back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine sunt extraterestrii ?

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 August 2009, ora 03:58

La fiecare postare a mea de pe la inceputurile unor astfel de topice iti bateai joc de mine in ultimul hal. De cind ai devenit peste noapte mare adept si religios pe deasupra. Cu florin vorbesc. Falsitatile le detest.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 04:18

CUNOSTINTELE DE CARE SE DISPUNE LA ORA ACTUALA DESPRE PAMINT, UNIVERS, ISTORIA VIETII PE PAMINT SINT DE AJUNS SA NE DAM SEAMA CA LUCRURILE NU AU STAT ASA CUM AFIRMA STIINTA IN MOD OFICIAL. DE EXEMPLU S-AU GASIT URME CLARE DE FIINTE INTELIGENTE VECHI DE ZECI DE MILIOANE DE ANI, DAR SE CONTINUA A SE AFIRMA CA OAMENII ACUM 2500 ANI ERAU IN EPOCA PRIMITIVA, MAI ALES IN EUROPA. SAU CA VIATA A APARUT ACUM 6000 ANI. UN CERCETATOR AFIRMA CA VOM CONSTATA CONFORM DATELOR OBIECTIVE CA PE PARCURSUL ERELOR GEOLOGICE AU FOST OCUPATE TOATE NISELE ECOLOGICE. DECI AU EXISTAT DE CIND A APARUT PAMINTUL VIATA INTELIGENTA PE PAMINT. SA NU MAI VORBIM DE CEI CARE NU AU VRUT SA LOCUIOASCA PE AICI, ADICA FIINTE EXTRATERESTRE CARE AU VENIT SI PLECAT DUPA CUM AU VRUT. IN PRIVINTA TECTONICII PAMINTULUI OARE CUM S-AU FORMAT ACEI VERSANTI PRACTIC VERTICALI DE MUNTI DE 2-3 KM PESTE TOT IN LUME. PRIN PRABUSIRI GIGANTICE DE TEREN. SAU CUM S-AU FORMAT TERENURILE EXTREM DE FERTILE PESTE TOT IN LUME (SI CERNOZIOMUL DE LA NOI). PRIN ERUPTII VULCANICE PE CARE NOI NICI NU NI LE PUTEM IMAGINA, CARE AU ARUNCAT CENUSA VULCANICA PE MILIOANE DE KILOMETRII PATRATI. CENUSA VULCANICA INGRASA PAMINTUL. DACA NU AR FI ACESTE ERUPTII CARE SA INGRASE PAMINTUL NOI AM TRAI SI ACUM IN OCEANE. TOT CEEA CE NOUA NI SE PARE A FI DEZASTRUOS SE DOVEDESTE IN TIMP A INTRETINE VIATA. ATMOSFERA NU AR PUTEA FI RESPIRABILA DACA NU AR AVEA LOC ERUPTII VULCANICE. LUCRUL ACESTA SE STIE LA NIVELUL COMUNITATILOR STIINTIFICE DAR SE MENTINE O STARE DE FRICA DE-A DREPTUL CRIMINALA DESPRE NISTE FENOMENE CARE AJUTA VIATA SA EXISTE PE PAMINT. SECRETE DESPRE FENOMENE NATURALE NICI NU AR TREBUI SA EXISTE. ACEST LUCRU DEMONSTREAZA CA CEI CARE PASTREAZA ASTFEL DE SECRETE NU AU CAPACITATEA DE A EXPLICA CA E NORMAL PE O PLANETA VIE SA FIE ASTFEL DE FENOMENE, SI DECI NU-SI ATING MENIREA PTR CARE SINT IN ASTFEL DE FUNCTII.

Comment de NASTASE MIHAIL | noiembrie 23, 2008

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 04:23

Era sa-ti zic citeva. Noroc ca am vazut ca ai recunoscut ca sint ideile mele.

Da, catastrofele ajuta la perpetuarea vietii pe Terra.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 04:27

De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 04:23:21Era sa te injur. Noroc ca am vazut ca ai recunoscut ca sint ideile mele.
Da catastrofele ajuta la perpetuarea vietii pe Terra.
daca nu era vorba de talica[pen'ca te cunosc] nu dadeam nici o sursa asa ca fa bine si recunoaste ca ma cunosti

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 04:29

De la: 999florin, la data 2009-08-06 04:27:05
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 04:23:21Era sa te injur. Noroc ca am vazut ca ai recunoscut ca sint ideile mele.
Da catastrofele ajuta la perpetuarea vietii pe Terra.
daca nu era vorba de talica[pen'ca te cunosc] nu dadeam nici o sursa asa ca fa bine si recunoaste ca ma cunosti
Aveam de gind sa-mi aduc comentariul. sint muncite. Nu sint idei aruncate aiurea.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 12:26

Guvernul Manitu: Boc aduce ploaia de 400000 de euro pe an

Aflu de la Antena3 cum ca Boc a infiintat Administratia Sistemului National Antigrindina si de Crestere a Precipitatiilor. Tare, in tara in care vine viitura in fiecare an si pleaca dupa ce paraduieste casele si acareturile rurale, Boc s-a gandit ca trebuie o institutie care sa creasca precipitatiile. Nenea Boc, la mamaie la tara, acolea langa Bucale, nu e apa curenta si toata lumea cara galeti de la un put din mijlocul satului si matale o freci pe duduia Menta si te crezi Manitu?

Sau ai mai gasit o metoda sa faci sa se scurga anual in neant 400000 de cocosei europeni din care sa fie usor de cules o parte cu justificari pe care sa nu le poata verifica nici dracu’? Ce-ar fi sa aloci banii astia pentru ceva util, in loc sa-i arunci pe apa sambetei?

Zice Antena3: “Noua institutie va acorda licente pe baza carora firmele se pot ocupa de schimbarea vremii.
Potrivit conditiilor impuse de guvern, firmele care vor sa shimbe vremea pot fi societati romanesti sau straine si trebuie sa aiba angajati specialializati in domeniul interventiilor active in atmosfera, cu analize medicale si psihologice la zi.“

Tulai, ce bafta pe capul nostru!

Va dati seama ca, in tara in care s-au alocat bugete uriase catre biserici, ar fi oportun, fezabil si chiar rentabil sa facem o firma de chematori de ploaie profesionisti, care sa lucreze dupa principiile traditionale din diverse culturi, de la amerindienii lui Manitu pana la paparudele neaose? Va dati seama ca am putea dansa de bezmetici pe strazi si ulite si am putea merge la mare si la munte ca sa chemam ploaia si am face si bani din asta?

Nu mai am eu douaj’ de ani si nervi tari, ca zau as demara o astfel de minunata intreprindere. Intr-o tara cu atatia prosti merita sa faci numai biserici, sa transformi farmaciile in laboratoare de potiuni magice si homeopate si sa chemi ploaia cu incantatii care incep cu oda bocului si basescului in pogea mamii ei de viata pe udrele ridzilor in vecii vecilor, amin.

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 August 2009, ora 12:35

De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 03:57:04De cind esti mare adept al unor astfel de date. Parca iti bateai joc de toate aceste genuri de informatii. Acum te dai mare cunoscator in domeniu.

Eei, se mai schimba omul !! Cu cei alesi ai nostri , cum e ? ce au promis inainte, si ce au facut acum !!!! E scuzabil!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 13:02

De la: ticu, la data 2009-08-06 12:35:31
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 03:57:04De cind esti mare adept al unor astfel de date. Parca iti bateai joc de toate aceste genuri de informatii. Acum te dai mare cunoscator in domeniu.

Eei, se mai schimba omul !! Cu cei alesi ai nostri , cum e ? ce au promis inainte, si ce au facut acum !!!! E scuzabil!

...nenea Ticu, mai las-o naibii de politica, ingrasa si prosteste !...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 14:51

De la: mytcor, la data 2009-08-06 13:02:29

Asa este, si eu am observat !!!

Ticu
VictorCh

1019 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 August 2009, ora 16:25

De la: mytcor, la data 2009-08-06 13:02:29

De ingrasat nu sunt sigur...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 16:48

Revin cu definitia extraterestrilor
Sint forme de manifestare neconcrete ale concretului manifestat in alte parti dar la noi asteapta confirmarea oficiala. Pina atunci putem dormi linistiti. Noaptea vegheaza sa nu ne stresam.

Burrrt

42 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 03:06

De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 16:48:18Revin cu definitia extraterestrilor

Sint forme de manifestare neconcrete ale concretului manifestat in alte parti dar la noi asteapta confirmarea oficiala. Pina atunci putem dormi linistiti. Noaptea vegheaza sa nu ne stresam.

Astia 2 is extraterestrii sigur !!!

www.youtube.com/v/elMSSau8wwA&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl...">www.youtube.com/v/elMSSau8wwA&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl..." type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344">

Burta...verde
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 13:16

De la: Bi_anca, la data 2009-08-04 20:30:42
Stiu nea @ticu...nu m-am suparat pe matale.
Ci pe expertul in "folclor", care folcloreaza paginile cu remarci nelalocul lor. Au toti ce au cu mine...sau mai degraba cu fusta mea: ba ca sunt trans, ba ca sunt babeta, ba ca sunt constipata, ba ii intereseaza de viatza mea personala...parca d'aia nu mai are ursu' coada.

A plecat si Cristian de pe topic si Gerard si @royan, care intra rar de tot.....doar pt ca dai peste niste astia....nu stiu cum sa le zic, care fac pe puritanii (DA NU SUNT; PAROLA MIA) si nici cand ii lasi in plata Domnului nu te lasa in pace.
Abia terminasem cearta cu Obsedache si cu prost crescuta aia de adnana si incep iar cu alt prostcrescut, care, din lipsa de argumente, recurge la aluzii si insulte...doar pt ca e el NESATISFACUT !!!!

Eu pot sa-mi permit sa glumesc cu anumite persoane, inteligente , care stiu cat sa intinda coarda si percep anumite glume, chiar daca sunt putin obraznice, pt ca nu suntem la scoala, iar intre adulti e permis.
O fac doar ca sa ne descretim fruntile toti si nu am insultat pe nimeni, nici cand am fost provocata in mod educat, la cate o polemica.

Dar este injositor sa ma vad fortzata sa raspund cu aceeasi moneda la cate un mytocan, pt ca chiar nu-mi place sa ma cert, cu atat mai putin sa insult.

Va asigur totusi ca ciorba o fac cel putzin decent, avand in vedere ca nu am mainile ocupate de tzigari.......
Atunci cand o fac, ca mie imi gateste sotul ca la rest 5 stele. Eu gatesc poate de 2 ori pe an sau nici atat

hai,mai nu te bosumfla,ca nu te pune nimeni sa gatesti..mai ales ciorba,poate o omleta spatiala,acolo..asta-i un gest de misoginism maxim,sa trimitzi femeia la cratitza,cand se stie ca barbatii-s cei maii buni bucatari..chiar daca zici ca m-ai facut varza,nu cred ca e o idee buna sa gatesc..tin sa te anuntz ca ma misc in bucatarie tot atat de elegant ca un elefant intr-un magazin de portelan..cred ca din cauza gravitatiei..dar la 5 stele merg si eu prin galaxie..ultima oara am dat in spatiu peste un meteorit,de am vazut la stele verzi..da' nu doar cinci,o constelatie..

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 14:37

De la: coradu, la data 2009-08-07 13:16:30
Ci pe expertul in "folclor", care folcloreaza paginile cu remarci nelalocul lor. Au toti ce au cu mine...sau mai degraba cu fusta mea: ba ca sunt trans, ba ca sunt babeta, ba ca sunt constipata, ba ii intereseaza de viatza mea personala...parca d'aia nu mai are ursu' coada.

A plecat si Cristian de pe topic si Gerard si @royan, care intra rar de tot.....doar pt ca dai peste niste astia....nu stiu cum sa le zic, care fac pe puritanii (DA NU SUNT; PAROLA MIA) si nici cand ii lasi in plata Domnului nu te lasa in pace.
Abia terminasem cearta cu Obsedache si cu prost crescuta aia de adnana si incep iar cu alt prostcrescut, care, din lipsa de argumente, recurge la aluzii si insulte...doar pt ca e el NESATISFACUT !!!!

Eu pot sa-mi permit sa glumesc cu anumite persoane, inteligente , care stiu cat sa intinda coarda si percep anumite glume, chiar daca sunt putin obraznice, pt ca nu suntem la scoala, iar intre adulti e permis.
O fac doar ca sa ne descretim fruntile toti si nu am insultat pe nimeni, nici cand am fost provocata in mod educat, la cate o polemica.

Dar este injositor sa ma vad fortzata sa raspund cu aceeasi moneda la cate un mytocan, pt ca chiar nu-mi place sa ma cert, cu atat mai putin sa insult.

Va asigur totusi ca ciorba o fac cel putzin decent, avand in vedere ca nu am mainile ocupate de tzigari.......
Atunci cand o fac, ca mie imi gateste sotul ca la rest 5 stele. Eu gatesc poate de 2 ori pe an sau nici atat

hai,mai nu te bosumfla,ca nu te pune nimeni sa gatesti..mai ales ciorba,poate o omleta spatiala,acolo..asta-i un gest de misoginism maxim,sa trimitzi femeia la cratitza,cand se stie ca barbatii-s cei maii buni bucatari..chiar daca zici ca m-ai facut varza,nu cred ca e o idee buna sa gatesc..tin sa te anuntz ca ma misc in bucatarie tot atat de elegant ca un elefant intr-un magazin de portelan..cred ca din cauza gravitatiei..dar la 5 stele merg si eu prin galaxie..ultima oara am dat in spatiu peste un meteorit,de am vazut la stele verzi..da' nu doar cinci,o constelatie..

Fabulezi.... ..si te mai dai si elefant!!

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 15:02

De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 16:48:18Revin cu definitia extraterestrilor

cea cu ,,voi nu veti stii niciodata cine suntem noi" era mai buna.

am si eu o ideie!
nu sunt extraterestri dar nici fiinte umane!
Pamantul are o functie in acest univers iar ei au gija sa functioneze!
nu trebuie sa aiba legaturi cu oamenii pt. asta!

de curand am citit pe un alt forum o replica a lui Einstein criticat fiind ca teoriile lui nu sunt chiar perfecte!
replica lui a fost ceva de genul..
-Se poate....dar mi-am castigat dreptul de a a face greseli,nu credeti?

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 16:00

De la: Bi_anca, la data 2009-08-07 14:37:37
De la: coradu, la data 2009-08-07 13:16:30

Fabulezi.... ..si te mai dai si elefant!!

pai daca am ajuns in cimitirul elefantilor,normal ..am crezut ca asist la un remember,faci un rezumat si-tzi scrii memoriile nomiinalizand victimele ce populeaza acest cimitir..ar trebui sa postezi la intrarea in cimitir zicerile lui Dante,tipul ala de statea de paza pe la portile infernului:"Fratelli lasciante ogni speranza ".
Am auzit ca se castiga bine din comertul cu fildes,asa ca e in interesul tau sa cauti alti locatari,,

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 04:20

De la: 9am077225, la data 2009-08-07 15:02:23

cea cu ,,voi nu veti stii niciodata cine suntem noi" era mai buna.

am si eu o ideie!

nu sunt extraterestri dar nici fiinte umane!

Pamantul are o functie in acest univers iar ei au gija sa functioneze!

nu trebuie sa aiba legaturi cu oamenii pt. asta!

de curand am citit pe un alt forum o replica a lui Einstein criticat fiind ca teoriile lui nu sunt chiar perfecte!

replica lui a fost ceva de genul..

-Se poate....dar mi-am castigat dreptul de a a face greseli,nu credeti?

Acum am glumit...si nu prea.

In privinta "voi nu veti sti biciodata cine sintem si de unde venim...si vom mai reveni", nu am spus-o eu. Ci transmisa unui militar sudamerican, rapit de fiintele astea. Omul biiguia fraza asta. Daca nu cumva a fost o provocare sa gindim de unde sint.

Despre Pamint se spune ca e "gradinita de copiii a universului". Cred ca e fara comentarii si explica mult de ce nu putem vedea "adultii", universului. Nici copii nu ii prea vad, decit jucariile lor.

Einstein, multi au constatat, ca a facut o teorie a relativitatii absoluta. Sau care a generat o falsa "religie", un fixism in stiinta. Totul se invirte in jurul teoriei lui, care nu ne lasa sa parasim pamintul, pur si simplu. Deci si el a recunoscut.

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 09:41

"Despre Pamint se spune ca e "gradinita de copiii a universului". Cred ca e fara comentarii si explica mult de ce nu putem vedea "adultii", universului. Nici copii nu ii prea vad, decit jucariile lor. "

cam asa ceva cred si eu!
cei care nega existenta ozn-uril pt. ca ei nu le-au vazut nu stiu pe ce lume se afla !
asta nu inseamna ca ar fii un scop al omului de a fii rapit de ozn-uri;influenta lor directa este de nedorit pt.oameni !
adica cei ce exagereza in aceasta cercetare...isi vor risipi energia fara sens!

dar ei vor ajuta intodeauna umanitatea in situatiile limita sau atunci cand este necesar.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 11:54

www.deism.com/images/einfun.jpg">

www.mlahanas.de/Physics/Bios/images/MaxPlanck1901.jpg">

www.teslasociety.com/pictures/al2.jpg">

suntem prea tineri pentru a ne consola, iar noaptea isi arata zorile !...

ginerik

1 mesaj
Postat pe: 8 August 2009, ora 12:29

Probabil ca se discuta fff mult pe baza noastra a Extraterestrilor, doresc initial sa facem cunostinta.Ma numesc david cu nume de pamant si ymdaw cu nume de pe taramul GJ 436c, poate ca la prima vedere vii se pare un pamantean care se joaca pe aici pe internet, in spatele acestuia mi-as dorii sa va arat mai multe, mass mediei, tv, radio insa comunitatea noastra nu de voie sa dezvaluim secretul!doar cateva aspecte v-as dezvaluii si acelea k suntem mai putin puternici decat un animal obisnuit, insa avem cunoasterea dezvoltarii cu miliarde de ori mai dezvoltata decat 100 de creiere/ppb.Ma retrag,dar nu inainte de a va spune ca...oameni nu sunteti singuri in toata lumea aceasta, cum o numti voi sanatate va urez si eu verdles amouu!

Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 15:04

De la: ginerik, la data 2009-08-08 12:29:07Probabil ca se discuta fff mult pe baza noastra a Extraterestrilor, doresc initial sa facem cunostinta.Ma numesc david cu nume de pamant si ymdaw cu nume de pe taramul GJ 436c, poate ca la prima vedere vii se pare un pamantean care se joaca pe aici pe internet, in spatele acestuia mi-as dorii sa va arat mai multe, mass mediei, tv, radio insa comunitatea noastra nu de voie sa dezvaluim secretul!doar cateva aspecte v-as dezvaluii si acelea k suntem mai putin puternici decat un animal obisnuit, insa avem cunoasterea dezvoltarii cu miliarde de ori mai dezvoltata decat 100 de creiere/ppb.Ma retrag,dar nu inainte de a va spune ca...oameni nu sunteti singuri in toata lumea aceasta, cum o numti voi sanatate va urez si eu verdles amouu!

incep sa ma bucur ca sunt fiinta umana!

daca mai posteza cativa,,extraterestrii" o sa incep sa spun rugaciunea preferata a unui roman simpatic ,intalnit acum vre-o 10 ani,ce bantuia lume in cautare unei sotii exotice !
,,multumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut crestin si pamantean".

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 15:49

Extraterestrii sunt fratii nostri.

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 03:09

De la: bc77tic, la data 2009-08-08 15:49:52Extraterestrii sunt fratii nostri.

Mbe...daca zici tu !! Totusi, exista si persoane care nu sunt de aceeasi parere :

(lb. italiana fara subtitrare)

www.youtube.com/v/NFBu4997IMk&hl=it&fs=1&">www.youtube.com/v/NFBu4997IMk&hl=it&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 03:20

Se vorbeste despre SENTIMENTE.....abilitate pierduta de catre alieni.

Motivul principal pt care ai se afla aici !!

(lb. italiana fara subtitrari)

www.youtube.com/v/0pm2FGWMpx0&hl=it&fs=1&">www.youtube.com/v/0pm2FGWMpx0&hl=it&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 03:29

De la: ginerik, la data 2009-08-08 12:29:07Probabil ca se discuta fff mult pe baza noastra a Extraterestrilor, doresc initial sa facem cunostinta.Ma numesc david cu nume de pamant si ymdaw cu nume de pe taramul GJ 436c, poate ca la prima vedere vii se pare un pamantean care se joaca pe aici pe internet, in spatele acestuia mi-as dorii sa va arat mai multe, mass mediei, tv, radio insa comunitatea noastra nu de voie sa dezvaluim secretul!doar cateva aspecte v-as dezvaluii si acelea k suntem mai putin puternici decat un animal obisnuit, insa avem cunoasterea dezvoltarii cu miliarde de ori mai dezvoltata decat 100 de creiere/ppb.Ma retrag,dar nu inainte de a va spune ca...oameni nu sunteti singuri in toata lumea aceasta, cum o numti voi sanatate va urez si eu verdles amouu!

Si mie bunica-mea imi facea masaj la cap, sa fie rotund, cind eram bebe.... Su tie la fel?....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 03:31

De la: Bi_anca, la data 2009-08-09 03:20:42Se vorbeste despre SENTIMENTE.....abilitate pierduta de catre alieni.

banuiala asta am avut-o si eu. Se pare ca cineva ne maninca si pe noi, sau ceva din noi. Important e sa nu fie prea dureros....

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 04:15

De la: nastasemihail, la data 2009-08-09 03:31:20
De la: Bi_anca, la data 2009-08-09 03:20:42Se vorbeste despre SENTIMENTE.....abilitate pierduta de catre alieni.

banuiala asta am avut-o si eu. Se pare ca cineva ne maninca si pe noi, sau ceva din noi. Important e sa nu fie prea dureros....

De ce nu incerci sa iei niste lectii de logica???!!!.....Ca sa te faci intzeles nu de alta
E ca mersul biped: se invata greu, dar dup'aia nu mai uitzi !!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 04:28

De la: Bi_anca, la data 2009-08-09 04:15:03

De ce nu incerci sa iei niste lectii de logica???!!!.....Ca sa te faci intzeles nu de alta

Cred ca tu trebuie sa iei lectii de logica de la mine. Am spus clar, ca am impresia care e deja descrisa mai sus. Nu vad in ce consta nelogica. Daca ti-ai pierdut partenerii de scandaluri,. s-ar putea sa ma fi gasit.
am senzatia ca tu nu descrii complet ce vrei sa spui.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 04:36

De la: 9am077225, la data 2009-08-08 09:41:47"Despre Pamint se spune ca e "gradinita de copiii a universului". Cred ca e fara comentarii si explica mult de ce nu putem vedea "adultii", universului. Nici copii nu ii prea vad, decit jucariile lor. "

cam asa ceva cred si eu!
cei care nega existenta ozn-uril pt. ca ei nu le-au vazut nu stiu pe ce lume se afla !
asta nu inseamna ca ar fii un scop al omului de a fii rapit de ozn-uri;influenta lor directa este de nedorit pt.oameni !
adica cei ce exagereza in aceasta cercetare...isi vor risipi energia fara sens!

dar ei vor ajuta intodeauna umanitatea in situatiile limita sau atunci cand este necesar.

Au si fost interventii din astea. Prin deceniul 5, cind au fost imprastiate cuie de cupru in cosmos. De 2 ori. Si au fost "culese", de 2 ori.
Si in 1997, se pare, a fost evitata ciocnirea cu un asteroid. Cei de la NASA au incercat ceva. Dar tot ei au declarat ca nu ei au deviat asteroidul.

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 05:11

De la: nastasemihail, la data 2009-08-09 04:28:09
De la: Bi_anca, la data 2009-08-09 04:15:03

Cred ca tu trebuie sa iei lectii de logica de la mine. Am spus clar, ca am impresia care e deja descrisa mai sus. Nu vad in ce consta nelogica. Daca ti-ai pierdut partenerii de scandaluri,. s-ar putea sa ma fi gasit.

am senzatia ca tu nu descrii complet ce vrei sa spui.

Te inseli rau daca ai impresia ca imi pun mintea cu toti prostii.

Pe forum m-am certat doar cu Obsedache....si-i cam duc dorul. A plecat sa se relaxeze, dar se intoarce intr-o saptamana..... Ala stia sa se certe !!!! (astea sunt pt el) ..

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cine sunt extraterestrii ?
Mergi la: