back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Intrebari....ciudate.

Pagini: << 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 August 2014, ora 13:37

Black.

Acum se vede clipul acela cu energia libera.

Am incercat si eu si nu mere. Si bineinteles m-am simtit un pacalici.

Conform teoriei nici nu are cum sa mearga asa ceva.

Unii spun ca au vazut niste fire f subtiri pe podea, posibil sa fie trecute prin interstitiile dintre placile de gresie.

Ori are un acumulator puternic inauntru si un convertor cc-ca, in tripla.

Ai incercat?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 13:38

De la: gabigabi2, la data 2014-08-30 16:23:25 nu s-a deschis : zice ca nu gaseste serverul ! dar, despre ce-i vorba ? zi-i in 2 vorbe !
P.S
dar cum de nu te-ai dus la pescuit s-ai ratat o zi atit de frumoasa ?

se ia linkul si se pune in adress, asa merge.
Si cind bagati linkuri de filme de pe youtube, luati-le de la distributie, nu din alta parte.
uNELE MERG NUMAI DE ACOLO, LINKUL SCURT.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 13:39

iesiti la soare, e splendid.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 August 2014, ora 16:11

De la: nastasemihail, la data 2014-08-31 13:31:22
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-30 16:09:50https://www.youtube.com/watch?v=skAePZGgpAA

Mihail, ce parere ai despre asta?

Nue disponibil filmul.

Nu stiu la ce se refera.
daca e vorba de o metoda de detectare a planetelor, acum s-a dat o dezmintire, ca una din planetele ce se spunea ca ar fi ca Pamintul e posibil sa nu existe, ca ar fi nu stiu ce greseli in detectare.

metodele sint la inceput de detectare, nu sint sceptic.

Dar chiar nu se poate spune mai nimic de o planeta rece, la acea distanta.

deci, l-ai deschis sau nu, ca nu mai inteleg ?!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 2 Septembrie 2014, ora 06:48

De la: gabigabi2, la data 2014-08-31 16:11:11
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-30 16:09:50https://www.youtube.com/watch?v=skAePZGgpAA

Nue disponibil filmul.

Nu stiu la ce se refera.
daca e vorba de o metoda de detectare a planetelor, acum s-a dat o dezmintire, ca una din planetele ce se spunea ca ar fi ca Pamintul e posibil sa nu existe, ca ar fi nu stiu ce greseli in detectare.

L-a deschis si a si incercat experimentul. Eu nu am incercat pentru ca nu am avut o bricheta cu cuart pe care sa o stric. Nu am crezut nici ca este adevrat ce se prezinta acolo, sa creezi suficienta energie ca sa aprinzi un bec.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2014, ora 08:09

De la: Black_Friday_, la data 2014-09-02 06:48:26

Nue disponibil filmul.

Nu stiu la ce se refera.

L-a deschis si a si incercat experimentul. Eu nu am incercat pentru ca nu am avut o bricheta cu cuart pe care sa o stric. Nu am crezut nici ca este adevrat ce se prezinta acolo, sa creezi suficienta energie ca sa aprinzi un bec.

neata buna ! hai c-am vazut si eu faza respectiva , m-am mirat, dar n-am apucat sa-i arat si lu' don Neloo chestia si sa-l intreb ce parere are ! dar, o sa-i arat , totusi !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Septembrie 2014, ora 15:36

De la: Black_Friday_, la data 2014-09-02 06:48:26

Nue disponibil filmul.

Nu stiu la ce se refera.

L-am experimentat mai demult si nu merge.
La un clip se vedeau fire subtiri pe podea.
Sint mai multe clipuri, parca.

In schimb am experimentat echilibrul furculitelor pe pahar si cu o scobitoare careia i se da foc. Ala e spactaculos.
Un echilibru care nu ar trebui sa existe.
E la filmutele mele, facut de mine.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 15:39

Daca este numai energie in spatiul cosmic, in vid, de ce nu se cerceteaza acest aspect?
Sau se cerceteaza?

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2014, ora 11:52

de ce esti prost , nastase ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2014, ora 17:49

De la: nastasemihail, la data 2014-09-18 15:39:26Daca este numai energie in spatiul cosmic, in vid, de ce nu se cerceteaza acest aspect?
Sau se cerceteaza?

Edelweis

528 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 16:56

Cronici ?

,,Cata liniste pe acest forum de....cati ani ? lol.....mi-e dor de babutele nef*tute ce aveau vesnic ceva de comentat/carcotit la adresa noilor veniti/e. De pro*tii care nu puteau f*te de grija altora...cat beau si ce beau ei, cat si ce f*t ei, cat si ce cheltuie ei..etc/ Daria-ta, the -luda sau Carla, dr hell pOOla , saxon sau pro*tul ala ce scria mereu cu litere de tipar si se credea arhanghelul apocalipsei, salvatorul lumii Knight ...si alti asemenea. unde sunteti dragilor? cu ce va hraniti sufletele bolnave , schiloade? Timpul va demonstreaza ca sunteti NIMIC pentru ca nu mai existati pe acest forum , mici viezuri, mancatori de bucutze apetisante ! Sa va fie tzarana usoara ! :))''

Istorie?

''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan ''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu ''Natura este arta lui Dumnezeu cel vesnic.'' Dante Alighieri
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 21:38

De la: AxiAdS, la data 2014-09-24 16:56:07Cronici ?

,,Cata liniste pe acest forum de....cati ani ? lol.....mi-e dor de babutele nef*tute ce aveau vesnic ceva de comentat/carcotit la adresa noilor veniti/e. De pro*tii care nu puteau f*te de grija altora...cat beau si ce beau ei, cat si ce f*t ei, cat si ce cheltuie ei..etc/ Daria-ta, the -luda sau Carla, dr hell pOOla , saxon sau pro*tul ala ce scria mereu cu litere de tipar si se credea arhanghelul apocalipsei, salvatorul lumii Knight ...si alti asemenea. unde sunteti dragilor? cu ce va hraniti sufletele bolnave , schiloade? Timpul va demonstreaza ca sunteti NIMIC pentru ca nu mai existati pe acest forum , mici viezuri, mancatori de bucutze apetisante ! Sa va fie tzarana usoara ! :))''

Istorie?

Museteao, iar nu ti-ai luat pastilele?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2014, ora 14:00

De la: Black_Friday_, la data 2014-09-24 21:38:06

Istorie?

Museteao, iar nu ti-ai luat pastilele?

sa mor daca nu m-am gindit exact la acelasi lucru si ma-ntreb : ce are sula cu prefectura? daria nustiucum, cu saxon / yuppy si 9 AM , cu frustrarile acestei persoane ? cu @Piuneza - ce-mi pare a fi tot ea , inlocuind-o pe @pearl cris- care-mi scrie despre aceeasi daria nustiucum ,care zice ca pare a fi sau chiar este hakon....moaaama, bate-un vint de nebuneala de ma ia cu fiori pe sira spinarii ! a innebunit Romania si cu ea odata si noi, pe principiul ce-i in mare e si- n mic ? Doamne, apara-ne !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 06:00

De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-21 11:52:26de ce esti prost , nastase ?

"Sa nu spui niciodata ca toti din jurul tau sint prosti ca toti vor crede ca tu esti centrul lor"

Citat de pe net.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 06:04

Istorie?

Este ca te f...te grija de nu stiu ce batrini?

Iti dau o veste proasta.
Nu se moare de batrinete, ci de boala. De lipsa de suflet mai ales.
Sufletul macinat de rautate e boala cea mai cea.

.

Sint fara mila fata de persoanele ....fara mila....si fara suflet.

Sa ma scuze cei cu suflet.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 06:05

Sint bine mersi cu totii si cu toate. Sint f linistite acolo unde sint.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2014, ora 00:58

Nici macar nu se pune problema de cea mai mica injurie. Iti poti scoate si comentariile tale si ale altora (?). Inca nu am experimentat.

Sa fii injurat si jignit in spatiul public fara sa te poti apara decit prin injurii oarbe, e dovada de cinism din partea forumului si a moderarii.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2014, ora 00:59

Chiar exista vampirism energetic?

Am spus eu de asta, dar nu prea cred in asa ceva.
Oricum e pe negativul existentei noastre.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2014, ora 01:01

O intrebare ptr BF.

Exista acumulatori LIPO, de putere mare, ptr auto si solare?
Stiu ca modele mici, drone, etc.

Stiu ca sint f puternice ca si capacitate, si nu explodeaza la incarcare maxima, precum LIION.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2014, ora 08:00

De la: nastasemihail, la data 2014-09-29 00:59:14Chiar exista vampirism energetic?

ei, ba bine ca nu ...chiar si-n lumea animala si vegetala exista, dar ii zice altfel : simbioza !

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2014, ora 13:57

De la: nastasemihail, la data 2014-09-29 01:01:33O intrebare ptr BF.

Exista acumulatori LIPO, de putere mare, ptr auto si solare?
Stiu ca modele mici, drone, etc.

Stiu ca sint f puternice ca si capacitate, si nu explodeaza la incarcare maxima, precum LIION.

invata sa caligrafiezi correct acronimul termenului respectiv, buey cercetatorulle habarnisto-urechist, mitoman si nesimtit!

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2014, ora 14:02

De la: gabigabi2, la data 2014-09-29 08:00:11
De la: nastasemihail, la data 2014-09-29 00:59:14Chiar exista vampirism energetic?

ei, ba bine ca nu ...chiar si-n lumea animala si vegetala exista, dar ii zice altfel : simbioza !

PRTONETO. iar ai dat-o cu mucii-n fasole si cu capul de toti peretii, pune bre mana pe carte daca vrei sa stii ce inseamna simbioza, daca nu, pune mana pe ....

SIMBIÓZÃ, simbioze, s. f. Forma de conviețuire reciproc avantajoasã între douã specii diferite de organisme. [Pr.: -bi-o-] – Din fr. symbiose.

dex. "fa" Partoneto !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2014, ora 15:46

da, mey, stiu ce-nseamna simbioza , dar tot o forma de parazitare a unei " gazde" e si vampirismul energetic !

vrei sa-ti dau un exemplu concret ? tu esti vampirul energetic si ma parazitezi pe mine si eu, ptr. ca am in surplus , iti cedez tie din energia mea si ma simt stimulata sa te-nfrunt ! te-ai prins ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 08:09

te dai de destept, dar ai subtilitatea unui bolovan ! hai , fa pasi, ca blochezi drumul !

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 12:28

intr-adevar, sunt !

drumul prostiei si al prostilor !

minciuna si prostia nu pot triumfa numai pentru simplu fapt ca cei care le vehiculeaza sunt si nesimtiti insistenti/perseverenti !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 15:56

hai, du-te, du-te !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Septembrie 2014, ora 16:00

De la: gabigabi2, la data 2014-09-29 15:46:58da, mey, stiu ce-nseamna simbioza , dar tot o forma de parazitare a unei " gazde" e si vampirismul energetic !

vrei sa-ti dau un exemplu concret ? tu esti vampirul energetic si ma parazitezi pe mine si eu, ptr. ca am in surplus , iti cedez tie din energia mea si ma simt stimulata sa te-nfrunt ! te-ai prins ?

Si cine e in avantaj ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2014, ora 16:51

De la: _2148_, la data 2014-09-30 16:00:53
De la: gabigabi2, la data 2014-09-29 15:46:58da, mey, stiu ce-nseamna simbioza , dar tot o forma de parazitare a unei " gazde" e si vampirismul energetic !

Si cine e in avantaj ?

in care caz ? in cazul hakon vs eu ? poi amintrei ca si tu de bucuri de rezbelul dintre noi si mai dai o mina de ajutor neajutoratului hakon ce are nevoie de tine, de 4158 si de zuza ....!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2014, ora 17:08

De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-30 12:28:33intr-adevar, sunt !

drumul prostiei si al prostilor !

minciuna si prostia nu pot triumfa numai pentru simplu fapt ca cei care le vehiculeaza sunt si nesimtiti insistenti/perseverenti !

Se incoroneaza unu' pe celalalt si se scuipa in oglinzi ca nu cumva sa se deoache de ciuda existentei extrem de suspecte a posibilitatii ca unul dintre ei sa aiba o coroana mai neaose decat celalalt!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2014, ora 17:11

De la: _2148_, la data 2014-09-30 16:00:53

Si cine e in avantaj ?

Cum cine? ARBITRU! De ce? Ca mictioneaza cu bolta si cu precizie perfecta ca sa administreze doza perfect din pdv letal pentru tratarea eventualei diferente existente intre PARAZITARE SI SIMBIOZA!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Pagini: << 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Intrebari....ciudate.
Mergi la: