back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine sunt extraterestrii ?

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 August 2009, ora 10:08

Erich Von Daniken - Return to the Stars Erich Von Daniken - Return to the Stars

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 10:09

Erich Von Daniken - Miracles of the Gods Erich Von Daniken - Miracles of the Gods

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
9am048882

1 mesaj
Postat pe: 1 August 2009, ora 12:03

DA, SUNT DE ACORD CA SUNT FIINTE UMANE NUMAI CA NU VIN DIN VIITOR, CI DIN TRECUT. DIN PACATE CALATORIA IN TIMP NU ESTE POSIBILA. CRED CA EI SUNT SUPRAVIETUITORII UNEI VECHI CIVILIZATII CARE S-A AUTODISTRUS SAU A FOST DISTRUSA IN URMA UNEI CATASTROFE SI CARE CALATORESC IN SPATIU CU VITEZE APROPIATE DE CEA A LUMINII. PENTRU EI O ORA PE NAVA COSMICA AR ECHIVALA CU SECOLE PE PAMANT. POPOSESC CATE PUTIN PE PAMANT DOAR PENTRU A DIRIJA EVOLUTIA UMANA PANA VA AJUNGE IN STADIUL IN CARE SE AFLAU EI CAND AU FOST SILITI SA PLECE IN SPATIU APOI SE VOR STABILI DEFINITIV AICI. CICLUL ACESTA SE VA MAI REPETAPESTE CATEVA SECOLE, ATUNCI CAND VOM FI NEVOITI SA PARASIM PAMANTUL PENTRU A NE STABILI PE NOI CERURI SI PAMANTURI (VEZI BIBLIA).

arsenushu

1 mesaj
Postat pe: 1 August 2009, ora 12:45

mai taceti dracu cu prostiile aste mai mergeti si la biserica nu mai frecati menta prin biblioteci cu carti scrise de tori psihopati

coradu

3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 August 2009, ora 12:54

De la: 9am048882, la data 2009-08-01 12:03:56DA, SUNT DE ACORD CA SUNT FIINTE UMANE NUMAI CA NU VIN DIN VIITOR, CI DIN TRECUT. DIN PACATE CALATORIA IN TIMP NU ESTE POSIBILA. CRED CA EI SUNT SUPRAVIETUITORII UNEI VECHI CIVILIZATII CARE S-A AUTODISTRUS SAU A FOST DISTRUSA IN URMA UNEI CATASTROFE SI CARE CALATORESC IN SPATIU CU VITEZE APROPIATE DE CEA A LUMINII. PENTRU EI O ORA PE NAVA COSMICA AR ECHIVALA CU SECOLE PE PAMANT. POPOSESC CATE PUTIN PE PAMANT DOAR PENTRU A DIRIJA EVOLUTIA UMANA PANA VA AJUNGE IN STADIUL IN CARE SE AFLAU EI CAND AU FOST SILITI SA PLECE IN SPATIU APOI SE VOR STABILI DEFINITIV AICI. CICLUL ACESTA SE VA MAI REPETAPESTE CATEVA SECOLE, ATUNCI CAND VOM FI NEVOITI SA PARASIM PAMANTUL PENTRU A NE STABILI PE NOI CERURI SI PAMANTURI (VEZI BIBLIA).

Bravo!explicatie logica!am fost desconspirat..acum nu mai pot sa ma furisez,ca o sa fiu pandit la aterizare de o cohorta de sectanti si de un sobor de preoti,dornici de a parasi planeta care se scufunda- vorba lu' nea'GEORGEL rapidistu'.numa pe rand,fratilor,ca nu se dau butelii...aveti rabdare,toti o sa ajungem in ceruri..

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 13:11

De la: ticu, la data 2009-08-01 09:35:38
De la: 999florin, la data 2009-07-31 15:47:34
De la: ticu, la data 2009-07-31 13:29:17
De la: radita09_telus_net, la data 2009-07-31 03:37:12Cei de la NASA, doctorii in stiinta, fizicenii, astronomii, etc toti sint niste dobitoci ca nu asculta de niste capete patrate de romani!

Aici se fac conferinte, simpozionuri, interviuri pe tema extraterestrilor, dar nu... nuuu-i bine ca nu asculta de romani.
:

sml-confused0006: M-am uitat in avatar,sa vad varsta, {sa treci varsta} ca sa stim la ce nivel de cunostinte discutam .! Un profesor universitar din SUA a spus ca, America poate sa ajute Romania , sa-l captureze pe Dracula !!!! si sa-l expunem la un muzeu castigand bani cu vizitarea lui !!!! In America sunt firme autorizate care vaneaza ...fantome !!! Interesant ca din toata lumea numai pe americani ii rapesc extraterestrii , asa ca la ei te astepti la orice !
ticusor,ia vezi de studiaza problema rapirii sergentului de la u.m.-ul din babadag[ca-i langa talica] chiar de sub nasul soldatilor cu care era la instructie+declaratiile soldatilor si a invatatorului din localitate,vorbim dupa

Domnu' Florin , de rapirea sergentului, nu am auzit si nu stiu de unde sa iau informatia asta .!

ma oboseste sergentul asta ..mananca doar baclavale,cred ca o sa dea in diabet..si a trebuit sa schimb si muzica,ca nu-i plac manelele..vrea giamparale..nu-l mai cautati ca-l duc inapoi..luni la prima ora o sa apara la raport,spalat,barbierit si satul..
cat despre simpozionurile ce se fac in America..numai de bine...acolo se iau deciziile majore si daca stabilesc ei ca tra sa ne desconspiram,iaca o facem..poate primim si cetatenie in schimbul exclusivitatii,ca astia vor totul pentru ei,nu lasa nimic la altii..

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 13:30

va las ,ca dau merg sa dau o tura prin galaxie..da' nu prea mult,ca nu prea mai am kerosen pe card..cica nu s-a votat inca bugetul rectificat..cat despre diurna..ce sa mai vorbim..e bataie de joc..ii invidiez pe parlamentarii romani,ca astia au niste bugete pentru plimbari....asa ca trebuie sa se mareasca taxele si pentru contribuabilul spatial chiar daca nu are standardul de viata atat de ridicat ca in Romania..se discuta,va tin la curent..

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 13:35

De la: arsenushu, la data 2009-08-01 12:45:52mai taceti dracu cu prostiile aste mai mergeti si la biserica nu mai frecati menta prin biblioteci cu carti scrise de tori psihopati
bine ma,asa o sa facem,cum zici tu,da' ne spui si noua la ce biserica te speli talica sau la ce cantina ingurgitezi?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 13:36

De la: 9am048882, la data 2009-08-01 12:03:56DA, SUNT DE ACORD CA SUNT FIINTE UMANE NUMAI CA NU VIN DIN VIITOR, CI DIN TRECUT. DIN PACATE CALATORIA IN TIMP NU ESTE POSIBILA. CRED CA EI SUNT SUPRAVIETUITORII UNEI VECHI CIVILIZATII CARE S-A AUTODISTRUS SAU A FOST DISTRUSA IN URMA UNEI CATASTROFE SI CARE CALATORESC IN SPATIU CU VITEZE APROPIATE DE CEA A LUMINII. PENTRU EI O ORA PE NAVA COSMICA AR ECHIVALA CU SECOLE PE PAMANT. POPOSESC CATE PUTIN PE PAMANT DOAR PENTRU A DIRIJA EVOLUTIA UMANA PANA VA AJUNGE IN STADIUL IN CARE SE AFLAU EI CAND AU FOST SILITI SA PLECE IN SPATIU APOI SE VOR STABILI DEFINITIV AICI. CICLUL ACESTA SE VA MAI REPETAPESTE CATEVA SECOLE, ATUNCI CAND VOM FI NEVOITI SA PARASIM PAMANTUL PENTRU A NE STABILI PE NOI CERURI SI PAMANTURI (VEZI BIBLIA).
mestere,ai uitat sa dai citate,bre

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 13:53

De la: 999florin, la data 2009-08-01 13:35:53
De la: arsenushu, la data 2009-08-01 12:45:52mai taceti dracu cu prostiile aste mai mergeti si la biserica nu mai frecati menta prin biblioteci cu carti scrise de tori psihopati
bine ma,asa o sa facem,cum zici tu,da' ne spui si noua la ce biserica te speli talica sau la ce cantina ingurgitezi?

are dreptate cu frecatul mentei..e un fel de iarba ce creste prin biblioteci nu?si cred ca daca o freci bine -bine obtii o spuma gelatinoasa verzuie numa' buna de folosit ca lotiune demachianta pentru alienii suferinzi din cauza decolorarii..

mirciu57

104 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 1 August 2009, ora 13:58

De la: coradu, la data 2009-08-01 13:53:58

are dreptate cu frecatul mentei..e un fel de iarba ce creste prin biblioteci nu?si cred ca daca o freci bine -bine obtii o spuma gelatinoasa verzuie numa' buna de folosit ca lotiune demachianta pentru alienii suferinzi din cauza decolorarii..

mirciu57

104 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 1 August 2009, ora 14:01

mai bolnavule noi astia care citim carti stim pe ce lume traim pe cind tu nu cred mi-ar place sa te vad o statuie sau o stana de piatra la vre-o manastire

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 14:13

De la: Bi_anca, la data 2009-07-31 23:42:40
De la: ticu, la data 2009-07-31 20:05:13
De la: royan32, la data 2009-07-31 18:05:16bai, trebuie sa-i dam dreptate si lui nea ticu: parte din ozn-urile care zburda vesele prin vazduh sunt cu siguranta de tehnologie terestra. ganditi-va numai la experimentele pe care le fac aia in zona 51, aparatele de zbor trebuie testate si ele undeva nu? si in plus de asta si stealth-ul a fost tot ozn pana au facut publica toata treaba! deci chestia asta e jumate-jumate!

in plus de asta am mai intalnit ideea cum ca unele din aceste... aparate, aparitii, etc. pot fi tot terestre dar apartinand civilizatiilor care au existat anterior si care au parasit terra cu cca. 20.000 ani in urma si ca se mai intorc din cand in cand p'aici... la rude, deh! e un roman care a scris chestia asta, lucian cozma se numeste. are niste lucrari, n-am citit nimic scris de el in afara de postarea de mai sus.

Zona 51, este practic o fabrica de nave spion , care ca sa fie mascate, americanii au baga "lozinca" ca sunt extra terestre. cine lucreaza acolo, garanteaza secretul cu viata lui si a familiei lui . !

Daca zici ca citesti tot ce postam, atunci ai vazut conferinta de la Barcelona, aia la care a postat link-ul Royan zilele trecute. Asta inseamna ca toate tarile alea fac conferinte si se hotarasc sa dezvaluiasca dosare secrete despre ..MINCIUNI ??!!
Domnu' Ticu, fiecare avem limitele noastre, dar unii le avem atat de aproape ca nu depasesc varful nasului.
Daca dumneata NU VREI SA PRICEPI ca stiinta terestra nu e decat in epoca de piatra in raport cu tehnologia extraterestra, TREABA MATALE !!!!!!
Da' eu nu mai am de gand sa-ti raspund la vreo postare pt. ca si RABDAREA MEA ARE LIMITE.

Si daca matale n-ai auzit de teleportatie, in cazul asta NU TI-AI FACUT TEMELE, pt ca si Gerard si Tell si Royan au vorbit de Proiectul Montauk, iar eu am vorbit de precedentul Proiect Philadephia, unde Einstein a testat/realizat disparitia din campul vizual (INVIZIBILITATEA TOTALA) si disparitia din campul fizic (TELEPORTATIA) care nu mai sunt UTOPII ale stiintei la ora actuala, tocmai gratie lui Einstein, care era socotit, de multi dintre "invatatii " lu' peste prajit de pe vremea aia, era socotit zic, TAMPIT, rectae NEBUN.

Daca ai citit si nu intelegi nimic din ce spun aia acolo, eu zic sa lasi balta subiectul asta si sa-ti gasesti alt hobby.
Si nu trebuie sa te simti jignit, pt ca eu aveam profesori de fizica total pe dinafara si contrarii oricarei idei care nu era scrisa negru pe alb in vre-un manual.

Scuze ca postarea asta e putin mai mare . Domnita, cam anul trecut la TV-uri, la emisiuni de SF,era invitat cateodata un batranel Tugui,[ a murit, am inteles ] se vedea ca avea probleme psihice,tot ce abera el erau idei de om nebun,dar la o emisine a spus ca el stie secretul cum se poate cu un singur atom , poate sparge universul ; interesant, ca au aparut multe mesaje in care era rugat sa fie foarte atent cum umbla cu atomul ala ca sa nu strice planeta ; doar doi din toti , au inteles ca e aiurit si l-au trimis la psihiatrie .!Am vazut in ziar , alt nebun care umbla cu trei cranii de cristal , cica i le-au dat extraterestrii, si cu ele vindeca boli ; interesant ca are multi adepti.Prof. Hancu, care detine electroni in borcan si i prevede cutremurul, interesant, multi l-au luat in serios pe acel nebun,Cu experimentul de la Geneva, folositor omenirii, au venit niste nebuni la TV si au spus ca o sa apara o gaura neagra din ocean si inghite planeta , ciudat ca multi l-au luat in serios si au protestat sa opreasca experimentul, . Exemple sunt multe,am vrut sa arat cum poate fii prostita o multime de catre cineva interesat sau nebun ! Asta are legatura cu extraterestrii . Proiectul Montauk se ocupa cu studiul experimentului Philadelphia,si a telepurtarii.Eu personal , sunt in dubiu cu acest fenomen, nu stiu ce sa cred ,posibil sa fie asa ,nu ma contrazic dar el nu are legatura cu extraterestrii,[tema topicului !]

Ticu
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 14:14

De la: mirciu57, la data 2009-08-01 14:01:44mai bolnavule noi astia care citim carti stim pe ce lume traim pe cind tu nu cred mi-ar place sa te vad o statuie sau o stana de piatra la vre-o manastire

o fi vreun autodidact,mai stiii?poate e scriitor si nu se oboseste sa citeasca ce scriu altii..cum fiecare frantuz avea la Waterloo in tescherea bastonul de maresal,poate si domnul la care se face referire o fi detinand adevarul absolut..si in acest caz e de inteles..de ce sa mai citeasca pe altii?tra' sa ma interesez daca in ultimul timp a disparut de la noi o forma evoluata de viatza..la mica publicitate n-am vazut nici un anuntz,dar ma uit si la stirile de la ora 5 de pe "Protv Galaxy " si va zic care-s semnalmentele si recompensa...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 14:19

De la: 999florin, la data 2009-07-31 23:56:10din arhiva secreta a vaticanului[pt.ticusor]- extraterestrul,vecinul meu

Si cum intrasi bre in arhiva Vaticanului, te-ai fi imbracat in popa catolic ?

Ticu
Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 14:22

De la: coradu, la data 2009-08-01 14:14:40
De la: mirciu57, la data 2009-08-01 14:01:44mai bolnavule noi astia care citim carti stim pe ce lume traim pe cind tu nu cred mi-ar place sa te vad o statuie sau o stana de piatra la vre-o manastire

o fi vreun autodidact,mai stiii?poate e scriitor si nu se oboseste sa citeasca ce scriu altii..cum fiecare frantuz avea la Waterloo in tescherea bastonul de maresal,poate si domnul la care se face referire o fi detinand adevarul absolut..si in acest caz e de inteles..de ce sa mai citeasca pe altii?tra' sa ma interesez daca in ultimul timp a disparut de la noi o forma evoluata de viatza..la mica publicitate n-am vazut nici un anuntz,dar ma uit si la stirile de la ora 5 de pe "Protv Galaxy " si va zic care-s semnalmentele si recompensa...

OBSEDACHE !!!!!
TE-AI INTORS !!!
Am cu cine sa ma cert...ca i-am matrasit pe toti si sunt in criza !! Pici la tzanc !!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 14:33

De la: royan32, la data 2009-08-01 08:33:44
De la: nastasemihail, la data 2009-08-01 04:24:21Dar el de unde stia si altii nu.

vorba bi_ancai, in nebunia lui a emis o ipoteza! sigur s-a bazat pe ceva si daca te apuci sa cauti despre anterioarele civilizatii de pe terra poti ajunge la aceeasi concluzie. vezi de ex. "atlantida" lui robert cohen.

Si in 'nebunia' mea ce ipoteza am emis ? ca despre Atlantida cunosc mai multe! ... apropos , ai auzit de Atlantida ?- esti pe departe royan32, !

Ticu
Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 14:37

De la: nastasemihail, la data 2009-08-01 04:24:21Dar el de unde stia si altii nu.

vorba bi_ancai, in nebunia lui a emis o ipoteza! sigur s-a bazat pe ceva si daca te apuci sa cauti despre anterioarele civilizatii de pe terra poti ajunge la aceeasi concluzie. vezi de ex. "atlantida" lui robert cohen.

@royan, Einstein era el nebun, dar nu facea afirmatii bazate pe......nimic.

Experimentul Philadelphia nu e decat urmarea colaborarii dintre guvernul american si griii. Deci Einstein stia direct de la ei, ca doar colaborau....De ce crezi ca a retras brosurile deja publicate cu Teoria Campului Unificat de pe piatza...ba unele direct de la proprietari ??!!!

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 14:38

De la: Bi_anca, la data 2009-08-01 14:22:06
De la: coradu, la data 2009-08-01 14:14:40

OBSEDACHE !!!!!
TE-AI INTORS !!!
Am cu cine sa ma cert...ca i-am matrasit pe toti si sunt in criza !! Pici la tzanc !!

imi cer scuze,tra sa dispar ,desi mi-ar face placere sa ma cert cu tine,recunosc..dar sunt sigur ca ai cu cine..gasesti tu ceva interesant de facut,sunt sigur de asta..am de lucru cu musafirul meu pamantean,sergentul pe care l-am rapit de sub nasul Soldatilor..tocmai a marturisit ca e nepotul lui Hancu,cunoscutul cutremurolog si vedeta OTV..A MOSTENIT PUTERI PARANORMALE DE LA ILUSTRUL SAU TATAIE si a impiedicat rapirea lu domnu' Dan de catre Tolea..de fapt el l-a scos din tomberon simuland un cutremur,ca altfel ramanea OTV-UL fara patron..tomberonul cu pretiosul sau continut urma sa ajunga pe nava spatiala cocotata pe cladirea OTV-ului,dar n-a vrut asta micu,ca a dat drumul la cutremur si l-a rasturnat..

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 14:50

Ai dreptate , mai intai ne dai dracu pe toti ,apoi ne trimiti si la biserica. ! Dar ateii ce sa faca ??cu cartile scrise de psihopati asa este .

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 14:58

De la: coradu, la data 2009-08-01 13:53:58

:

sml-confused0067: Spuma este alba si cu o armata de stramosi in ea !

Ticu
royan32

291 mesaje
Postat pe: 1 August 2009, ora 15:08

De la: Bi_anca, la data 2009-08-01 14:37:51 @royan, Einstein era el nebun, dar nu facea afirmatii bazate pe......nimic.

Experimentul Philadelphia nu e decat urmarea colaborarii dintre guvernul american si griii. Deci Einstein stia direct de la ei, ca doar colaborau....De ce crezi ca a retras brosurile deja publicate cu Teoria Campului Unificat de pe piatza...ba unele direct de la proprietari ??!!!

exact! eu eram putin sarcastica! ce zici mai departe de experiment nu stiam.

royan32

291 mesaje
Postat pe: 1 August 2009, ora 15:13

De la: ticu, la data 2009-08-01 14:33:27 Si in 'nebunia' mea ce ipoteza am emis ? ca despre Atlantida cunosc mai multe! ... apropos , ai auzit de Atlantida ?- esti pe departe royan32, !

adica? daca ai ceva de spus, spune pana la capat!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 16:49

De la: Bi_anca, la data 2009-08-01 14:37:51

@royan, Einstein era el nebun, dar nu facea afirmatii bazate pe......nimic.

Domnita, in legatura cu acest experiment nu se stie totul nici acum, dar ceva acolo s-a intamplat. intr-o lucrare era trecut ca fiind o ceata deasa , s-a profitat de asta si vaporul a disparut, este mult de discutat, cum de la o dorinta de a se face nave nedetectabile si de a controla mintea umana, s-a ajuns la alte lucruri, dar cum americanii sunt obisnuiti cu ascunsul adevarurilor, greu se va afla !Pe pamant sunt multe mistere si secrete nestiute , eu aici nu ma contrazic unde este pamantesc, eu ma leg in poblema cu OZN si tot ce-i extra, ca e imposibila vizita lor pe la noi.!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 16:57

De la: royan32, la data 2009-08-01 15:13:08
De la: ticu, la data 2009-08-01 14:33:27 Si in 'nebunia' mea ce ipoteza am emis ? ca despre Atlantida cunosc mai multe! ... apropos , ai auzit de Atlantida ?- esti pe departe royan32, !

adica? daca ai ceva de spus, spune pana la capat!

Lasa, imi cer scuze pentru postarea anterioara , am exagerat putin !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 17:12

De la: 999florin, la data 2009-08-01 09:48:11
De la: ticu, la data 2009-08-01 09:45:06
De la: royan32, la data 2009-07-31 17:55:28
De la: 9am073190, la data 2009-07-31 16:17:55 @royan...poate nu se descoperise inca America..... Banuiesc ca asta ai vrut sa spui, nu ca nu exista...

da mai tu si ticu, asta am vrut sa spun- acu' trebuie sa specific absolut tot? normal ca exista numai ca se numea.. cum ii ziceau aia de stateau acolo! oricum, citeam pe undeva ca faza cu columb a fost vrajeala, ca de fapt se stia de existenta acestui continent de mult timp si chiar se naviga acolo. asta asaa.. off topic!

Am inteles, nu este vrajeala cu Columb, de fapt descoperitorul Americii este Amerigo Vespucci, se preconizeaza ca se stia de acest continent inaintea lor, asa e ai dreptate, dar se credea ca este India,[Asia ] de aici denumirea populatiei bastinase de indieni, sau amerindieni.
iara esti intr-o grava eroare ticusor,ma de unde dracu' iti culegi tu informatiile,esti cumva culegator de folclor? de piri reis si hartile sale ai auzit?da un sarci pe gugal sau gogal si afla mai multe
:

sml-confused0067: De peste tot iau informatii,
unde gasesc sacul plin;
Pot sa iau si de la unguri,
in niciun caz de la Florin!

Domnu'Florin, de hartile lui piri reis am auzit inainte de a ma inscrie pe acest forum, asa e cum ai postat matale,dar e un mister pamantean cu aceste harti de 5000 ani ,nu e vorba de vizita extra.si OZN-urile lor .!

Ticu
9am109717

1 mesaj

Postat pe: 1 August 2009, ora 17:15

sigur bill gates este extraterestru,altfel,cum reusea sa faca tot ce a facut

laur4winn

28 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 1 August 2009, ora 17:34

aprtopos de extraterestrii
cred ca ....merita citit dr cristian negureanu
sau referirile la energia vrill si experientele savantilor nazisti in domeniul navelor honebau...andromeda sau vrill 1 sau 2(jan van helsig-organizatiile secrete si puterea lor in secolul xx)
se pot cauta de asemenea informatii detaliate despre nikola tesla si.....conractul lui cu fiintze de o inteligenta superioara
chiar credeti ca experimentul philadelphia nu poate fi stapanit?
cred ca stim ceea ce se vrea sa stim
cate colonii pamantene sunt in spatiu?
sau catzi dintre EI sunt printre noi?
ce parere aveti de zecheria sitchin?
sau de experimentul terra?sau arthur c clarke?
am dat numai cateva surse bibliografice
succes
ce spuneti de fenomenele de la padurea baciului?
sau de ..........

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 August 2009, ora 17:39

De la: nastasemihail, la data 2009-08-01 04:29:29E tare smecher Ticu. Tot contrazice pina isi insuseste toate datele de la noi. Dupa care ne da cu tifla, cum ca el e cel care a descoperit ozn-urile. Mare smecher. Pe noi vrea sa ne anuleze.

...mmmmda, mare shmecer !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 17:53

ticu

397 mesaje

Oras: Tulcea

Postat pe: 1 August 2009, ora 17:12 sml-confused0067: De peste tot iau informatii,
unde gasesc sacul plin;
Pot sa iau si de la unguri,
in niciun caz de la Florin! pai ticusor,in cazul asta nici nu ma mai obosesc sa te salut,d'apoi sa te bag in seama

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cine sunt extraterestrii ?
Mergi la: