Info
x
Ce a fost inainte de dumnezeu, dar inainte de big-ban?
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 15:02
De la: 9am121159, la data 2010-01-24 14:40:53Da Symy1, totul este liber, o alegere libera din iubire. Ce bine ar fi ca oamenii sa aleaga liberi pe Dumnezeu inainte de ai apuca gripa porcina, ca sa nu fie prea tarziu.Femeie, tu auzi ce spui ?!
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 15:02
Vine canicula
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 15:18
De la: Dorinel, la data 2010-01-24 09:12:09De la: symy1, la data 2010-01-24 09:05:04Stiti care-i secretul....TOTI URCAM PE UN MUNTE....DAR FIECARE PE PARTEA LUI.....SI IN FINAL ,AJUNGEM TOT IN FATA LUI DUMNEZEU....Uni au traseu mai usor,altii mai greu....majoritatea nici nu se obosesc sa se apropie de Dumnezeu..Si eu care credeam ca mulsulmanii ajung in fata lui Mahomed ! Pfffffff ! Nah.....musulmanii cicã merg la Alah....
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 15:23
De la: rodik_mi, la data 2010-01-24 14:22:04Hai sa nu ne mai contrazicem ca Dumnezeu nu are nevoe de sustinerea mea sau a altora , ca sa existe si nici negarea altora nu-l poate anula. ...bineînþeles cã nu...dar nici nu-l face sã existe cu adevãrat!
|
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 15:53
pana la probaaaa contrarieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 15:56
De la: 9am147005, la data 2010-01-24 15:53:50..... Canta cucul !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:02
De la: Dorinel, la data 2010-01-24 15:56:26De la: 9am147005, la data 2010-01-24 15:53:50..... Canta cucul ! al cui? al meu sau al tau? al meu are 9 ani! macar de s-ar face popa, astia nu mor sigur someri!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:27
De la: 9am121159, la data 2010-01-24 14:40:53Da Symy1, totul este liber, o alegere libera din iubire. Ce bine ar fi ca oamenii sa aleaga liberi pe Dumnezeu inainte de ai apuca gripa porcina, ca sa nu fie prea tarziu.si cum face porcina aiasta,ma apuca de picior,mi-o descanta de urdori sau cum ne apuca si mai ales de ce anume ......???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
|
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:31
De la: 9am147005, la data 2010-01-24 16:02:30cea mai buna meserie pt.inca 50-100 de ani este popa,dai din gura ca apucatu',nu crezi nici tu ce spui,da' vin fraierii cu pomeni de bani si haleala si iti faci vila,iti iei audi,spovedesti tinerele,babele la rand la dascalu' si p'orma te duci la chefuri si strigi ,,dumnezeu e mort,traiasca basescu''De la: Dorinel, la data 2010-01-24 15:56:26De la: 9am147005, la data 2010-01-24 15:53:50..... Canta cucul !
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:32
am auzit ca cica bate la usa intai!
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:33
De la: florinpreda999, la data 2010-01-24 16:31:17De la: 9am147005, la data 2010-01-24 16:02:30cea mai buna meserie pt.inca 50-100 de ani este popa,dai din gura ca apucatu',nu crezi nici tu ce spui,da' vin fraierii cu pomeni de bani si haleala si iti faci vila,iti iei audi,spovedesti tinerele,babele la rand la dascalu' si p'orma te duci la chefuri si strigi ,,dumnezeu e mort,traiasca basescu''De la: Dorinel, la data 2010-01-24 15:56:26De la: 9am147005, la data 2010-01-24 15:53:50..... Canta cucul ! popa scrie pe fruntea lui, nu fraier ca ma-sa!
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:36
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 662 mesaje Membru din: 23/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:49
De la: symy1, la data 2010-01-24 15:02:10De la: rodik_mi, la data 2010-01-24 14:55:52Normal ca pana la moarte....dar noi traim...VESNIC....De la: symy1, la data 2010-01-24 14:49:38Dorinel...inca un amanunt foarte interesant.......MATEI22vs30;Caci la INVIERE,nici nu se vor INSURA,nici nu se vor MARITA,ci vor fi ca INGERII lui Dumnezeu.....Deci presupunem ca ADIOSi-n rai sotii doar se vor privi gales falfaind aripile de ingeras! M-am prins, de-aceea cand te cununa popa te pune sa juri ca-i vei fi credincios doar pana la moarte!!! Simy ..dar nu crezi ca este interesant urmatorul lucru? Daca spitirul poate sa traiasca si fara trup ... atunci de ce o perioada relativ infima la vesnicia de apoi ... ii trebuie trup? De ce sa nu ne omoram cu totii si sa lasam spiritul sa ajunga la dumenezeu ... sau acolo unde o sa stea o vesnicie? Viata raportata la venicia de apoi ..este ca si cum : Ai invata o zii de unde sa cumperi peste ... ca apoi sa stai la pescuit o INFINITATE de timp. Ilogic nu ? Sanatosi sa fim ca baeme cu dumenezei .. sunt la tot pasul...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:59
Maressale....NU poti merge la Facultate,daca nu ai trecut prin clasele 1-12...!!!!!Asa e si cu viata asta de rahat(scuze)....te antrenezi,pregatesti pentru Vesnicie.....NU ESTI PREGATIT....????Ai ramas repetent???Acesta este profesorul cu care vei da "sesiunile".....
.......
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 17:06
De la: symy1, la data 2010-01-24 16:59:44Maressale....NU poti merge la Facultate,daca nu ai trecut prin clasele 1-12...!!!!!Asa e si cu viata asta de rahat(scuze)....te antrenezi,pregatesti pentru Vesnicie.....NU ESTI PREGATIT....????Ai ramas repetent???Acesta este profesorul cu care vei da "sesiunile"..... Raporteaza abuz de limbaj
Albert Einstein
|
|
Fosta membra 9am.ro 662 mesaje Membru din: 23/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 17:38
De la: symy1, la data 2010-01-24 16:59:44Maressale....NU poti merge la Facultate,daca nu ai trecut prin clasele 1-12...!!!!!Asa e si cu viata asta de rahat(scuze)....te antrenezi,pregatesti pentru Vesnicie.....NU ESTI PREGATIT....????Ai ramas repetent???Acesta este profesorul cu care vei da "sesiunile"..... Eu te inteleg ...dar exemplul tau nu este bun deloc. La facultate te duci si cu spiritul si cu trupul. Si in plus facutatea ..ca timp este multe mai mica cecat gimanziu+ liceu.
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 17:41
Eu cred ca singura porunca care poate salva sufletul fiecaruia este ..........................sa faci doar ,, bine ''.....La atat se poate rezuma totul....iar locul spre rai este ca si ocupat ! (daca el exista?)
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 17:43
De la: acumvotez2009, la data 2010-01-24 17:41:42Eu cred ca singura porunca care poate salva sufletul fiecaruia este ..........................sa faci doar ,, bine ''.....La atat se poate rezuma totul....iar locul spre rai este ca si ocupat ! (daca el exista?) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 17:46
De la: acumvotez2009, la data 2010-01-24 17:41:42Eu cred ca singura porunca care poate salva sufletul fiecaruia este ..........................sa faci doar ,, bine ''.....La atat se poate rezuma totul....iar locul spre rai este ca si ocupat ! (daca el exista?)La ceilalti nu te gindesti...lor ce le mai ramine sa faca.... Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 17:48
De la: florinpreda999, la data 2010-01-24 17:06:38De la: symy1, la data 2010-01-24 16:59:44Maressale....NU poti merge la Facultate,daca nu ai trecut prin clasele 1-12...!!!!!Asa e si cu viata asta de rahat(scuze)....te antrenezi,pregatesti pentru Vesnicie.....NU ESTI PREGATIT....????Ai ramas repetent???Acesta este profesorul cu care vei da "sesiunile".....Esti pierdut.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 17:57
Maressale....NU EXISTA FAPTA ,FARA RASPLATA...Asta e timpul petrecut pe Pamant.Te pregateste,pentru vesnicie.Eu nu te pun sa muti muntii,sa mergi la muntele Atos...ect...sau la manastire
Dar ca sa ajungi la un anumit nivel,trebuie sa renunti la cateva placeri firesti.Alegerea iti apartine
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 18:56
De la: symy1, la data 2010-01-24 17:57:41Maressale....NU EXISTA FAPTA ,FARA RASPLATA...Asta e timpul petrecut pe Pamant.Te pregateste,pentru vesnicie.Eu nu te pun sa muti muntii,sa mergi la muntele Atos...ect...sau la manastire Aici in chestia aia cu renuntarile la placeri cred ca ai dreptate ! Am primit zilele trecute un fax si un email de la dumnezeu prin care ma sfatuia sa nu mai plec in Haiti ! Acolo toti oamenii sunt pacatosi-nu vor sa renunte la placerea de a muri de foame si ca urmare a acestui fapt dumnezeu a hotarat sa-i omoare ,"prin cutremur" "- e mult mai ieftin si mai sigur si nu dureaza decat cateva secunde " ! In urma acestor informatii am luat hotararea de a nu mai pleca in Haiti deoarece pot sa am si aici in tara placerea de a muri de foame -sper ca dumnezeu imi va ierta pacatul ! Daca ne gandim bine ,"softul " cu pacatul el l-a introdus (sa-l fi virusat ? ) !
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 19:04
Karpov....95% din populatia din Haiti practica cultul...VODODOO....AL MORTII.si din pacate l-au primit...!!!
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 19:09
De la: symy1, la data 2010-01-24 19:04:07Karpov....95% din populatia din Haiti practica cultul...VODODOO....AL MORTII.si din pacate l-au primit...!!! What????? ªi tu te consideri creºtin???? Ruºine sã-þi fie!!!!
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 19:15
De la: symy1, la data 2010-01-24 19:04:07Karpov....95% din populatia din Haiti practica cultul...VODODOO....AL MORTII.si din pacate l-au primit...!!! Cred ca esti dus(a) rau cu pluta!!! |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 19:17
Dora...nu sari asa,Judecata si pedeapsa.....vine de sus,nu de la mine!Iar dupa ultimul recensamant Romania s-a declarat 98%crestini.!!!!!
,asa ca si eu sant printre ei(sic)
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 19:20
De la: click_cont, la data 2010-01-24 19:15:26....nu draga....am barca..!!!!De la: symy1, la data 2010-01-24 19:04:07Karpov....95% din populatia din Haiti practica cultul...VODODOO....AL MORTII.si din pacate l-au primit...!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 19:29
De la: symy1, la data 2010-01-24 19:17:08Dora...nu sari asa,Judecata si pedeapsa.....vine de sus,nu de la mine!Iar dupa ultimul recensamant Romania s-a declarat 98%crestini.!!!!! Unde stau ascunsi-ca la cat de rai sunt cei pe care ii vad eu zilnic numai crestini nu sunt ! Eu locuiesc in bucuresti -aici sunt 2 milioane de ne-crestini -asta ar insemna dupa procentele tale ca tara asta are 100 de milioane de locuitori !Bai ,lumea a ramas ancorata in trecut-atunci "cel de sus " adica ceausescu credea ca 98 % il agreeaza pe el ! Tu uiti ca pe lumea asta sunt destui saraci cu duhul -astia habar nu au pe ce lume traiesc si ai ajuns si tu sa crezi ca ceea ce ei declara e real ! E foarte grav ! Sfatul meu este sa iei ceva medicamente !
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:02
Karpov...relax,eu nu am pus pe nimeni sa-mi dovedeasca ca este ADEVARAT CRESTIN...incerc si eu sai deosebesc in marea asta de lume..!!!In privinta medicamentelor,iau destule....mersi,nu iti doresc sa fi ca mine(fizic)...spiritual da.....Domnul sa te incalzeasca.!!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:09
De ce nu iei un bob de mustar, in locul medicamentelor?
Sau mai bine zis ceva ca un bob de mustar! Credinta! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

What????? ªi tu te consideri creºtin????