Info
x
Ce a fost inainte de dumnezeu, dar inainte de big-ban?
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 03:19
femeie te cheama d-zeu la el si tu i-mi superi prietenii aci pe pamint? fi o doamna si ducete invirtindute si lasane{apropos nu am pus cratime intentionat]
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 15:19
De la: mcherciu, la data 2010-02-24 03:19:11femeie te cheama d-zeu la el si tu i-mi superi prietenii aci pe pamint? fi o doamna si ducete invirtindute si lasane{apropos nu am pus cratime intentionat] ahaaaa...ai lasat intentionat sa puna ea cratitile
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 15:42
Inainte de big si de dumnezeu , am fost eu marele MITHRA ! V-am studiat si am remarcat ca nepotul meu,dumnezeu a creat totul anapoda ! Nu sunt sanse de indreptare -el este limitat - si-a bagat nasul unde nu ii fierbe oala ! Singura voastra sansa sunt EU,marele MITHRA -de azi trebuie sa va ganditi doar la mine ! Incepand de maine va voi monitoriza -daca nu va vine mintea la cap ,va dau pe mana lui isus -ala chiar va face de comanda !
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 09:42
Kaprov,
1.Mitul babilonian al zeului Bel-marduk Aici apare tema invierii din morti, Marduk era prins ca urmare a unor intrigi, era despuiat si ucis iar apoi aruncat intr-o pestera. Pestera era strajuita de soldati, el era jelit de femei. Impreuna cu el erau judecati doi raufacatori unul era ucis altul era eliberat. Comemorarea "patimilor" lui Marduk aveau loc pe 1-11 martie. In final zeitatea invia si iesea din mormant spre bucuria multimii. 2. Mitologia persana Ahura-Mazda va trimite in lume pe eroul Cheresaspa, pentru a restabili ordinea. Misiunea acestuia odata indeplinita, fecioara Eredhat-Fedhri, va naste pe Saoshiant, "Mantuitorul". Cand va implini 30 de ani, Saoshiant va lichida definitiv conflcitul cu fortele raului, invingandu-le. Apoi va prezida Invierea Mortilor, va separa pe cei buni de cei rai, primii fiind primiti de indata in cer, in Gorodemano (Lacasul Cantecului), 3. Mitologia egipteana Mitului invierii este si mitul lui Osiris, Isis si Horus, initial zei ai vegetatiei la egipteni. Si aici eroul mantuitor este ucis dar invie in final, si aici el este nedreptatit, si aici el dupa inviere devine “stapanul lumii celor morti, a lumii spiritelor”. 4.Mitul metroacismului, Cultul frigian al “Mari Mame Cibela”. Aici apare un mantuitor, Attis (“tzapul” in frigiana, cum lui Isus i se spunea “mielul”), care si el moare si invie. Adoratorii metroaci sustineau ca biserica crestina a copiat riturile lor cele mai sfinte, patimile, moartea si invierea lui Attis, ca au plasat dupa exemplul lor la echinoctiul de primavara "saptamana patimilor", comemorarea sacrificiului crucii (la metroacii apare pinul) prin care "mielul dumnezeiesc" rascumpara neamul omenesc. Intalnim apoi, deopotriva, botezuri, abstinentze pregatitoare, zile de doliu pentru moartea mantuitorului, lumanari care se aprind si se sting, figuratii expresive ale invierii, nopti de veghe, “miruri” si comuniuni, imnuri de bucurie care succed prohodirea zeului. 5. Mithraismul Dupa parerea mea cel mai asemanator crestinismului. Ambele religii au comun botezul prin scufundare, aghiasma, descoperirea icoanelor din altar in sunetul clopotelului, nasterea zeului mantuitor la 25 decembrie, dogma nemuririi sufletului, invierea si judecata viitoare, existenta raiului in sferele superioare ale cerului si a iadului cu demoni in adancurile pamantului, o morala imperativa, precum si faptul ca credinciosii ambelor culte se numeau intre ei “frati” si se priveau ca atare. Ca si Cristos, Mithra era socotit mijlocitor intre credincios si divinitatea nevazuta; precum Mithra era socotit “zeu al luminii”, Hristos e numit “lumina lumii”. --------------- Singura postare in care se vede straduinta lui kaprov de a studia si a transmite ceva semenilor de pe acest topic. |
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 10:09
De la: mcherciu, la data 2010-02-24 03:19:11femeie te cheama d-zeu la el si tu i-mi superi prietenii aci pe pamint? fi o doamna si ducete invirtindute si lasane{apropos nu am pus cratime intentionat] Eu te rog sa te comporti ca o doamna.!!! Poezia a fost pentu mine,te-a pus cineva s-o citesti??? Daca nu poti ''sari'' peste o postare....ignora,si dute mai departe.Multumesc pentru intelegere
Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 15:06
mcherciu,
femeie te cheama d-zeu la el si tu i-mi superi prietenii aci pe pamint? fi o doamna si ducete invirtindute si lasane{apropos nu am pus cratime intentionat] ------------ Pe mine ma cheama Dumnezeu in lucrare,pe tne te chiama in alta parte.Este cumva saitul sau topicul tau?Eu primesc zilnic mesaje sa vin sa comentez.Daca cei ce conduc acest site nu ar dori sa comentez nu mi-ar mai trimite mesaje.Deocamdata tu esti ca si mine comentatorare.Nu s'a scos inca la concurenta postul de comentator sef.Si esti mai mica decat mine asa ca daca concuram s'ar putea sa te conduc.Si lasa tu pe fiecare sa raspunda in dreptul lui.Pune-ti si tu o poza de femeie.Dumnezeu ne-a creat superiori cainilor.Si te poti duce si tu asa cum ai venit. |
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 15:16
DOAMNA, S-A DESCHIS DE DIMINEATA UN NOU TOPIC ,,bISERICA LOCAS AL BINELUI SI ADEVARULUI'' De ce nu mergeti acolo sa postati. Cine vrea intra citeste ia aminte iar cine nu doreste sa nici nu intre pe-acel topic. Nu vi se pare o buna idee?
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 19:14
De la: rodik_mi, la data 2010-02-25 15:16:15DOAMNA, S-A DESCHIS DE DIMINEATA UN NOU TOPIC ,,bISERICA LOCAS AL BINELUI SI ADEVARULUI'' De ce nu mergeti acolo sa postati. Cine vrea intra citeste ia aminte iar cine nu doreste sa nici nu intre pe-acel topic. Nu vi se pare o buna idee? rasiammm.... rasismmmmm.......... sau vrei sa o pui pe linie moarta
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 19:54
De la: 9am045616, la data 2010-02-25 19:14:16De la: rodik_mi, la data 2010-02-25 15:16:15DOAMNA, S-A DESCHIS DE DIMINEATA UN NOU TOPIC ,,bISERICA LOCAS AL BINELUI SI ADEVARULUI'' De ce nu mergeti acolo sa postati. Cine vrea intra citeste ia aminte iar cine nu doreste sa nici nu intre pe-acel topic. Nu vi se pare o buna idee? nu ma, doar sa-i stabileasca directia.......
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 12:42
-„Cereti, si vi se va da; cautati si veti gasi; bateti, si vi se va deschide.” Matei 7: 7
Dumnezeu te-a chemat nu ca sa ai un mod de viata, ci ca sa ai viata. Dumnezeu nu te-a chemat ca sa mai umple un loc în aceasta lume, ci ca sa transforme lumea aceasta într-un loc mai bun! Da, Dumnezeu vrea sa faca aceasta diferenta! Oamenii pe care Domnul îi foloseste pentru a evidentia aceasta diferenta în lume sînt oameni care sînt sensibili la chemarea Lui, care sînt dependenti de El si care se fac disponibili pentru chemarea Lui. Daca doresti si cauti sa ai o credinta autentica si daca îi ceri lui Dumnezeu sa îti dea o inima plina de compasiune, atunci toate lucrurile sînt posibile. Da, poti schimba lumea! Cred ca este timpul sa aducem un mare impact acestei generatii si a celor care urmeaza. E timpul sa ne împlinim si asta înainte ca El sa revina. E timpul ca biserica sa se ridice în numele Domnului, e timpul ca lumea sa fie trezita la realitate. E timpul ca Dumnezeu sa lucreze în rîndul poporului Sau. Iar acest lucru te implica si pe tine! Povestea lui Neemia este un exemplu cutremurator al felului în care Dumnezeu îi foloseste pe oameni pentru a-si arata gloria. Cineva a pus problema aceasta cam asa: „Un om plin de zel e omul unui singur lucru. Nu e de ajuns sa spunem ca este un om strîngator, tare, care nu face compromisuri, plin de compasiune, ferm în statura spirituala. El vede de fapt un singur lucru. Îi pasa de un singur lucru. E atras de un singur lucru. Iar acest singur lucru este dorinta de a-i fi pe plac Domnului.” Fie ca aceasta sa fie dorinta si pasiunea inimilor si a vietilor noastre. Dumnezeu cauta barbati si femei care sa aibă inimile dedicate Lui, oameni dispusi sa îsi duca vietile spre un alt nivel, care vor sa depaseasca limitele! Aceasta e rugaciunea mea pentru tine si pentru mine! Îmi doresc sa iesim din labirintul mediocritatii din vietile noastre si sa traim pentru ceva si mai maret decît noi însine. Ma rog sa iesim afara din confortul nostru, spre o viata la care ne cheama Dumnezeu! IESI DIN LABIRINTUL MEDIOCRITATII ÎN CARE ÎTI TRAIESTI VIATA SPRE VIATA MINUNATA LA CARE TE CHEAMA DUMNEZEU! |
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 12:47
rodik_mi,
DOAMNA, S-A DESCHIS DE DIMINEATA UN NOU TOPIC ,,bISERICA LOCAS AL BINELUI SI ADEVARULUI'' De ce nu mergeti acolo sa postati. Cine vrea intra citeste ia aminte iar cine nu doreste sa nici nu intre pe-acel topic. Nu vi se pare o buna idee? ---------- Am intrat pe acel topic si am vazut ca nici acolo nu se vorbeste crestineste.Asa ca o sa postez peste tot,numai administratorul saitului imi poate interzice.Voi santeti comentatori ca si mine.Si macar de ar iesi ceva superior din comentariile voastre. |
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 13:18
De la: 9am121159, la data 2010-02-26 12:47:40rodik_mi, Ar fi bine sa nu ajungi o pricina de poticnire pentru cei care nu-l cunosc pe Dumnezeu.!!!Cu agresivitatea cu care provavaduiesti Evanghelia harului,au ajuns multi sa te jicneasca sau sa te ocoleasca.Fara suparare incearca sa fi mai inteleapta,dragoste cu de-a sila NU SE POATE.Un sfat crestinesc
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 13:28
De la: 9am121159, la data 2010-02-25 15:06:10mcherciu,cine drequ-i prostu' de te cheama pe tine,fai rapandula jegoasa,dute-n pestera aia neagra si intunecata de unde venisi,sictir
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 18:38
De la: gabigabi, la data 2010-02-14 17:43:35@dorulet , am fost 35 ani Proiectant ! din meseria asta am invatat ca intii e IDEEA - nu se vede,nu se pipaie,nu se miroase ! este,dar e ca si cum n-ar fi,caci este Nemanifestata inca ! Oare care a fost ideea din spatele formei numita "Yersinia pestis" (bacteria care provoaca ciuma bubonica)? Consideri ca a stat Dumnezeu la plansa de desen si i-a proiectat toate caracteristicile? Si apoi s-o fi gandit "la ce as putea sa folosesc animalutul asta simpatic?". Sau in lumea unui credincios Dumnezeu a creat doar animale cu blanita numai buna de mangaiat precum iepurasi, catei, pisici si koala? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 18:56
De la: ioanna_dark, la data 2010-02-14 19:55:29De la: NICE, la data 2010-02-14 19:36:58De la: ioanna_dark, la data 2010-02-14 19:31:07De la: Dorulet, la data 2010-02-14 19:28:09 Presupun ca excluzi din start pe Alah, Mithra, Zeus, Thor, Horus, Zalmoxes etc. Cand vei intelege de ce excluzi pe acestia , vei intelege de ce altii exclud zeitatea ta preferata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 19:02
De la: Yorick, la data 2010-02-26 18:38:33De la: gabigabi, la data 2010-02-14 17:43:35@dorulet , am fost 35 ani Proiectant ! din meseria asta am invatat ca intii e IDEEA - nu se vede,nu se pipaie,nu se miroase ! este,dar e ca si cum n-ar fi,caci este Nemanifestata inca ! phiiii,vezi cum ai ajuns de pui intrebari nasoale si tendentioase ? -banuiesc ca atunci cind a conceput PROIECTUL Terra ,l-a investit cu autoevolutie ; a dat Start Program si el a inceput sa ruleze in ceea ce voi, ateii ,ii ziceti Evolutie ......ei, in cadrul ei mai apar si bacterii,necesare si ele in procesul de fermentare,putrezire,moarte; virusii ca forma ancestrala de viata cu o singura spirala ADN ,au fost ei mai intii de noi si evolutia si-a vazut de treaba ei, EVOLUIND in formele superioare de viata ! .....care a ajuns atit de superioara incit nici nu mai stie cine i-a dat viata !...... P.S dar,mi-ai placut : ai pritocit 2 saptamini la intrebarea ta,nu gluma ! oricum,multumesc de atentie ! ideea mea este ca a venit vremea ca Evolutionistii sa-si dea mina cu Creeationisti si,impreuna sa raspunda la acele intrebari ce ne framinta de atita amar de vreme : cine suntem ? ai cui suntem ? unde ne ducem ? care-i rostul nostru,caci Universul este Logic si nimic nu-i facut degeaba ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 19:25
Ai dreptate gabigabi, si cand vom afla raspunsul la aceste intrebari, cu siguranta vom dori sa fim mai buni si mai toleranti.
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 20:14
De la: gabigabi, la data 2010-02-26 19:02:41 Nu am "pritocit" 2 saptamani la intrebare pentru ca nu prea am mai intrat pe forum de 2 saptamani. Abia azi am vazut comentariul, dar asta-i mai putin relevant. Ceea ce este relevant e altceva. Si anume implicatia pe care o faci ca Dumnezeu s-a retras din ecuatie. A pus ingredientele in ciorba si a lasat-o la fiert. Ce conteaza ca a dat in foc? As putea accepta doar de dragul discutiei o asemenea argumentatie , insa daca vrei sa urmezi logica ei trebuie sa te abtii de la a spune ca e o minune ca un copil supravietuieste la tsunami. Nu poti sa sustii simultan o doctrina a unui dumnezeu interventionist atunci cand iti convine (cum ar fi cazul copilului) si o doctrina contrara a unui dumnezeu neinterventionist cand nu-ti convine concluzia (cum ar fi in cazul bacteriei ciumei bubonice , care zici tu ca a evoluat de capul ei). Ori imbratisezi o doctrina ori pe cealalta , ele nu-s compatibile. Totusi chiar si asa, aceasta incercare de explicatie nu raspunde fondului problemei. Adica tu ai afirmat pe de o parte ca dumnezeu e autorul unui "proiect" anume , dar cand e vorba ca acel proiect are parti negative , te speli pe maini si zici ca alea nu ii apartin lu' dumnezeu , ci el a lasat lucrurile sa evolueze de capul lor. Problema de fond este "de ce?". De ce tsunami loveste fara discriminare in credinciosi si necredinciosi? De ce ciuma se prinde de oameni indiferent daca-s virtuosi sau nu? De ce a facut in asa fel incat lumea arata EXACT ca si cum nu ar exista nici un dumnezeu? Ceea ce e imperceptibil arata teribil de similar cu ceea ce e inexistent. PS - apropo de evolutia bacteriei - vezi sa nu te auda Ioana , ca te va numi eretica. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 20:39
Crestinilor ! De ce ne deplasam prin spatiul cosmic cu 700.000 km pe ora ? Cum reuseste dumnezeu sa ne urmareasca ""realizarile""-are un radar special sau se bazeaza si el pe biblie !???
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 20:53
De la: karpov, la data 2010-02-26 20:39:58 Karpov, îþi pierzi timpul cu ãºtia !.... Într-o erã în care s-a reuºit teleportarea particulelor ºi-a energiei , tu-þi pierzi timpul cu aceºti primitivi ? ...mi bine pune mâna ºi citeºte ceva dintr-o mare bibliotecã universitarã digitalã(i.e. vezi pr. Gutenberg,..etc)
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 11:36
De la: Yorick, la data 2010-02-26 20:14:50De la: gabigabi, la data 2010-02-26 19:02:41 Nu vreau sa te deconspir,dar cred ca stiu sub ce alt avataral tau am mai discutat,intrucit ti-am recunoscut stilul ! apreciez de asemenea rabdarea de a "peria" topicul dupa 2 saptamini de absenta ! Intrebarea ta are tilc ,recunosc si ca sa-ti dau un raspuns la ea , revin la proiectare ! pe toata perioada functionarii obiectivului proiectat, PROIECTANTUL acorda Asistenta ! ba,mai mult ,din cind in cind ,au loc revizii ; una este chiar RK revizia capitala ,adica ! dar aceea ,in contextul discutiei noastre,este-cred, asa cred, ptr. ca nu-mi poti pretinde sa-ti spun cu exactitate ca-i asa....sunt doar un om care cauta si el niste raspunsuri- cred ca este Finalul,atunci cind o civilizatie se-ncheie si terra sufera modificari radicale si Lumea o ia de la inceput! li s-a intimplat si atlantilor,de ex. ! iarasi cred ca, atunci cind se ajunge la un prag de insuportabilitatea a Terrei ,pe care o consider ca pe o fiinta vie, atunci apare cite o molima, cite un tzunami si se reface un echilibru ....problema ridicata de tine cu cei nevinovati are si aici o explicatie si am mai spus-o sub o alta forma : cei buni "pleaca" primii ! DACA este adevarata teoria reincarnarilor atunci, ptr. ei ,acel sfirsit tragic este ultimul test ; este examenul de Capacitate si Nu se vor mai intrupa in acest CER ,ci vor trece pe o treapta superioara de existenta,in alt spatiu .....se spune ca sunt 9 Ceruri - Terra este al 3.lea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 11:43
De la: florinzone, la data 2008-12-05 14:45:06De multe ori mi-am pus aceasta intrebare si am discutat-o cu prietenii mei. OK, unii nu cred in Dumnezeu ci in teoria evolutionista, foarte bine: ce a fost inainte de a fi ceva, inainte de scanteia care a produs viata? Oamenii care cred in Dumnezeu spun ca El, prin Fiul Sau Iisus Hristos, le-a insuflat viata intr-un trup plazmuit din lut, deci: ce a fost inainte de Dumnezeu? omul este un animal evoluat dar imperfect,stapineste pamintul de miliarde de ani.Au fost civilizatii mult mai avansate care au disparut datorita cataclismelor terestre provocate de membrii civilizatiilor respective.Actuala generatie se trage din supravetuitorii ultimului cataclism produs in urma cu 3 milioane de ani,are creerul foarte dezvoltat dar este folosit doar 033%.Faptul ca in lunga sa peregrinare pe tera a suportat multe cataclisme marunte ,omul a fost nevoit sa se adapteze.A aparut lupta pentru suprematie,stocarea averilor,forme de intimidare scornite pentru dominarea maselor credule si inapoiate mintal cum este religia,politica,inarmarea excesiva.Cind religia nu a mai fost credibila a aparut politica,o forma bazata pe minciuni si promisiuni desarte ,facuta celor slabi pentru a acorda votul unor excroci cu limbarnita,care doresc sa profite sa beneficieze de imunitate pentru a nu fi pedepsiti de lege.In prezent religia si politica au dat mina in scopul mentinerii suprematirii asupra celor slabi si inapoiati,religia constituind o frina in calea dezvoltarii iar politica o forma de invrajbire a diferitelor grupuri de oameni,crearea zonelor de conflict armat pe principiul ;divide si cucereste "Datorita exploatarii salbatece si necontrolate a subsolului terestru au fost creiate mari goluri care vor fi inundate de apele oceanului.Astfel pamintul se va reaseza,faliile fiind acum intr-un puternic dezechilibru,zona Americi va deveni fund de ocean ,Asia va suporta mari cutremure,Antarctida va disperea,partea deinspre Italia,Franta,Spania,Portugalia va deveni un teritoriu arid african,mare parte dintre supravetuitori vor veni in Est,in Romania,Bulgaria si zona europeana Turcia,vor fi lupte pentru supravetuire din cauza lipsei de alimente.Omul va continua sa suprvetuiasca inca 7 miliarde de ani pina la stingerea nucleului Solar. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 13:56
De la: 9am121159, la data 2010-02-26 12:47:40rodik_mi,Eu n-am incercat sa va ingradesc dreptul de-a posta unde si ce doiti dar cu toata stima si consideratia , v-am invitat pe noul topic tocmai pt. ca am socotit ca ati avea un cuvnt de spus care ar conta. E adevarat, nu putem fi deacord cu toate comentariile, nu le putem dicta patenerilor notri de dialog si nici nu dorim sa-i controlam, cel mult putem sa-i ignoram.Incerc sa va inteleg supararea si daca considerati ca v-as fi pricinuit-o, va rog sa ma iertati. Raporteaza abuz de limbaj |
|
luter 75 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 14:21
in copilarie baiet fiind mergeam cu parinti la BISERICA SI NU REALIZAM CAT DE COMPLEX ESTE CRESTINISMUL ,DE VINA ERA VARSTA CRUDA SI NECITIREA MULTOR CARTI .NU NEAPARAT DESPRE BISERICA SAU RELIGIE .DAR STIMATE DOAMNE SI DOMNI ,ASTAZI BISERICA NU MAI ESTE CE A FOST ODINIOARA ,DATORITA DEFORMARI CARACTERELOR INFECTE A MAJORITATI POPILOR CE PROVADUIESC IN LACASELE CRESTIN ORTODOXE.ACESASTA ESTE PAREREA MEA SI NU O ZIC DIN AUZITE ,MA-M CONVINS EU LA MINE IN PAROHIE .ASA CA RAMAN CU CONVINGEREA CA BISERICA SI CREDINTA O PURTAM CU SFINTENIE IN SUFLETELE NOASTRE.TOTUL SE REDUCE LA BANI ,AM MERS RECENT L O INMORMANTARE SI O MICUTA LUMANARE 0,50 BANI VANDUTA IN BISERICA ,POPA SE TOCMEA CU UNUL DIN FII CA LA PIATA PENTRU BANET ,NU LASA OMUL SA-I OFERE CAT POATE .
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 15:00
De la: luter, la data 2010-02-27 14:21:06in copilarie baiet fiind mergeam cu parinti la BISERICA SI NU REALIZAM CAT DE COMPLEX ESTE CRESTINISMUL ,DE VINA ERA VARSTA CRUDA SI NECITIREA MULTOR CARTI .NU NEAPARAT DESPRE BISERICA SAU RELIGIE .DAR STIMATE DOAMNE SI DOMNI ,ASTAZI BISERICA NU MAI ESTE CE A FOST ODINIOARA ,DATORITA DEFORMARI CARACTERELOR INFECTE A MAJORITATI POPILOR CE PROVADUIESC IN LACASELE CRESTIN ORTODOXE.ACESASTA ESTE PAREREA MEA SI NU O ZIC DIN AUZITE ,MA-M CONVINS EU LA MINE IN PAROHIE .ASA CA RAMAN CU CONVINGEREA CA BISERICA SI CREDINTA O PURTAM CU SFINTENIE IN SUFLETELE NOASTRE.TOTUL SE REDUCE LA BANI ,AM MERS RECENT L O INMORMANTARE SI O MICUTA LUMANARE 0,50 BANI VANDUTA IN BISERICA ,POPA SE TOCMEA CU UNUL DIN FII CA LA PIATA PENTRU BANET ,NU LASA OMUL SA-I OFERE CAT POATE .Luter, cu totii ne amintim de copilarie cu multa nostalgie. Atunci totul era altfel mult mai curat si aerul ce-l respiram, si natura,si slujbele la biserica Poate ca asa le percepeam noi cu ochii senini de copil si sufletul curat! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 15:53
De la: karpov, la data 2010-02-26 20:39:58 la cum le stii pe toate,intrebarea asta-i de tot hazul ! da' o musca ce zboara alene intr-un compartiment de tren, cu ce viteza zboara ,ca sa te poata "bizii' pe tine si sa nu te lase sa-ti odihnesti neuronul obosit ? ha ?
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 16:06
De la: karpov, la data 2010-02-26 20:39:58Nu stiam eu de ce ametesc daca ma uit la cer. Deci de la viteza de deplasare.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 16:07
Nu ne urmareste nici o entitate. Noi ne urmarim singuri. Precum ciinele coada.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 16:28
""Dar acest atac teribil de viclean planuit de Lucifer pentru a-L detrona pe Dumnezeu nu reuseste. Si oricum nu ar fi reusit. Astfel Lucifer a planuit si executat primul atentat din univers care il avea ca tinta tocmai pe Cel ce a creat acest univers, pe Dumnezeu."" Se spune ca dumnezeu a stiut de acest atac ,a stiut ca va pacali oamenii -de ce nu a luat masuri sa preantampine totul ? De ce lasa totul la voia intamplarii-de ce nu a creat ceva fara cusur ! Daca stia ca a lui creatie il va ataca putea pur si simplu sa nu-l creeze pe !Vina este a lui ca a creat ingeri care nu il asculta si oameni care nu cred in el ! Nu poate sa prevada viitorul si a gresit de prea multe ori ! In biblie se spune ca a creat nu stiu ce in cateva zile-e vorba de cateva zile dupa ce s-a nascut el sau e vorba de altceva ? Cand universul nu exista el pe unde bantuia ! Pe unde si cu cine isi petrecea timpul-e totusi greu sa stai o vesnicie fara sa comunici cu nimeni ! Alte divinitati au avut si rude -numai al nostru -monoteistul principal -nu a avut ! O fi orfan saracul ?
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 16:45
De la: mytcor, la data 2010-02-26 20:53:04De la: karpov, la data 2010-02-26 20:39:58 Ai dreptate maestre,esti doar o mica particula...de praf.!!!Apropo dupa ce termini de citit toate biblotecile din lume ,la ce-ti foloseste???Traiesti mai mult???Sau suferi de grandomanie Fi mai modest,si vei fi mai apreciat...
|
|
|
|

ahaaaa...ai lasat intentionat sa puna ea cratitile
va pacali oamenii -de ce nu a luat masuri sa preantampine totul ? De ce lasa totul la voia intamplarii-de ce nu a creat ceva fara cusur ! Daca stia ca a lui creatie il va ataca putea pur si simplu sa nu-l creeze pe