back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce a fost inainte de dumnezeu, dar inainte de big-ban?

Pagini: << 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 16:03

Pai tu ai vazut comentariul inteligentului ala , Florine ???
Norocul , norocului lui ca nu pot sa ma prezint fizic ... mai aratos ... in fata lui !!!

Maaaaaaaaaaaaaaaare noroc !

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 16:04

De la: camioneros70, la data 2010-01-16 15:56:51 Dorulet , romanul pana nu e si fudul , si isi da cu arama pe fata si cu bata-n balta , parca nu e roman destul ... !!!

Pai degeaba etalezi postari de mare incarcatura istorica spirituala , poetica .... si vii pe urma cu un comentariu care-ti sterge cu buretele toata " agoniseala " !!!

Eu astora de vor sa para miezu` din kitos le spun PAPACIUCARI !!!

Nah...a greºit omul...postarea ta era imediat sub a lui Mytcor...a luat-o ca pe un rãspuns la postarea lui...a fost doar o confuzie! Se mai întâmplã!
Sã ºtii cã nici eu nu-s de acord sã întorc ºi celãlalt obraz la o insultã! Cel mult...ignor..însã de cele mai multe ori ºi eu înjur la rândul meu! Rãspund cu aceiaºi monedã!
Deºi este adevãrat cã ochi pentru ochi..doar duce la orbirea generalã...nu prea mã pot abþine!
Uitã-te la tine...ai reacþionat exact la fel!

Raporteaza abuz de limbaj
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 16:07

De la: Dorulet, la data 2010-01-16 16:04:01
De la: camioneros70, la data 2010-01-16 15:56:51 Dorulet , romanul pana nu e si fudul , si isi da cu arama pe fata si cu bata-n balta , parca nu e roman destul ... !!!

Pai degeaba etalezi postari de mare incarcatura istorica spirituala , poetica .... si vii pe urma cu un comentariu care-ti sterge cu buretele toata " agoniseala " !!!

Nah...a greºit omul...postarea ta era imediat sub a lui Mytcor...a luat-o ca pe un rãspuns la postarea lui...a fost doar o confuzie! Se mai întâmplã!
Sã ºtii cã nici eu nu-s de acord sã întorc ºi celãlalt obraz la o insultã! Cel mult...ignor..însã de cele mai multe ori ºi eu înjur la rândul meu! Rãspund cu aceiaºi monedã!
Deºi este adevãrat cã ochi pentru ochi..doar duce la orbirea generalã...nu prea mã pot abþine!

Dorulet , daca pot sa ma " citez" ... pe nu stiu ce topic am spus : " Filozofia mea de viata este ... ochi pentru ochi dinte pentru dinte !!"
Asta este , poti sa ma omori ... nu pot altfel !!!
Si repet , sa zicem mersi ca s-a inventat internetul ... !!!!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 16:10

De la: camioneros70, la data 2010-01-16 16:07:59
De la: Dorulet, la data 2010-01-16 16:04:01

Dorulet , daca pot sa ma " citez" ... pe nu stiu ce topic am spus : " Filozofia mea de viata este ... ochi pentru ochi dinte pentru dinte !!"

Testosteronul e de vinã!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 16:12

Merg sã-mi iau pâine, pânã nu leºin de foame...Voi sã nu vã omorâþi p'aici pânã mã întorc!!!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 16:17

De la: Dorulet, la data 2010-01-16 16:12:35Merg sã-mi iau pâine, pânã nu leºin de foame...Voi sã nu vã omorâþi p'aici pânã mã întorc!!!

Cat e virtual , putem sa facem ce vrem ... no limit !!! Da` pe taticu` ala nu-l iert ... sti cum e cu roata...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 16:26

De la: camioneros70, la data 2010-01-16 16:07:59: " Filozofia mea de viata este ... ochi pentru ochi dinte pentru dinte !!"

Camioneeee, ce-ai pãþit mãããããã, þi-au umblat ãºia la siguranþã rabatându-þi-se cabina-n mers ?...

De ce jicneºti tu regnul patrupedelor?...zi-i pe nume ºi on topic acestui Ostropel Vopsit ce-ºi racoleazã zarzavat scremologicus-scientologic.

sugestie on topic : big-bag full of shit !...

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 16:30

Legea talionului cu ochi pentru ochi si dinte pentru dinte era in vechime . a venit apoi recomandarea din noul testament cu intoarcerea obrazului celalalt dar care nu stiu in ce masura mai poate fi de actualitate facand asta va spun eu ca de cele mai multe ori vei fi luat de fraier dar mai este si varianta iertarii Am gasit zilele trecute pe facebook un citat: Daca vrei sa fii fericit o clipa, RAZBUNA-TE. Daca vrei sa fii fericit o viata IARTA! Omul cu adevarat bun e cel ce ar fi putut fi rau dar nu a fost.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 16:39

De la: 9am180342, la data 2010-01-16 16:30:36Legea talionului cu ochi pentru ochi si dinte pentru dinte era in vechime . a venit apoi recomandarea din noul testament cu intoarcerea obrazului celalalt dar care nu stiu in ce masura mai poate fi de actualitate facand asta va spun eu ca de cele mai multe ori vei fi luat de fraier dar mai este si varianta iertarii Am gasit zilele trecute pe facebook un citat: Daca vrei sa fii fericit o clipa, RAZBUNA-TE. Daca vrei sa fii fericit o viata IARTA! Omul cu adevarat bun e cel ce ar fi putut fi rau dar nu a fost.

Aloooo Aradul, recepþie !

IERTAREA-I atribut DIVIN !...iar Codul lui Hammurabi este de-o actualitate stringentã !

ARADUUUUU , se-audeeeee ?...

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 16:44

Raman la parerea mea ca iertarea (intr-adevar atribut divin) e si atribut de noblete si nu de slabiciune sau ignoranta

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 16:49

De la: 9am180342, la data 2010-01-16 16:44:22Raman la parerea mea ca iertarea (intr-adevar atribut divin) e si atribut de noblete si nu de slabiciune sau ignoranta

okeee !...sã vedem cine are sã la final ...

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 16:52

A stiu nu traim pe taramul basmelor cu zane unde intotdeauna binele iese invingator

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 16:54

Pt.VALI.....:Vreu sa intelegi ca eu nu pot sa te judec petru ziua de SABAT.Iata de ce nu pot......Sta scris:Nimeni dar sa nu va judece cu privire la MANCARE(poti manca ce doresti)sau bautura,sau cu privire la o zi de sarbatoare(SABAT),cu privire la luna noua,cu privire la o zi de SABAT........Coloseni 2 vs16.Deci poti tine orce SABAT,daca al ti pentru Domnul.!Pentru mine TOATE ZILELE SUNT SABAT.....fiinca ma bucur in fiecare zi de HARUL DOMNULUI ISUS In legatura cu religia mea,nu-ai nimerit,NU RELIGIA TE MANTUIESTE....SAU UN CULT!!!!!!!ISau religia ta e perfecta??? sa nu uiti ca scrie :Cei din urma vor fi cei dintai Mai e ceva pentru tine:ISAIA 8/20......

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

12 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 19:37

De la: alexecu, la data 2010-01-14 09:54:36 Cu sau fara Big Bang oamenii il vor cauta intotdeauna pe Dumnezeu ; unii printre stele, altii in ei insisi. Intrebarea, in aparenta, cu o puternica incarcatura existentiala mi se pare totusi cam puierila, denotand oarece infantilism, din moment ce imaginam limite unui concept infinit; ce a fost inainte, dar ce va fi dupa ? De ce nu ? Daca gandim in termeni de segmente de dreapta trebuie sa imaginam si un sfarsit.
Nu incerc, in mod neaparat, sa fiu foarte plastic, dar acesta mi se pare cel mai bun mod de a si a-mi explica problema ; inainte-dupa este exact microsecunda in care adormim ; atunci se produce o resetare, fara pierderea totala a informatiei, pastrandu-se esentialul.
Revenind la intrebare, existenta lui Dumnezeu (sau mai degraba, ideea care se raporteaza la aceasta notiune) nu contrazice in nici un fel niciuna din legile fizicii cuantice; mai dergraba le intareste; existenta unei forte active care interactioneaza simultan cu toate particolele (indiferent de natura acestora) din Univers este cat se poate de logica; asadar Big Bang-ul nu poate fi socotit decat un inceput al unei etape din evolutia Universului cunoscut de noi.
Nu mai vorbim de faptul ca Universul este , de fapt, un Multivers pluridimensional, dar asta e alta poveste.
Mai concis, forta pe care o numim Dumnezeu are prioritate, cel putin din punct de vedere dogmatic, El fiind Creatorul, a stat inevitabil si la baza producerii incidentului cu pricina.

Sper ca s-a-nteles !

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 19:41

clic cont a scris:
Mamaie vezi ca te contrazici! cum e cu dumnezeii aia printre care se "plimba" Dumnezeu? Din citatul ala si din ce ai scris dupa nu reiese ca Dumnezu atotputernicul ar fi si dumnezeul tau ci ca sunt mai multi dumnezei si ca tu l-ai ales pe cel adevarat.
---------------
Ma bucur sa-ti fiu de folos.Dumneseu spune:"cine vrea sa invete pe altii sa se tina de invatatura".
- Deutronom 10/17. Cãci Domnul, Dumnezeul vostru, este Dumnezeul dumnezeilor, Domnul domnilor, Dumnezeul cel mare, puternic ºi înfricoºat, care nu cautã la faþa oamenilor ºi nu primeºte daruri;
- Psalm 136/2. Lãudaþi pe Dumnezeul dumnezeilor, cãci în veac þine îndurarea Lui!
- Daniel 2/47. Împãratul a vorbit lui Daniel ºi a zis: "Cu adevãrat, Dumnezeul vostru este Dumnezeul dumnezeilor ºi Domnul împãraþilor, ºi El descoperã tainele, fiindcã ai putut sã descoperi taina aceasta!"
- Psalm 82/1. Dumnezeu stã în adunarea lui Dumnezeu; El judecã în mijlocul dumnezeilor.
- Ioan 10/33. Iudeii I-au rãspuns: "Nu pentru o lucrare bunã aruncãm noi cu pietre în Tine, ci pentru o hulã, ºi pentru cã Tu, care eºti un om, Te faci Dumnezeu."
34. Isus le-a rãspuns: "Nu este scris în Legea voastrã: "Eu am zis: Sunteþi dumnezei?"
35. Dacã Legea a numit "dumnezei", pe aceia, cãrora le-a vorbit Cuvântul lui Dumnezeu, - ºi Scriptura nu poate fi desfiinþatã,

Grabiti-va sa veniti la pocainta la Dumnezeul Cel adevarat si puteti ajunge chiar dumnezeii Celui prea Inalt, este un adevar si scriptura nu poate fi desfintata ne spune Domnul Isus.
sa nu confunzi cu dumnezeii idoli care sant o alta categorie:
- Psalm 96/5. Cãci toþi dumnezeii popoarelor sunt niºte idoli, dar Domnul a fãcut cerurile.
- Psalmi 16/4. Idolii se înmulþesc, oamenii aleargã dupã dumnezei strãini, dar eu n-aduc jertfele lor de sânge, ºi nu pun numele lor pe buzele mele.

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 20:00

Symy1,
Pt.VALI.....:Vreu sa intelegi ca eu nu pot sa te judec petru ziua de SABAT.Iata de ce nu pot......Sta scris:Nimeni dar sa nu va judece cu privire la MANCARE(poti manca ce doresti)sau bautura,sau cu privire la o zi de sarbatoare(SABAT),cu privire la luna noua,cu privire la o zi de SABAT........Coloseni 2 vs16.Deci poti tine orce SABAT,daca al ti pentru Domnul.!Pentru mine TOATE ZILELE SUNT SABAT.....fiinca ma bucur in fiecare zi de HARUL DOMNULUI ISUS In legatura cu religia mea,nu-ai nimerit,NU RELIGIA TE MANTUIESTE....SAU UN CULT!!!!!!!ISau religia ta e perfecta??? sa nu uiti ca scrie :Cei din urma vor fi cei dintai Mai e ceva pentru tine:ISAIA 8/20......
----------------
Bine faci ca nu ma judeci cu privire la o zi de Sabat.Dar ai inteles tu ce ai scris din Coloseni?.Ai auzit tu ca avem noi in Romania, luni noi cu Sabatele lor si cu adunari de sarbatoare?Acestea erau niste datini la Evrei, pe care le tineau odata cu legea lor ceremoniala in afara de Sabatele saptamanale. Prin jertfa Domnului Isus nu se mai tine aceasta lege ceremoniala nici datinile. Prin Domnul Isus noi am trecut la al doilea Legamant prin Sangele Domnului. Pavel acolo vorbea Sfintilor din adunare, care nu trebuiau sa se mai intoarca la invataturile incepatoare, la datinile Evreiesti, la legea ceremoniala si le spunea aceasta pentru ca iudeii incercau sa-i ademeneasca si sa acuze pe sfinti Domnului Isus ca nu tin datinile , ca nu fac taierea imprejur(in alta epistola) etc. Multa pace iti doresc si lumina.

Fosta membra 9am.ro

12 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 20:07

Cine este DUMNEZEU
Ce este Dumnezeu
Intrebari pe care noi oamenii cu cata stiinta am acumula nu vom putea sa dam o explicatie exacta a divinitatii
Dumnezeu este creatorul tuturor vazutelor si nevazutelor
"Lumina din lumina Dumnezeu adevarat " spune Crezul
Daca mintea noastra omeneasca este marginita cum poti sa cuprinzi in ia nemarginirea
Lasati ateii si necredinciosii la adevarurile lor si incercati ca fapele voastre savarsite cu fapta,cu gandul s-au cu cuvantul sa fie mai multe decat faptele rele care le savarsim in fiecare clipa ,secunda minut,ora, zi, luna ,an
Numai asa il vom descoperi pe Dumnezeu

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 20:17

Oricat am filosofa noi , nu-L putem cuprinde pe Dumnezeul nemarginit cu mintea noastra marginita si nici chear cu inima ce ne-a fost pervertita prin pacat

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 22:58

De la: 9am180342, la data 2010-01-16 20:17:05Oricat am filosofa noi , nu-L putem cuprinde pe Dumnezeul nemarginit cu mintea noastra marginita si nici chear cu inima ce ne-a fost pervertita prin pacat

nu vorbi la plural....nenumarate sunt caile....mare e gradina ......

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 23:01

De la: 9am147005, la data 2010-01-16 22:58:19
De la: 9am180342, la data 2010-01-16 20:17:05Oricat am filosofa noi , nu-L putem cuprinde pe Dumnezeul nemarginit cu mintea noastra marginita si nici chear cu inima ce ne-a fost pervertita prin pacat

...Stai sã-i vezi acvariul cu peºtii!!!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 23:03

De la: 9am180342, la data 2010-01-16 16:30:36Legea talionului cu ochi pentru ochi si dinte pentru dinte era in vechime . a venit apoi recomandarea din noul testament cu intoarcerea obrazului celalalt dar care nu stiu in ce masura mai poate fi de actualitate facand asta va spun eu ca de cele mai multe ori vei fi luat de fraier dar mai este si varianta iertarii Am gasit zilele trecute pe facebook un citat: Daca vrei sa fii fericit o clipa, RAZBUNA-TE. Daca vrei sa fii fericit o viata IARTA! Omul cu adevarat bun e cel ce ar fi putut fi rau dar nu a fost.
Mai e o solutie, dar nu o spun ca e personala. Poate o brevetez......

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 23:05

De la: Dorulet, la data 2010-01-16 23:01:58
De la: 9am147005, la data 2010-01-16 22:58:19

...Stai sã-i vezi acvariul cu peºtii!!!

pirania?

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 23:07

De la: nastasemihail, la data 2010-01-16 23:03:53

si te distrezi singur? spune-ne si noua......

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 23:08

De la: 9am147005, la data 2010-01-16 23:07:20
De la: nastasemihail, la data 2010-01-16 23:03:53

si te distrezi singur? spune-ne si noua......
Ne, ca sint care copiaza la greu. E reala. Dar grea. Tine de un fel de ....gata, nu mai spun, ca sint multi mistocari pe aici....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 23:09

Oricine poate gasi metoda, cu vointa si perseverenta.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 23:14

Am remarcat ,de-a lungul timpului ,ca e greu sa intelegi (sa cuprinzi) ceva ce nu exista !
Apropo de pacat-sunt pacatosi urmasii evei si a lui adam-mai sunt si incestuosi -eu nu ma simt pacatos deoarece nu ma trag din adam si eva !
Voi pacatosii trageti-va ponoasele-in liniste si lasati-ne pe noi ,in pace ,cu big bangul nostru !

marco

627 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 23:17

De la: karpov, la data 2010-01-16 23:14:58

Am remarcat ,de-a lungul timpului ,ca e greu sa intelegi (sa cuprinzi) ceva ce nu exista !
Apropo de pacat-sunt pacatosi urmasii evei si a lui adam-mai sunt si incestuosi -eu nu ma simt pacatos deoarece nu ma trag din adam si eva !
Voi pacatosii trageti-va ponoasele-in liniste si lasati-ne pe noi ,in pace ,cu big bangul nostru !

... stim ... tu te tragi direct din maimutza ...

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 23:23

Marcel...bunã seara!!!
Nu te-am mai "vãzut" de-un secol!

marco

627 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 23:25

De la: Dorulet, la data 2010-01-16 23:23:23Marcel...bunã seara!!!
Nu te-am mai "vãzut" de-un secol!

... Buna Seara Tuturor ... in trecere ... ...

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 23:26

De la: marco, la data 2010-01-16 23:17:48
De la: karpov, la data 2010-01-16 23:14:58

... stim ... tu te tragi direct din maimutza ...

Exista si alte variante ! Nu ti le spun deoarece nu vreau sa te am pe constiinta ! Mi-e frica sa nu ti se blocheze cele 2 sinapse de care dispui si sa nu ti se blocheze creierul ! Asta cu creierul este doar o ipoteza -nu sunt sigur daca il ai-eu nu cred in ceva fara sa am dovezi-in ceea ce priveste existenta creierului tau pana in momentul de fata nu a fost dovedita !

Pagini: << 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce a fost inainte de Dumnezeu, dar inainte de Big-Ban?
Mergi la: