back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Dumnezeu mama!

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 00:02

De la: dark_storm24, la data 2009-06-21 00:00:15Reprezint zona zoster....
adica,fugi talica de te trateaza

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 07:24

De la: olaru_l_yahoo_com, la data 2009-06-20 13:17:53Pentru ca tot sunt la moda tampitii, ma intreb cine este mai tampit, acela care a pus intrebarea sau acela care a afisato pe site.

Cei care comentam

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 00:23

De la: 9am076684, la data 2009-06-20 16:30:52Aveti perfecta dreptate.Din Biblie putem sa aflam tot ce ne intereseaza chiar si despre viata care va urma dupa moarte.

In care verset? Biblia zice ceva de reinviere si de Judecata de Apoi, dar nu prea multe despre ce se intampla cu sufletul dupa moarte. De unde si lunga dezbatere teologica daca raiul si iadul sunt in prezent pline sau goale.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 18:20

De la: 9am072406, la data 2009-06-20 17:32:42 :Ne meritam soatra, sa ajungem sa spunem asemenea prostii ... MAMA, Dumnezeu Mama - numai cineva care nu si-a pus intrebarea: cu ce scop suntem pe pamant. Chiar nu ai vazut niciodata interventia lui Dumnezeu in viata ta? Singura CARTE care i-ti da raspuns la toate intrebarile vietii este BIBLIA. Dumnezeu a existat dintotdeauna. Cand Dumnezeu a pasit in timp, spune in evanghelia dupa Ioan in capitolul 1: la inceput, (a fost un inceput), la inceput a fost Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu si Cuvantul era DUMNEZEU. Tot ce iese din Dumnezeu este putere, divinitate, maretie, o energie nebanuit de mare. Ori daca asa este Dumnezeu, ar trebui atunci cand vorbim de El sa ne fie frica sa nu spunem ceva nepotrivit. Dumnezeu este Dragoste, El ne iubeste, dar asta nu inseamna ca noi ne putem permite sa vorbim orice despre El. O sa va spun o intamplare reala: Dupa revolutie, a iesit lumea in strada si strigau EXISTA DUMNEZEU!!! I-mi aduc aminte ca se transmiteau slujbe oficiate de preoti in aier liber, se faceau evanghelizari de cultele neoprotestante SI Dumnezeu a privit spre poporul roman si a binecuvantat Romania, ne-au venit ajutoare din toate tarile, pamantul si-a dat rodul ... la maximum. I-mi povestea un prieten din Oltenia ca asa mare recolta de porumb a avut ca nu mai incapea in cotarca, in hambar si a inceput sa-l bage in foc. Dupa trei ani cu totii am uitat ... de Dumnezeu. Am fost la prietenul meu si tatal lui m-a dus in lanul de porumb si mi-a aratat, unde si unde era cate un stiulete si ala cu cateva boabe si mi-a spus foarte suparat ca o sa-l dea in judecata pe inginerul agronom ca le-a vandut samanta rea. In vremea aceea uitaseram de Dumnezeu,, se lucra duminica mai mult ca in alte zile, injuram de Dumnezeu (ca popor zic). Ne meritam soarta si acum cand vedem ca a intrat CRIZA in lume, solutia de a iesi din criza - Un respect pentru Dumnezeu, si daca vrem ceva mai mult, o viata de rugaciune si traire in voia lui Dumnezeu. Nemtii sunt binecuvantati de Dumnezeu, ei Il respecta. La ei in orice sala publica din scoala, primarie, politie, gradinita, spital vezi crucea cu Domnul Isus, in centrele satelor, comunelor. In Bayern aul scolar incepe mergandu-se la Biserica si preotul se roaga pentru toate cadrele didactice si pentru toti elevii. Sa ne ajute Dumnezeu sa intelegem si sa traim viata dupa VOIA LUI DUMNEZEU. ISUS SI-A DAT VIATA PENTRU IERTAREA PACATELOR NOASTRE. SA APRECIEM LUCRUL ACESTA ....

Frică de Dumnezeu?Eu sunt mai slabă de înger.Explicați-mi și mie de ce ar trebui să ne fie frică,dacă EL ne iubește pe toți,dacă EL și numai EL ne-a creat.Bănuiesc că ne-a creat după placul lui.Asta înseamnă că-i suntem pe plac așa cum suntem.Atunci când creezi ceva,creezi după placul tău.Eu,de exemplu dacă îmi stă în putere sî creez ceva,orice,creez după placul meu.Numai că,s-ar putea ca pe parcurs să-mi mai vină idei de îmbunătățiri și să mai schimb câte ceva sau poate chiar mai multe la obiectul creat de mine.
De ce trebuie să-l vedem pe Dumnezeu ca pe ceva fioros,dacă EL e atât de iubitor,blând,luminat,înțelept?
Nu mă împac deloc cu ideea asta.Și dacă tot e atât de puternic,să ne creeze după gusturile lui,ca niște roboței,să facem tot ce vrea inimioara LUI.Nu ar fi mai corect așa,decât să ne fie frică de el și să stăm tot timpul stresați gândindu-ne la ce e bine și ce e rău?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 18:26

De la: DanubianKnight, la data 2009-06-23 00:23:00
De la: 9am076684, la data 2009-06-20 16:30:52Aveti perfecta dreptate.Din Biblie putem sa aflam tot ce ne intereseaza chiar si despre viata care va urma dupa moarte.

In care verset? Biblia zice ceva de reinviere si de Judecata de Apoi, dar nu prea multe despre ce se intampla cu sufletul dupa moarte. De unde si lunga dezbatere teologica daca raiul si iadul sunt in prezent pline sau goale.
Se pare ca sint pline. De asta si e galagia asta pe aici, printre vii. O sa ni se mareasca durata vietii, asta e, mai asteptam...

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 18:40

inclusiv si pe ce strada vom locui in rai !...

Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 05:43

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-23 18:40:02
inclusiv si pe ce strada vom locui in rai !...
aia apare in urma unor calcule....biblice.

9am049051

7 mesaje
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 19:31

Buna seara ! Interesanta tema ! Mi-asi permite sa scriu cateva randuri dupa cum urmeaza : Am avut momente in viata si cred ca nu sunt singura cand am biruit si inafara LUI , adica a LUI DUMNEZEU n-a fost nimeni langa mine si repet , am reusit ! Dumnezeu mi-a fost si TATA si MAMA !
De la: , la data 2009-01-05 19:39:31
De la: marinescuirina, la data 2009-01-05 19:28:25Cat despre Dumnezeu mama..
Este o discutie absurda.
Sexul nu exista decat pentru reproducere (si pentru smerirea omului, care trebuie sa inteleaga ca are nevoie de celalalt, pentru invatarea iubirii etc.).
Dumnezeu este mai presus de asta!
Dumnezeu TATAL: Dumnezeu s-a revelat unei societati patriarhale si prin aceasta sintagma ilustreaza respectul, ascultarea si dragostea pe care i le datoram.

Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 20:32

ce copiii !!!! Dumnezeu nu poate sa fie si mama, este doar un mosneag cu un mare toiag !!!

Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 20:41

hmm.deci suntem salvati...dc.nu ne place ce-am aflat de viata de dupa moarte,comandam dom'le inc-o biblie...

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 21:07

Dumnezeu mama....Ahahahahahahaha.....
Fratilor...nu mai beti ...daca va face rau beutura
Mai bine trageti un nani sa va reveniti

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 17:18

De la: AMIRALUL, la data 2009-07-11 20:32:28ce copiii !!!! Dumnezeu nu poate sa fie si mama, este doar un mosneag cu un mare toiag !!!

Tu nu stii de ce sint in stare mamele....

borshradu

10 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 10:25

Problema poate fi un interesant subiect de discutii. Numai ca, dogmatic, nu avem ce discuta daca ne declaram credinciosi.
Sa presupunem ca ar fi adevarat. Asta ar face ca lumea sa fie mai buna, femeile sa se mantuiasca mai usor, ar schimba fundamental sensul vietii?? Daca accepti ca tu ca om ai fost creat dupa chipul si asemanarea LUI, atunci bineinteles ca IL poti considera pe Dumnezeu barbat ori femeie, dupa care iti este sexul. Uitam ca Dumnezeu nu este un trup material cu necesitati fiziologice si pulsiuni hormonale ca sa il percepem de un sex sau altul.

Mult pot putzini buni impreuna !!!
9am035860

3 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 14:48

De la: tell, la data 2009-01-15 23:09:12da...de ce a a creat Dumnezeu lumea!
cel mai bun raspuns il gasesti privindu-te in oglinda!
TU ESTI CEL CREAT !
si esti creat dupa chipul si asemnarea LUI!
e adevarat ca ar trebui sa ai si o oglinda a sufletului...si atunci vei stii cu certitudine.
in fapt,oglinda exista!
problema e doar daca ai lumina suficienta pt. ca reflectarea sa aiba efect in oglinda interiora!

Oare stau si ma intreb, daca maine, vom intra in contact cu vreo civilizatie extraterestra... ceo sa mai spuna biserica despre creatie... vor spune ca tot dupa chipul si asemanarea lui dumnezeu au fost creati si aia...

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 23:01

Vine limuzina să-l ia pe Papă de la aeroport. șoferul ia bagajele și le pune în portbagaj. Papa așteptă și nu se urcă....
- Sfinția Ta, vă rog să poftiți.
- Știi fiule, pe mine nu mă lasă niciodată nimeni să conduc mașina... Lasă-mă de data asta tu, te rog.
- Sfinția ta, e imposibil. Mi-aș pierde slujba.
- Te rog, și să știi că sunt extrem de generos...
Șoferul până la urmă cedează. Papa la volan. 120 Km la oră.
Șoferul:
- Sfinția Ta, vă rog, puțin mai ușor, ne prinde poliția.
Papa nimic. 160 Km la oră. În spate apare mașina poliției.
Polițistul le face semn să oprească. Papa lasă geamul în jos. Polițistul rămâne cu gura căscată... Se întoarce la mașină. Ia stația:
- Sunt 1435. Dă-mi-l pe șefu...
- Care-i treaba, bă?
- Șefu, nu știu ce să fac. Am prins pe cineva cu 160 la oră.
- Arde-l.
- Nu cred că pot, e tare.
- Cine e, primaru?
- Nuu, mai important.
- Un guvernator, senator ceva?
- Șefu, e mai tare!
- Cine?
- Cred că-i Dumenzeu că Papa-i conduce mașina.

royan32

291 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 14:15

De la: 9am035860, la data 2009-07-15 14:48:05 Oare stau si ma intreb, daca maine, vom intra in contact cu vreo civilizatie extraterestra... ceo sa mai spuna biserica despre creatie... vor spune ca tot dupa chipul si asemanarea lui dumnezeu au fost creati si aia...

pai daca il accepti pe Dumnezeu ca si creator al universului, aia nu fac parte tot din creatie?
vezi ca vaticanul a dat deja un comunicat oficial anul trecut daca nu ma insel!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 14:38

In toate epocile,adeptii religiei[misticii de orice fel] le-au insuflat oamenilor sa creada in multe,in dogme,in draci,ingerasi,balauri,isus,savaot,adonai,yahwe,elohim etc.,nereusind insa sa le spuna cum sa obtina credinta adevarata. Acesti paraziti si slugile lor nu au afirmat niciodata faptul ca adevarata credinta este o stare de spirit care poate fi indusa prin AUTOSUGESTIE. Credinta adevarata este,,comportamentul chimic'' care imbinat cu puterea AUTOSUGESTIEI sta la baza oricarui,,miracol'' sau,,mister'' care nu poate fi analizat de legile STIINTEI.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

49 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 00:10

Dumnezeu Mama e ultimul mister care trebuia dezvaluit inainte de Apocalipsa.Si-l dezvalui acum?Vine Apocalipsa?Toate misterele sunt dezlegate ,urmeaza acesta???Scuze, sunt f. f. f. derutata, nu inteleg nimic ,te rog vino cu completari!!!!! Multumesc!

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 14:16

De la: royan32, la data 2009-07-16 14:15:36
De la: 9am035860, la data 2009-07-15 14:48:05 Oare stau si ma intreb, daca maine, vom intra in contact cu vreo civilizatie extraterestra... ceo sa mai spuna biserica despre creatie... vor spune ca tot dupa chipul si asemanarea lui dumnezeu au fost creati si aia...

pai daca il accepti pe Dumnezeu ca si creator al universului, aia nu fac parte tot din creatie?

Acum cativa ani de fapt, pe vremea lui Ioan Paul II. Si, da, comunicatul zicea ceva de genul ca in eventualitatea intalnirii unei civilizatii extraterestre, alienii ar trebui considerati fratii nostri intru suflet.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 14:21

De la: DanubianKnight, la data 2009-07-18 14:16:48
De la: royan32, la data 2009-07-16 14:15:36

Acum cativa ani de fapt, pe vremea lui Ioan Paul II. Si, da, comunicatul zicea ceva de genul ca in eventualitatea intalnirii unei civilizatii extraterestre, alienii ar trebui considerati fratii nostri intru suflet.

Aici biserica cam greseste. Poate frati intru spirit. Sufletul e tributar Terrei. Spiritul este al universului. Aceste fiinte nu ne sint frati de suflet. Asta in cazul in care nu sint de pe pamint. Dau o senzatie stranie celor care i-au vazut. Tocmai parca nu ar avea o compatibilitate cu noi. Dar la gindire, da.

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 14:31

La Vatican se primeste o scrisoare din Ierusalim, de la un anume Mordechai, care solicita o audienta la Papa, fara sa precizeze foarte clar motivele. Cancelaria papala ignora scrisoarea. O saptamana mai tarziu o alta scricoare, pe care cancelaria din nou o ignora. In fine, istoria se repeta, pana cand Monseniorul X, seful cancelariei papale, se hotaraste sa-l informeze pe Papa.
- Sanctitatea Voastra, de trei ani primim in fiecare saptaman o scrisoare de la un anume Mordechai, cetatean din Ierusalim, care solicita o audienta la dumneavoastra.
- Hmmm... cata perseverenta... bine, chemati-l!
O saptamana mai tarziu, Mordechai, un evreu intre doua varste, este condus in fata Papei.
- Sanctitatea Voastra, ma bucur sa va intalnesc in sfarsit!
- Si eu ma bucur, domnule. Carui fapt ii datorez vizita dumneavoastra?
- Sanctitate, stiti eu sunt nascut in Ierusalim.
- Un loc intr-adevar binecuvantat, desi atat de chinuit.
- Si am un restaurant.
- Foarte frumos, este bine sa dai mancare oamenilor si sa fii mereu in contact cu ei.
- Pe care l-am mostenit de la tatal meu Moshe, si el nascut in Ierusalim.
- Este bine sa continui munca parintilor tai.
- Tatal meu a mostenit restaurantul de la tatal sau David, si el nascut in Ierusalim.
- Ah, traditia de familie este intotdeauna binecuvantata de Domnul.
- Bunicul meu David a mostenit restaurantul de la strabunicul meu Ytzhak, si el nascut in Ierusalim.
- Cu cat este mai veche traditia, cu atat e mai pretuita pe lumea cealalta.
- Strabunicul meu Ytzhak...
- Fiul meu, inteleg ca si el a mostenit restaurantul de la tatal sau si tot asa, dar totusi unde vrei sa ajungi?...
- Pai, Sanctitatea Voastra, familia mea traieste in Ierusalim de peste 2000 de ani si intotdeauna au avut un restaurant si... stiti Cina cea de Taina... a ramas neplatita!

9am101757

31 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 15:11

www.shout.ro/user.html?u=shift intrati cel mai jmecher joc........... strategie ADEVARATA!!!!!!!!!! daca te ajuta capu poti castiga si bani adevarati!!!!!!!!!!

soulmirror

30 mesaje

Postat pe: 17 August 2009, ora 17:28

De la: Dorulet, la data 2009-06-14 18:41:11
De la: ioana_dark, la data 2009-06-14 17:52:34lizuca..societăți matriarhale au existat...
și evident că au existat după ce a apărut femeia...doar că....asta ce demonstrează?

Ioana, nu ai de unde să știi 100% sigur că a fost bărbatul sau femeia
Dar logic, primul om (mă refer la homo sapiens), ar trebui să fie femeia și nu bărbatul, având în vedere că este singura care poate naște, respectiv perpetua specia.

--------------------------------------------------------------------

pai daca o luam dupa logica ta, si primul om a fost femeie, cu cine a facut sex ca sa se perpetueze specia ?
fiind in calduri, ori sa milostivit Dumnezeu de ea si a facut barbatul, ori a facut sex cu prima maimuta mai simpatica din zona, sau mai exista si a treia varianta, a pogorat duhul sfant, si a nascut femeia un baiat, si mai departe cum s-au perpetuat oare????? a acceptat Dumnezeu pentru un timp incestul ?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 17 August 2009, ora 17:38

De la: soulmirror, la data 2009-08-17 17:28:52
De la: Dorulet, la data 2009-06-14 18:41:11
De la: ioana_dark, la data 2009-06-14 17:52:34lizuca..societăți matriarhale au existat...
și evident că au existat după ce a apărut femeia...doar că....asta ce demonstrează?

Ioana, nu ai de unde să știi 100% sigur că a fost bărbatul sau femeia
Dar logic, primul om (mă refer la homo sapiens), ar trebui să fie femeia și nu bărbatul, având în vedere că este singura care poate naște, respectiv perpetua specia.

--------------------------------------------------------------------

pai daca o luam dupa logica ta, si primul om a fost femeie, cu cine a facut sex ca sa se perpetueze specia ?
fiind in calduri, ori sa milostivit Dumnezeu de ea si a facut barbatul, ori a facut sex cu prima maimuta mai simpatica din zona, sau mai exista si a treia varianta, a pogorat duhul sfant, si a nascut femeia un baiat, si mai departe cum s-au perpetuat oare????? a acceptat Dumnezeu pentru un timp incestul ?

Nu mai bea dragă așa de mult că băutura dăunează grav sănătății mintale!!! Elucubațiile pe care le-ai înșirat mai sus încearcă-le cu o persoană religioasă nu cu mine!!!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 17 August 2009, ora 20:26

Pai cum Dumnezeu -mama ,, nu spun rugaciunile ortodoxe asa : ,, tatal nostru care esti in ceruri .....,,?...Si de-aici se vede ca toti cei care au scris Biblia ,VECHIUL,Noul testament au fost barbati in varsta impotenti si mai ales misogini ....ca in in lumea asta a noastra viata este perpetuata de sexul feminin tu ...cel care ai scris povestile biblice ....ce-ai avut in cap ? ca omenirea asta sa n-aiba si ea o mama ca lumea ,sa fie doar o purtattoare (pacatoasa nevrednica )si nici un tata natural (si el se spala pe maini ,nu-si asuma paternitatea 100% ca nu cumva sa iasa ceva naspa si sa se faca de ras ) ci suntem facuti cu ce i-a venit la indemana ....Trista soarta .....

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 17 August 2009, ora 23:06

De la: alehin, la data 2009-08-17 20:26:02Pai cum Dumnezeu -mama ,, nu spun rugaciunile ortodoxe asa : ,, tatal nostru care esti in ceruri .....,,?...Si de-aici se vede ca toti cei care au scris Biblia ,VECHIUL,Noul testament au fost barbati in varsta impotenti si mai ales misogini ....ca in in lumea asta a noastra viata este perpetuata de sexul feminin tu ...cel care ai scris povestile biblice ....ce-ai avut in cap ? ca omenirea asta sa n-aiba si ea o mama ca lumea ,sa fie doar o purtattoare (pacatoasa nevrednica )si nici un tata natural (si el se spala pe maini ,nu-si asuma paternitatea 100% ca nu cumva sa iasa ceva naspa si sa se faca de ras ) ci suntem facuti cu ce i-a venit la indemana ....Trista soarta .....

Ptiu, ptiu n-ai fi de deochi!!! ....Spune drept...ești o feministă convinsă...n*așa?!

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 00:20

De la: Dorulet, la data 2009-08-17 23:06:28
De la: alehin, la data 2009-08-17 20:26:02Pai cum Dumnezeu -mama ,, nu spun rugaciunile ortodoxe asa : ,, tatal nostru care esti in ceruri .....,,?...Si de-aici se vede ca toti cei care au scris Biblia ,VECHIUL,Noul testament au fost barbati in varsta impotenti si mai ales misogini ....ca in in lumea asta a noastra viata este perpetuata de sexul feminin tu ...cel care ai scris povestile biblice ....ce-ai avut in cap ? ca omenirea asta sa n-aiba si ea o mama ca lumea ,sa fie doar o purtattoare (pacatoasa nevrednica )si nici un tata natural (si el se spala pe maini ,nu-si asuma paternitatea 100% ca nu cumva sa iasa ceva naspa si sa se faca de ras ) ci suntem facuti cu ce i-a venit la indemana ....Trista soarta .....

Ptiu, ptiu n-ai fi de deochi!!! ....Spune drept...ești o feministă convinsă...n*așa?!

De la Alehin:
N-as zice ...dar daca tie ti se pare .... Pana la urma toate obsevatiile mele nu sunt adevarate .?.sunt trase de par ..sau ce ..?.de ce sa iei lucruruile asa cum le-au gandit altii ...eu n-am nicio teama sa gandesc asa ..pt ca sunt sincera si ..daca D-zeu este omniscient ...eu nu pot sa spun altceva decat gandesc ....Eu cred ca daca oamenii inteligenti au simtul umorului ,,,,dar D-zeu ..la potentialul lui ...cred ..ca nu se mai opreste din ras ..!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 00:50

De la: alehin, la data 2009-08-18 00:20:19
De la: Dorulet, la data 2009-08-17 23:06:28

De la Alehin:
N-as zice ...dar daca tie ti se pare .... Pana la urma toate obsevatiile mele nu sunt adevarate .?.sunt trase de par ..sau ce ..?.de ce sa iei lucruruile asa cum le-au gandit altii ...eu n-am nicio teama sa gandesc asa ..pt ca sunt sincera si ..daca D-zeu este omniscient ...eu nu pot sa spun altceva decat gandesc ....Eu cred ca daca oamenii inteligenti au simtul umorului ,,,,dar D-zeu ..la potentialul lui ...cred ..ca nu se mai opreste din ras ..!

Cu foarte multe din observațiile tale sunt de acord!!! În plus chiar îmi place umorul....D-zeu este cu treaba lui...și noi cu viața noastră

21goot

103 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 10:34

buna 049051

putini te-au inteles ce doreai sa spui tu cu dumnezeu in momente de ajutor sufleteste si spiritual ( dumnezeu mama si tata ) .Da tu probabil esti singura nu ai familie si pentru a depasi situatile ,sau problema ta de zi cu zi tu te consolai in suflet si vb cu dumnezeu cum ar trebui sa faci ? sau ma rog ce cereai sau cum vb etc .

acest dumnezeu al omenirii poate sa te protejeze de toate si este suficient sa ceri , sa spui multumesc doamne pentru tot cemi da-i iubeste ca sa fi iubit ,crede in dumnezeu ca sa fi binecuvantat

cel mai mare om este el dumnezeu doar el are puteri i doar el poate creea ce a creeat ,doamne ajuta

cristal
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 13:54

Dragi credincioși,

Nu vă lăsați dezarmați de realitatea înconjurătoare, logică, descoperiri științifice sau argumentele diavolești ale ateilor. Orice pare a fi împotriva credinței noastre este de fapt doar o încercare prin care Cel De Sus ne testează tăria credinței.
Pentru a ieși din orice discuție cu capul sus, și mândri de credința voastră care va fi răsplătită în Ceruri, vă punem la îndemână următorul scurt ghid de conversație. Indiferent ce spune ateul, una din replicile de mai jos se va potrivi perfect, și îl va trimite acolo unde este locul, în IAD. Așa să ne-ajute Dumnezeu.

1. Asta este doar interpretarea ta puerilă asupra Bibliei!
2. Dumnezeu vrea să pară în acest fel.
3. Chiar și Einstein credea în Dumnezeu.
4. Blasfemie!
5. Nepătrunse sunt căile Domnului.
6. Spui astea îndemnat de Necuratul.
7. Noi suntem doar o fărâmă din lumina unui vis al eternității trăit întru duhul sfânt.
8. Au mai fost și alții ca tine, și în cele din urmă l-au întâlnit pe Dumnezeu.
9. Doamne iartă-l că nu știe ce spune.
10. Nu ai cum să înțelegi, pentru că tu nu ai văzut încă Lumina.
11. Dovada trebuie să o cauți în tine însuți.
12. Dumnezeu există, Biblia e dovada.
13. Biblia este adevărată, deoarece este cuvântul lui Dumnezeu.
14. Tu nu pricepi TAINA.
15. Te bate pe tine Dumnezeu!

Ă�n funcție de ce susține ateul, se pot face diverse combinații ale celor de sus. Nu vă lăsați copleșiți de concretul întrebărilor sau argumentelor aduse de ceilalți, rețineți că cel puțin o frază de mai sus va nimici spurcatul preopinent!

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Dumnezeu Mama!
Mergi la: