back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Pe cine il credeti pe ,dumnezeu,sau pe isus

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

PACIFISTA

299 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 03:41

Darwin este mai credibil decit Dumnezeu care este o nascocire,Lenin este mai credibil decit Isus ,munca a dus la evolutia omului,dar multi cretini si lenesi au infiintat misticismul ,iar hotii ,sarlatanii ,au profitat de prostime pentru ai exploata prin religie.Cei care abia au coborit din copac ,proslavesc pe Dumnezeu fiind tot in stadiul de animale fricoase,iar cei care freaca menta lui Isus sint niste maimute paroase involuate,LA MUNCA !

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
hocadan

45 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 09:42

Pt Sabrina Prodan

1 Vad ca tot dai din colt in colt si eviti raspunsurile ,atunci daca asa vrei zimi te rog ,unde sa ma interesez dupa parerea ta ,prima data ?daca nu pe Internet,Forumuri ,ceia ce ai dreptate este ca binenteles ca nu sintem in JUNGLA si deaceia avem azi alte misloace de comunicare,daca pentru mine nu ii bun forumul, ,pentru, SFINTI PARINTI care au deschise pagini, pe internet si isi promoveaza crezul lor ,ei au VOIE?si daca ii intreb ceva la care nu prea au argumente solide pentru a raspunde sti ce fac ei? in acest caz, nimic eczat ca tine adica nu raspund

2 Zici apoi de IUBIRE SFINTA ,de exz tu pe cine IUBESTI ,daca DUMNEZEU tea inzestrat cu CUNOASTEREA,si TALMACIREA BIBLIEI ,tea LUMINAT,mai mult este si porunca in sensul acesta sati iubesti aproapele,atunci daca cineva iti cere ajutorul si nu il dai,mai mult si judeci persoana ca NU MERITA, eu in cazul acesta te intreb PE CINE SLUJESTI INTRADEVAR, dupa parerea mea numai CRESTINA esti cu NUMELE nu si cu FAPTELE.cum ramine cu OAIA RATACITA?

3 Zici ca este o inbecilitate deschiderea acestui subiect ,dar numi raspunzi concret la nici o intrebare sa imi areti contrariu, CU ARGUMENTE DIN BIBLIE CA EU NU AM DREPTATE ,apoi suti caci cuvintele tale sin corecte care ? daca numai praf arunci

4 Apoi zici caci sint paralel cu biblia ,eu zic ca ai DREPTATE ca nu vad intradevar CONTINUTUL, dar tu ce faci in acest caz ,TE FALESTI CA AI AJUNS LA UN NIVEL FOARTE MARE SI INTELEGI TOATA LUCRAREA LUI DUMNEZEU, si pe mine oaia ratacita ma lasi in intuneric

5 Pentru cine asi reprezenta un pericol public?poate asta ii invatatura la care ai ajuns ,daca nu ai argumente solide sa ma poti contrazice,atunci se poate sa devin ,,PERICOL'' pentruca sar putea ca o credinta sa isi piarda din VOTANTI, si cred ca acesta ii ADEVARUL ,de ce nu fac dezbateri religioase televizate , cu toti reprezentanti diferitelor religi CRESTINE.

hocadan

45 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 10:16

Pt pink
Iti multumesc pentru aprecierea facuta
Dar sa sti ca si eu am fost invatat sa cred in DIVINITATE exzact ca tine binenteles fara a cunoaste intradevar ce scrie in BIBLIE ,insa dupa o anumita inprejurare in urma cu 3-4 ani am inceput sa citesc BIBLIA si pe masura ce inaintam ,mi se nastea din ce in ce mai multe intrebari,la citeva dintre ele am gasit raspunsul ,de la diversi credinciosi sau de la reprezentanti lor,dar au ramas inca foarte multe intrebari fara raspuns valabil
De aceia am deschis acest Topic ,poate voi reusi sa mai descopar citeva raspunsuri ,si in final sa vad intradevar daca BIBLIA SPUSA in VECHIUL TESTAMENT ,dupa care neam infintat si noi ORTODOXI ,este REALA sau sintem numai niste CLONE deviati din adevaratul Dumnezeu zis in Vechiul Testament
Si toate acestea au inceput .Pe baza uni nedumeriri ,si la care nu am gasit inca raspuns este urmatoarea
Daca la sfirsitu tuturor lucrurilor Dumnezeul noului testament adica Isus ,ne zice si recunoaste cine vor pieri in focul ghenei adica in apocalipsa la capitolul 21verstetul 8
Dar cit despre fricosi, necredinciosi, schirbosi, ucigasi ,curvari, vrajitori ,INCHINATORI LA IDOLI, si toti mincinosi ,partea lor este in iazul care arde cu foc ,si cu pucioasa ,adica moartea a doua
Deci noi la ce ne inchinam ?
Aceasta a fost prima nedumerire ,apoi au aparut altele mai mari.dar sper sa le aflu si raspunsul

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 10:21

Dasca sinteti atenti, se spune 1000 ani, Dumnezeu. 1000 ani IIsus. Si nu ma contraziceti, ca am citit si eu biblia.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

130 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 14:03

De la: nicobekesi, la data 2009-05-25 23:57:09
De la: sabina_prodan, la data 2009-05-25 23:04:21
De la: pink_, la data 2009-05-25 18:31:36Buna

F interesant subiectul deschis, felicitari celui care l a initiat, asta dovedeste interesul despre altfel de "lucruri" , o preocupare ... :)
Da, si eu cred in Trinitate: Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Fiul, Dumnezeu Duhul Sfant. Sunt unul si aceeasi dar cu atributii diferite: Dumnezeu Tatal - creator etc, Dumnezeu Fiul: Rascumparator,Mijlocitor; Dumnezeu Duhul Sfant: Mangaietor.

Domnisoara Sabina ,nu are rost sa te mai complici cu acest topic,ca nu ai cu cine sa vorbesti,o sa o tineti asa pana la Craciun,el pe a lui ,tu pe a ta......si noi , cei de pe Forum ,nu suntem animale si nu suntem nici in , nici din Jungla ,cum vroiai sa spui....asa ca te rog....

Doamna, domnisoara sau domnule Nicobekesi, dumneavoastra sunteti "off topic!" , nu eu.

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 14:08

De la: hocadan, la data 2009-05-26 10:16:22Deci noi la ce ne inchinam?

Eu ma inchin ca si "sfanta" biserica la dolar, la euro, la leutul nostru.

Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 14:17

De la: 9am010893, la data 2009-05-26 03:41:10Darwin este mai credibil decit Dumnezeu care este o nascocire,Lenin este mai credibil decit Isus ,munca a dus la evolutia omului,dar multi cretini si lenesi au infiintat misticismul ,iar hotii ,sarlatanii ,au profitat de prostime pentru ai exploata prin religie.Cei care abia au coborit din copac ,proslavesc pe Dumnezeu fiind tot in stadiul de animale fricoase,iar cei care freaca menta lui Isus sint niste maimute paroase involuate,LA MUNCA !

9am010893, Darwin A FOST un NEFERICIT care s-a cufundat in STUDIUL MATERIEI avand, SARACUL, iluzia ca va gasi ceva ca sa-l atace pe Dumnezeu :))))) Haios nene.....

Lenin, alt DRAC, cu alte instrumente........

MUNCA.... in contextul dumneavoastra este de fapt RAZVRATIRE, si ea duce la AUTODISTRUGERE, nu la evolutie.....

"Lenesii au infiintat misticismul".... nu stiu ce inseamna misticism pentru dumneavoastra....Iar "hotii, sarlatanii au profitat de prostime pentru ai exploata prin religie" ....da asa este... asa sunt cei ERETICI si restul epitetelor se potrivesc de minune tot acestora...Dar banuiesc ca dumneavoastra nu stiti ce inseamna erezie.. Am impresia ca v-ati nascut in jungla si cum ati ajuns in asa zisa "civilizatie" incepeti si vomitati "pareri" despre niste chestii de care HABAR nu aveti...

Dumnevoastra, in primul rand, trebuie sa treceti LA MUNCA, si nu la aruncat mizerii pe forum.

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 14:24

De la: sabina_prodan, la data 2009-05-26 14:17:25

MUNCA...in contextul dat de tine, asta ai vrut sa zici, este de fapt RAZVRATIRE , si ea duce la AUTODISTRUGERE, nu la evolutie... Da, da ...

Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 14:28

Domnisoara cea corecta ,desteapta si perfecta, incepi sa -mi fi antipatica,ia-ti jucariille si desteptaciunea si cara-te in lumea ta perfecta,lasa-ne pe noi cu ,,jungla noastra,,

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:06

De la: 9am010893, la data 2009-05-26 03:41:10Darwin este mai credibil decit Dumnezeu care este o nascocire,Lenin este mai credibil decit Isus ,munca a dus la evolutia omului,dar multi cretini si lenesi au infiintat misticismul ,iar hotii ,sarlatanii ,au profitat de prostime pentru ai exploata prin religie.Cei care abia au coborit din copac ,proslavesc pe Dumnezeu fiind tot in stadiul de animale fricoase,iar cei care freaca menta lui Isus sint niste maimute paroase involuate,LA MUNCA !

9am010893, Darwin A FOST un NEFERICIT care s-a cufundat in STUDIUL MATERIEI avand, SARACUL, iluzia ca va gasi ceva ca sa-l atace pe Dumnezeu :))))) Haios nene.....

MUNCA.... in contextul dumneavoastra este de fapt RAZVRATIRE, si ea duce la AUTODISTRUGERE, nu la evolutie.....

"Lenesii au infiintat misticismul".... nu stiu ce inseamna misticism pentru dumneavoastra....Iar "hotii, sarlatanii au profitat de prostime pentru ai exploata prin religie" ....da asa este... asa sunt cei ERETICI si restul epitetelor se potrivesc de minune tot acestora...Dar banuiesc ca dumneavoastra nu stiti ce inseamna erezie.. Am impresia ca v-ati nascut in jungla si cum ati ajuns in asa zisa "civilizatie" incepeti si vomitati "pareri" despre niste chestii de care HABAR nu aveti...

Dumnevoastra, in primul rand, trebuie sa treceti LA MUNCA, si nu la aruncat mizerii pe forum.

citeste pe Gogle; Sintem aici de miliarde de ani

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:06

De la: hocadan, la data 2009-05-26 09:42:30Pt Sabrina Prodan
1 Vad ca tot dai din colt in colt si eviti raspunsurile ,atunci daca asa vrei zimi te rog ,unde sa ma interesez dupa parerea ta ,prima data ?daca nu pe Internet,Forumuri ,ceia ce ai dreptate este ca binenteles ca nu sintem in JUNGLA si deaceia avem azi alte misloace de comunicare,daca pentru mine nu ii bun forumul, ,pentru, SFINTI PARINTI care au deschise pagini, pe internet si isi promoveaza crezul lor ,ei au VOIE?si daca ii intreb ceva la care nu prea au argumente solide pentru a raspunde sti ce fac ei? in acest caz, nimic eczat ca tine adica nu raspund

2 Zici apoi de IUBIRE SFINTA ,de exz tu pe cine IUBESTI ,daca DUMNEZEU tea inzestrat cu CUNOASTEREA,si TALMACIREA BIBLIEI ,tea LUMINAT,mai mult este si porunca in sensul acesta sati iubesti aproapele,atunci daca cineva iti cere ajutorul si nu il dai,mai mult si judeci persoana ca NU MERITA, eu in cazul acesta te intreb PE CINE SLUJESTI INTRADEVAR, dupa parerea mea numai CRESTINA esti cu NUMELE nu si cu FAPTELE.cum ramine cu OAIA RATACITA?

3 Zici ca este o inbecilitate deschiderea acestui subiect ,dar numi raspunzi concret la nici o intrebare sa imi areti contrariu, CU ARGUMENTE DIN BIBLIE CA EU NU AM DREPTATE ,apoi suti caci cuvintele tale sin corecte care ? daca numai praf arunci

4 Apoi zici caci sint paralel cu biblia ,eu zic ca ai DREPTATE ca nu vad intradevar CONTINUTUL, dar tu ce faci in acest caz ,TE FALESTI CA AI AJUNS LA UN NIVEL FOARTE MARE SI INTELEGI TOATA LUCRAREA LUI DUMNEZEU, si pe mine oaia ratacita ma lasi in intuneric

5 Pentru cine asi reprezenta un pericol public?poate asta ii invatatura la care ai ajuns ,daca nu ai argumente solide sa ma poti contrazice,atunci se poate sa devin ,,PERICOL'' pentruca sar putea ca o credinta sa isi piarda din VOTANTI, si cred ca acesta ii ADEVARUL ,de ce nu fac dezbateri religioase televizate , cu toti reprezentanti diferitelor religi CRESTINE.

1. Nu "dau din colt in colt", dumneavoastra procedati astfel aici, crezand ca veti avea acces la ceva. Dar nu aveti, pentru asta trebuie sa MUNCITI, in primul rand.
"Unde sa ma interesez dupa parerea ta, prima data?" Adica daca va spun, chiar veti face intocmai? Nu ma faceti sa rad...
Mai mult decat orice, astazi avem mijloace de prosteala si de mizerie, mai putin "de comunicare", asa ca era mai bine in JUNGLA.
"SFINTI PARINTI", nu promoveaza "crezul lor". Prin acele site-uri nu vor sa faca decat ceea ce faceau atunci cand dadEau marturie scrisa. Dar ce dr_ _ _ aveti cu ei, oare nu vedeti pe toti ceilalti, mizerabili care tampesc lumea cu imbecilitatea si infectiile lor... Exemplu de seama ... mass media

Daca va dati vre-o sansa in viata aceasta si veti ajunge la un om cu viata sfanta pentru a va LAMURI , atunci sa stiti ca SFINTII dezvaluie tot ce trebuie sa stiti, dar numai celor care-l cauta asa cum cel ce se inneaca isi doreste sa respire. Daca va duceti la el doar ca sa-i testati cunostintele s-ar putea sa-l gasiti mut pentru dumneavoastra, sau sa nu-l gasiti acolo.. stiind cine are sa vina sa-i ceara "lamuriri"...

2. Nu am scris "iubire sfanta", asa va place dumneavoastra sa transformati si sa murdariti ceea ce am scris eu initial. Dumnezeu are grija de mine... Si mai aveti tupeul sa va credeti "oaia ratacita". Prin felul in care v-ati exprimat pana acum, numai "oaia ratacita" nu pareti. Daca-mi permiteti, sunteti un razvratit, care chiar si daca i s-ar arata dumnezeu, tot ar sta apoi impotriva Lui.

3. Nu raspund imbecilitatilor. Ci doar arat ceea ce este. Atat. Pai ARGUMENTELE catati-le, nu asteptati sa le primiti aici pe tava domnule care va credeti "oaia ratacita". Si dumneavoastra aruncati praf, nu eu. Incepeti sa reactionati ca un demonizat la exorcizare.

4.Dumneavoastra aveti numai impresii si prejudecati. Fortata de imprejurari, adica pentru ca imi cereati raspunsuri clare, am inceput sa va arat ca numai cine depune EFORT PERSONAL SI SUSTINUT ajunge la un rezultat. Si inca observ ca va legati de "oaia ratacita". Chiar nu va este rusine? Oaia ratacita nu procedeaza ca dumneavoastra. Ia cercetati Biblia, domnule care aveti impresia ca sunteti crestin...

5. Prezentati pericol public pentru oricine, atunci cand exprimati in scris sau verbal o anumita elucubratie cu privire la acest domeniu. Inca o data. Nu veti primi nimic. Nici un ARGUMENT. trebuie sa MUNCITI PENTRU A AJUNGE LA ELE. PUNCT.

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:08

De la: cifra66, la data 2009-05-26 15:06:18

citeste pe Gogle; Sintem aici de miliarde de ani

Evident... cine nu vrea sa afle Adevarul... cine incearca sa evite pe cat posibil contactul cu realitatea se avanta in orice.. numai in cautarea Adevarului nu... Asa cum v-ati chinuit sa dati de o asemenea tampenie pe google, de ce nu va chinuiti sa aflati si adevarul?

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:10

De la: nicobekesi, la data 2009-05-26 14:28:09Domnisoara cea corecta ,desteapta si perfecta, incepi sa -mi fi antipatica,ia-ti jucariille si desteptaciunea si cara-te in lumea ta perfecta,lasa-ne pe noi cu ,,jungla noastra,,

E te scârț, că nu îmi dați dumneavoastră mie ordine. Sâc !!!!

LYLYKAE

309 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:14

Am citit :Sintem aici de miliarde de ani"cam astai purul ADEVAR,degeaba se incearca sa ne arunce in intuneric cu religia si politica tot felul de excroci si invataceii lor

http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:20

De la: sabina_prodan, la data 2009-05-26 15:10:05
De la: nicobekesi, la data 2009-05-26 14:28:09Domnisoara cea corecta ,desteapta si perfecta, incepi sa -mi fi antipatica,ia-ti jucariille si desteptaciunea si cara-te in lumea ta perfecta,lasa-ne pe noi cu ,,jungla noastra,,

Dar tu îți permiți să dai directive la toți cei ce nu te aprobă și au alte păreri....
Hai sictir....că ești ipocrită!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:24

De la: sabina_prodan, la data 2009-05-26 15:08:41Evident... cine nu vrea sa afle Adevarul... cine incearca sa evite pe cat posibil contactul cu realitatea se avanta in orice.. numai in cautarea Adevarului nu... Asa cum v-ati chinuit sa dati de o asemenea tampenie pe google, de ce nu va chinuiti sa aflati si adevarul?

Care adevar? Adevarul este ca exista 112 si trebuie sa-l apelezi in astfel de cazuri.

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:27

De la: hocadan, la data 2009-05-26 10:16:22Pt pink
Iti multumesc pentru aprecierea facuta
Dar sa sti ca si eu am fost invatat sa cred in DIVINITATE exzact ca tine binenteles fara a cunoaste intradevar ce scrie in BIBLIE ,insa dupa o anumita inprejurare in urma cu 3-4 ani am inceput sa citesc BIBLIA si pe masura ce inaintam ,mi se nastea din ce in ce mai multe intrebari,la citeva dintre ele am gasit raspunsul ,de la diversi credinciosi sau de la reprezentanti lor,dar au ramas inca foarte multe intrebari fara raspuns valabil
De aceia am deschis acest Topic ,poate voi reusi sa mai descopar citeva raspunsuri ,si in final sa vad intradevar daca BIBLIA SPUSA in VECHIUL TESTAMENT ,dupa care neam infintat si noi ORTODOXI ,este REALA sau sintem numai niste CLONE deviati din adevaratul Dumnezeu zis in Vechiul Testament
Si toate acestea au inceput .Pe baza uni nedumeriri ,si la care nu am gasit inca raspuns este urmatoarea
Daca la sfirsitu tuturor lucrurilor Dumnezeul noului testament adica Isus ,ne zice si recunoaste cine vor pieri in focul ghenei adica in apocalipsa la capitolul 21verstetul 8
Dar cit despre fricosi, necredinciosi, schirbosi, ucigasi ,curvari, vrajitori ,INCHINATORI LA IDOLI, si toti mincinosi ,partea lor este in iazul care arde cu foc ,si cu pucioasa ,adica moartea a doua
Deci noi la ce ne inchinam ?
Aceasta a fost prima nedumerire ,apoi au aparut altele mai mari.dar sper sa le aflu si raspunsul

Mai exact, nu ati specificat ce BIBLIE ati RASFOIT. Pai logic ca daca ati citit-o de capul vostru, ca aveti intrebari . Si veti ramane cu ele o eternitate si sau cu lamuririle lor handicapate, daca nu cautati claritatea acolo unde trebuie.

"poate voi reusi sa mai descopar cateva raspunsuri"... =)) Deci daca cineva va indruma spre cineva sau ceva de citit ii urmati imediat sfaturile??

"dupa care neam infintat si noi ORTODOXI ,este REALA sau sintem numai niste CLONE deviati din adevar" =))))) Va tavaliti in chinuri se pare. Sau impresia asta va place sa o lasati. Dar de ce nu cercetati? Va intreb negru pe alb. De ce nu cercetati sa aflati ce inseamna BIBLIA ( in intregime), ORTODOXIA? Aveti niste pareri tampite si lipsite de logica.

"Deci noi la ce ne inchinam?" Care "noi"? Cine este acest "noi"?
Ca daca va includeti pe dumneavoastra si intreaga comunitate asemenea dumnevoastra e limpede ca va inchinati SATANEI.
repet: Aici nu veti afla nimic .. nici un raspuns. PUNCT

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:28

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-26 15:24:04
De la: sabina_prodan, la data 2009-05-26 15:08:41Evident... cine nu vrea sa afle Adevarul... cine incearca sa evite pe cat posibil contactul cu realitatea se avanta in orice.. numai in cautarea Adevarului nu... Asa cum v-ati chinuit sa dati de o asemenea tampenie pe google, de ce nu va chinuiti sa aflati si adevarul?

Care adevar? Adevarul este ca exista 112 si trebuie sa-l apelezi in astfel de cazuri.

Se pare ca aveti chef de glume... De ce scrieti pe acest forum daca sunteti paralel cu subiectul?

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:29

De la: Dorulet, la data 2009-05-26 15:20:16

Dar tu îți permiți să dai directive la toți cei ce nu te aprobă și au alte păreri....

Dumneavoastra sunteti exact cum ati aruncat in scris.. Sa le inghitit pe toate numai si numai dumnevoastra. Asa sa va ajute Dumnezeu.

Eu ma straduiesc sa fiu un crestin, si nu pot sa stau deoparte cand lumea plictisita si dornica de blasfemii deschide asemenea discutii hidoase si blasfemitoare.

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:31

De la: mielusica, la data 2009-05-26 15:14:07 Am citit :Sintem aici de miliarde de ani"cam astai purul ADEVAR,degeaba se incearca sa ne arunce in intuneric cu religia si politica tot felul de excroci si invataceii lor

Mielusica... excroci sunt cei care vor sa-ti distruga sufletul, daca mai au vre-un suflet pe care sa ti-l distruga. Eu cred ca n-a mai ramas nimic din el.

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:31

Bravo Dorulet ....ai dreptate(ca intotdeauna)

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:32

De la: sabina_prodan, la data 2009-05-26 15:28:16Se pare ca aveti chef de glume... De ce scrieti pe acest forum daca sunteti paralel cu subiectul?

ADEVARUL este ca religia este PARALELA cu REALITATEA. Mai citeste odata si deschide bine ochii "ADEVARUL este ca religia este PARALELA cu REALITATEA". Si inca o data "ADEVARUL este ca religia este PARALELA cu REALITATEA". Daca n-ai inteles ce am vrut sa spun, repet "ADEVARUL este ca religia este PARALELA cu REALITATEA". Daca nici acum, suna te rog la 112.

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:33

De la: nicobekesi, la data 2009-05-26 15:31:24

Bravo Dorulet ....ai dreptate(ca intotdeauna)

Intr-o astfeld e discutie se apluda se..... Ca la un circ dezgustator... Sa va vad ce faceti la Judecata... sa va vad atunci pe toti.. ignorantilor...

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:34

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-26 15:32:25
De la: sabina_prodan, la data 2009-05-26 15:28:16Se pare ca aveti chef de glume... De ce scrieti pe acest forum daca sunteti paralel cu subiectul?

ADEVARUL este ca religia este PARALELA cu REALITATEA. Mai citeste odata si deschide bine ochii "ADEVARUL este ca religia este PARALELA cu REALITATEA". Si inca o data "ADEVARUL este ca religia este PARALELA cu REALITATEA". Daca n-ai inteles ce am vrut sa spun, repet "ADEVARUL este ca religia este PARALELA cu REALITATEA". Daca nici acum, suna te rog la 112.

Pe dumneavoastra numai Dumnezeu va poate salva... Nimic altceva...

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:46

De la: sabina_prodan, la data 2009-05-26 15:34:25Pe dumneavoastra numai Dumnezeu va poate salva... Nimic altceva...
Pe mine numai REALITATEA m-a salvat. Desi am zis ca nu mai vorbesc despre religie, ei uite ca nu ma pot abtine. M-am saturat de efectele ei pana in zilele noastre, SPALARE DE CREIERE, SPALARE DE CREIERE ... si iar SPALARE DE CREIERE.

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:53

Cred in Dumnezeu,dar atitudinea ta este foarte enervanta.Revino peste cativa ani,poate atunci te vom asculta.Intre timp,mai sterge-ti nasul....mucoaso. Asta este ultimul meu Raspuns, pentru Domnia Ta.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:54

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-26 15:46:04
De la: sabina_prodan, la data 2009-05-26 15:34:25Pe dumneavoastra numai Dumnezeu va poate salva... Nimic altceva...
Pe mine numai REALITATEA m-a salvat. Desi am zis ca nu mai vorbesc despre religie, ei uite ca nu ma pot abtine. M-am saturat de efectele ei pana in zilele noastre, SPALARE DE CREIERE, SPALARE DE CREIERE ... si iar SPALARE DE CREIERE.

Dorin...îți pierzi timpul...."doamna" este sosia lui Vieru_Cezar...

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:59

De la: sabina_prodan, la data 2009-05-26 15:29:49

Dumneavoastra sunteti exact cum ati aruncat in scris.. Sa le inghitit pe toate numai si numai dumnevoastra. Asa sa va ajute Dumnezeu.

Eu ma straduiesc sa fiu un crestin, si nu pot sa stau deoparte cand lumea plictisita si dornica de blasfemii deschide asemenea discutii hidoase si blasfemitoare.

Uite Domnul Sabina , de la mine, cu dedicație specială...să nu mai fi așa de scorțos:
www.youtube.com/watch?v=Oma0Fn1T33Y&feature=channel_page

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 16:02

CINE ARE ÎNCREDERE ÎN DUMNEZEU, ARE ȘI ÎN DOMNUL ISUS ! ȘI ASTA DEOARECE FIUL LUI DUMNEZEU A FOST RĂSTIGNIT PE CRUCE PENTRU IERTAREA PĂCATELOR NOASTRE ! A FI CREDINCIOS ÎN ZIUA DE AZI ESTE MARE LUCRU, DEOARECE MAJORITATEA DINTRE NOI SPUN CĂ AU CREDINȚĂ DAR ÎN FAMILIE ÎNJURĂ ȘI BLESTEMĂ CA LA UȘA CORTULUI ! DE ACEEA NU ESTE BINE SĂ FII FĂȚARNIC,CI TU ÎN SINEA TA SĂ ȚII CREDINȚA FAȚĂ DE DOMNUL ȘI DE FIUL SFÂNT ! NUMAI PRIN CREDINȚĂ ȘI RUGĂCIUNE PĂCATELE SĂVÂRȘITE PE ACEST PĂMÂNT,CU SAU FĂRĂ VOIA NOASTRĂ, VOR FI IERTATE ! DOAMNE AJUTĂ !

hocadan

45 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 09:35

Pt

Sabrina Prodan

1 Aveti o FFFoarte MARE PROBLEMA,adica faci ori-ce dar nu raspunzi intrebarilor ,miati zis ca daca lasi vedea pe Dumnezeu eu tot nu asi crede ,

Dupa cum sinteti de LUMINATA stiti desigur ca cel mai mare OM DE PE PAMINT ,facut dupa noul testament est Ioan Botezatorul ,adica nimeni nu sa nascut si nici nu se va mai naste un om mai mare ca el,in aceste conditi de inegalitate intre el si mine ,adica elefantul si puricele ,sa vedem ce a facut cel mai MARE OM, adica i-se arata Dumnezeu Duhul ,si ii VORBESTE ,DUMNEZEU TATAL ,la botezul cu apa a lui isus ,dupacei dupa un timp Ioan Botezatorul trimite 2 ucenici la Isus sa-l intrebe daca intradevar el este Mesia sau trebuie sa astepte pe altul ,Deci Ioan nu la crezut pe DUMNEZEU?.spre deosebire de Ioan eu daca asi avea imensa onoare numaisa imi vorbeasca, fara ca sa il vad lasi urma fara nici o obiectie si la fel fara obiecti asi face tot ce miar cere .

2 Am dat exz. cu pocaiti si am zis caci si ei la fel ca tine nu stau la povesti cu cei care nu cred in Isus, deci pe cine lamuriti voi pe cei care deja sint credinciusi totali ai lui ,atunci ce oi ratacite mai sint ,daca ai considerat ca eu nu sint oaia ratacita pentruca trebuie sa studiez pina imi sare ochi din cap ori ma zapacesc si bolunzesc ori intradevar gases raspunsul la toate intrebarile si voi cunoaste in deamanunt toata lucrarea lui Isus ,deci numai dupaceia ma pot numi Oaie ratacita dar foarte LUMINATA ,inseamna ca in aceste conditi numai tu esti luminata si ai si obtinut brevetul de oaie ratacita.

3 De pe ce planeta esti ,sau mai bine zis din ce TARA esti de ma intrebi la ce mam referit cind am zis NOI la ce ne inchinam, in primul rind noi inseamna MAJORITATEA, si aceasta majoritate inseamna ORTODOXI,deci NOI cind intram in Biserica nu inchinam la IDOLI, binenteles ca stiai si tu daca intrai vreodata intro Beserica ,deci ca sa intelegi mai bine daca in apocalipsa chiar Isus zice ca INCHINATORI la IDOLI vor avea un lac rezervat permanent unde nu va duce lipsa de caldura pentruca va fi un loc frumos si FOARTE CALD.

4 Zici ca Biblia trebiue privita in intregime,dar eu iti zic ca nici poporul sfint nu recunoaste noul testament ,care ei inca respecta legile,poruncile etc toate ce lea lasat DUMNEZEU in Vechiul Testament

UNDE SINTEM TRECUTI NOI ORTODOXI,sau CATOLICI in Vechiul Testament ,si intradevar sintem clone daca noi neam nascut dupa un tipar vechi de citeva mi de ani si nu respectam traditiile lor ci numai am inprumutat anumite obiceiur foarte putine ,si pe baza lor neam ridicat un nou LIDER pe care il numim Dumnezeu Fiiul ,si din aceste conditi a lasat porunca sa nu credem si sa cercetam,daca intradevar sintem sau nu clone,deci am tot DREPTUL BIBLIC SA CER RASPUNSURI DE LA OAMENI LUMINATI CA TINE ,pentruca undes doi sau mai multi acolo ii si ISUS?

Daca nu vrei totusi sa imi raspunzi la intrebarea cu cele 10 porunc atunci poate vei incerca sa ne LUMINEZI la raspunsul care am sa il dau la 9am 010893

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Pe cine il credeti pe ,Dumnezeu,sau pe isus
Mergi la: