back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce a fost inainte de dumnezeu, dar inainte de big-ban?

Pagini: << 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 19:58

„Cuvântul ''Dumnezeu'' reprezintă pentru mine nimic mai mult decât expresia și produsul slăbiciunilor umane, Biblia, o colecție de legende onorabile, dar primitive și care sunt totuși destul de copilărești.” - Albert Einstein

“Dacă oamenii sunt buni doar pentru că le e frică de pedeapsă și pentru că speră la o recompensă, atunci suntem într-o stare jalnică.” - Albert Einstein

“Biserica spune că Pământul este plat dar eu știu că este rotund pentru că am văzut umbra lui pe Lună și am mai multă încredere în o umbră decât în Biserică.” - Ferdinand Magellan

“Toți oamenii care gândesc sunt atei.” - Ernest Hemingway

“Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot.” - Denis Diderot

“Toate religiile sunt întemeiate pe teama celor mulți și pe istețimea câtorva.” - Henri Stendhal

“Religia s-a născut când primul ticălos l-a întâlnit pe primul prost.” - Voltaire

“Se poate ca rolul nostru pe această planetă să nu fie slăvirea lui Dumnezeu, ci crearea lui.” - Arthur C. Clarke

“Citită cum trebuie, Biblia este cea mai puternică forță pentru ateism concepută vreodată.” - Isaac Asimov

“Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre.” - Bertrand Russel

“Religia este capodopera artei de a dresa animalele, deoarece dresează oamenii cum să gândească.” - Arthur Schopenhauer

“Nu mă deranjează părțile pe care nu le înțeleg din Biblie, ci părțile pe care le înțeleg.” - Mark Twain

“Credință înseamnă a crede ceea ce știi că nu e adevărat.” - Mark Twain

“Vrea Dumnezeu să împiedice răul, dar nu poate? Atunci este neputincios.
Poate, dar nu vrea? Atunci e răuvoitor.
Vrea și poate? Etunci este diabolic.” - Epicurus

“Modul de a vedea, prin credință, este de a închide ochiul rațiunii.” - Benjamin Franklin

“Ar fi foarte frumos dacă ar exista un Dumnezeu care a creat lumea și care a fost o forță benevolentă, dacă ar exista o ordine morală în Univers și viață după moarte; dar este frapant faptul că toate acestea sunt exact ceea ce suntem obligați să ne dorim.” - Sigmund Freud

"Religia este o iluzie și își derivă puterea din faptul că se potrivește cu dorințele noastre instinctuale." - Sigmund Freud

“Puneți la îndoială cu îndrăzneală până și existența lui Dumnezeu pentru că, dacă ar fi unul, trebuie cu atât mai mult să fie de acord cu omagiul rațiunii decât al fricii oarbe.” - Thomas Jefferson

“Proștii resping ceea ce văd dar nu ceea ce cred; înțelepții resping ceea ce cred și nu ceea ce văd.” - Huangbo Xiyun

“Nu pot crede că același Dumnezeu care ne-a înzestrat cu simț, rațiune și intelect, a făcut asta cu scopul ca noi să uităm să le folosim.” - Galileo Galilei

“Credința: să nu vrei să știi ce este adevărat.” - Friedrich Wilhelm Nietzsche

“Din paradis lipsesc toți oamenii interesanți.” - Friedrich Wilhelm Nietzsche

“Și dacă ar exista un Dumnezeu, cred că este foarte improbabil ca el să aibă atâta vanitate încât să se simtă jignit de cei care se îndoiesc de existența lui.” - Bertrand Russel

“Dacă ignoranța față de natură a dat naștere la zei, atunci cunoștințele despre natură îi vor distruge.” - Baron D'Holbach

“Nu este la fel ca în Biblie, că Dumnezeu a creat omul în propria sa imagine. Dar, dimpotrivă, omul l-a creat pe Dumnezeu în propria sa imagine.” - Ludwig Feuerbach

“E nevoie de religie pentru ca oameni buni să facă lucruri rele.” - Steven Weinberg

“Cele mai groaznice și cele mai crude crime pe care istoria le-a înregistrat au fost comise sub adăpostul religiei sau al altor motive la fel de nobile.” - Mahatma Gandhi

"Ceea ce se afirmă fără dovezi poate fi respins fără dovezi" - Christopher Hitchens

“Religia este considerată de oamenii obișnuiți ca fiind adevărată, de către înțelepți ca fiind falsă, de conducători ca fiind util㔠- Seneca cel Tânăr

“Oamenii nu comit vreodată crime cu atâta dedicare și cu atâta bucurie ca atunci când o fac din motive religioase” - Blaise Pascal

“Nu poți convinge un credincios de nimic; credințele lor nu se bazează pe dovezi, ele se bazează pe nevoia adânc înrădăcinată de a crede.” - Carl Sagan

“Este de departe mai bine să se înțeleagă universul așa cum este el de fapt decât să se persiste în amăgire, oricât de satifăcătoare și liniștitoare ar fi.” - Carl Sagan

“Religia este excelentă pentru a controla oamenii obișnuiți.” - Napoleon Bonaparte

"Omul are nevoie de religie ca pestele de bicicleta" - din Legile lui Murphy

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 20:03

Karpoave, tu știi de ce-s dollarii colorați în verde ?...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 20:04

karpov, e laudabil ca vrei. Ar mai trebui sa si poti...

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 20:10

De la: mytcor, la data 2010-02-28 20:03:47Karpoave, tu știi de ce-s dollarii colorați în verde ?...

Sunt atit de valorosi, ca i-au cules inainte sa se coaca!

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 21:16

De la: bad, la data 2010-02-28 20:04:58karpov, e laudabil ca vrei. Ar mai trebui sa si poti...

Am vrut sa schimb pagina-cea anterioara era ""defecta"" !

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 21:21

cum spuneam, e laudabil ca vrei sa participi cu idei proprii la dezvoltarea subiectelor
Te-am ajutat sau mai incerc?

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 21:30

De la: bad, la data 2010-02-28 21:21:27cum spuneam, e laudabil ca vrei sa participi cu idei proprii la dezvoltarea subiectelor
Te-am ajutat sau mai incerc?

Azi nu prea am chef de credinciosi -ma mai supar din cand in cand pe ei !
Am fost suparat dupa ce am vazut filmul Agora -dar mi-a trecut -de unde nu-i-nici dumnezeu nu cere ! Ei nu inteleg ca dumnezeu este ateu !

Se dă urmatoarea afirmație: credincioșii se consideră superiori raționalilor pentru că ei îl simt pe Dumnezeu. Simt că îi veghează, că le ghidează viața, etc. Valoarea de adevăr nu poate fi cuantificată cu mijloacele simpliste pe care le am la dispoziție, mai ales pentru că oricine poate minți. Dar atitudinea generală este evidentă din discuții, argumentații și priviri astfel încât o consider adevarată.

Prin urmare în ochii unui credincios (de orice religie), cel ce nu vede “adevărul” este o creatură inferioară (numită ironic maimuță pentru a ilustra acest lucru, precum și incultura celui care folosește apelativul).

Dar, credinciosul admite existența ființei superioare numite generic Dumnezeu căreia i se închină, îi dedică cântece, bombe, crime, sau alte lucruri utile la casa unui zeu.

Din păcate însă Dumnezeul fiind creatura supremă, ce nu admite creator este un rațional prin excelență. Fiind omnipotent, omniprezent și tot așa nici nu poate fi altfel, pentru că nimeni nu poate fi zeul zeului.

Prin urmare Dumnezeu este un “ateu”. Un liber-omni-cugetător.

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 21:36

e interesant ce ai copiat. Citisem si eu textul asta aici:
www.tpu.ro/educatie/intrebare-pentru-atei-ce-va-face-sa-credeti-...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 23:02

De la: bad, la data 2010-02-28 21:36:13e interesant ce ai copiat. Citisem si eu textul asta aici:
www.tpu.ro/educatie/intrebare-pentru-atei-ce-va-face-sa-credeti-...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 02:03

De la: gabigabi, la data 2010-02-28 19:00:30aaaaa,am uitat sa spun despre perechea duala bine-rau ! din experienta ancestrala a poporului reiese ca "dusmanul binelui este preabinele" si ca "tot raul spre bine "....si daca te uiti la simbolul Tao,ai sa vezi ca binele salasluieste-n rau si din rau rasare ca o speranta,binele....de unde si vorba ca nici " dracul nu-i atit de negru " ! dupa intelegerea mea si binele si raul sunt pietre de incercare presarate in viata unui om ,in fata carora el Opteaza- intreaga noastra viata este o suma de alegeri ,de altfel - ptr.o conduita ce-l defineste ca OM si "ce nu te omoara ,te intareste "! o seara buna !

Am senzatia ca faci anumite confuzii referitoare la semnificatia unor zicale.
"Tot raul spre bine" si "nu-i dracu' asa de negru" sunt doar niste incurajari pe care noi oamenii ni le adresam unii altora, pentru a ne ajuta sa trecem peste momente dificile. Ele nu au valoare de adevar. Sunt doar texte de incurajare. Si nu am nimic impotriva lor. Dimpotriva , si eu le folosesc. Si uneori asemenea texte mi-au fost adresate. Am apreciat intentia incurajatoare a persoanei care le rostea, insa nu le-am acordat valoare suprema de adevar. Nu reusesc sa ma auto-pacalesc pana in acel stadiu.
In ceea ce priveste zicala "ce nu te omoara, te intareste", am anumite dubii despre domeniul de aplicabilitate. Exista posibilitatea ca ceea ce nu te omoara sa te lase infirm, asa ca.... as reflecta un pic inainte de a folosi expresia asta in fata unui om aflat intr-un scaun cu rotile.
In mesajul precedent ma acuzi ca sufar de exces de rationalism. Eu nu consider asta despre mine, ba dimpotriva ma enervez pe mine insumi ca ma comport irational adesea. Totusi mi-as dori sa fie asa. Nu vad nici un motiv pentru a considera asta un neajuns. Ar fi ca si cum cineva mi-ar reprosa ca-s prea treaz , in loc sa fiu beat (ca gluma, si eu spun asta adesea - vad cate un prieten ca-i posac si-i zic : "problema ta e ca nu ai destul alcool la bord, asa ca ia si baga!" . Totusi e o simpla gluma.)

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 08:49

De la: Yorick, la data 2010-03-01 02:03:02
De la: gabigabi, la data 2010-02-28 19:00:30aaaaa,am uitat sa spun despre perechea duala bine-rau ! din experienta ancestrala a poporului reiese ca "dusmanul binelui este preabinele" si ca "tot raul spre bine "....si daca te uiti la simbolul Tao,ai sa vezi ca binele salasluieste-n rau si din rau rasare ca o speranta,binele....de unde si vorba ca nici " dracul nu-i atit de negru " ! dupa intelegerea mea si binele si raul sunt pietre de incercare presarate in viata unui om ,in fata carora el Opteaza- intreaga noastra viata este o suma de alegeri ,de altfel - ptr.o conduita ce-l defineste ca OM si "ce nu te omoara ,te intareste "! o seara buna !

"Tot raul spre bine" si "nu-i dracu' asa de negru" sunt doar niste incurajari pe care noi oamenii ni le adresam unii altora, pentru a ne ajuta sa trecem peste momente dificile. Ele nu au valoare de adevar. Sunt doar texte de incurajare. Si nu am nimic impotriva lor. Dimpotriva , si eu le folosesc. Si uneori asemenea texte mi-au fost adresate. Am apreciat intentia incurajatoare a persoanei care le rostea, insa nu le-am acordat valoare suprema de adevar. Nu reusesc sa ma auto-pacalesc pana in acel stadiu.
In ceea ce priveste zicala "ce nu te omoara, te intareste", am anumite dubii despre domeniul de aplicabilitate. Exista posibilitatea ca ceea ce nu te omoara sa te lase infirm, asa ca.... as reflecta un pic inainte de a folosi expresia asta in fata unui om aflat intr-un scaun cu rotile.
In mesajul precedent ma acuzi ca sufar de exces de rationalism. Eu nu consider asta despre mine, ba dimpotriva ma enervez pe mine insumi ca ma comport irational adesea. Totusi mi-as dori sa fie asa. Nu vad nici un motiv pentru a considera asta un neajuns. Ar fi ca si cum cineva mi-ar reprosa ca-s prea treaz , in loc sa fiu beat (ca gluma, si eu spun asta adesea - vad cate un prieten ca-i posac si-i zic : "problema ta e ca nu ai destul alcool la bord, asa ca ia si baga!" . Totusi e o simpla gluma.)

nu,nu, aici te lasi tu inselat ....poate prea des folosite ,s-au mai tocit ! dar nu-s vorbe de incurajare ci chiar adevaruri verificate ... altfel nu s-ar fi perpetuat ,ci s-ar fi uitat ca toate alealalte spuse zi de zi !
chestia cu infirmitatea spusa de tine,este iarasi o exagerare....tu te duci mereu catre extreme....cauta totusi calea de mijloc,e cea mai justa ! si apropo de rationalism : si despre iubire ,tot asa despici firul in 4 ? da' de ce o iubesc ? da' ce-i iubirea? da' e desteapta ? da'daca ma face sa sufar ? da' o sa-mi fie fidela ? cit timp ?s.a.m.d ....cind cineva isi analizeaza atit de mult-excesiv de mult- trairile, ajunge sa ofileasca sentimentul de plenitudine si sa ramina cu ratiunea ! nu-i rau,dar nu-i de ajuns !

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 13:41

De la: gabigabi, la data 2010-03-01 08:49:44
De la: Yorick, la data 2010-03-01 02:03:02

nu,nu, aici te lasi tu inselat ....poate prea des folosite ,s-au mai tocit ! dar nu-s vorbe de incurajare ci chiar adevaruri verificate ... altfel nu s-ar fi perpetuat ,ci s-ar fi uitat ca toate alealalte spuse zi de zi !
chestia cu infirmitatea spusa de tine,este iarasi o exagerare....tu te duci mereu catre extreme....cauta totusi calea de mijloc,e cea mai justa ! si apropo de rationalism : si despre iubire ,tot asa despici firul in 4 ? da' de ce o iubesc ? da' ce-i iubirea? da' e desteapta ? da'daca ma face sa sufar ? da' o sa-mi fie fidela ? cit timp ?s.a.m.d ....cind cineva isi analizeaza atit de mult-excesiv de mult- trairile, ajunge sa ofileasca sentimentul de plenitudine si sa ramina cu ratiunea ! nu-i rau,dar nu-i de ajuns !
Te poop gabigabi si-ti doresc o primavara frumoasa si linistita!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 16:23

multumesc @rodik ,mult de tot si fie ca primavara asta sa fie ptr.toti una buna,desi ,iarta-ma : ma traverseaza niste presimtiri !....in sfirsit : toata dragostea mea este cu tine si toti cei dragi tie ! Doamne,ce ne-am face fara IUBIRE ?

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 16:32

De la: gabigabi, la data 2010-03-01 16:23:19multumesc @rodik ,mult de tot si fie ca primavara asta sa fie ptr.toti una buna,desi ,iarta-ma : ma traverseaza niste presimtiri !....in sfirsit : toata dragostea mea este cu tine si toti cei dragi tie ! Doamne,ce ne-am face fara IUBIRE ?
Te rog Gabi, fara presimtiri rele ca am inteles ca tu si Mihail aveti capacitati extrasenzoriale mai deosebite si presimtiti ce va sa vie! Acceseaza butonul pt ,, de bine''

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 16:36

De la: rodik_mi, la data 2010-03-01 16:32:14
De la: gabigabi, la data 2010-03-01 16:23:19multumesc @rodik ,mult de tot si fie ca primavara asta sa fie ptr.toti una buna,desi ,iarta-ma : ma traverseaza niste presimtiri !....in sfirsit : toata dragostea mea este cu tine si toti cei dragi tie ! Doamne,ce ne-am face fara IUBIRE ?
Te rog Gabi, fara presimtiri rele ca am inteles ca tu si Mihail aveti capacitati extrasenzoriale mai deosebite si presimtiti ce va sa vie! Acceseaza butonul pt ,, de bine''
Nu avem cum. Ai vazut si tu ce a afost acum 2 zile si mai continua, pe forum. Si acele cutremure. Nu depinde de noi. Se poate eventual sa-ti sari din minti. Cam asta e solutia. Sau sa dormi in acel moment.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 16:37

La multi ani Gabi. Si multe, multe alte primaveri.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 16:38

Inainte de bigubanu si chiar orice a fosr martisorul.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 16:46

........
MĂRȚIȘORUL pt. Găbela-n mod special !...dar nu numai...

Viața
2.bp.blogspot.com/_p1WQ041Xuc0/SZWBeXj9vcI/AAAAAAAAELE/Vd3MaXY_d...

Când aud vreodată un rotund egumen,
Cu foalele-ncinse și obrazul rumen,
Povestind că viața e calea durerii
Și că pocăința urmează plăcerii,
Mă întreb: ,,Acesta poate ca să știe
Cum este viața, cum cată să fie?."

Noaptea scânteiază cu-a ei mii de stele,
Varsă raze slabe pasurilor mele,
Ulicioara-i strâmtă și, din ziduri vechi,
Vorbe, râs și plânset sună în urechi;
Glasuri rătăcite trec prin geamuri sparte
Și prin uși închise, prin zidiri deșarte.

Colo, lângă lampă, într-un mic ietac,
Vezi o fată care pune ață-n ac;
Fața ei e slabă de-o paloare crudă,
Ochii ei sunt turburi, pleoapele asudă,
Degetele repezi poartă acul fin:
Ea își coase ochii într-un tort de in;
Vânătă-i e buza, lipsită de sânge,
Ochiul ei cel turbur nu mai poate plânge.

La ce oare dânsa s-a născut pe lume,
O sărmană frunză pe oceanu-n spume,
O sărmană umbră, orfană și slabă,
De care-n mulțime nimenea nu-ntreabă?
Din zori până-n noaptea neagră și târzie
O vezi printr-o albă perdea străvezie
Cum mereu lucrează... ș-abia pâne goală,
Frig și insomnie, lacrime și boală.
Tot ce-n astă lume mai poate pricepe
E că de-ncetează lucrul... foamea-ncepe.

Negustoru-și pune pânzele-nainte,
Lucrul scump și harnic unor ceasuri sfinte,
El are briliante pe degete groase
Din nopțile celor care pânza-i coase;
Desface ducesei, c-o galantă grabă,
În cusut în lacrimi de o mână slabă:
Pânze moi în care se țesură zile,
Vederea și somnul sărmanei copile,
Albe ca zăpada ce cade în fulgi;
Dar, cum sunt cusute, sunt bune de giulgi.

Când îți trec prin minte acestea, copilă,
Te uiți în oglindă și îți plângi de milă:
Vrei s-o vezi chiar bine, s-o ții bine minte
Pe nefericita, dulce și cuminte,
Fără nici un reazem, care nu așteaptă
Decât moartea care singură e dreaptă...

În această viață de mizerii plină
Singura-i amică este o albină,
Rătăcită ­ ce știi cum ­ în strada veche.
Glasul îi pătrunse la a ei ureche,
Deschizând fereastra, să intre o lasă
Între flori să doarmă și să-i stea în casă.
Se iubiră cele două proletare:
O insectă-umană, una zburătoare.

Fata stând pe gânduri, vesela albină
Cu galanterie de buze-i s-anină,
Ca și când i-ar zice: ,,Au nu știi tu oare
Cum că a ta gură-i cea mai dulce floare?
Căci tu ești frumoasă, chiar ca și o sfântă,
Ochiul tău cel dulce și umbrit mă-ncântă".

*

Într-o zi, copila moare: se-nțelege,
Moartea numai știe mânile să lege.
În sicriu au pus-o. Fața ei cea trasă
Era adâncită, însă tot frumoasă.
I-au pus flori pe frunte... Corpul ei cel fin
Ce nobil transpare din giulgiul de in!
Fereastra-i deschisă: primăvara plină
Pătrunde printr-însa; dar biata albină
În câmp nu mai fuge, ci-mprejur se poartă,
Încunjură capul și gurița moartă;
Ea zboară aproape și tot mai aproape,
Și vrea cu amica-i deodată s-o-ngroape...

Deci când se întâmplă s-aud vreun egumen,
Cu foalele-nchise și obrazul rumen,
Povestind că viața e calea durerii
Și că pocăința urmează plăcerii,
Mă întreb: ,,Acesta poate ca să știe
Cum este viața, cum cată să fie?"

Mihai Eminescu

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 16:51

Inainte de bigubanu si chiar orice a fost martisorul.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 16:52

La multe primaveri si sa fii fericita.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 16:54

De la: nastasemihail, la data 2010-03-01 16:51:17Inainte de bigubanu si chiar orice a fost martisorul.

...Miăițăăă, tu știi ce-i logosul ?....că tot s-a vorbit despre logos , nici nu-ndrăznesc să-ntreb un filozof, te-nteb pe tine care ești un person realist, dac' mă-nțelegi !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 16:57

... sunt dotați cu dual SIM... conexiune prepaid prin axus mundi cu imaginas mundi 1..

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 17:02

De la: mytcor, la data 2010-03-01 16:54:03
De la: nastasemihail, la data 2010-03-01 16:51:17Inainte de bigubanu si chiar orice a fost martisorul.

...Miăițăăă, tu știi ce-i logosul ?....că tot s-a vorbit despre logos , nici nu-ndrăznesc să-ntreb un filozof, te-nteb pe tine care ești un person realist, dac' mă-nțelegi !...
Normal...injuraturile de pe forum..... Care indeparteaza creatia.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 17:02

Sa apara luminita ....si aparura lanternele la bricheta.....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 17:09

De la: nastasemihail, la data 2010-03-01 17:02:59Sa apara luminita ....si aparura lanternele la bricheta.....

...este exact inversul "creației" Mihăiță !...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 17:11

De la: mytcor, la data 2010-03-01 17:09:39
De la: nastasemihail, la data 2010-03-01 17:02:59Sa apara luminita ....si aparura lanternele la bricheta.....

Noi de la ce ne-am luat acum?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 17:16

ah,rodicut ,toti avem capacitati extrasenzoriale ....unii nu stiu de ele, altii nu le baga-n seama ; altii sunt putin mai atenti, doar atit !
@mihail,acum stii de ce starea ta/ a mea de neliniste ? de vise terifiante ? iata !

Sa ne apere Dumnezeu !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 17:19

De la: nastasemihail, la data 2010-03-01 17:11:55
De la: mytcor, la data 2010-03-01 17:09:39

Noi de la ce ne-am luat acum?

....de la sortimentul de salată !...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 17:26

"timeo danaos et dona ferente" ,mytcore ! otravit martisor mi-ai dat ! Ipocritul de tine stie ce-i viata ? si nu ma face sa vreau a-mi aduce aminte visul tau premonitoriu ,ca d'aia ti-am spus ca esti ipocrit !

@mihaile

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 17:27

De la: gabigabi, la data 2010-03-01 17:16:54

ah,rodicut ,toti avem capacitati extrasenzoriale ....unii nu stiu de ele, altii nu le baga-n seama ; altii sunt putin mai atenti, doar atit !
@mihail,acum stii de ce starea ta/ a mea de neliniste ? de vise terifiante ? iata !

Sa ne apere Dumnezeu !
Nu am si nu am avut vise terifiante. Doar neliniste. Dar o tratez cu sucuri. Si cu oameni. Discut cu ei, dar nu despre nelinisti. Deci socializare reala.
Eu de exemplu am o presimtire ca pe avatarul tau o sa apara vreun fel de mincare.

Pagini: << 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce a fost inainte de Dumnezeu, dar inainte de Big-Ban?
Mergi la: