back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Intrebari....ciudate.

Pagini: << 29 30 31 32 33 34 35 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2014, ora 09:46

si e de bine ?
ne plac cei ce ne umilesc punindu-ne tot felul de porecle si insultindu-ne ca la usa cortului ?
asta-i atmosfera civilizata si constructiva pe care ne-o dorim pe un site de comunicare/ socializare ?
atit de jos am decazut, incit nu mai putem trai fara injuraturi si atitudini golanesti ?
nu se poate face opozitie la cite o idee contrara noua, altfel decit coborindu-l pe celalalt in noroi, desi vorbind mizerabil , suntem noi insine pusi intr-o lumina defavorabila ?
de ce asa ?
acasa la noi, tot asa vorbim si ne tratam sotii, copiii, rudele si prietenii sau numai aici unde nu ne stie nimeni si atunci nu mai avem control si ne punem poalele-n cap , la modul cel mai josnic cu putinta ?

carevasazica e adevarata vorba cu dat arama pe fata si ca la multi educatia e doar o spoiala si nu-i structurala !

EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2014, ora 10:23

Am pus si eu o intrebare ciudata sa fiu in ton cu tema topicului, mi-am expus crezul ca Hakonii astia, dupa o pauza isi vor lua din nou avant si... uite cu ce raspuns primesc de la doamna Gabi!
Nici intr-un caz, nu agreez violenta de vreun fel, asadar nici cea verbala.

Raporteaza abuz de limbaj
,Tu sa nu te tragi cu mine de sireturi, intrucat eu ma port descult" Nichita Stanescu
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2014, ora 10:56

De la: 9am_4565, la data 2014-12-03 10:23:00Am pus si eu o intrebare ciudata sa fiu in ton cu tema topicului, mi-am expus crezul ca Hakonii astia, dupa o pauza isi vor lua din nou avant si... uite cu ce raspuns primesc de la doamna Gabi!
Nici intr-un caz, nu agreez violenta de vreun fel, asadar nici cea verbala.

stai, stai, ca raspunsul meu e o intrebare adresata noua, tuturor si asta pentru ca a ajuns o adevarata problema limbajul folosit si pe forumul asta, dar si FB si este ingrijorator ptr. noi ca oameni si ca societate !

P.S
dar, da, dupa o pauza, il vom revedea si Sper din toata inima sa inteleaga ca nu mai merge asa si daca tot se pretinde a fi un om civilizat, cult si european, sa o dovedeasca !

EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2014, ora 17:23

De la: Black_Friday_, la data 2014-12-03 06:21:03
De la: 9am_4565, la data 2014-12-02 15:49:22Ce-ati facut ca de la sfantul Andrei, a disparut Hakonul?
Nu mi-a prea placut limbajul lui dar era un personaj viu, pitoresc ce mai anima forumul. I se simte lipsa.

Am uns cu usturoi forumul si a crapat moroiul.

Daca ii simtiti lipsa, pot sa va jignesc eu la foc continuu si sa va injur de toate cele, incepand de la obiecte de uz caznic, brisca, lingura, furculita....pana la legume, cum ar fi ceapa.

In cazul asta, fiind voi cei (cele) injurati (injurate), o sa "se rada" si cei care au fost facuti albie de porci atata timp de catre "viul" rahatel pansat.

Daca ma rugati frumos, o sa incep chiar de astazi sa va tavalesc.
Multumim frumos, nu simtim nevoia unei astfel de tratatii si cred ca nici pe tine nu te-ar avantaja deloc.

https://www.facebook.com/RevistaPSYCHOLOGIES/photos/a.1920828841...

Daca nu reusiti sa vizualizati linkul, postez maginea din Revista Psychologies, pe pagina mea de profil.
www.9am.ro/comunitate/9am_4565/poze/show/2/18950/Pe-forumuri-tot...

,Tu sa nu te tragi cu mine de sireturi, intrucat eu ma port descult" Nichita Stanescu
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2014, ora 17:38

asa si este : oameni frustrati, invidiosi , anti sociali si inadaptati !
un om profund educat, nu numai spoit cu un pic de buna- crestere, e amabil, politicos, rabdator ....ma rog, totul are si aici o limita, dar si atunci cind vrea sa puna lucrurile la punct, tot nu foloseste cuvinte grele !

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Decembrie 2014, ora 18:25

De la: 9am_4565, la data 2014-12-03 17:23:15
De la: Black_Friday_, la data 2014-12-03 06:21:03
De la: 9am_4565, la data 2014-12-02 15:49:22Ce-ati facut ca de la sfantul Andrei, a disparut Hakonul?
Nu mi-a prea placut limbajul lui dar era un personaj viu, pitoresc ce mai anima forumul. I se simte lipsa.

Am uns cu usturoi forumul si a crapat moroiul.

Daca ii simtiti lipsa, pot sa va jignesc eu la foc continuu si sa va injur de toate cele, incepand de la obiecte de uz caznic, brisca, lingura, furculita....pana la legume, cum ar fi ceapa.

In cazul asta, fiind voi cei (cele) injurati (injurate), o sa "se rada" si cei care au fost facuti albie de porci atata timp de catre "viul" rahatel pansat.

Daca ma rugati frumos, o sa incep chiar de astazi sa va tavalesc.
Multumim frumos, nu simtim nevoia unei astfel de tratatii si cred ca nici pe tine nu te-ar avantaja deloc.

https://www.facebook.com/RevistaPSYCHOLOGIES/photos/a.1920828841...

Daca nu reusiti sa vizualizati linkul, postez maginea din Revista Psychologies, pe pagina mea de profil.
www.9am.ro/comunitate/9am_4565/poze/show/2/18950/Pe-forumuri-tot...]

Dar in tratatele de psihologie ce scrie despre cei cu doua fete, cei care au doua seturi de valori total diferite?

In cazul lui Kakaon, mizeriile pe care le arunca in capul altora, inclusiv lui Gabi, care este femeie ca si tine si macar din cauza asta puteai sa manifesti solidaritate...ei, toate porcariile lui erau simpatice si il faceau pe el atractiv, viu.

Daca va jignesc eu, inseamna ca sunt narcisist si psihopat, nu-i asa?

Unde te incadrezi in explicatiile psihologice?

EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2014, ora 21:52

Black, tu chiar nu stii de gluma!
Din tot ce-am spus, ai inteles ca as fi solidara cu Hakonul care habar n-am cine este si nici nu-s curioasa. ( unii spun ca-i Karpov, altii Mytcor) sau ca as aplauda comportamentul lui prin care vrea sa braveze?.... Sa fie sanatos!
Doamna Gabi e destul de puternica si inca o duce bibilica si-o tin si tastele sa faca fata razbelurilor ce se duc pe forum. Cu cateva zile in urma, am intrebat: ..ce castigam daca ne duelam si ne paruim pe forumuri? Mi-a raspuns tot cu o intrebare: -- dar la sala de antrenament de ce ne ducem? E clar, ca sa fim in forma.
N-am spus ca esti narcisist sau psihopat si sper ca nu-ti propui sa incepi sa jignesti lumea pe forum.

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Decembrie 2014, ora 02:22

Ma bag si eu nepoftit,da' cum e cand voi anti base ,ne bagati pe noi ,pro base,in aceiasi oala ne amestecati bine si ne trageti cu facaletu in cap?ne transformati intr-o masa amorfa.......

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2014, ora 06:26

De la: 9am_4565, la data 2014-12-03 21:52:54Black, tu chiar nu stii de gluma!
Din tot ce-am spus, ai inteles ca as fi solidara cu Hakonul care habar n-am cine este si nici nu-s curioasa. ( unii spun ca-i Karpov, altii Mytcor) sau ca as aplauda comportamentul lui prin care vrea sa braveze?.... Sa fie sanatos!
Doamna Gabi e destul de puternica si inca o duce bibilica si-o tin si tastele sa faca fata razbelurilor ce se duc pe forum. Cu cateva zile in urma, am intrebat: ..ce castigam daca ne duelam si ne paruim pe forumuri? Mi-a raspuns tot cu o intrebare: -- dar la sala de antrenament de ce ne ducem? E clar, ca sa fim in forma.
N-am spus ca esti narcisist sau psihopat si sper ca nu-ti propui sa incepi sa jignesti lumea pe forum.

Draga 4565,

apropo, poate iti schimbi si tu cifra asta cu un nume, nu de alta, dar cifrele produc confuzii si este posibil sa primesti vreo zmetie nemeritata in locul altor cifre care tot latra si musca pe aici.

Ce puteam sa inteleg din postarile tale? Intr-una dintre ele il omagiezi pe cel care a murdarit forumul asta timp de vreo doi ani, umplandu-i de scuipati pe aproape toti cei care s-au intersectat cu el.
Ce vrei sa inteleg eu din: "...era un personaj viu, pitoresc ce mai anima forumul. I se simte lipsa."?

Asta este o incurajare pentru un comportament pe care apoi, in cazul altora, il critici,incadrandu-l in tratatele de psihologie.
Nu vreau sa ma cert nici cu tine, nici cu altcineva, dar daca cineva ma calca pe bombeuri, nu raman dator.

Fosta membra 9am.ro

103 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2014, ora 08:07

De la: 9am_4565, la data 2014-12-03 21:52:54

vrea sa braveze

oare, de ce crezi si cum poti sa-ti argumentezi afirmatia!?
documenteaza-te !

Fosta membra 9am.ro

103 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2014, ora 08:15

De la: Black_Friday_, la data 2014-12-04 06:26:13, dar daca cineva ma calca pe bombeuri, nu raman dator.

nesimtire, prostie, ipocrizie si colosala parsivenie, biped hermaphrdoday., sunt atribute pe care ti-ai cladit imbecilizarea si lipsa de caracter, ba' tzoparlane primitiv!
nu incerca sa te ascunzi in spatele acelui everest de kkt pe care l-ai deversat, inaintea oricarui altcineva, pe acest forum , otreapa zoiasa bipeda!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2014, ora 08:25

De la: 9am_4565, la data 2014-12-03 21:52:54Black, tu chiar nu stii de gluma!

buna dimineata ! multumesc de aprecierea ca ma duce si tasta si bibilica....asa cred si eu si sper sa nu ma-nsel prea tare , dar multumesc inca o data ptr. asta !
acu ' insa, vreau sa adaug ceva la chestia cu sala de antrenament vs forum : da, ne mentin in forma amindoua dar, depinde in ce forma !
unii se duc la o sala de gimnastica ptr. Sanatatea lor corporala si mintala ;
altii se duc ptr. ca-i trendy ;
altii se duc ptr. ca pot intilni diverse persoane
dar unii se duc ptr. ca acolo-i loc de paruiala , de schimbat suturi si pumni , eventual de rupt si niste oase si astfel isi descarca furiile si ura !
cu alte cuvinte , forta capatata in duelurile directe sau verbale, poate fi folosita in functie de structura celui care o foloseste, in bine sau rau !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2014, ora 09:03

De la: __H4AK0N__, la data 2014-12-04 08:15:06
De la: Black_Friday_, la data 2014-12-04 06:26:13, dar daca cineva ma calca pe bombeuri, nu raman dator.

nesimtire, prostie, ipocrizie si colosala parsivenie, biped hermaphrdoday., sunt atribute pe care ti-ai cladit imbecilizarea si lipsa de caracter, ba' tzoparlane primitiv!
nu incerca sa te ascunzi in spatele acelui everest de kkt pe care l-ai deversat, inaintea oricarui altcineva, pe acest forum , otreapa zoiasa bipeda!

Iar te-ai intors pasasuto? Si din nou ai revenit la sexul incert de patachina de coltul strazii....
Si mai zici ca nu esti pe invers!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2014, ora 14:36

nesimtire, prostie, ipocrizie si o colosala parsivenie , biped hermafrodit , sunt atributele pe care ti-ai cladit imbeciltatea si lipsa de caracter , ba topirlane primitiv. care ai deversat un everest de kkt inaintea si-n capul oricui, pe acest forum , otreapa zoioasa ! ia-ti saminta inapoi, scirnavie !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2014, ora 15:09

Ete samanta , ia-o de unde nu e!

Da' ce facurati bre? Ce este aici, banca, mah? Ia, cu analizele la control, sa vedem ce gasim! Credeati ca scapati asa de ieftin? Sunteti asigurati? La care casa complementara de sanatate? Sunteti cu cotizatia la zi? Bun, va dam numar de ordine!

Nu se accepta cecuri. Plata in cash sau cu carte bancara!

Ioi, àpropos, vazura-ti ce se intampla cu bancile de depozitare a celulelor stem recoltate in precedent?

Am zis io inca in 2008, cand intrasera pe piata, ca e tzeapa! Oricum, cine imi garanta mie ca sunt depozitate si transportate in conditii perfecte si ca nu exista nici macar 0,1% risc de degradare a celulelor recoltate, ha?

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2014, ora 15:26

cum nu e ? da' in postarea revenitului ravasit de la atita ejaculare, ce-i , nu-i saminta ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2014, ora 15:39

De la: gabigabi2, la data 2014-12-04 15:26:32cum nu e ? da' in postarea revenitului ravasit de la atita ejaculare, ce-i , nu-i saminta ?

Avem probe? Unde-s?

Spiridusii aia mici si albastri sunt spermatozoizii? Mai, da' ce fantezii aveti, Gabriela, da' se poa'?

No , si chiar de ar fi, fecundarea e in eter sau cum? Care e semnu' ovulului? Poi tre' sa fie echitabil, nu?

Cine preda metoda calendarului?

...prevenim sau botezam in 9 luni?

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2014, ora 15:41

No hat, cine nu are inca afacerea proprie, vreti idee inovatoare pe piata?

Banca de sperma!

...sau crematoriu!

Nu stim restu' de or merge, da' cu certitudine oameni se vor naste si vor muri!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2014, ora 15:42

ei, daca Nu vrei sa intelegi vulgaritatea lui si incepi cu floricelele pe cimpii, eu ce sa mai zic ?
te las si ma duc mai departe !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2014, ora 15:50

De la: gabigabi2, la data 2014-12-04 15:42:37ei, daca Nu vrei sa intelegi vulgaritatea lui si incepi cu floricelele pe cimpii, eu ce sa mai zic ?
te las si ma duc mai departe !

Da' ce , nu stii sa stai la o poveste? Suparacioaso!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2014, ora 15:56

Io ma stradui sa percep atat vulgaritatea unora, cat si tendinta de manipulare a altora, dar nu omit realitatea ca doi oameni nu-s identici! Cred ca as putea percepe pana la profunzimea de a intelege inclusiv fiecare miscare a voastra a tuturor, pe aici, prin acest spatiu eteric care ne adaposteste!

Suntem aici cu un scop, evident: sa comunicam, nicidecum sa ne eliminam!

Ca ne certam, mai dulce e impacarea! Ca ne iubim, apar si momente in care ne exprimam pur si simplu nemultumirea cand asteptarile ne sunt inselate, in sensul ca pusesem scara poate prea sus pentru interlocutor. In fond, eu nu trebuie sa fiu cum vreti voi! Nici voi, niciunul, nu puteti fi cum vreau eu sa fiti!

No, cam asta am cujetat io in ultimele ore de cand ne incrucisaram existentele pe aciciuca!

Am mai reflectat ceva, dar nu grabesc io lucrurile, asa cum mi-e stilul....Mno....cam asta aveam sa va spun...daca ...conteaza!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2014, ora 16:00

De la: giovausaro, la data 2014-12-04 02:22:37Ma bag si eu nepoftit,da' cum e cand voi anti base ,ne bagati pe noi ,pro base,in aceiasi oala ne amestecati bine si ne trageti cu facaletu in cap?ne transformati intr-o masa amorfa.......

Pe tine stii de ce as putea fi suparata?

Fosta membra 9am.ro

103 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2014, ora 16:53

De la: gabigabi2, la data 2014-12-04 14:36:09

nesimtire, prostie, ipocrizie si o colosala parsivenie , biped hermafrodit , sunt atributele pe care ti-ai cladit imbeciltatea si lipsa de caracter , ba topirlane primitiv. care ai deversat un everest de kkt inaintea si-n capul oricui, pe acest forum , otreapa zoioasa ! ia-ti saminta inapoi, scirnavie !

SIKTIR !
creatie, revelatie, imaginatie: KANCI, basineta shtoarfoneta!

plagiezi ca o tuta nesimtita si postezi textele altora, stoarfoneta infecta, deoarece tigva ta este vacuumata si zaci intr-o ipocrize mocirloasa, prostie absluta si-o insolenta infinita, fapt pentru care, pana si acele ,citez "bune prietene de-o viata" pe care le-ai avut, ti-au dat cu flit si te-au mazilit din preajma lor, intr-atat de insalubra social te-au clasificat.

atitudinea si comportamentul infecte, lipsa caracterului, prostia colosala pe care ti-o etalazi nonsalant, rastalmacirilele abjecte si insinuarile insalubre pe care le emana acea tigva vacuumata pe care o porti cu o fudulie inconstienta, excact ca o bipeda imbecilizata lipsita de ratiune si simtul realitatii, ingalato nesimtita, te-au adus intr-o asemenea stare de degradare incat ai ajuns sa fii considerata o existenta bipeda cadaverica intr-o descompunere acceleratacare degaja miasme insuportabile pentru o pesroana rationala si cu simtul realitatii in orice fel de mediu social prin care ti-ai preumbla obscura existenta bipeda lipsita de creier, caracter, reale cunostinte temenice, o atitudine responsabila si un comportament civilizat !

scuteste-ma si marsh in ma-ta de impostoare idioata nesimtita!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2014, ora 17:07

sa fie la tine, onanistule !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2014, ora 17:13

De la: Musetel, la data 2014-12-04 15:56:57Io ma stradui sa percep atat vulgaritatea unora, cat si tendinta de manipulare a altora, dar nu omit realitatea ca doi oameni nu-s identici! Cred ca as putea percepe pana la profunzimea de a intelege inclusiv fiecare miscare a voastra a tuturor, pe aici, prin acest spatiu eteric care ne adaposteste!

Ca ne certam, mai dulce e impacarea! Ca ne iubim, apar si momente in care ne exprimam pur si simplu nemultumirea cand asteptarile ne sunt inselate, in sensul ca pusesem scara poate prea sus pentru interlocutor. In fond, eu nu trebuie sa fiu cum vreti voi! Nici voi, niciunul, nu puteti fi cum vreau eu sa fiti!

No, cam asta am cujetat io in ultimele ore de cand ne incrucisaram existentele pe aciciuca!

Am mai reflectat ceva, dar nu grabesc io lucrurile, asa cum mi-e stilul....Mno....cam asta aveam sa va spun...daca ...conteaza!

mai, Musetelule , cine pe cine manipuleaza si, daca stai numa ' o tzira sa te gindesti : EDUCATIA ce este altceva decit o manipulare facuta decind deschidem ochii si, cu cit am fost mai bine " dresati" , cu atit mai bine educati suntem ?
.....ma rog, este vorba si de structura fiecarui om in parte, unii fiind nobili si delicati din firea lor....la altii, ca la cognitivul shogor, nu se lipi nica' , el fiind grobianul in toata mizeria lui !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2014, ora 17:16

Doamna 4565, va place exprimarea animalului? Nu-i asa ca este simpatic dementul? Dar ce viu este cand revarsa mizeriile ca un wc infundat!!!

Fosta membra 9am.ro

103 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2014, ora 17:22

De la: Black_Friday_, la data 2014-12-04 17:16:39Doamna 4565, va place exprimarea animalului? Nu-i asa ca este simpatic dementul? Dar ce viu este cand revarsa mizeriile ca un wc infundat!!!

GHINION....

De la: gabigabi2, la data 2014-12-04 17:07:12sa fie la tine, onanistule !

"fa" Vinereo !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2014, ora 19:32

De la: gabigabi2, la data 2014-12-04 17:13:37
De la: Musetel, la data 2014-12-04 15:56:57Io ma stradui sa percep atat vulgaritatea unora, cat si tendinta de manipulare a altora, dar nu omit realitatea ca doi oameni nu-s identici! Cred ca as putea percepe pana la profunzimea de a intelege inclusiv fiecare miscare a voastra a tuturor, pe aici, prin acest spatiu eteric care ne adaposteste!

mai, Musetelule , cine pe cine manipuleaza si, daca stai numa ' o tzira sa te gindesti : EDUCATIA ce este altceva decit o manipulare facuta decind deschidem ochii si, cu cit am fost mai bine " dresati" , cu atit mai bine educati suntem ?
.....ma rog, este vorba si de structura fiecarui om in parte, unii fiind nobili si delicati din firea lor....la altii, ca la cognitivul shogor, nu se lipi nica' , el fiind grobianul in toata mizeria lui !

Educatia nu este manipulare! Contest cu vehementa aceasta afirmatie!

Insa pledoaria mea nu o voi prezenta decat dupa ce va veti fi linistit toti shogorii de pe aici, ca ma suparati toti, fara exceptie! Ba, sunt cateva exceptii care nu m-o suparat!

Seara faina tuturor!

Ganditi cu capu' ce-l purtati cu mandrie pe umeri, Atlasilor!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2014, ora 08:23

De la: Musetel, la data 2014-12-04 19:32:17
De la: gabigabi2, la data 2014-12-04 17:13:37

Educatia nu este manipulare! Contest cu vehementa aceasta afirmatie!

Insa pledoaria mea nu o voi prezenta decat dupa ce va veti fi linistit toti shogorii de pe aici, ca ma suparati toti, fara exceptie! Ba, sunt cateva exceptii care nu m-o suparat!

Seara faina tuturor!

Ganditi cu capu' ce-l purtati cu mandrie pe umeri, Atlasilor!

dat fiindca tu gindesti cu capul de pe umeri si noi nu, ia spune tu ce crezi ca e IN FAPT , procesul educational ? la fel ca si cel religios pe care-l primeste copilul de la familia de baza, fie ei parintii, bunicii, rudele si / sau mediul in care traieste si, oricit ar Declama un Stat, oricare ar fi el acela , ca este interzis a se face-n scoala religie, cind copilul a ajuns la scoala are deja o orientare !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2014, ora 13:39

Copilul ajuns la varsta scolara il are pe Dumnezeu, Gabriela. Nu crezi ca ii este suficient sa se descurce in lume? Are dreptul sa isi aleaga ceea in ce va crede, felul in care va fi samd.

Educatia religioasa practicata in scoli o gasesc un abuz si o incadrare a libertatii omului!

Nimeni nu are voie sa indoctrineze copiii, intelegi? Pentru ca ei sunt mult mai inocenti si mai curati decat adultii. Insa pot fi usor manipulati. Daca un dascal imi invata copilul, are toata recunostinta mea. Ma refer la generalitati lumesti si necesare din care copilul meu este testat si care sunt considerate cunostinte bazice in diferite domenii. Dar profesorul nu are dreptul sa imi inchida copilul in gandire! Acolo intervin eu, ca parinte! Ai mai intalnit un om mai liber (chiar si in gandire) decat mine, Gabi?

Povestim, mereu cu drag! Numa' bine! Lustruieste bocanceii si/sau cizmulitele, da' de , da' de trece Mosu' Nicolae pe seara si iti lasa ciocolata cu lapte si o bota -simbolul Miculasului! Sunt singurele bote ce le-as putea oferi vreodata! Si sunt traditia româneasca, (botele, nu io, io sunt amalgam de traditii culese de prin toate colturile de lume unde am poposit... ) nu o lasati sa piara! Io pastrez ce stiu, ce cunosc si ce pot si ce imi amintesc ca stiu, cunosc si pot. Si incerc sa transmit la randu-mi, macar copilului meu, poate uneori ii invat si pe cei de aici, din Franta, cate putin da' bun si bine despre poporul român autentic din care fac parte cu mandrei! Ei, stiu ca de suparare ca ar fi iesit Ponta presedinte, as fi dezertat!Dar din nou bunul Dumnezeu ne-a fost alaturi si ne-a permis sansa de schimbare! Uniti, frati români, nu altfel!

Daca te mai certi cu mine o singura data pe considerentu' ca sunt neutra politic vorbind, imi sterg contu' si ma vei avea pe constiinta virtuala toata viata, Gabi! Promit sa aplanez orice aparent conflict cu oricine! Promit sa ies in cazul in care ma suparati careva! Voi ce promisiuni imi faceti?

O zi faina tuturor!

Pagini: << 29 30 31 32 33 34 35 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Intrebari....ciudate.
Mergi la: