back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Intrebari....ciudate.

Pagini: << 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2014, ora 17:13

De la: gabigabi2, la data 2014-10-01 16:51:01
De la: _2148_, la data 2014-09-30 16:00:53
De la: gabigabi2, la data 2014-09-29 15:46:58da, mey, stiu ce-nseamna simbioza , dar tot o forma de parazitare a unei " gazde" e si vampirismul energetic !

vrei sa-ti dau un exemplu concret ? tu esti vampirul energetic si ma parazitezi pe mine si eu, ptr. ca am in surplus , iti cedez tie din energia mea si ma simt stimulata sa te-nfrunt ! te-ai prins ?

Si cine e in avantaj ?

in care caz ? in cazul hakon vs eu ? poi amintrei ca si tu de bucuri de rezbelul dintre noi si mai dai o mina de ajutor neajutoratului hakon ce are nevoie de tine, de 4158 si de zuza ....!

Fugi mai mai in darat! Zuza tot io o joc, mah? Zii zau cu limba scoasa!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 11:55

De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-29 13:57:57
De la: nastasemihail, la data 2014-09-29 01:01:33O intrebare ptr BF.

Exista acumulatori LIPO, de putere mare, ptr auto si solare?
Stiu ca modele mici, drone, etc.

Stiu ca sint f puternice ca si capacitate, si nu explodeaza la incarcare maxima, precum LIION.

invata sa caligrafiezi correct acronimul termenului respectiv, buey cercetatorulle habarnisto-urechist, mitoman si nesimtit!

Nesimtitule, nu am vorbit cu tine.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 11:57

De la: gabigabi2, la data 2014-09-29 08:00:11
De la: nastasemihail, la data 2014-09-29 00:59:14Chiar exista vampirism energetic?

Am spus eu de asta, dar nu prea cred in asa ceva.
Oricum e pe negativul existentei noastre.

ei, ba bine ca nu ...chiar si-n lumea animala si vegetala exista, dar ii zice altfel : simbioza !

Simbioza e reciproca.
am spus ca nu prea cred in vampirism energetic, dar asa se spune.
Daca e faptul ca te simti sleit de puteri la o actiune, o discutie, a unei alte persoane, posibil asta sa fie.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 16:17

crezi sau nu crezi, fenomenul exista si Deochiul tot vampirism energetic este si am mai discutat cindva despre asta, numai ca-i la moda acum , acest termen : Vampirism, in rest, e cunoscut decind Lumea !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 15:51

De la: gabigabi2, la data 2014-10-03 16:17:52crezi sau nu crezi, fenomenul exista si Deochiul tot vampirism energetic este si am mai discutat cindva despre asta, numai ca-i la moda acum , acest termen : Vampirism, in rest, e cunoscut decind Lumea !

Stiu si eu despre astea, dar am mai spus ca oamenii si-au marit puterea psihica si astfel de fenomene trec neobservate in lumea moderna.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 16:14

parerea mea este ca e tocmai invers : au scazut puterile psihice ale oamenilor, in schimb creste consumul de analgezice....de medicamente, in general si cum e ceva , hop un hap !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2014, ora 01:04

De la: gabigabi2, la data 2014-10-07 16:14:21 parerea mea este ca e tocmai invers : au scazut puterile psihice ale oamenilor, in schimb creste consumul de analgezice....de medicamente, in general si cum e ceva , hop un hap !

Daca ar fi scazuta puterea psihica, oamenii ar vedea numai lumea invizibila, ca in evul mediu. Ar trai mai mult in acea lume, cum a si fost.

E o era yang, ai uitat, in care oamenii chiar sint mai energizati.

consumul de analgezice creste tocmai fiindca oamenii vehiculeaza mai multa energie prin ei. Si se cam solicita sistemul

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2014, ora 15:06

ce-nseamna, in acest caz, dupa tine , Puterea Psihica ?

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2014, ora 15:31

si cati jouli sau Ws are o forta psihica d'asta paranormala, fuey Partoneto ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2014, ora 16:28

ceva mai mult decit are forta ta Anormal de " normala " !

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 10 Octombrie 2014, ora 08:19

.pfffff! numai o parjolitoare seceta mintala iti poate devasta acea tigva vacuumata lipsindu-te de inteligenta si creativitate, Partotino IDIOATA !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 10 Octombrie 2014, ora 19:01

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 10 Octombrie 2014, ora 19:07

Ar fi putut pamantul si soarele sa fie parti componente ale unei stele?

Te-am salutat cu respect, Mihai! Cum, cum zisesi matalutza? ''Ipocrizia este o minciuna spalata?'' Dar daca spalam si ipocrizia, ce iese?

Cum era cu capricornu'? Daca ma gandesc mai bine, doamne feri' si apara sa il enervezi, ca da cu coarnele alea lungi pana considera ca este necesar.

Posibil ca ceea ce zisese Gabriela ca auzise pe la tv-u referitor la luna si fazele lunare sa aiba ceva farama de adevar! TOATE LE VEDEM PE DOS! A trece si asta perioada si le-om vedea mai bine. Nu? Ai grija de matalutza! Povestim... tot ce consideram ca trebuie povestit!

PS Mihai, am mai citit ceva zilele acestea, dar nu mereu pot sa va raspund.... Va intrebati de ce unii utilizatori nu apar ca activitate. Este simplu si nici nu ati gandit-o : NU AU CONFIRMAT ADRESA DE MAIL CU CARE S-AU INREGISTRAT PE ACEST FORUM!
Toti pentru unul siunul pentru toti! Este singura mea cerere!

Voi reveni..... la momentul oportun!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 20:16

De la: gabigabi2, la data 2014-10-09 15:06:32 ce-nseamna, in acest caz, dupa tine , Puterea Psihica ?

Oamenii sint in actiune volitiva ce vine de la ei. de la fiecare om in parte.
Nu sint impinsi de altii sau de exterior sa actioneze. Sau exteriorul ii determina din ce in ce mai putin.
Oamenii chiar isi realizeaza ce vor ei. Pina se ciocnesc unii cu altii.
Un aspect. mai sint.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 20:19

De la: Musetel, la data 2014-10-10 19:07:39Ar fi putut pamantul si soarele sa fie parti componente ale unei stele?

Te-am salutat cu respect, Mihai! Cum, cum zisesi matalutza? ''Ipocrizia este o minciuna spalata?'' Dar daca spalam si ipocrizia, ce iese?

Cum era cu capricornu'? Daca ma gandesc mai bine, doamne feri' si apara sa il enervezi, ca da cu coarnele alea lungi pana considera ca este necesar.

Posibil ca ceea ce zisese Gabriela ca auzise pe la tv-u referitor la luna si fazele lunare sa aiba ceva farama de adevar! TOATE LE VEDEM PE DOS! A trece si asta perioada si le-om vedea mai bine. Nu? Ai grija de matalutza! Povestim... tot ce consideram ca trebuie povestit!

PS Mihai, am mai citit ceva zilele acestea, dar nu mereu pot sa va raspund.... Va intrebati de ce unii utilizatori nu apar ca activitate. Este simplu si nici nu ati gandit-o : NU AU CONFIRMAT ADRESA DE MAIL CU CARE S-AU INREGISTRAT PE ACEST FORUM!
Toti pentru unul siunul pentru toti! Este singura mea cerere!

Voi reveni..... la momentul oportun!

Planetele e posibil sa fie miezuri de sori explodati. Cele mai mari poate.
Tu ai spus. mie nu-mi venise ideea.
restul e cancan.
Tine de ea.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 17:21

hai, mai, lasati-va de glume, ca nu mai trebuia sa-i vina niciunuia vreo idee despre ceva stiut demult , caci din cl. a VII a s-a invatat la Astronomie cum s-au format planetele....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 02:45

De la: gabigabi2, la data 2014-10-16 17:21:18hai, mai, lasati-va de glume, ca nu mai trebuia sa-i vina niciunuia vreo idee despre ceva stiut demult , caci din cl. a VII a s-a invatat la Astronomie cum s-au format planetele....

Si daca s-a invatat in clasa a 7-a asta, noi trebuie sa ne inchinam la orice cunostinta din asta ca o biblie?

Tot in primara se invata multe ce nu au corespondenta in realitate. Nu am acum exemple.
Se spune ceva de prioni? cele mai perfide microorganisme.
Sau invatam cum sa ne ferim de virusi. Aproape nimic nu invatam. Si de virusi nu mai scapi daca ii colectionezi. Dupa cunostintele actuale.

Se spune ceva de faptul ca se cunoaste doar 5% din univers?. Restul e energie si materie neagra.

Acum citeam ca galaxia noastra ar avea doar 50 % din materia neagra ce ar trebui sa o aiba teoretic.

Eu pledez ptr ce se observa nu ce am vrea noi sa existe.

Ce a spus Andreea era o fraza spusa din intimplare de ea. Ce ar putea fi adevarata.

PLANETELE SA FIE DE FAPT NUCLEE DE SORI EXPLODATI.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 15:39

n-a fost o fraza intimplatoare, caci a tot insistat si tu te-ai extaziat imediat si vad ca o tii de'a puia gaia, intelegind eu din asta ca nici macar n-ai dat un click pe gugalica si sa vezi despre ce-i vorba !
dar da , asa e si nu-i nimic in plus fata de ce se stia deja, dar ia cartea de astronomie si vezi ce scrie in legatura cu bratele de magma aruncate-n univers si cum se aduna-n miliarde de ani, materie in jurul miezului fierbinte , devenind Planete !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 15:45

De la: gabigabi2, la data 2014-10-17 15:39:13n-a fost o fraza intimplatoare, caci a tot insistat si tu te-ai extaziat imediat si vad ca o tii de'a puia gaia, intelegind eu din asta ca nici macar n-ai dat un click pe gugalica si sa vezi despre ce-i vorba !
dar da , asa e si nu-i nimic in plus fata de ce se stia deja, dar ia cartea de astronomie si vezi ce scrie in legatura cu bratele de magma aruncate-n univers si cum se aduna-n miliarde de ani, materie in jurul miezului fierbinte , devenind Planete !

Eu nu ma extaziez la orice.
Dar e plauzibila ideea. Un miez cu metale grele e probabilitate mai mare sa se formeze in stele, si nu pe o planeta rece.
Cei care mai fac calcule ar putea calcula cit ar lua formarea unui miez metalic, rece sau nu, al unei planete telurice.

O stea isi poate forma miezul datorita fluiditatii.

In cazul plantelor e o migratie de elemente spre centrul planetei, ce se face f incet.

La o explozie stelara, pina a o anumita marime miezul e f posibil sa ramina intreg.

La stele peste o anumita marime, explozia ce urmeaza dupa iplozie poate distruge tot.

In locul exploziilor stelare, ramin tot....stele, ce lumineaza mai departe.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 15:55

Gabi, o planeta mica ce incepe sa se ....creteasca, nu e fierbinte la inceput, ci rece ca e mica.

Faptul ca se dovedeste ca o planeta in tineretea ei a fost fierbinte e f probabil datorita faptului, si deoarece, mai ales din cauza ca a fost mai mare.
Un corp ce se mareste nu se raceste ci se incalzeste.
Din cauza maririi acelei planete si amorsarii unui inceput de reactii nucleare. Vezi ce se spune ca in interiorul pamintului asta se intimpla. Asta e cauza aparitiei magmei terestre.
O planeta merge numai intr-o directie....marirea ei prin acumularea de material, si deci incalzire.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 16:33

De la: nastasemihail, la data 2014-10-17 15:55:51Gabi, o planeta mica ce incepe sa se ....creteasca, nu e fierbinte la inceput, ci rece ca e mica.

Faptul ca se dovedeste ca o planeta in tineretea ei a fost fierbinte e f probabil datorita faptului, si deoarece, mai ales din cauza ca a fost mai mare.
Din cauza maririi acelei planete si amorsarii unui inceput de reactii nucleare. Vezi ce se spune ca in interiorul pamintului asta se intimpla. Asta e cauza aparitiei magmei terestre.
O planeta merge numai intr-o directie....marirea ei prin acumularea de material, si deci incalzire.

mai, Mihaile, n-am inteles prea bine ce ai spus, dar Stiu ca planetele NU mai cresc , indiferent de directia in care merg !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 16:39

De la: gabigabi2, la data 2014-10-17 16:33:09
De la: nastasemihail, la data 2014-10-17 15:55:51Gabi, o planeta mica ce incepe sa se ....creteasca, nu e fierbinte la inceput, ci rece ca e mica.

mai, Mihaile, n-am inteles prea bine ce ai spus, dar Stiu ca planetele NU mai cresc , indiferent de directia in care merg !

Nu cresc? dar atunci descresc?
Cind cade un asteroid pe o planeta acolo ramine, deci creste.
Cresc si de la praful cosmic, continuu.
Orice corp ceresc creste continuu.
Mai putin cele ce se dezintegreaza la explozii din diverse cauze.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 16:47

Pamintul creste continuu, si fara sa cada asteroizi mari pe el.
Nu se stie cauza cresterii continue din interior.
Posibil tensiunea magmei.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 17:00

o fi

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 20:11

Oare in primara invataram ca unu' si cu unu' fac doi si o pereche simultan?

Daca aplicam aceasta invatatura in cotidian, dragilor, ajungem sa castigam concursul de muzica , asa-i?

Oare ce intrebari ciudate v-as mai putea pune?

Stiu!

Daca ne-am desprins din soare, acolo pleaca sufletele noastre dupa ce se dezbraca de trupurile pamantesti ?

Receptie .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2014, ora 01:21

Intebare ciudata cu plecatul in soare.
Se stia ceva de Luna.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Octombrie 2014, ora 07:53

Cititi mitologiile Chinei, si veti vedea ce se spune pe acolo......

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Noiembrie 2014, ora 02:31

Revin cu o intrebare.

De ce atmosfera terestra se invirte in acelasi sens cu rotatia Terrei, dar mai repede.

Vinturile se duc spre est, Pamintul la fel. Soarele rasare de la est. Si se misca aparent de la este spre vest.

O fi din cauza faptului ca e mai cald spre est, continuu, si spre este e mai rece. Si aerul rece se duce spre cel cald, cum e normal?

Uite ca e posibil ats sa fie raspunsul.

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 7 Noiembrie 2014, ora 14:38

vezi , daca nu ti-ai bagat mitile in cap si continui sa-ti pastrezi mintea in afara capului, numai intrebai tampite si ineptii aiuristice debitezi, buey habarnul nastase !

insa, hai sa te luminez la modul dietetic, habarnulule !

deshtu' nr1, legea atractiei universale, iti sugereaza ceva, daca nu, caua sa te informezi, nu astepta para malaiata in gura natafletului, nu sunt dispus sa-ti ofer fructul mult ravnit deoarece ai fost si esti un porc mincinos.

deshtu' nr2 forta gravitationala genereaza un camp gravitational vectorial si conservativ, nah, este mult prea complicat ptr. habarnulul nasase, insa presupunem ca intelege cat-de-cat

deshtul nr3, habarnulule, atmosfera pamantului este formata din a patra stare de agregare a materiei, adica, AER, aerul si fraierul, aerul este un gaz in componenta caruia include atomii gazelor din care este compus, oxygen, hhidrogen etc.
evident, toti acesti atomi se afla in atmosfera Terrei si sunt sub influenta directa a campului gravitational terestru, da, habarnulule?

concluzia, atmosfera se roteste in acelasi sens cu sensul de rotatie al planetei.
acum, buey habarnulule, continuam:

deshtul nr. 4
incalzirea neuniforma a atmosferei terestre de catre astrul in jurul caruia orbteaza planeta, cat si datorita rotirii in jurul propriei axe a geoidul Terra, miscarile curentilor de aer atmosferic se produc intr-un mod haotic, in toate directiile pe care le poti imagina, habarnulule, deoarece : intr-un oarecare volum de aer temperatura va fi mai mare iar in altul mai scazuta, aerul mai cald se ridica, iar aerul rece ii ocupa locul.
concluzia, se produc miscari de aer atmosferic locale avand ca directii de deplasare din zone atmosferice cu presiune ridicata spre zone cu presiunea atmosferica scazuta.

ai hinteles, buey.Habarnulnascascat !?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 08:56

De la: nastasemihail, la data 2014-11-07 02:31:30Revin cu o intrebare.

De ce atmosfera terestra se invirte in acelasi sens cu rotatia Terrei, dar mai repede.

Vinturile se duc spre est, Pamintul la fel. Soarele rasare de la est. Si se misca aparent de la este spre vest.

O fi din cauza faptului ca e mai cald spre est, continuu, si spre este e mai rece. Si aerul rece se duce spre cel cald, cum e normal?

Uite ca e posibil asta sa fie raspunsul.

Pagini: << 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Intrebari....ciudate.
Mergi la: