back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Pe cine il credeti pe ,dumnezeu,sau pe isus

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 13:59

De la: aadnanaaa, la data 2009-05-28 13:29:56
De la: sabina_prodan, la data 2009-05-28 13:26:26
De la: aadnanaaa, la data 2009-05-28 13:25:15
De la: sabina_prodan, la data 2009-05-28 13:16:46
De la: aadnanaaa, la data 2009-05-27 23:14:11
De la: sabina_prodan, la data 2009-05-27 22:04:47
De la: nicobekesi, la data 2009-05-26 15:53:40Cred in Dumnezeu,dar atitudinea ta este foarte enervanta.Revino peste cativa ani,poate atunci te vom asculta.Intre timp,mai sterge-ti nasul....mucoaso. Asta este ultimul meu Raspuns, pentru Domnia Ta.

In primul rand atitudinea mea este CORECTA..... Si revin cand vreau eu, nu dumneavoastra, MUCOSULE care esti. PUNCT!

niciodata nu o sa fii o crestina adevarata cu aceasta atitudine. iubire si pace tie , draga si daca vrei iti pot da link-ul de la dictionar sa vezi ce inseamna aceste doua cuvinte, pe care ar trebui sa le respecti ca si crestin.nu te mai precipita asa, ca nu faci decat pacate, in rest nu convingi pe nimeni de nimic.da dovada de maturitate si ca o crestina ce esti, abtine-te sa imi raspunzi la acest mesaj.

Aaaaa.... Hristos nu era "crestin" atunci cand a luat biciul si a devastat mizeria din templu.... Trebuia sa fie cum? Cata tampenie in capul tau, "mai draga". Vin vremuri in care crestinii, care sunt urmasi ai Lui Hristos, daca mai tii minte, trebuie sa treaca la un alt nivel de replica... si punct.

nu draga, Iisus nu a fost crestin.mai invata cate ceva si dupa da-te mare!!!

Nu m-am dat mare, probabil ai tu ceva mare in cap. Si mai bine te abtii de la aruncat mizerii, daca tot esti paralela.

Nu sunt paralela, ca nu sunt dreapta(am ceva umflaturi, numite tzatze) si nici plan sau ce mai vrei tu.Mizeriile le arunci tu, crestino.Acum o sa plec, dar ne mai auzim noi.Respecta-i pe ceilalti, ca asa vor face si ei.Si te rog din nou, abtine-te sa raspunzi.faci muuullllteee pacate.Iisus E insusi Dumnezeu, are dreptul sa judece, tu nu.asa ca.....

Te rog sa-ti urmezi sfatul !

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 14:06

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-28 13:36:03
De la: sabina_prodan, la data 2009-05-28 13:20:08Nu vi s-a impus nimic.... Religia nu se impune... Inca o data, ati cunoscut o forma piratata a Adevarului
ADEVARUL este ca nu exista nici un dumnezeu asa cum il descri. EL ESTE TOTUL, ESTE IMPERSONAL. Dumnezeu este doar o notiune a existentei noastre. Nici tu, nici eu, nu-l putem descrie. In nici un caz nu este ce-l pictat in biserici, carti, icoane etc. Cat despre aspectul ca nu mi s-a impus religia, faci o mare greseala. Mi s-a impus si mie si altora, la propriu, in functie de zona unde ne nastem. Eu am fost aruncat la propriu in oala ortodoxiei fara drept la replica (eram prea mic atunci). Terminati odata cu afirmatia asta ca religia nu iti este impusa. Lasa-ti oamenii sa-si aleaga daca vor sau nu sa fie botezati intr-o anumita religie mai tarziu, cand pot decide in numele lor, nu le mai impuneti de la nastere o religie anume. Va este frica ca-i pierdeti pe toti si se duce pe apa sambetei aceasta minciuna gogonata impusa si promovata de religie, si religia la propriu?

Domnu' Dorin Ilie, vai mi-e rau, mai purati si numele unui Sfant, deci eu nu descriu nimic. Inteleg, doar nu stiti nimic despre acest domeniu. dar sa stiti c anu aveti nici o scuza. Toti cei care sunteti razvratiti, in primul rand, va chinuiti propriul suflet, sa nu uitati asta, sau macar sa incercati sa va treziti odata la realitate.
Aveti o problema de intelegere. Daca vi s-a impus ceva, automat acel ceva nu era ceva ce tine de mantuirea sufletului. Stiu si eu ca se impune,dar ce se impune nu este religie. Si daca alte mizerii se numesc religii, ortodoxia in nici un caz nu trebuie smolita cu un astfel de cuvant infect. Ea este pur si simplu o scoala a mantuirii. Mie nu mi s-a impus nimic. Pur si simplu si-a facut Dumnezeu mila d emine candva si m-a ajutat ce si cum sa CERCETEZ. Nu mi s-a dat nimic pe tava, asa cum incearca sa obtina domnu' care a deschis aceasta inuitila si amuzanta "discutie".
Dati-mi voie, inca o data, religia este nimic. Ceea ce salveaza sulfetul este trairea modului de viata aratat de Hristos prin intruparea sa. Daca toate erau bune si frumoase, evident, ca nu s-ar mai fi intrupat. Dar s-a intrupat, pentru ca eram pe calea pierzaniei... Ce s amai zic, mai bien ma opresc aici ca oricum nu pricepeti mare lucru, n-aveti cum, daca pana acum ati trait ca un pagan....

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 14:08

De la: aadnanaaa, la data 2009-05-28 13:42:15
De la: sabina_prodan, la data 2009-05-28 13:20:08Nu vi s-a impus nimic.... Religia nu se impune... Inca o data, ati cunoscut o forma piratata a Adevarului
ADEVARUL este ca nu exista nici un dumnezeu asa cum il descri. EL ESTE TOTUL, ESTE IMPERSONAL. Dumnezeu este doar o notiune a existentei noastre. Nici tu, nici eu, nu-l putem descrie. In nici un caz nu este ce-l pictat in biserici, carti, icoane etc. Cat despre aspectul ca nu mi s-a impus religia, faci o mare greseala. Mi s-a impus si mie si altora, la propriu, in functie de zona unde ne nastem. Eu am fost aruncat la propriu in oala ortodoxiei fara sa pot replica (eram prea mic atunci). Terminati odata cu afirmatia asta ca religia nu iti este impusa. Lasa-ti oamenii sa-si aleaga daca vor sau nu sa fie botezati intr-o anumita religie mai tarziu, cand pot decide in numele lor, nu le mai impuneti de la nastere o religie anume. Va este frica ca-i pierdeti pe toti si se duce pe apa sambetei aceasta minciuna gogonata impusa si promovata de religie si religia la propriu?

Dorine, tre sa iti explic pe litere? Daca nu crezi in ortodoxie, cum naiba sa iti pese ca ai fost botezat.Doar nu ti-a scris la botez pe frunte ortodox Ai fost bagat intr-un cazan de apa, mare faza.Atat tre sa insemne pt tine.nimeni nu te-a obligat sa alegi nimic.

Cat de proasta poti sa fii. Serios. Pai daca habar nu ai ce inseamna Taina Botezului cum ai tupeul sa descrii acesta mare Taina ca fiind o "faza"? Am impresia ca te-ai nascut proasta daca nu stii mai intai sa cercetezi o chestie inainte sa arunci cu laturi si pareri in directia ei.

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 14:12

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-28 13:46:59
De la: sabina_prodan, la data 2009-05-28 13:24:35In primul rand, "rationamentul" nu ne ajuta cu nimic in salvarea sufletului... Intelepciunea acestei lumi niciodata nu a putut descifra Tainele Bisericii... Va las in confuzie, am impresia ca asa v-ati nascut... si asa este tot neamul dumneavoastra, de v-au lasat sa ajungeti in halul asta. Daca ma intrebati ce cult din crestinism as imbratisa va amintesc ca sunteti paralel cu tot ce inseamna idee a crestinismului... Daca stiati ceva Adevarat nu ati mai fi scris astfel.. Ati fi stiut ca este o singura cale pe care ne-a aratat-o Hristos si anume ortodoxia, El a fost ortodox, restul vai de capul si de sufletele lor... Parintele Arsenie Papacioc, sigur nu stiti cine este, a spus : " Adevarul ramane acolo unde n-ai cedat, daca unul singur tine Adevarul, acolo este Biserica, Ortodoxia va supravietui prin el."

Femeie, tu esti in confuzie. Prin raspunsul tau crestinismul nu se poate promova decat prin ortodoxie. Ceilalti sunt un NIMENI. Halal gandire si cat de ingradita este. Cine-ti da dreptul sa-i condamni pe ceilalti ca au imbratisat alta credinta/religie? Cine? In nici un caz dumnezeu. Dumnezeul asta al tau nu te-a invata asta. Cred ca se rasuceste de mahnire cand te aude. Halal crestin ortodox! M-ai ai curajul sa spui de altii ca au creierele spalate. Nu te uiti la tine cat de confuza esti! Cat de fanatica esti! Faci de ras ortodoxia prin replicile tale. Isus ortodox?!!!! Hai ca am trait sa o aud si pe asta! Cred ca te-ar trasni la propriu daca ar putea. Isus ortodox!

Barbate, daca oi fi, da mai omule, crestinism de fapt inseamna ortodoxie, se pare ca e prima secunda in viata ta cand auzi asa ceva. Mare pacat. Esti demn de mila. Pai ceilalti sunt NIMENI pentru ca asta au ales. Catolicii, in 1054, au ales sa fie nimeni pentru ca au ales sa-si faca de cap, sa calce in picioare orice randuiala dumnezeaiasca. Dumnezeu nu este al meu, este doar dumnezeu, Se pare ca dumnezeul tau este dracul de te legi de el cu atata disperare. De ras faci tu ideea de fiinta uamna, stai linistit, nu te-a intrecut nimeni, esti inca number one. Vei primi in curand trofeul de arama incis din mana veneratului tau dumnezeu .

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 14:13

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-28 13:55:43
De la: aadnanaaa, la data 2009-05-28 13:42:15Dorine, tre sa iti explic pe litere? Daca nu crezi in ortodoxie, cum naiba sa iti pese ca ai fost botezat.Doar nu ti-a scris la botez pe frunte ortodox Ai fost bagat intr-un cazan de apa, mare faza.Atat tre sa insemne pt tine.nimeni nu te-a obligat sa alegi nimic.
Adnana si eu trebuie sa-ti explic pe litere ca nu-mi pasa ca am fost botezat ortodox? Imi pasa doar de obiceiul asta barbar si primitiv impus cand esti mic. Lasa omul sa-si aleaga credinta, daca si vrea, mai tarziu. Este mai onest si ar face cinste bisericii si religiilor in general. Convinge omul prin faptele tale, ale fiecarei religii, ca merita sa imbratiseze religia. Nu-i baga asta pe gat cu forta.

Esti in permanentul delir al religiilor.

pink_

10 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 14:17

Mai mai mai... nu mi se par adecvate expresiile pe care le tot folosesti: "proasta" si etc., aici fiecare isi spune opinia, opinie diferita de a celorlalti tocmai ptr ca suntem diferiti si ptr ca fiecare se exprima avand in spate propria experienta si propria cultura, mai bogata altii mai saraca, dar nu inseamna ca sunt prosti sau in alt fel.
Poate sunt subiecte sau exprimari care ne intriga sau ne revolta dar asta nu ne da dreptul sa fim rai.
Imi place mult fraza asta: "Daca esti suparat nu inseamna ca trebuie sa fii si rau." !

Atitudinea asta nu e cea mai potrivita atunci cand discuti despre un subiect religios. Un adevarat crestin iubeste si cand scrie si nu arunca cu "noroi". !

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 14:21

De la: pink_, la data 2009-05-28 14:17:39Mai mai mai... nu mi se par adecvate expresiile pe care le tot folosesti: "proasta" si etc., aici fiecare isi spune opinia, opinie diferita de a celorlalti tocmai ptr ca suntem diferiti si ptr ca fiecare se exprima avand in spate propria experienta si propria cultura, mai bogata altii mai saraca, dar nu inseamna ca sunt prosti sau in alt fel.
Poate sunt subiecte sau exprimari care ne intriga sau ne revolta dar asta nu ne da dreptul sa fim rai.
Imi place mult fraza asta: "Daca esti suparat nu inseamna ca trebuie sa fii si rau." !

Atitudinea asta nu e cea mai potrivita atunci cand discuti despre un subiect religios. Un adevarat crestin iubeste si cand scrie si nu arunca cu "noroi". !

Doamna sau domnisoara Pink, acea doamna sau domnisoara a aruncat cu laturi fata de o Taina a Bisericii fara sa cerceetze 5 minute macar ce inseaman asa ceva. Deci e proasta. Orice om zdravan la cap si-ar da seama de asta.

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 14:22

De la: pink_, la data 2009-05-28 14:17:39Mai mai mai... nu mi se par adecvate expresiile pe care le tot folosesti: "proasta" si etc., aici fiecare isi spune opinia, opinie diferita de a celorlalti tocmai ptr ca suntem diferiti si ptr ca fiecare se exprima avand in spate propria experienta si propria cultura, mai bogata altii mai saraca, dar nu inseamna ca sunt prosti sau in alt fel.

Mda, dar vezi tu...."doamna" nu poartă o discuție civilizată...ceea ce face ea...se numește MONOLOG, nicidecum DIALOG...

În fine...dacă doar atât o duce capul....

Știi, este o vorbă....când unul vine și-ți spune că ești beat...zici dă-l că e prost....dar când vin trei, patru și-ți spun același lucru...atunci ar fi cazul să mergi să faci nani!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 14:26

De la: Dorulet, la data 2009-05-28 14:22:57

Mda, dar vezi tu...."doamna" nu poartă o discuție civilizată...ceea ce face ea...se numește MONOLOG, nicidecum DIALOG...
În fine...dacă doar atât o duce capul....
Știi, este o vorbă....când unul vine și-ți spune că ești beat...zici dă-l că e prost....dar când vin trei, patru și-ți spun același lucru...atunci ar fi cazul să mergi să faci nani!

Pai se pare ca nu monologhez nene , din moment ce lumea citeste si se simte iritata, precum demonizatul la o exorcizare...

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 15:00

De la: sabina_prodan, la data 2009-05-28 14:12:26...crestinism de fapt inseamna ortodoxie, se pare ca e prima secunda in viata ta cand auzi asa ceva.... Mare pacat. Pai ceilalti sunt NIMENI pentru ca asta au ales. Catolicii, in 1054, au ales sa fie nimeni pentru ca au ales sa-si faca de cap, sa calce in picioare orice randuiala dumnezeaiasca.
Propun sa infintam cateva lagare de concentrare/exterminare in RAI sa terminam cu NIMENII astia. Esti dusa rau! As vrea sa nu te jignesc dar nu ma pot abtine, tu jignesti pe toata lumea fanatico. Esti demna de mila. Crestinismul este ... atentie ... o RELIGIE! Ia pastila si inghite-o, ai nevoie! Ortodoxismul este ... atentie ... un CULT in cadrul crestinismului. daca nici acum n-ai inteles mai nou am auzit ca in RAI sunt spitale de recuperare pentru "recalcitranti". Iti dau si numarul lor de telefon: 112. Suna cu incredere. Este ultima data cand vorbesc cu tine. Dupa ce te "recuperezi" mai vorbim. Hai pa!

Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 15:07

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-28 15:00:21
De la: sabina_prodan, la data 2009-05-28 14:12:26...crestinism de fapt inseamna ortodoxie, se pare ca e prima secunda in viata ta cand auzi asa ceva.... Mare pacat. Pai ceilalti sunt NIMENI pentru ca asta au ales. Catolicii, in 1054, au ales sa fie nimeni pentru ca au ales sa-si faca de cap, sa calce in picioare orice randuiala dumnezeaiasca.
Propun sa infintam cateva lagare de concentrare/exterminare in RAI sa terminam cu NIMENII astia. Esti dusa rau! As vrea sa nu te jignesc dar nu ma pot abtine, tu jignesti pe toata lumea fanatico. Esti demna de mila. Crestinismul este ... atentie ... o RELIGIE! Ia pastila si inghite-o, ai nevoie! Ortodoxismul este ... atentie ... un CULT in cadrul crestinismului. daca nici acum n-ai inteles mai nou am auzit ca in RAI sunt spitale de recuperare pentru "recalcitranti". Iti dau si numarul lor de telefon: 112. Suna cu incredere. Este ultima data cand vorbesc cu tine. Dupa ce te "recuperezi" mai vorbim. Hai pa!

Eu zic... Domnul Dorin....ca nu are rost sa mai iti bati capul cu Domnisoara ,ca e foarte al de enervanta....

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 00:04

De la: sabina_prodan, la data 2009-05-28 14:08:09
ADEVARUL este ca nu exista nici un dumnezeu asa cum il descri. EL ESTE TOTUL, ESTE IMPERSONAL. Dumnezeu este doar o notiune a existentei noastre. Nici tu, nici eu, nu-l putem descrie. In nici un caz nu este ce-l pictat in biserici, carti, icoane etc. Cat despre aspectul ca nu mi s-a impus religia, faci o mare greseala. Mi s-a impus si mie si altora, la propriu, in functie de zona unde ne nastem. Eu am fost aruncat la propriu in oala ortodoxiei fara sa pot replica (eram prea mic atunci). Terminati odata cu afirmatia asta ca religia nu iti este impusa. Lasa-ti oamenii sa-si aleaga daca vor sau nu sa fie botezati intr-o anumita religie mai tarziu, cand pot decide in numele lor, nu le mai impuneti de la nastere o religie anume. Va este frica ca-i pierdeti pe toti si se duce pe apa sambetei aceasta minciuna gogonata impusa si promovata de religie si religia la propriu?

Dorine, tre sa iti explic pe litere? Daca nu crezi in ortodoxie, cum naiba sa iti pese ca ai fost botezat.Doar nu ti-a scris la botez pe frunte ortodox Ai fost bagat intr-un cazan de apa, mare faza.Atat tre sa insemne pt tine.nimeni nu te-a obligat sa alegi nimic.

Cat de proasta poti sa fii. Serios. Pai daca habar nu ai ce inseamna Taina Botezului cum ai tupeul sa descrii acesta mare Taina ca fiind o "faza"? Am impresia ca te-ai nascut proasta daca nu stii mai intai sa cercetezi o chestie inainte sa arunci cu laturi si pareri in directia ei.

asa se explica asta din punctul de vedere al uni ateu.dar nu prea te duce pe tine mintea sa intelegi.zii ce vrei, nu te mai citesc, cre[s]tino

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 02:25

De la: aadnanaaa, la data 2009-05-29 00:04:06

asa se explica asta din punctul de vedere al uni ateu.dar nu prea te duce pe tine mintea sa intelegi.zii ce vrei, nu te mai citesc, cre[s]tino

EU SUNT ATEU CONVINS, DAR NU AM ASEMENEA APUCATURI, ASA CA TE ROG SA TI REVOZUIESTI ,PUTINTEL ATITUDINEA !
sA AUZIM DE BINE !

hocadan

45 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 10:50

Pt. Sabrina Prodan

Asi vrea in primul rind sa fac la inceput o PLECACIUNE inaintea ta ,pentruca deja tu teai inscaunat ca cea mai cea dintre cei mai cei,si ne faci pe marea gloata ,adica eu am probleme PSIHICE, alta ii proasta, altu ii spalat pe creier, altu sa trezit din COSMAR ,dar REGINA fara LAURI ramine tare pe pozitie,deci tu intradevar NU CUNOSTI NIMIC ,si daca ERAI ATITA DE INVATATA SI LUMINATA ,ne luminasi si pe noi macar cu raspunsul la o intrebare,dar pentruca tu nu STI NIMIC ,numai ce ai auzit la alti si arunci numai pareri,NISIP,fara un CITAT BARAM din BIBLIE care sa iti sustina AFIRMATIILE ,in schimb zic de mine ca eu nu vad ansamblul,si sa studiez mai bine BIBLIA ,numai una ca tine poate sa zica asa ceva ,pentruca nu tiai dat seama ca iINTREBARILE care leam lansat nu le putea pune ori care credincios fara sa aiba habar de BIBLIE,de aceia an sa te LUMINEZ eu pe tine daca Cunva NU ESTI CHIAR TU SPALATA...

1 La prima intrebare ai ocolit raspunsul ca nu cunosc detalile ,cind Isus a lasat numai 6 din cele 10 PORUNCI ,si daca iti deschideai mai bine ochi vedeai si care dintre porunci lea scos .la matei capitolul 19 versetele (16,17,18,19, 20,21)Tinarul bogat il intreaba pe isus ce bine trebui sa fac ca sa am VIATA VESNICA, raspunsul lui isus a fost ca NUMAI UN SINGUR BINE trebuie sa faca,adica sa PAZEASCA PORUNCILE,si Isus ii ENUMERA 6 din PORUNCI ,daca a vazut ca a respectat acele porunci atunci ii mai pune o proba de trecut ,Sa vinda tot ce are sa deie la saraci si apoi sa il URMEZE, deci dintrun singur BINE sa ajuns la Doua ,deci zice una si face alta dar sa le loam pe rind sa vedema care dintre porunci Isus le exclude ,
--Prima porunca ,,Sa nu ai alti DUMNEZEI AFARA DE MINE''
--A doua porunca ,,Sa nu iti faci CHIP COPLIT ,nici vreo infatisare a lucrurilor care sint SUS IN CERURI,sau JOS PE PAMINTsa nu te INCHINI inaintea lor si sa nu le SLUJESTI,caci eu DOMNUL DUMNEZEUL TAU ,sint un DUMNEZEU GELOS
--A treia porunca Sa nu iei in desert NUMELE DOMNULUI ,DUMNEZEULUI TAU
--A patra porunca Aduti aminte de ziua de ODIHNA, ca s-o SFINTESTI
De ce lea scos Isus aceste patru porunci ? raspunsul ii foarte simplu PENTRUCA IL INCURCAU ,adica la prima porunca daca o lasa el NU SE MAI PUTEA FACE DUMNEZEU=FIU,penruca Dumnezeul adevarat zice clar ca el nu lasa pe alti ca este foarte GELOS
A doua porunca normal ca il incurca prea tare pentruca el nu mai putea sa isi desfasoare CULTUL PERSONALITATI si sa se afiseze in toate bisericile si sa ne traga pe noi in capcana sa ne INCHINAM LA CHIPURI COPLITE,acest aspect ti lam mai relatat ca la SFIRSIT noi toti INCHINATORI LA IDOLI unde ajungem
A treia porunca il incomora foarte tare pentruca nu isi putea pune planul in aplicare daca se facea numai el Dumnezeu si atunci a trebuit sa mai ridice la acel rang si pe DUMNEZEU=DUHUL SFINT ,dar acest lucru nu se putea numai daca incalca porunca trei, si anume il ridica pe duhul sfint inaintea lui DUMNEZEU, si zice co ori ce pacat facut de om inaintea lui DUMNEZEU ADEVARAT este IERTAT ,dar cine pacatueste inaintea DUHULUI sfint nu va fi iertat NICI o DATA
Iar a patra porunca a trebuit sa o desfinteze pentru, a putea desfinta TOATA LEGEA LUI DUMNEZEU
daca a desfintat SABATELE lui DUMNEZEU ,cind expres este porunca SFINTESTE SABATELE MELE, deci dupaceia ia fost usor sa ii desfinteze ALTARELE,JERTFEL,POI care ii faceau slujba etc , dar eu tiam mai dat un pasaji si tiam aratat intradevar cine ii ISUS si daca vre o sa iti dau raspuns la ce pedeapsa va ave Isus inpreuna cu noi toti care il CREDE ,cu voia noastra sau OBLIGATI
Daca zici si acuma ca totul ii loat din cntest inseamna ca intradevar tu ai probleme FOARTE MARI,
Dar sa trecem la al doilea BINE care trebuie sa il facem pentru rasplata ,,VIETI VESNICE ,adica sa VINDE TOT CE AVEM si sa dam SARACILOR ,oare chiar asa a fost exz. faptele apostolilor capitolul 4 versetele 32,33,34,35,36,37) capitolul 5 versetele (1....11)
Adica Toti isi Vindeau averile si veneau cu BANI SI LE PUNEA LA PICOARELE APOSTOLILOR
care nu facea asa ne da exz lui ANANIA si SAFIRA ,care au cutezat sa isi opreasca din BANI o suma oarescare ,dar vine si pedeapsa imediat si ii OMOARA ,
Care ii scopul acestei relatari Unul Bani cui trebuia sa ii DEA? = SARACILOR? NICIDECUM
Al doilea exz prin faptul ca nu le da dreptu la aparare ,prin pedeapsa lor ii DISCIPLINEAZA pe ceielalti ,dar ca sa ne arunce noua praf in ochi zice can asa ,Pentru ce ai mintit Anania pe DUHUL SFINT ,daca no vindeai nu raminea a TA,si dupa ce ai VINDUTO NU PUTEAI SA FACI CE VREI CU PRETUL EI,ce zic frumos discurs dar FALS, in primul rind Isus a lasat porunca sa vinda tot, in al doilea rind nu ia dat drept de replica ,dar ii zice nu puteai dupa ce ai vindut sa faci ce vrei cu bani? ei Anania chiar asta a vrut sa faca sa deie o parte la APOSTOLI si cu alta parte avea alte planuri,poate avea copiii, sau alte dator ,sau chiar a vrut sa de si la saraci ,era problema lui ce vreia sa faca cu bani, dar APOSTOLILOR nu lea ajuns ei VROIAU TOTUL ,nu ii lasa drept de aparare ,sa vada ce vreia sa faca cu bani,si in schimb DUHUL il pedepseste si pe el si pe nevastasa ,este foarte corect pentru ei adica APOSTOLI,
ne zice ultimul verset 11 . O mare frica a cuprins toata ADUNAREA si pe cei care au AUZIT
Foarte frumoasa povest ,cine mai incerca sa supere Duhul ,si sa nu de ultimul ban la apostoli?si asa sa nascut DEMOCRATIA te lasa sa alegi dar depinde cum VOTEZI ,daca vrei sa traiest deagaba ai democratie ca raspunsul ii numa unul

Ce ma zic poate incepi si inveti si tu INTRADEVAR ceva din BIBLIE ,dar pentruca sa nu te inpovaresc cu multa informatie ,la celelalte intrebari puse de mine (Adica sa vezi si tu daca sintem clone,raportat la poporul sfint,si cinei intradevar Isus) tot eu a sa iti dau si raspunsul in alta zi

2 Ma aliez la raspunsurile bune pe care leai primit de la alti inaintea mea si anume ca religia este inpus, pe linga raspunsurile date asi mai adouga ,la Spitale isi face PUBLICITATE, in SCOLI ESTE OBLIGATORIE,si cind iti cauti dreptatea paminteasca la judecata BIBILIA este prezenta

3 Foarte bine a descris Dorin Ilie cum stam cu religia ,eu insa asi merge un pic ma departe si asi compara Beserica=Partid politic ,din acest punt cistiga partidele ,pentruca ele fug dupa votanti dupa ce inplineste votantul majoratul,,si fiecare partid is expune ideile propagandistice, si care in final ne mint mai frumos acei isi aduna mai multi votanti ,partidele fac dispute de idei intre ele ,toate intro emisiune ca sa le puna votanti intrebari si la o anumita intrebare afla tot electoratul raspunsul si puntul de vedere a fiecarui partid in parte apoi partidele se confrunta intre ele ca sa vedem noi care ar fi ADEVARUL ,jus palaria pentru partidele polotice
In schimb Beserica acapareaza votantul din primele zile de viata si prin doctrina lor nu ii mai dau drumu votantului sa cunoasca alte re;igi dar nici Beserica TOTALITARA nu accepta sa se confrunte deschis cu alte Religi pentru a pute sa ne formam si noi o parere democratica nu sa ramineme in regim TOTALITAR
Atunci la virsta care am putea vota ar trebui sa isi acapareze si religia adepti
Poate zice cineva ca nu ne impiedica nimeni sa aflam raspunsul de la alte religi dar nu vrem praf in ochi pentruca daca il intrebam pe parintele Ortodox ne zice un raspuns, catolicul,alt raspuns, pocaiti fiecare dupa credinta lor,alte raspunsuri,ei daca nu stau toti la masa cu argumente pro si contra de unde stim noi adevarul

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 12:18

de la sabina prodan,

Aaaaa.... Hristos nu era "crestin" atunci cand a luat biciul si a devastat mizeria din templu.... Trebuia sa fie cum? Cata tampenie in capul tau, "mai draga". Vin vremuri in care crestinii, care sunt urmasi ai Lui Hristos, daca mai tii minte, trebuie sa treaca la un alt nivel de replica... si punct.

Bravo Sabina...bine ai zis tu aici.

sunt unii care nu inteleg adevarata iubire...Cand ISUS le-a spus fariseilor si carturarilor : PUI DE NAPARCI SAU MORMINTE VARUITE nu inseamna ca nu-i iubea, ci dinpotriva le-a aratat situatie dezastruoasa in care se aflau din punct de vedere spiritual TOCMAI fiindca ii iubea si le dorea mantuirea.

A iubi nu inseamna intodeauna sa fii deacord sau sa tolerezi greselile cuiva, stiind ca acea persoana e in pericol.

Numai daca nu-l iubesti sau nu te intereseaza binele lui TOCMAI ATUNCI TACI SI-L LASI IN PACE, fara sa-ti PESE de viata lui.

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 12:35

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 14:51

Dorin Ilie, dacă nu ți-ai dat seama, tu ești un NIMENI. Altfel nu aveai ce căuta aici și să ridici , oarecum, direct sau indirect, în slăvi, o inițiativă "atât de handicapată", cea a lui HOCADAN, de a deschide ACEST FOCAR DE INFECȚIE, unde se adună niște oameni triști, nefericiți și în chinuri. Se adună aici precum muștele la mizerie.

Eu doar spun că aici e o MIZERIE, că nimeni n-ar trebui să-și piardă timpul aici.

Nu mă jignești, stai liniștit. Ești un bolnav, mi-e milă de tine, crede-mă. Nici nu știi cât o să plătești pentru că accepți să trăiești într-o asemenea ignoranță.
ORTODOXIA este ADEVĂRUL existent în această realitate pe care fiecare o percepe cu ce are. Dar ca să-ți dai seama de asta TREBUIE ÎN PRIMUL RÂND SĂ MUNCEȘTI, nu să scrii aici cerșind răspunsuri, cum face Hocadan...
Ei uite că eu am să-ți răspund de fiecare dată când ai să vomiți ceva pe aici. Așa că stai liniștit. Nici o amenințare sau avertisment nu mă va goni.

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 14:52

De la: nicobekesi, la data 2009-05-28 15:07:57

Eu zic... Domnul Dorin....ca nu are rost sa mai iti bati capul cu Domnisoara ,ca e foarte al de enervanta....

Nu sunteți bun pentru sfaturi, decât pentru conversații interioare. Nu sunteți convingător. Sunt enervanță că nu sunt de acord cu atitudinea dumneavoastră demonică.

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 14:55

Niic nu știi ce înseamnă ateu. Mă duce mintea foarte bine, să știi, că o conduce cine trebuie, nu DRACUL , sau tonele de draci, care te conduc pe tine. Nici sa nu citești ce scriu, nu-mi pasă, dar simt că vei continua sa arunci texte. Oricum, să de-a Domnu' să nu mai scrii pe aici, că oricum nu pricepi nimic din nimic și oricum scrii degeaba CRETINO.

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 14:56

De la: lorduljohn, la data 2009-05-29 02:25:36

EU SUNT ATEU CONVINS, DAR NU AM ASEMENEA APUCATURI, ASA CA TE ROG SA TI REVOZUIESTI ,PUTINTEL ATITUDINEA !
sA AUZIM DE BINE !

Tipic oamenilor care se cred pachete d ecarne ambulantă. Scriu fara destinatie, fara nimic. Se intelge un nimic,

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 15:22

De la: hocadan, la data 2009-05-29 10:50:07Pt. Sabrina Prodan

Asi vrea in primul rind sa fac la inceput o PLECACIUNE inaintea ta ,pentruca deja tu teai inscaunat ca cea mai cea dintre cei mai cei,si ne faci pe marea gloata ,adica eu am probleme PSIHICE, alta ii proasta, altu ii spalat pe creier, altu sa trezit din COSMAR ,dar REGINA fara LAURI ramine tare pe pozitie,deci tu intradevar NU CUNOSTI NIMIC ,si daca ERAI ATITA DE INVATATA SI LUMINATA ,ne luminasi si pe noi macar cu raspunsul la o intrebare,dar pentruca tu nu STI NIMIC ,numai ce ai auzit la alti si arunci numai pareri,NISIP,fara un CITAT BARAM din BIBLIE care sa iti sustina AFIRMATIILE ,in schimb zic de mine ca eu nu vad ansamblul,si sa studiez mai bine BIBLIA ,numai una ca tine poate sa zica asa ceva ,pentruca nu tiai dat seama ca iINTREBARILE care leam lansat nu le putea pune ori care credincios fara sa aiba habar de BIBLIE,de aceia an sa te LUMINEZ eu pe tine daca Cunva NU ESTI CHIAR TU SPALATA...

1 La prima intrebare ai ocolit raspunsul ca nu cunosc detalile ,cind Isus a lasat numai 6 din cele 10 PORUNCI ,si daca iti deschideai mai bine ochi vedeai si care dintre porunci lea scos .la matei capitolul 19 versetele (16,17,18,19, 20,21)Tinarul bogat il intreaba pe isus ce bine trebui sa fac ca sa am VIATA VESNICA, raspunsul lui isus a fost ca NUMAI UN SINGUR BINE trebuie sa faca,adica sa PAZEASCA PORUNCILE,si Isus ii ENUMERA 6 din PORUNCI ,daca a vazut ca a respectat acele porunci atunci ii mai pune o proba de trecut ,Sa vinda tot ce are sa deie la saraci si apoi sa il URMEZE, deci dintrun singur BINE sa ajuns la Doua ,deci zice una si face alta dar sa le loam pe rind sa vedema care dintre porunci Isus le exclude ,
--Prima porunca ,,Sa nu ai alti DUMNEZEI AFARA DE MINE''
--A doua porunca ,,Sa nu iti faci CHIP COPLIT ,nici vreo infatisare a lucrurilor care sint SUS IN CERURI,sau JOS PE PAMINTsa nu te INCHINI inaintea lor si sa nu le SLUJESTI,caci eu DOMNUL DUMNEZEUL TAU ,sint un DUMNEZEU GELOS
--A treia porunca Sa nu iei in desert NUMELE DOMNULUI ,DUMNEZEULUI TAU
--A patra porunca Aduti aminte de ziua de ODIHNA, ca s-o SFINTESTI
De ce lea scos Isus aceste patru porunci ? raspunsul ii foarte simplu PENTRUCA IL INCURCAU ,adica la prima porunca daca o lasa el NU SE MAI PUTEA FACE DUMNEZEU=FIU,penruca Dumnezeul adevarat zice clar ca el nu lasa pe alti ca este foarte GELOS
A doua porunca normal ca il incurca prea tare pentruca el nu mai putea sa isi desfasoare CULTUL PERSONALITATI si sa se afiseze in toate bisericile si sa ne traga pe noi in capcana sa ne INCHINAM LA CHIPURI COPLITE,acest aspect ti lam mai relatat ca la SFIRSIT noi toti INCHINATORI LA IDOLI unde ajungem
A treia porunca il incomora foarte tare pentruca nu isi putea pune planul in aplicare daca se facea numai el Dumnezeu si atunci a trebuit sa mai ridice la acel rang si pe DUMNEZEU=DUHUL SFINT ,dar acest lucru nu se putea numai daca incalca porunca trei, si anume il ridica pe duhul sfint inaintea lui DUMNEZEU, si zice co ori ce pacat facut de om inaintea lui DUMNEZEU ADEVARAT este IERTAT ,dar cine pacatueste inaintea DUHULUI sfint nu va fi iertat NICI o DATA
Iar a patra porunca a trebuit sa o desfinteze pentru, a putea desfinta TOATA LEGEA LUI DUMNEZEU
daca a desfintat SABATELE lui DUMNEZEU ,cind expres este porunca SFINTESTE SABATELE MELE, deci dupaceia ia fost usor sa ii desfinteze ALTARELE,JERTFEL,POI care ii faceau slujba etc , dar eu tiam mai dat un pasaji si tiam aratat intradevar cine ii ISUS si daca vre o sa iti dau raspuns la ce pedeapsa va ave Isus inpreuna cu noi toti care il CREDE ,cu voia noastra sau OBLIGATI
Daca zici si acuma ca totul ii loat din cntest inseamna ca intradevar tu ai probleme FOARTE MARI,
Dar sa trecem la al doilea BINE care trebuie sa il facem pentru rasplata ,,VIETI VESNICE ,adica sa VINDE TOT CE AVEM si sa dam SARACILOR ,oare chiar asa a fost exz. faptele apostolilor capitolul 4 versetele 32,33,34,35,36,37) capitolul 5 versetele (1....11)
Adica Toti isi Vindeau averile si veneau cu BANI SI LE PUNEA LA PICOARELE APOSTOLILOR
care nu facea asa ne da exz lui ANANIA si SAFIRA ,care au cutezat sa isi opreasca din BANI o suma oarescare ,dar vine si pedeapsa imediat si ii OMOARA ,
Care ii scopul acestei relatari Unul Bani cui trebuia sa ii DEA? = SARACILOR? NICIDECUM
Al doilea exz prin faptul ca nu le da dreptu la aparare ,prin pedeapsa lor ii DISCIPLINEAZA pe ceielalti ,dar ca sa ne arunce noua praf in ochi zice can asa ,Pentru ce ai mintit Anania pe DUHUL SFINT ,daca no vindeai nu raminea a TA,si dupa ce ai VINDUTO NU PUTEAI SA FACI CE VREI CU PRETUL EI,ce zic frumos discurs dar FALS, in primul rind Isus a lasat porunca sa vinda tot, in al doilea rind nu ia dat drept de replica ,dar ii zice nu puteai dupa ce ai vindut sa faci ce vrei cu bani? ei Anania chiar asta a vrut sa faca sa deie o parte la APOSTOLI si cu alta parte avea alte planuri,poate avea copiii, sau alte dator ,sau chiar a vrut sa de si la saraci ,era problema lui ce vreia sa faca cu bani, dar APOSTOLILOR nu lea ajuns ei VROIAU TOTUL ,nu ii lasa drept de aparare ,sa vada ce vreia sa faca cu bani,si in schimb DUHUL il pedepseste si pe el si pe nevastasa ,este foarte corect pentru ei adica APOSTOLI,
ne zice ultimul verset 11 . O mare frica a cuprins toata ADUNAREA si pe cei care au AUZIT
Foarte frumoasa povest ,cine mai incerca sa supere Duhul ,si sa nu de ultimul ban la apostoli?si asa sa nascut DEMOCRATIA te lasa sa alegi dar depinde cum VOTEZI ,daca vrei sa traiest deagaba ai democratie ca raspunsul ii numa unul

Ce ma zic poate incepi si inveti si tu INTRADEVAR ceva din BIBLIE ,dar pentruca sa nu te inpovaresc cu multa informatie ,la celelalte intrebari puse de mine (Adica sa vezi si tu daca sintem clone,raportat la poporul sfint,si cinei intradevar Isus) tot eu a sa iti dau si raspunsul in alta zi

2 Ma aliez la raspunsurile bune pe care leai primit de la alti inaintea mea si anume ca religia este inpus, pe linga raspunsurile date asi mai adouga ,la Spitale isi face PUBLICITATE, in SCOLI ESTE OBLIGATORIE,si cind iti cauti dreptatea paminteasca la judecata BIBILIA este prezenta

3 Foarte bine a descris Dorin Ilie cum stam cu religia ,eu insa asi merge un pic ma departe si asi compara Beserica=Partid politic ,din acest punt cistiga partidele ,pentruca ele fug dupa votanti dupa ce inplineste votantul majoratul,,si fiecare partid is expune ideile propagandistice, si care in final ne mint mai frumos acei isi aduna mai multi votanti ,partidele fac dispute de idei intre ele ,toate intro emisiune ca sa le puna votanti intrebari si la o anumita intrebare afla tot electoratul raspunsul si puntul de vedere a fiecarui partid in parte apoi partidele se confrunta intre ele ca sa vedem noi care ar fi ADEVARUL ,jus palaria pentru partidele polotice
In schimb Beserica acapareaza votantul din primele zile de viata si prin doctrina lor nu ii mai dau drumu votantului sa cunoasca alte re;igi dar nici Beserica TOTALITARA nu accepta sa se confrunte deschis cu alte Religi pentru a pute sa ne formam si noi o parere democratica nu sa ramineme in regim TOTALITAR
Atunci la virsta care am putea vota ar trebui sa isi acapareze si religia adepti
Poate zice cineva ca nu ne impiedica nimeni sa aflam raspunsul de la alte religi dar nu vrem praf in ochi pentruca daca il intrebam pe parintele Ortodox ne zice un raspuns, catolicul,alt raspuns, pocaiti fiecare dupa credinta lor,alte raspunsuri,ei daca nu stau toti la masa cu argumente pro si contra de unde stim noi adevarul

Știu că ești IRONIC. Măcar atât, dacă de mai mult nu ești în stare. Nu trebuie să faci demonstrații, te cred pe necuvântul tău. Dacă mai ești tu la cârmă, de no fi legiune de mult timp si tu te chinui cine știe pe unde.
Și bineînțeles, ești plin de prejudecăți pe care le slujești cu ardoare.

Fiecare este pentru mine așa cum lasă impresia în scris. Pentru fiecare cuvânt am arătat dovada. TU TE LEGI NUMAI DE CEEA CE EȘTI ÎN STARE SĂ "ATACI" DIN CEEA CE SCRIU. Restul liniște mormântală.

Adevărat îți spun că tu ești cel lipsit de INFORMAȚII VITALE, TU EȘTI CEL CARE nu cunoști NIMIC.

În primul rând, toată viața omul învață. Dacă știam că nu mai aveți nici o șansă făceam orice altceva, numai cu oameni ingnoranți ca tine nu mai interacționam. ASTA SĂ FIE CLAR.

Un scop al vieții este a învăța mereu. Este un MARATON, Hocadan. Am repetat de nu știu câte ori , nu meriți NICI UN RĂSPUNS. Chiar nu pricepi românește? Am scris clar că aici nu te vei lămuri. Ți-am dat doar un indiciu: Ești în înșelare, ești într-un somn de moarte, trezește-te!!!! Și spun asta pentru că mi-e groază de ce te așteaptă DINCOLO ȘI CHIAR ȘI AICI.

Bineînțeles că nu vezi nimic în ANSAMBLU. Nu ai nici măcar o perspectivă. ești un LAȘ și/sau un LENEȘ care așteaptă să primească totul fără muncă. Nu vei primi nimic fără MUNCĂ. Mie nu mi-a picat Adevarul din cer. Eram atât de disperată sș-l aflu ca Dumnezeu s-a milostivit și mi-a arătat , treptat, pașii pe care să îi urmez. asta e durat timp. Nu s-a întâmplat peste noapte. A trebuit să MUNCESC ca să aflu ceea ce trebuie să știe orice om care vrea să aibă grijă de sufletul său.

WAW: Te lauzi cu mizeria asta de discuție? Nu mă mai mir. Cred că te lauzi că ai calcat și într-o băltoacă.

1. Am să repet până îți pică fisa: Eu nu scriu ca să ofer răspunsuri. Scriu ca să transmit ca te aflii în înșelare și într-un somn de moarte și că trebuie să MUNCEȘTI ca să aflii cheia spre SALVARE. Atâta zic, ăsta-i mesdajul meu. Și am să-l tot repet, de fiecare dată când mă acuzi că nu ofer nici măcar o lămurire sau orice de genul acesta.

Hocanda, tu te folosești de anumite pasaje din biblie, și prin asta nu dovedești a fi oaia rătăcită, dovedești că ești un om care vrea un contraargument ca apoi să "ataci" și mai înverșunat orice încercare de a vedea că n-ai dreptate. Și eu îți yic clar, orice ai CITA pentru ați susține mizeriile și lăturile tale, nimic nu rezistă ADEVĂRULUI.

Să fie clar, nici măcar nu ți-am citit delirul, pentru că știu că scopul tău este de a ataca Biserica, nu de a cerceta și afla Adevarul. Și un om ca tine dovedește că nu merită să primească NICI O LITERĂ ca răspuns sau ca un contraargument. TU DOAR ATACI, atâta ai impresia că faci. Dar săracul de tine , nici prin cap nu-ți trece că la orice flegmă scrisă de tine există mii de contraargumente, și nu numai asta. există mărturii, dovezi, dar dacă nu muncești ca să afli, vei rămâne în GROAPA ÎN CARE ZACI.

2. Of, sărăcuțul de tine, RELIGIA E O MIZERIE, O HIDOȘENIE. Rămâi cu asta, dacă-ți place. Ceea ce salvează sufletul este trăirea , TRĂIREA ADEVĂRULUI. adevărul nu constituie o religie, constituie o ȘCOALĂ A MÂNTUIRII, cum foarte frumos o denumea cineva. Nu știi ce-i Biblia, nu știi nimic. Ai crescut cu telefonul fără fir, si ești demn de milă.

3. Prin ceea ce scrii despre Biserică întărești tot mai mult câte am scris DESPRE TINE. te mulțumești cu resturi, dar nici resturi, cu gunoaie, cu CADAVRE, CU MOARTEA. Asta îți place!!!

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 15:22

De la: nicobekesi, la data 2009-05-29 12:35:21

Cine-i off topic, Răutăciosule?

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 17:04

De la: sabina_prodan, la data 2009-05-29 14:56:36

sA AUZIM DE BINE !

Tipic oamenilor care se cred pachete d ecarne ambulantă. Scriu fara destinatie, fara nimic. Se intelge un nimic,

Ai ceva personal cu mine? Cu opiniile mele ?

Nu cred macar sa te fi remarcat pe acest topic pana acum !

Dar te sfatuiesc spre binele tau si al familiei sa-ti cauti un psihiatru si sa nu te mai legi de mine !

Eu nici macar nu citesc aiurelile pe care le scrii cand esti in stare de delir !

Insanatosire grabnica ! Familia ta are nevoie de tine !

hocadan

45 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 18:11

Pt Sabrina Prodan

Miai demonstrat ce poti adica NIMIC ,si mai faci si afirmati ca nu ai citit ce am scris dar tu sti ce am vrut in final ,vrei sa zici ca esti acuma si MEDIUM, dar eu nu cred ,eu cred inversul ca ai citit tot ce am incercat sa te invata dar cultura la nivelul pe care il afisezi ,nu iti ajunge ca sa ma poti CONTRAZICE , daca nu vrei sa inveti si de la alti baram nu te fa de ris

Sa sti ca eu nu astept de la tine raspuns pentruca nu te duce capul si daca intelegeai ceva din ce am scris vedeai ca EU AM SI RASPUNS la intrebarea cu poruncile,binenteles se pot aduce argumente pro si contra fata de cele care leam zis eu,daca la ora aceasta eu asa cred ,am adus argumente ,tu pe ce te bazezi VISATOAREO,poate tu esti din gasca celor ADORMITI
Faci de ris toti crestini Toti meritam sa cunoastem ADEVARUL ,exz ,ISUS de ce la scos pe SATANA din multi oameni ,ce zici INTELEAPTO cine are nevoie de AJUTOr

Iti mai spun o data eu nu astept nici un miracol referitor la forum eu am o anume viziune cu o anumita intelegere care mi-am formato ,ceia ce astept daca se iveste cineva intradevar care cunoaste Biblia si imi poate arata greselile unde gresesc.

Cita credinta ai tu de te lauzi atita eu zic ca defel nu ai credinta tu esti ratacita ,pentruca este scris daca ai credinta numai cit un bob de mazare poti sa muti MUNTI, eu nu sint MUNTE si nu ma poti lamuri de marea ta descoperire ,DESTEAPTATE si vezi si alte parere ,eu nu zic ca am dreptate dar numai prin CERCETARE putem ajunge sa intelegem

Dar nu te teme caci mine iti Predau alta lectie

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2009, ora 13:22

De la: lorduljohn, la data 2009-05-29 17:04:36
De la: sabina_prodan, la data 2009-05-29 14:56:36

sA AUZIM DE BINE !

Ai ceva personal cu mine? Cu opiniile mele ?
Nu cred macar sa te fi remarcat pe acest topic pana acum !
Dar te sfatuiesc spre binele tau si al familiei sa-ti cauti un psihiatru si sa nu te mai legi de mine !
Eu nici macar nu citesc aiurelile pe care le scrii cand esti in stare de delir !
Insanatosire grabnica ! Familia ta are nevoie de tine !

Nu sunteti in masura sa dati nici un sfat.

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2009, ora 13:22

De la: hocadan, la data 2009-05-29 18:11:12Pt Sabrina Prodan

Miai demonstrat ce poti adica NIMIC ,si mai faci si afirmati ca nu ai citit ce am scris dar tu sti ce am vrut in final ,vrei sa zici ca esti acuma si MEDIUM, dar eu nu cred ,eu cred inversul ca ai citit tot ce am incercat sa te invata dar cultura la nivelul pe care il afisezi ,nu iti ajunge ca sa ma poti CONTRAZICE , daca nu vrei sa inveti si de la alti baram nu te fa de ris

Sa sti ca eu nu astept de la tine raspuns pentruca nu te duce capul si daca intelegeai ceva din ce am scris vedeai ca EU AM SI RASPUNS la intrebarea cu poruncile,binenteles se pot aduce argumente pro si contra fata de cele care leam zis eu,daca la ora aceasta eu asa cred ,am adus argumente ,tu pe ce te bazezi VISATOAREO,poate tu esti din gasca celor ADORMITI
Faci de ris toti crestini Toti meritam sa cunoastem ADEVARUL ,exz ,ISUS de ce la scos pe SATANA din multi oameni ,ce zici INTELEAPTO cine are nevoie de AJUTOr

Iti mai spun o data eu nu astept nici un miracol referitor la forum eu am o anume viziune cu o anumita intelegere care mi-am formato ,ceia ce astept daca se iveste cineva intradevar care cunoaste Biblia si imi poate arata greselile unde gresesc.

Cita credinta ai tu de te lauzi atita eu zic ca defel nu ai credinta tu esti ratacita ,pentruca este scris daca ai credinta numai cit un bob de mazare poti sa muti MUNTI, eu nu sint MUNTE si nu ma poti lamuri de marea ta descoperire ,DESTEAPTATE si vezi si alte parere ,eu nu zic ca am dreptate dar numai prin CERCETARE putem ajunge sa intelegem

Nu ai nimic.... doar LENE

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 03:07

De la: sabina_prodan, la data 2009-05-24 15:07:54
De la: hocadan, la data 2009-03-23 14:58:40Pt Sabina Prodan

Eu chiar am vorbit SERIOS despre SFINTI dar in sensul in care il inteleg eu
De exz.
Eu cred ca un Sfint ar trebui sa fie ca Ilie relatat in vechiul Testament
Sau ca Apostoli care au capatat putere in noul Testament
Deci daca intradevar ar fi si in zilele noastre citiva Sfinti ,ar trebui in primul rind sa posede puterea Divina
Sa invieze OAMENI, sa faca pe ORBI sa vada si Schiopi sa unble etc.
Deci eu asa cred ca ar trebui sa fie un Sfint

Persoana care a deschis aceasta discutie are mari probleme.. ca si persoanele care au intrat in aceasta discutie... Stau si ma intreb cine va leaga, cine nu va da voie s afaceti cercetari in aceasta directie... Aveti impresia ca acest forum este calea cea mai scurta spre Adevar? Va inselati amarnic... si mi-e mila de voi... Adevarul este aflat numai de cei care isi doresc foartee mult acest lucru.. mai mult decat orice...

Adevarul ramane Adevar si se manifesta ca atare cu toata lumea indiferent de cum il percepem si daca-l acceptam sau nu. Scepticii si cei cu inima impietrita se vor convinge in viata urmatoare, daca in scurta aceasta experienta materiala nu si-au dat nici o sansa, si atunci va fi prea tarziu, dar vor afla macar ca ceea ce marturiseau anumiti oameni de-a lungul vremii este adevarat.. Stiti ca multi dintre noi putem sa spunem multe despre multe “chestii” ..sa le generalizez asa… Insa ar fi de preferat sa-si dea cu parerea despre un anumit domeniu numai cine a facut cercetari profunde in directia respectiva.

Avand in vedere istoria neamului ROMANESC , ca acest neam este ortodox de mai bine de 2000 de ani... , mi se pare insuportabil ca sa existe oameni care nasc astfel de discutii pe seama Lui Dumnezeu, A Lui Iisus... si ce le mai nascoceste mintea din cauza plictiselii.. Un om care vrea intradevar sa afle ceva nu intreaba pe forum.. ca aici se gasesc numai paraleli ,cu acest domeniu, care sa-si dea cu parerea.. In astfel de cazuri nimeni nu poate avea pareri.. cand vine vorba despre Dumnezeu si mantuirea sufletului.. Dumnezeu nu ne-a lasat noua variante de ales.. adica in ce sa credem aia sa "urmam"... Multa lume spune ca se gasesc asemanari ale ortodoxiei cu alte asa zis "credinte"... Dar oare ce-i asa greu de priceput ca fiecare a luat ce a vrut din ortodoxism si restul la gunoi... exemplul cel mai de seama CATOLICISM.. acest gunoi infect care dateaza din 1054....

Sa fie clar ca eu nu scriu pe acest forum pentru ca am pareri... Nimeni nu poate avea pareri fata de Adevarul de credinta.Acesta a fost revelat Sfintilor de-a lungul vremii..... Mintea noastra nu poate hotari nimic cu privire la procesul de mantuire si cu privire la credinta... Aveti voie sa aveti pareri numai daca v-ati fi nascut in jungla si habar nu aveti despre ce inseamna Dumnezeu si ortodoxie ... Insa nu v-ati nascut acolo.. aia ar fi avut o scuza dar cei care s-au nascut pe un teritoriu ortodox nu mai au nici un fel de scuza...
Catolicismul,acest "gunoi infect"!As putea sa fiu de acord cu tine daca n-ai fi mai infecta decat crestinismul,iudaismul,islamismul la un loc! Satan,piei drace!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 03:15

De la: hocadan, la data 2009-05-29 18:11:12Pt Sabrina Prodan

Si cu tine as putea sa fiu de acord,dar nu inteleg o iota din ceea ce spui!Am cautat pe google si limba pe care o vorbesti nu exista.Seamana putin cu aramaica...Incearca si-n chineza!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 06:06

1www.youtube.com/v/ljRKhZ81aqY&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/ljRKhZ81aqY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505">

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 19:36

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-02 06:06:201

Videoclipul acesta nu l-am urmarit pentru ca (de la titlu mi-am dat seama) incearca sa convinga de irealitatea a ceva ce este mai real decat orice ................

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Pe cine il credeti pe ,Dumnezeu,sau pe isus
Mergi la: