back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Antonescu a fost un adevarat patriot?

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 15:12

Tu doar banuiesti ca nu inteleg!Inteleg ,si n-am facut decat sa constat ca v-ati inmultit p-aici...da,inteligentule,din cauza mea te uiti tu ca prostu' la televizor.

vladidec

851 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 15:17

Si e doar un forum...doar un site... incearca sa mai intelegi ceva, suntem mult mai multi ce strigam dupa schimbare. Singurul nostru dezavantaj : Nu dam telefoane gratis, fasole si carnati, nu pupam copii tinuti in brate si nici autografe.

Respect romanilor adevarati ! Traiasca Dominus !

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 15:18

Stigati-va neputintele,poate va ajuta cineva,nu se stie de unde vine pleasca...

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 15:29

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-08 15:18:29Stigati-va neputintele,poate va ajuta cineva,nu se stie de unde vine pleasca...

NEPUTINTELE ????? Vorbesti de asa ceva ??? ...loool....
Noi incercam, ne zbatem pentru Romania, dar tu ? dai din clont, critici... la fel ca alte miloane ! Faci parte din grosul tarii ce se da neputincioasa !
Daca stiam ca nu avem solzi de izbanda, neputinta ne va oprii crezi tu ca mai vb asa ? crezi tu ca ne mai uneam cumva ? ...
Zi tu ca te-ai gandit la o solutie DAR AI PUS-O SI IN PRACTICA !!!

Tocmai din "neputinta" vrem noi sa iesim !!!

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 15:31

Cu siguranta tu nu ai originea pe aci prin tara, asa ca vezi-ti de treaba ta si de pamantul tau de destept ce esti.

Ca nu ma intereseaza parerea ta de badaran.

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 15:33

Cand pentru tot raul ce ti se intampla,altul e vinovat,atunci da-mi voie sa cred ca e ceva in neregula cu putirintele voastre.

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 15:36

De la: jimi_rom, la data 2009-06-08 15:31:59Cu siguranta tu nu ai originea pe aci prin tara, asa ca vezi-ti de treaba ta si de pamantul tau de destept ce esti.

Ca nu ma intereseaza parerea ta de badaran.
Pai,daca ma uit cu atentie la nick-ul pe care ti l-ai tras,si eu ar trebui sa am indoieli in ceea ce priveste originea ta!Mai si vorbesti precum vanghelis...

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 15:47

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-08 15:33:01Cand pentru tot raul ce ti se intampla,altul e vinovat,atunci da-mi voie sa cred ca e ceva in neregula cu putirintele voastre.

NU...NU...NU....NU e vina nimanui (si am mai postat aste ), nici a politicienilor nici a presedintelui....ci a mea si a ta.... ca am permis sa ajungem aici ! Dar eu unu m-am trezit, si am un mare regret : ca nu m-am nascut mai devreme, dar copii mei nu trebuie sa vb pe forum asa cum vorbim noi acum....nu vreau sa ajunga ca noi, in ziua de azi. Macar sa stiu ca am incercat sa scap tara de tradatori , si tot voi dormii mai bine cand o fii sa mor)

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 15:58

De la: vladidec, la data 2009-06-08 15:47:52
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-08 15:33:01Cand pentru tot raul ce ti se intampla,altul e vinovat,atunci da-mi voie sa cred ca e ceva in neregula cu putirintele voastre.

NU...NU...NU....NU e vina nimanui (si am mai postat aste ), nici a politicienilor nici a presedintelui....ci a mea si a ta.... ca am permis sa ajungem aici ! Dar eu unu m-am trezit, si am un mare regret : ca nu m-am nascut mai devreme, dar copii mei nu trebuie sa vb pe forum asa cum vorbim noi acum....nu vreau sa ajunga ca noi, in ziua de azi. Macar sa stiu ca am incercat sa scap tara de tradatori , si tot voi dormii mai bine cand o fii sa mor)
Asta poti s-o mai zici,dar....nu-ti face prea mari sperante in ceea ce-i priveste pe tradatori si pe infractori....Si totul pleaca de la varste foarte mici,adu-ti aminte:lasa draga,ca-i mic,nu-l pedepsi...Nu ne putem pedepsi copii,atunci cand gresesc,nu ne putem pedepsi prietenii,neamurile,conationalii,atunci cand fac faradelegi.Dar,ne e usor sa-ncercam pedepsele pe altii,ca ei nu-s de acelasi sange.

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 16:09

quote] Asta poti s-o mai zici,dar....nu-ti face prea mari sperante in ceea ce-i priveste pe tradatori si pe infractori....Si totul pleaca de la varste foarte mici,adu-ti aminte:lasa draga,ca-i mic,nu-l pedepsi...Nu ne putem pedepsi copii,atunci cand gresesc,nu ne putem pedepsi prietenii,neamurile,conationalii,atunci cand fac faradelegi.Dar,ne e usor sa-ncercam pedepsele pe altii,ca ei nu-s de acelasi sange.[/quote]

Incepem sa ne intelegem ? Nu trebuie sa fii tigan sau alta natie ca sa fii tradator de tara !
Nu i-am uitat nici pe romanii falsi ! Acei oamni ce cersesc o paine, sau fura din magazine ca nu au ce manca ! Ai 2 maini ? doua picioare ? De ce tu nu muncesti ? E lene mare...Si can ii aud : "nu ne angajeaza nimeni " Sa fim seriosi, la munka de jos nu-i place , mai bine cersitul ! Vrea la NASA el, Astia parazitii tari si multi ai naibii ! Si fac pariu ca astia se roaga, nu pt angajare, ci sa nu vina un Ceausescu, de-i punea la munka !! Dar poate ca nu s-au rugat destul !

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 16:27

Ionela aveai ceva de spus ?

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 16:32

Hai la munca sa muncim,da doamne sa nu gasim!...Mai bine putin si prost,decat mult si fara rost....si multe alte vorbe de duh...nu-s poante tiganesti si nici unguresti...

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 16:59

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-08 16:32:11Hai la munca sa muncim,da doamne sa nu gasim!...Mai bine putin si prost,decat mult si fara rost....si multe alte vorbe de duh...nu-s poante tiganesti si nici unguresti...

Shlomi o sa fii cu noi si o sa fii de mare ajutor

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 17:09

De la: aadnanaaa, la data 2009-06-08 16:59:29
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-08 16:32:11Hai la munca sa muncim,da doamne sa nu gasim!...Mai bine putin si prost,decat mult si fara rost....si multe alte vorbe de duh...nu-s poante tiganesti si nici unguresti...

Care-i proba de foc,cum imi demonstrez patriotismul? Dati-mi un bozgor sa-l jupoi!

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 17:13

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-08 17:09:07

Care-i proba de foc,cum imi demonstrez patriotismul? Dati-mi un bozgor sa-l jupoi!

nops, nu jupoim pe nimeni, doar ii aducem pe calea buna

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 17:33

De la: aadnanaaa, la data 2009-06-08 17:13:01
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-08 17:09:07

nops, nu jupoim pe nimeni, doar ii aducem pe calea buna

Dar sa nu se piarda pe drum....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 17:49

vă promisesem că o să vă povestesc și cum cred eu că ar trebui să procedăm cu țiganii...
fură , violează ,cerșesc...sunt un adevărat pericol pentru români și trebuie să facem ceva în privința asta...
cum am putea noi să-i determinăm să-și schimbe comportamentul fără să recurgem la violență?
poi...în cazul tiganilor trecuți de 10 ani (care deja sunt căsătoriți) nu mai avem ce face au fost educați într-un anumit mod ..și așa se vor comporta toată viața...însă..putem face multe în cazul copiilor ...
ei vor reprezenta generația de maine...
ce trebuie făcut ?...obligați să meargă la școală și să aibă minim 10 clase...(dar..supravegheați și profesorii...să fie duri cu ei și să nu-i promoveze în anul următor până nu învață foarte bine materia)...
gândiți-vă la căte se pot schimba în felul acesta....copiii nostri ar trăi într-o țară cu o minoritate de romi cultă și educată...și care...nu se va mai preta la fapte sub demnitatea umană...
problema cu romii este tocmai asta...că nu sunt educați...sunt aproape toți analfabeți ,ascultă manele , nu muncesc ,...și rezultatele se văd...
dacă ar avea un minim de cultură și-ar da seama că trebuie să-și caute un servici , să-și întemeieze o familie după vârsta majoratului....să încerce și ei să progreseze....
asa cred eu că s-ar rezolva problema țiganilor...prin educarea lor în spiritul civilizației secolului 21...
au mare nevoie de cultură reală...de valori reale la care să se raporteze...pentru că tot ceea ce fac ei momentan este un fel de pseudo-cultură (kitsch)....

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 18:04

kitsch-urile de care vorbesti sunt "gustate" de multi dintre cei care ar trebui sa-i culturalizeze pe etnicii romi...

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 18:13

De la: ioana_dark, la data 2009-06-08 17:49:05vă promisesem că o să vă povestesc și cum cred eu că ar trebui să procedăm cu țiganii...
fură , violează ,cerșesc...sunt un adevărat pericol pentru români și trebuie să facem ceva în privința asta...
cum am putea noi să-i determinăm să-și schimbe comportamentul fără să recurgem la violență?
poi...în cazul tiganilor trecuți de 10 ani (care deja sunt căsătoriți) nu mai avem ce face au fost educați într-un anumit mod ..și așa se vor comporta toată viața...însă..putem face multe în cazul copiilor ...
ei vor reprezenta generația de maine...
ce trebuie făcut ?...obligați să meargă la școală și să aibă minim 10 clase...(dar..supravegheați și profesorii...să fie duri cu ei și să nu-i promoveze în anul următor până nu învață foarte bine materia)...
gândiți-vă la căte se pot schimba în felul acesta....copiii nostri ar trăi într-o țară cu o minoritate de romi cultă și educată...și care...nu se va mai preta la fapte sub demnitatea umană...
problema cu romii este tocmai asta...că nu sunt educați...sunt aproape toți analfabeți ,ascultă manele , nu muncesc ,...și rezultatele se văd...
dacă ar avea un minim de cultură și-ar da seama că trebuie să-și caute un servici , să-și întemeieze o familie după vârsta majoratului....să încerce și ei să progreseze....
asa cred eu că s-ar rezolva problema țiganilor...prin educarea lor în spiritul civilizației secolului 21...
au mare nevoie de cultură reală...de valori reale la care să se raporteze...pentru că tot ceea ce fac ei momentan este un fel de pseudo-cultură (kitsch)....

Ioana, prea putini sunt rommii mici, adica copii rommi care sa se educe dupa scoala.ei isi primesc educatia in familie.

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 18:26

**Ioana, prea putini sunt rommii mici, adica copii rommi care sa se educe dupa scoala.ei isi primesc educatia in familie.**

adnana..asta e problema...trebuie obligați prin lege să meargă la școală....altfel...va fii vai și amar de noi în continuare(și de ei)...
nici nu vreau să-mi închipui ce educație primesc în familie....

ps: merge și un banc...

Vecinul vine la tigan:
- Tigane, puradelul tau mi-a furat un pui.
Il cheama tiganu’ pe puradel:
- Ba! ciordiles cirikli?
- Ciordiles tata, ciordiles…
- Auzi ma ce zice asta… ca nici nu l-o vazut!

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 18:36

De la: ioana_dark, la data 2009-06-08 18:26:56**Ioana, prea putini sunt rommii mici, adica copii rommi care sa se educe dupa scoala.ei isi primesc educatia in familie.**

adnana..asta e problema...trebuie obligați prin lege să meargă la școală....altfel...va fii vai și amar de noi în continuare(și de ei)...
nici nu vreau să-mi închipui ce educație primesc în familie....

Ii educam, intr-un fel sau altul
PS deja exista scoli pentru romi, exclusiv, cu carti in tiganeste, si biblie.... efectul ? putini elevi, restul vin asa... ca sa sa se afle in treaba, akasa cand ajunge uitat tot...si nu ma intrebati daca isi fac temele !!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 18:37

Apropos de scoala,fii-mea mi-a spus odata ca ea nu mai vrea la gradinita.Nu mi-a spus motivul dar, doua zile ne-a tot batut la cap ca ea e neagra si vrea sa fie blonda.Intelegeti ce vreti!

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 18:43

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-08 18:37:53Apropos de scoala,fii-mea mi-a spus odata ca ea nu mai vrea la gradinita.Nu mi-a spus motivul dar, doua zile dupa ne-a tot batut la cap ca ea e neagra si vrea sa fie blonda.Intelegeti ce vreti!

zii ca e atat de frumoasa neagra, ca o mie de blonde nu fac cat ea neagra

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 18:49

dacă asta nu considerați că e o soluție bună...atunci...așteptați-vă ca tiganii din romania să nu se schimbe niciodată...

(sau...dați voi alte soluții )

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 18:57

Sa fie schimbati periodic. Sa li se dea haine noi.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 19:00

De la: aadnanaaa, la data 2009-06-08 18:43:02
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-08 18:37:53Apropos de scoala,fii-mea mi-a spus odata ca ea nu mai vrea la gradinita.Nu mi-a spus motivul dar, doua zile dupa ne-a tot batut la cap ca ea e neagra si vrea sa fie blonda.Intelegeti ce vreti!

Pai,daca fii-mea ,care-i bruneta, are probleme de genul asta....ce probleme pot avea copii tigani la scoala?Am avut de-a lungul timpului mai multi colegi tigani si stiu ca erau clar discriminati si de noi si de catre profesori.

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 19:04

De la: ioana_dark, la data 2009-06-08 18:49:42dacă asta nu considerați că e o soluție bună...atunci...așteptați-vă ca tiganii din romania să nu se schimbe niciodată...

(sau...dați voi alte soluții )
Scolile cu predare in limba rromani duc lipsa de elevi.La facultati,pe locurile lor intra romani,e clar:scoala nu-i tocmai pe placul lor!

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 19:17

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-08 19:00:24
De la: aadnanaaa, la data 2009-06-08 18:43:02

Pai,daca fii-mea ,care-i bruneta, are probleme de genul asta....ce probleme pot avea copii tigani la scoala?Am avut de-a lungul timpului mai multi colegi tigani si stiu ca erau clar discriminati si de noi si de catre profesori.

mama are in fiecare generatie tigani in clasa si pana acum nu a facut niciodata discriminari.S-a apropiat de ei, le-a dus mana sa faca liniute si litere si nu a acceptat niciodata discriminari din partea colegilor.si copiii de clasa 1 au inteles acest lucru.tiganii pe care ea ii are elevi sunt integrati la scoala insa, daca ii vezi in societate apoi, nu mai sunt aceeasi.au educatia din familie.

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 19:30

E un subiect destul de delicat.Oricum,nu se mai pot plange ca n-au conditii pentru a invata sau munci in tara asta!Totusi,la nivelul strazii,discriminarile se vad de la o posta...Angajez.......exclus romi!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 19:32

Ne dorim din tot sufletul ca tiganii sa munceasca?Ii angajam?NU!Vrem sa-i avem colegi?NU!Asa ca,terminati cu prostiile...

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ANTONESCU A FOST UN ADEVARAT PATRIOT?
Mergi la: