back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Intrebari....ciudate.

Pagini: << 28 29 30 31 32 33 34 35 >> Sari la pagina:

EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 20:18

Fiecare percepe realitatea prin prisma capacitatii sale de intelegere.

,Tu sa nu te tragi cu mine de sireturi, intrucat eu ma port descult" Nichita Stanescu
EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 20:20

Am si eu o intrebare ciudata; ce castigam fiecare dintre noi, daca ne duelam pe forumuri?

Raporteaza abuz de limbaj
,Tu sa nu te tragi cu mine de sireturi, intrucat eu ma port descult" Nichita Stanescu
Fosta membra 9am.ro

73 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 17:39

De la: 9am_4565, la data 2014-11-11 20:18:35Fiecare percepe realitatea prin prisma capacitatii sale de intelegere.

nu-I sufficient...

pri prisma bagajului de cunostinte stiintifice accumulate in tartacuta si apoi prin acea prisma cognitiva care i-a fost daruita de mama natura si pe care individual s-a straduit sa si-o capaciteze cu date certe si perfectioneze cu o intelegere exacta, realist-anticipativ-creative.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 09:12

oi bate tu moneda pe cognitia ta, dar nu prea intelegi ce spune unul sau altul ! CAPACITATEA de Intelegere a fiecaruia depinde de exact ce-ai insirat tu acolo cu atit de multe vorbe ca sa ne arati cit esti de citit si se subintelege ca daca " materialul " de baza lipseste si capacitatea se reduce !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 09:14

De la: 9am_4565, la data 2014-11-11 20:20:53Am si eu o intrebare ciudata; ce castigam fiecare dintre noi, daca ne duelam pe forumuri?

dar la o sala de antrenament de ce ne ducem ?

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 11:05

De la: gabigabi2, la data 2014-11-14 09:12:34
oi!

nici la "oi" n-ai face fatza fara pic de minte-n teasta !

EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 18:57

De la: gabigabi2, la data 2014-11-14 09:14:24
De la: 9am_4565, la data 2014-11-11 20:20:53Am si eu o intrebare ciudata; ce castigam fiecare dintre noi, daca ne duelam pe forumuri?

Sa ne pastram ,,in forma"

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 16:38

De la: H44kon, la data 2014-11-14 11:05:58
De la: gabigabi2, la data 2014-11-14 09:12:34
oi!

nici la "oi" n-ai face fatza fara pic de minte-n teasta !

ii spui chestia asta cu " oi " si lui Rabdu ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 16:40

De la: 9am_4565, la data 2014-11-14 18:57:12
De la: gabigabi2, la data 2014-11-14 09:14:24

Sa ne pastram ,,in forma"

ieeexact , sa ne pastram in forma agresiva de JUCATOR ....fie el ca pres. de Tara sau combatant pe un forum !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 16:42

De la: nastasemihail, la data 2009-02-26 02:11:36De ce mincam?
Iar cind nu mincam mai multe zile simtim o caldura pe care nu o simtim in alte ocazii.

de 5 ani vreau sa-ti dau raspunsul la partea a doua a acestei intrebari, dar m-am gindit ca deja l-ai gasit singur !
il stii sau ti-l spun eu ?

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Noiembrie 2014, ora 15:24

De la: Musetel, la data 2014-11-11 13:35:26
De la: nastasemihail, la data 2014-11-11 07:18:42De ce unii oameni vad numai prosti, practic ii vad pe toti prosti din jurul lor.

Nu e cazul meu, eu ii vad pe toti destepti.

Iti multumesc, Mihai. Si eu te iubesc!

Ti-am vorbit despre legea imaginii in oglinda... vreodata?

Mi-ar face placere sa povestim, doar sa fim amandoi de fata. Vorba ta: Sa fim amandoi on line!

In realitate nu exista nici o lege.
Legile sint inventate ptr a fixa ceva ca sa se poata misca altceva.

Si in ecuatii e asa.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2014, ora 15:27

De la: gabigabi2, la data 2014-11-15 16:42:13
Iar cind nu mincam mai multe zile simtim o caldura pe care nu o simtim in alte ocazii.

de 5 ani vreau sa-ti dau raspunsul la partea a doua a acestei intrebari, dar m-am gindit ca deja l-ai gasit singur !

Il stiu partial. dar nu-mi explic cum unii oameni nu maninca deloc, daca e asa.

Cind nu maninci multe zile, tot slabesti.

Dar ce e ciudat, cum apare acea energie formidabila la actiuni instantanee. Ca nu prea tine aia cu adrenalina. Pina apare adrenalina in muschi ai fi deja mort.

Au legatura una cu alta.

noi avem de fapt ceva ce ne permite sa ne miscam instant, si nu e in interior. Presupun. posibil sa gresesc dar e interesant fenomenul.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Noiembrie 2014, ora 15:45

De la: nastasemihail, la data 2014-11-17 15:27:56

Dar ce e ciudat, cum apare acea energie formidabila la actiuni instantanee. Ca nu prea tine aia cu adrenalina. Pina apare adrenalina in muschi ai fi deja mort.

Au legatura una cu alta.

noi avem de fapt ceva ce ne permite sa ne miscam instant, si nu e in interior. Presupun. posibil sa gresesc dar e interesant fenomenul.

se spune ca foamea ascute mintea , ceea ce-nseamna, de fapt, o crestere a fortei psihice , iar caldura resimtita facind foame, este rezultatul arderii grasimioarelor depuse anterior .....aceea energie ce se manifesta-n situatie critica , inclin sa cred ca provine din declansarea acelei forte interioare nascuta prin " ascutirea mintii " si transcederea altor planuri !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2014, ora 16:27

De la: gabigabi2, la data 2014-11-17 15:45:35
De la: nastasemihail, la data 2014-11-17 15:27:56

Au legatura una cu alta.

se spune ca foamea ascute mintea , ceea ce-nseamna, de fapt, o crestere a fortei psihice , iar caldura resimtita facind foame, este rezultatul arderii grasimioarelor depuse anterior .....aceea energie ce se manifesta-n situatie critica , inclin sa cred ca provine din declansarea acelei forte interioare nascuta prin " ascutirea mintii " si transcederea altor planuri !

Intrebarea mea cu mincatul si cu energia ce apare la actiuni instantanee, ar avea un raspuns,
E vorba de energia ce nu este localizata chiar in corp. e cu mult mai mare.
Iar aceasta energie ce e tot noi, se comporta ca un exoschelet, si actioneaza direct asupra muschilor fara intermediul sistemului nervos. La asta ma refeream.
Si energia nu e luata din mincare, e luata direct din mediu.
O ipoteza.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2014, ora 16:29

Sint studii ce arata ca energia consumata in anumite situatii de oameni e cu mult mai mare decit ce ar putea pune la dispozitie corpul nostru.
Nu se pot explica energiile declansate in actiuni extreme decit prin existenta unor energii externe corpului.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2014, ora 16:30

Unii cistiga...razboiul.
Adica razboiul devine proprietatea lor.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2014, ora 18:40

De unde vine prenumele Andreea si ce semnificatii are acesta?

Semnificatiile numelui Andreea sunt barbatie si curaj

Numele Andreea este corespondentul feminin al numelui de origine greaca Andrei. Raspandit si frecvent, de veche traditie la romani, Andrei reproduce numele grecesc Andreas, bine atestat in epoca greco-romana, explicat prin 'andreia' - barbatie, curaj. Totodata, este cunoscuta si provenienta numelui din cuvantul 'andras' – barbat.

Numele grecesc, patruns in latina si chiar in ebraica, se raspandeste rapid in lumea crestina datorita unuia dintre cei 12 apostoli ai lui Iisus. Sfantul Andrei, in calendarul crestin-ortodox, este sarbatorit pe 30 noiembrie, zi cunoscuta si drept 'cap de iarna'.

Andreea este unul dintre cele mai populare nume romanesti. Provine de la grecescul Andreas, ce inseamna barbatie sau curaj. Prenumele a patruns rapid si in cultura latina si ebraica, avand o simbolistica religioasa.

A fost purtat de Sfantul Andrei, unul dintre cei 12 apostoli ai lui Iisus. Apostolul a fost proclamat si "ocrotitorul Romaniei", in 1997.

A
N
D
R
E
E
A

Legendele spun ca prenumele poarta noroc celor care il poarta. Fetele botezate Andreea sunt sociabile, darnice, intreprinzatoare si placute tuturor.

Numele se preteaza mai multor apelative sau diminutive: Andrusca, Drusca, Andra, Anda, Deea, Andreiusa, Anduta etc.

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 30 Noiembrie 2014, ora 20:48

"Fetele botezate Andreea sunt sociabile, darnice, intreprinzatoare si placute tuturor"

EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 15:49

Ce-ati facut ca de la sfantul Andrei, a disparut Hakonul?
Nu mi-a prea placut limbajul lui dar era un personaj viu, pitoresc ce mai anima forumul. I se simte lipsa.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 16:12

De la: 9am_4565, la data 2014-12-02 15:49:22Ce-ati facut ca de la sfantul Andrei, a disparut Hakonul?
Nu mi-a prea placut limbajul lui dar era un personaj viu, pitoresc ce mai anima forumul. I se simte lipsa.

Io caut sa fac lumina intr-un caz familial de deces in urma unui accident de munca al unui nepot, tata de familie si intretinator de familie, intr-o tara europeana. Ma poti ajuta cu informatii? Care e procedura in astfel de cazuri? Corpul i- ajuns in tara dupa 2 saptamani! De unde sa incep, oare? Tanarul a fost ingropat azi, habar nu am ce or facut cei de la criminalistica si procuratura!!!

In rest, ma cert cu toti cei ce imi stau in cale si nu ma lasa sa avansez.

Dar tu?

Si mie imi lipseste Hakon! Il readucem noi inapoi, va reveni!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 16:14

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-30 20:48:04"Fetele botezate Andreea sunt sociabile, darnice, intreprinzatoare si placute tuturor"

Da, da! Da' nu le-ai vazut manuind sabia in afara tecii! Pazea, ficior, pazea! Nu ma cauta, ca s-ar putea sa te convoc la duel!

EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 23:23

De la: Musetel, la data 2014-12-02 16:12:30
De la: 9am_4565, la data 2014-12-02 15:49:22Ce-ati facut ca de la sfantul Andrei, a disparut Hakonul?

Io caut sa fac lumina intr-un caz familial de deces in urma unui accident de munca al unui nepot, tata de familie si intretinator de familie, intr-o tara europeana. Ma poti ajuta cu informatii? Care e procedura in astfel de cazuri? Corpul i- ajuns in tara dupa 2 saptamani! De unde sa incep, oare? Tanarul a fost ingropat azi, habar nu am ce or facut cei de la criminalistica si procuratura!!!

Dar tu?

Bravo Misule! Mi-ai pus niste intrebari... in ton cu titlul topicului. Nu ma pricep la criminalistica.
In ceea ce priveste cearta, nu rezolvi mare lucru daca nu ne si bati pe cei ce-ti stam in cale.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2014, ora 06:21

Am uns cu usturoi forumul si a crapat moroiul.

Daca ii simtiti lipsa, pot sa va jignesc eu la foc continuu si sa va injur de toate cele, incepand de la obiecte de uz caznic, brisca, lingura, furculita....pana la legume, cum ar fi ceapa.

In cazul asta, fiind voi cei (cele) injurati (injurate), o sa "se rada" si cei care au fost facuti albie de porci atata timp de catre "viul" rahatel pansat.

Daca ma rugati frumos, o sa incep chiar de astazi sa va tavalesc.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2014, ora 07:02

De la: Black_Friday_, la data 2014-12-03 06:21:03

Daca ii simtiti lipsa, pot sa va jignesc eu la foc continuu si sa va injur de toate cele, incepand de la obiecte de uz caznic, brisca, lingura, furculita....pana la legume, cum ar fi ceapa.

In cazul asta, fiind voi cei (cele) injurati (injurate), o sa "se rada" si cei care au fost facuti albie de porci atata timp de catre "viul" rahatel pansat.

youtu.be/yDPia1qVp9Y?list=PLmvt4WahpRREhT4gH_5fNF1TFRcWWAUDT

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2014, ora 07:40

youtu.be/Vj74kPdp4PA

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2014, ora 08:33

De la: 9am_4565, la data 2014-12-02 23:23:44
De la: Musetel, la data 2014-12-02 16:12:30

Dar tu?

Bravo Misule! Mi-ai pus niste intrebari... in ton cu titlul topicului. Nu ma pricep la criminalistica.
In ceea ce priveste cearta, nu rezolvi mare lucru daca nu ne si bati pe cei ce-ti stam in cale.

Imi amintesti de o veche prietena cu ''bravo Misule!''. Nu mai stiu nimic de ea.

Hmmm... Intr-o vreme , in generala, mi-a strafulgerat ideea de a face cariera in criminalistica. aveam un vecin care imi era model. Astfel am dat la bio-chimie; Tintisem laboratorul, politia stiintifica. Insa , ulterior, mi-am schimbat planurile. Am absolvit cu brio contabilitate siam diploma (neplagiata!!!) in management.

Iar daca conjunctura nationala nu mi-a permis sa ma dezvolt dupa cum am vrut, am parasit acest sistem obstructionant. Sunt in afara tarcului (a tarii!) de 12 ani si iubesc ceea ce sunt, ceea ce am si ceea ce fac.

E randul tau, prietene! Nu iti ofer postul de a-mi sta in cale in aceasta societate forumistica si virtuala si nici in viata noastra in general. Vrei sa imi stai alaturi?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2014, ora 08:35

De la: Black_Friday_, la data 2014-12-03 06:21:03

Taurash? Scoate fumu' pe urechile-ti ciunte, scoate coarnele din pamant si hai sa te dau de pamant cu tranzitivul a asuma!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2014, ora 08:38

Pssss, Taurashu' de serviciu? Ai noroc ca am intrevedere cu bancheru' peste putin timp si am de pregatit actele. Iti las oportunitatea sa citesti toate dictionarele explicative romane existente in toata baza ta de date! Considera-te in avantaj! Pentruputin timp! Hai, serveste!

Pregateste-te, te secer, nu altceva! Te ciuruiesc, ceapa ta incult si de indolent si de fudul ce esti!

'nteles, Mucea_Cios?

EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2014, ora 09:02

`Neata lume! Servus Musetico! Da, imi face placere sa stau alaturi de cei ce ma agreeaza.

O zi faina !

EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2014, ora 09:07

Florioane, puteai sa te limitezi la raspunsul cu moroiul; era suficient fara a doua postare cu ceapa si linkul. Nu de alta dar nu-s eu George de care aminteai cand am reaparut pe forum.
In privinta Hakonului, nu-mi fac probleme. Va reaparea el si pe multi va popi. Va fi din nou ce a fost si mai mult decat atat.

Pagini: << 28 29 30 31 32 33 34 35 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Intrebari....ciudate.
Mergi la: