Info
x
Dumnezeu mama!
|
soulmirror 30 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 August 2009, ora 15:16
De la: Dorulet, la data 2009-08-17 17:38:35De la: soulmirror, la data 2009-08-17 17:28:52De la: Dorulet, la data 2009-06-14 18:41:11De la: ioana_dark, la data 2009-06-14 17:52:34lizuca..societăți matriarhale au existat... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cred ca aia care a baut esti tu si din cauza asta nu mai sti sa scrii ,, elucubatiile,, poate imi definesti ce inseamna. Poate ELUCUBRATII ai vrut sa scrii.............se pare ca nu numai logica e defectuoasa la tine..... si daca doar atata replica ai ...................mai bine stai naiba in banca ta si nu mai scrie prostii. |
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 August 2009, ora 15:25
Jan Assmann subliniază l natura intolerantă a monoteismelor; referindu-se la monoteismul exclusiv (precum creștinismul), el spune ca problema acestuia este intoleranța, intoleranță care pleacă de la natura distincției absolute între adevăr și fals, între cele două posibilități neexistând, în viziunea adepților monoteismului, grade intermediare. Această caracteristică lipsea politeismului, religie în mod natural mai tolerantă și care nu punea accentul pe ideea de "falși zei" sau "false religii".
|
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 18 August 2009, ora 15:37
De la: soulmirror, la data 2009-08-18 15:16:11De la: Dorulet, la data 2009-08-17 17:38:35De la: soulmirror, la data 2009-08-17 17:28:52De la: Dorulet, la data 2009-06-14 18:41:11De la: ioana_dark, la data 2009-06-14 17:52:34lizuca..societăți matriarhale au existat... a acceptat Dumnezeu pentru un timp incestul ? Nu taica... dumnezeu ala de care vorbesti tu..conform bibliei si scrierilor religioase ale tuturor timpurilor..a transformat rasa umana intr-un very big word incest... Daca cineva are curaj sa contrazica biblia..sa ma caute.. De fapt.. ..Stai asa ca nu-i asa..dumnezeu la creat pe Adam si Eva..dupa care a plecat in galaxia Cesbos din sistemul Pleiade de unde a teleportat niste clone cu care... copii celor doi..Cei ai Evei si ai lui Adam...sau imperecheat..Astfel a aparut rasa umana.. Chestia stiti care a fost..ca ...clonele la care eu fac referire..erau de culori diferite..asa au aparut inca doua rase..galbena si neagra..Faza e..ca nu inteleg ce culoare aveau clonele de au iesit negri si galbeni.. Aaaaaaaaaa..am uitat de albi.. ..Deci..daca Adam si Eva au fost albi..ce culori erau necesare pentru a se ajunge prin incrucisare la culorie distincte ale raselor din prezent? Mamaaa..ce doxa sunt..
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 August 2009, ora 00:18
De la: soulmirror, la data 2009-08-18 15:16:11De la: Dorulet, la data 2009-08-17 17:38:35De la: soulmirror, la data 2009-08-17 17:28:52De la: Dorulet, la data 2009-06-14 18:41:11De la: ioana_dark, la data 2009-06-14 17:52:34lizuca..societăți matriarhale au existat... Cucoană, Vechiul Testament reprezintă istoria poporului evreu...Acel D-zeu la care vă închinați cu atâta pioșenie și-a ales "poporul"... Dacă nu ești evreică, degeaba te rogi ... Noi restul nu avem nici o legătură cu vreun Adam sau vreo Evă....de-a lor! P.S. Eu nu am mai băut deloc de mai bine de 4 ani...m-am lăsat și de tutun iar de logica mea încă nu s-a îndoit nimeni!!!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 August 2009, ora 00:20
EVA N-A FOST MAMA NOASTRA, AM ALERGIE LA PROSTIE
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 00:38
Culmea e ca si eu sunt alergic la prostie Ce simptome prezinta la tine se tin scai si de mine
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 00:43
De la: Ic3, la data 2009-08-19 00:38:24 Păi cine se aseamănă s-adună! N*așa?!
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 00:44
De la: Ic3, la data 2009-08-19 00:38:24 Iti spun eu : te mananca pielea ,stranuti , ai o eruptie pe corp ...asa ca imediat ce-ai depistat un alergen de-asta (PROST) ARUNCI O FUMIGENA ..si-i dai cu ..praf de mers ...Altfel nu scapi ...pt ca astia (PROSTII) SUNT MAI PESTE TOT ...si cum incerci sa-i imprastii ...(sunt precum cainii merg in haita ) mai rau latra....
|
|
|
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 00:44
De la: Ic3, la data 2009-08-19 00:38:24 Iti spun eu : te mananca pielea ,stranuti , ai o eruptie pe corp ...asa ca imediat ce-ai depistat un alergen de-asta (PROST) ARUNCI O FUMIGENA ..si-i dai cu ..praf de mers ...Altfel nu scapi ...pt ca astia (PROSTII) SUNT MAI PESTE TOT ...si cum incerci sa-i imprastii ...(sunt precum cainii merg in haita ) mai rau latra....
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 01:11
De la: alehin, la data 2009-08-19 00:44:14De la: Ic3, la data 2009-08-19 00:38:24 Grașit! Nu merg în haită ci în turmă! Nu latră...doar behăie!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 August 2009, ora 01:15
De la: Dorulet, la data 2009-08-19 00:43:33Pai ca doara ii clona me,N'ASA???[sau poate NASU'???]De la: Ic3, la data 2009-08-19 00:38:24
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 07:58
Bine ca nu musca.. Si ca o clona de buna credinta ce sunt...ma feresc cat pot... Sunt alergic si la latrat
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 08:01
De la: Dorulet, la data 2009-08-19 01:11:05De la: alehin, la data 2009-08-19 00:44:14De la: Ic3, la data 2009-08-19 00:38:24 Corrrrrrrrrrect...
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 August 2009, ora 08:11
incapatinarea ; infatuarea; dispretul ptr. ceilalti ....toate astea sunt dovezi de inteligenta, desteptii mei dragi ?
|
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 04:10
De la: gabigabi, la data 2009-08-19 08:11:13 incapatinarea ; infatuarea; dispretul ptr. ceilalti ....toate astea sunt dovezi de inteligenta, desteptii mei dragi ? ...nu întotdeauna scumpa mea, însă umorul da, este dovadă de inteligență!!!
|
|
ionucmora 2 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 14:33
ionucmora@yahoo.com sant curios cum ai ajuns la aceasta concluzie(existenta Mamei)
|
|
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 14:41
De la: ionucmora, la data 2009-12-25 14:33:57ionucmora@yahoo.com sant curios cum ai ajuns la aceasta concluzie(existenta Mamei) ...Bei...eu sunt mamă a doi copii...pe mine nu mă întrebi cum îmi permit să exist????!!!!
|
|
Bardan 8 mesaje Membru din: 21/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 18:28
Rostim adesea: M-aicaD-oamne!
Observam ca aceste cuvinte, ca de altfel si expresia M-aicaD-oMNului, contine in miezul lor numero-lingvistic cuvantul Dacia, implicit consoanele MN pe care le regasim in cuvantul DuMNeZau. Daca, la inceput a fost Cuvantul, atunci El a iesit dintr-un OU pe care l-a clocit o G-aie! Deloc intamplator, cuvantul RELIGIA, prin anagramare se preface in GAE I LER (G-aia, a Saptea, 7=G), i ,adica ieste, Ler, adica Timpul). A saptea(G) ...planeta din sistemul Solar, adica ...Pamantul, numarat de la intrarea in sistem catre Soare, a treia(C), numarata de la Soare catre iesirea din sistemul Solar. Si, de loc inatamplator, II-SUS inseamna ... II(a merge) SUS(la G-aia), in vreme ce I-SUS ne arata ca, IL (adica Domnul), I, adica ieste, SUS. Maica ii 7/G-eta iar El ii... 7/G-etul(ultimul 7, ne apare insa taiat, adica ... sacrificat). In povestile neamului nostru romanesc, Facerea Lumii ne este prezentata prin Fartat(Mama ... fara Tata) si Nefartat(Fiul care a avut un Tata), Sarbatori si obiceiuri romanesti, I Ghinoiu, pag. 32-34.. Limba romana este limba cumpenei universale , spunea Mihai Eminescu. G. R. Bardan |
|
royan32 291 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 21:24
nu am inteles din ce limba sunt traduse/explicate cuvantele, de ex.pt iisus, in limba originala numele este yeoshua sau yeshua, ceva de genu' precum si "il" este "el", ev. eloah, pluralul din biblie - elohim- deci nicidecum un dumnezeu care a creat cerul si pamantul ci au fost vreo 7 demiurgi reprezentati prin raze solare, de ex. statuia libertatii are o coroana cu 7 raze, si alte simboluri ale celor 7 nu mai imi amintesc acum, in orice caz acest numar este foarte important se pare; din acestia (7) s-a desprins yahwe-de altfel toate numele sunt scrise in biblie.
n-am inteles ce e cu grupul de consoane "mn"?? maica domului sunt doua cuvinte separate. vrei sa spui ca au fost aduse alaturat intentionat ca sa formeze prin pronuntie m-aicad-omnului, miezul numero lingvistic dacia?? scrisa invers??? |
|
Fosta membra 9am.ro 198 mesaje Membru din: 17/06/2009 |
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 14:49
De la: Bardan, la data 2009-12-25 18:28:16Rostim adesea: M-aicaD-oamne! poate ne mai explicati despre Facerea Lumii in povestile neamului romanesc ! apreciabila cunoasterea d-voastra ! multi pe aici se proclama,,logici,, sau teo(logici)... nu stiu de ce logica noastra sau cunosterea teologica nu duc la o concluzie de bun simt . ,,Maica Domnului ,, nu poate fii o simpla femeie ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 17:02
mi-a luat ceva timp sa foiletez topicul, mai cu nervi , mai cu sughituri..... lasand la o parte polemicile religioase, care sincer ma indispun, specia umana se inmulteste datorita femeii....... inca de la aparitia mersului biped, aceasta capacitate a femeii de a da nastere a fost respectata si apreciata...... stau si ma intreb daca acea femeie, Maria, ar fi dat nastere unei fetite, ar fi avut aceeasi soarta ca si Iisus? catolicii au un respect deosebit pentru fecioara Maria (ma abtin de la comentarii religioase!), si-si adreseaza 90% din rugaciuni fecioarei...... parerea mea, din ce am vazut, e ca in functie de cum accepti Geneza, in mod inconstient, reflecti in viata de zi cu zi respectul pentru Femeia ca si Creator biologic....... cineva de pe pagina 8 spunea ca femeia nu a avut nici un rol in creatie!!!!!!!!!!!!!!!!!1 no ofence, ma'm, nu te-a purtat un barbat in pantece.... .... atunci cand si in crestinism femeia va intra in altar ca si barbatul la botez, cand va scapa de emblema de spalatoare de cratiti, masina de facut copii si magnet al violentei sub orice forma, atunci le va fi mai usor oamenilor sa accepte aceasta superioritate biologica..... daca tot afirma unii ca d-zeu a facut omul din lut poate ma lamuriti si pe mine cine l-a facut pe d-zeu..... Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 17:08
De la: ionucmora, la data 2009-12-25 14:33:57ionucmora@yahoo.com sant curios cum ai ajuns la aceasta concluzie(existenta Mamei)da' tu esti din praf de stele,nu tot din aia de mama???
Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 17:11
De la: 9am147005, la data 2010-01-31 17:02:54vrei s-o auzi pe cea mai tare reflectie misogina??? cica femeia-i un w.c. public,fiecare face ce vrea-n ea,cu ea,dupa care trage apa dupa ea,da io as intreba cine-i pune sa faca asa ceva in loc s-o respecte???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 17:16
De la: florinpreda999, la data 2010-01-31 17:11:24De la: 9am147005, la data 2010-01-31 17:02:54vrei s-o auzi pe cea mai tare reflectie misogina??? cica femeia-i un w.c. public,fiecare face ce vrea-n ea,cu ea,dupa care trage apa dupa ea,da io as intreba cine-i pune sa faca asa ceva in loc s-o respecte??? Doh..Florine, poate se gândesc la mama lor când au astfel de "reflecții"!!!
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 17:21
De la: 9am147005, la data 2010-01-31 17:02:54Un barbat ca sa reguleze are nevoie sa fie mindru si sa domine. Asta ti-am spus-o asa direct fiindca feminismul nu are ce cauta in pat., Asa in viata civila, mai merge. Dar si atunci daca o duci aceasta superioritate in toate, iti cauti barbati prin arenele de gladiatori, care au disparut. Eu nu am aceasta reprezentare a unui dumnezeu barbat, daramite a unei femei. Mergeti la razboi voi femeile, si atunci e in regula. Noi plingem acasa. Si eu stiu ca se fac copii cu ajutorul ambelor sexe, nu fac femeile copii singure. Sau sint eu demodat. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 18:21
De la: nastasemihail, la data 2010-01-31 17:21:13De la: 9am147005, la data 2010-01-31 17:02:54Un barbat ca sa reguleze are nevoie sa fie mindru si sa domine. Asta ti-am spus-o asa direct fiindca feminismul nu are ce cauta in pat., Asa in viata civila, mai merge. Dar si atunci daca o duci aceasta superioritate in toate, iti cauti barbati prin arenele de gladiatori, care au disparut. Well, bărbații nu prea mai sunt ce erau....asta-i foarte adevărat iar mai nou, femeile chiar merg la război...sunt destule și numai cele care nu vreau nu pot ajunge soldați, deci tu chiar ești în urmă cu știirile! În ce privește făcutul copiilor, dacă ești corect recunoști faptul că bărbații se sexează, se simt bine iar femeile fac copii, indiferent că se simt sau nu bine!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1572 mesaje Membru din: 20/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 18:28
De la: Ic3, la data 2009-08-18 15:37:49De la: soulmirror, la data 2009-08-18 15:16:11De la: Dorulet, la data 2009-08-17 17:38:35De la: soulmirror, la data 2009-08-17 17:28:52De la: Dorulet, la data 2009-06-14 18:41:11De la: ioana_dark, la data 2009-06-14 17:52:34lizuca..societăți matriarhale au existat... ba, l3... si evolutionistii sunt de acord cu faptul ca toate speciile de vietuitoare din lume se trag dintr-o pereche primordiala...... daca tu nu esti nici creationist ...nici evolutionist...atunci ce esti?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 19:27
si pana la urma, pe d-zeu cin' l-a facut??
|
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 19:28
De la: 9am147005, la data 2010-01-31 19:27:13 Mama natură!
|
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 19:30
De la: Dorulet, la data 2010-01-31 19:28:22De la: 9am147005, la data 2010-01-31 19:27:13 mama tot mama!
|
|
|
|

Elucubațiile pe care le-ai înșirat mai sus încearcă-le cu o persoană religioasă nu cu mine!!!
..Stai asa ca nu-i asa..
..Deci..daca Adam si Eva au fost albi..ce culori erau necesare pentru a se ajunge prin incrucisare la culorie distincte ale raselor din prezent?