back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine sunt extraterestrii ?

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

666 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 09:58

ofer excursii pe planeta Nibiru in 2012. este cineva interesat ! am bilete doar dus.

Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 10:41

De la: AMIRALUL, la data 2009-07-25 09:58:59ofer excursii pe planeta Nibiru in 2012. este cineva interesat ! am bilete doar dus.
pai poate se inghesuie astia cu manuirea,cu mantuirea si cu alte manareli,scapam dracului odata de tot felul de pomanagii si obsedati

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 11:29

De la: coradu, la data 2009-07-25 01:22:03noapte buna!pe maine atunci..ora noua...

Parca ziceai ora 9.

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 11:40

De la: 999florin, la data 2009-07-25 08:40:30Alexandru Mironov (n. 27 ianuarie 1942, în localitatea Vertujeni, astăzi în Republica Moldova) este un scriitor, jurnalist și politician român, fost Ministru al Tineretului și Sportului (1993-1996).

A urmat liceul „Nicolae Balcescu" la Craiova, absolvind, apoi, Facultatea de Matematică a Universității din București (cursurile le începe la Universitatea din Craiova). A practicat scrima, ajungând vicecampion național. În anii '90 a fost președinte al Federației Române de Scrimă.

A desfășurat o bogată activitate de popularizare a științei și a „science fiction"-ului în cadrul Radiodifuziunii și a Televiziunii Române, în principal ca realizator al emisiunii săptămânale „Știință și imaginație" de pe TVR 1, prezentată împreună cu Mihai Bădescu. A publicat 16 volume și este autorul a circa 1.000 de articole cu caracter de popularizare a științei. A deținut diverse funcții în redacția revistei Știință și tehnică (un timp Director Onorific), în prezent făcând parte din consiliul editorial și semnând articolele editoriale ale revistei, sub titlul „În direct cu NASA". Realizează emisiunea săptămânală Deschide cartea" la postul de televiziune TVRM. Este sau a fost președinte al Asociației Române de S.F., Pro Con S.F., membru al World S.F., al Asociației Internaționale a Profesioniștilor din S.F., delegat național al Societății Europene de S.F.

S-a numărat printre consilierii Președintele României, Ion Iliescu.

În perioada 28 august 1993 - 11 decembrie 1996 a fost Ministru al Tineretului și Sportului.

Din decembrie 2004 a fost numit de către Președintele României Ion Iliescu în conducerea Institutului Revoluției Române

] Cărți publicate

* Enigmatic, pămîntul (Ed. Scrisul Românesc, București, 1977; ed. a II-a, Ed. InterContempPress, 1997)

* Proiecte planetare (Ed. Albatros, 1988; ed. a II-a, Editura pentru Știință SIT, 2006) - în colaborare cu Alexandru A. Boiu

* Întîmplări din mileniul III (Ed. Ion Creangă, 1989)

* Cronici metagalactice (Ed. Tehnică, 1990) - în colaborare cu Ștefan Ghidoveanu

* Cronici microelectronice (Ed. Tehnică, 1990) - în colaborare cu Ștefan Ghidoveanu și Mihai Bădescu

* Laboratoarele lumii de mîine (Ed. Editis, 1992)

* În direct cu NASA (Editura pentru Știință SIT, 2006)

Florinel....nu-ti bate capul... Tu ai convingerile tale, dar macar cu tine se poate discuta.....

Deci explica-mi si mie cum se face ca in relatarile despre "avistamente" intamplate in colturi diferite ale Terrei, revin elemente comune????

Persoane care nu au acces la informatie, care n-au vazut televizor vreodata....povestesc de niste "oameni mici, cu capul mare si ochi de insecta care le vorbeau direct in cap" ??!!

Stii cate mii de cazuri incontestabile exista??

Tu ai idee cat ar fi costat sa se creeze o asemenea minciuna??

Lucreaza cineva in publicitate ca sa estimeze???

Aici e vorba dimpotriva, in bagat bani ca sa ACOPERE informatiile care scapau de sub control. E chestiunede LOGICA, ca sa nu vorbim de explicatiile puerile si/sau hilare pe care le ofereau constant reprezentantii anumitor institutii americane.....

Voi n-aveti ma cap??? Ca vad ca va tot ploua direct in gat !!

royan32

291 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 12:06

pana cand si parintele cleopa a avut o intalnire de gr.3 , bine... el a incadrat chestia la "amagiri diavolesti" sau ceva de genu' dar totusi....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 12:12

@mihail,la-nceputul discutiei,ai spus ca ti se pare logica revenirea sufletului numai in corp imaterial,nu material,asta fiind o bariera....dar,mi-a venit un gind ! in vechime se considera ca nasterea unor gemeni reprezinta o mare nenorocire pentru ca numai unul dintre ei AVEA SUFLET,celalalt era doar o bucata de carne ! deci : un suflet vine la intrupare si ocupa corpul ce se fabrica-n uterul femeii, dar se pare ca in momentul nasterii,nu inainte ,o data cu prima inspiratie,atunci cind explicatia fiziologica spune ca primul tipat ar fi provocat de aerul ce intra cu putere in plamini ! cred ca acel tipat poate fi expresia disperarii ca trebuie sa mai treaca o data prin calvarul vietii materiale ! in concluzie : mama paminteana fabrica corpul material si sufletul il Insufleteste !

coradu

3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 12:22

De la: Bi_anca, la data 2009-07-25 11:40:41
De la: 999florin, la data 2009-07-25 08:40:30Alexandru Mironov (n. 27 ianuarie 1942, în localitatea Vertujeni, astăzi în Republica Moldova) este un scriitor, jurnalist și politician român, fost Ministru al Tineretului și Sportului (1993-1996).

A urmat liceul „Nicolae Balcescu" la Craiova, absolvind, apoi, Facultatea de Matematică a Universității din București (cursurile le începe la Universitatea din Craiova). A practicat scrima, ajungând vicecampion național. În anii '90 a fost președinte al Federației Române de Scrimă.

A desfășurat o bogată activitate de popularizare a științei și a „science fiction"-ului în cadrul Radiodifuziunii și a Televiziunii Române, în principal ca realizator al emisiunii săptămânale „Știință și imaginație" de pe TVR 1, prezentată împreună cu Mihai Bădescu. A publicat 16 volume și este autorul a circa 1.000 de articole cu caracter de popularizare a științei. A deținut diverse funcții în redacția revistei Știință și tehnică (un timp Director Onorific), în prezent făcând parte din consiliul editorial și semnând articolele editoriale ale revistei, sub titlul „În direct cu NASA". Realizează emisiunea săptămânală Deschide cartea" la postul de televiziune TVRM. Este sau a fost președinte al Asociației Române de S.F., Pro Con S.F., membru al World S.F., al Asociației Internaționale a Profesioniștilor din S.F., delegat național al Societății Europene de S.F.

S-a numărat printre consilierii Președintele României, Ion Iliescu.

În perioada 28 august 1993 - 11 decembrie 1996 a fost Ministru al Tineretului și Sportului.

Din decembrie 2004 a fost numit de către Președintele României Ion Iliescu în conducerea Institutului Revoluției Române

] Cărți publicate

* Enigmatic, pămîntul (Ed. Scrisul Românesc, București, 1977; ed. a II-a, Ed. InterContempPress, 1997)

* Proiecte planetare (Ed. Albatros, 1988; ed. a II-a, Editura pentru Știință SIT, 2006) - în colaborare cu Alexandru A. Boiu

* Întîmplări din mileniul III (Ed. Ion Creangă, 1989)

* Cronici metagalactice (Ed. Tehnică, 1990) - în colaborare cu Ștefan Ghidoveanu

* Cronici microelectronice (Ed. Tehnică, 1990) - în colaborare cu Ștefan Ghidoveanu și Mihai Bădescu

* Laboratoarele lumii de mîine (Ed. Editis, 1992)

* În direct cu NASA (Editura pentru Știință SIT, 2006)

Florinel....nu-ti bate capul... Tu ai convingerile tale, dar macar cu tine se poate discuta.....

Deci explica-mi si mie cum se face ca in relatarile despre "avistamente" intamplate in colturi diferite ale Terrei, revin elemente comune????

Persoane care nu au acces la informatie, care n-au vazut televizor vreodata....povestesc de niste "oameni mici, cu capul mare si ochi de insecta care le vorbeau direct in cap" ??!!

Stii cate mii de cazuri incontestabile exista??

Tu ai idee cat ar fi costat sa se creeze o asemenea minciuna??

Lucreaza cineva in publicitate ca sa estimeze???

Aici e vorba dimpotriva, in bagat bani ca sa ACOPERE informatiile care scapau de sub control. E chestiunede LOGICA, ca sa nu vorbim de explicatiile puerile si/sau hilare pe care le ofereau constant reprezentantii anumitor institutii americane.....

Voi n-aveti ma cap??? Ca vad ca va tot ploua direct in gat !!

bine...plec,vine ploaia si nu vreau sa imi ud esofagul...va las sa dezbateti..eu nu am pretentii ca sunt informat si recunosc ca nu am avut timp sa citesc o carte in afara de cele de specialitate din faculta..chiar nu am vreme sa caut citate din clasici,ce scriu e parerea mea si nu astept sa fie altii de acord..o ultima constatare:"decat sa il tii in nori,mai bine fara cap!".Week-end placut!

cnbernath

9 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 12:35

Rog a se citi cartea SUFLETUL DUPA MOARTE - autor IEROMONAHUL SERAFIM ROSE si atunci se va intelege mai bine CINE POT FI EXTRATERESTII. Este o carte in SPIRIT ORTODOX, deci in concordanta CU SFANTA DREAPTA CREDINTA.

9am054244

2 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 15:31

Mie personal mi se pare ca "EXTRATERESTRI" vor deveni in viitorul apropiat "Noul Dumnezeu" sau mai bine zis va fi o noua religie. Dak ne uitam putin in trecut vom vedea ca au fost Zei si Dumnezei destul d multi. D c au fost mai multi si nu doar unul??????Eu am raspuns in felul urmator la aceasta intrebare: Pt controlarea maselor de oameni a fost nevoie d conducatori pamanteni dar cand sa ajuns la neputinta controlarii acestora sa apelat la fiinte supraomenesti cu diferite puteri si nevazute d nimeni, dar la un moment dat nici acesti Zei nu au mai avut nici o influenta asupra oamenilor si asa sa ajuns sa fie dealungul timpului nenumarati Zei si Dumnezei. Acum in lume deja se discuta de viitoare razboaie si deja oameni nu mai cred in nimeni iar dak mai sunt cativa care cred numarul acestora este foarte mic.....De aceea au aparut discutiii despre extrateresti,OZN-uri si vizite din spatiu sau din viitor ..... Sper sa ma fi facut inteles....
Astept cateva pareri

Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 16:34

De la: 9am054244, la data 2009-07-25 15:31:08Mie personal mi se pare ca "EXTRATERESTRI" vor deveni in viitorul apropiat "Noul Dumnezeu" sau mai bine zis va fi o noua religie. Dak ne uitam putin in trecut vom vedea ca au fost Zei si Dumnezei destul d multi. D c au fost mai multi si nu doar unul??????Eu am raspuns in felul urmator la aceasta intrebare: Pt controlarea maselor de oameni a fost nevoie d conducatori pamanteni dar cand sa ajuns la neputinta controlarii acestora sa apelat la fiinte supraomenesti cu diferite puteri si nevazute d nimeni, dar la un moment dat nici acesti Zei nu au mai avut nici o influenta asupra oamenilor si asa sa ajuns sa fie dealungul timpului nenumarati Zei si Dumnezei. Acum in lume deja se discuta de viitoare razboaie si deja oameni nu mai cred in nimeni iar dak mai sunt cativa care cred numarul acestora este foarte mic.....De aceea au aparut discutiii despre extrateresti,OZN-uri si vizite din spatiu sau din viitor ..... Sper sa ma fi facut inteles....
Astept cateva pareri
cred ca gresesti ! ideea ta este mai mult legata de asa-zisa Teorie a Conspiratiei. nu intru in detalii mai mult, am sa-ti spund doar atat: EXISTA EXTRATERESTRII !!!!

Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 18:13

De la: 9am054244, la data 2009-07-25 15:31:08Mie personal mi se pare ca "EXTRATERESTRI" vor deveni in viitorul apropiat "Noul Dumnezeu" sau mai bine zis va fi o noua religie. Dak ne uitam putin in trecut vom vedea ca au fost Zei si Dumnezei destul d multi. D c au fost mai multi si nu doar unul??????Eu am raspuns in felul urmator la aceasta intrebare: Pt controlarea maselor de oameni a fost nevoie d conducatori pamanteni dar cand sa ajuns la neputinta controlarii acestora sa apelat la fiinte supraomenesti cu diferite puteri si nevazute d nimeni, dar la un moment dat nici acesti Zei nu au mai avut nici o influenta asupra oamenilor si asa sa ajuns sa fie dealungul timpului nenumarati Zei si Dumnezei. Acum in lume deja se discuta de viitoare razboaie si deja oameni nu mai cred in nimeni iar dak mai sunt cativa care cred numarul acestora este foarte mic.....De aceea au aparut discutiii despre extrateresti,OZN-uri si vizite din spatiu sau din viitor ..... Sper sa ma fi facut inteles....
Astept cateva pareri
:

sml-happy0158: In legatura cu zeii si extraterestrii asa este, nu exista in realitate, mijloace de manipulare a maselor de oameni, dar Dumnezeu exista .!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 19:38

De la: ticu, la data 2009-07-25 18:13:12
In legatura cu zeii si extraterestrii asa este, nu exista in realitate, mijloace de manipulare a maselor de oameni, dar Dumnezeu exista .!
scoate-ti barna aia din ochi ca ai inceput sa nu mai vezi bine! adica extraterestrii sau alti zei nu exista, dar exista Dumnezeu !!! pe ce se bazeaza logica ta ! l-ai vazut persoanal!

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 19:50

Pai eu i-am vazut personal, dar nu ma crede nimeni, asa ca TOT AIA E !!
Sa fiti iubiti ma !!

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 20:07

De la: gabigabi, la data 2009-07-25 12:12:38@mihail,la-nceputul discutiei,ai spus ca ti se pare logica revenirea sufletului numai in corp imaterial,nu material,asta fiind o bariera....dar,mi-a venit un gind ! in vechime se considera ca nasterea unor gemeni reprezinta o mare nenorocire pentru ca numai unul dintre ei AVEA SUFLET,celalalt era doar o bucata de carne ! deci : un suflet vine la intrupare si ocupa corpul ce se fabrica-n uterul femeii, dar se pare ca in momentul nasterii,nu inainte ,o data cu prima inspiratie,atunci cind explicatia fiziologica spune ca primul tipat ar fi provocat de aerul ce intra cu putere in plamini ! cred ca acel tipat poate fi expresia disperarii ca trebuie sa mai treaca o data prin calvarul vietii materiale ! in concluzie : mama paminteana fabrica corpul material si sufletul il Insufleteste !

Nu m-am gandit la asta, dar stiu ca bunica mea spunea ca nu e bine sa intre amandoi gemenii in biserica daca se insoara unul dintre ei. Cel care nu se insoara trebuie sa stea afara pana se termina slujba. Zicea bunica mea ceva de genul ca impart o singura soarta, sau asa ceva......Cert e ca mi-am adus aminte de asta,dupa ani buni, cand o amica s-a casatorit cu un baiat care avea frate geaman.
Preotul le-a spus ca trebuie sa-i "dezlege" inainte, daca vrea si celalalt sa fie prezent la ceremonia religioasa, dar n-au crezut niciunul in asemenea prostii.

Dupa 3 zile de la casatorie geamanul insurat a plecat in armata si s-a mai intors in dupa depunerea juramantului in permisie. Nu stiu dupa cate zile , poate 2 poate 3, s-a urcat in teiul de pe strada ca era inflorit si s-a rupt creanga cu el. A cazut pe o masina parcata sub tei, dar s-a rostogolit si a dat cu capul de bordura: a mai trait exact 1ora. Fata aia, Dana, a ramas vaduva la 17 ani si jumatate.....

Nu are legatura cu extraterestrii, dar motivul pt care ET ne viziteaza are legatura cu Dumnezeu. Sunt aproape sigura......

dkk0

83 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 20:28

Astept cateva pareri
:

sml-happy0158: In legatura cu zeii si extraterestrii asa este, nu exista in realitate, mijloace de manipulare a maselor de oameni, dar Dumnezeu exista .!

@ticu
aha, deci zeii si extraterestrii nu exista, dar un suprazeu exista.
Care sunt argumentele tale, la afirmatia ca exista dumnezeu?

@amirale

care sunt argumentele tale la afirmatia ca exista extraterestrii?

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 20:31

De la: dkk0, la data 2009-07-25 20:28:19
Astept cateva pareri
:

@ticu

@amirale

Da' de ce nu ma intrebi pe mine??!!
Ti-e frica de raspuns ??!!

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 21:08

Astept cateva pareri

eu cred ca au devenit deja noul dumnezeu ....

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 21:31

Astept cateva pareri
:

@ticu

Dumnezeu nu e suprazeu, El e creatorul lumii,El ne tine in viata, fara puterea si voia lui nimic nu se face nici in lume , nici in univers, cum ce argumente ? Pai mata traiesti in intuneric bre? ce intrebare !!!

@amirale

Ticu
Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 22:01

cine sunt extraterestrii?
tocmai am intilnit unul.....pe topicul "virgin la 29 de ani". asa se numeste rasa lor, de pe planeta aia, dar nu am aflat inca ce planeta e ....

Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 00:23

De la: Bi_anca, la data 2009-07-25 19:50:21Pai eu i-am vazut personal, dar nu ma crede nimeni, asa ca TOT AIA E !!
Sa fiti iubiti ma !!
stai linistita ! eu te cred !

Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 00:26

@amirale
cel mai elocvent exemplu este ca .... personal am avut ...
mai multe detalii pe privat daca esti interesat. numai bine.

royan32

291 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 09:34

"minciuna sau adevar=raspuns
Acum cativa ani am fgacut o inregistrare video cu un asa zis aparat de zbor pe care nici in ziua de azi nu mil pot explica.am luat legatura cu un post de televiziune din romania pentru al da pe post fara nici o pretentie materiala dar din pacate acest material nu a fost dat si inca mai mult de atat am fost contactat de niste persoane dubioase care desi ma aflam in romania vorbeau stricat romaneste.nu vreau sa spun nimic de discutia pe care am avuto doar ca in final ei au plecat cu convingerea ca eu nu mai am nici o dovada si este bine ca au ramas cu asta.in ceea ce priveste o alta rasa ca cea umana ea exista si nu doar una.cea mai apropiata se afla la o distanta relativ mica de pamant dar ei nu vin aici decat pentru a se alimenta.nu spun cu ce pentru ca oricum nimeni nu mar crede poate dar eu ce am vazut cu ochii mei asa ramane.IN CONCLUZIE VREAU SA SPUN CA PAMANTUL A FOST SI ESTE STORS CA O PORTOCALA DE SUCUL EI DAR INTRO BUNA ZI ACEASTA PORTOCALA SE VA USCA IAR ATUNCI VAI DE NOI.VATICANUL ESTE CEA MAI PERICULOASA INSTITUTIE DIN LUME .SA NU UITATI LUCRUL ASTA .POATE CA INTRO ZI VOI DA MATERIALUL SI LA OTV SI SPER CA IL VA DA PE POST SAU ...."

aici este un exemplu de vazut si mai ales cum actioneaza asa-zisii MIB, adica aia care nu exista! fac aceasta afirmatie in conditiile in care acest lucru descris aproape identic l-am gasit intr-o intamplare povestita de arthur clark la introducerea unuia din romanele seriei odiseea spatiala, ca fiind o intamplare reala ce a avut loc in.... tara bascilor, unde niste ciobani vazusera un ozn, moment in care la fata locului s-au prezentat asemenea persoane care i-au convins in limba basca vorbita ciudat, ca ce-au vazut ei nu exista! o sa ziceti ca roman sf, bla,bla, cum am spus, autorul mentioneaza in mod expres ca intamplarea este autentica- si mai ales despre acesti MIB se gasesc mentiuni prin carti de gen ! mi-a atras atentia si faptul ca autorul postarii face referire la mai multe rase, ceea ce la vremea respectiva nu stiam, am facut ceva cercetari dupa si .... surpriza!
chiar cineva mi-a replicat ca individul nu ar trebui crezut pt ca nu a scris corect dpdv gramatical ?!

altceva vroiam sa spun. desi acesta poveste a fost postata pe un topic unde se discuta intens subiectul, pe amaratul asta nu l-a bagat nimeni in seama, desi era singurul care povestea din experienta proprie, restul aruncau unii in altii cu cartile pe care le-au citit . l-am rugat sa ma contacteze insa nu a mai dat nici un semn! so.. concluziili si mai ales la ce a scris si amiralul si altii, le trageti singuri singurei.

9am058164

8 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 11:24

Bravo!. Cum ai ajuns la aceasta concluzie?

9am058164

8 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 11:37

Probabil fiinte inteligente din univers sau posibili roboti care ne viziteaza din cand in cand,nu neaparat cu ganduri ascunse.Pentru lamuriri mai clare intrebati PENTAGONUL.

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 11:48

interesant...cand vine vorba de extraterestrii trebuie sa cred lumea pe cuvant....cand am venit cu idei despre dumnezeu si alte subiecte si mi-am spus parerea personala am fost luata in ras si trimisa sa citesc...aici vad ca e la mare moda experianta pesonala....deci eu sa va cred pe cuvant pe voi, dar pe mine nu ma crede nimeni pe cuvant? nici nu aveam pretentia sa ma creada cineva, aveam doar pretentia sa discutam subiectul, si unii m-au facut in toate felurile , mai ales necitita. si exact unele dintre acele persoane posteaza aici din experienta personala si eu trebuie sa le cred....
trageti singuri concluzia de aici cu privire la nivelul de intelegere al unora...

royan32

291 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 14:26

www.exopoliticseurope.com/en/intro-exopolitics-summit.html

ceva straniu se intampla. stia cineva ceva despre subiectul articolului din link ?

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 14:51

De la: AMIRALUL, la data 2009-07-26 00:23:00
De la: Bi_anca, la data 2009-07-25 19:50:21Pai eu i-am vazut personal, dar nu ma crede nimeni, asa ca TOT AIA E !!
Sa fiti iubiti ma !!
stai linistita ! eu te cred !

I-ai vazut si tu !!!!!

royan32

291 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 14:51

www.ustream.tv/channel/x-conference-09

pt cine poate urmari conferinta

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 15:03

De la: royan32, la data 2009-07-26 14:51:17www.ustream.tv/channel/x-conference-09

pt cine poate urmari conferinta

AIA !!!!!
Le vine mintea la cap ??? !!! Deci s-au hotarat in sfarsit sa-si scoata ochelarii de cal !!!!

O mamma !!! Sa vezi ce debandada la nivel politic o sa inceapa....

royan32

291 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 15:41

De la: Bi_anca, la data 2009-07-26 15:03:46 O mamma !!! Sa vezi ce debandada la nivel politic o sa inceapa....

stai linistita, probabil ca totul a fost bine pregatit din timp! asta e asa.... pt noi, muritoru' de rand!

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cine sunt extraterestrii ?
Mergi la: