Info
x
Ce a fost inainte de dumnezeu, dar inainte de big-ban?
|
alexecu 1 mesaj Membru din: 8/07/2009 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 09:54
Cu sau fara Big Bang oamenii il vor cauta intotdeauna pe Dumnezeu ; unii printre stele, altii in ei insisi. Intrebarea, in aparenta, cu o puternica incarcatura existentiala mi se pare totusi cam puierila, denotand oarece infantilism, din moment ce imaginam limite unui concept infinit; ce a fost inainte, dar ce va fi dupa ? De ce nu ? Daca gandim in termeni de segmente de dreapta trebuie sa imaginam si un sfarsit.
Nu incerc, in mod neaparat, sa fiu foarte plastic, dar acesta mi se pare cel mai bun mod de a si a-mi explica problema ; inainte-dupa este exact microsecunda in care adormim ; atunci se produce o resetare, fara pierderea totala a informatiei, pastrandu-se esentialul. Revenind la intrebare, existenta lui Dumnezeu (sau mai degraba, ideea care se raporteaza la aceasta notiune) nu contrazice in nici un fel niciuna din legile fizicii cuantice; mai dergraba le intareste; existenta unei forte active care interactioneaza simultan cu toate particolele (indiferent de natura acestora) din Univers este cat se poate de logica; asadar Big Bang-ul nu poate fi socotit decat un inceput al unei etape din evolutia Universului cunoscut de noi. Nu mai vorbim de faptul ca Universul este , de fapt, un Multivers pluridimensional, dar asta e alta poveste. Mai concis, forta pe care o numim Dumnezeu are prioritate, cel putin din punct de vedere dogmatic, El fiind Creatorul, a stat inevitabil si la baza producerii incidentului cu pricina. Sper ca s-a-nteles !
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 10:15
Sora VALI........Si atunci ce facem cu Cap.8 ROMANI??????????????????Poti inchide ochii si merge mai departe,sau noi luam o piatra de moara in spate ????DE CE S-A JERTFIT ISUS HRISTOS???????Sa stau sub LEGI??????Domnul ISUS a lasat DOUA LEGI.....1.Sa iubesti pe Dumnezeu.....2.Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insusi!!!!!!Daca imi arati in Biblie unde scrie negru pe alb,SPUS DE DOMNUL ISUS(nu de apostoli)te voi crede.Deocamdata eu ascult de INVATATORUL SUPREM...ISUS
Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 10:21
De la: alexecu, la data 2010-01-14 09:54:36 Cu sau fara Big Bang oamenii il vor cauta intotdeauna pe Dumnezeu ; unii printre stele, altii in ei insisi. Intrebarea, in aparenta, cu o puternica incarcatura existentiala mi se pare totusi cam puierila, denotand oarece infantilism, din moment ce imaginam limite unui concept infinit; ce a fost inainte, dar ce va fi dupa ? De ce nu ? Daca gandim in termeni de segmente de dreapta trebuie sa imaginam si un sfarsit. ...da' nu garantez pt. ceilalti.... Ai dreptate cand zici ca intrebarea e puerila si..inutila, pt. ca nu e esentiala si nu schimba nimic. Raspunsul nu schimba starea de fapt a lucrurilor, cel putin in prezent. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 10:24
De la: symy1, la data 2010-01-14 10:15:12Sora VALI........Si atunci ce facem cu Cap.8 ROMANI??????????????????Poti inchide ochii si merge mai departe,sau noi luam o piatra de moara in spate ????DE CE S-A JERTFIT ISUS HRISTOS???????Sa stau sub LEGI??????Domnul ISUS a lasat DOUA LEGI.....1.Sa iubesti pe Dumnezeu.....2.Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insusi!!!!!!Daca imi arati in Biblie unde scrie negru pe alb,SPUS DE DOMNUL ISUS(nu de apostoli)te voi crede.Deocamdata eu ascult de INVATATORUL SUPREM...ISUS e MUSAI nevoie de jertfe umane ca sa ne destupam neuronii???????????? plec de pe topicul asta .... pana data viitoare... Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
barrrt 23 mesaje Membru din: 21/07/2009 Oras: Bacau |
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 10:39
@coradu
si asta cu imbracatul la fel depersonalizeaza.. in Dubai nu stii pe care cadânã claxoneaza bãrbosul in cearșaf de la volan..toate intorc capul..poate fi oricare.. [/quote] Aici se vorbeste de Dumnezeu si alea alea..si tie iti sta mintea la cadane !!! Ai tu vre-o lipsa !!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 10:50
De la: alexecu, la data 2010-01-14 09:54:36 Cu sau fara Big Bang oamenii il vor cauta intotdeauna pe Dumnezeu ; unii printre stele, altii in ei insisi. Intrebarea, in aparenta, cu o puternica incarcatura existentiala mi se pare totusi cam puierila, denotand oarece infantilism, din moment ce imaginam limite unui concept infinit; ce a fost inainte, dar ce va fi dupa ? De ce nu ? Daca gandim in termeni de segmente de dreapta trebuie sa imaginam si un sfarsit. Cred cã titlul topicului te-a indus în eroare puþin. Oricum, dacã dupã pãrerea ta, toþi astronomii sau oamenii de ºtiinþã care îºi storc neuronii sã descopere trecutul cât mai exact ºi sã prezicã viitorul Universului....(încerc sã te citez corect) "dau dovadã de infantilism"....atunci punctul tãu de vedere este cât se poate de îngust! ...Întrebare: ce te face pe tine sã vorbeºti cu atâta siguranþã despre "multiunivers pluridimensional"???!!! ...cât ce priveºte existenþa sau neexistenþa unui creator....la fel! Nu existã nici un fel de suport raþional, logic. De dovezi, nici nu poate fi vorba! Posibilitatea sã existe este direct proporþionalã cu neexistenþa sa....
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 10:52
De la: Bi_anca, la data 2010-01-14 10:21:48De la: alexecu, la data 2010-01-14 09:54:36 Cu sau fara Big Bang oamenii il vor cauta intotdeauna pe Dumnezeu ; unii printre stele, altii in ei insisi. Intrebarea, in aparenta, cu o puternica incarcatura existentiala mi se pare totusi cam puierila, denotand oarece infantilism, din moment ce imaginam limite unui concept infinit; ce a fost inainte, dar ce va fi dupa ? De ce nu ? Daca gandim in termeni de segmente de dreapta trebuie sa imaginam si un sfarsit. ...Nu asta este important....ci faptul cã NE PUNEM ÎNTREBÃRI!!! Cã nu ne place sã trãim în ignoranþã!!! Te poop!
|
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 11:27
Dora draga....Dumnezeu e ca curentul...NU SE VEDE,SE SIMTE
Incearca sa simti....nu sa vezi fizic.!!!!!Cei drept asta se numeste CREDINTA... ...sper s-o gasesti..
|
|
|
|
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 17:58
De la: barrrt, la data 2010-01-14 10:39:41@coradu Aici se vorbeste de Dumnezeu si alea alea..si tie iti sta mintea la cadane !!! Ai tu vre-o lipsa !! [/quote]Ai dreptate..nu aveam nevoie de si si ..alea..alea..De ce oi fi postat? Plec de-aici..La cadâne...
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 00:23
symy1 Data: 2010-01-14 10:15:12
Sora VALI........Si atunci ce facem cu Cap.8 ROMANI??????????????????Poti inchide ochii si merge mai departe,sau noi luam o piatra de moara in spate ????DE CE S-A JERTFIT ISUS HRISTOS???????Sa stau sub LEGI??????Domnul ISUS a lasat DOUA LEGI.....1.Sa iubesti pe Dumnezeu.....2.Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insusi!!!!!!Daca imi arati in Biblie unde scrie negru pe alb,SPUS DE DOMNUL ISUS(nu de apostoli)te voi crede.Deocamdata eu ascult de INVATATORUL SUPREM...ISUS -------------- Matei 7/17. Sã nu credeþi cã am venit sã stric Legea sau Proorocii; am venit nu sã stric, ci sã împlinesc. 18. Cãci adevãrat vã spun, câtã vreme nu va trece cerul ºi pãmântul, nu va trece o iotã sau o frânturã de slovã din Lege, înainte ca sã se fi întâmplat toate lucrurile. 19. Aºa cã, oricine va strica una din cele mai mici din aceste porunci, ºi va învãþa pe oameni aºa, va fi chemat cel mai mic în Împãrãþia cerurilor; dar oricine le va pãzi, ºi va învãþa pe alþii sã le pãzeascã, va fi chemat mare în Împãrãþia cerurilor. 20. Cãci vã spun cã, dacã neprihãnirea voastrã nu va întrece neprihãnirea cãrturarilor ºi a Fariseilor, cu nici un chip nu veþi intra în Împãrãþia cerurilor. Matei 7/13. Intraþi pe poarta cea strâmtã. Cãci largã este poarta, latã este calea care duce la pierzare, ºi mulþi sunt cei ce intrã pe ea. 14. Dar strâmtã este poarta, îngustã este calea care duce la viaþã, ºi puþini sunt cei ce o aflã. Proorocii mincinoºi. 15. Pãziþi-vã de prooroci mincinoºi. Ei vin la voi îmbrãcaþi în haine de oi, dar pe dinãuntru sunt niºte lupi rãpitori. 16. Îi veþi cunoaºte dupã roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini, sau smochine din mãrãcini? 17. Tot aºa, orice pom bun face roade bune, dar pomul rãu face roade rele. 18. Pomul bun nu poate face roade rele, nici pomul rãu nu poate face roade bune. 19. Orice pom, care nu face roade bune, este tãiat ºi aruncat în foc. 20. Aºa cã dupã roadele lor îi veþi cunoaºte. Casa ziditã pe stâncã. 21. Nu oriºicine-Mi zice: "Doamne, Doamne!" va intra în Împãrãþia cerurilor, ci cel ce face voia Tatãlui Meu care este în ceruri. 22. Mulþi Îmi vor zice în ziua aceea: "Doamne, Doamne! N-am prorocit noi în Numele Tãu? N-am scos noi draci în Numele Tãu? ªi n-am fãcut noi multe minuni în Numele Tãu?" 23. Atunci le voi spune curat: "Niciodatã nu v-am cunoscut; depãrtaþi-vã de la Mine, voi toþi care lucraþi fãrãdelege." 24. De aceea, pe oriºicine aude aceste cuvinte ale Mele, ºi le face, îl voi asemãna cu un om cu judecatã, care ºi-a zidit casa pe stâncã. 25. A dat ploaia, au venit ºuvoaiele, au suflat vânturile ºi au bãtut în casa aceea, dar ea nu s-a prãbuºit, pentru cã avea temelia ziditã pe stâncã. 26. Însã oricine aude aceste cuvinte ale Mele, ºi nu le face, va fi asemãnat cu un om nechibzuit, care ºi-a zidit casa pe nisip. 27. A dat ploaia, au venit ºuvoaiele, au suflat vânturile, ºi au izbit în casa aceea: ea s-a prãbuºit, ºi prãbuºirea i-a fost mare." Symy1,dupa cate vezi ti-am scris din partea Domnului Isus, care a citat cele 2 porunci scrise de tine din Vechiul testament, pe atunci nu era Noul testament. Deci nu sant niste Legi noi.Aceste doua Legi scrise de tine sant doua acolade . Prima include cele 4 porunci ale lui Dumnezeu si daca le implinesti demonstrezi ca iubesti pe Dumnezeu si capeti o neprihanire de la El daca le implinesti prin credinta. Iar a doua include cele sase porunci ale aproapelui si demonstrezi ca iti iubesti aproapele daca le implinest si capeti o neprihanire de la aproapele. Nu poruncile au fost desfintate la cruce ci Legea ceremoniala adica orinduirile ei punand in locul lor alte oranduiri cum ar fi "prin credinta noi nu desfintam Legea , dar am murit fata de Lege ca sa traim pentru Hristos". Dar cum murim fata de lege, daca nu cunoastem mai intai ce este scris despre Lege, adica care sant poruncile fata de care trebuie sa murim. Sper ca explicatiile mele sa-ti fie de folos. Te mai astept cu pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 02:05
De la: symy1, la data 2010-01-14 10:15:12Sora VALI........Si atunci ce facem cu Cap.8 ROMANI??????????????????Poti inchide ochii si merge mai departe,sau noi luam o piatra de moara in spate ????DE CE S-A JERTFIT ISUS HRISTOS???????Sa stau sub LEGI??????Domnul ISUS a lasat DOUA LEGI.....1.Sa iubesti pe Dumnezeu.....2.Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insusi!!!!!!Daca imi arati in Biblie unde scrie negru pe alb,SPUS DE DOMNUL ISUS(nu de apostoli)te voi crede.Deocamdata eu ascult de INVATATORUL SUPREM...ISUS vezi ca nu ai inteles ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 02:11
E bine ca nu ma mai agatati cu postarile. Ca nu vroiam sa ma mai bagati in originile topicului. e o nebuloasa acolo.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 10:28
Symy1,dupa cate vezi ti-am scris din partea Domnului Isus, care a citat cele 2 porunci scrise de tine din Vechiul testament, pe atunci nu era Noul testament. Deci nu sant niste Legi noi.Aceste doua Legi scrise de tine sant doua acolade..................................................................................................................Vali draga,TE RATACESTI IN SCRIPTURI...!!!!!!!Citestesi te minuneaza: Matei 22 vs37:ISUS i-a raspuns
;Sa iubesti pe Domnul,Dumnezeul tau,cu toata inima ta,cu tot sufletul tau,si cu tot cugetul tau...................38Aceasta este cea dintai,si cea mai mare PORUNCA........39.Iar a doua,asemenea ei,este:Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insusi......40.In aceste DOUA LEGI SE CUPRINDE TOATA LEGEA SI PROOROCII......Deci aceste doua LEGI NU SUNT "ACOLADE".....SUNT CUVINTELE INVATATORULUI...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POCAIESTETE SI ROAGATE pentru greselile,invataturile GRESITE!!!!!Imi pare rau dar chiar tu o crestina sa-mi spui ca ....NU A FOST CUVANTUL LUI...!!!!!
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 16:27
Symy1,
Symy1,dupa cate vezi ti-am scris din partea Domnului Isus, care a citat cele 2 porunci scrise de tine din Vechiul testament, pe atunci nu era Noul testament. Deci nu sant niste Legi noi.Aceste doua Legi scrise de tine sant doua acolade..................................................................................................................Vali draga,TE RATACESTI IN SCRIPTURI...!!!!!!!Citestesi te minuneaza: Matei 22 vs37:ISUS i-a raspuns ;Sa iubesti pe Domnul,Dumnezeul tau,cu toata inima ta,cu tot sufletul tau,si cu tot cugetul tau...................38Aceasta este cea dintai,si cea mai mare PORUNCA........39.Iar a doua,asemenea ei,este:Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insusi......40.In aceste DOUA LEGI SE CUPRINDE TOATA LEGEA SI PROOROCII......Deci aceste doua LEGI NU SUNT "ACOLADE".....SUNT CUVINTELE INVATATORULUI...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POCAIESTETE SI ROAGATE pentru greselile,invataturile GRESITE!!!!!Imi pare rau dar chiar tu o crestina sa-mi spui ca ....NU A FOST CUVANTUL LUI...!!!!! ------------- Symy1, eu inteleg ca tu esti martor al lui Iehova si va cunosc punctu vostru de vedere ca,nu paziti Sambata ca zi de odihna si ca tineti toate zilele. Dar Dumnezeu a zis 6 zile sa lucrezi. Imi pare rau pentru tine ca nu ai inteles corect ce am scris.Eu am scris ca Domnul a "citat" din Vechiul Testament si nu am spus nicaieri ca nu a fost Cuvantul Lui.Si chiar tu ai scris din Biblie ca in aceste doua Legi se cuprinde "toata Legea si Prooroci".Pai daca se cuprinde "toata Legea", aceasta inseamna toate cele 10 porunci, nu 9 cum au hotarat martori lui Iehova.Aceasta inseamna ca biserica ta intra la nelegiuiti caci cine a zis sa nu ucizi a zis si porunca a patra , adica sa pazesti Sambata ca zi de odihna. In continuare iti scriu ca sa vezi ca Domnu a citat din vechiul testament: Deurtonom 6/5. Sã iubeºti pe Domnul, Dumnezeul tãu, cu toatã inima ta, cu tot sufletul tãu ºi cu toatã puterea ta. Levitic 19/18........Sã iubeºti pe aproapele tãu ca pe tine însuþi. Eu sunt Domnul. Si daca vei cauta se repeta de multe ori in Vechiul testament cele 2 versete.In acest caz care din noi 2 nu este crestin?Tu sau eu.Ce ma uimeste pe mine cel mai mult este ca tocmai nelegiuiti, jignesc pe cei Legiuiti.Asa cum Cain a ucis pe Abel.Iti doresc lumina in tot adevarul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 16:33
clik cont a scris,
Sora VALI........Si atunci ce facem cu Cap.8 ROMANI??????????????????Poti inchide ochii si merge mai departe,sau noi luam o piatra de moara in spate ????DE CE S-A JERTFIT ISUS HRISTOS???????Sa stau sub LEGI??????Domnul ISUS a lasat DOUA LEGI.....1.Sa iubesti pe Dumnezeu.....2.Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insusi!!!!!!Daca imi arati in Biblie unde scrie negru pe alb,SPUS DE DOMNUL ISUS(nu de apostoli)te voi crede.Deocamdata eu ascult de INVATATORUL SUPREM...ISUS vezi ca nu ai inteles ... --------------- Intreaba un Adventist daca am inteles ,nu un martor al lui Iehova,care abia de cativa ani au fost aprobati de Romania si care nu au o porunca. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 16:37
De la: 9am121159, la data 2010-01-15 16:33:55clik cont a scris, click_cont nu a scris ci a citat ce a scris altcineva iar acest lucru nu inseamna ca voi sunteti mai buni decat iehovistii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 00:14
clik cont a scris,
Sora VALI........Si atunci ce facem cu Cap.8 ROMANI??????????????????Poti inchide ochii si merge mai departe,sau noi luam o piatra de moara in spate ????DE CE S-A JERTFIT ISUS HRISTOS???????Sa stau sub LEGI??????Domnul ISUS a lasat DOUA LEGI.....1.Sa iubesti pe Dumnezeu.....2.Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insusi!!!!!!Daca imi arati in Biblie unde scrie negru pe alb,SPUS DE DOMNUL ISUS(nu de apostoli)te voi crede.Deocamdata eu ascult de INVATATORUL SUPREM...ISUS vezi ca nu ai inteles ... --------------- Intreaba un Adventist daca am inteles ,nu un martor al lui Iehova,care abia de cativa ani au fost aprobati de Romania si care nu au o porunca. click_cont nu a scris ci a citat ce a scris altcineva iar acest lucru nu inseamna ca voi sunteti mai buni decat iehovistii. ----------- Cel care vrea sa-mi spuna"vezi ca nu ai inteles", trebuie sa cunoasca plinatatea Cuvantului lui Dumnezeu si sa-L asculte.Asa ca martorii nu au adevarul,ei doar marturisesc Legile iubirii, dar nu iubesc, ca in aceste 2 Legi sant cuprinse toata Legea si Prooroci si ei nu au o porunca.Iar daca nu au o porunca nu li se considera niciuna, scrie i 1 Ioan.Apoi Biserica Adventista are si sfintirea , adica nu mananca animale necurate, pe cand martori nu au sfintirea. Dumnezeu spune "Fiti sfinti ca Eu sant Sfant" si mai spune "nu va atingeti de nimic necurat si va voi primi" In concluzie martori nu au plinatatea adevarului, ei doar pronunta Numele Celui Preainalt, dar nu-L iubesc ca nu-L asculta.Si nici pe semeni nu-i iubesc ca nu s'ar adresa asa. Multa lumina si pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
nepotedinerone 1 mesaj Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 12:06
s-a inteles,dar oricum sunt de acord cu tine.adica inainte de D-ZEU,a fost tot D-ZEU,ESTE FOARTE LIMPEDE.
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 12:21
nepotedinerone
s-a inteles,dar oricum sunt de acord cu tine.adica inainte de D-ZEU,a fost tot D-ZEU,ESTE FOARTE LIMPEDE. ---------------- Cei care au facut comentarii inaintea ta, s'au tot chinuit, dar cred ca nu-i interesa tema aceasta. Ma bucur ca tu ai dat un raspuns corect.Pentruca Biblia spune ca Dumnezeu este din vesnicie si este nemuritor.Domnul sa fie cu tine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 12:45
De la: 9am121159, la data 2010-01-16 12:21:31nepotedinerone Mamaie vezi ca te contrazici! cum e cu dumnezeii aia printre care se "plimba" Dumnezeu? Din citatul ala si din ce ai scris dupa nu reiese ca Dumnezu atotputernicul ar fi si dumnezeul tau ci ca sunt mai multi dumnezei si ca tu l-ai ales pe cel adevarat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
OprisVasile 570 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 15:34
De la: camioneros70, la data 2010-01-13 23:57:31Penibil nu a ajuns ...decat din cauza fecioarei marioara de sapoka ,care vrea ea sa ne invete algebra cu cartea de citire-n fata !!! nu-mi purta tu mie de grija de ce fac ce fac..... faza cu algebra era alta .....pe care nu am explicat-o pentru ca nu am cui ....toti ati dati solutii nu explicatii ...ideea de magnitudine este ABSTRACTA in timp de solutiile ( a si b ) sunt numere ....pentru a intelege pe Dumnezeu trebuie sa treci in ABSTRACT si sa intelegi ca asemeni noua el gandeste si traieste dar la o magnitudine infinit mai mare.....acolo am vrut sa ajung dar si la mai multe ....in fine .... cat despre inclinari la minirecitale ....poate te inchini si la nesimtirea mea care spune urmatoarele .... tzatze ,pola ,pitzda ,floci cu romana nu te joci ..... e destul de on topic sau trebuie sa mai bag ca sa te inclini mai mult....????????? eu stiu ca nesimtirea este moneda de schimb intre porci dar nu credeam ca o sa ajung sa postez prostii ca sa imi aduc adepti ..... |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 15:39
...Opriº...ai nevoie de adepþi???? Vrei sã înfiinþezi vreo religie??? ![]() Ah...era sã uit! Postarea lui Camioneros...nu-þi era adresatã þie!
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 15:43
De la: Opris_Vasile123, la data 2010-01-16 15:34:37vasilica,nu Trebuia sa raspunzi tu,nu era vorba despre persoana ta,esti cumva femeie,te cheama marioara si ai facut vizite de lucru pe la institutul de veselie sapoka et.comp.,io nu cred,replica e adresata preacuvioasei doamne care ne-a ametit cu supercitate din super maestrii literaturii universale,te-ai suparat degeaba ca vacaru' pe sat,RESPECT si SA FII IUBIT !!!De la: camioneros70, la data 2010-01-13 23:57:31Penibil nu a ajuns ...decat din cauza fecioarei marioara de sapoka ,care vrea ea sa ne invete algebra cu cartea de citire-n fata !!!
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 15:43
De la: Dorulet, la data 2010-01-16 15:39:49 e treaba aia cu imbinarea utilului cu placutului.....
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 15:46
De la: Opris_Vasile123, la data 2010-01-16 15:34:37De la: camioneros70, la data 2010-01-13 23:57:31Penibil nu a ajuns ...decat din cauza fecioarei marioara de sapoka ,care vrea ea sa ne invete algebra cu cartea de citire-n fata !!! Bai magarule care esti pe persoana fizica !!! Te bagi ca musca-n curu` calului !!! Si pe deasupra mai ai si orbu` gainii bai PAZVANTE !!! TU NU VEZI CU CINE DIALOGAM EU ???? TE CHEAMA FLORIN ????? Si nu-ti mai tavali balele din gura-ti spurcata pe forum .... Bai basinosule !!! Vezi-ti dracului de "cultura " ta religioasa in linistea alterego-ului tau , nu mai impresiona prin "sclipiri " de MOCOFAN !!! ... pe altii , ca nu razbesti ... Eventual provoci ... mila !!! BAI INTELIGENTULE !!!!! |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 15:49
De la: florinpreda999, la data 2010-01-16 15:43:09De la: Opris_Vasile123, la data 2010-01-16 15:34:37vasilica,nu Trebuia sa raspunzi tu,nu era vorba despre persoana ta,esti cumva femeie,te cheama marioara si ai facut vizite de lucru pe la institutul de veselie sapoka et.comp.,io nu cred,replica e adresata preacuvioasei doamne care ne-a ametit cu supercitate din super maestrii literaturii universale,te-ai suparat degeaba ca vacaru' pe sat,RESPECT si SA FII IUBIT !!!De la: camioneros70, la data 2010-01-13 23:57:31Penibil nu a ajuns ...decat din cauza fecioarei marioara de sapoka ,care vrea ea sa ne invete algebra cu cartea de citire-n fata !!! Dacã tot vrei sã fii fairplay, explicã-i frumos, cã era un comentariu care îþi era destinat! În care tu ºi Camioneros...discutaþi despre "þaþa Floarea"...
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 15:56
Dorulet , romanul pana nu e si fudul , si isi da cu arama pe fata si cu bata-n balta , parca nu e roman destul ... !!!
Pai degeaba etalezi postari de mare incarcatura istorica spirituala , poetica .... si vii pe urma cu un comentariu care-ti sterge cu buretele toata " agoniseala " !!! Eu astora de vor sa para miezu` din kitos le spun PAPACIUCARI !!!
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 15:57
De la: camioneros70, la data 2010-01-16 15:46:42bai rautate,s-a umflat tiroida-n tine de cand ai auzit ca sindbad pletosu' e pe moarte???nu te enerva ca-ti tai nasu',asa sa sti !!!De la: Opris_Vasile123, la data 2010-01-16 15:34:37De la: camioneros70, la data 2010-01-13 23:57:31Penibil nu a ajuns ...decat din cauza fecioarei marioara de sapoka ,care vrea ea sa ne invete algebra cu cartea de citire-n fata !!!
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 15:59
De la: camioneros70, la data 2010-01-16 15:56:51 Dorulet , romanul pana nu e si fudul , si isi da cu arama pe fata si cu bata-n balta , parca nu e roman destul ... !!!bine ca esti tu frumos !!!
Albert Einstein
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 15:59
De la: camioneros70, la data 2010-01-16 15:56:51 Dorulet , romanul pana nu e si fudul , si isi da cu arama pe fata si cu bata-n balta , parca nu e roman destul ... !!!
|
|
|

si ..alea..alea..De ce oi fi postat?
)
...Opriº...ai nevoie de adepþi???? Vrei sã înfiinþezi vreo religie???