Info
x
Ce credeti despre biserica ortodoxa romanasi preotii ei?
|
Fosta membra 9am.ro 2055 mesaje Membru din: 21/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 20:58
Calatorie placuta Karpov.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 07:28
De la: _KARPOV, la data 2010-07-01 20:54:50 beiiiii. sti sa inoti ? vezi ca te ia apa ! eu am decalat plecarea.....am sunat-o ieri pe gazda si mi-a zis ca, intr-adevar ploua in fiecare noapte, mai ales....dar tu faci cum crezi ! vacanta placuta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3053 mesaje Membru din: 12/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 07:56
Bei! Karpov, nu ne lasa orfani...esti sigur ca vrei sa mergi in intampinarea viiturii??
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 09:07
De la: _KARPOV, la data 2010-07-01 20:54:50 Singur..? ,distractie placuta oricum..
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 11:43
De la: gabigabi, la data 2010-07-02 07:28:09:De la: _KARPOV, la data 2010-07-01 20:54:50 sml-confused0067: Nici o grija Gabi , nu pateste nimic ca il ajuta Dumnezeu "doar crede in El" , trebuie doar sa se inchine seara !!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 1101 mesaje Membru din: 21/05/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 11:50
De la: _KARPOV, la data 2010-07-01 20:54:50 Bei! Vezi sa nu stai prea mult ca io n-am cu cine ma certa p'aici... Toti (ma rog... aproape toti) ceilalti sunt draguti si pasnici... nu indraznesc sa-mi ascut gherutele pe pielea lor...
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 15:57
Pentru Yorick
Uite ca sunt de acord in parte cu ce spui ,ar fi trebuit ca sama exprim astfel : "uite cat de buni si morali sunt unii dintre atei" . Mea culpa . Am generalizat desi nu am avut intentia asta ,m-am pripit . Insa daca tu nu vezi o legatura intre ateismul lui stalin si faptele reprobabile pe care le-a comis , eu vad una . Ateismul lui a fost cel care l-a impins spre persecutarea Bisericii Ruse , cred ca asta nu poti sa o mai negi . Evident nu poti nega legatura intre ateismul bolsevicilor si masacrul de la Oranki cand au fost executati 15000 de clerici fiindca nu au vrut sa se lepede de credinta lor in Hristos ! "Mai înainte de Revoluția rusă (1917), existau aproximativ 54.000 de parohii și peste 150 de episcopi. În timpul guvernării staliniste, cea mai mare parte a bisericilor au fost demolate sau au fost desacralizate, peste 50.000 de preoți au fost executați sau trimiși în lagăre de muncă, (mulți dintre ei în perioada marilor epurări din 1936-1937). Din 1919 însă, guvernul bolșevic, a trecut la o politică sistematică antireligioasă și antibisericească, care a constat în propagandă și acțiuni, având un vădit scop antireligios, diversiuni vizând crearea unor grupări dizidente în sânul Bisericii." ro.wikipedia.org/wiki/Discu%C8%9Bie:Biserica_Ortodox%C4%83_Rus%C4%83 Evident exista o legatura intre ateismul lui stal;in si crimele lui . Asa vad eu lucrurile . Lipsa unui sistem de valori morale care sa includa respectul pentru viata poate naste monstrii . stalin si hitler au fost unii din ei . Un detinut din gulag ajunsese la concluzia ( pe care o impartasesc 100%) , ca daca Dumnezeu nu exista , atunci totul este permis . Oamenilor nu le place de regula sa fie responsabili in viata . Ar vrea sa faca absolut tot ce le trece prin cap , fara ca sa raspunda in vreun fel pentru faptele lor . Aici vine discursul teologic si spune ca vomprimi exact dupacum am procedat si noi cu aproapele nostru , care este dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu ( inzestrat cu ratiune , inteligenta si suflet imaterial nemuritor ) . "Cei care fac crime din cauza religiei DECLARA ei insisi acest lucru. E o diferenta uriasa intre cele doua situatii. Teroristii care se arunca in aer , se arunca strigand "Alahu Akhbar!" (sau cum naiba se scrie). Ala care a impuscat un medic in fata unui spital unde se faceau chiuretaje a spus CU GURA LUI ca a facut-o DIN PRICINA CA DUMNEZEU L-A INDEMNAT." Nu impinge discutia inspre islamism ; daca vrei vorbim despre ortodoxie . Parerea ortodocsilor despre islamism este ca nu este de la Dumnezeu ci de la diavol . In mod cert fanatismul , crimele si discriminarea nu pot veni de la Dumnezeu . "Sper ca am reusit cat de cat sa exemplific diferenta uriasa intre valorile mele , ca ateu (dar si umanist, dar si sceptic, dar si rationalist, dar si secularist, dar si... etc) fata de valorile comuniste. Ateismul nu ma obliga defel sa ader la ideologia comunista. Crestinismul te obliga sa aderi la un text plin de aberatii, in care cauti justificari pentru genocid (daca , vezi doame!, iti cere divinitatea sa faci asta)." Textul de care vorbesti nu este catusi de putin plin de aberatii ; este insa foarte posibil ca tu sa nu fi inteles adevaratele sensuri si logica situatiilor . Raporteaza abuz de limbaj
Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
|
|
Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 16:55
De la: _Thelma, la data 2010-07-02 11:50:12De la: _KARPOV, la data 2010-07-01 20:54:50 Nici sa nu indraznesti ca muscam !!!!!
Ticu
|
|
|
|
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 3 Iulie 2010, ora 15:32
Matei 15/14. Lăsați-i: sunt niște călăuze oarbe; și când un orb călăuzește pe un alt orb, vor cădea amândoi în groapă."
Isa 9.16;Mal 2.8;Mat 23.16;Luc 6.39; Luca 6/39. Le-a spus și pilda următoare: "Oare poate un orb să călăuzească pe un alt orb? Nu vor cădea amândoi în groapă? 40. Ucenicul nu este mai presus de învățătorul lui; dar orice ucenic desăvârșit va fi ca învățătorul lui. Isaia 9/16. Cei ce povățuiesc pe poporul acesta îl duc în rătăcire, și cei ce se lasă povățuiți de ei sunt pierduți. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 10:34
De la: 9am121159, la data 2010-07-03 15:32:01Matei 15/14. Lăsați-i: sunt niște călăuze oarbe; și când un orb călăuzește pe un alt orb, vor cădea amândoi în groapă." Toate aceste pilde ca si altele , au un inteles pentru crestini !!!!! Trebuie doar sa le afli ce vor sa spuna !!!
Ticu
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 09:47
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
gerard 1100 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 01:49
De la: _Thelma, la data 2010-07-02 11:50:12De la: _KARPOV, la data 2010-07-01 20:54:50
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 01:49
De la: gabigabi, la data 2010-07-01 16:39:31incintator ,din toate pctele de vedere ,textul tau @ Yorick : felicitari ! multumesc pentru aprecieri. DAR: "au nu Crezi tu in tine ?" Raspuns: nu chiar. Cred in mine doar in masura in care recunosc ca eu sunt singurul "vinovat" de cursul pe care o ia viata mea. In schimb, nu "cred" in mine in sensul ca as avea toate raspunsurile, as sti totul, etc.. Chiar si parerile pe care le am argumentate foarte solid (din perspectiva mea) le scot in ring spre a fi combatute si (poate) anihilate. Daca rezista insa, capata un plus de soliditate. Dar intotdeauna exista o umbra de indoiala pe care o pastrez. Spre exemplu, in priviinta divinitatii sunt deschis sa imi schimb parerea. Tot ce e necesar e .. o dovada. Aceasta dovada poate imbraca diverse forme, precum: aparitia unui inger pe un camp de bataie in Irak , care sa schimbe Kalashnikov-urile si pustile M-16 in buchete de flori (sa zicem). Sau faptul ca TOATE cazurile de cancer de pe fata Pamantului se vor vindeca subit, ca urmare a rugaciunii vreunui grup de credinciosi. Sau poate ca vreun inger va scoate casele alora inundati din albia raului si le va reconstrui miraculos intr-o clipita , ca si cum n-ar fi fost nici o viitura. Sau mi-as putea imagina alte 1000 de exemple. Dar.. asa ceva nu se intampla. Decat in povesti. Si in biblie. Si in Coran. Si in alte asemenea texte mitologice. NICIODATA in realitate. NICIODATA fara echivoc. Un om care are pretentia ca e rational nu poate sa le dea crezare. Daca eu ti-as spune ca azi am survolat Bucurestiul (nu cu un avion, ci dand din maini ca din aripi) nu m-ai crede. Ma insel? Si nu m-ai crede pe buna dreptate. Mi-ai zice: "hai bre, las-o balta!". Dar iti pui oare intrebarea (legitima!) de ce nu ma crezi? La urma urmei, nu poti dovedi ca n-am facut asta. Stii foarte bine de ce nu m-ai crede. Pentru ca absolut tot ce stii despre realitate s-ar revolta. N-ai vazut si n-ai auzit in viata ta despre asa ceva. (cu exceptia spectacolelor de magie, unde stii de la bun inceput ca e o smecherie, chiar daca n-o pricepi). Singura circumstanta in care m-ai crede este daca ti-as putea aduce vreo dovada indubitabila. Incerc sa ajung la Sherlock Holmes si fraza lui. Incerc sa iti atrag atentia ca o folosesti incorect. Fraza lui are urmatoarea semnificatie: daca vezi pe David Copperfield ca zboara, mai intai elimina imposibilul (adica oamenii nu zboara) si apoi, ceea ce ramane (adica este o iluzie , pentru ca el e un iluzionist) chiar daca ti se pare improbabil (doar vezi cu ochii tai, ce naiba!) trebuie totusi sa fie adevarul. TREBUIE in mod necesar sa fie o iluzie! Cine crede in tot soiul de bazaconii precum levitatia, telechinezia, telepatia, etc.... nu face altceva decat sa pice in plasa unor iluzionisti. Sunt oamenii care se duc in piata si joaca la alba-neagra cu speranta ca vor castiga. Sunt oamenii care se pacalesc pe ei insisi. DACA vreunu' dintre astia care pretind tot soiul de "puteri" ar fi putut sa le demonstreze si in fata unora pregatiti sa analizeze (si nu doar in fata unui public credul) , in conditii controlate, ei bine .. altfel s-ar pune problema. Dar ia incearca sa iei cutia aia de lemn magicianului care taie femeia in doua! Sa vezi ca daca inlocuiesti cutia aia cu una obisnuita facuta de tine, dintr-o data magicianul nu mai are curaj sa bage fierastraul in ea. Odata ce ai eliminat imposibilul (femeia nu poate fi taiata in doua!) ceea ce ramane (e o smecherie.chiar daca nu o pricep) trebuie sa fie adevarul! In sensul asta ma folosisem de vorba lui Sherlock Holmes. Odata ce ai eliminat diverse ipoteze imposibile (precum cea cu pestele care cauzeaza o rata scazuta a criminalitatii) ceea ce ramane... trebuie sa fie adevarul. Poate ca inca nu am eliminat toate posibilitatile. Poate ca mai sunt altele de analizat. Dar acele "alte posibile ipoteze" trebuie sa dea un raspuns coerent. Raspuns care sa nu contravina OBSERVATIILOR din lumea reala. Ce au in comun Suedia, Danemarca, Norvegia, Japonia, Cehia, Finlanda, Franta, Germania, Olanda? Sunt tari cu o pondere semnificativ crescuta a ne-credinciosilor (in nici o religie!) Sunt tarile cu ratele cele mai scazute ale criminalitatii. Poate ca nu o fi vreo legatura. Dar ce au diferit? As putea sa garantez ca consumul de peste e diferit intre Cehia, Franta si Germania pe de o parte si Suedia , Norvegia si Japonia pe de alta. Daca elimini un factor si apoi altul si apoi altul, cu ce ramai? Cu ce au in comun! De unde si vorba lu' Holmes: "ceea ce ramane, oricat ar parea de improbabil, trebuie sa fie adevarul!" Asta este una din problemele abordarii tale, si anume ca nu te raportezi la realitate. Nu confrunti teoria cu observatiile. Daca ele sunt in conflict , in loc sa fie in acord, ceva e in neregula. Am sa incerc sa ajut pe cei care sunt de parere ca nu exista legatura intre ponderea crescuta a ateilor din acele tari si rata scazuta a criminalitatii acelor tari. Am sa va ajut in felul urmator: va spun ce trebuie sa cautati. Trebuie sa cautati ALTI FACTORI COMUNI care sa poata servi drept explicatie. Altfel.... ceea ce ramane, oricat ar parea de improbabil, trebuie sa fie adevarul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 01:52
De la: tutenes, la data 2010-07-02 15:57:50Pentru Yorick Voi incerca sa raspund zilele urmatoare. As fi vrut azi, insa m-a apucat ora 2 noaptea cu raspunsul pt Gabi, asa ca sunt nevoit sa mai intarzii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 11:40
pentru Yorick
"Ce au in comun Suedia, Danemarca, Norvegia, Japonia, Cehia, Finlanda, Franta, Germania, Olanda? Sunt tari cu o pondere semnificativ crescuta a ne-credinciosilor (in nici o religie!) Sunt tarile cu ratele cele mai scazute ale criminalitatii. Poate ca nu o fi vreo legatura. " Ai fi mai convingator in demersul tau daca ai da o statistica a infractionalitatii din aceste tari impartita pe clase : atei / teisti . De asemenea ar fi utila o statistica asemanatoare si din tarile preponderent teiste . Si in Romania ar fi interesant de vazut cum stam . In ceea ce priveste teistii , acestia sunt de doua feluri . Unii care isi practica religia ( un practicant al religiei ortodoxe este putin probabil sa ajunga infractor ) si unii care sunt credinciosi doar la nivel declarativ , care nu prea merg la biserica . Numai asa as putea lua ( cel putin eu ) in calcul argumentul tau . Pana atunci este decat o opinie prezenta pe forumuri si insuficient cercetata , aruncata asa doar doar va fi luata in considerare de unii mai creduli . Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 17:36
te sarut @yorick - multumesc ptr. raspuns !
- ideea era ca fiecare om Crede in ceva : in iubita sa , in parintii sai , in stiinta, in viitor, in guvern, in tara sa sau intr-o divinitate ! ....fiecare, dupa educatia sa, dupa inima ,mintea, constiinta, constienta sa, experienta sau nivelul spiritual la care este ! - mi-ar place si mie sa se-ntimple minunea cu armele transformate-n flori ,dar atita vreme cit mintea omeneasca are-n ea saminta crimei, florile vor mai astepta ! .....si, de ce ar salva Dumnezeu o astfel de lume ? merita ea sa fie salvata ? nimeni nu poate salva pe cineva de sine insusi ! ...din pct. meu de vedere de credincios care nu se incadreaza in nicio dogma, civilizatia asta a aparut ptr. a experimenta exact ce se vede ; ce traim, adica :sa dezvoltam o cunoastere pragmatica ; o societate mercantila si oarecum criminala in indiferenta ei , in care totul e gindit in termeni bancari : pierderi si profit ! oamenii ? pierderi colaterale ! ce legatura are cu Dumnezeu sau cum vrei sa-l denumesti ? totul ! totul ptr. ca facem parte dintr-un program ce ruleaza si al carui programator e EL ; ptr. ca acest program are si ceva variante pe care noi am fi putut sa le accesam prin ceea ce numim liber arbitru si prin care am fi putut sa intram in varianta B sau C .....la nivel personal ,poate-poate ca-l folosim ,dar nu atit de decisiv incit sa schimbe soarta ce ne-am pregatit-o ca civilizatie ptr. care Timpul alocat sa dovedeasca de ce in stare s-a cam terminat ! urmatoarea civilizatie va pastra in memoria inconstientului colectiv aceasta experienta si va cerceta si dezvolta altceva ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 17:47
De la: tutenes, la data 2010-07-14 11:40:40pentru Yorick Bre ! Spagoveanul ...Snagoveanul Theodosie ,Tomitanul ...sau cum ii mai spune ...nu e un ortodox practicant ...si ai vazut ce mare infractor este.... Eu inca nu sunt...dar nici ortodox...."doamne fereste"
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 17:59
De la: _KARPOV, la data 2010-07-14 17:47:40De la: tutenes, la data 2010-07-14 11:40:40pentru Yorick Tu esti catolic , in nici un caz ateu deoarece esti botezat . In ce priveste spagoveanul , judecata ta stramba nu se dezminte nici acum . Pentru tine e normal sa judeci o majoritate dupa unelecazuri singulare . Insa asta se poate transforma intr-un veritabil contraargument in mainile celor care polemizeaza cu tine . Pot lesne sa gesesc si eu un ateu infractor si sa arunc vina asupra tuturor ateilor , insa nu fac asta fiindca nu imi place sa fiu absurd . Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 18:03
De la: gabigabi, la data 2010-07-14 17:36:48te sarut @yorick - multumesc ptr. raspuns ! Gabi, scuza-ma dar ai o credinta cam nehotarata , adica te cam indoiesti de lucrarea Dumnezeiasca !! Spui ca .."din pct. meu de vedere de credincios care nu se incadreaza in nicio dogma," credinta fara docma nu merge domnita, e mai mult o frica de viata si de neprevazutul din ea ., adica intampalrile din viata noastra , bune rele , accidente , bucurii sunt doar [ spui matale ] lucruri programate de Creator .-Nuuu, atunci cand crezi in Dumnezeu sa fii sigura ca si El va fi alaturi de matale , de toti care cred in el, spui ca merita sa fie lumea salvata ?? lumea nu va fi salvata atat timp cat in lume sunt persoane care nu vor sa admita existenta lui. salvati vor fi numai cei alesi !!!Dumnezeu nu a programat nimic , El a dovedit existenta lui, a dat o data si pe fiul Sau lumii, apoi a lasat libera credinta , si fii sigura ca fiecare va fi rasplatit pentru alegerea facuta !!!!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 18:15
De la: tutenes, la data 2010-07-14 17:59:56De la: _KARPOV, la data 2010-07-14 17:47:40De la: tutenes, la data 2010-07-14 11:40:40pentru Yorick Bre ! Ateii sunt oameni normali ! Sunt asa cum s-au nascut ...nu se lasa inregimentati intr-o religie ...credinciosii cred in ceva si sustin ca sunt asa cum scrie prin cartile lor "sfinte" ...dar de fapt nu sunt asa ...preoti ca spagoveanul sunt destui ....dupa parerea mea toti ...deoarece fac niste afirmatii fara acoperire ! Eu daca spun ca exista internet pot demonstra asta desi poate unul care a trait in jungla nu ar crede , preotii in schimb fac niste afirmatii pe care nu le pot dovedi decat prin... biblie ...o carte scrisa de niste personaje mai mult sau mai putin reale , niste personaje controversate ...etc De ce niste evrei aveau acces direct la dumnezeu si crestinii actuali nu mai au ? Nu ti se pare dubios? Mai e si varianta ca dumnezeu sa fi murit , poate si isus ...poate s-a rasculat nenea si a castigat lupta ! Am in vedere asta deoarece dumnezeu a impartit puterea cu acesta si e ceva mai slab decat el deoarece din calculele mele sunt mai multi pacatosi decat credinciosi ! Cand tu ai doar 10 % din enoriasi in rai atunci e clar ca e mai puternic...pacatosi sunt si o mare parte din cei botezati ...Vreau dovezi ,nu vorbe sau maculatura....
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 19:16
De la: _KARPOV, la data 2010-07-14 18:15:18De la: tutenes, la data 2010-07-14 17:59:56De la: _KARPOV, la data 2010-07-14 17:47:40De la: tutenes, la data 2010-07-14 11:40:40pentru Yorick Or fi unii din atei normali , insa unii sunt anormali , sunt niste monstrii insetati de sange sau de distrugere (aici nici tu nu stai bine avand in vedere apetitul tau nesanatos pentru demolarea bisericilor ) .
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 19:38
De la: tutenes, la data 2010-07-14 19:16:07De la: _KARPOV, la data 2010-07-14 18:15:18De la: tutenes, la data 2010-07-14 17:59:56De la: _KARPOV, la data 2010-07-14 17:47:40De la: tutenes, la data 2010-07-14 11:40:40pentru Yorick Sa inteleg ca e de preferat sa dai 10000 de profesori afara din invatamant decat sa dai 10000 de preoti ? Preotii nu contribuie cu nimic la mersul inainte al unei societati ! Produc doar pagube si pe plan mondial au o contributie majora la aparitia unor conflicte de natura religioasa . Iar bisericile produc pierderi ...nu sunt in stare enoriasii sa si le intretina singuri ...Cu toate astea prostavanii construiesc altele ...de parca eu ca si contribuabil nu am altceva de facut peste 50 de ani decat sa mai dau bani si pentru cele construite in prezent ...Asta mi se pare o prostie ...sa nu gandesti la ce va fi ...Prostia intotdeauna costa ....
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 20:27
De la: _KARPOV, la data 2010-07-14 19:38:58De la: tutenes, la data 2010-07-14 19:16:07De la: _KARPOV, la data 2010-07-14 18:15:18De la: tutenes, la data 2010-07-14 17:59:56De la: _KARPOV, la data 2010-07-14 17:47:40De la: tutenes, la data 2010-07-14 11:40:40pentru Yorick Uite ca iar claci flagrant in strachini ... In primul rand , cei 10000 de preoti reprezinta cam toti preotii ...daca nu cumva mai mult decat sunt ! Uite ca pentru credinciosi asta ar insemna o adevarata tragedie .dar pentru catolicul Karpov , ar fi un lucru bun ca sa sufere credinciosii ortodocsi ! In privinta conflictelor religioase , baiete bati campii , aberezi , ai halucinatii ! Te provoc sa numesti cazuri concrete de conflicte religioase provocate de preotii ortodocsi in Romania ! Statul trebuie sa plateasca pentru construirea bisericilor cat si pentru salariile preotilor fiindca a confiscat abuziv , a luat cu japca averile manastiresti in timpul odiosului cuza . Totusi ,pentru informarea ta sa stii ca sunt si Biserici ortodoxe traditionale , nerecunoscute de stat ca si culte , care sa autofinanteaza , care nu primesc un leu de la stat . In ceea ce priveste marea ta grija in ceea ce priveste banii contribuabililor , este TOTAL nejustificata , fiindca tu nu ai avut decat de beneficiat de bani de la stat , fara a contribui macar cu vreun leu la banii statului . Poti sa vorbesti despre asta atunci cand vei deveni la randul tau contribuabil . Daca nu iti convine ca la biserica merg bani de la buget , initiaza o actiune de retrocedare a averilor manastiresti , pentru ca acestea sa intre in posesia a ceea de drept este al lor , pentru a avea mijloacele necesare autofinantarii .
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 23:56
E PLINA DE EXCROCI,BANDITI,CERSITORI,,JEGOSI ETC
|
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 13:17
[Numele citat = ' data _KARPOV '= '2010 - 07-14 18:15:18 ' nume ] [ _KARPOV = ' ' date = '2010 - 07-14 17:47:40 ' nume ] pentru /> quote]
: SML - confused0006 : [/ quote] Ateii sunt oameni normali ???? Fii serios , poate normal fizic , doar atat !!!! Ateii , pe langa alte lipsuri sunt si Asa ca ....!!!
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 16:38
De la: Tycu, la data 2010-07-15 13:17:24[Numele citat = ' data _KARPOV '= '2010 - 07-14 18:15:18 ' nume ] [ _KARPOV = ' ' date = '2010 - 07-14 17:47:40 ' nume ] pentru /> quote] Toti oamenii se nasc egali , unii insa cred ca prin botez sau credinta se transforma in altceva ...poate ca au dreptate , dar mai bine raman asa cum m-am nascut ! Daca ma nasteam botezat sau crestin atunci poate ca as fi crezut in ceva , asa insa eu cred ca acel cineva nu doreste asa ceva !
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
tobadornottobad 1292 mesaje Membru din: 19/06/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 16:40
De la: ana__totir, la data 2010-07-15 16:38:31De la: Tycu, la data 2010-07-15 13:17:24[Numele citat = ' data _KARPOV '= '2010 - 07-14 18:15:18 ' nume ] [ _KARPOV = ' ' date = '2010 - 07-14 17:47:40 ' nume ] pentru /> quote] madam karpoava, ai uitat sa folosesti femininul
|
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 16:45
De la: tobadornottobad, la data 2010-07-15 16:40:01De la: ana__totir, la data 2010-07-15 16:38:31De la: Tycu, la data 2010-07-15 13:17:24[Numele citat = ' data _KARPOV '= '2010 - 07-14 18:15:18 ' nume ] [ _KARPOV = ' ' date = '2010 - 07-14 17:47:40 ' nume ] pentru /> quote] Tinere mos , m-am gandit la cineva care s-ar naste asa , nu m-am gandit la mine !
|
|
tobadornottobad 1292 mesaje Membru din: 19/06/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 16:46
si eu la zborul gugustiucilor dotati cu reactoare cu carbuni
|
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 17:04
De la: tobadornottobad, la data 2010-07-15 16:46:30 Poate-ti trimit un nud ca sa te conving !
|
|
|
|

,distractie placuta oricum..
Nici sa nu indraznesti ca muscam !!!!!
Asa ca ....!!!