasa afara neinsotita ? si unde scrie ca trebuie sa umble acoperita pana la ochi asta pentru ca e gerlos barbatu ??? am in jurul meu o multime de exemple care te contrazic. bin laden e unul, povestea ta e alt exemplu, musulmani sunt milioane, sper eu ca macar 30% din ei sa fie musulmani practicanti, asa cum scrie la carte. Vesmantul musulmanei este pentru respectul ei, pentru dragoste pentru Dumenzeu nicidecum pentru gelozia barbatului... ce spui matale nu are legatura cu musulmanii, si despre arabi sa stii ca sunt araabi atei si sunt arabi crestini si merg la biserica si vorbesc araba si spui lui Dumnezeu Allah ... deci e mare diferenta intre arabi la o lalta, musulmani in general si musulmani credinciosi.

july

563 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 16:03

Exista 2-3 tari in care musulmanele trebuie sa-si acopere si fata. In majoritatea tarilor se acopera doar capul. Si pot merge oriunde neinsotite...Am vazut si barbat alungat de catre sotie, scos afara din casa si aruncat cu haine dupa el in mijlocul cartierului de musulmani.Vremurile s-au schimbat si pe la ei...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 15:43

De la: virginia, la data 2009-08-27 14:16:59Musulmanele au si ele momentele lor de recreiere, pai ele nu sarbatoresc botez si zile de nastere, ma refer la musulamne care practica islamul, ca celalte serbeaza si onomastici si ce mai vrei tu... si spune-mi te rog unde scrie ca nu are voie sa iasa afara neinsotita ? si unde scrie ca trebuie sa umble acoperita pana la ochi asta pentru ca e gerlos barbatu ??? am in jurul meu o multime de exemple care te contrazic. bin laden e unul, povestea ta e alt exemplu, musulmani sunt milioane, sper eu ca macar 30% din ei sa fie musulmani practicanti, asa cum scrie la carte. Vesmantul musulmanei este pentru respectul ei, pentru dragoste pentru Dumenzeu nicidecum pentru gelozia barbatului... ce spui matale nu are legatura cu musulmanii, si despre arabi sa stii ca sunt araabi atei si sunt arabi crestini si merg la biserica si vorbesc araba si spui lui Dumnezeu Allah ... deci e mare diferenta intre arabi la o lalta, musulmani in general si musulmani credinciosi.

Domnita,aici incurcaram totul bre . Cum adica musulmane care practica islamul ? Pai tot ce e musulman in lume practica islamul, poate stii matale alt tip de musulmani? O fi serband musulmanii onomastice si botezuri, dar nu precum crestinele bre . ;ca la ei nu se danseaza dupa manelele lui Guta,sau perinita! Femeile umbla cu fata acoperita ca sa nu atraga privirile barbatilor pe langa care trec!Vesmantul ei este , ca asa cere traditia lor .D.Virginia, toata lumea stie pana si cel mai prost om din lume , pana si G.Becali stie, ca musulmanele casatorite obligatoriu sunt insotite in oras de cineva din familie si obligatoriu fata acoperita, daca locuiesc in alta tara, crestina . ! Este adevarat ca nu toti musulmanii sunt credinciosi !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 15:50

De la: july, la data 2009-08-27 16:03:03Exista 2-3 tari in care musulmanele trebuie sa-si acopere si fata. In majoritatea tarilor se acopera doar capul. Si pot merge oriunde neinsotite...Am vazut si barbat alungat de catre sotie, scos afara din casa si aruncat cu haine dupa el in mijlocul cartierului de musulmani.Vremurile s-au schimbat si pe la ei...
:

sml-confused0067: Domnita,retine si matale bre ca : in toate tarile ,musulmanele casatorite umbla cu fata acoperita cand ies pe pe afara , si insotite daca locuiesc in alta tara . ! iar omul ala care l-a alungat sotia afara din casa , nu e barbat bre , e ori bolovan, ori mamaliga ,ori buturuga de fac cainii pipi pe ea!.

Ticu
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 15:55

De la: july, la data 2009-08-27 16:03:03Exista 2-3 tari in care musulmanele trebuie sa-si acopere si fata. In majoritatea tarilor se acopera doar capul. Si pot merge oriunde neinsotite...Am vazut si barbat alungat de catre sotie, scos afara din casa si aruncat cu haine dupa el in mijlocul cartierului de musulmani.Vremurile s-au schimbat si pe la ei...

Astia anticipeaza niste viscole mai deosebite ce vor fi. Ca nu-mi explic altfel de ce-si acopera toata fata cu cirpe.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Firjinia

15 mesaje

Postat pe: 29 August 2009, ora 22:07

De la: ticu, la data 2009-08-28 15:43:14
De la: virginia, la data 2009-08-27 14:16:59Musulmanele au si ele momentele lor de recreiere, pai ele nu sarbatoresc botez si zile de nastere, ma refer la musulamne care practica islamul, ca celalte serbeaza si onomastici si ce mai vrei tu... si spune-mi te rog unde scrie ca nu are voie sa iasa afara neinsotita ? si unde scrie ca trebuie sa umble acoperita pana la ochi asta pentru ca e gerlos barbatu ??? am in jurul meu o multime de exemple care te contrazic. bin laden e unul, povestea ta e alt exemplu, musulmani sunt milioane, sper eu ca macar 30% din ei sa fie musulmani practicanti, asa cum scrie la carte. Vesmantul musulmanei este pentru respectul ei, pentru dragoste pentru Dumenzeu nicidecum pentru gelozia barbatului... ce spui matale nu are legatura cu musulmanii, si despre arabi sa stii ca sunt araabi atei si sunt arabi crestini si merg la biserica si vorbesc araba si spui lui Dumnezeu Allah ... deci e mare diferenta intre arabi la o lalta, musulmani in general si musulmani credinciosi.

Domnita,aici incurcaram totul bre . Cum adica musulmane care practica islamul ? Pai tot ce e musulman in lume practica islamul, poate stii matale alt tip de musulmani? O fi serband musulmanii onomastice si botezuri, dar nu precum crestinele bre . ;ca la ei nu se danseaza dupa manelele lui Guta,sau perinita! Femeile umbla cu fata acoperita ca sa nu atraga privirile barbatilor pe langa care trec!Vesmantul ei este , ca asa cere traditia lor .D.Virginia, toata lumea stie pana si cel mai prost om din lume , pana si G.Becali stie, ca musulmanele casatorite obligatoriu sunt insotite in oras de cineva din familie si obligatoriu fata acoperita, daca locuiesc in alta tara, crestina . ! Este adevarat ca nu toti musulmanii sunt credinciosi !

Gresit, nu orice musulman sau musulmana practica islamul. Sa te acoperi pentru sot pana si pe fata sau sa spui sotului stapan, nu inseamna ca practici islamul, sa te imbraci din traditie ... iara e traditie nu e islam, pai tu cu mana ta scrii cuvinte contradictorii. Sa fii musulman practicant inseamana sa respecti coranul sa nu-l incalci si sa faci asa cum proceda profetul . Pai de aici pana la traditie deja este alt episod. Musulmanele care merg sa faca hajj la mekka nu au voie sa se acopere pe fata, de ce? ca sa atraga privearea barbatilor? caci acolo se fac rugaciune toti la olalta ... toata lumea stie, eu uite ca te contrazic, in carte nu asa scrie, chiar si pe vremea profetului femeile ieseau la mosq singure. deci musulman inseamna supus lui Dumnezeu nicidecum traditiei sau cum spune lumea toata...
Daca ai sti cati musulmani sunt care isi incep viata sexuala inainte de casatorie, sau care consuma alcool, sau care nu-si fac nici macar cele 5 rugaciuni obligatorii, tot musulmani sunt caci il recunosc pe dumnezeu ca fiind unicul Creator si-l recunosc pe Mohammed ca fiind ultimul profet al lui Dumnezeu, dar asta nu inseaman ca sunt musulmani practicanti . Sunt multe trepte de credinta, tot musulmani sunt, dar unii interpreteaza cum vor ei, nu asa cum e....

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 30 August 2009, ora 11:37

De la: virginia, la data 2009-08-29 22:07:18
De la: ticu, la data 2009-08-28 15:43:14

Gresit, nu orice musulman sau musulmana practica islamul. Sa te acoperi pentru sot pana si pe fata sau sa spui sotului stapan, nu inseamna ca practici islamul, sa te imbraci din traditie ... iara e traditie nu e islam, pai tu cu mana ta scrii cuvinte contradictorii. Sa fii musulman practicant inseamana sa respecti coranul sa nu-l incalci si sa faci asa cum proceda profetul . Pai de aici pana la traditie deja este alt episod. Musulmanele care merg sa faca hajj la mekka nu au voie sa se acopere pe fata, de ce? ca sa atraga privearea barbatilor? caci acolo se fac rugaciune toti la olalta ... toata lumea stie, eu uite ca te contrazic, in carte nu asa scrie, chiar si pe vremea profetului femeile ieseau la mosq singure. deci musulman inseamna supus lui Dumnezeu nicidecum traditiei sau cum spune lumea toata...
Daca ai sti cati musulmani sunt care isi incep viata sexuala inainte de casatorie, sau care consuma alcool, sau care nu-si fac nici macar cele 5 rugaciuni obligatorii, tot musulmani sunt caci il recunosc pe dumnezeu ca fiind unicul Creator si-l recunosc pe Mohammed ca fiind ultimul profet al lui Dumnezeu, dar asta nu inseaman ca sunt musulmani practicanti . Sunt multe trepte de credinta, tot musulmani sunt, dar unii interpreteaza cum vor ei, nu asa cum e....

Cred ca iar le incurcam .! ori matale n-ai inteles ce am postat eu !Islamul este un cuvant ce inseamna , ascultare , supunere fata de Alah.! Musulman , inseamna om care se supune lui Alah, adica practica islamul . ;logic, daca e musulman , practica islamul,nu-i obligatoriu fata de Alah,asta ai vrut sa spui . !Normal ca islamul nu are legatura cu portul [traditia ] lor.Domnita, femeile casatorite daca sunt in alta tara cu familia, nu au voie sa iasa in oras neinsotite si numai cu fata acoperita ! Poate matale ai vazut domnisoare Acum ca nu toti musulmanii respecta credinta lor si le mai sau asta e peste tot !

Ticu
Firjinia

15 mesaje

Postat pe: 30 August 2009, ora 20:31

in romania cunosc exemple care te contrazic, fete maritate din alte tari venite cu sotii lor si care merg cu copilu la dr fara sa fie insotita si nici fata acoperita, iar in tari arabe, crede-ma ca le-am tot vizitat si exemple sunt destule in care musulmane credincioase ies afara fara fata acoperita sau fara sa fie insotita.

Hlluz

149 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 30 August 2009, ora 22:47

Nu diferenta de religie si cultura nu te lasa sa ai relatii cu asiaticii de ex.,ci lipsa de bani....Noroc au cei care nu intra in aceasta categorie...dar mai e de comentat salariire romanilor?? Ai bani,ai parte...cartea nu mai conteaza

ella
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 09:08

De la: virginia, la data 2009-08-30 20:31:35in romania cunosc exemple care te contrazic, fete maritate din alte tari venite cu sotii lor si care merg cu copilu la dr fara sa fie insotita si nici fata acoperita, iar in tari arabe, crede-ma ca le-am tot vizitat si exemple sunt destule in care musulmane credincioase ies afara fara fata acoperita sau fara sa fie insotita.
:

sml-happy0065: Poate matale ai vazut turcoaice,bre !Dar sunt tari musulmane unde nu e asa !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 09:10

De la: Hlluz, la data 2009-08-30 22:47:44Nu diferenta de religie si cultura nu te lasa sa ai relatii cu asiaticii de ex.,ci lipsa de bani....Noroc au cei care nu intra in aceasta categorie...dar mai e de comentat salariire romanilor?? Ai bani,ai parte...cartea nu mai conteaza

Asa este, aici ai dreptate si eu sunt de acord cu asta !

Ticu
Firjinia

15 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 17:20

De la: ticu, la data 2009-08-31 09:08:42
De la: virginia, la data 2009-08-30 20:31:35in romania cunosc exemple care te contrazic, fete maritate din alte tari venite cu sotii lor si care merg cu copilu la dr fara sa fie insotita si nici fata acoperita, iar in tari arabe, crede-ma ca le-am tot vizitat si exemple sunt destule in care musulmane credincioase ies afara fara fata acoperita sau fara sa fie insotita.
:

sml-happy0065: Poate matale ai vazut turcoaice,bre !Dar sunt tari musulmane unde nu e asa !

Chiar crezi ca-s pe dinafara subiectului si vorbesc din stele? Am stat in romania printre musulmane , acum stau in iordania am trecut prin siria , turcia , am fost si in arabia saudita fara fata acoperita apropo, si in toate aceste zone sunt exemple care te contrazic. Cu cateva exemple nefericite nu -i poti caracteriza pe toti musulmanii, aveti grija fetelor daca vine la voi un arab si va cucereste inima, cercetati intai cat e de bun musulman, ca ce spune nenea mai sus nu se adevereste.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 19:49

De la: virginia, la data 2009-08-31 17:20:24
:

Chiar crezi ca-s pe dinafara subiectului si vorbesc din stele? Am stat in romania printre musulmane , acum stau in iordania am trecut prin siria , turcia , am fost si in arabia saudita fara fata acoperita apropo, si in toate aceste zone sunt exemple care te contrazic. Cu cateva exemple nefericite nu -i poti caracteriza pe toti musulmanii, aveti grija fetelor daca vine la voi un arab si va cucereste inima, cercetati intai cat e de bun musulman, ca ce spune nenea mai sus nu se adevereste.

N-am zis ca matale esti pe dinafara bre . !Dar acum eu nu mai inteleg nimic, matale esti trecuta in religia asta ?-ca dupa nume nu se vede ca-i nume crestin ! Eu fac apel :fetelor , daca la voi vine un musulman cu minciuni si promisiuni desarte, ignorati-l cat puteti, feriti-va de el, ca la ei totu-i minciuna pana te baga in stricta religie a lor, si ajungeti marfa de harem si sclave ! sunt tineri romani frumosi, adevarat barbati familisti !

Ticu
Firjinia

15 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 02:09

De la: ticu, la data 2009-08-31 19:49:01
:

N-am zis ca matale esti pe dinafara bre . !Dar acum eu nu mai inteleg nimic, matale esti trecuta in religia asta ?-ca dupa nume nu se vede ca-i nume crestin ! Eu fac apel :fetelor , daca la voi vine un musulman cu minciuni si promisiuni desarte, ignorati-l cat puteti, feriti-va de el, ca la ei totu-i minciuna pana te baga in stricta religie a lor, si ajungeti marfa de harem si sclave ! sunt tineri romani frumosi, adevarat barbati familisti !

La ei totu-i minciuna? si la mata in cap e un haos total despre ei!!! Si daca nu e nume islamic nici crestin nu e! sau a aparut sfanta virginica si nu stiu eu? ca de cand tot apar sfinti posibil, ultima data stiam ca nu e crestin. Daca la voi fetele vine un musulman cu minciuni si promisiuni desarte ignorati-l asa e, ca ala habar nu are ca e mare pacat in religia lui sa minta si sa promita ce nu stie daca poate indeplini. Islamul e mod de viata, usor pentru tot omul. Religia asta apara femeia in casatorie nicidecum nu o vinde . CUM POTI SA AMESTECI ASA USOR RELIGIA ISLAM CU OBICEIURILE UNOR ARABI SI TURCI (SUNT SI D'ASTIA) FARA MINTE CARE LUCREAZA NUMAI DUPA POFTA INIMII SAU A ALEI PARTI A CORPULUI.
Sunt musulmana, multumesc lui Dumnezeu de mai multi ani, si nu-s maritata cu arab, sunt maritata cu roman am imbratisat amandoi islamul ca mod de viata religie, e perfect din toazte punctele de vedere. ISLAMUL e perfect ca-i de la Dumnezeu, nu obiceiurile oamenilor care se dau musulmani ca asa e mama si tata si altceva nu stiu despre religia lor.
Carnea de porc e interzisa si in biblie, a permis-o prea fericitii!!! si acum ne batem cu pumnii in piept ca suntem crestini si mergem la biserica? nu-mi permit sa spun crestinii toti fac asa... eu sigur cunosc crestini care au inteles din biblie ca sfintii nu se serbeaza , ca nu se consuma carnea de porc... cum pot spune toti crestinii sunt mincinosi, alcoolici, etc?? Matale asta faci, arunci cu noroi intr-o mare cifra de oameni si nici macar nu ai incercat sa citesti cred , ce sta la baza crezului lor.

Firjinia

15 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 02:53

Capitolul Mesei intinse sau servite versetul 5. "Astazi va sunt ingaduite voua cele bune. Mâncarea celor carora li s-a daruit Scriptura va este ingaduita si voua, iar mancarea voastra le este ingaduita si lor. [Va sunt ingaduite] femeile virtuoase, dreptcredincioase,
dar si femeile virtuoase ale acelora carora le-a fost daruita Scriptura inaintea voastra, daca le dati zestrea, cu contracte de casatorie, fara sa preacurviti si fara sa le luati de tiitoare". Cel care se leapada de credinta, faptele lui sunt în desert, iar în Lumea de Apoi se va afla printre cei pierduti.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 11:00

De la: Firjinia, la data 2009-09-01 02:09:25
De la: ticu, la data 2009-08-31 19:49:01
:

La ei totu-i minciuna? si la mata in cap e un haos total despre ei!!! Si daca nu e nume islamic nici crestin nu e! sau a aparut sfanta virginica si nu stiu eu? ca de cand tot apar sfinti posibil, ultima data stiam ca nu e crestin. Daca la voi fetele vine un musulman cu minciuni si promisiuni desarte ignorati-l asa e, ca ala habar nu are ca e mare pacat in religia lui sa minta si sa promita ce nu stie daca poate indeplini. Islamul e mod de viata, usor pentru tot omul. Religia asta apara femeia in casatorie nicidecum nu o vinde . CUM POTI SA AMESTECI ASA USOR RELIGIA ISLAM CU OBICEIURILE UNOR ARABI SI TURCI (SUNT SI D'ASTIA) FARA MINTE CARE LUCREAZA NUMAI DUPA POFTA INIMII SAU A ALEI PARTI A CORPULUI.
Sunt musulmana, multumesc lui Dumnezeu de mai multi ani, si nu-s maritata cu arab, sunt maritata cu roman am imbratisat amandoi islamul ca mod de viata religie, e perfect din toazte punctele de vedere. ISLAMUL e perfect ca-i de la Dumnezeu, nu obiceiurile oamenilor care se dau musulmani ca asa e mama si tata si altceva nu stiu despre religia lor.
Carnea de porc e interzisa si in biblie, a permis-o prea fericitii!!! si acum ne batem cu pumnii in piept ca suntem crestini si mergem la biserica? nu-mi permit sa spun crestinii toti fac asa... eu sigur cunosc crestini care au inteles din biblie ca sfintii nu se serbeaza , ca nu se consuma carnea de porc... cum pot spune toti crestinii sunt mincinosi, alcoolici, etc?? Matale asta faci, arunci cu noroi intr-o mare cifra de oameni si nici macar nu ai incercat sa citesti cred , ce sta la baza crezului lor.
:

sml-confused0067: Domnita Firjinia,nu este chiar asa. ! trebuie facute niste precizari bre !In crestinism , nu este obligatoriu ca numele sa fie trecut ca sfant si virginia este crestin [latinesc ]. Cand am spus ca la ei e minciuna , m-am referit numai la faptul cum "agata " ei femeile crestine adica cu promisiuni si minciuni pana cad in plasa lor .! Intamplator am avut ocazia sa rasfoiesc Coranul, si spui de Dumnezeu, da Dumnezeu sau Alah este acelasi lucru .! Spui ca islamul apara nevestele, cum le apara ? le baga in harem? de unde stiu ei ca Alah Dumnezeu admite asa ceva ? cum admite restrictile , duritatea in care sunt tinute nevestele ?Spui ca impreuna cu sotul ati trecut la islam, cine va incantat sa faceti asta ,? cred ca nu ati gandit atunci . !n-ati avut de lucru ?Biblia nu precizeaza ca nu au voie crestinii sa consume carne de porc ! Asa ca , treceti inapoi la crestinism si lasati aceasta religie celor care s-au nascut cu ea . !

Ticu
cmykmihaela

4 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 14:42

Vasix, foarte frumos din partea ta. Asta da, iubire. Prietenul meu este ateu , nu e botezat si urmeaza sa se faca ortodox pentru ca stie ca imi doresc sa port rochia de mireasa in biserica mea. Din pacate, in religia ortodoxa, nu se oficializeaza nunti in biserica intre un credincios si un ateu. Insa, spre norocul meu, prietenul meu a inceput sa simta o chemare in biserica ortodoxa.Nu a fost in viata lui la biserica si nu cunostea deloc ortodoxia. Mi-a trebuit multa rabdare sa il fac sa creada, desi, chiar si acum , nu prea crede, nu in Dumnezeu, caci crede in El, in puterea diavolului nu crede.El cunoaste Biblia de la protestanti, insa nu a noastra. Ii suna ciudat ceea ce ma ma enerveaza teribil.
Insa, da, cred ca exista iubire intre persoane cu religii sau culturi diferite. Nu e usor, insa, orice relatie presupune sacrificii din partea ambilor.
Succes !!!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 16:13

De la: cmykmihaela, la data 2009-09-01 14:42:10Vasix, foarte frumos din partea ta. Asta da, iubire. Prietenul meu este ateu , nu e botezat si urmeaza sa se faca ortodox pentru ca stie ca imi doresc sa port rochia de mireasa in biserica mea. Din pacate, in religia ortodoxa, nu se oficializeaza nunti in biserica intre un credincios si un ateu. Insa, spre norocul meu, prietenul meu a inceput sa simta o chemare in biserica ortodoxa.Nu a fost in viata lui la biserica si nu cunostea deloc ortodoxia. Mi-a trebuit multa rabdare sa il fac sa creada, desi, chiar si acum , nu prea crede, nu in Dumnezeu, caci crede in El, in puterea diavolului nu crede.El cunoaste Biblia de la protestanti, insa nu a noastra. Ii suna ciudat ceea ce ma ma enerveaza teribil.
Insa, da, cred ca exista iubire intre persoane cu religii sau culturi diferite. Nu e usor, insa, orice relatie presupune sacrificii din partea ambilor.
Succes !!!

Scuza-ma , dar prietenul asta e tare ciudat, ajuta-l sa vina la normalitate . ! Ateii sunt considerati pagani, ce parinti a avut el ca sa nu-l boteze ! Interesant cum adica, din pacate, in religia ortodoxa, nu se oficializeaza nunti in biserica intre un credincios si un ateu., de ce din pacate daca e ateu ?Ce sa caute ateul in biserica daca nu crede in ea ? - Ce ateu este, daca de fapt crede in Dumnezeu { } dar nu crede in satana ! [ e ateu numai pentru satane ? } ; cum adica Biblia protestanta ? Biblia adevarata este una singura in lumea crestina , indiferent de religie .!- E tare ciudat !!!!!!

Ticu
july

563 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 15:50

Ticu, daca esti ateu nu inseamna ca nu ai fost botezat. Parintii mei m-au botezat cand aveam 6 ani...cred ca nici ei nu aveau multa credinta!Eu nu am deloc!
Familia sotului meu a vrut sa ne casatorim si la biserica...am acceptat, fiind un obicei. Am rezistat , dar nu m-am facut crestina!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 09:37

De la: july, la data 2009-09-02 15:50:00Ticu, daca esti ateu nu inseamna ca nu ai fost botezat. Parintii mei m-au botezat cand aveam 6 ani...cred ca nici ei nu aveau multa credinta!Eu nu am deloc!
Familia sotului meu a vrut sa ne casatorim si la biserica...am acceptat, fiind un obicei. Am rezistat , dar nu m-am facut crestina!

Da domnita, eu m-am referit la prietenul domnitei mihaela,care e nebotezat . !astia nebotezati ca si ateii sunt pagani,orbi , de geaba au ochi si vad in jurul lor, daca nu-l vad pe Dumnezeu , tot orbi sunt. !Familia sotului matale au stiut ei ce trebuia sa stie, adica sunt oameni realisti. O necununare in biserica este lucru pe jumatate facut. Da domnita, Dumnezeu [ Alah pentru musulmani ] exista, El tine toata lumea asta,e pacat sa nu crezi in El, inseamna ca nu vezi !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 19:07

De la: ticu, la data 2009-09-03 09:37:23
De la: july, la data 2009-09-02 15:50:00Ticu, daca esti ateu nu inseamna ca nu ai fost botezat. Parintii mei m-au botezat cand aveam 6 ani...cred ca nici ei nu aveau multa credinta!Eu nu am deloc!

Da domnita, eu m-am referit la prietenul domnitei mihaela,care e nebotezat . !astia nebotezati ca si ateii sunt pagani,orbi , de geaba au ochi si vad in jurul lor, daca nu-l vad pe Dumnezeu , tot orbi sunt. !Familia sotului matale au stiut ei ce trebuia sa stie, adica sunt oameni realisti. O necununare in biserica este lucru pe jumatate facut. Da domnita, Dumnezeu [ Alah pentru musulmani ] exista, El tine toata lumea asta,e pacat sa nu crezi in El, inseamna ca nu vezi !

Nu e o regula cu botezul Botezul nu te tine legat de o religie , fiecare e liber sa creada in ceea ce vrea
Multi oameni sunt botezati si sunt atei sau altii sunt botezati si ulterior se convertesc la alte religii
Problema e atunci cand religia (indiferent care e aia)...devine fanatism .

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 15:05

De la: CAMELYA_, la data 2009-09-03 19:07:55
De la: ticu, la data 2009-09-03 09:37:23

Da domnita, eu m-am referit la prietenul domnitei mihaela,care e nebotezat . !astia nebotezati ca si ateii sunt pagani,orbi , de geaba au ochi si vad in jurul lor, daca nu-l vad pe Dumnezeu , tot orbi sunt. !Familia sotului matale au stiut ei ce trebuia sa stie, adica sunt oameni realisti.

O necununare in biserica este lucru pe jumatate facut. Da domnita, Dumnezeu [ Alah pentru musulmani ] exista, El tine toata lumea asta,e pacat sa nu crezi in El, inseamna ca nu vezi !

Nu e o regula cu botezul Botezul nu te tine legat de o religie , fiecare e liber sa creada in ceea ce vrea
Multi oameni sunt botezati si sunt atei sau altii sunt botezati si ulterior se convertesc la alte religii
Problema e atunci cand religia (indiferent care e aia)...devine fanatism .
:

sml-confused0067: Da , dar un copil nebotezat,e ca nuca in perete,un copil necomplect ,anormal .! Chiar daca e el ateu sigur parintii lui au fost cu credinta . !In credinta ortodoxa, numai nebunii ajung la fanatism !!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 15:15

V-au ametit popii!
Voi nu intelegeti ce inseamna botezul.
Habar nu aveti de importanta semnificatie a botezului!
Se face ca toti o fac.
Si musulmanii boteaza, si alte religii au obiceiul acesta, dar ce folos.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 15:27

De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-04 15:15:40V-au ametit popii!
Se face ca toti o fac.

Cum adica , ce folos ?????? si de unde stii ca nu stim noi ce-i botezul ????

Ticu
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 17:36

De la: ticu, la data 2009-09-04 15:27:56
De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-04 15:15:40V-au ametit popii!
Se face ca toti o fac.

Cum adica , ce folos ?????? si de unde stii ca nu stim noi ce-i botezul ????

Cunosc personal, de exemplu(si nu e singurul) , o sora si un frate dintr-o familie de intelectuali (mama turcoaica si tatal roman) care nu au fost botezati de mici in nici o religie . Parintii au decis ca ei , cand vor deveni maturi sa aleaga ce religie vor ei. Deocamdata fetei ii place sa citeasca Coranul iar baiatul umbla in excursii prin manastiri ortodoxe
Ce parere ai ?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Relatiile cu persoane de religie si cultura diferite: posibile?
Mergi la: