Info
x
Ce a fost inainte de dumnezeu, dar inainte de big-ban?
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 23:30
De la: 9am121159, la data 2010-01-20 23:16:28Daca te referi la radacina de nalba cu adevarat este otravitoare.Ma ocup cu plante medicinale.Vorbesti serios. Noroc ca m-am oprit la frunze si flori. Prinsesem curaj ca e buna la afectiuni f grave la git. E de fapt singurul ceai suportat pe afectiuni maxime.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 23:38
Ieremia 14/3. Cei mari trimit pe cei mici sã aducã apã, dar cei mici, când se duc la fântâni, nu gãsesc apã, ºi se întorc cu vasele goale: ruºinaþi ºi roºiþi, îºi acoperã capul.
4. Pãmântul crapã, pentru cã nu cade ploaie în þarã, ºi plugarii, înºelaþi în nãdejdea lor, îºi acoperã capul. 5. Chiar ºi cerboaica de pe câmp naºte ºi îºi pãrãseºte puii, pentru cã nu gãseºte verdeaþã. 6. Mãgarii sãlbatici stau pe locuri înalte ºi pleºuve, trãgând aer ca niºte ºerpi; li se topesc ochii, pentru cã nu este iarbã." 7. "Dacã nelegiuirile noastre mãrturisesc împotriva noastrã, lucreazã, pentru Numele Tãu, Doamne! Cãci abaterile noastre sunt multe, am pãcãtuit împotriva Ta. Vor veni aceste timpuri din cauza pacatelor omenirii. Domnul spune:"Boul stie de stapanul sau, dar voi nu Ma cunoasteti pe Mine" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 23:42
Ieremia 14/3. Cei mari trimit pe cei mici sã aducã apã, dar cei mici, când se duc la fântâni, nu gãsesc apã, ºi se întorc cu vasele goale: ruºinaþi ºi roºiþi, îºi acoperã capul.
4. Pãmântul crapã, pentru cã nu cade ploaie în þarã, ºi plugarii, înºelaþi în nãdejdea lor, îºi acoperã capul. 5. Chiar ºi cerboaica de pe câmp naºte ºi îºi pãrãseºte puii, pentru cã nu gãseºte verdeaþã. 6. Mãgarii sãlbatici stau pe locuri înalte ºi pleºuve, trãgând aer ca niºte ºerpi; li se topesc ochii, pentru cã nu este iarbã." 7. "Dacã nelegiuirile noastre mãrturisesc împotriva noastrã, lucreazã, pentru Numele Tãu, Doamne! Cãci abaterile noastre sunt multe, am pãcãtuit împotriva Ta. Vor veni aceste timpurii si atunci ce vom face? Dumnezeu spune:"Boul stie de stapanul lui , dar voi nu ma cunoasteti pe Mine" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 23:45
E foarte riscant sa dati asemenea retete. Cu 5 ani in urma, am avut o problema de sanatate si am fost sfatuita sa apelez la o doctorita ce mi-a dat ceaiuri si o tinctura dupa ce in prealabil m-a consultat palpandu-mi talpa. Nu vreau s-o lungesc, dar am ajuns la operatie {am facut peritonita} Plantele medicinale sunt bune dar pentru probleme de sanatate apelati la MEDIC
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 23:46
nastasemihail,
Vorbesti serios. Noroc ca m-am oprit la frunze si flori. Prinsesem curaj ca e buna la afectiuni f grave la git. E de fapt singurul ceai suportat pe afectiuni maxime. ---------- frunzele nu sant otravitoare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 23:53
De la: 9am121159, la data 2010-01-20 23:46:45nastasemihail,Asta am, observat si eu. Eu sint dovada
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 00:01
De la: 9am180342, la data 2010-01-20 23:45:05E foarte riscant sa dati asemenea retete. Cu 5 ani in urma, am avut o problema de sanatate si am fost sfatuita sa apelez la o doctorita ce mi-a dat ceaiuri si o tinctura dupa ce in prealabil m-a consultat palpandu-mi talpa. Nu vreau s-o lungesc, dar am ajuns la operatie {am facut peritonita} Plantele medicinale sunt bune dar pentru probleme de sanatate apelati la MEDICAm avut eu o problema la caile respiratorii ca nici apa nu mai intra. O combinatie de vreo 3 cauze. Numai ceai de nalba puteam bea. Apoi dupa tratament cu antibiotic , tusea spastica se oprea complet 1-2 ore numai cu ceai de scai vinat. Tratamentul cu o solutie medicala tinea 10-20 min. Si imi amortea si limba cu traiectul intreg. Deci sint cazuri si cazuri. Nu m-as hazarda eu sa spun ca sint ceaiuri mai puternice ca medicamentele si mai inofensive. M-am mirat si eu, dar e o realitate., Eu le-am gasit din carticele. Nu mi-au spus medicii. Dar tratamentul de baza a fost la medic. Deci emolient f puternic: -nalba floare Antialegic: -trei frati patati Antitusiv f puternic: -scai vinat Acum or fi si medicamente mai bune, dar asta e din 1993. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
cezarul 54 mesaje Membru din: 20/01/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 01:02
De la: 9am121159, la data 2010-01-20 22:58:42Cezarul, Nu ai dreptate cucoana,daca barbatul nu ar avea cocosel,ar dispare visul erotic la femei Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 01:06
De la: 9am121159, la data 2010-01-20 22:58:42Cezarul,Nici torguemada nu s-a gindit la asta..... Cred ca dumnezeu i-ar culege sa le puna proteza, sa nu fie o dovada ca a gresit ceva in creatia lui.
|
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 01:09
nastasemihail,
De la: 9am180342, la data 2010-01-20 23:45:05E foarte riscant sa dati asemenea retete. Cu 5 ani in urma, am avut o problema de sanatate si am fost sfatuita sa apelez la o doctorita ce mi-a dat ceaiuri si o tinctura dupa ce in prealabil m-a consultat palpandu-mi talpa. Nu vreau s-o lungesc, dar am ajuns la operatie {am facut peritonita} Plantele medicinale sunt bune dar pentru probleme de sanatate apelati la MEDIC Am avut eu o problema la caile respiratorii ca nici apa nu mai intra. O combinatie de vreo 3 cauze. Numai ceai de nalba puteam bea. Apoi dupa tratament cu antibiotic , tusea spastica se oprea complet 1-2 ore numai cu ceai de scai vinat. Tratamentul cu o solutie medicala tinea 10-20 min. Si imi amortea si limba cu traiectul intreg. Deci sint cazuri si cazuri. Nu m-as hazarda eu sa spun ca sint ceaiuri mai puternice ca medicamentele si mai inofensive. M-am mirat si eu, dar e o realitate., Eu le-am gasit din carticele. Nu mi-au spus medicii. Dar tratamentul de baza a fost la medic. Deci emolient f puternic: -nalba floare Antialegic: -trei frati patati Antitusiv f puternic: -scai vinat Acum or fi si medicamente mai bune, dar asta e din 1993. ----------------- Uneori sant medicamentele mai bune, alteori sant plantele mai bune.Fata care a scris mai sus a fost la medic si nu a reusit. Aici intervine si credinta in Dumnezeu.Intr-un an m-am trezit ca nu pre puteam merge bine, m-am rugat lui Dumnezeu sa-mi scoata in cale ceva vindecator.Trecand prin pietisoara am vazut sanzaiene,am luat, m-am uitat in cartea de plante care clasifica plantele pe diagnostice si am facut 3-4 ciaiuri, de atunci nu mai am probleme.Vedeti ce mare este rugaciunea in fata lui Dumnezeu?Ce diagnostic ati avut?Rinita?Bronsita?Planta ca antibiotic este trifoiul rosu.Iar pentru infectii sant mai multe. Depinde de regiunea unde locuim.Multa sanatate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 01:17
De la: 9am121159, la data 2010-01-21 01:09:52nastasemihail,Bronsita astmatiforma Rinita, sinuzita catarala, faringita, laringita, spasm glotic. Si mult optimism. Nu erau pe maxim. Doar sinuzita. Visasem ca aveam un fel de ceva care semana cu un mormint, cu mult soare, unde cultivam rosii. De la exces de rosii, am facut alergia, pe fond de....Dar a trecut de mult. 16 ani. Si nu as recomanda la bronsita decit un tratament f serios medical. Este f perfida. Revine. Si un tratament medical dureaza vreo 2 ani. Este o paranteza ca sint boli grave ce trebuiesc tratate combinat, nu cu o singura metoda. Eu nu mai am probleme. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
cezarul 54 mesaje Membru din: 20/01/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 06:57
De la: florinzone, la data 2008-12-05 14:45:06De multe ori mi-am pus aceasta intrebare si am discutat-o cu prietenii mei. OK, unii nu cred in Dumnezeu ci in teoria evolutionista, foarte bine: ce a fost inainte de a fi ceva, inainte de scanteia care a produs viata? Oamenii care cred in Dumnezeu spun ca El, prin Fiul Sau Iisus Hristos, le-a insuflat viata intr-un trup plazmuit din lut, deci: ce a fost inainte de Dumnezeu? Trimis de fulgerul1989 la 21 Iunie 2008, ora 04:37 omul este un animal evoluat dar imperfect,stapineste pamintul de miliarde de ani.Au fost civilizatii mult mai avansate care au disparut datorita cataclismelor terestre provocate de membrii civilizatiilor respective.Actuala generatie se trage din supravetuitorii ultimului cataclism produs in urma cu 3 milioane de ani,are creerul foarte dezvoltat dar este folosit doar 033%.Faptul ca in lunga sa peregrinare pe tera a suportat multe cataclisme marunte ,omul a fost nevoit sa se adapteze.A aparut lupta pentru suprematie,stocarea averilor,forme de intimidare scornite pentru dominarea maselor credule si inapoiate mintal cum este religia,politica,inarmarea excesiva.Cind religia nu a mai fost credibila a aparut politica,o forma bazata pe minciuni si promisiuni desarte ,facuta celor slabi pentru a acorda votul unor excroci cu limbarnita,care doresc sa profite sa beneficieze de imunitate pentru a nu fi pedepsiti de lege.In prezent religia si politica au dat mina in scopul mentinerii suprematirii asupra celor slabi si inapoiati,religia constituind o frina in calea dezvoltarii iar politica o forma de invrajbire a diferitelor grupuri de oameni,crearea zonelor de conflict armat pe principiul ;divide si cucereste "Datorita exploatarii salbatece si necontrolate a subsolului terestru au fost creiate mari goluri care vor fi inundate de apele oceanului.Astfel pamintul se va reaseza,faliile fiind acum intr-un puternic dezechilibru,zona Americi va deveni fund de ocean ,Asia va suporta mari cutremure,Antarctida va disperea,partea deinspre Italia,Franta,Spania,Portugalia va deveni un teritoriu arid african,mare parte dintre supravetuitori vor veni in Est,in Romania,Bulgaria si zona europeana Turcia,vor fi lupte pentru supravetuire din cauza lipsei de alimente.Omul va continua sa suprvetuiasca inca 7 miliarde de ani pina la stingerea nucleului Solar. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 662 mesaje Membru din: 23/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 11:14
www.scientia.ro/univers/47-astronomie/370-cum-functioneaza-unive...
www.scientia.ro/univers/47-astronomie/373-cum-functioneaza-unive... Si mai lasati prostiile cu dumnezei si varcolaci... Raporteaza abuz de limbaj |
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 11:51
Maressale unde ti-ai parcat naveta spatiala???
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 11:52
Domnule Cezarul , nu va inteleg deloc cu acest fulger trimis. Nu vreau sa va jignesc, dar oare n-ati visat urat azinoapte?
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 12:10
De la: _maressalul_, la data 2010-01-21 11:14:59www.scientia.ro/univers/47-astronomie/370-cum-functioneaza-unive... În sfârºit cineva care þine capul pe umeri ...nu doar ca sã nu-i ploaie în gât!!!!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
om310168 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 13:51
Brava !
Unul (care a auzit ceva dar nu ºtie bine nici ce e nici cu ce se manâncã, sau cum se scrie!) aruncã o piatrã în apã ºi apoi se distreazã vazând cum mulþi se chinuie sã o scoatã... În primul rând atât Big-Ban(G!), cât ºi Dumnezeu (sunt sigur ca o sa se supere unii de aici pe mine) sunt doar teorii - nici una dintre aceste concepþii nu sunt nici demonstrate, nici general acceptate - ele tinând fie de credinþa noastrã, fie de imposibilitatea de a explica lucrurile aºa cum le percem - dar întrebarea presupune din start certitudinea acestor concepte (sic !). E bine ca avem timpul necesar sã ne oprim sã gândim la aceste lucruri... Pace tuturor... om Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 14:31
De la: om310168, la data 2010-01-21 13:51:19Brava ! Acum stau si eu si ma intreb ... ce te face sa crezi ca exista dumnezeu ?
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 14:43
De la: _maressalul_, la data 2010-01-21 14:31:20De la: om310168, la data 2010-01-21 13:51:19Brava ! Autoritãþile taiwaneze spun, conform Taiwan News, cã, dacã acuzaþiile la adresa familiei lui Bãsescu referitoare la vânzarea muniþiei vechi, acuzaþii apãrute în revista Next, se dovedesc a avea o bazã realã, vor începe o investigaþie. Am încercat sã dau de articolul original din revista Next, dar, din pãcate, revista apare doar în limba chinezã. Din cele 8.000 de tone de grenade ce trebuiau distruse, românii, spun taiwanezii, au pãstrat 1.884. Pe care apoi le-ar fi vândut angolezilor. Armata taiwanezã spune cã, dacã acuzaþiile se dovedesc reale, vor cere banii înapoi de la firma româneascã. Ce mi se pare cu adevãrat interesant ºi semnificativ, de-a dreptul simptomatic, este genul de afacere de care este acuzat Mircea Bãsescu. Specific românesc! Nici mãcar de un trafic de armament ca lumea nu avem parte. Nu, trebuie sã fie vorba de muniþie veche, depãºitã, destinatã distrugerii, care ar fi fost vândutã. În þara în care ºinele de cãi ferate sunt vândute la fiare vechi, pare logic. Raporteaza abuz de limbaj
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 14:50
De la: bseceta, la data 2010-01-21 14:43:54nene,daca e in chineza,exista google translate si oricum esti off topicDe la: _maressalul_, la data 2010-01-21 14:31:20De la: om310168, la data 2010-01-21 13:51:19Brava !
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 15:52
De la: bseceta, la data 2010-01-21 14:43:54De la: _maressalul_, la data 2010-01-21 14:31:20De la: om310168, la data 2010-01-21 13:51:19Brava ! Ai greºit secþiunea omule!!! Eºti toatl ....secþiunea politicã este mai jos puþin!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 16:55
De la: _maressalul_, la data 2010-01-21 11:14:59www.scientia.ro/univers/47-astronomie/370-cum-functioneaza-unive... din cand in cand mai aflu si lucruri noi. Ma bucur ca-i asa.
|
bloom_666d 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Mures |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 18:02
a fost nimic, si din nimic a iesit totul
just like this
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 18:09
Daaaa!
Ce numai acum ai aflat? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 18:17
nastase m,
Bronsita astmatiforma Rinita, sinuzita catarala, faringita, laringita, spasm glotic. Si mult optimism. Nu erau pe maxim. Doar sinuzita. Visasem ca aveam un fel de ceva care semana cu un mormint, cu mult soare, unde cultivam rosii. De la exces de rosii, am facut alergia, pe fond de....Dar a trecut de mult. 16 ani. Si nu as recomanda la bronsita decit un tratament f serios medical. Este f perfida. Revine. Si un tratament medical dureaza vreo 2 ani. Este o paranteza ca sint boli grave ce trebuiesc tratate combinat, nu cu o singura metoda. Eu nu mai am probleme. ---------- Ma bucur ca s'a terminat cu bine.Multa sanatate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 18:23
Maresalul,
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 14:31 Citeaza Raspunde De la: om310168, la data 2010-01-21 13:51:19Brava ! Unul (care a auzit ceva dar nu ºtie bine nici ce e nici cu ce se manâncã, sau cum se scrie!) aruncã o piatrã în apã ºi apoi se distreazã vazând cum mulþi se chinuie sã o scoatã... În primul rând atât Big-Ban(G!), cât ºi Dumnezeu (sunt sigur ca o sa se supere unii de aici pe mine) sunt doar teorii - nici una dintre aceste concepþii nu sunt nici demonstrate, nici general acceptate - ele tinând fie de credinþa noastrã, fie de imposibilitatea de a explica lucrurile aºa cum le percem - dar întrebarea presupune din start certitudinea acestor concepte (sic !). E bine ca avem timpul necesar sã ne oprim sã gândim la aceste lucruri... Pace tuturor... om Acum stau si eu si ma intreb ... ce te face sa crezi ca exista dumnezeu ? ---------- Eu cred pentruca Dumnezeu mi s'a aratat in vis,mi-a vorbit si mi-a raspuns la rugaciuni. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 18:28
Maresalul,
Si mai lasati prostiile cu dumnezei si varcolaci... -------- dumnezeii acestia cu "d" mic si varcolaci intradevar sant prosii, dar de Dumnezeul Cel mare si Atot puternic, aveti grija cum vorbiti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 20:33
De la: 9am121159, la data 2010-01-21 18:28:01Maresalul, Pai da nu vorbesc ...scriu ...
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 20:34
De la: 9am121159, la data 2010-01-21 18:23:37Maresalul, Si eu eu visam ca ma fugaream cu indienii ... si asta nu m-a determinat sa-mi construiesc cort !!!
|
istvangall 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 05:25
imi pare f. straniu, ca sunteti-parca niste ,, extraterestr,,ii si nu crestini....! un crestin-este un ucenic sau un ,,urmas, al Domnului Isus, care stie ca Dumnezeu-a existat si va exista -totdeauna! mare pacat, ca nu va bazati si nu va construiti credinta voastra pe cuvantul scris, pe Sfanta Scriptura! caci de acolo ati putea citi ca Dumnezeu este vesnic si pe el nu-l puteti incadra nici in timp, nici in spatiu! dar eu m-as ocupa cu un alt subiect-mult mai important: daca ata de mult m-a iubit acest Dumnezeu, incat era in stare sa moara pentru mine,ca sa am viata vesnica, pot sa refuz-o viata intreaga-aceasta oferta imensa, acest dar, cu incapatinare-de fiecare data. cand aud chemarea lui? mai ales, ca sunt expus mortii-in fiecare secunda???
|
|
|