back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care sunt cartile voastre preferate?

Pagini: << 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 10:51

Povestea porcului ....Ion Creanga ....vol 1

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 10:52

Dictionar ortografic ,ortoepic si de punctuatie ....

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 10:53

Mersul trenurilor ...vol 2 an 2009

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 10:53

Ghidul serviciilor si ocupatiilor -vol 1

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 10:55

Domnul Rotaru ...ce faci...ai ramas in urma ???/Hai ca te-astept.....

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 10:56

Da-te jos dupa scara .!.sa nu cazi naibii,....?!.mai patim si altceva.....

stzoica

10 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 14:31

Dl.Karpov, nu va obliga nimeni sa intrati pe acest site. Vi sa parut ca seamana cu "bascalie.ro"? Mesajele dumneavoastra ne strica buna dispozitie..
Dl.Rotaru nu cred ca are sens sa-l bagati in seama pe acest individ.

Fosta membra 9am.ro

43 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 17:38

E tanar si nelinistit

alehin

2584 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 17:50

Brava ...Karpov...ne mai dezmortesti fatza putin...
Subiectul topicului ...este cartile preferate ...topicul asta are aproape un an iar Dl Rotaru declara pentru inceput ca iubeste cartea ...in sp literatura de calatorie ...adica are niste carti preferate ...
De-atunci si pana azi posteaza titluri de carti ....intr-o frenezie ...ceva de speriat ...mie greu sa cred ca are carti preferate de ordinul sutelor ...sau miilor ...habar n-am unde a ajuns....
Nu-i bai ...f bine ca posteaza ...dar sa prezinte dom'le cu 2 randuri cumva si cartea/cartile prezentate ....

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 10 Octombrie 2009, ora 09:55

': Evangheliai pierduta - Pe urmele evangheliei dupa Iuda " , autor Herbert Krosney .

marian_bd_rotaru

1883 mesaje

Postat pe: 10 Octombrie 2009, ora 10:11

" Ghidului nesimtitului " , autor Radu Paraschivescu . Dat fiind ca o buna parte din umanoizii de astazi se incadreaza in categorie , cartea este bine a fi lecturata atat de cei in cauza pentru a - si constientiza identitatea( evident daca stiu ca o carte se citeste din susul paginii in josul ei ) , cat si de catre cei care nu intra in multimea fuzzi a nesimtitilor , pentru a sti de ce sa se fereasca . .

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 10 Octombrie 2009, ora 10:20

De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-10-10 10:11:03 " Ghidului nesimtitului " , autor Radu Paraschivescu . Dat fiind ca o buna parte din umanoizii de astazi se incadreaza in categorie , cartea este bine a fi lecturata atat de cei in cauza pentru a - si constientiza identitatea( evident daca stiu ca o carte se citeste din susul paginii in josul ei ) , cat si de catre cei care nu intra in multimea fuzzi a nesimtitilor , pentru a sti de ce sa se fereasca . .

Daca ai citit cartea ...vad ca n-ai retinut nimic ....din moment ce ,,n-ai invatat sa te feresti de nesimtiti ,,...
Cumpara si vol 2 .... si editia revazuta si adaugita ....tot pe tema asta ...ca vad ca esti masochist ,....daca tot nu-i suferi pe ,,nesimtiti,,
Grija mare ....cu lucru la inaltime ....cumpara-ti o scara buna naibii ...sa nu patesti ceva ...te mai avem si pe constiinta ...cum muncesti tu acolo in folosul natiunii ...sa-i culturalizezi ..
pe ,,nesimtiti ,, astia ...
Scuza-ma ca te-am intrerupt.....

teufelssohn

26 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 10 Octombrie 2009, ora 11:10

Anton Szandor LaVey - Biblia Satanica.

Pentru mine e mai mult decat o carte, e un mod de viata. Citind Biblia Satanica, nu citeºti doar o carte din care sã înveþi ceva, ci te descoperi pe tine; da, _pe tine_ te citeºti ºi înveþi sã te înþelegi, sã îþi înþelegi nevoile ºi sã þi le satisfaci, sã îþi dãruieºti fericire, sã nu îþi refuzi nici o plãcere, aici, acum, fiindcã dincolo nu existã. Cartea asta îþi aratã cã nu existã limite, cã nu are nici o justificare privarea omului de sine, cã scopul vieþii este sã fii fericit prin satisfacerea nevoilor tale, cã iubirea supremã este iubirea de sine ºi cã prin Satana, fiecare om poate deveni propriul sãu dumnezeu. Nu existã ideologie mai progresistã pe lumea asta.

http://img.userbarz.com/1/116.png
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 10 Octombrie 2009, ora 11:12

Care sunt cartile voastre preferate? ASII si POPII[daca sunt de trefla e super bine]

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 10 Octombrie 2009, ora 11:22

Cãrþi noi

Iovan, Craiul norilor
Constantin V. Lucien
6,50 lei
Cetatea Bucuriei
Constantin V. Lucien, Constantin Cristina-Mirabela
14,00 lei
Cele mai frumoase basme romanesti
Constantin V. Lucien
10,00 lei
Rade Raiul Luminat
Constantin V.Lucian, Ghica Marian Vasile, Marin Stefan, Constantin Cristina Mirabela
15,00 lei

Ocultism si harababura
Corneliu Buzinschi
15,00 lei
Notiuni de terminologie – despre viata cuvintelor sau cateva probleme de terminologie actuala
Aurelia Balan Mihailovici
19,00 lei
Întrebaþi-l pe Dr. A. Pescãruº despre animale
CLAIRE LLEWE
34,90 lei
Cele ce plutesc. Variaþiuni pe tema unui scenariu
Mircea Daneliuc
18,00 lei

PRACTICUM SCOLAR- BIOLOGIE VEGETALA
Aurora Mihail
14,90 lei 14,16 lei
CULORILE
Barbara Zych
9,90 lei 9,41 lei
ANTONIMELE
Barbara Zych
9,90 lei 9,41 lei
CARTE PENTRU JOC SI JOACA 1
19,90 lei 18,90 lei

CARTE PENTRU JOC SI JOACA 2
19,90 lei 18,90 lei
Nascuta in flacari
Nora Roberts
24,00 lei 22,80 lei
Secretele celebritãþilor - Dosarele oficiale ale celor bogaþi ºi faimoºi
Nick Redfern
12,00 lei 11,40 lei
Madonna - O biografie
Mary Cross
10,00 lei 9,50 lei

400 DE RETETE CULINARE PENTRU COPILUL TAU 0-3 ANI
Laurentiu Cernaianu
29,90 lei
Retete pentru petrecerile copiilor
Elisabeta Iorga
5,90 lei
Ghid De Monografii Contabile Pentru Asociatii Si Fundatii
VIRGINIA GRECEANU - COCOS
35,00 lei 24,50 lei
A DOUA CASATORIE
Penelope Field
8,00 lei

Planificarea si organizarea productiei
Florina Stan
17,00 lei 16,15 lei
Barbatul meu, iubirea mea
Julie Garwood
14,50 lei 13,78 lei
Amnezie
Judith McNaught
16,90 lei 16,05 lei
Dictionar De Sinonime
GH. BULGAR
9,00 lei 6,30 lei

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2009, ora 18:14

De la: 999florin, la data 2009-10-10 11:22:30Cãrþi noi

Iovan, Craiul norilor
Constantin V. Lucien
6,50 lei
Cetatea Bucuriei
Constantin V. Lucien, Constantin Cristina-Mirabela
14,00 lei
Cele mai frumoase basme romanesti
Constantin V. Lucien
10,00 lei
Rade Raiul Luminat
Constantin V.Lucian, Ghica Marian Vasile, Marin Stefan, Constantin Cristina Mirabela
15,00 lei

Ocultism si harababura
Corneliu Buzinschi
15,00 lei
Notiuni de terminologie – despre viata cuvintelor sau cateva probleme de terminologie actuala
Aurelia Balan Mihailovici
19,00 lei
Întrebaþi-l pe Dr. A. Pescãruº despre animale
CLAIRE LLEWE
34,90 lei
Cele ce plutesc. Variaþiuni pe tema unui scenariu
Mircea Daneliuc
18,00 lei

PRACTICUM SCOLAR- BIOLOGIE VEGETALA
Aurora Mihail
14,90 lei 14,16 lei
CULORILE
Barbara Zych
9,90 lei 9,41 lei
ANTONIMELE
Barbara Zych
9,90 lei 9,41 lei
CARTE PENTRU JOC SI JOACA 1
19,90 lei 18,90 lei

CARTE PENTRU JOC SI JOACA 2
19,90 lei 18,90 lei
Nascuta in flacari
Nora Roberts
24,00 lei 22,80 lei
Secretele celebritãþilor - Dosarele oficiale ale celor bogaþi ºi faimoºi
Nick Redfern
12,00 lei 11,40 lei
Madonna - O biografie
Mary Cross
10,00 lei 9,50 lei

400 DE RETETE CULINARE PENTRU COPILUL TAU 0-3 ANI
Laurentiu Cernaianu
29,90 lei
Retete pentru petrecerile copiilor
Elisabeta Iorga
5,90 lei
Ghid De Monografii Contabile Pentru Asociatii Si Fundatii
VIRGINIA GRECEANU - COCOS
35,00 lei 24,50 lei
A DOUA CASATORIE
Penelope Field
8,00 lei

Planificarea si organizarea productiei
Florina Stan
17,00 lei 16,15 lei
Barbatul meu, iubirea mea
Julie Garwood
14,50 lei 13,78 lei
Amnezie
Judith McNaught
16,90 lei 16,05 lei
Dictionar De Sinonime
GH. BULGAR
9,00 lei 6,30 lei

9am111871

1 mesaj
Postat pe: 11 Octombrie 2009, ora 19:39

Buna. Frumoasa tema de discutie. Si eu am descoperit placerea lecturii tot in liceu. Marturisesc ca respectiva carte care mi-a dat imboldul de a transforma lectura intr-o placere, si nu o corvoada - A fost Harry Potter. Sunt o pasionata a acestor carti, dovada ca mi-am realizat si lucrarea de licenta pe aceasta tema. Sunt bine scrise, prezinta o lume fantastica foarte complexa si, totusi, coerent gandita, iar povestea este uimitoare. Cu toate acestea, as afirma ca pe primul loc in topul personal se afla: Mandrie si prejudecata (Austen). A, si sa nu uit!Tot in sfera fantasticului - stau si cartile din seria Twilight - pe care le-am citit (nu le consider carti neaparat bine scrise, insa mi-a placut foarte mult povestea).

marian_bd_rotaru

1883 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 11:04

" Istoria Arabilor " , autor Phillip Hitti

clau_claudia89

19 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 12:34

De la: 9am_Ella, la data 2009-09-29 21:04:18
De la: clau_claudia89, la data 2009-09-21 21:27:10CELLA SERGHI- PANZA DE PAIANJEN SI CARTEA MIRONEI, MIHAIL DRUMES -ELEVUL DIMA DINTR-A SAPTEA, DAR CELLA SERGHI ESTE O SCRIITOARE CARE A AVUT UN DAR DE A SCRIE , TE UNGE PE SUFLET, SUPERB , PACAT K OPERELE EI NU S-AU INTRODUS SI IN SCOLI , POATE FACEAU LITERATURA MAI TENTANTA PT MULZTI CARORA NU LE PALCE LECTURA:))SI NORMAL CEL MAI IUBIT DINTRE PAMANTENI SI MUULTE , FOARTE MULTE ALTE OPERE ROMANESTI SI STRAINE DEASEMENEA , DAR POT SPUNE K DIN CE AM CITIT CELLA SEGHI S-A APROPIAT F MULT DE SUFLETUL MEU:).

Dacã Cella Serghi iti place aºa mult, citeºte ºi Elena Gronov Marinescu ( Recurs pentru memorie - de exemplu).
Multumesc frumos pt recomandare:)

clau_claudia89

19 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 12:40

alte carti care mi-au palcut mult :SCRISOARE DE DRAGOSTE -Mihail Drumes , editia noua cea cu scrisorile Andei , ANNA KARENINA , MA NUMESC SALMA de FADIA FAQUIR , este carte noua inspirata din traditiile libaneze.

clau_claudia89

19 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 12:45

din IORDANIA , ma scuzati!

MihaelaNistor

9 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 17:31

Ce ziceti de cartile pereche "Maitreyi" de Mircea Eliade si raspunsul eroinei principale, Maitreyi Devi "Dragostea nu moare"? Mie imi place opera lui Eliade.

Please consider the environment. http://www.deweekend.ro/
melissza

2475 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 18:35

Liviu Rebreanu ; Ciuleandra

marian_bd_rotaru

1883 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 10:59

Din vechime Athosul a fost locuit de pastorii megleno - romani . In ce masura Muntele Athos apartine exclusiv spatiului cultural grecesc ? Lucrarea " Romanii si Muntele Athos " - colectiv ( 2 volume ) .

gabi65

9 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 01:12

De la: melissza, la data 2009-10-12 18:35:38Liviu Rebreanu ; Ciuleandra

am citit aproape toate cartile mentionate de voi pe forum. din fiecare in parte avem foarte multe de invatat.
Ciuleandra este una dintre favoritele mele. Felicitari. De EFEMERIDE volumul 2, stie cineva ceva? Rodica Ojog Brasoveanu. Am citit primul volum si nu am mai gasit volumul 2

gabi65

9 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 01:13

literatura rusa. Dostoievski,

marian_bd_rotaru

1883 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 11:03

" Ragtime " , autor E.L. Doctorow , editura LEDA

Ninu

58 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 14:23

Dragul meu,nu vresau sa inoportunez,dar trebuie sa-ti atrag atentia asupra lucrarilor unui ,oarecum,contemporan de-al nostru,numit Octavian Paler.Din pacate domnia sa a trecut in nefiinta acum un an sau doi parca.Pacat,mare pacat.Ar trebui ,doar de curiozitate,sa incerci sa citesti ceva din lucrarile sale.Sunt nemaipomenite.acest om avea o stare psihica nemaipomenita.Felul in care aborda problemele(actuale sau apuse)te lasa cu gura cascata.Ne putem mandrii ca a fost un roman de calitate,avand un spirit nemaintalnit.Modul in care isi descria personajele sau ambianta te lasa cu gura cascata.Un filosof modern,un om cu o anumita stare spirituala nemaipomenita.Dumnezeu mi-a aranjat sa-l cunosc personal.Ce pot spune e ca m-a terminat din punct de vedere emotional.Totusi am zis ca fata de cartile sale era complet detasat.Nu stiu cum reusea asta ,dar o facea.Deci iti recomand cu caldura sa treci in revista cateva din lucrarile domniei sale.Eu zic ca ar trebui ca si Ministerul Invatamantului sa ia in considerare opera sa pentru a o include in manualele copiilor ede la noi.E pacat sa-i ratacim spiritul.
E mort,Dumnezeu sa-l ierte,dar opera sa va dainui in veci,pentru ca este de-o calitate desavarsita.

nonna_florea

16 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 14:29

De la: Ninu, la data 2009-10-14 14:23:03Dragul meu,nu vresau sa inoportunez,dar trebuie sa-ti atrag atentia asupra lucrarilor unui ,oarecum,contemporan de-al nostru,numit Octavian Paler.Din pacate domnia sa a trecut in nefiinta acum un an sau doi parca.Pacat,mare pacat.Ar trebui ,doar de curiozitate,sa incerci sa citesti ceva din lucrarile sale.Sunt nemaipomenite.acest om avea o stare psihica nemaipomenita.Felul in care aborda problemele(actuale sau apuse)te lasa cu gura cascata.Ne putem mandrii ca a fost un roman de calitate,avand un spirit nemaintalnit.Modul in care isi descria personajele sau ambianta te lasa cu gura cascata.Un filosof modern,un om cu o anumita stare spirituala nemaipomenita.Dumnezeu mi-a aranjat sa-l cunosc personal.Ce pot spune e ca m-a terminat din punct de vedere emotional.Totusi am zis ca fata de cartile sale era complet detasat.Nu stiu cum reusea asta ,dar o facea.Deci iti recomand cu caldura sa treci in revista cateva din lucrarile domniei sale.Eu zic ca ar trebui ca si Ministerul Invatamantului sa ia in considerare opera sa pentru a o include in manualele copiilor ede la noi.E pacat sa-i ratacim spiritul.
E mort,Dumnezeu sa-l ierte,dar opera sa va dainui in veci,pentru ca este de-o calitate desavarsita.

Buna ziua,

Va rog pe voi, iubitoriloe de frumos, de arta....dati un click pe aceasta pagina(sau un copy/paste)

www.nistea.com/jurnal.html

Nu de mult timp am citit-o...are un dar aparte de linisti si de a-ti imbogati cultura.

Florea
marian_bd_rotaru

1883 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 10:48

" Religia Dacilor " ; " Burebista si Sarmisegetusa " , autor Dan Oltean ;
" Dacia Sacra " , autor Eugen Lozovan

Pagini: << 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Care sunt cartile voastre preferate?
Mergi la: