back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este la moda;credinta sau ateismul???

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 18:25

De la: Dorulet, la data 2010-01-31 13:11:13
De la: casillas, la data 2010-01-30 22:34:40va dati seama ce ar insemna sa mergi luni sa iti faci analize si cand primesti rezultatul sa te gandesti daca mai merita sa iti traiesti viata?..

Well, există HIV și oamenii mor din cauza asta! Ironia este că mulți preferă să creadă că lor nu li se poate întâmpla...și "o mușcă" într-un mod cât se poate de original!
Viața este oricum foarte scurtă...indiferent cât ai de trăit, dacă știi cum să trăiești, merită!!!!!

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 21:54

De la: Dorulet, la data 2010-01-31 13:11:13
De la: casillas, la data 2010-01-30 22:34:40va dati seama ce ar insemna sa mergi luni sa iti faci analize si cand primesti rezultatul sa te gandesti daca mai merita sa iti traiesti viata?..

Well, există HIV și oamenii mor din cauza asta! Ironia este că mulți preferă să creadă că lor nu li se poate întâmpla...și "o mușcă" într-un mod cât se poate de original!
Viața este oricum foarte scurtă...indiferent cât ai de trăit, dacă știi cum să trăiești, merită!!!!!
dorulet!!!traeste fiecare zi ca si cum ar fi ultima zi......

Raporteaza abuz de limbaj
Albert

18 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 09:24

Doamna nu mai pacaliti dumneavoastra lumea cu versete din biblie scoase din context.Nimeni nu a putut sa tina Legea, de aceea a venit Isus Cristos, si odata morti cu El in pacatul mostru, am inviat tot cu El in omul cel nou.Noi nu Mai suntem justificati prin Lege ,ci prin credinta in Isus Cristos.iar in Geneza Dumnezeu vorbeste de ziua a 7-a, nu spune care era aceasta si nici cat tinea o zi. De aceea fratii mei, prin trupul lui Cristos ati murit fata de lege, ca sa puteți fi ai altuia, adică a Aceluia care a fost inviat din morți, ca sa putem aduce roade lui Dumnezeu.Căci atunci când traiam in carne, dorintele pacatelor, care erau stimulare prin Lege, lucrau in membrele noastre ca sa aducă roada pentru moarte. Dar acum am fost eliberati de Lege,fiinca am murit fata de ceea ce ne tinea, ca sa slujim intr-un Duh nou, si nu după vechea liera. Deci stimata doamna crestinul numai trăiește prin Lege, ci prin harul Lui Dumnezeu, ca astfel ar trebui sa o luam de La capăt cu toate ritualurile din Pentateuh( sau primele 5 cărți din Biblie).Studiati Biblia înainte sa arucati niște vorbe care nu au susținere . Va recomand Romani 6 si 7 . P.S. : Care dintre noi arcputea împlini toată Legea, dacă nu ar fi harul Lui Dumnezeu prin credinta in Isus Cristos???

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 11:15

Albert a scris,
Doamna nu mai pacaliti dumneavoastra lumea cu versete din biblie scoase din context.Nimeni nu a putut sa tina Legea, de aceea a venit Isus Cristos, si odata morti cu El in pacatul mostru, am inviat tot cu El in omul cel nou.Noi nu Mai suntem justificati prin Lege ,ci prin credinta in Isus Cristos.iar in Geneza Dumnezeu vorbeste de ziua a 7-a, nu spune care era aceasta si nici cat tinea o zi. De aceea fratii mei, prin trupul lui Cristos ati murit fata de lege, ca sa puteți fi ai altuia, adică a Aceluia care a fost inviat din morți, ca sa putem aduce roade lui Dumnezeu.Căci atunci când traiam in carne, dorintele pacatelor, care erau stimulare prin Lege, lucrau in membrele noastre ca sa aducă roada pentru moarte. Dar acum am fost eliberati de Lege,fiinca am murit fata de ceea ce ne tinea, ca sa slujim intr-un Duh nou, si nu după vechea liera. Deci stimata doamna crestinul numai trăiește prin Lege, ci prin harul Lui Dumnezeu, ca astfel ar trebui sa o luam de La capăt cu toate ritualurile din Pentateuh( sau primele 5 cărți din Biblie).Studiati Biblia înainte sa arucati niște vorbe care nu au susținere . Va recomand Romani 6 si 7 . P.S. : Care dintre noi arcputea împlini toată Legea, dacă nu ar fi harul Lui Dumnezeu prin credinta in Isus Cristos???
-----------------
O zi tine de Vineri seara din scapatatu soarelui, pana Sambata seara tot in scapatatu soarelui.Cauta tu versetul ca este scris in Biblie daca nu suporti versetele scrise de mine.
1 Ioan 2/2.El este jertfa de ispășire pentru păcatele noastre; și nu numai pentru ale noastre, ci pentru ale întregii lumi.
3. Și prin aceasta știm că Îl cunoaștem, dacă păzim poruncile Lui.
4. Cine zice: "Îl cunosc", și nu păzește poruncile Lui, este un mincinos, și adevărul nu este în el.
5. Dar cine păzește Cuvântul Lui, în el dragostea lui Dumnezeu a ajuns desăvârșită; prin aceasta știm că suntem în El.
6. Cine zice că rămâne în El, trebuie să trăiască și el cum a trăit Isus.

Si cum a trait Isus?A implinit Legea si a intarit-o.El e pilda noastra.Tu nu o sa intelegi pe Pavel care a fost un mare filozof.

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 11:27

Doamna , de straduit, ne straduim fiecare crestin sa traim cum a trait Hristos, bineinteles adaptat la conditiile de acum, ne straduim sa respectam si poruncile lui Dumnezeu dar daca suntem onesti, trebue sa recunoastem ca nu putem reusi totdeauna, mai schiopatam, maai alunecam ,mai avem caderi.D-zeu ne stie, ne intelege si apreciaza straduinta noastra. Sa ne ajute Domnul pe toti, ca mare-i dragostea sa!

Albert

18 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 14:32

Doamna,dati-mi versetele din Biblie unde scrie ca o zi tine de Vineri pana la apus,adica Sambata dupa spusele dumneavoastra, si care sustin ca a 7-a zi care a pus-o Domnul deoparte este Sambata.
Ca sa intelegeti mai bine eu va explic asa : Legea Veche e ca un rucsac greu care il caram in spate cu tot felul de obiecte care ne trebuiesc,dar sunt foarte multe, grele si greu de folosit.Odata cu venirea Mantuitorului nostru Isus Cristos, rucsacul cel greu, cu tot ce are in el, locuieste in inima fiecarui crestin si este mult mai usor de folosit pentru ca Insusi Creatorul Lui ne da putere sa-l folosit(ma refer bineinteles la Cuvantul Sau, ori Legea ,cum vreti sa-i ziceti dumneavoastra).
Acum, dar, nu este nicio osândire pentru cei ce sunt în Hristos Isus, care nu trăiesc după îndemnurile firii pământești, ci după îndemnurile Duhului.
2 În adevăr, legea Duhului de viață în Hristos Isus m-a izbăvit de legea păcatului și a morții.
3 Căci – lucru cu neputință Legii, întrucât firea pământească o făcea fără putere – Dumnezeu a osândit păcatul în firea pământească, trimițând, din pricina păcatului, pe însuși Fiul Său într-o fire asemănătoare cu a păcatului,
4 pentru ca porunca Legii să fie împlinită în noi, care trăim nu după îndemnurile firii pământești, ci după îndemnurile Duhului.
5 În adevăr, cei ce trăiesc după îndemnurile firii pământești umblă după lucrurile firii pământești; pe când cei ce trăiesc după îndemnurile Duhului umblă după lucrurile Duhului.
6 Și umblarea după lucrurile firii pământești este moarte, pe când umblarea după lucrurile Duhului este viață și pace.
7 Fiindcă umblarea după lucrurile firii pământești este vrăjmășie împotriva lui Dumnezeu, căci ea nu se supune Legii lui Dumnezeu și nici nu poate să se supună.
Romani 8

dkk0

83 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 14:46

De la: rodik_mi, la data 2010-02-03 11:27:08Doamna , de straduit, ne straduim fiecare crestin sa traim cum a trait Hristos, bineinteles adaptat la conditiile de acum, ne straduim sa respectam si poruncile lui Dumnezeu dar daca suntem onesti, trebue sa recunoastem ca nu putem reusi totdeauna, mai schiopatam, maai alunecam ,mai avem caderi.D-zeu ne stie, ne intelege si apreciaza straduinta noastra. Sa ne ajute Domnul pe toti, ca mare-i dragostea sa!

Foarte mare e dragostea sa!!!! Am vazut asta in HAITI...

Albert

18 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 15:14

Doamna daca dumneavostra nu vedeti ca nu mai traim prin Lege, ci Insasi Legea e in noi, ce nu impliniti toate poruncile pe care Dumnezeu le-a dat in Vechiul Testamnent, adica de ce nu aduceti jertfe(si alea sunt destule),de ce nu va taiati sotul,copii imprejur?Apropo de ce nu mancati carne d porc ?cum justificati asta?
12 Toate lucrurile îmi sunt îngăduite, dar nu toate sunt de folos; toate lucrurile îmi sunt îngăduite, dar nimic nu trebuie să pună stăpânire pe mine.
13 Mâncările sunt pentru pântece, și pântecele este pentru mâncări. Și Dumnezeu va nimici și pe unul și pe celelalte. Dar trupul nu este pentru curvie; el este pentru Domnul, și Domnul este pentru trup.
1 corinteni

ion00

367 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 14:25

De la: rodik_mi, la data 2010-01-23 14:17:52Nu gresesti. Dar cei ce scriem pe topice ne exprimam doar parerile personale si nu ni le impunem nimanui.

Omeneste,cred ca aveti dreptate.Dar crestineste stau tot la fel lucrurile?Sa luam un exemplu:
Sa presupunem intr-un oras,pe un trotuar sub un bloc turn, ca doua persoane stau de vorba stand pe loc bineinteles.Dumneavoastra trecand pe acolo,intamplator,va ridicati privirea in sus si cu groaza vedeti cazand de la etajele superioare un obiect greu:scaun,sau altceva aruncat de un om iresponsabil.Ce faceti?Mai puteti fi politicos,manerat..?Sau pur si simplu actionati rapid prin impingere,brutal chiar,pentru a salva acele persoane?

In cazul nostru crestinii cred ca urgenta urgentilor este intoarcerea oamenilor la Dumnezeu,prin pocainta,prin credinta in Isus Hristos. De ce ?Pentr-ca daca un om pateste ceva rau sau chiar moare fara sa se intoarca la Dumnezeu ,prin evanghelia Sa este pierdut pentru intodeauna.
De exemplu Ioan Botezatorul,nu era manierat atunci cand oamenii stateau indiferenti fata de voia Lui Dumnezeu.

Biblia Ortodoxă căutare | tâlcuiri | resurse | contact
Sfânta Evanghelie după Marcu
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Capitolul 8 Căci cine va voi să-și scape sufletul îl va pierde, iar cine va pierde sufletul Său pentru Mine și pentru Evanghelie, acela îl va scăpa.
36. Căci ce-i folosește omului să câștige lumea întreagă, dacă-și pierde sufletul?
37. Sau ce ar putea să dea omul, în schimb, pentru sufletul său?
38. Căci de cel ce se va rușina de Mine și de cuvintele Mele, în neamul acesta desfrânat și păcătos, și Fiul Omului Se va rușina de el, când va veni întru slava Tatălui său cu sfinții îngeri.

Ce este de facut atunci? Cum trebuie sa procedam?Pentru-ca daca cineva vorbeste azi despre Dumnezeu,mai direct,aceasta deranjeaza.

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 14:44

Si eu ce spuneam? Ca e bine sa nu tacem ,sa ne spunem parerea, sa avertizam dar nu ne impunem opiniile. Si daca am incerca s-o facem, crezi ca ar iesi ceva bun. Desigur ca nu, au incercat multi inaintea noastra, si n-au reusit Scaunul acela nu-l putem opri din cadere si nici traectoria lui n-o putem schimba. Cel mult putem avertiza caci incercand sa inlaturam acele persoane din traectoria scaunului , ne putem trezi noi la pamant. Stiu ce spun si am o experienta de viata Mai stiu ca atunci cand cineva e intr-o mlastina oricit de bine intentionat ai fi, daca nu esti destul de puternic, nu incerca sa-l scoti singur, cheama ajutoare, pentru ca altfel te vei pomeni si tu terfelit cu noroi, daca nu chear atras in mocirla. O SPUN TOT DIN EXPERIENTA! Si doresc sa fie bine auzit IN rest fiecare are dreptul la opinie, dreptul sa aleaga.

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 15:12

De la: Albert, la data 2010-02-03 15:14:26Doamna daca dumneavostra nu vedeti ca nu mai traim prin Lege, ci Insasi Legea e in noi, ce nu impliniti toate poruncile pe care Dumnezeu le-a dat in Vechiul Testamnent, adica de ce nu aduceti jertfe(si alea sunt destule),de ce nu va taiati sotul,copii imprejur?Apropo de ce nu mancati carne d porc ?cum justificati asta?
12 Toate lucrurile îmi sunt îngăduite, dar nu toate sunt de folos; toate lucrurile îmi sunt îngăduite, dar nimic nu trebuie să pună stăpânire pe mine.
13 Mâncările sunt pentru pântece, și pântecele este pentru mâncări. Și Dumnezeu va nimici și pe unul și pe celelalte. Dar trupul nu este pentru curvie; el este pentru Domnul, și Domnul este pentru trup.
1 corinteni
Si in continuare sa citeasca si Galateni3/24-26....

symy-apocalipsa.blogspot.ro
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 16:39

De la: dkk0, la data 2010-02-03 14:46:35
De la: rodik_mi, la data 2010-02-03 11:27:08Doamna , de straduit, ne straduim fiecare crestin sa traim cum a trait Hristos, bineinteles adaptat la conditiile de acum, ne straduim sa respectam si poruncile lui Dumnezeu dar daca suntem onesti, trebue sa recunoastem ca nu putem reusi totdeauna, mai schiopatam, maai alunecam ,mai avem caderi.D-zeu ne stie, ne intelege si apreciaza straduinta noastra. Sa ne ajute Domnul pe toti, ca mare-i dragostea sa!

Salve...

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 23:25

De la: dkk0, la data 2010-02-03 14:46:35

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 01:40

Rodik mi,
Doamna , de straduit, ne straduim fiecare crestin sa traim cum a trait Hristos, bineinteles adaptat la conditiile de acum, ne straduim sa respectam si poruncile lui Dumnezeu dar daca suntem onesti, trebue sa recunoastem ca nu putem reusi totdeauna, mai schiopatam, maai alunecam ,mai avem caderi.D-zeu ne stie, ne intelege si apreciaza straduinta noastra. Sa ne ajute Domnul pe toti, ca mare-i dragostea sa!
---------------
Avem un mijlocitor la Tatal, Domnul Isus Hristos.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 02:23

Albert,
Doamna daca dumneavostra nu vedeti ca nu mai traim prin Lege, ci Insasi Legea e in noi, ce nu impliniti toate poruncile pe care Dumnezeu le-a dat in Vechiul Testamnent, adica de ce nu aduceti jertfe(si alea sunt destule),de ce nu va taiati sotul,copii imprejur?Apropo de ce nu mancati carne d porc ?cum justificati asta?
1 corinteni
-------------
Dupa noul Legamant in sangele Domnului noi am murit fata de Lege , adica nu mai pacatuim, ca sa traim pentru Hristos.
In Efeseni ,pentru cei ce citesc adanc Biblia este scris ca orinduirile Legi au fost desfintate la cruce adica legea ceremoniala,jertfele,taierea imprejur,curatirea cu cenusa vaci, lunile noi cu Sabatele lor suplimentare.....Dar cele 10 porunci vor fi vesnice.
Cand am citit in Biblie pentru prima data ca nu se mananca carnea de porc,iepurele,camila si altele, am intrebat in rugaciune pe Dumnezeu si El mi-a raspuns.Am sa redau mai jos aceasta experienta.Apoi Biserica la care merg spre deosebire de altele are sfintirea.Dumnezeu spune:"Fiti sfinti ca Eu sant sfant" si mai spune"nimic necurat nu va intra in Imparatia mea.Deodata ce Dumnezeu mi-a raspuns la rugaciune, convingere mai mare ca aceasta nu poate exzista sa fi evanghelizata de Evanghelistul Cel mai mare adica de Dumnezeu.
Ehperienta,
Dupa cum va spuneam am inceput sa citesc cu atentie Biblia.Am ajuns unde scrie animale curate si necurate.Scrie sa nu mananci "porcul iepurele si camila", sa privesti ca necurate pe cele ce nu au copita despicata si nu rumega. Nu auzisem toata viata mea cat am stat in ortodoxie asa ceva. Pentruca aveam o gradina la care cresteam iepuri, m'am plecat pe genunchi si am facut in gand urmatoarea rugaciune:"
Doamne, Dumnezeule Atotputernice, daca este adevarat ce scrie in cartea asta si eu cresc iepuri la gradina si-i mananc, fa prin minunea Ta sa moara totii deodata picior sa nu ramana si nici sa nu apuc sa mananc carne din ei" Observati am scris cuvintele"daca este adevarat" deci nu eram o credincioasa in totalitate,puneam la indoiala Cuvantil lui Dumnezeu, care este hrana cereasca pentru cel ce crede cu adevarat. M'a lasat Dumnezeu de am carat toata vara la iepuri sa-i hranesc si va rog sa ma credeti ca nu mananca putin, iar in toamna aproape de Sf.Mihail si Gavril, m'am dus cu sotul meu la gradina el sa sape iar eu sa le dau sa manance , le-am dat sa manance si deodata vad in fata ochilor o vedenie "un baiat tanar cu ochii albastri, intunecat la fata .M'am inspaimantat , am tresarit si vedenia a disparut, am iesit , m'am dus la sotul meu care sapa si l-am rugat sa mergem acasa ca vine ploaia. Nu i-am spus nimic despre vedenia mea caci rugaciunea am facut-o in gand si voiam sa o stiu numai eu cu Dumnezeu. Dar pe drum am cugetat in gand la vedenie si am zis:" Doamne prin aceasta vedenie eu inteleg ca iepurele este necurat dar eu nu asta te-am rugat. Si ca sa vedeti ca Dumnezeu este cel mai mare evanghelist dupa o saptamana mi-a implinit rugaciunea ca sa ma castige si sa ma aduca la Adevar. Dupa o saptamana, dimineata m'am dus si am dat la iepurii sa manance erau cate doi in custi inchise cu lacate , custile fiind din sarma ochiuri destul de rezistente. Dupa ce i-am alimentat am plecat acasa dar pe drum mi-am adus aminte ca am lasat cusca generala deschisa. Nu m'am itors dar dupa amiaza m'am dus din nou cu sotul meu la gradina,si deodata auzim un caine cum latra in cusca noastra, am pus fiecare mana pe cate un arac si ne indreptam spre cusca. Deodata un vecin intreaba daca ne-am luat caine ca el a avut cainele foarte bine legat dar nu poate judeca cu mintea lui cum a scapat. Atunci l-am invitat sa vada daca nu este cumva cel ce latra in cusca noastra cainele lui. Vecinul a venit si cand sa ia cainele am vazut cum cainele a omorat toti iepurii strangandu-i de cap i-a aliniat pe totii pe jos, a rupt sarma ochiuri de la toate custile si i-a scos pe toti afara. Si astfel s'a implinit rugaciunea mea"sa moara toti deodata, picior sa nu ramana si sa nu apuc sa mananc carne din ei, caci trebuia mai intai sa se schimbe blana ca sa folosesc si blana si carnea" Sotul s'a suparat rau ,i-a lasat asa pina acasa. Acasa i-am zis te rog sa sta i langa mine ca vreau sa-ti spun ceva dar sa nu te superi. Spune ce vrei ca si asa sant destul de suparat I-am spus sa nu fie suparat caci astazi mi-a implinit Dumnezeu rugaciunea pe care am facut-o in gand ca sa nu stie nimeni si noi nu vom mai manca niciodata carne de iepue sau porc. Dupa ce i-am explicat totul cu deamanuntul nu a mai zis nimic, a doua zi s'a dus si ia ingropat pe toti in pamant.

Ce ziceti as mai putea vreodata in viata mea sa mai mananc porc,iepure sau ceva necurat dupa ce Dumnezeu mi-a raspuns la rugaciune.Si culmea culmilor Dumnezeu mi-a luat orice pofta de a mai manca ceva necurat, caci singura nu puteam mai ales ca inainte taiam porci,faceam suncu,toba,carnati, de toate.
Va mai astept cu pace.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 02:26

Rectific "experienta", am batut gresit.

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 02:46

De la: 9am121159, la data 2010-02-08 02:26:25Rectific "experienta", am batut gresit.
aha,v-am prins in direct,deci recunoasteti ca ati batut,pe cine si de ce ati comis aceasta fapta antisociala???vreti sa va spun si incadrarea juridica a unei asemenea fapte???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 06:27

De la: florinpreda999, la data 2010-02-08 02:46:18
De la: 9am121159, la data 2010-02-08 02:26:25Rectific "experienta", am batut gresit.
aha,v-am prins in direct,deci recunoasteti ca ati batut,pe cine si de ce ati comis aceasta fapta antisociala???vreti sa va spun si incadrarea juridica a unei asemenea fapte???

Doamna, repet, e fara speranta...

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 23:26

Florinpreda,
---------------
Nu stiu cati ani ai dar se vede ca esti copilaros inca.

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 23:32

De la: 9am121159, la data 2010-02-08 23:26:43Florinpreda,
---------------
Nu stiu cati ani ai dar se vede ca esti copilaros inca.

Asa e doamna, copilaros plin de candoare, va felicit ca nu puneti la inima!

Nu trageti in pianist!
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 23:35

La moda sint bikini. dar in curind va fi blana de oaie....

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 23:39

Folriiiineee , dă-te prins că te-a ginit mamaie !!! Degeaba te-ai ascuns până acum , EA , cu o formidabilă intuiție și cu un fler demn de un învățător în tainele cerului ... te-a recunoscut ...

Deeci , tu eeeeeești !!!

Albert

18 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 00:01

Va respect enorma ca a-ti ales sa scrieti pe acest forum si din cate vad ati facut-o cu inima deschisa, va marturisiti credinta ceea ce este foarte bine, pentru ca Dumnezeu ne vrea martorii Lui oriunde vom merge.Dar am o mica rugaminte la dumneavoastra, daca aveti o incredintare intr-un anumit lucru ca e bine sa- faci sau nu e bine va rog nu il legati de mantuire. Caci mantuirea vibe prin Unul Singur Isus Cristos, noi nu putem face nimic ptr ca sa ne mantuim singuri, ca altfel nu ar mai fi trimis Dumnezeu pe Singurul Sau Fiu ca sa moara pentru pacatele noastre, ca oricine crede in Numele Lui sa nu piara ci sa aibe viata vesnica ( cum spune si Ioan 3:16).Cum spunea John Wesley intr-o viziune pe care a avut-o de la Dumnezeu, el spune ca ajuns la poarta Iadului, la intrare era o usa mare si doi care o pazeau: el a intrebat pe cei 2 daca in Iad,adica dupa usa aia mare erau ortodocsi, cei 2 i-au raspuns ca DA,atunci el a intrebat daca sunt baptisti, cei 2 au raspuns iarasi Da, el a intrebat dinou daca sunt adventisti, ei au raspuns iarasi ca DA, a intrebat dinou daca sunt si Penticostali, ei iar au raspuns ca DA,dupa ce a mai intrebat de cateva ori despre alte religii si a primit acelasi raspuns , a plecat supar, dar Dumnezeu l-a dus in viziunea sa la poarta Raiului, acolo ajuns a vazut tot o usa, tot 2 ingeri si acesta I-a întrebat foarte indignat : cine este in Rai? Aceștia i-au raspuns : in Rai sunt doar UCENICII Lui Cristos. Închei aici subliniid faptul ca ucenicii Lui Cristos sunt aceia care Il urmează pe El, fac voia Lui si Il marturisesc in fata oamenilor.Domnul sa ne ajute la toți!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 00:09

De la: Albert, la data 2010-02-09 00:01:03Va respect enorma ca a-ti ales sa scrieti pe acest forum si din cate vad ati facut-o cu inima deschisa, va marturisiti credinta ceea ce este foarte bine, pentru ca Dumnezeu ne vrea martorii Lui oriunde vom merge.Dar am o mica rugaminte la dumneavoastra, daca aveti o incredintare intr-un anumit lucru ca e bine sa- faci sau nu e bine va rog nu il legati de mantuire. Caci mantuirea vibe prin Unul Singur Isus Cristos, noi nu putem face nimic ptr ca sa ne mantuim singuri, ca altfel nu ar mai fi trimis Dumnezeu pe Singurul Sau Fiu ca sa moara pentru pacatele noastre, ca oricine crede in Numele Lui sa nu piara ci sa aibe viata vesnica ( cum spune si Ioan 3:16).Cum spunea John Wesley intr-o viziune pe care a avut-o de la Dumnezeu, el spune ca ajuns la poarta Iadului, la intrare era o usa mare si doi care o pazeau: el a intrebat pe cei 2 daca in Iad,adica dupa usa aia mare erau ortodocsi, cei 2 i-au raspuns ca DA,atunci el a intrebat daca sunt baptisti, cei 2 au raspuns iarasi Da, el a intrebat dinou daca sunt adventisti, ei au raspuns iarasi ca DA, a intrebat dinou daca sunt si Penticostali, ei iar au raspuns ca DA,dupa ce a mai intrebat de cateva ori despre alte religii si a primit acelasi raspuns , a plecat supar, dar Dumnezeu l-a dus in viziunea sa la poarta Raiului, acolo ajuns a vazut tot o usa, tot 2 ingeri si acesta I-a întrebat foarte indignat : cine este in Rai? Aceștia i-au raspuns : in Rai sunt doar UCENICII Lui Cristos. Închei aici subliniid faptul ca ucenicii Lui Cristos sunt aceia care Il urmează pe El, fac voia Lui si Il marturisesc in fata oamenilor.Domnul sa ne ajute la toți!

Frate îți mulțumesc întru mărturisirea ta și să dea Domnul sănătate în oasele tale că frumos ai vociferat !!!
Eu , unul , noroc cu tine , că la bezna prin care haotic , îmi mergeam mersul ... m-am luminat !!

Mă întreb "Unde te-oi fi ascuns până acum ?????????????????????????????????????

Bei și ut o bere ?

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 00:17

De la: camioneros70, la data 2010-02-09 00:09:29
De la: Albert, la data 2010-02-09 00:01:03Va respect enorma ca a-ti ales sa scrieti pe acest forum si din cate vad ati facut-o cu inima deschisa, va marturisiti credinta ceea ce este foarte bine, pentru ca Dumnezeu ne vrea martorii Lui oriunde vom merge.Dar am o mica rugaminte la dumneavoastra, daca aveti o incredintare intr-un anumit lucru ca e bine sa- faci sau nu e bine va rog nu il legati de mantuire. Caci mantuirea vibe prin Unul Singur Isus Cristos, noi nu putem face nimic ptr ca sa ne mantuim singuri, ca altfel nu ar mai fi trimis Dumnezeu pe Singurul Sau Fiu ca sa moara pentru pacatele noastre, ca oricine crede in Numele Lui sa nu piara ci sa aibe viata vesnica ( cum spune si Ioan 3:16).Cum spunea John Wesley intr-o viziune pe care a avut-o de la Dumnezeu, el spune ca ajuns la poarta Iadului, la intrare era o usa mare si doi care o pazeau: el a intrebat pe cei 2 daca in Iad,adica dupa usa aia mare erau ortodocsi, cei 2 i-au raspuns ca DA,atunci el a intrebat daca sunt baptisti, cei 2 au raspuns iarasi Da, el a intrebat dinou daca sunt adventisti, ei au raspuns iarasi ca DA, a intrebat dinou daca sunt si Penticostali, ei iar au raspuns ca DA,dupa ce a mai intrebat de cateva ori despre alte religii si a primit acelasi raspuns , a plecat supar, dar Dumnezeu l-a dus in viziunea sa la poarta Raiului, acolo ajuns a vazut tot o usa, tot 2 ingeri si acesta I-a întrebat foarte indignat : cine este in Rai? Aceștia i-au raspuns : in Rai sunt doar UCENICII Lui Cristos. Închei aici subliniid faptul ca ucenicii Lui Cristos sunt aceia care Il urmează pe El, fac voia Lui si Il marturisesc in fata oamenilor.Domnul sa ne ajute la toți!

Frate îți mulțumesc întru mărturisirea ta și să dea Domnul sănătate în oasele tale că frumos ai vociferat !!!
Eu , unul , noroc cu tine , că la bezna prin care haotic , îmi mergeam mersul ... m-am luminat !!

Bei și ut o bere ?

Stai sa verifice daca Biblia face vorbire, nu-l ispiti, pacatosule

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 00:24

De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-09 00:17:26
De la: camioneros70, la data 2010-02-09 00:09:29

Bei și ut o bere ?

Stai sa verifice daca Biblia face vorbire, nu-l ispiti, pacatosule

Am zis , n-am biciuit , Jiji...

Mai ai răbdare puțin , că acum montez ciucurii , că i-am pierdut de Sfintele Sărbători ale Revelionului , c-am pocnit toată noaptea .....

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 08:19

CREDINTAAA........IN EUROOOOO

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 09:06

Albert,
Doamna,dati-mi versetele din Biblie unde scrie ca o zi tine de Vineri pana la apus,adica Sambata dupa spusele dumneavoastra, si care sustin ca a 7-a zi care a pus-o Domnul deoparte este Sambata.
-------
Exod 31/15Să lucrezi șase zile; dar a șaptea este Sabatul, ziua de odihnă, închinată Domnului. Cine va face vreo lucrare în ziua Sabatului, va fi pedepsit cu moartea.
Genesa 1/5Dumnezeu a numit lumina zi, iar întunericul l-a numit noapte. Astfel, a fost o seară, și apoi a fost o dimineață: aceasta a fost ziua întâi. s.a.m.d. timp de sase zile.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 09:06

Albert,
-------
Exod 31/15Să lucrezi șase zile; dar a șaptea este Sabatul, ziua de odihnă, închinată Domnului. Cine va face vreo lucrare în ziua Sabatului, va fi pedepsit cu moartea.
Genesa 1/5Dumnezeu a numit lumina zi, iar întunericul l-a numit noapte. Astfel, a fost o seară, și apoi a fost o dimineață: aceasta a fost ziua întâi. s.a.m.d. timp de sase zile.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 09:36

Albert,
Va respect enorma ca a-ti ales sa scrieti pe acest forum si din cate vad ati facut-o cu inima deschisa, va marturisiti credinta ceea ce este foarte bine, pentru ca Dumnezeu ne vrea martorii Lui oriunde vom merge.Dar am o mica rugaminte la dumneavoastra, daca aveti o incredintare intr-un anumit lucru ca e bine sa- faci sau nu e bine va rog nu il legati de mantuire. Caci mantuirea vibe prin Unul Singur Isus Cristos, noi nu putem face nimic ptr ca sa ne mantuim singuri, ca altfel nu ar mai fi trimis Dumnezeu pe Singurul Sau Fiu ca sa moara pentru pacatele noastre, ca oricine crede in Numele Lui sa nu piara ci sa aibe viata vesnica ( cum spune si Ioan 3:16).Cum spunea John Wesley intr-o viziune pe care a avut-o de la Dumnezeu, el spune ca ajuns la poarta Iadului, la intrare era o usa mare si doi care o pazeau: el a intrebat pe cei 2 daca in Iad,adica dupa usa aia mare erau ortodocsi, cei 2 i-au raspuns ca DA,atunci el a intrebat daca sunt baptisti, cei 2 au raspuns iarasi Da, el a intrebat dinou daca sunt adventisti, ei au raspuns iarasi ca DA, a intrebat dinou daca sunt si Penticostali, ei iar au raspuns ca DA,dupa ce a mai intrebat de cateva ori despre alte religii si a primit acelasi raspuns , a plecat supar, dar Dumnezeu l-a dus in viziunea sa la poarta Raiului, acolo ajuns a vazut tot o usa, tot 2 ingeri si acesta I-a întrebat foarte indignat : cine este in Rai? Aceștia i-au raspuns : in Rai sunt doar UCENICII Lui Cristos. Închei aici subliniid faptul ca ucenicii Lui Cristos sunt aceia care Il urmează pe El, fac voia Lui si Il marturisesc in fata oamenilor.Domnul sa ne ajute la toți!
------------
Mai intai multumesc pentru primire.Stiu ca despartiti de Domnul nu putem face nimic.Nu am spus eu in experienta mea ca Dumnezeu mi-a luat orice miros sau pofta pentru carnea de porc?Deci tot ce fac nu fac prin mine ci prin Dumnezeu si Domnu Isus Hristos.Multa pace va doresc.

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE ESTE LA MODA;CREDINTA SAU ATEISMUL???
Mergi la: