back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Filme de comedie selectionate pe autori

heliomedia_cj

2 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 09:20

Salut la toata lumea!
Sunt administratorul acestui site:

www.filme-youtube.heliomedia.ro

si vom incerca impreuna sa alegem filme de comedie de pe youtube pe categori si sa le aratam si la prieteni...:)
Se pot pune embed-urile de pe youtube!
Distractie placuta!

Raporteaza abuz de limbaj
tonybetony

35 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 15:23

cred ca e buna ideea.nu se mai fac filme de comedie ca pe vremuri. oricum sunt bine venite. m-am cam saturat de asa zisele filme de actiune in care poti prevedea fiecare pas. mult succes.

Myself

59 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 19:15

De cand e topicul, nu a postat nimeni chiar nmk? (probabil ca in vremuri de criza nimeni si-a pierdut vremea cu filme de comedie, o fi de ajuns cea politica:)) Ma mir totusi...poate trebuia doar ceva cu filme, filmulete, clipuri de comedie? Ma gandesc si eu. Cine nu se uita la asa ceva?

Myself
Myself

59 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 19:22

De la: Myself, la data 2010-01-03 19:15:29De cand e topicul, nu a postat nimeni chiar nmk? (probabil ca in vremuri de criza nimeni si-a pierdut vremea cu filme de comedie, o fi de ajuns cea politica:)) Ma mir totusi...poate trebuia doar ceva cu filme, filmulete, clipuri de comedie? Ma gandesc si eu. Cine nu se uita la asa ceva?

P.S. Poate unii....ca mine de ex. nu inteleg ce vrei tu sa zici cu selectionate pe autori. ( si eu sunt autor-ul meu, e normal, e privat:) dar nu de asta vorbeam. Pe mine ma stiu doar prietenii si familia:( Cele private normal ca nu lea-am postat pe Youtube. Acu poate puteam fi cap de lista:) Specificati, corectati sau schimbati, pls.

Myself
gabi_dddxz

2 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 15:03

succes

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 08:01

Snatch - Guy Richie

Vazut de 3 ori, ma pregatesc pt. a 4-oara.

| Varianta pentru tiparire a topicului Filme de comedie selectionate pe autori
Mergi la: