Diferenta intre un fanatic si un om onest consta in aceea ca fanaticului oricate argumente de bun simt ar citi si auzi, toate trec pe langa el ca gasca pe apa.ca in bancu` cu olteanu care vazand girafa a exclamat: animalu` asta nu exista!
Dupa cum vad , din pacate, la topicul asta trei sferturi dintre colegii de pe forum se incadreaza cu brio la categoria fanatici. E inutil sa polemizezi cu oameni din aceasta categorie pt. ca,vorba olteanului de mai sus, contraargumente la patriotismul lui Antonescu nu exista!
Va salut si va doresc un week-end placut! si postari cat mai interesante!
9am037202
136 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 23:33
Pana la urma , Antonescu a fost in felul lui un patriot roman , ca si Hitler de altfel, un patriot german, ambii vazand in felul lor si luptand pentru binele natiei careia ii apartineau. Problema este ca acest bine si modul in care au crezut de cuviinta sa-l realizeze vine in totala contradictie cu ceea ce numim azi relatii internationale, discriminare rasiala, cuceriri teritoriale si stramutari de populatii etc. etc.
Fosta membra 9am.ro
115 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 16:29
De la: 9am037202, la data 2009-05-23 23:33:04Pana la urma , Antonescu a fost in felul lui un patriot roman , ca si Hitler de altfel, un patriot german, ambii vazand in felul lor si luptand pentru binele natiei careia ii apartineau. Problema este ca acest bine si modul in care au crezut de cuviinta sa-l realizeze vine in totala contradictie cu ceea ce numim azi relatii internationale, discriminare rasiala, cuceriri teritoriale si stramutari de populatii etc. etc.
...Eu zic ca Guța este cel mai bun patriot si cu Hadrian puradelu menuneeee ...ce spuneti nu vreti sa-i sanctificati pe ei ca doar va reprezinta atit ca natiune cit si ca delegatie peste hotare
9am037202
136 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 00:48
De la: Terente27, la data 2009-05-24 16:29:36
De la: 9am037202, la data 2009-05-23 23:33:04Pana la urma , Antonescu a fost in felul lui un patriot roman , ca si Hitler de altfel, un patriot german, ambii vazand in felul lor si luptand pentru binele natiei careia ii apartineau. Problema este ca acest bine si modul in care au crezut de cuviinta sa-l realizeze vine in totala contradictie cu ceea ce numim azi relatii internationale, discriminare rasiala, cuceriri teritoriale si stramutari de populatii etc. etc.
...Eu zic ca Guța este cel mai bun patriot si cu Hadrian puradelu menuneeee ...ce spuneti nu vreti sa-i sanctificati pe ei ca doar va reprezinta atit ca natiune cit si ca delegatie peste hotare
Ca bine le mai zici neicusorule! Sa vorbim cu Guta sa te ia si pe matale in delegatie dar fara scandurile alea din gard de pe avatar, ca reprezinti tare si mare tarisoara noastra draga!
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 00:56
De la: 9am037202, la data 2009-05-25 00:48:36
Ca bine le mai zici neicusorule! Sa vorbim cu Guta sa te ia si pe matale in delegatie dar fara scandurile alea din gard de pe avatar, ca reprezinti tare si mare tarisoara noastra draga!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
lorduljohn
499 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 01:01
intersati-va(fara suparare) unde gasiti cel mai apropiat spital de psihiatrie , care comparati pe
MARESALUL ION ANTONESCU , cu aceste hahalere !
Succes sa va vindecati repede !
musicapopa_angela
10 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 12:13
De la: gim_castel, la data 2009-04-18 11:59:07Pentru unii a fost un erou, pt altii din contra.., asa se scrie istoria, sa judece bunul Dumnezeu. Eu cred ca a fost un spirit plin de orgolii si insetat de sange. Cui serveste o Romanie Mare cand cei de peste prut ca si cei de dincoace nu prea sau invrednicit sa o tina mare. Dupa razboi multi viteji se arata si nu as vrea sa cad in aceaste capcana, ce stiu ca unul care am facut ceva ani de armata la viata mea, este ca militarii sunt foarte mandri de ei (asa sunt educati), ca sunt niste copii neterminati care toata viata se joaca de-a razboiul, iar daca din intamplare se si intampla sa se razboiasca de adevaratelea... la placinte inainte si la razboi inapoi. Ion Antonescu, un tip valabil, stiutor in ale armelor, de pe vremea cand era locotenent era "dracos", a devenit general prin propriile merite, dar maretia a fost pentru el mai presus decat acele biete suflete care au chinuit si au pierit in acel ucigator razboi. Poate a fost voia divina, asa o fi fost sa fie, mie mi se pare ca avea si el ceva sange reptilian.
Angela
dahut27
3 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 17:53
A FOST UN MARE PATRIOT
davidd
liviu_doru2008
87 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 08:30
RUSII L-AU RESPECTAT , ROMANII L-AU IMPUSCAT : concluziile va apartin f(optiunile politice )
CREDINTA SI CALITATE !!!
Sandel
271 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 15:51
Antonescu este un personaj din istoria contemporana ce nu merita sa fie judecat de idioti, inculti etc. Cati dintre care au postat aici stiu totul despre el? Ca ma gandesc totusi cand vorbesti despre o persoana de calibrul lui Antonescu, necesiti totusi o documentatie solida, nu cunostinte de clasa a 4 a sau de la vecinu'. Eu il admir pe Antonescu, cred ca e unul dintre marii patrioti ai romanilor. Las istoricii sa-l judece, ca ei sunt in masura sa faca asta, mie doar imi place.
Regret ca traiesc in Romania
9am037202
136 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 20:24
De la: Sandel, la data 2009-06-01 15:51:50Antonescu este un personaj din istoria contemporana ce nu merita sa fie judecat de idioti, inculti etc. Cati dintre care au postat aici stiu totul despre el? Ca ma gandesc totusi cand vorbesti despre o persoana de calibrul lui Antonescu, necesiti totusi o documentatie solida, nu cunostinte de clasa a 4 a sau de la vecinu'. Eu il admir pe Antonescu, cred ca e unul dintre marii patrioti ai romanilor. Las istoricii sa-l judece, ca ei sunt in masura sa faca asta, mie doar imi place.
Mi-a placut postarea dumneavoastra. Se vede ca e scrisa din suflet si cu bun simt.
O rugaminte am, ca sa depasim totusi faza de sentiment personal fata de un om (imi place sau nu, il admir sau nu) si anume sa justificati in masura posibilului motivele pentru care il admirati si cele pentru care il considerati mare patriot. Eu am postat acum cateva posturi motivele contra. Astept cu interes sa mi le spuneti pe ale dumneavoastra pentru, eventual sa ma combateti.
cialuc
3 mesaje
Oras: Bistrita
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 11:00
Pacat , mare pacat ca ne lasam terfeliti de toate jigodiile pamantului. Antonescu a fost un mare ostas al tarii un mare erou al ei, s-a sacrificat pt ea. Dar sti cum e vorba, pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.
Nu le pot dori alceva calailor lui din timpul respectiv si celor de azi decat MOARTE.
9am037202
136 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 20:21
De la: cialuc, la data 2009-06-02 11:00:27Pacat , mare pacat ca ne lasam terfeliti de toate jigodiile pamantului. Antonescu a fost un mare ostas al tarii un mare erou al ei, s-a sacrificat pt ea. Dar sti cum e vorba, pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.
Nu le pot dori alceva calailor lui din timpul respectiv si celor de azi decat MOARTE.
La stilul asta de discutie trebuie sa se inceapa evident cu tine, ca dai exemplu de neghiobie, fanatism si idiosincrazie! ghinion! te-ai nascut prea tarziu ca erai bun de carne de tun de sacrificiu.
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Oras: Craiova
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 07:22
De la: cialuc, la data 2009-06-02 11:00:27Pacat , mare pacat ca ne lasam terfeliti de toate jigodiile pamantului. Antonescu a fost un mare ostas al tarii un mare erou al ei, s-a sacrificat pt ea. Dar sti cum e vorba, pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.
Presupun ca esti crestin...E foarte normal sa doresti moartea cuiva pentru gandurile sau vorbele sale....Pe cine astepti sa puna in practica dorintele tale?
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 07:22
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
9am023185
198 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 14:36
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-03 07:22:53
Presupun ca esti crestin...E foarte normal sa doresti moartea cuiva pentru gandurile sau vorbele sale....Pe cine astepti sa puna in practica dorintele tale?
Ironia subtila si umorul fin sunt la tine inepuizabile, e o caracteristica cu care te-ai nascut... cel care nu le detine (eu de exemplu) are de ce sa te invidieze.
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 15:15
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 15:17
Acest film este dedicat in totalitate Maresalului
Istoric:
Ion Victor Antonescu se naște la data de 2 iunie 1882, Pitești - militar și om politic român, șeful secției Operații al Marelui Cartier General al Armatei în primul război mondial, atașat militar la Londra și Paris, comandant al Școlii Superioare de Război, șef al Marelui Stat Major și ministru de război, din 4 septembrie 1940 până în ziua de 23 august 1944 a fost prim ministru al României și "Conducătorul Statului". Antonescu a decis intrarea României în cel de al doilea război mondial (Sfântul război pentru reîntregirea teritorială), de partea puterilor Axei. După război a fost judecat la București de Tribunalul Poporului. La data de 17 mai 1946, Ion Antonescu a fost declarat criminal de război și condamnat la moarte. A fost executat la penitenciarul Jilava la 1 iunie 1946.
Antonescu s-a născut într-o familie de militari, absolvind școlile militare de la Craiova și Iași. În continuare a urmat și absolvit Școala de Cavalerie în 1904.
Sublocotenent la Regimentul 1 Roșiori s-a distins în timpul Răscoalei din 1907, când, aflat în fruntea unui mic detașament care bloca intrarea în Galați, a convins pe țăranii răsculați să nu intre în oraș, fâră a trage un foc de armă. Pentru această faptă a fost felicitat de prințul moștenitor Ferdinand, Inspectorul General al Cavaleriei. A fost avansat locotenent in 1908.
In 1911 a fost admis in Școala Superioară de Război, pe care a absolvit-o in 1913, cu gradul de căpitan. In timpul celui de-al doilea Război Balcanic a indeplinit funcția de șef al Biroului de Operații al Diviziei 1 Cavalerie. Între 1 noiembrie 1914 și 1 aprilie 1915 a servit la Școala de Ofițeri de Cavalerie.
A participat la primul război mondial (1916-1918), în funcția de șef al statului major al mareșalului Constantin Prezan. În această funcție, Antonescu a conceput planurile de apărare a Moldovei față de invazia trupelor germane conduse de feldmareșalul Mackensen în a doua jumătate a anului 1917 (din 1916 majoritatea României se afla sub ocupație germană). Regele Ferdinand i-a recunoscut meritele spunând: Antonescu, nimeni altul nu poate ști mai bine decât regele tău marile servicii pe care le-ai adus țării în acest război. După cucerirea Budapestei și înfrângerea Armatei Roșii Ungare, lt. colonel Ion Antonescu a fost decorat cu Ordinul Mihai Viteazul clasa a III-a.Din război Antonescu a câștigat reputația unui comandant militar priceput și pragmatic, executant meticulos și dur.
Între 1922 și 1926, Antonescu a fost atașat militar al României în Franța și Marea Britanie. După reîntoarcerea în România a fost comandant al "Școlii Superioare de Război" (1927-1930), șeful Marelui Stat Major al armatei (1933-1934). A fost promovat general de divizie la 25 decembrie 1937 și după trei zile a fost numit Ministru al Apărării în guvernul de 44 de zile al lui Octavian Goga (1937-1938). În urma unui memoriu vexatoriu la adresa lui Carol al II-lea a fost destituit și trimis disciplinar la comanda Corpului 4 Teritorial, ca apoi în 1940 să i se impună domiciliu forțat la mânăstirea Bistrița.
5 septembrie 1940 23 august 1944: Presedintele Consiliului de Ministri - numit prin decret regal.
16 septembrie 1940: auto-promovat la gradul de general de corp de armată.
5 februarie 1941: Auto-promovat la gradul de general de armată.
22 iunie 17 iulie 1941: Grupul de Armate General Antonescu.
6 august 1941: Decorat de germani cu Crucea de Fier în rang de Cavaler.
21 august 1941: Auto-promovat la gradul de mareșal.
21 august 1941: Auto-decorat cu Ordinul Mihai Viteazul clasa a II-a si I-a.
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 15:19
999
vladidec
851 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 15:21
ADERP ... La multi ani !!! pt fiecare zii !
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Sandel
271 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 15:25
Da, asa e am omis motivele pt care imi place...
Sa nu uitam totusi ca Antonescu a adus mari servicii Romaniei in primul razboi mondial , precum si la Rascoala sin 1907. Antonescu, nimeni altul nu poate ști mai bine decât regele tău marile servicii pe care le-ai adus țării în acest război- a spus regele Ferdinand I. Am spus ca s alasam istoricii sa-l judece deoarece noi nu ne putem da cu parerea despre Antonescu ca despre vecina... Vorbim aici totusi de un general, un conducator, posibil si de un mare patriot. Evident, a facut anumite greseli, in opinia unora grave, insa mie greu sa cred ca nu se gandea la binele tarii. Chiar daca a intrat in razboi alaturi de Germania, a facut-o cu un scop, era singura situatie in acel moment de a recupera teritoriile pierdute in urma Dictatului de la Viena.
De mult timp ma gandesc ,de ce oare l-a inlocuit pe Moruzov? Stia acesta prea multe despre el? A avut un trecut care nu vroia sa l cunoasca nimeni? In memoriile lui Eugen Cristescu se contureaza ideea ca Moruzov a creat un serviciu de info ineficient, dezorganizat care servea mai mult interesol personale si politice, insa sunt multe lucruri ce nu le stim in acest domeniu si poate din aceasta cauza, a lipsei de informatii ,persoane precum Ion Antonescu sunt judecate gresit in favoarea sau defavoarea acestora.
Haideti sa mai asteptam ceva timp ( vreo 50 de ani) pana sa stim si sa judecam corect.
P.S. poate motivele pt care imi place, in opinia unora nu sunt convingatoare, insa eu am anumite criterii dupa care judec si nu am abat de la ele, decat cu mici exceptii.
Regret ca traiesc in Romania
vladidec
851 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 21:09
ANTONESCU E EROU !!!
9am037202
136 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 21:20
De la: vladidec, la data 2009-06-04 21:09:43ANTONESCU E EROU !!!
Scumpule , cred ca semeni leit cu avatarul!!
Mare grija , ca si la noi a fost unul care exersa in fata oglinzii tipul asta de salut! Sa nu te molipsesti de sfarsitul lor ca ar fi pacat de tineretea ta! Te pupic pe mustacioara, dragule!
Bi_anca
1554 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 21:35
Hadrian puradelu menune.... ...zice Terente...imbracat in..pielea goala si cu niste scanduri..
Si mai are si dreptate!!! Ajutoooorrr!!!
Dragilor, TOT CE-I MULT STRICA!!! Ala nu e patrotism ci extremism. Dementii isi mascheaza setea de putere si refularile personale....demagogind in dreapta si in stanga....SI CULMEA! persoane cu capul pe umeri le permit sa le spele creierul si ii mai si susin in visele lor imbecile.
SOMNUL RATIUNII NASTE MONSTRII !!!
CE-I PREA MULT STRICA!!
Sper ca n-am calcat pe nimeni pe codita...Imi cer scuze anticipat!
Bi_anca
1554 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 21:39
De la: 9am037202, la data 2009-06-05 21:20:52
Mare grija , ca si la noi a fost unul care exersa in fata oglinzii tipul asta de salut! Sa nu te molipsesti de sfarsitul lor ca ar fi pacat de tineretea ta! Te pupic pe mustacioara, dragule!
Ma doare burta--"te pup pe mustacioara! "
vladidec
851 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 23:47
De la: 9am007548, la data 2009-06-05 21:39:59
Singurul motiv de inca mai traiesc tiganii si evreii : LACOMIA si PUTEREA.....asta au dus la graba si la falsa impresie de invincibilitate.... Dar daca se va naste unul atat de perfect incat sa suceatsca minti si sa nu se lacomeasca ....atunci sa mai vorbim....
Dar pana una alta atunci sa ii cinstim pe adevaratii eroi : iliescu, basescu, dan diaconescu si...defapt e plina tara de eroi...
Va dati toti mari analisti politici, de viata, psihologi.... dar daca e sa pune-ti mana sa luptati...chiar si pt o idee absurda ....unde va gasesc ? .... A si e mai bine ca l-am omorat si ne-am dat cu rusii.... ... ca astia au luat si tezaurul si dupa '45 le-am platit si taxe de razboi...dar ne-a scapat de ele unu Ceausescu..ehe... l-am omorat si pasta....
Bi_anca
1554 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 23:50
De la: vladidec, la data 2009-06-05 23:47:51
Singurul motiv de inca mai traiesc tiganii si evreii : LACOMIA si PUTEREA.....asta au dus la graba si la falsa impresie de invincibilitate.... Dar daca se va naste unul atat de perfect incat sa suceatsca minti si sa nu se lacomeasca ....atunci sa mai vorbim....
Dar pana una alta atunci sa ii cinstim pe adevaratii eroi : iliescu, basescu, dan diaconescu si...defapt e plina tara de eroi...
Va dati toti mari analisti politici, de viata, psihologi.... dar daca e sa pune-ti mana sa luptati...chiar si pt o idee absurda ....unde va gasesc ? .... A si e mai bine ca l-am omorat si ne-am dat cu rusii.... ... ca astia au luat si tezaurul si dupa 45 le-am platit si taxe de razboi...dar ne-a scapat de ele unu Ceausescu..si l-am omorat si pasta....
Aici ai drepate mai mustacioara...si pun pariu ca si ceilalti sunt de acord cu ce zici...
Bi_anca
1554 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 23:56
De la: vladidec, la data 2009-06-05 23:47:51
Va dati toti mari analisti politici, de viata, psihologi.... dar daca e sa pune-ti mana sa luptati...chiar si pt o idee absurda ....unde va gasesc ? .... A si e mai bine ca l-am omorat si ne-am dat cu rusii.... ... ca astia au luat si tezaurul si dupa '45 le-am platit si taxe de razboi...dar ne-a scapat de ele unu Ceausescu..ehe... l-am omorat si pasta....
Asta cu evreii si tiganii e cam exagerata, pt ca printre ei sunt si oameni buni...chiar daca rar...CE VINA AU AIA??!!
Deci cazi in pacatul generalizarii----
Ai inteles? Adica unde dai si unde crapa!!
Trebuie sa te iei de ala care ti-a facut rau nu de copilul lui, sau de ta'su sau de toata natia... Asta duce doar la razboi...si pierdem toti.
vladidec
851 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 00:13
Corect !!
Nu toti...sunt tigani mai de treaba ca romanii.. au muzica lor, obiceiuri traditii....dar aia sunt adevaratii tigani....insa nu cei din bucuresti si craiova si aia cu tricouri Nike si papuci Lacoste din cauciuc, si mobilele la maximum .... jmecheri de jmecheri .... astia ce merita ???... cand ii vezi in metrou....arunca unu singur intre 10000000 d alte natii....si tot iti va sarii in ochi ....
Si o intrebare pt voi special : Cine a fost in Polonia prima oara...si nu sub forma de turisti....NEMTII SAU RUSII ???? Dar ce conteaza....nemtii sunt aia raii si rusii sunt eroi ...
Dar asa e viata daca multimea zice in dreapta....in dreapta o luam si noi....
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 01:09
999