marian_bd_rotaru
1883 mesaje
Oras: Barlad
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 08:37
Antonescu a fost un mare patriot , pentru ca eliberat provinciile romanesti ocupate de catre sovietici !
|
|
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Oras: Craiova
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 09:15
Sa spunem ca,de maine nu va mai exista nici picior de tigan,evreu sau ungur in aceasta tara.Care vor fi urmatorii vinovati pentru propriile voastre neputinte,mai,marilor patrioti?Cum se numesc patriotii de azi?Elogiatori?
|
vladidec
851 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 11:25
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-06 09:15:10Sa spunem ca,de maine nu va mai exista nici picior de tigan,evreu sau ungur in aceasta tara.Care vor fi urmatorii vinovati pentru propriile voastre neputinte,mai,marilor patrioti?Cum se numesc patriotii de azi?Elogiatori?
Nuuuuu....nu este vorba de a invinuii....noi nu invinuim tiganii ori ungurii ori evreii pt ce nu merge in tara asta...si defapt nu am nimic cu evreii, nu ma pomenit niciodata de ei, insa....celalalte 2 natii, genetic vorbind, sunt niste paraziti, ce traiesc intr-o tara straina, isi fac cuib in tara mea, se strang in grupuri, isi iau titlul de minoritari, si incep sa isi ceara drepturi.....in tara mea !!!!!!!!!!!!!!!!!....vor limba lor sa fie in scoli ????....vor sa nu mai existe icoane ?????? .....vor partid ??????? vor drepturi egale ??????? Ce pana mea fratilor ????? de tigani ne este frica ca astia scot imediat cutite, bazooka, sau mai stiu eu ce.....ungurii....nu mai vb de astia ka ma enervez prea rau...
Tiganii si ungurii au voie in Romania sub 2 forme : turisti
sau cu dubla cetatenie (dar sa o merite si dupa legi mai aspre).
Daca nu au o casa, nu muncesc, nu su familie, si cazier curat....nu ar trebuii nici o alta natie sa stea in Romania mai mult de 3 luni (ca autovehiculele)
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
addan
127 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 11:35
..MISCAREA LEGIONARA NU A FOST DE SORGINTE FASCISTA, FACI CONFUZIE SAU MAI BINE SPUS ITI DAI SI TU CU PAREREA FARA SA CITESTI SAU SA CUINOSTI ISTORIE CU ADEVARAT.
777
|
|
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 11:47
Pentru vladidec Spre nenorocul tau,nimic din ceea ce-ti doresti,nu se va intampla.Canalizeaza-ti energiile spre altceva,parerea mea...
|
matei_bujor
1 mesaj
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 12:24
EU ZIC ,CA DA SI CRED CA MI-AS DORI SA FIE SI AZI UN ADEVARAT "ANTONESCU",DIN PACATE N-UL AVEM.
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 12:53
Si,ce anume credeti voi ca ar putea face un nou Antonescu?Cu ce ar putea el schimba viata voastra?Vad ca va face placere sa discutati sf-uri.....voua, astora ce visati tigani si unguri trasi in teapa si,eventual,un ordin de trecere a prutului....
|
|
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 13:06
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-06 11:47:17Pentru vladidec Spre nenorocul tau,nimic din ceea ce-ti doresti,nu se va intampla.Canalizeaza-ti energiile spre altceva,parerea mea...
OK ... Asa am sa fac
Sau poate nu....  .....M-am saturat de vorbe si plansete si propozitii ce incep cu : "ar trebuii...."
Romania duce lipsa de : ONOARE, PATRIOTISM, UNITATE, DREPTATE...toate lucrurile astea le gasesti doar in dictionar.
Inafara de datorii , grija zilei de maine, si canale XXL , ce mai stie romanul sa faca ?
Nu e asa ca primul instinct cand citesti randurile de mai sus (ONOARE, PATRIOTISM, UNITATE, DREPTATE) te-a trecut un mare zambet si un gand ca sunt nebun....Ia analizeaza-te pt o secunda....daca si de elemantele acestea razi...atunci la ce te mai numesti Roman ? Romania nu are nici o vina, ci doar ca aici s-au nascut romani ! (cei din ziua de azi)
Daca maine incepe un razboi.....de ce o sa luptati ? Obligatie ? pt bani ? sau va dati loviti ? imi e asa sila...
Sincer nu stiu ce e mai rau....sa fii fost condusi de Nemti (sub o ROMANIE MARE, si cu multe avantaje), sau cum am fost de rusi, sau cum suntem acum de americani ?
Cum era mai bine ???.... Maresalul Antonescu ....erou fara mormant
|
|
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 13:21
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-06 12:53:50Si,ce anume credeti voi ca ar putea face un nou Antonescu?Cu ce ar putea el schimba viata voastra?Vad ca va face placere sa discutati sf-uri.....voua, astora ce visati tigani si unguri trasi in teapa si,eventual,un ordin de trecere a prutului....
Ho ho ho !!!
Asta reprezinta deao 2 % din ce trebuie facut... Ca sa ajungi sa vb de coruptie, salarii mari, curatenie si alte nebunii....adevarate nebunii....o iei de sus in jos ???
Trebuie in primul rand sa ne schimbam mentalitatea de a nu face nimic din cauza ca nici vecinul nu o face !!
Vreau sa merg mandru pe strada, fara frica de'ntuneric, faca sa imi pazesc buzunarul in multime, si te-ai intrebat oare cum este posibil ca in inchisoriile din Romania peste 70% sunt tigani ????....parca erau minoritari....
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 13:23
PS Care e treaba de te dai evreu ?.... esti roman si te dai altceva, postezi contra, si.....defapt chiar nu ai ce face ???
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 13:25
De la: vladidec, la data 2009-06-06 13:06:27De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-06 11:47:17Pentru vladidec Spre nenorocul tau,nimic din ceea ce-ti doresti,nu se va intampla.Canalizeaza-ti energiile spre altceva,parerea mea...
OK ... Asa am sa fac
Sau poate nu.... .....M-am saturat de vorbe si plansete si propozitii ce incep cu : "ar trebuii...."
Romania duce lipsa de : ONOARE, PATRIOTISM, UNITATE, DREPTATE...toate lucrurile astea le gasesti doar in dictionar.
Inafara de datorii , grija zilei de maine, si canale XXL , ce mai stie romanul sa faca ?
Nu e asa ca primul instinct cand citesti randurile de mai sus (ONOARE, PATRIOTISM, UNITATE, DREPTATE) te-a trecut un mare zambet si un gand ca sunt nebun....Ia analizeaza-te pt o secunda....daca si de elemantele acestea razi...atunci la ce te mai numesti Roman ? Romania nu are nici o vina, ci doar ca aici s-au nascut romani ! (cei din ziua de azi)
Daca maine incepe un razboi.....de ce o sa luptati ? Obligatie ? pt bani ? sau va dati loviti ? imi e asa sila...
Sincer nu stiu ce e mai rau....sa fii fost condusi de Nemti (sub o ROMANIE MARE, si cu multe avantaje), sau cum am fost de rusi, sau cum suntem acum de americani ?
Cum era mai bine ???.... Maresalul Antonescu ....erou fara mormant Le cam incurci,mon cher!Ce legatura e intre onoare,patriotism,unitate,dreptate si crimele la care nazuiesti?Ai pomenit de scarba?Scarba imi provoaca si mie cei ce se bat cu caramida-n piept si care la cel mai mic pericol dau bir cu fugitii!Daca pentru tine,patriotismul inseamna a da din gura si a turui o gramada de ineptii ca cele despre exterminarea tiganilor si ungurilor,atunci faci parte din categoria celor ce folosesc caramizi si la altceva decat zidarie...
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 13:27
De la: vladidec, la data 2009-06-06 13:23:10PS Care e treaba de te dai evreu ?.... esti roman si te dai altceva, postezi contra, si.....defapt chiar nu ai ce face ??? Are vreo importanta cine sunt,ce nationalitate?Bozgor imputit,daca te satisface!
|
Fosta membra 9am.ro
74 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 13:35
INRADEVAR MARESALUL ANTONESCU A FOST UN MARE PARIOT .
ACESTA A INCERCAT SA MENTINA UN ECHILIBRU INTR_O PERIOADA IN CARE LA NIVEL EUROPEAN ERA MARE FIERBERE .
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 13:36
Ma bucur ca ai intrebat :
(In ordine dezordonata) :
1 Nu veau crime .... nu vb de omorat tiganii ungurii sau evreii...
2 Nu vb de mine fara sa ma stii....(dau bir cu fugitii)
3 Nu dau doar din gura.... si o sa te convingi in curand.
4 Hitler intradevar a vrut sa-i extermine (avea alte probleme decat sa-i integreze)... Dar cat timp acestia isi cer drepturi egale cu ale mele, cand ei nu stiu decat sa fure, pacaleaca, crime, batai, cutite, ce vrei frate ???????????? sa stau cu ei la masa ? sa-i vad cum la PROTV ei canta desteapta-te romane ????
Sai vad cum in europa snt considerati romani ? sa vad cu lumea fuge la capsuni ca in tara nu au cum trai ? si ajunci acolo aia isi bat joc de ei ???....
I-ai frate pe toti acasa.. daca ei refuza sa fie oameni ca noi toti ce muncim....atunci afara din tara cu ei !!!!
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 13:43
De la: virgilvlad, la data 2009-06-06 13:35:35INRADEVAR MARESALUL ANTONESCU A FOST UN MARE PARIOT .
ACESTA A INCERCAT SA MENTINA UN ECHILIBRU INTR_O PERIOADA IN CARE LA NIVEL EUROPEAN ERA MARE FIERBERE .
Bey Cristii....stai linistit....dar un lucru nu pot sa inteleg...de ce le tii tu atata partea ?? e forum aici ...si vreau sa aud pareri...nu te ataca...ca it faci rau tu tie...
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 13:50
De la: vladidec, la data 2009-06-06 13:36:59Ma bucur ca ai intrebat :
(In ordine dezordonata) :
1 Nu veau crime .... nu vb de omorat tiganii ungurii sau evreii...
2 Nu vb de mine fara sa ma stii....(dau bir cu fugitii)
3 Nu dau doar din gura.... si o sa te convingi in curand.
4 Hitler intradevar a vrut sa-i extermine (avea alte probleme decat sa-i integreze)... Dar cat timp acestia isi cer drepturi egale cu ale mele, cand ei nu stiu decat sa fure, pacaleaca, crime, batai, cutite, ce vrei frate ???????????? sa stau cu ei la masa ? sa-i vad cum la PROTV ei canta desteapta-te romane ????
Sai vad cum in europa snt considerati romani ? sa vad cu lumea fuge la capsuni ca in tara nu au cum trai ? si ajunci acolo aia isi bat joc de ei ???....
I-ai frate pe toti acasa.. daca ei refuza sa fie oameni ca noi toti ce muncim....atunci afara din tara cu ei !!!! De data asta chiar ma faci sa rad!De ce dracu amesteci tu treburile?Infractorii sunt infractori,indiferent de nationalitate!Si,daca te uiti in jurul tau,ai sa vezi ca cei mai mari infractori sunt romani care n-au trecut si nu vor trece vreodata pe la puscarie!Stai linistita,stiu cine esti!
|
visinicazavoianu
1 mesaj
Oras: Braila
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 14:03
Poatefi numit, pentru ca cei care au urmat dupa el, la conducerea tarii, au fost niste tradatori si vanzatori de neam. Si-au vandut sufletul ca sa-si salveze pielea. Cei care si-au asumat raspunderea din acea perioada si nu au stat ascunsi, au fost impuscati. Iar dupa revolutia din 1989 ( respect memoria celor care au murit atunci), sa ne fie cu iertare, dar sunt toti niste nemernici la conducere. si ma refer numai la frunte tarii, nu la lingaii de langa. Cu respect pt oipinia fiecaruia,VISINICA
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 14:07
quote] De data asta chiar ma faci sa rad!De ce dracu amesteci tu treburile?Infractorii sunt infractori,indiferent de nationalitate!Si,daca te uiti in jurul tau,ai sa vezi ca cei mai mari infractori sunt romani care n-au trecut si nu vor trece vreodata pe la puscarie!Stai linistita,stiu cine esti![/quote]
Deci frate m-ai spat ca stii cine sunt....o alta caracteristica romana.... ameninta pe net :))))))  iti dau si adresa daca vrei...
Daca nu se poate discuta cu tine ramai in lumea ta....si iai de gat pe toti tiganii si baga-l pe Guta pana nu mai poti.
Respect merci de pareri ! sa trecem mai departe !
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 14:08
De la: visinicazavoianu, la data 2009-06-06 14:03:40Poatefi numit, pentru ca cei care au urmat dupa el, la conducerea tarii, au fost niste tradatori si vanzatori de neam. Si-au vandut sufletul ca sa-si salveze pielea. Cei care si-au asumat raspunderea din acea perioada si nu au stat ascunsi, au fost impuscati. Iar dupa revolutia din 1989 ( respect memoria celor care au murit atunci), sa ne fie cu iertare, dar sunt toti niste nemernici la conducere. si ma refer numai la frunte tarii, nu la lingaii de langa. Cu respect pt oipinia fiecaruia,VISINICA
Uite frate....romani adevarati !! RESPECT !!!
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 14:09
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 14:13
De la: vladidec, la data 2009-06-06 14:07:22quote] De data asta chiar ma faci sa rad!De ce dracu amesteci tu treburile?Infractorii sunt infractori,indiferent de nationalitate!Si,daca te uiti in jurul tau,ai sa vezi ca cei mai mari infractori sunt romani care n-au trecut si nu vor trece vreodata pe la puscarie!Stai linistita,stiu cine esti!
Deci frate m-ai spat ca stii cine sunt....o alta caracteristica romana.... ameninta pe net :))))))  iti dau si adresa daca vrei...
Daca nu se poate discuta cu tine ramai in lumea ta....si iai de gat pe toti tiganii si baga-l pe Guta pana nu mai poti.
Respect merci de pareri ! sa trecem mai departe ![/quote] Daca atat te duce capul,si visezi numai amenintari,pa!
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 14:14
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 14:20
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 14:31
Sa inteleg ca v-ati impacat cu idee ca traim in romania asta nu ?
Pace voua, ca vine Dumnezeu si un al doilea Isus si ne va salva...asteptai voi ca si criza financiara tot spiritele au vrut-o.....dar suntem prea pacataosi si daia....
La arme cu frunze si flori" ....la propriu....cu astfel de oamnei....ne manaca viermii....
PACE !!!
|
ghiocel30
4 mesaje
Oras: Piatra Neamt
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 14:38
Scuze dar acesta este un forum pentru pocaiti?De ce se pomeneste mereu cuvantul Dumnezeu de parca el ar exista cu adevarat?
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 14:38
SI INCA CEVA :
Daca ar fii sa ard in iad 1000 de ani ca vreau dreptate cu forta...primesc bucuros daca stiu ca inca 1000 de ani Romania va fii unita, curata, lipsita de coruptie, spitale scoli mai bune....etc
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 16:20
Antonescu a fost, este și va rămâne unul din cei mai mari oameni de stat de pe acest pământ. A fost un erou desăvârșit. A preluat țara după dictatura unui curvar ordinar, tatăl vitreg al criminalului de război, nevrednicul Mihai I, a instaurat ordinea în țară, a exclus din viața politică un partid ticăloșit condus de frustratul Horia Sima, a ordonat trecerea Prutului pentru redare demnității naționale. A fost arestat de ticălosul rege, care la prima oră de dimineață avea pe biroul lui acceptul de armistițiu a lui Stalin, armistițiu din care România avea de câștigat. Camarila regală l-au arestat, nevrednicul rege a fugit timp de peste o lună din fața rușilor, moment când rușii au luat prizoneri peste 175000 de prizoneri soldați, subofițeri și ofițeri, comportându-se ca invingători. A fost semnat apoi armistițiul în condițiile dictate de Stalin în care România a 4-a putere care a distrus hitlerismul a devenit plătitoare de daune de război timp de 20 de ani. Antonescu a fost împușcat de comuniști fiindcă era anticomunist ( Horthy este un erou maghiar) a fost demolat de socialiștii lui Iliescu pentru faptul că a arestat comuniști și a deportat țiganii care prăduiau în spatele frontului, în Transnistria. Nu a fost antisemit, el a ajutat evreii din teritoriile ocupate de Hitler, să treacă prin România spre Orientul Apropiat. Antonescu era prieten, fiind coleg de bancă, cu dr. Feldermann, președintele Confederației Cvreiești din România cu care a conlucrat pentru salvarea evreiilor Citițil pe Marele rabin Alexandru Șafran, citiți caietele dr-lui Feldermann.
Se minte acum mai mult ca înainte
Mihai I a fost născut la 6 luni, deci nu putea din punct de vedere biologic să fie fiul lui Carol al II-lea. Acest lucru îl știe și Mihai și îl știa și cel care l-a crescut. A fost plămădit de un agiotant regal grec.
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 16:35
În primul război mondial Filderman a luptat ca ofițer în armata română. A fost delegat la Conferința de Pace de la Paris din 1918, devenind apoi deputat în Parlamentul României, la 30 mai 1943 deportat în Transnistria, exilat în anul 1948 și mort la Paris în anul 1963. Intr-adevar,Antonescu si-a iubit mult fostul coleg,l-a deportat asa...amical!
|
florescu_vasile2001_2
326 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 16:43
 Istoria-povestea trecutului-dovedeste ca in anumite momente o tara are nevoie de un conducator dictator....Cezar....Napoleon...Hitler.Daca i-ai asculta pe cei din tabara opusa ...au fost personaje negative..."au dus in lagare","au ordonat trecerea Prutului".Se uita ca Europa avea nevoie de ordine.Erau si sunt tari cari din punct de vedere financiar-bancar se supuneau unui interes la nivel extra...De atunci si pana-n viitorul apropiat acel interes conduce lumea....Ca in numele democreatiei dictatorii au fost inlaturati cu cutitul,otrava,pusca...este un fel de a plati intentia de a invinge pe dusmanii natiunii respective.De cand e lumea cei ce au invins au avut drptate,au fost eroi,iar invinsii...,tradatori.Acuma:....noi ,de vreo 80 de ani suntem invinsi.Cei ce ne-au onorat cu sangele lor nu pot fi decorati...Este ,defapt ,singura explicatie a mizeriei in care traim de 80 de ani.
|
9am037202
136 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 18:24
de la vladidec : Singurul motiv de inca mai traiesc tiganii si evreii : LACOMIA si PUTEREA.....asta au dus la graba si la falsa impresie de invincibilitate.... Dar daca se va naste unul atat de perfect incat sa suceatsca minti si sa nu se lacomeasca ....atunci sa mai vorbim....
ca mai sus un post zici ca n-ai nimic cu ei!!
Sa mai zici ca nu traim in democratie si ca Hitler, "dragul "de el nu e fotogenic si nu-ti zice nimeni nimic nici macar ca ti-ai insusit poza fara sa platesti probabil drepturi de autor.
 cam nehotarat stimabile(o) Paranteza are legatura cu postul onorabilului sef rabin ungur al Craiovei , distinsul coleg d-l Sh.Sl.Istv. in timpul liber betonist pe santierele patriei si care te-a depistat ca fiind o EA. In cazul asta cer umila scuze, pupatul pe mustacioara matale avand fara voia mea o pronuntata tenta porno!
Si revenind la lucruri mai serioase, daca pe tigani, poporul ii asimileaza cu hotii si trantorii desi sunt multi doctori(l-am cunoscut pe directorul spitalului Bucur), juristi, muzicieni(nu numai muzicanti) tigani, pe evrei in nici un caz lumea nu-i vede ca pe niste trantori etc. din contra:smecheri,descurcareti, afaceristi, inteligenti etc. dovada si bancurile cu evrei in care spre deosebire de cele cu olteni, evreii nu apar ca prostii targului.
Paai daca unii sunt destepti sa-i folosim nu sa-i omoram , ar fi o logica de bun simt! Mai putin logica urmasilor"sfintei tinereti legionare" care de-abia astepta sa intoneze "jidanii ne sugruma natiunea.."
Legat de postul d-lui Shlomo as adauga ca jurnalul dr.Wilhelm Filderman este contestat de urmasii sai si de catre cei care l-au cunoscut fiind considerat un fals istoric ca si celebrele caiete ale lui Hitler, ca si Protocoalele Inteleptilor Sionului etc.
Se poarta falsurile mult. Tocmai ce citeam azi despre un ins care si-a declarat la primarie vecinul conblocatzean mort ca sa-i ia locul de parcare, acela fiind bine mersi.
|
|
|