back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce a fost inainte de dumnezeu, dar inainte de big-ban?

Pagini: << 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 >> Sari la pagina:

Bi_anca

1554 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 03:47

@Florinel, basta.....
Hai ca iar intesam topicul cu tampenii.....parca am magnet
Cum postez ceva....cum necum tot la aia ajung

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 03:48

De la: The_Mole, la data 2010-01-25 03:39:03
De la: CheRo, la data 2010-01-25 03:34:23
De la: The_Mole, la data 2010-01-25 03:11:31
De la: CheRo, la data 2010-01-25 03:05:26
De la: The_Mole, la data 2010-01-25 02:34:12
wow!
sunt mai multe motive sa crezi decat nu?
Te rog, lumineaza-ma.
Ok te astept .Incepe prin a-mi spune de ce crezi tu ca El nu exista.

Simplu. Pentru ca nu exista nici un motiv sa cred.
Nu confunda "nu exista motive pe placul tãu cu nu exista motive" Vezi bine ca aici tu esti motivul. Din moment ce negi existenta Lui rationezi, Dumnezeu e ratiune deci exista.

Pardon?!?
Trebuie sa fii putin mai clar , ca pentru prosti ca mine.
Din moment ca negi existenta lui Allah rationezi, Allah e ratiune deci exista.
Da, bravo facem progrese:) Vezi nici nu m-am chinuit mult cu tine si afirmi deja existenta Lui. Allah este Dumnezeu, doar spus in toate credintele abrahamice vorbitori de araba. Ce ai sa-mi spui next ca Lord Sabaoth este Ratiune?Ai sa fii nemilos cu mine?

Raporteaza abuz de limbaj
Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 03:50

De la: Bi_anca, la data 2010-01-25 03:33:31
De la: The_Mole, la data 2010-01-25 03:29:51
De la: Bi_anca, la data 2010-01-25 03:23:52
Nu numai...dar mi-am si tras-o inainte de casatorie...Ba mai rau: nu m-am maritat in biserica deloc.
Mai vrei ??!!

Ca am o lista intreaga

Aha , uite ca a aparut si textul corectat. Ma emotionasem.

Sper ca iti dai seama de ce am intrebat de brad.

Banuiesc ca e vorba de o traditie precrestina, pagana deci..... Dar nu stiu amanunte...Nu sunt asa culta, dar pot sa explic vag ce se intampla cu "pacatosii" inainte de "rascumpararea" lui Isus.
Nici in capul meu nu e prea clar, totusi am oarecare idee.

Pai da. Vezi link-ul urmator:

www.youtube.com/watch?v=5_s9NWchEo8

Deci , inainte de a judeca pe haitieni si traditiile lor Voodoo , as sugera putina reflectie.

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 03:54

De la: CheRo, la data 2010-01-25 03:48:57
wow!
Te rog, lumineaza-ma.

Nu confunda "nu exista motive pe placul tãu cu nu exista motive" Vezi bine ca aici tu esti motivul. Din moment ce negi existenta Lui rationezi, Dumnezeu e ratiune deci exista.

Pardon?!?
Da, bravo facem progrese:) Vezi nici nu m-am chinuit mult cu tine si afirmi deja existenta Lui. Allah este Dumnezeu, doar spus in toate credintele abrahamice vorbitori de araba. Ce ai sa-mi spui next ca Lord Sabaoth este Ratiune?Ai sa fii nemilos cu mine?

Pai nu.
Am sa zic ca Dumnezeul Adevarat e BULA , care guverneaza peste toti astilalti mai mici. De la BULA provine ratiunea , deci daca rationezi BULA exista.
Dovedeste ca nu-i asa.

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 03:55

De la: The_Mole, la data 2010-01-25 03:50:36
De la: Bi_anca, la data 2010-01-25 03:33:31
De la: The_Mole, la data 2010-01-25 03:29:51
De la: Bi_anca, la data 2010-01-25 03:23:52
Nu numai...dar mi-am si tras-o inainte de casatorie...Ba mai rau: nu m-am maritat in biserica deloc.
Mai vrei ??!!

Ca am o lista intreaga

Aha , uite ca a aparut si textul corectat. Ma emotionasem.

Sper ca iti dai seama de ce am intrebat de brad.

Banuiesc ca e vorba de o traditie precrestina, pagana deci..... Dar nu stiu amanunte...Nu sunt asa culta, dar pot sa explic vag ce se intampla cu "pacatosii" inainte de "rascumpararea" lui Isus.
Nici in capul meu nu e prea clar, totusi am oarecare idee.

Pai da. Vezi link-ul urmator:

www.youtube.com/watch?v=5_s9NWchEo8

Deci , inainte de a judeca pe haitieni si traditiile lor Voodoo , as sugera putina reflectie.

Tu asta crezi??!! Ca ii judec??!!

Inseamna ca n-ai inteles NIMIC din ce am scris (in afara de tampeniile cu conotatii sexuale).....

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 04:01

De la: Bi_anca, la data 2010-01-25 03:55:19

Inseamna ca n-ai inteles NIMIC din ce am scris (in afara de tampeniile cu conotatii sexuale).....

Da , tot ce-i posibil. Tu ai citat pe Dorulet care raspunsese lui symy.
Am dedus ca raspunsul tau se adresa lui Dorulet si sprijinea ce spusese symy anterior referitor la faptul ca aia din Haiti si-au meritat-o. Daca am inteles gresit corecteaza-ma. Si incearca sa citezi pe cel / cea caruia / careia ii raspunzi.

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 04:02

De la: The_Mole, la data 2010-01-25 03:54:59
De la: CheRo, la data 2010-01-25 03:48:57
wow!
Te rog, lumineaza-ma.

Pardon?!?

Pai nu.
Am sa zic ca Dumnezeul Adevarat e BULA , care guverneaza peste toti astilalti mai mici. De la BULA provine ratiunea , deci daca rationezi BULA exista.
Dovedeste ca nu-i asa.
Am spus ca nu este asa? Bula exista:) De fapt tot despre ce tu rationezi exista. Aceasta este teoria transcedentala sau a presupusului. Nu-i de mirare ca Bianca te-a lasat si nici casatorie in biserica n-ati avut. Necredinciosule.

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 04:05

@The_Mole...vazusem varianta aia....

Acum explica-mi tu ce intelegi prin traditii pagane....

Si eu o sa-ti spun ca nu reusesc sa ma dumiresc la ce Dumnezeu se inchinau egiptenii care au facut piramidele..ca mi se pare ca era ceva cu unul care avea cap de pasare de prada, Horus. Si am mai auzit ca veneau din constelatia ORION....

Imi explici asta si eu iti spun ce nelamuriri am. Astea de mai jos:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De la: 9am147005, la data 2010-01-09 23:00:34
ce credeai, ca sunt in audienta deja la sf. duh???
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu ma...dar eu sunt , ca sa zic asa, un caz disperat: una care a vazut OZN-uri cu ochii ei si care a mai simtit si vre-o 2,3 miracole religioase pe pielea proprie....crede-ma NU MAI JUDECA NORMAL!!!!

Pt. ca ma trezesc dimineata si incep sa-mi pun intrebari pana imi fac circumvolutiunile hernie de disc:

1) Cine sunt EBE??!!
2) Cine e Dumnezeu??
3) EBE au Dumnezeu??
4) E acelasi cu al nostru ??
5) Daca nu e acelasi, cumva se cunosc??
6) Si care dintre ei e seful??
7) Respecta EBE cele 10 porunci??
8) Daca nu le respecta, cine ii matraseste pe astia cand ajung pe lumea ailalta, la judecata, Dumnezeul lor, sau al nostru??
9) Ebe astia au si ei sfintii lor, cum avem noi sfintii nostri??
10) Da' RAI au???

Atunci de ce nu se duc dracului direct acolo ca SA MA SCAPE PE MINE DE O GRIJA, in loc sa bazaie in capul nostru si sa se intereseze de ...P..DELE vacilor texane??!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Acum intelegi de ce nelamuririle tale mi se par parfum de roze ??!!

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 04:10

De la: The_Mole, la data 2010-01-25 04:01:05

Am dedus ca raspunsul tau se adresa lui Dorulet si sprijinea ce spusese symy anterior referitor la faptul ca aia din Haiti si-au meritat-o. Daca am inteles gresit corecteaza-ma. Si incearca sa citezi pe cel / cea caruia / careia ii raspunzi.

Daca te uiti atent, o sa vezi ca eu citez mereu...cu exceptii extrem de rare. Si daca o sa ma cunosti mai bine o sa vezi ca imi spun parerea doar cand am ceva de spus. N-o fac din vanitate si nu am nici par pe limba. Dar cam calc lumea pe bataturi

C'est la vie!!!

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 04:10

De la: CheRo, la data 2010-01-25 04:02:13
Am spus ca nu este asa? Bula exista:) De fapt tot despre ce tu rationezi exista. Aceasta este teoria transcedentala sau a presupusului. Nu-i de mirare ca Bianca te-a lasat si nici casatorie in biserica n-ati avut. Necredinciosule.

Bianca m-a lasat pentru motive pe care le stim doar noi doi.
Lasand asta la o parte iti sugerez sa te hotarasti daca vrei sa oferi o argumentatie rationala referitoare la existenta lui Dumnezeu sau daca vrei sa insisti catre un anecdotic absurd.

"tot despre ce tu rationezi exista.." fii serios si nu ma provoca la ce pot sa rationez si nu vei putea da inapoi ca nu exista.

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 04:15

De la: Bi_anca, la data 2010-01-25 04:05:59@The_Mole...vazusem varianta aia....

Acum explica-mi tu ce intelegi prin traditii pagane....

Si eu o sa-ti spun ca nu reusesc sa ma dumiresc la ce Dumnezeu se inchinau egiptenii care au facut piramidele..ca mi se pare ca era ceva cu unul care avea cap de pasare de prada, Horus. Si am mai auzit ca veneau din constelatia ORION....

Imi explici asta si eu iti spun ce nelamuriri am. Astea de mai jos:

De la: 9am147005, la data 2010-01-09 23:00:34
ce credeai, ca sunt in audienta deja la sf. duh???

Nu ma...dar eu sunt , ca sa zic asa, un caz disperat: una care a vazut OZN-uri cu ochii ei si care a mai simtit si vre-o 2,3 miracole religioase pe pielea proprie....crede-ma NU MAI JUDECA NORMAL!!!!

Pt. ca ma trezesc dimineata si incep sa-mi pun intrebari pana imi fac circumvolutiunile hernie de disc:

1) Cine sunt EBE??!!
2) Cine e Dumnezeu??
3) EBE au Dumnezeu??
4) E acelasi cu al nostru ??
5) Daca nu e acelasi, cumva se cunosc??
6) Si care dintre ei e seful??
7) Respecta EBE cele 10 porunci??
8) Daca nu le respecta, cine ii matraseste pe astia cand ajung pe lumea ailalta, la judecata, Dumnezeul lor, sau al nostru??
9) Ebe astia au si ei sfintii lor, cum avem noi sfintii nostri??
10) Da' RAI au???

Atunci de ce nu se duc dracului direct acolo ca SA MA SCAPE PE MINE DE O GRIJA, in loc sa bazaie in capul nostru si sa se intereseze de ...P..DELE vacilor texane??!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Acum intelegi de ce nelamuririle tale mi se par parfum de roze ??!!

Tre sa recunosc ca m-ai bagat in ceata complet. Nu stiu ce-s alea EBE.

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 04:20

@The_Mole

Pai ce sa fie ... o mica ecuatie cu "n" necunoscute: Extraterestrial Biological Entity.
....extraterestrii adica.

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 04:26

De la: Bi_anca, la data 2010-01-25 04:20:10@The_Mole

Pai ce sa fie ... o mica ecuatie cu "n" necunoscute: Extraterestrial Biological Entity.

Adica extraterestri mai pe romaneste.
Ce sa explic ?
In principiu majoritatea opiniiilor stiintifice inclina catre a spune : "e posibil sa existe si alte forme de viata in Univers. Asta o spunem deoarece probabilitatea o sugereaza."
Insa probabilitatea nu e egala cu certitudinea. Deocamdata nimic nu ne indreptateste sa afirmam cu siguranta existenta extraterestrilor.

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 04:51

De la: The_Mole, la data 2010-01-25 04:10:18
De la: CheRo, la data 2010-01-25 04:02:13

Bianca m-a lasat pentru motive pe care le stim doar noi doi.
Lasand asta la o parte iti sugerez sa te hotarasti daca vrei sa oferi o argumentatie rationala referitoare la existenta lui Dumnezeu sau daca vrei sa insisti catre un anecdotic absurd.

"tot despre ce tu rationezi exista.." fii serios si nu ma provoca la ce pot sa rationez si nu vei putea da inapoi ca nu exista.
Ce este pentru tine irational este rational pentru mine. Ce este nebunie in ochii tai in ochii mei este intelepciune, South Park boy. De ce refuzi teoria transcedentala ? E prea" irationala" pentru tine? Orcine iubeste disciplina, iubeste cunoasterea dar cine uraste corectia este prost. Viata poate sa vina numai din Viata. Legile matematice exista,legile logicii exista ,legile moralului absolut exista?Sunt aceste legi imateriale? Sunt aceste legi universale? Atunci fiind imateriale si universale ele nu se schimba niciodata ,corect? Este cu siguranta pentru ca tu crezi in aceste legi. Tu crezi in ele, te folosesti de ele deci le iei in calcul. Atunci de ce negi existenta lui Dumnezeu? El nu ti-se revela doar prin aceste legi dar este deajuns pentru a-ti arata prin ele ca nestiind de fapt nimic concret incerci sa spui ca un univers intamplator si doar material prin natura se guverneaza pe astfel de legi. Adica din Haos perfect in ordine perfecta? Ok sa spunem ca Big Bang ul este o intamplare, statistic vorbind una la 100 000 000 000 ca din aceasta intamplare sa se creeze totul in ordine perfecta.. Universul ar fi urmarea lui dar, stai ca am o problema cu acest numar. Nu este ca si cum in urma unei explozii intr-o tipografie s-ar naste Oxford Library? Adica toate cartile si vorbesc chiar aproape toate. Pentru ca nu crezi intr-un arhitect nici in ruptul capului dar cu siguranta crezi ca o explozie la o tipografie ar face aceasta biblioteca. Man, stai deoparte ca eu nu sunt copilul din playground ul tau obisnuit.

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 04:59

De la: Bi_anca, la data 2010-01-25 04:10:07

Daca te uiti atent, o sa vezi ca eu citez mereu...cu exceptii extrem de rare. Si daca o sa ma cunosti mai bine o sa vezi ca imi spun parerea doar cand am ceva de spus. N-o fac din vanitate si nu am nici par pe limba. Dar cam calc lumea pe bataturi

C'est la vie!!!
Bianca sa stii ca nu te merita. Nu te-a meritat niciodata. I mean c'mon guys v-ati uitat in pozele fiecaruia? Ce face o doamna in alb alaturi de baiatul acela ne- pieptanat. Glumeam:)) just love just love.

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 05:19

De la: CheRo, la data 2010-01-25 04:51:55
Ce este pentru tine irational este rational pentru mine. Ce este nebunie in ochii tai in ochii mei este intelepciune, South Park boy. De ce refuzi teoria transcedentala ? E prea" irationala" pentru tine? Orcine iubeste disciplina, iubeste cunoasterea dar cine uraste corectia este prost. Viata poate sa vina numai din Viata. Legile matematice exista,legile logicii exista ,legile moralului absolut exista?Sunt aceste legi imateriale? Sunt aceste legi universale? Atunci fiind imateriale si universale ele nu se schimba niciodata ,corect? Este cu siguranta pentru ca tu crezi in aceste legi. Tu crezi in ele, te folosesti de ele deci le iei in calcul. Atunci de ce negi existenta lui Dumnezeu? El nu ti-se revela doar prin aceste legi dar este deajuns pentru a-ti arata prin ele ca nestiind de fapt nimic concret incerci sa spui ca un univers intamplator si doar material prin natura se guverneaza pe astfel de legi. Adica din Haos perfect in ordine perfecta? Ok sa spunem ca Big Bang ul este o intamplare, statistic vorbind una la 100 000 000 000 ca din aceasta intamplare sa se creeze totul in ordine perfecta.. Universul ar fi urmarea lui dar, stai ca am o problema cu acest numar. Nu este ca si cum in urma unei explozii intr-o tipografie s-ar naste Oxford Library? Adica toate cartile si vorbesc chiar aproape toate. Pentru ca nu crezi intr-un arhitect nici in ruptul capuli dar cu siguranta crezi ca o explozie la o tipografie ar face aceasta biblioteca. Man, stai deoparte ca eu nu sunt copilul din playground ul tau obisnuit.

wow! that's impressive!
Trebuie sa mai revezi teoriile alea a lu' William Lane Craig ca ai facut varza din ele. Erau proaste si la autor , dar tu ai reusit sa le duci inca si mai spre penibil.
Legi universale! wow!
Spre informarea ta : legile alea sunt doar DESCRIPTIVE. Adica descriu ceea ce OBSERVAM. Universul nu se chinuie sa respecte niste legi date ANTERIOR , ci noi am FORMULAT niste legi prin care descriem modul de functionare al Universului. Intelegi diferenta?
Punctul doi: intotdeauna ma uimeste siguranta cu care creationistii arunca numere asa la intamplare. Ia zi cum ai calculat probabilitatea aia de 1 la 100 de miliarde? Trebuie ca a fost un calcul extrem de complex. Ai avut la dispozitie ingredientele pentru cateva milioane de universuri si ai testat empiric probabilitatea Big Bangului presupun.
Si as avea nevoie , daca nu-i cu suparare, de o clarificare referitoare la notiunea de "ordine perfecta". Cum ai determinat ca-i perfecta? Presupun ca germenii ciumei bubonice fac parte din ordinea asta perfecta. Sau virusul variolei care a ucis conform estimarilor 500 milioane de oameni si care a fost eradicat de descoperirile in domeniul vaccinarii. Si asta face parte din ordinea perfecta.
Sau , la scara galactica, faptul ca galaxia Andromeda se va ciocni cu a noastra peste cateva miliarde de ani , si asta face parte din ordinea perfecta, nu-i asa?

mda, nu esti din playground-ul meu obisnuit. Acolo e people with brains, usually.

South Park boy 1 , tu 0.

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 05:31

De la: CheRo, la data 2010-01-25 04:59:16
De la: Bi_anca, la data 2010-01-25 04:10:07

C'est la vie!!!
Bianca sa stii ca nu te merita. Nu te-a meritat niciodata. I mean c'mon guys v-ati uitat in pozele fiecaruia? Ce face o doamna in alb alaturi de baiatul acela ne- pieptanat. Glumeam:)) just love just love.

vezi Bianca? Taman ce-ti spuneam! Nu te merit!
Ti-am zis ca o doamna in alb nu are ce cauta langa un nepieptanat. Da' tu nu si nu, ca m-ai indragit! Ce sa mai zic?

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 09:42

De la: Dorulet, la data 2010-01-25 00:31:02
De la: symy1, la data 2010-01-24 19:17:08Dora...nu sari asa,Judecata si pedeapsa.....vine de sus,nu de la mine!Iar dupa ultimul recensamant Romania s-a declarat 98%crestini.!!!!! ,asa ca si eu sant printre ei(sic)

Întrebare: D-zeul tãu este rãzbunãtor???!!!! ...dacã da, unde mai este perfecþiunea lui?????
este un non-sens!
Dora esti o mamica ADEVARATA????Daca da ,inseamna ca :Traian face o prostie....vai scumpul meu,nui nimic...trece Eu doar banuiesc ca educatia unui copil se face uneori si cu nuiaua....si urecheat ....Tu ai vrea sa faci ce voiesti ,si Dumnezeu sa te lase sa faci ce vrei????...Ce rost mai are atunci Dumnezeu???....TATAL are sarcina de-a educa copilul,sa fie pregatit pentru viata.

symy-apocalipsa.blogspot.ro
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 09:44

Am impresia ca se simte un duh de.....Vododooo....pe forum

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 09:58

De la: symy1, la data 2010-01-25 09:42:12
De la: Dorulet, la data 2010-01-25 00:31:02
De la: symy1, la data 2010-01-24 19:17:08Dora...nu sari asa,Judecata si pedeapsa.....vine de sus,nu de la mine!Iar dupa ultimul recensamant Romania s-a declarat 98%crestini.!!!!! ,asa ca si eu sant printre ei(sic)

Întrebare: D-zeul tãu este rãzbunãtor???!!!! ...dacã da, unde mai este perfecþiunea lui?????
este un non-sens!
Dora esti o mamica ADEVARATA????Daca da ,inseamna ca :Traian face o prostie....vai scumpul meu,nui nimic...trece Eu doar banuiesc ca educatia unui copil se face uneori si cu nuiaua....si urecheat ....Tu ai vrea sa faci ce voiesti ,si Dumnezeu sa te lase sa faci ce vrei????...Ce rost mai are atunci Dumnezeu???....TATAL are sarcina de-a educa copilul,sa fie pregatit pentru viata.

Judecatori 21:10-12
Numerii 31:7-18
Deuteronomul 22:28-29
..... si multe, multe altele.

Intradevar, buna educatie ne da "tatal". E un exemplu graitor de intelepciune.

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 10:14

The Mole....In VT oamenii eru pusi sub Lege.ochi pt. ochi....Da-mi ex. din NT...si mai vorbim.!

Fosta membra 9am.ro

662 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 10:59

De la: symy1, la data 2010-01-24 17:57:41Maressale....NU EXISTA FAPTA ,FARA RASPLATA...Asta e timpul petrecut pe Pamant.Te pregateste,pentru vesnicie.Eu nu te pun sa muti muntii,sa mergi la muntele Atos...ect...sau la manastire Dar ca sa ajungi la un anumit nivel,trebuie sa renunti la cateva placeri firesti.Alegerea iti apartine

Ok ..sa presupunem ca te pregateste pt vesnicie... dar de ce-ti mai trebuie in pregatirea asta si trup. Si inca unul degradabil. De ce 100 de ani sa te obisnuiesti cu un corp degradabil ca apoi o infinitate de ani (acea vesnicie) sa nu ai trup. Daca tot scrie in biblie ca nu va mai fi suferinta si durere si boala si bla bla ... de ce mia trebuie experimentate? Asa de... flori de mar? La ce bun sa bagi un spirit intr-un corp ... sa chinui corpul ... si apoi sa ramana numai spiritul ... care nu va mai avea niciodata de a face cu un trup. Este absolut ILOGIC... NEBENEFIC... si in contradictie cu ce vrei tu.Oricum "spiritul" este tot o treaba inventata ca si dumenezeu...

TOT ce faci in viata faci PENTRU CORP. Si lasa-ma cu iubirea ... ca daca-ti scot testicule si cativa receptori din nas ... nu-ti mai palpita inima nici cand o vezi pe Angelina Jolie goala .. peste tine...

Citeste asta :

Feromonii reprezinta o substanta chimica ce este secretata extern de unele animale ( in special de catre insecte ), ce influenteaza intr-un mod pozitiv comportamentul sexual al acestora. Astfel aceasta ''atractie chimica" ofera un raspuns inconstient, favorabil partenerului pentru a trece la actiune si a-si satisface instinctele sexuale. Mai bine spus, feromonii sunt o serie de substante biogene care faciliteaza comunicarea sexuala intre indivizii apartinand aceleiasi specii.
Studiile recente au aratat ca o atractie sexuala puternica dintre doua persoane se detecteaza la nivelul receptorilor olfactivi- al nasului, prin intermediul acestor substante excitante.
Atunci cand suntem atrasi de o persoana de sex opus toate simturile noastre comunica eficient spre celalat, existand de asemenea si un mod unic, o arma secreta si personala, denumita ''al saselea simt''.

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:08

De la: symy1, la data 2010-01-25 10:14:28The Mole....In VT oamenii eru pusi sub Lege.ochi pt. ochi....Da-mi ex. din NT...si mai vorbim.!

Matei 5:18-19
Nici o iota din vechiul testament nu e abrogata conform cuvantului lui Isus.

1 Corinteni 14:34-35
Femeile tre sa isi tina gura. Daca au ceva de intrebat sa isi intrebe barbatii acasa. Frumoasa pilda. Femeile probabil sunt incantate de intelepciunea asta.

As mai putea cauta , insa oricum noul testament e o imbunatatire fata de vechiul. Problema e alta , si imi pare rau ca nu iti sare in ochi.
Nu conteaza daca au fost abrogate anumite legi (desi ti-am aratat mai sus ca Isus zice ca totul e inca valabil). Repet , chiar daca as accepta faptul ca acum nu se mai aplica pasajele brutale ale vechiului testament, A EXISTAT o vreme cand erau valabile.
Adica genocid, sclavie, viol - toate erau acceptabile in ochii acestui zeu. Adica zeul TAU.
Daca asta nu te face sa fii scarbit de asa zisa moralitate a lui.... nu stiu ce sa zic.

Poate imi spui tu vreun verset in care dumnezeu zice ca sclavia e imorala. Nu ai sa gasesti nici unul.
In schimb ai sa gasesti mai multe in care se reglementeaza sclavia , ca ceva perfect firesc.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:14

De la: _maressalul_, la data 2010-01-25 10:59:34
De la: symy1, la data 2010-01-24 17:57:41Maressale....NU EXISTA FAPTA ,FARA RASPLATA...Asta e timpul petrecut pe Pamant.Te pregateste,pentru vesnicie.Eu nu te pun sa muti muntii,sa mergi la muntele Atos...ect...sau la manastire Dar ca sa ajungi la un anumit nivel,trebuie sa renunti la cateva placeri firesti.Alegerea iti apartine

Ok ..sa presupunem ca te pregateste pt vesnicie... dar de ce-ti mai trebuie in pregatirea asta si trup. Si inca unul degradabil. De ce 100 de ani sa te obisnuiesti cu un corp degradabil ca apoi o infinitate de ani (acea vesnicie) sa nu ai trup. Daca tot scrie in biblie ca nu va mai fi suferinta si durere si boala si bla bla ... de ce mia trebuie experimentate? Asa de... flori de mar? La ce bun sa bagi un spirit intr-un corp ... sa chinui corpul ... si apoi sa ramana numai spiritul ... care nu va mai avea niciodata de a face cu un trup. Este absolut ILOGIC... NEBENEFIC... si in contradictie cu ce vrei tu.Oricum "spiritul" este tot o treaba inventata ca si dumenezeu...

TOT ce faci in viata faci PENTRU CORP. Si lasa-ma cu iubirea ... ca daca-ti scot testicule si cativa receptori din nas ... nu-ti mai palpita inima nici cand o vezi pe Angelina Jolie goala .. peste tine...

pentru ca Terra este o scoala a sufletelor si,ca orice scoala are o Uniforma ! ...ea este in aceasta etapa, un corp de carne ,care isi incepe Pregatirea ptr. eternitate, invatind despre mila,compasiune, durere, ura, dragoste, sacrificiu ! orice Cunoastere incepe prin a invata Abecedarul si Aritmetica !....pas cu pas ,adica ! un suflet tinar ,echivalentul unui copil de scoala primara,oricit de istetz ar fi el, tot nu va intelege ce-i aia fizica superioara....intii trebuie sa invete sa citeasca ! ptr. asta-i necesar Trupul : este perioada inceputului pe drumul Cunoasterii !

Citeste asta :

Feromonii reprezinta o substanta chimica ce este secretata extern de unele animale ( in special de catre insecte ), ce influenteaza intr-un mod pozitiv comportamentul sexual al acestora. Astfel aceasta ''atractie chimica" ofera un raspuns inconstient, favorabil partenerului pentru a trece la actiune si a-si satisface instinctele sexuale. Mai bine spus, feromonii sunt o serie de substante biogene care faciliteaza comunicarea sexuala intre indivizii apartinand aceleiasi specii.
Studiile recente au aratat ca o atractie sexuala puternica dintre doua persoane se detecteaza la nivelul receptorilor olfactivi- al nasului, prin intermediul acestor substante excitante.
Atunci cand suntem atrasi de o persoana de sex opus toate simturile noastre comunica eficient spre celalat, existand de asemenea si un mod unic, o arma secreta si personala, denumita ''al saselea simt''.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:15

De la: gabigabi, la data 2010-01-25 11:14:10
De la: _maressalul_, la data 2010-01-25 10:59:34

pentru ca Terra este o scoala a sufletelor si,ca orice scoala are o Uniforma ! ...ea este in aceasta etapa, un corp de carne ,care isi incepe Pregatirea ptr. eternitate, invatind despre mila,compasiune, durere, ura, dragoste, sacrificiu ! orice Cunoastere incepe prin a invata Abecedarul si Aritmetica !....pas cu pas ,adica ! un suflet tinar ,echivalentul unui copil de scoala primara,oricit de istetz ar fi el, tot nu va intelege ce-i aia fizica superioara....intii trebuie sa invete sa citeasca ! ptr. asta-i necesar Trupul : este perioada inceputului pe drumul Cunoasterii !

Fosta membra 9am.ro

662 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:17

De la: The_Mole, la data 2010-01-25 11:08:56
De la: symy1, la data 2010-01-25 10:14:28The Mole....In VT oamenii eru pusi sub Lege.ochi pt. ochi....Da-mi ex. din NT...si mai vorbim.!

Femeile tre sa isi tina gura. Daca au ceva de intrebat sa isi intrebe barbatii acasa. Frumoasa pilda. Femeile probabil sunt incantate de intelepciunea asta.

As mai putea cauta , insa oricum noul testament e o imbunatatire fata de vechiul. Problema e alta , si imi pare rau ca nu iti sare in ochi.
Nu conteaza daca au fost abrogate anumite legi (desi ti-am aratat mai sus ca Isus zice ca totul e inca valabil). Repet , chiar daca as accepta faptul ca acum nu se mai aplica pasajele brutale ale vechiului testament, A EXISTAT o vreme cand erau valabile.
Adica genocid, sclavie, viol - toate erau acceptabile in ochii acestui zeu. Adica zeul TAU.
Daca asta nu te face sa fii scarbit de asa zisa moralitate a lui.... nu stiu ce sa zic.

Poate imi spui tu vreun verset in care dumnezeu zice ca sclavia e imorala. Nu ai sa gasesti nici unul.
In schimb ai sa gasesti mai multe in care se reglementeaza sclavia , ca ceva perfect firesc.

Mai exact :

34. Ca in toate Bisericile sfintilor, femeile voastre sa taca in biserica, caci lor nu le este ingaduit sa vorbeasca, ci sa se supuna, precum zice si Legea.

35. Iar daca voiesc sa invete ceva, sa intrebe acasa pe barbatii lor, caci este rusinos ca femeile sa vorbeasca in biserica.

Acum mai intreb si eu ... cand se spovedesc femeile in biserica si spun numia PACATE.... atunci se mai face voia domnului?

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:25

De la: The_Mole, la data 2010-01-25 11:08:56

The Mole...."Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insusi""....Mai are rost sa mai adaug ceva??? ....1Corinteni 13....no coment

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:31

dar ce frumos si bine ar fi daca ne-ar si spune undeva,cineva si de ce trebuie sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insusti !....stiti de ce ? ptr. ca EL ESTI TU !

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:33

De la: gabigabi, la data 2010-01-25 11:31:58dar ce frumos si bine ar fi daca ne-ar si spune undeva,cineva si de ce trebuie sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insusti !....stiti de ce ? ptr. ca EL ESTI TU !

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:34

De la: symy1, la data 2010-01-25 11:25:10
The Mole...."Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insusi""....Mai are rost sa mai adaug ceva??? ....1Corinteni 13....no coment

Cica daca pui o lingurita cu vin intr-un butoi cu cacat obtii cacat.
Daca pui o lingurita cu cacat intr-un butoi cu vin obtii tot cacat.

Cam care ar putea fi ratiunea zeului tau de a polua un butoi cu intelepciune cu tot soiul de barbarisme?

Pagini: << 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce a fost inainte de Dumnezeu, dar inainte de Big-Ban?
Mergi la: