Info
x
Antonescu a fost un adevarat patriot?
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 06:52
De la: Terente27, la data 2009-04-18 15:40:18Daca a fi patriot inseamna doar sa dai din gura,laudandu-te cu nus' ce fapte de vitejie ale inaintasilor,si injurand toate celelalte neamuri,atunci da,ai dreptate!Punem pariu ca de maine putem avea pe acest forum 99,99%patrioti inflacarati?Ce conteaza adevarul,ce conteaza ce simtim?Stie cineva cine suntem si cum suntem cu adevarat?Mai cunoastem noi d-astia care arunca bomba,dupa care se retrag frumos la adapost sa urmareasca evenimentele!De la: 9am027908, la data 2009-04-18 12:20:59DA,,,ANTONESCU A FOST,UNUL DINTRE CEI MAI MARI PATRIOTI AI ROMINIEI,DAR L-A LICHIDAT TRADATORII DE TARA..IN ROMINIA PATRIOTII SE IMPUSCA,,,IAR TRADATORII ,PACEPA,,EX.MIHAI,,SE PREMIAZA CU PENSII SI BUNURI MATERIALE,,AVIZ AMATORILOR.....Mai vad si eu oameni care sunt romani adevarati ,in rest numai lingai fricosi care mai au putin si se condamna si pe ei pentru ca fac parte din natiunea de baza si de origine a Romaniei....condamna natonalismul si pe adevaratii patrioti ai tarii de teama de a nu cumva supara sau deranja vreun 'maciordel' de culoare sau eu mai stiu ce etnii si minoritati de tot rahatul care in curind vor face legea aicea...eu zic ca toleranta asta absurda si dementa din partea unora se manifesta tocmai din lasitatea si teama de a-ti afirma identitatea nationala ...sa se ia exemplu negativ SUA care pina nu de mult îi ''plingea pe negrii datorita sclaviei '' si acum li se urca in cap iar anumite zone de acolo le sunt inetrzise albilor care au din ce in ce mai putina autoritatea acolo....in Franta peste 40% din populatie sunt negrotei.....ma intreb si in Ro peste putin timp cum se va scrie Romania ?... cu doi de ''r'' haoleu sa moara!...sau Romania saudita?....ori poate Romania galbejita? |
|
ioanvirgilsavu 143 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 11:52
pt 9 am:DA majoritatea evreilor nu au in cap decat sa conduca lumea!cam l fel si situatia lu Antonescu:vroia sa ia Moldova d la rusi cu razboi?ha ha ! arata ca a vut creier d musca!pai dac vine King Kong si te scuipa il scuipi si tu pe el pe goriloi?si dac lua moldova peste niste ani se intarea rusu si ne stergea d p Harta!!!numai un crestin poate intelege ce are d facut in viata asta trecatoare cu care sa foloseasca pt a se duce n rai si sa gaseasca (repet)toate solutiile dumnezeiesti pt problemele vietii!Antonescu a gresit!CLAR!cati nu mor cu dreptatea in mana pt ca cei faradelege sant mai musculosi!
|
|
oana_cristina_m 140 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 12:27
A fi patriot inseamna sa-ti iubesti tara si neamul romanesc, punct. Multi dintre voi sunt patrioti doar pe forumuri din spatele tastaturii. Aud tot mai des ca unora le este rusine sa spuna ca sunt romani cand merg peste hotare. Ei bine mie imi e rusine ca astfel de oameni traiesc in Romania si daca le este rusine, sa fie ce vor ei, eu nu-i vreau de frati. Comunitatile de romani din Italia, Spania, Regatul Unit, Franta, Canada, SUA sunt foarte numeroase. De ce? Si oare vor reveni vreodata acasa?
De ce sa-ti fie rusine sau sa te feresti de faptul ca esti ROMAN, chiar si in Italia? Ar trebui sa ridici capul cu mandrie, sa le explici macaronarilor ca fiecare padure are uscaturi si sa le povestesti cat de frumoasa este Romania si cine suntem noi de fapt (bine, mai trebuie sa fii si convins de asta). Trebuie sa punem piciorul in prag si sa luam atitudine. Avem o cultura unica si rezistam de mii de ani in bucata asta de pamant pe care o avem de la Burebista. Suntem singurul popor latin intre atatea popoare slavonice, si daca nu ridicam capul din pamant cat mai curand o sa mai fim prezenti doar in cartile de istorie. Noi singuri ne stricam imaginea pentru ca nu stim sa ne iubim tara si neamul romanesc. Nu e de ajuns sa scrii cu majuscule pe formuri ca esti patriot, mai trebuie sa te si compoti ca atare. Si incetati cu bazaconiile astea cu lumea condusa de sionisti si alte teorii conspirationiste demne de o camera alba capitonata si o camasa cu maneci lungi care se leaga la spate. Incetati sa judecati oamenii dupa religie, rasa sau culoarea pielii. Sau daca tot va apucati sa emiteti judecati de valoare, incercati inainte, sa aflati ambele variante ale povestii. P.S. Eu cred ca Antarctica este de vina. Pinguinii aia nu pot fi de încredere. Dar ceea ce nu stim, este ca în spatele pinguinilor, inamicul real vine din spațiu. Da, creaturile alea dragute, verzi si fara par cu ochi din desenele Disney! Aiurea....
Veghează să nu dispari în personalitatea altcuiva - Scott Fitzgerald
|
|
twincle 275 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 14:59
CA SI EXMIHAI ,NICI ANTONESCU NU A FOST UN ADEVARAT PATRIOT CI UN TRADATOR !!!! SINT DESTULE DOVEZI SCRISE !!!
teo
|
|
9am023185 198 mesaje Membru din: 28/03/2009 |
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 15:15
De la: e_frunza, la data 2009-04-25 14:59:58 Nu-i băga în aceeași oală... că n-au nici o legătură!!! Istoria e scrisă de învingători, așa că alege informațiile, nu te mai lăsa manipulat... |
|
twincle 275 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 15:25
De la: 9am023185, la data 2009-04-25 15:15:35De la: e_frunza, la data 2009-04-25 14:59:58 HA!!!! Asta am spus si eu !!!Nici n-am cum sa ii compar pe unul cu altul daca familia mea a suferit destul din cauza lui ANTONESCU !!!!! cit despre exmihai , il trimit cu draga inima la origini , cu toata caracuda lui !!!!!.....
teo
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 15:40
Daca am fi fost neutri in al doilea razboi, ar fi durat cu 6 luni mai mult, Transilvania era inapoi. Dar Basarabia era la fel. Cistigul nostru era lipsa atitor morti. Eu am avut rude moarte, pe front, de carte mi s-a spus.
Deci concluzia se impune. A fost un om al razboiului, al momentului, cu lipsa de viziune. Patriot al momentului. Daca se mergea pe calea aia, eram rasi de pe harta de tarile contra fascismului. Iar daca cistiga Hitler eram chiar mai rau, fara Transilvania. Insa viitorul isi va spune cuvintul, ce anume a fost si nu manevrele de culise.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
kart_15 7 mesaje Membru din: 27/11/2008 Oras: Iasi |
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 16:02
De la: Terente27, la data 2009-04-18 15:40:18De la: 9am027908, la data 2009-04-18 12:20:59DA,,,ANTONESCU A FOST,UNUL DINTRE CEI MAI MARI PATRIOTI AI ROMINIEI,DAR L-A LICHIDAT TRADATORII DE TARA..IN ROMINIA PATRIOTII SE IMPUSCA,,,IAR TRADATORII ,PACEPA,,EX.MIHAI,,SE PREMIAZA CU PENSII SI BUNURI MATERIALE,,AVIZ AMATORILOR.....Mai vad si eu oameni care sunt romani adevarati ,in rest numai lingai fricosi care mai au putin si se condamna si pe ei pentru ca fac parte din natiunea de baza si de origine a Romaniei....condamna natonalismul si pe adevaratii patrioti ai tarii de teama de a nu cumva supara sau deranja vreun 'maciordel' de culoare sau eu mai stiu ce etnii si minoritati de tot rahatul care in curind vor face legea aicea...eu zic ca toleranta asta absurda si dementa din partea unora se manifesta tocmai din lasitatea si teama de a-ti afirma identitatea nationala ...sa se ia exemplu negativ SUA care pina nu de mult îi ''plingea pe negrii datorita sclaviei '' si acum li se urca in cap iar anumite zone de acolo le sunt inetrzise albilor care au din ce in ce mai putina autoritatea acolo....in Franta peste 40% din populatie sunt negrotei.....ma intreb si in Ro peste putin timp cum se va scrie Romania ?... cu doi de ''r'' haoleu sa moara!...sau Romania saudita?....ori poate Romania galbejita? La fiecare mesaj postat, observ, la sfarsitul lui, postarea adminului (cred!): "Raporteaza abuz ...". Exact la mesajul musculosului (ce ar mai vrea el sa fie asa!!!!) Terente, care utilizeaza un limbaj insolent si are o replica de de o istetime cel putin indoielnica, aceasta posibilitate de raport lipseste . |
|
|
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 03:37
De la: Terente27, la data 2009-04-18 15:40:18De la: 9am027908, la data 2009-04-18 12:20:59DA,,,ANTONESCU A FOST,UNUL DINTRE CEI MAI MARI PATRIOTI AI ROMINIEI,DAR L-A LICHIDAT TRADATORII DE TARA..IN ROMINIA PATRIOTII SE IMPUSCA,,,IAR TRADATORII ,PACEPA,,EX.MIHAI,,SE PREMIAZA CU PENSII SI BUNURI MATERIALE,,AVIZ AMATORILOR.....Mai vad si eu oameni care sunt romani adevarati ,in rest numai lingai fricosi care mai au putin si se condamna si pe ei pentru ca fac parte din natiunea de baza si de origine a Romaniei....condamna natonalismul si pe adevaratii patrioti ai tarii de teama de a nu cumva supara sau deranja vreun 'maciordel' de culoare sau eu mai stiu ce etnii si minoritati de tot rahatul care in curind vor face legea aicea...eu zic ca toleranta asta absurda si dementa din partea unora se manifesta tocmai din lasitatea si teama de a-ti afirma identitatea nationala ...sa se ia exemplu negativ SUA care pina nu de mult îi ''plingea pe negrii datorita sclaviei '' si acum li se urca in cap iar anumite zone de acolo le sunt inetrzise albilor care au din ce in ce mai putina autoritatea acolo....in Franta peste 40% din populatie sunt negrotei.....ma intreb si in Ro peste putin timp cum se va scrie Romania ?... cu doi de ''r'' haoleu sa moara!...sau Romania saudita?....ori poate Romania galbejita? Ca sa nu se intimple chestiile astea, toarna si tu copii si lasa vorbaria. Alta solutie nu este. Sa crestem spre 30 milioane in granitele actuale si punem dopul la tara.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 14:24
Da. Maresalul Antonescu a fost un mare patriot. Insa un patriot pentru romani nu pentru unii care nu stiu nici macar cine sunt. A mai fost patriot si pentru multi evrei care au recunoscut printre care si un evreu american care a scris o carte foarte frumoasa despre eroul roman. Dar pentru cine nu l-a cunoscut sau pentru cine nu-l intereseaza cu adevarat acest subiect si scrie doar ca sa scrie.. ma rog e altceva. Din pacate oameni adevarati nu mai avem astazi si uite unde am ajuns si inca nu am terminat cu prostiile. Gigi.
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 14:53
De la: 9am037202, la data 2009-04-24 18:50:589am023185. Se pare că ai probleme... faci prea multe confuzii... Cine vorbește de evrei?? De ce îi confunzi cu sioniștii? Și de ce-i cauți pe sioniști prin țara noastră?... chiar crezi că ei locuiesc în România?! Pentru edificarea ta îți dau câteva citate ale unor sioniști (atenție: NU ale evreilor!!): Declarații ale celor din Clubul Bilderberg David Rockefeller: Tot ce avem nevoie este o criză majoră, iar națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială. George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995: Lumea are nevoie de o nouă ordine mondială și vă avertizez că urmează o perioadă de puternică dezordine în întreaga lume. Henry Kissinger spunea în 1974, în spiritul eugeniei PĂPUȘĂREȘTI: Depopularea trebuie să fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia. Iar la conferința Bilderberg Group din Evian, Franța, 1991: Azi, America ar fi scandalizată dacă trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine - ea ne va mulțumi! Asta este cu atât mai evident dacă li s-ar spune că există o amenințare externă [o invazie extraterestră, sau de ordin terorist], fie ea reală sau doar declarată, care ar amenința existența Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga să îi scăpăm de această nenorocire. Toată lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunăvoie în favoarea garantării bunăstării și a siguranței de către Guvernul Mondial. James Paul Warburg, declarație în fața Senatului SUA pe 7 Feb. 1950: Vom avea un Guvern Mondial, fie că ne place, fie că nu ne place. Singura întrebare este dacă acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept. Zbigniew Brzezinski: Această regionalizare se desfășoară conform planului Comisiei Trilaterale având ca scop convergența gradată a Estului și Vestului către un Guvern Unic Mondial... Suveranitatea Naționala nu mai este un concept viabil. Henry Kissinger spunea in 1974 , in spiritul eugeniei PAPUSARESTI : Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia Iar la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991: Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine - ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. Unii însă au dorit să ne avertizeze Doamnelor și domnilor, Cuvântul secret este inadmisibil într-o societate liberă și deschisă, iar noi ca popor, intrinsec cât și din punct de vedere istoric, suntem împotriva societăților secrete, a jurămintelor secrete și a procedurilor secrete. Pentru că există împotriva noastră o conspirație monolitică și cruntă care se bazează în principal pe modalități ascunse pentru a-și extinde sfera de influență, se bazează pe infiltrare în loc de invadare, pe subversiune în loc de alegeri, pe intimidare în loc de liberă alegere. Este un sistem care a comasat vaste resurse umane și materiale pentru clădirea unei mașinării strâns unite și foarte eficiente ce unește operațiuni militare, diplomatice, de informații, economice, științifice și politice. Operațiunile sale sunt ascunse, nu publicate, greșelile sale sunt îngropate, nu puse pe prima pagină, criticii săi sunt reduși la tăcere, nu lăudați. Nici o cheltuială nu este pusă sub semnul întrebării, nici un secret nu este dezvăluit. De aceea judecătorul atenian Solon, a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetățean să se sustragă unei controverse. Vă cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa și alerta poporul american, încrezător că, împreună cu ajutorul vostru, omul va fi ce a fost destinat să fie, liber și independent. John F. Kennedy speech 1961. ... fapt pentru care a fost asasinat în 1963 ! Iată și câteva link-uri, care te vor ajuta să înțelegi... Deși știu că mai orb decât orbul din naștere este cel ce NU VREA să vadă! www.geocities.com/viata.spirituala/protocoalele_inteleptilor_sio... video.google.com/videoplay?docid=259284298193847598 earhiva.info/endgame/ video.google.co.uk/videoplay?docid=6592355148420454993 saccsiv.wordpress.com/2009/02/20/documentare-celebre-interviul-l... ... și mai sunt o mulțime... dai clik și le găsești ! Și mai faci o confuzie: unde ai văzut înjurături?!? Vorbești poate despre obiceiul tău... căci la mine nu vei găsi așa ceva; recitește postările, ca să nu mai faci confuzii... Prin urmare, dacă tăceai, filozof rămâneai !!! |
|
Fosta membra 9am.ro 115 mesaje Membru din: 10/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 15:21
(Ca sa nu se intimple chestiile astea, toarna si tu copii si lasa vorbaria. Alta solutie nu este. Sa crestem spre 30 milioane in granitele actuale si punem dopul la tara.[/quote]).................Pai nu prea are rost sa mai torn si eu la copii,pentru ca oricum vor ''turna'' alti in locul barbatilor romani adica ;arabii cei (mult iubiti de romance) ,tiganii,chiar si negrii,...vor veni ei toti sa ''toarne'' copii aici cu galeata ca deh' asa-i la moda 'trendy' aaahhh! si sa nu uit mai sunt si asiatici care or sa vina cit de curind in Ro iar dupa ei se situeaza babalicii cu 'tescheleaua plina si cu cromozomii retatrdati''...si acum sa fim ''seriosi'' Romania este deja o natiune moarta exact asa cum si-au dorit iudeo-masonii o turma de oi ratecite care vor fi de culoare gri-cenusiu si fara identitate nationala si vointa politica ,ca asta se doreste pe plan international de catre masoneria despre care nimeni nu vorbeste si n-o ia in serios, iar Romania tara cea mai supusa si ''dresata'' va fi prima victima ..asta dupa cum se vede ca oamenii acestui neam isi neaga eroii si adevaratii patrioti si nationalisti ,la fel dupa cum vad ca se neaga si noua organizatie politica LEGALA cum este NOUA DREAPTA organizatie politica de tineret cu viziuni noi si scopuri nobile lipsite de interes personal sunt deci total opusul excrocilor hodorogi din partidele politice care ne conduc acum si care fac din noi ce vor la ordinul stapinilor Europei....Asadar !...dupa cum negati voi tot ce va ''iese in cale'' au mai ramas sa fie numiti eroi si patrioti ..probabil etniile si minoritatile de tigani,maghiari,arabi,negri, chiar si asiatici care vor veni cit de curind in masa si va vor pune cu botul pe labe rapid...Din pacate tind sa cred ultimele cuvinte scrise in jurnalul capitanului legionarilor Zelea Codreanu;inainte de a fi asasinat -''Daca neamul acesta nu va deschide ochii intru desteptarea sa chiar si-n ultimul ceas atunci va incide ochii pentru totdeauna'' |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 15:34
Bine ba,terente13,ai dreptate.Si gigi la fel.Sa veniti la mine,va vand eu caramizi ieftine.Da s-aveti grija,in euforia asta,sa nu va paliti cu ele-n cap!Pieptu-nainte!
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 15:42
De la: Terente27, la data 2009-04-26 15:21:04).................Pai nu prea are rost sa mai torn si eu la copii,pentru ca oricum vor ''turna'' alti in locul barbatilor romani adica ;arabii cei (mult iubiti de romance) ,tiganii,chiar si negrii,...vor veni ei toti sa ''toarne'' copii aici cu galeata ca deh' asa-i la moda 'trendy' aaahhh! si sa nu uit mai sunt si asiatici care or sa vina cit de curind in Ro iar dupa ei se situeaza babalicii cu 'tescheleaua plina si cu cromozomii retatrdati''...si acum sa fim ''seriosi'' Romania este deja o natiune moarta exact asa cum si-au dorit iudeo-masonii o turma de oi ratecite care vor fi de culoare gri-cenusiu si fara identitate nationala si vointa politica ,ca asta se doreste pe plan international de catre masoneria despre care nimeni nu vorbeste si n-o ia in serios, iar Romania tara cea mai supusa si ''dresata'' va fi prima victima ..asta dupa cum se vede ca oamenii acestui neam isi neaga eroii si adevaratii patrioti si nationalisti ,la fel dupa cum vad ca se neaga si noua organizatie politica LEGALA cum este NOUA DREAPTA organizatie politica de tineret cu viziuni noi si scopuri nobile lipsite de interes personal sunt deci total opusul excrocilor hodorogi din partidele politice care ne conduc acum si care fac din noi ce vor la ordinul stapinilor Europei....Asadar !...dupa cum negati voi tot ce va ''iese in cale'' au mai ramas sa fie numiti eroi si patrioti ..probabil etniile si minoritatile de tigani,maghiari,arabi,negri, chiar si asiatici care vor veni cit de curind in masa si va vor pune cu botul pe labe rapid...Din pacate tind sa cred ultimele cuvinte scrise in jurnalul capitanului legionarilor Zelea Codreanu;inainte de a fi asasinat -''Daca neamul acesta nu va deschide ochii intru desteptarea sa chiar si-n ultimul ceas atunci va incide ochii pentru totdeauna''[/quote] |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 15:42
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 18:43
Am intrat din curiozitate.
M-am speriat ca un evreu il lauda pe Antonescu. Acum ma retrag. |
|
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 19:04
Ar fi cazul.Nu de alta,da sa nu intri la categoria victime colaterale.
|
|
9am037202 136 mesaje Membru din: 24/04/2009 |
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 16:35
De la: 9am023185, la data 2009-04-26 14:53:49De la: 9am037202, la data 2009-04-24 18:50:589am023185. |
|
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 00:26
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-26 15:34:53Bine ba,terente13,ai dreptate.Si gigi la fel.Sa veniti la mine,va vand eu caramizi ieftine.Da s-aveti grija,in euforia asta,sa nu va paliti cu ele-n cap!Pieptu-nainte!....Ti-e frica cumva de NOUA DREAPTA?...sa sti ca aia cunosc o groza de lucruri despre voi ...ai citit pina acum Talmudul? vrei sa bag pe forum si ce sentimente nutresc in acea carte sacra evreiasca fața de oamenii ''alb arienii'' cum se spune acolo sau crestini ? ...sa mai dezvalui si ce se spunea in marea comferinta a iudeilor sau CONSILIUL DE CRIZA AL RABINILOR EUROPENI de la Budapesta pe 12 ianuarie 1952.........sigur n-ar placea deloc celor ce sunt pe acest forum si care nu sunt evrei |
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 00:59
De la: Terente27, la data 2009-04-28 00:26:09Ba terente,nu ma face sa te jignesc!Nu-mi explica mie treburile astea.Tu chiar nu-ti dai seama ca Noua Dreapta nu reprezinta un pericol decat pentru ea insasi?Cum dracu sa-mi fie frica,ai inebunit?Nu-ti dai seama ca avem totul sub control?Du-te si ia-te de mana cu sora13.Shalom!De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-26 15:34:53Bine ba,terente13,ai dreptate.Si gigi la fel.Sa veniti la mine,va vand eu caramizi ieftine.Da s-aveti grija,in euforia asta,sa nu va paliti cu ele-n cap!Pieptu-nainte!....Ti-e frica cumva de NOUA DREAPTA?...sa sti ca aia cunosc o groza de lucruri despre voi ...ai citit pina acum Talmudul? vrei sa bag pe forum si ce sentimente nutresc in acea carte sacra evreiasca fața de oamenii ''alb arienii'' cum se spune acolo sau crestini ? ...sa mai dezvalui si ce se spunea in marea comferinta a iudeilor sau CONSILIUL DE CRIZA AL RABINILOR EUROPENI de la Budapesta pe 12 ianuarie 1952.........sigur n-ar placea deloc celor ce sunt pe acest forum si care nu sunt evrei |
|
bogdan_mateizoobucuresti 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 12:44
ma uit si ma minunez la cei care fac afirmatii anti antonesciene. oameni buni, mai face ceva sapaturi prin arhive si vedeti cum stau lucrurile! nu vorbiti aiurea daca nu aveti toate datele problemei. ca antonescu a fost un om mai dintr o bucata este adevarat: ca om de armata vroiati sa fie bun ca maica tereza? sa iubeasca pe toata lumea? hai sa fim seriosi!!! stiti bine ca nu se putea. deciziile luate de el au fost cam singurele care se puteau lua la acele vremuri. in momentul in care mafia politica a partidelor politice de atunci nu stiau pe unde sa si mai umple buzunarele si sa si ascunda capul de raspunerea fata de tara, cand criza regala era o interminabila bomba cu ceas ce vroiati sa faca? sa se ia in cardasie cu ei asa cum fac toti politicienii de acum intre ei? ei bine, a avut curaj si spirit patriotic si ptr asa va avea respectul meu tot restul vietii.
ca a pus ranga pe unii sau pe altii hai sa fim seriosi. exodul evreiesc din romania spre lagare nu se compara sub nici o forma cu cele din alte tari vest sau est europene. ca mai punea ranga pe tigani si i facea sa stie de frica. asta asa e si de ce oare nu mai avem un antonescu acu sa faca ordine printre ei. (a nu se intelege ca sunt rasist)? ca a simpatizat legionarii. asta asa este insa sa nu uitati un lucru ca principalele tinte ale legionarilor erau comunistii care ulterior s au dovedit mult mai rai decat legionarii. si nu uitati inca un lucru: fondatorii comunismului au fost evrei: Marx si Engels (despre Leni nu am date).asa ca , mai usor cu demagogia. cine a prins cu adevarat acele vremuri stie ca o foarte mare parte din comunisti, mai ales din cei rusi veniti la noi sa ne "educe" in spirit marxist-leninist erau cu origini evreiesti. ca a trecut prutul era normal. in momentul in care a vazut ca marile puteri ne "iubesc" si ne sprijina atat de "calduros" omul a trecut la recuperarea prin forte proprii a ceea ce era de drept al nostru. alianta sa cu hitler a fost mai mult o conjunctura fortata in conditiile in care toata europa era la pamant cucerita iar o impotrivire in fata nemtilor din partea noastra era prostie curata. de altfel conform arhivelor militare antonescu era constient ca, dupa implicarea masiva a sua balanta de forte s a schimbat si a cautat de n ori sa scoata romania din alianta cu germania in mod onorabil, nu ca parte invinsa. astfel pe canale diplomatice a contactat in n randuri marile puteri care de cele mai multe ori insa ne au tratat cu sictir si chiar mai rau ptr ca pur si simplu nu le pasa de noi. presa vremii internationala prezinta destule cazuri in care eforturile noastre secrete diplomatice de a comunica si colabora cu marile puteri aliate erau pur si simplu afisate pe prima pagina a ziarelor fie pentru amuzament, fie ca sa vada reactia lui hitler fata de noi care oficial eram aliatii lui. asa ca povesti si vrajeli de 3 lei ca vai aliatii lui peste care isi faceau griji ptr noi sa ma lase. am vazut cum "aparatorii democratiei" ne au vandut pe noi si pe altii rusilor si s au amuzat copios cum timp de 50 de ani comunistii ne au tocat marunt tot: cultura, istoria, economia, valorile, de ajunsesem sa invatam ca de fapt limba romana este o limba slava. (intrebati va bunicii si o sa vedeti) si daca antonescu este infierat si terfelit ca fiind antisemit atunci ce sa mai zicem de biserica catolica care a simpatizat miscarea fascista si pogromul evreiesc, datorita caruia, mai exact lui musolni, exista ca stat vaticanul? pe astia de ce nu i terfeleste nimeni? de ce horti in ungaria nu este hulit cum este antonescu hulit la noi? de ce churchill este privit ca un erou la britanici cand in fapt ar trebui considerat criminal de razboi pentru jocurile murdare facute cu stalin si roosvelt in care europa de est a fost oferita pe tava comunistilor. pe astia trei i as pune la zid pentru milioanele de oameni ucise in gulaguri siberiene de catre tovarasii de la rasarit, in puscariile politice din tara, la constructia canalelor si a digurilor. de ce nu se vorbeste de asta? se tine gaia matu ca vai saracii evrei, ce mult au suferit, dar de vai saracii romani, unguri, ucrainieni, polonezi, sarbi,rusi si lista e lunga care au muriti in siberia nimeni nu face nici un film, nici o comemorare mondiala? de ce? cineva spunea aici mai la inceput ca istoria se scrie de invingatori si dpdv politic. mare dreptate avea. imi sunt inca in minte cuvintele maresalului spuse la proces: ' DE VOM FI INVINS AM FI AVUT STATUI IN FIECARE ORAS AL TARII, DE VOM PIERDE LUPTA NUMELE NI SE VA PIERDE IN COLBUL ISTORIE" ANTONESCU ESTE SI TREBUIE SA RAMANA UN EROU INDIFERENT CA PLACE SAU NU UNOR SUPERFICIALI CONATIONALI SAU DE AFARA!!! din pacate poporul asta are o mare hiba care de vre o 2000 de ani tot pute si rasufla: NU STIM SA NE PRETUIM VALORILE SI CONDUCATORII ADEVARATI. MAI MULT AVEM PLACEREA MASOCHISTA DE A NI TRADA, DEFAIMA, UMILI, ISTORIA ROMANIEI DANDU NE N EXEMPLE IN ACEST SENS. |
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 14:10
De la: bogdan_mateizoobucuresti, la data 2009-04-29 12:44:30ma uit si ma minunez la cei care fac afirmatii anti antonesciene. oameni buni, mai face ceva sapaturi prin arhive si vedeti cum stau lucrurile! nu vorbiti aiurea daca nu aveti toate datele problemei. ca antonescu a fost un om mai dintr o bucata este adevarat: ca om de armata vroiati sa fie bun ca maica tereza? sa iubeasca pe toata lumea? hai sa fim seriosi!!! stiti bine ca nu se putea. deciziile luate de el au fost cam singurele care se puteau lua la acele vremuri. in momentul in care mafia politica a partidelor politice de atunci nu stiau pe unde sa si mai umple buzunarele si sa si ascunda capul de raspunerea fata de tara, cand criza regala era o interminabila bomba cu ceas ce vroiati sa faca? sa se ia in cardasie cu ei asa cum fac toti politicienii de acum intre ei? ei bine, a avut curaj si spirit patriotic si ptr asa va avea respectul meu tot restul vietii.
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 20:02
De la: bogdan_mateizoobucuresti, la data 2009-04-29 12:44:30ma uit si ma minunez la cei care fac afirmatii anti antonesciene. oameni buni, mai face ceva sapaturi prin arhive si vedeti cum stau lucrurile! nu vorbiti aiurea daca nu aveti toate datele problemei. ca antonescu a fost un om mai dintr o bucata este adevarat: ca om de armata vroiati sa fie bun ca maica tereza? sa iubeasca pe toata lumea? hai sa fim seriosi!!! stiti bine ca nu se putea. deciziile luate de el au fost cam singurele care se puteau lua la acele vremuri. in momentul in care mafia politica a partidelor politice de atunci nu stiau pe unde sa si mai umple buzunarele si sa si ascunda capul de raspunerea fata de tara, cand criza regala era o interminabila bomba cu ceas ce vroiati sa faca? sa se ia in cardasie cu ei asa cum fac toti politicienii de acum intre ei? ei bine, a avut curaj si spirit patriotic si ptr asa va avea respectul meu tot restul vietii.
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 23:29
De la: bogdan_mateizoobucuresti, la data 2009-04-29 12:44:30ma uit si ma minunez la cei care fac afirmatii anti antonesciene. oameni buni, mai face ceva sapaturi prin arhive si vedeti cum stau lucrurile! nu vorbiti aiurea daca nu aveti toate datele problemei. ca antonescu a fost un om mai dintr o bucata este adevarat: ca om de armata vroiati sa fie bun ca maica tereza? sa iubeasca pe toata lumea? hai sa fim seriosi!!! stiti bine ca nu se putea. deciziile luate de el au fost cam singurele care se puteau lua la acele vremuri. in momentul in care mafia politica a partidelor politice de atunci nu stiau pe unde sa si mai umple buzunarele si sa si ascunda capul de raspunerea fata de tara, cand criza regala era o interminabila bomba cu ceas ce vroiati sa faca? sa se ia in cardasie cu ei asa cum fac toti politicienii de acum intre ei? ei bine, a avut curaj si spirit patriotic si ptr asa va avea respectul meu tot restul vietii...........BINE SPUS! ...SA MAI STIE SI TOLOMACI CARE SE PREGATESC SA DEA CU BITA-N BALTA SI SA ACUZE PE ADEVARTII EROI INAINTE SA FI CITIT MANUALELE DE ISTORIE A ROMANIE
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 23:44
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-29 00:59:15.....PAI MAI JIDANE !..CEVA FRICA EU ZIC CA AR TREBUII SA-TI FIE ,MAI ALES DACA TE INTILNESTI CU UNUL ASA CA MINE PE SRADA ...STI!,,NU DEMULT AM STILCIT IN BATAIE PE ''BUNUL'' MEU VECIN EVREU DE LINGA MINE PT CA N-A VRUT SA-MI PLATEASCA ATIT CIT NE-AM INTELES ATUNCI CIND M-A RUGAT SA-I REPAR CEVA LA MASINA.......CIT DESPRE NOUA DREAPTA ...AIA SUNT DESTUL DE DIPLOMATI SI NU SE PRETEAZA SA ATINGA VREUN JIDAN SAU TIGAN ...DAR CE TE FACI CU CELELALTE ORGANIZATII CARE AU APARUT IN SECRET SI FOARTE RECENT IN ROMANIA ACELE ORG.UNDERGROUND AU COPIAT STILUL AMERICAN ''WHITE POWER'' SI SCOPUL LOR ESTE DESTUL DE CLAR ASTFEL CA NU SE LIMITEAZA LA CITEVA SCALTOAFE SI O INJURATURA CI CEVA MAI MULTDe la: Terente27, la data 2009-04-28 00:26:09Ba terente,nu ma face sa te jignesc!Nu-mi explica mie treburile astea.Tu chiar nu-ti dai seama ca Noua Dreapta nu reprezinta un pericol decat pentru ea insasi?Cum dracu sa-mi fie frica,ai inebunit?Nu-ti dai seama ca avem totul sub control?Du-te si ia-te de mana cu sora13.Shalom!De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-26 15:34:53Bine ba,terente13,ai dreptate.Si gigi la fel.Sa veniti la mine,va vand eu caramizi ieftine.Da s-aveti grija,in euforia asta,sa nu va paliti cu ele-n cap!Pieptu-nainte!....Ti-e frica cumva de NOUA DREAPTA?...sa sti ca aia cunosc o groza de lucruri despre voi ...ai citit pina acum Talmudul? vrei sa bag pe forum si ce sentimente nutresc in acea carte sacra evreiasca fața de oamenii ''alb arienii'' cum se spune acolo sau crestini ? ...sa mai dezvalui si ce se spunea in marea comferinta a iudeilor sau CONSILIUL DE CRIZA AL RABINILOR EUROPENI de la Budapesta pe 12 ianuarie 1952.........sigur n-ar placea deloc celor ce sunt pe acest forum si care nu sunt evrei MA ÎNTELEGI?
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 02:36
Terente,esti un dobitoc!
|
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 17:48
Imi pare rau, dar acest topic nu merita sa se constituie in masina de spalat rufe sau de racoreala pentru infierbantati. Chiar daca nu toti cunoasteti istoria sau macar biografia maresalului dupa date consemnate in arhive, ceea ce nu este o rusine pentru ca nu sunt asa de usor de procurat, este suficient sa va dati o simpla parere fara jigniri si alte consideratii in plus. Pe ansamblu se vede, dupa cunostintele d-stra in raport cu scoala si profesorii pe care i-ati avut, dar si in raport cu preocuparile d-stra, cam cum se recepteaza realitatea sau cel putin atitudinea de roman. Pentru ca, chiar daca va lipsesc anumite cunostinte, cei cu adevarat romani nu au cum sa fie deranjati de afirmatiile pozitive despre maresal si care sunt in avantajul Romaniei. Aici se vede cine este roman si cine nu, cine este serios si cine nu si cine merita o replica si cine nu. Restul sunt afirmatii gratuite, fara argumente, daca observati, care se baga in discutii ori pentru a fi luati in seama facand pe Gica contra, ori au un interes altfel decat cel romanesc ori dau raspunsuri la plesneala dupa care se baga la fund si tac. Subiectul este serios si recomand celor neaveniti (a nu fi confundati cu cei care au pareri contra bazate pe argumente chiar daca decupate din ziarele opozitei de atunci sau ale adversarilor politici dar care sunt reale vremii de atunci) sa se mute pe alt topic mai usor de discutat. Gigi.
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 22:43
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-30 02:36:41Terente,esti un dobitoc!...si tu esti un jidan cretin care are circumscizie pe creier nu doar in zona preputului....hehehe!
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 23:26
De la: Terente27, la data 2009-04-30 22:43:28Daca zici tu....Dar nu asta conteaza,conteaza ca i-ai tras-o tu jidanului ala de te-a tepuit!Bucura-te,maine va fi mai rau!Shalom!De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-30 02:36:41Terente,esti un dobitoc!...si tu esti un jidan cretin care are circumscizie pe creier nu doar in zona preputului....hehehe!
|
|
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 18:41
De la: gigilipianu, la data 2009-04-30 17:48:42Imi pare rau, dar acest topic nu merita sa se constituie in masina de spalat rufe sau de racoreala pentru infierbantati. Chiar daca nu toti cunoasteti istoria sau macar biografia maresalului dupa date consemnate in arhive, ceea ce nu este o rusine pentru ca nu sunt asa de usor de procurat, este suficient sa va dati o simpla parere fara jigniri si alte consideratii in plus. Pe ansamblu se vede, dupa cunostintele d-stra in raport cu scoala si profesorii pe care i-ati avut, dar si in raport cu preocuparile d-stra, cam cum se recepteaza realitatea sau cel putin atitudinea de roman. Pentru ca, chiar daca va lipsesc anumite cunostinte, cei cu adevarat romani nu au cum sa fie deranjati de afirmatiile pozitive despre maresal si care sunt in avantajul Romaniei. Aici se vede cine este roman si cine nu, cine este serios si cine nu si cine merita o replica si cine nu. Restul sunt afirmatii gratuite, fara argumente, daca observati, care se baga in discutii ori pentru a fi luati in seama facand pe Gica contra, ori au un interes altfel decat cel romanesc ori dau raspunsuri la plesneala dupa care se baga la fund si tac. Subiectul este serios si recomand celor neaveniti (a nu fi confundati cu cei care au pareri contra bazate pe argumente chiar daca decupate din ziarele opozitei de atunci sau ale adversarilor politici dar care sunt reale vremii de atunci) sa se mute pe alt topic mai usor de discutat. Gigi.
|
|
|
|

CA SI EXMIHAI ,NICI ANTONESCU NU A FOST UN ADEVARAT PATRIOT CI UN TRADATOR !!!! SINT DESTULE DOVEZI SCRISE !!!
HA!!!! Asta am spus si eu !!!Nici n-am cum sa ii compar pe unul cu altul daca familia mea a suferit destul din cauza lui ANTONESCU !!!!! cit despre exmihai , il trimit cu draga inima la origini , cu toata caracuda lui !!!!!.....
MA ÎNTELEGI?