Info
x
Ce este la moda;credinta sau ateismul???
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 19:29
De la: 9am076753, la data 2009-11-19 14:33:16Nu ati avut nici un necaz? va-ti rugat in anumite situatii Domnului?V-a ajutat ruga? sant intrebari care va solutioneaza raspunsul.Deci credinta ajuta. Sper ca intelegi engleza: www.youtube.com/watch?v=BH0rFZIqo8A&feature=player_embedded |
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 18:03
Primeaza CREDINTA in DUMNEZEU asa ca trebuie sa ne rugam sa reusim ce ne dorim.
GINA
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 04:07
De la: 9am076753, la data 2009-11-20 18:03:31Primeaza CREDINTA in DUMNEZEU asa ca trebuie sa ne rugam sa reusim ce ne dorim. hmmm...... de ce? ai vreun argument sau arunci propozitii din plictiseala? |
|
april_ro 136 mesaje Membru din: 9/08/2009 |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 15:34
Credinta!
Cu siguranta CREDINTA, dar nu "Crede si nu cerceta". DEX CREDÍNȚÃ, credințe, s.f. 1. Faptul de a crede în adevãrul unui lucru; convingere, siguranțã, certitudine. ♢ Profesiune de credințã = declarație publicã pe care o face cineva asupra principiilor sau convingerilor sale. 2. (Înv.) Încredere (pe care o inspirã cineva). ♢ Loc. adv. În credințã = într-adevãr. ♢ Expr. A-și mânca credința = a se comporta astfel încât nu mai inspirã încredere. (Înv.) A bea (sau a lua, a sorbi) credințã (sau credința) = a gusta din mâncãrurile servite domnitorului pentru a-l încredința cã nu sunt otrãvite. 3. Fidelitate, devotament, statornicie fațã de cineva sau de ceva. ♦ (Reg.) Logodnã. 4. Speranțã, nãdejde. 5. Convingere despre existența lui Dumnezeu; mãrturisire a acestei convingeri prin respectarea prescripțiilor bisericești; religie, cult. – Lat. *credentia. |
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 17:39
De la: The_Mole, la data 2009-11-21 04:07:16De la: 9am076753, la data 2009-11-20 18:03:31Primeaza CREDINTA in DUMNEZEU asa ca trebuie sa ne rugam sa reusim ce ne dorim. Credinta nu trebuie argumentata si justificata . O ai sau nu o ai !
Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
|
|
kond 11 mesaje Membru din: 2/09/2009 |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 19:46
Aicia nu artrebui sa fie vorba de moda.Fiecare ar trebui sa fie asa cum crede el ca este mai bine,cum simte fiecare in sufletul lui.Acuma la multi ii la moda sa fie crestini pentru ca se aproprie sarbatorile de iarna,si cica e da bine sa fii credincios si sa mergi la biserica.Si am mai observat ca dupa o anumita varsta cam dupa 50 de ani,ii la moda sau bine sa fii crestin,ca vine bau-bau si sa ai sufletul curat sa te primeasca doamne=doamne pe langa el.Cred ca cel mai mult ar trebui sa credem cel mai mult in noi insine si in propriile noastre forte.Nu cand avem o problema repede sazicem doamna-doamne ajutane sau repede sa dam fuga la popi.
|
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 07:18
De la: tutenes, la data 2009-11-21 17:39:01De la: The_Mole, la data 2009-11-21 04:07:16De la: 9am076753, la data 2009-11-20 18:03:31Primeaza CREDINTA in DUMNEZEU asa ca trebuie sa ne rugam sa reusim ce ne dorim. Hmm .... Iata o propozitie cel putin surprinzatoare. Cum adica nu trebuie justificata? Tu te referi la credinta crestina , insa daca aplici principiul asta , nici credinta in Monstrul Zburator din Spagheti nu trebuie justificata. O ai sau nu o ai. E precum credinta ca daca dai jaratec cailor in iesle , vei gasi calul care sa te duca peste mari si tari intr-o zi. Daca consideri ca nimic nu trebuie justificat , povestea lui Isus este egala cu povestea lui Praslea cel voinic. |
|
l_ioana_88 4 mesaje Membru din: 22/11/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 12:50
va spun eu ce ii la moda dak nu stiti si ocoliti raspunsul:ATEISMUL!!!!!!sa nu aveti nici o indoiala referitor la treaba asta.Fiecare dintre noi avem alte ocupatii nu sa ne gandim ce sa facem k sa ajungem intro buna zi acolo unde este Dumnezeu.Ne gandim cum sa ne strangem averii,(bani);sa traim bine,sa chefuim ,sa ne imbatam" k doar o viata avem"
Va spun eu ganditi-va k in curand va veni Domnul pe pamant si atunci nu o sa ne ajute la nimic toate astea ci o sa ne incurce,asa k eu va dau un sfat "STRANGETI-VA AVERI IN CER,CACI UNDE VA VOR FI AVERILE ACOLO VA VA FI SI SUFLETUL" (Matei cap.6 ;versetele:19-34)Citi-ti si o sa va convingeti k am dreptate
|
|
|
|
|
l_ioana_88 4 mesaje Membru din: 22/11/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 12:54
De la: kond, la data 2009-11-21 19:46:07Aicia nu artrebui sa fie vorba de moda.Fiecare ar trebui sa fie asa cum crede el ca este mai bine,cum simte fiecare in sufletul lui.Acuma la multi ii la moda sa fie crestini pentru ca se aproprie sarbatorile de iarna,si cica e da bine sa fii credincios si sa mergi la biserica.Si am mai observat ca dupa o anumita varsta cam dupa 50 de ani,ii la moda sau bine sa fii crestin,ca vine bau-bau si sa ai sufletul curat sa te primeasca doamne=doamne pe langa el.Cred ca cel mai mult ar trebui sa credem cel mai mult in noi insine si in propriile noastre forte.Nu cand avem o problema repede sazicem doamna-doamne ajutane sau repede sa dam fuga la popi. |
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 16:31
De la: The_Mole, la data 2009-11-22 07:18:17De la: tutenes, la data 2009-11-21 17:39:01De la: The_Mole, la data 2009-11-21 04:07:16De la: 9am076753, la data 2009-11-20 18:03:31Primeaza CREDINTA in DUMNEZEU asa ca trebuie sa ne rugam sa reusim ce ne dorim. Eu ma refeream la credinta in Dumnezeu nu la tot felul de povesti de adormit copii .
|
|
Nr4 134 mesaje Membru din: 4/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 23:04
De la: l_ioana_88, la data 2009-11-22 12:50:56va spun eu ce ii la moda dak nu stiti si ocoliti raspunsul:ATEISMUL!!!!!!sa nu aveti nici o indoiala referitor la treaba asta.Fiecare dintre noi avem alte ocupatii nu sa ne gandim ce sa facem k sa ajungem intro buna zi acolo unde este Dumnezeu.Ne gandim cum sa ne strangem averii,(bani);sa traim bine,sa chefuim ,sa ne imbatam" k doar o viata avem" asa ca fratilor crestini, donati-ne noua ,ca suntem mai nevoiasi tot ce aveti ca voi strangeti in cer... ooops.. NU AM CUNOSCUT INCA POPA SARAC.. cum ramane cu chestia asta |
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 23:55
De la: tutenes, la data 2009-11-22 16:31:00De la: The_Mole, la data 2009-11-22 07:18:17De la: tutenes, la data 2009-11-21 17:39:01De la: The_Mole, la data 2009-11-21 04:07:16De la: 9am076753, la data 2009-11-20 18:03:31Primeaza CREDINTA in DUMNEZEU asa ca trebuie sa ne rugam sa reusim ce ne dorim. Stiu foarte bine la ce te refereai. Si am incercat sa iti atrag atentia ca dovezile in favoarea povestii crestine sunt sublime , dar lipsesc cu desavarsire.... Motiv pentru care biblia este egala cu orice alta poveste de adormit copiii , din punct de vedere al continutului de adevar. Insa , macar unele povesti sunt scrise mai bine. Au coerenta cel putin. |
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 13:03
video.google.com/videoplay?docid=2717678283852040582#
pentru cine vrea sa stie mai multe destre nasterea miturilor crestine si 'importurile" din alte religii |
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 13:05
video.google.com/videoplay?docid=-4886561726169901515#
scuze, asta e prima parte.. cea de mai sus e a doua unele din cele mai bune documentare existente |
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 14:04
De la: Nr4, la data 2009-11-22 23:04:21De la: l_ioana_88, la data 2009-11-22 12:50:56va spun eu ce ii la moda dak nu stiti si ocoliti raspunsul:ATEISMUL!!!!!!sa nu aveti nici o indoiala referitor la treaba asta.Fiecare dintre noi avem alte ocupatii nu sa ne gandim ce sa facem k sa ajungem intro buna zi acolo unde este Dumnezeu.Ne gandim cum sa ne strangem averii,(bani);sa traim bine,sa chefuim ,sa ne imbatam" k doar o viata avem" Prefer sa donez celui care nu are ce sa manance . Vezi ca sunt multi popi saraci dar poate nu i-ai vazut tu ; multi sunt prin manastiri ...
|
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 14:06
De la: The_Mole, la data 2009-11-22 23:55:10De la: tutenes, la data 2009-11-22 16:31:00De la: The_Mole, la data 2009-11-22 07:18:17De la: tutenes, la data 2009-11-21 17:39:01De la: The_Mole, la data 2009-11-21 04:07:16De la: 9am076753, la data 2009-11-20 18:03:31Primeaza CREDINTA in DUMNEZEU asa ca trebuie sa ne rugam sa reusim ce ne dorim. Sunt si multe dovezi; insa sunt si multi oameni carora chiar daca le arati dovezile refuza sa creada ceea ce vad cu ochii lor .
|
|
dkk0 83 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 14:23
Arata-mi o singura dovada si acum ma convertesc la crestinism.
Problema e ca nu ai nici o dovada. Sunt aprox. 5000 de religii in lume, una mai incompatibila cu cealalta, care afirma sus si tare ca detine adevarul absolut. Sa admitem prin absurd ca una e adevarata celelalte 4999 sunt false. Deci, ateismul este starea in care ar trebui sa ne aflam cu totii. Deoarece nu exista dovezi empirice ca exista un dumnezeu nu ar trebui sa il inventam. |
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 17:09
De la: dkk0, la data 2009-11-23 14:23:16Arata-mi o singura dovada si acum ma convertesc la crestinism. O dovada e descoperirea in Marea Rosie a ramasitelor armatei egiptene .
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 18:22
De la: tutenes, la data 2009-11-23 17:09:20CARE ARMATA A FOST DESCOPERITA IN MAREA ROSIE,CA IO NU STIU SA FI MURIT CINEVA ACOLO,DECAT POATE VREO DOI-TREI TERORISTI CARE EXERSAU TRASU' CU TUNU'De la: dkk0, la data 2009-11-23 14:23:16Arata-mi o singura dovada si acum ma convertesc la crestinism.
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 18:24
apropo de ramasitele descoperite,nu cumva erau moastele sfintei varvara sau a lu' sfantu sisoe care predicau pe malu' marii cand o vinit potopu' ???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 18:25
printre ramasite erau cumva si puluri de table,ca tare le mai frecau pe zaruri faraonii cu ai lor???
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 00:35
De la: tutenes, la data 2009-11-23 14:04:47De la: Nr4, la data 2009-11-22 23:04:21De la: l_ioana_88, la data 2009-11-22 12:50:56va spun eu ce ii la moda dak nu stiti si ocoliti raspunsul:ATEISMUL!!!!!!sa nu aveti nici o indoiala referitor la treaba asta.Fiecare dintre noi avem alte ocupatii nu sa ne gandim ce sa facem k sa ajungem intro buna zi acolo unde este Dumnezeu.Ne gandim cum sa ne strangem averii,(bani);sa traim bine,sa chefuim ,sa ne imbatam" k doar o viata avem" la mine la dictionar ii numeste paia de la manastire calugari.. si evident ca acolo prostimea e cam saraca dar sefisorii ? staretul e sarac si el nu? si cate apar in ziare ca se intampla prin manastiri.. |
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 10:55
De la: Nr4, la data 2009-11-24 00:35:14De la: tutenes, la data 2009-11-23 14:04:47De la: Nr4, la data 2009-11-22 23:04:21De la: l_ioana_88, la data 2009-11-22 12:50:56va spun eu ce ii la moda dak nu stiti si ocoliti raspunsul:ATEISMUL!!!!!!sa nu aveti nici o indoiala referitor la treaba asta.Fiecare dintre noi avem alte ocupatii nu sa ne gandim ce sa facem k sa ajungem intro buna zi acolo unde este Dumnezeu.Ne gandim cum sa ne strangem averii,(bani);sa traim bine,sa chefuim ,sa ne imbatam" k doar o viata avem" definitie din DEX : PÓP//Ã ~i m. 1) (mai ales în biserica ortodoxã) Slujitor al cultului; preot. Poate nu erai informat dar sunt preoti si in manastiri . Ziarele prezinta in general lucrurile negative din biserica . Si de multe ori mai si deformeaza realitatea .
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 16:14
LA MODA ESTE NESIMTIREA ,NECUNOASTEREA,NE INVATAREA,DE ACEEA SE VAND DIPLOME DE ABSOLVIREA UNEI ACULTATI LA COLTURI DE STRADA SI NE MAI MIRAM CA NU MAI AVEM PROFESIONISTI IN MESERII,NU TREBUE SA MAI FII PROFESIONIST IN CEEA CE FACI TREBUE SA AI DIPLOMA!!
|
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 20:14
De la: tutenes, la data 2009-11-24 10:55:12De la: Nr4, la data 2009-11-24 00:35:14De la: tutenes, la data 2009-11-23 14:04:47De la: Nr4, la data 2009-11-22 23:04:21De la: l_ioana_88, la data 2009-11-22 12:50:56va spun eu ce ii la moda dak nu stiti si ocoliti raspunsul:ATEISMUL!!!!!!sa nu aveti nici o indoiala referitor la treaba asta.Fiecare dintre noi avem alte ocupatii nu sa ne gandim ce sa facem k sa ajungem intro buna zi acolo unde este Dumnezeu.Ne gandim cum sa ne strangem averii,(bani);sa traim bine,sa chefuim ,sa ne imbatam" k doar o viata avem" sunt chiar mai bine informat decat crezi, am prieteni in manastiri, mai aud si de bune si de rele, stiu care este rolul unui preot pentru slujbele din manastiri, diferenta intre preoti si calugari un pic cam mare,, si dpdv al sistemului religios ( alte roluri,alte functii, alta posibilitate de a ajunge intr-un domeniu sau altul) si din punct de vedere moral |
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 14:05
De la: 9am076753, la data 2009-11-20 18:03:31Primeaza CREDINTA in DUMNEZEU asa ca trebuie sa ne rugam sa reusim ce ne dorim.MARE ATENTIE CE NE DORIM |
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 19:49
CREDINTA, dar ma rog degeaba .
GINA
|
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 15:44
De la: 9am076753, la data 2009-11-25 19:49:32CREDINTA, dar ma rog degeaba .dumnezeu este in noi,in sufletele noastre,in inima noastra,cand ne dorim ceva trebue sa credem in ceea ce ne dorim si rabdare si totul se va indeplini.SA AI INCREDERE IN TINE INSUTI SI VEI REUSI |
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 15:48
De la: 9am045616, la data 2009-11-26 15:44:36asa este.totusi fara un strop de inspiratie divina,nimic nu este realizabilDe la: 9am076753, la data 2009-11-25 19:49:32CREDINTA, dar ma rog degeaba .dumnezeu este in noi,in sufletele noastre,in inima noastra,cand ne dorim ceva trebue sa credem in ceea ce ne dorim si rabdare si totul se va indeplini.SA AI INCREDERE IN TINE INSUTI SI VEI REUSI
Albert Einstein
|
|
dinusergiu 18 mesaje Membru din: 27/11/2009 |
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 14:37
Cred ca la moda e adevarul care nu mai poate fi contestat..............unde e dumnezeul vehiculat cu atata ardoare de biserici?Trebuie sa uitam o doctrina in numele careia s-a varsat atat se mult sange de-a lungul istoriei.........cu acceptul unui d-zeu imaginar.............care mai nou s-a tranformat intr-o afacere a celor care inca mai incearca a duce mai departe lumea in cea mai mare eroare a istoriei
|
|
|
|

Va spun eu ganditi-va k in curand va veni Domnul pe pamant si atunci nu o sa ne ajute la nimic toate astea ci o sa ne incurce,asa k eu va dau un sfat "STRANGETI-VA AVERI IN CER,CACI UNDE VA VOR FI AVERILE ACOLO VA VA FI SI SUFLETUL" (Matei cap.6 ;versetele:19-34)Citi-ti si o sa va convingeti k am dreptate