Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Oras: Craiova
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 05:47
De la: sabina_prodan, la data 2009-06-02 19:36:46
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-02 06:06:201
Videoclipul acesta nu l-am urmarit pentru ca (de la titlu mi-am dat seama) incearca sa convinga de irealitatea a ceva ce este mai real decat orice ................
E alegerea ta daca vrei sa te balacesti in mocirla...
nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 07:00
Pe prostul satului. Ca e pe post de dop la sticla sa nu cadem in ea. De acolo e greu de iesit.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro
130 mesaje
Oras: Constanta
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 15:08
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-03 05:47:16
Videoclipul acesta nu l-am urmarit pentru ca (de la titlu mi-am dat seama) incearca sa convinga de irealitatea a ceva ce este mai real decat orice ................
E alegerea ta daca vrei sa te balacesti in mocirla...
Tu te balacesti in mocirla... Ba mai rau... zaci intr-un somn de moarte...
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 15:10
Imi dorm somnul acum,o sa am timp destul pe lumea cealalta sa ma desmeticesc.Tu ai face bine sa deschizi ochii..
necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 21:37
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-03 15:10:55Imi dorm somnul acum,o sa am timp destul pe lumea cealalta sa ma desmeticesc.Tu ai face bine sa deschizi ochii..
BRAVO SHLOMO
pink_
10 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 14:09
Nu inteleg cum pe marginea subiectului lansat, se discuta cu totul alte lucruri inclusiv vorbe urate, jigniri, si altele, altele.
Forumurile astea nu cred ca sunt facute ptr frustrati, nemultumiti, persoane nedreptatite, cu o parere proasta despre ele, cu grave probleme de personalitate, si care mai afirma ca sunt crestine. Cred ca nu s-a inteles corect termenul, a fi crestin , a crede in Dumnezeu, cand esti asa nu vii cu astfel de afirmatii rautacioase...etc etc.
Imi place mult textul: "Fiti blanzi ca porumbeii si intelepti ca serpii."
Succes :)
Fosta membra 9am.ro
130 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 15:43
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-03 15:10:55Imi dorm somnul acum,o sa am timp destul pe lumea cealalta sa ma desmeticesc.Tu ai face bine sa deschizi ochii..
Daca nu imi pasa de tine, nu-ti mai scriam nimic...
Daca in viata aceasta alegi sa dormi, dincolo vei fi departe de Dumnezeu pentru totdeauna....
Fosta membra 9am.ro
130 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 15:44
De la: Romeo_85, la data 2009-06-03 21:37:55
BRAVO SHLOMO
Si pe dumneavoastra va compatimesc... Dar mai mult decat sa scriu pe acest forum, si sa ma rog pentru voi, altceva nu pot sa fac ca sa va treziti....
Fosta membra 9am.ro
130 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 15:55
De la: pink_, la data 2009-06-04 14:09:24Nu inteleg cum pe marginea subiectului lansat, se discuta cu totul alte lucruri inclusiv vorbe urate, jigniri, si altele, altele.
Forumurile astea nu cred ca sunt facute ptr frustrati, nemultumiti, persoane nedreptatite, cu o parere proasta despre ele, cu grave probleme de personalitate, si care mai afirma ca sunt crestine. Cred ca nu s-a inteles corect termenul, a fi crestin , a crede in Dumnezeu, cand esti asa nu vii cu astfel de afirmatii rautacioase...etc etc.
Discutia aceasta a fost initiata de o persoana lenesa care asteapta sa-i pice totul din cer....
Astfel de chestiuni de viata si de moarte nu se discuta pe un forum..... Daca vrea forum, sa intre pe ascor romania sau altele asemenea, dar nu aici, unde este o comunitate de ghiveci .
Zic de viata si de moarte pentru ca tocmai despre asta este vorba.... Cand te gandesti la asa ceva, automat intri pe un teritoriu unde daca nu respecti regulile iti nenorocesti viitorul de dincolo si chiar si de aici. Adica Dumnezeu avertizeaza de greseala alegerii facute chiar si aici, in timpul acestei experiente materiale.
In primul rand dumneavoastra nu stiti ce inseamna a fi crestin. Crestinul este un urmas al Lui Hristos. Hristos a lasat o invatatura, ca nu s-a intrupat doar ca sa afle ce mai facem, evident ca situatia era apocaliptica de a luat o astfel de decizie, ca daca erau toate Pink nu mai avea de ce sa se deranjeze si sa se intrupeze pentru a ne salva viata noastra eterna. Doar trupul nostru este trecator, dar sufletul nostru este etern, si daca nu avem grija de el asa cum ne-a invatat Hristos, atunci ne condamnam sa stam departe de El o vesnicie. A fi crestin inseamna a-L urma pe Hristos.
Doamna sau domnisoara Pink, pana si dracii cred si se cutremura, dar ei, cu toate astea, au ales sa fie impotriva Lui Dumnezeu. Mantuitorul a avertizat cat se poate de clar ca nu oricine va spune Doamne Doamne va intra in Imparatia Sa. Este nevoie, este esential a trai modul de viata aratat de Hristos prin intruparea Sa. A venit sa ne invete, nu sa ia lectii de la noi. El este creatorul si El face regulile, iar nu noi, prin parerile noastre personale.
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 15:59
De la: sabina_prodan, la data 2009-06-04 15:55:30
De la: pink_, la data 2009-06-04 14:09:24Nu inteleg cum pe marginea subiectului lansat, se discuta cu totul alte lucruri inclusiv vorbe urate, jigniri, si altele, altele.
Discutia aceasta a fost initiata de o persoana lenesa care asteapta sa-i pice totul din cer....
Astfel de chestiuni de viata si de moarte nu se discuta pe un forum..... Daca vrea forum, sa intre pe ascor romania sau altele asemenea, dar nu aici, unde este o comunitate de ghiveci .
Zic de viata si de moarte pentru ca tocmai despre asta este vorba.... Cand te gandesti la asa ceva, automat intri pe un teritoriu unde daca nu respecti regulile iti nenorocesti viitorul de dincolo si chiar si de aici. Adica Dumnezeu avertizeaza de greseala alegerii facute chiar si aici, in timpul acestei experiente materiale.
In primul rand dumneavoastra nu stiti ce inseamna a fi crestin. Crestinul este un urmas al Lui Hristos. Hristos a lasat o invatatura, ca nu s-a intrupat doar ca sa afle ce mai facem, evident ca situatia era apocaliptica de a luat o astfel de decizie, ca daca erau toate Pink nu mai avea de ce sa se deranjeze si sa se intrupeze pentru a ne salva viata noastra eterna. Doar trupul nostru este trecator, dar sufletul nostru este etern, si daca nu avem grija de el asa cum ne-a invatat Hristos, atunci ne condamnam sa stam departe de El o vesnicie. A fi crestin inseamna a-L urma pe Hristos.
Doamna sau domnisoara Pink, pana si dracii cred si se cutremura, dar ei, cu toate astea, au ales sa fie impotriva Lui Dumnezeu. Mantuitorul a avertizat cat se poate de clar ca nu oricine va spune Doamne Doamne va intra in Imparatia Sa. Este nevoie, este esential a trai modul de viata aratat de Hristos prin intruparea Sa. A venit sa ne invete, nu sa ia lectii de la noi. El este creatorul si El face regulile, iar nu noi, prin parerile noastre personale.
asa sabina,scoate-le dracii din creiere,da' te rog mai da-le si o pauza de gandire
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 20:23
De la: sabina_prodan, la data 2009-06-04 15:43:25
Daca nu imi pasa de tine, nu-ti mai scriam nimic...
Daca in viata aceasta alegi sa dormi, dincolo vei fi departe de Dumnezeu pentru totdeauna....
Nici nu stiu daca-i bine sa stai foarte aproape de Ra,s-ar putea sa te arzi!Iti multumesc ca-ti pasa...
hocadan
45 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 17:25
Pt Sabrina Prodan
Acum vad frica ta de a incerca sa imi raspunzi ,pentruca iti este frica ca nu tea luminat Dumnezeu destul si o sa imi dai raspunsuri foarte slabe si eu atunci o sa te atac si mai tare ,in acest caz procedezi foarte bine
in legatura cu Sfinti facuti de OAMENI adica de Beserica ,si sint idolarizati,sub forma icoanelor si a MOASTELOR, la care mereti si va inchinati si le cereti AJUTORUL adica sa faca Minuni pentru voi
Ceia ce demonstreaza cita credinta ai ,si pe cine urmezi tu ,cind este scris ca ,,SINGURUL MISLOCITOR INTRE DUMNEZEU SI OAMENI ESTE SINGURUL ISUS, eu asa cred ca scrie in Biblia mea ,dar sar pote in carticica ta sa scrie, Sfinta nascatoare !!!! ,sfinti dragi !!!!!, si dragele MOASTE etc.
Sa sti ca nu am uitat de LECTIE, o sa iti predau cind o sa am mai mult timp in zilele uratoare
hocadan
45 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 17:36
Pt Shalomo Imre Istvan
Draga ,,ISTVANE'' inteleg cum de nu pricepi si nu cunosti limba pe care o scriu eu si care o vorbeste intreaga aceasta Tara ,deaceia trbuie sa iti reamintesc in cazul in care traiesti si tu aici ca noi scriem si vorbim LIMBA ROMINA , dar tu intelegi ceia ce neai trimis adica in filmul acela ,dar sa sti caci acuma eu cel putin nu am inteles nimic ,parca am fi in alta tara ,de aceia eu nu pot sa iti raspund ,daca tu RONINESTE nu sti ,eu alta limba pe care tu o vorbesti nu o stiu ,ramine sa invatam un alt limbaj pentru a putea comunica
Fosta membra 9am.ro
1499 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 18:12
De la: hocadan, la data 2009-06-05 17:25:04Pt Sabrina Prodan
Acum vad frica ta de a incerca sa imi raspunzi ,pentruca iti este frica ca nu tea luminat Dumnezeu destul si o sa imi dai raspunsuri foarte slabe si eu atunci o sa te atac si mai tare ,in acest caz procedezi foarte bine
in legatura cu Sfinti facuti de OAMENI adica de Beserica ,si sint idolarizati,sub forma icoanelor si a MOASTELOR, la care mereti si va inchinati si le cereti AJUTORUL adica sa faca Minuni pentru voi
Ceia ce demonstreaza cita credinta ai ,si pe cine urmezi tu ,cind este scris ca ,,SINGURUL MISLOCITOR INTRE DUMNEZEU SI OAMENI ESTE SINGURUL ISUS, eu asa cred ca scrie in Biblia mea ,dar sar pote in carticica ta sa scrie, Sfinta nascatoare !!!! ,sfinti dragi !!!!!, si dragele MOASTE etc.
Sa sti ca nu am uitat de LECTIE, o sa iti predau cind o sa am mai mult timp in zilele uratoare
Iti raspund eu.
Filozofia ta este inventata acum nici 100 de ani si ne vorbesti noua cat de gresit au crezut crestinii de 2000 de ani. Adica vrei sa ne reinveti abecedarul si sa ne spui ca ce ne-au invatat apostolii nu e bine.
Selectia unor versete scoase din contextul Sfintei Scripturi nu inseamna absolut nimic. Folosirea Sfintei Scripturi fara a tine seama de Biserica in care a fost scrisa aceasta si de viata oamenilor care au scris-o, precum si de contextul in care a fost scrisa iarasi nu inseamna nimic.
Asadar cum poate spune cineva a carui credinta este "inventata" de oameni acum nici o suta de ani ca credinta celor care au invatat-o direct de la Hristos si de la apostoli este gresita. Sfanta Scriptura a fost scrisa pentru o Biserica care deja exista in acel moment. Ce partasie ai tu cu acea Biserica? Nici una.
Ironic nu-i asa?
Hazardul este mãsura ignoranþei noastre. (Henry Poincare)
9am044905
125 mesaje
Oras: Ploiesti
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 19:49
HOOOO....KA KA DANDANA, PUSHKEA!
MAI, ASTA DE DESCHISESI TOPICUL, DU-TE MAI DE TE INTERNEAZA! PE TINE TE PRIMESC SIGUR DACA LE SPUI CE SCRII PE ACI, PE VIATA! POATE, DACA AI MANCARE, NU MAI ABEREZI ASA MULT!
Dorulet
7896 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 00:21
De la: hocadan, la data 2009-06-05 17:36:22Pt Shalomo Imre Istvan
Draga ,,ISTVANE'' inteleg cum de nu pricepi si nu cunosti limba pe care o scriu eu si care o vorbeste intreaga aceasta Tara ,deaceia trbuie sa iti reamintesc in cazul in care traiesti si tu aici ca noi scriem si vorbim LIMBA ROMINA , dar tu intelegi ceia ce neai trimis adica in filmul acela ,dar sa sti caci acuma eu cel putin nu am inteles nimic ,parca am fi in alta tara ,de aceia eu nu pot sa iti raspund ,daca tu RONINESTE nu sti ,eu alta limba pe care tu o vorbesti nu o stiu ,ramine sa invatam un alt limbaj pentru a putea comunica
Auzi....cum îþi permiþi sã te iei de prietenul Shlomo?! Pãi tu eºti de un milion de ori mai agramat ca el!!!
Tu ºtii LIMBA ROMÂNÃ ????? ªtii pe ...atât ºtii!!!!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 00:25
De la: Dorulet, la data 2009-06-06 00:21:00
Auzi....cum îþi permiþi sã te iei de prietenul Shlomo?! Pãi tu eºti de un milion de ori mai agramat ca el!!!
Tu ºtii LIMBA ROMÂNÃ ????? ªtii pe ...atât ºtii!!!!
Din cele 3-4 fraze ale domnului, umplu topicul cu gramatica. numai in Limba Romana nu a scris el acolo
symy1
4661 mesaje
Oras: Zalau
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 00:55
Ce mai personaje...!!!!!
symy-apocalipsa.blogspot.ro
Bi_anca
1554 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 01:10
De la: symy1, la data 2009-06-06 00:55:17 Ce mai personaje...!!!!!
Mai copilasi!!! Terminati-o ma cu balacareala ca ma doare burta de la atata si zau ca ma durea capul !
Ma doare si acum, cand rad
Cred ca si se uita la voi si-si rade intre coarne...
Si nu va mai luati de Istvanel...ca e , parola mia... E numai gura de el, ca doar cu aia face pacate...CAND PUNE PUNCTUL PE J !!!
Sa ne traiesti ma bozgorica, ca tare mai esti intelept!!! (pt cacofonie am sa cer drept de autor )
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 01:12
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 01:13
uite-l si pe dumnezeu,cum,nu-l stiati,e roman,nu stie bine limba romana,dar va vindeca pe toti de gripa porcina
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 08:20
Mah romanasule,n-ai inteles nimic! Iti dau un sfat:vorbeste cat mai putin posibil,vei evita in acest mod sa zgarii urechile auditorilor! Da,bulache,eu ca neroman si dusman al acestui popor,am impresia ca tu vorbesti o limba de kkt si ca-ti miroase gura!
necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 08:21
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-06 01:13:40uite-l si pe dumnezeu,cum,nu-l stiati,e roman,nu stie bine limba romana,dar va vindeca pe toti de gripa porcina
rambobambo
1 mesaj
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 08:18 Modifica Citeaza Raspunde
rambobambo
1 mesaj
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 08:07 Modifica Citeaza Raspunde
ATI TRANSFORMAT SI ACEST TOPIC IN PROPRIA VOASTRA COCINA, PORCILOR SI SCROAFELOR!
ANDER NIROLF ERTEP 999 (666), ESTI UN OM BOLNAV, GRAV BOLNAV, INTOXICAT DE MANELE, DE CLIPURI DE LA RETARDATI PENTRU RETARDATI, DE NARCISISM, DE PREJUDECATI, DE URA...
INCHIDETI, PORCILOR, ACEASTA COCINA! IN CARE VA BALACITI IN PROPRIUL BALEGAR!
BOLNAVILOR SI SMINTITILOR (vorba lui Moromete)!
Raporteaza abuz de limbaj
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 08:29
Tipic pentru omul-albina.Pentru tine nu pot exista culori sau nuante...viata in alb-negru.Normal ca tu ai intotdeauna dreptate daca-ti astupi urechile....
hocadan
45 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 08:29
Mai fratilor sa stiti ca eu nu am zis ca scriu corect GRAMATICAL?
Dar este o vorba uitate la BIRNA TA DIN OCHI lasa paiul meu la locul lui
Care ziceti ca ati scris TOTUL GRAMATICAL sa arunce el primul cu piatra sa putem vedea tot ce a scris si sa ii dam nota ,la fiecare dupa cum scriem
Sau voi nu vedeti ca 99,9% din cei chestionati la diferite emisiuni ,in care este vorba despre ADEVARATA ,SCRIERE SI VORBIRE GRAMATICALA ,nu STIU, si eu recunosc ca fac parte din partea celor multi ,dar se vede ca voi geniile faceti parte din cealalta parte LUMINAT
Astept sa aruncati pietrele si o sa va noteze un SPECIALIST adevarata VALOARE
ADERP NIROLF ERTEP 999
Iti multumesc pentru ca miai confirmat prin filmulet cum sau format SINTI,si cine a fost Isus ,adevaratul vostru dumnezeu care sa tot reincarnat si se mai reincarneaza,frumoasa credinta FELICITARI
hocadan
45 mesaje
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 11:32
Pt Sabrina Prodan
Intrucit vada ca nu va mai trebuie discuti despre GRAMATICA scrisa de mine ,asa ca azi o sa iti dau o alta invatura sau lectie ,cum vrei sa o numesti .
Ai zis de credinta Ortodoxa cit de veche este ,si nu accepti ca aceasta credinta ii clonata, si ai vrea sa dispara adevaratul POPOR a lui DUMNEZEU, si CREDINTA lui ,pentru a ridica credinta Ortodoxa,si noi sa fim alesi .
Deaceia trebie sa sti ca daca noi avem crdinta de aproape 2000 de ani ,evrei de la care leam inprumutat pe Dumnezeu lor ,au credinta cu citeva MII de ani mai noua fata de alte CREDINTE ,care acele credinte au ramas la fel pina in ZIUA DE AZI ,DECI ele au avut un om facut cu citeva mi de ani inaintea lui ADAM,dar daca noi lam inprumutat pe Dumnezeul evreilor atunci de ce nu urmam intocmai Legile, Poruncile Lui etc.
In primul rind asi vrea sa iti amintesc caci Dumnezeu pe toate popoarele lea lasat de la Avram pina la Isus dupa cum zice biblia adica pe noi nea lasat mii de ani ai nimanui adica ai satanei ,apoi de la isus incoace ave si noi un Dumnezeu in forma mai mare adica TRINITAR, dar Dumnezeul din Vechiul Testament zice ca EL NU ISI LASA POPORUL LUI, ceia ce se si confirma in noul testament .
ieremiea 31,37 Asa vorbeste Domnul : Daca sus cerurile pot fi masurate, si daca temeliile pamintului jos pot fi cercetate ,atunci voi lepada si eu tot neamul lui ISRAEL,pentru tot ce a facut zice Domnul ,deci il CREZI PE DUMNEZEU? multe exz asi putea sa iti dau din Vchiul Testament dar esti luminata si nu are rost ceia ce o sa mai evidentiez este legat de inviere
isaia capitolul 25 verset 7 si 8 Si pe muntele acesta inlatura mahrama ,care ACOPERA TOATE POPOARELE si invelitoare care infasura toate popoarele ,NIMICESTE MOARTEA pe vecie Domnul Dumnezeu sterge lacrimilie de pe toate fetele si indeparteaza de pe tot pamintul OCARA POPORULUI SAU da Domnul a vorbit ezechiel capitolul 37
Mina Domnului ma dus in Duh ,si ma pus in mislocul uei vai pline cu oase ,El mia zis ,Fiul omului vor pute oasele acestea sa INVIEZE ,..Va voi da vene ,voi face sa creasca pe voi carnea ,va voi acoperi cu piele ,voi pune un duh in voi ,si veti INVIA si veti sti ca ,Eu sin Domnul ...El mia zis ,Fiul omului oasele acestea sint toata casa lui ISRAEL ...Deaceia prorocestele si spunele Asa vorbeste Domnul Dumneze ,,Iata va voi deschide mormintele ,va voi scoate din mormintele voastre ,POPORUL meu si va voi aduce inapoi in TARA LUi ISRAEL ..... Voi incheia cu ei un legamint de pace care va fi un legamint VECINIC ,ii voi sadi si ii voi INMULTI si voi pune LOCASUL MEU CEL SFINT in mislocul lor pentru TODEAUNA .Locuinta mea va fi intre ei ,Eu voi fi Dumnezeul Lor si ei vor fi POPORUL MEU ,Si neamurile vor sti ca eu sint Dumnezeul care sfinteste pe Israel cind locasul Meu cel Sfint va fi pentru todeauna in mislocul lor ,,DECI CE ZICI NICI ACUM NUL CREZI PE DUMNEZEU?
din noul testament romani capitolul 11 ,verset 1 Intreb dar :A lepadat Dumnezeu pe poporul Sau ? Nici decum ca si eu sint Israelit
versetul 8 dupa cum este scris Dumnezeu le-a dat un duh de adormire ,ochi ca sa nu VADA si urechi ca sa nu AUDA ,pina in ziua de azi
versetul 11 Intreb dar sau potihnit ei ca sa cada ? Nicidecum ,ci prin ALUNECAREA LOR ,s-a facut cu PUTINTA MINTUIREA NEAMURILOR ,ca sa faca pe israel gelos
verset 25 Fratilor pentruca sa nu va socotiti SINGURI INTELEPTI ,nu vreau sa nu stiti taina aceasta ,o parte din ISRAEL a cazut intro INPIETRIRE ,care va tine pina cind va intra numarul deplin de NEAMURI,
versetul 26 Si atunci tot ISRAELUL VA FI MINTUIT dupa cum este SCRIS ,izbavitorul va veni din sion si va indeparta toata neleguirea de la Iacov
Dar cine va invia ,cine va primi pecetea exz apocalipsa capitolul 7
Zicind nu vatamati pamintul ,mici marea ,mici copaci, pina nu vom pune pecetea pe fruntea slujitori Dumnezeului nostru ,Si am auzit numarul celor pecetuiti o suta patruzeci si patru de mi ,din toate SAMINTIIILE lui ISRAEL ,cite 12 mi de fiecare samintie ,CE ZICI SI NOUL DUMNEZEU din noul testament TOT LA fel zice , dar sa vedem cu cine va sta ISUS capitolul 14
Apoi m-am uitata si iata ca mielul statea pe muntele Sionului si inpreuna cu el statea 144 de mii care aveau scris pe frunte numele sau si numele tatalui sau ...Cinta o cintare ,Si nimeni nu putea sa invete cintarea afara de cei 144 de mii care fusesera rascunparati de pe pamint .
Ce parere ai sintem sau nu CLONE formate dupa credinta ISRAELITILOR, daca noi nu respectam nimic din Vechiul Testament, in schimb Israeliti respecta toata lege ,Porunci etc, si ne si zice ca tot ei vor fi MINTUITI ,mai mult deja din trei dumnezeu au ajuns numai doi exz apocalipsa capi14 verse 3 pe frunte aveau scris numai numele la DOI DUMNEZEI ce sa intimplat cu al treilea ,dar ca sa nu o lungim
Vedem caci la sfirsit Dumnezeu pe POPORUL lui il Invie si de ei are grija ,mai mult ne zice clar caci la sfirsit ne va pedepsi pe toti Inchinatori la Idoli,etc de ce nu vrem sa il credem pe ADEVARATUL DUMNEZEU si va lasati PRADA FALSULUI DUMNEZEU care se proclama ca MESIA
Poate ca acuma vei privi mai atent ceia ce scrie in biblie,si ve incerca sa vezi intradevar care este ADEVARUL,dar ori cum in alta lectie o sa iti arat mai in amanunt cine ii Isus si prin cite forme a vrut sa intre in BIBLIE
Ebony
14969 mesaje
Oras: Timisoara
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 13:11
In final razboiul a luat sfarsit.....ma bucur ca luati o pauza, bine meritata
Fosta membra 9am.ro
130 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 15:06
Pt hocadan
Nu imi este frica decat de Dumnezeu...
Si repet pana iti intra in cap: nu raspund la nimic, si din cauza asta poti sa crezi ce vrei tu, nu ma intereseaza.
Am scris clar ca aici nu vei primi o boaba de raspuns.
Trebuie sa lasi lenea la o parte si sa te pui pe munca... nu la cersit frimituri.. ca tu asta faci pe acest forum...
Ai impresia ca-mi dai tu mie lectii? Tu, care ai in cap numai mizerii? Ai sa-ti dai seama de ele cand ai sa te lamuresti.. daca nu aici .. atunci dincolo, iar dincolo va fi prea tarziu....
hocadan
45 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 09:42
Pt Sabrina Prodan
Vad ca intradevar tu habar nu ai ce inseamna ,,NU CREDE SI CERCETEAZA '' dar ce ii adevarat tu nu cunosti nimic inportant din ce ne invata Biblia, sau nu ai habar de poporul ales ,caci dupa cunostintele tale IMENSE ,crezi ca ORTODOXI au fost alesi lui Dumnezeu de la INCEPUT.
Mai mult nici nu vrei sa inveti si tu ceva ,in schimb zici ca teai tot rugat la Dumnezeu ,dar eu cred ca atita teai rugat pina pina teai prosti de tot, si acuma crez ca esti luminat,dar ai numai inpresia,si sint convins ca si in educarea scolara minimul pe ECONOMIE tot asa esti de LUMINATA,
Deaceia nu o sa iti mai dau lecti si nu o sa mai vorbesc cu tine despre subiectul religie si iti las alegerea tie sa alegi un subiect pe care il stapinesti intradevar ,ca sa putem conversa NORMAL
Ebony
14969 mesaje
Oras: Timisoara