back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este la moda;credinta sau ateismul???

Pagini: << 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:

l_ioana_88

4 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 15:32

De la: shlomo_imre, la data 2009-02-01 04:49:01
De la: msutaca, la data 2009-02-01 04:44:48Da Kenny draga,

ABSOLUT TOATE CELELALTE RELIGII SUNT STRIMBE !!!!!!!!!!!!!!!
NU IMI ESTE FRICA DE DUMNEZEU CA SA AFIRM ACEST LUCRU !!!!!!!!!!! NU IMI ESTE FRICA ASADAR DE NIMENI SA AFIRM CEVA CE EU SUNT SIGUR CA ESTE ADEVARUL !!!!!!!! AM TRAIT, PRIN MILA LUI DUMNEZEU, EXPERIENTE PRIN CARE DUMNEZEU MI-A ARATAT ACEST ADEVAR !!! ASADAR PENTRU ADEVAR EU SUNT IN STARE SI SA MOR, MULTUMESC LUI DUMNEZEU !!!!!!!!!

O SINGURA CREDINTA, UN SINGUR DUMNEZEU !!!!!!!!

TOATE CELELALTE "CREDINTE" SUNT REZULTATUL LUCRARII SATANEI DE A ORBI PE OM !!!!!! PT. MINE E LIMPEDE CA LUMINA ZILEI !!!!!!

DOAMNE MINTUIESTE TOATE SUFLETELE !!! AMIN !!!
Ce parere crezi ca are turnul din Pisa despre verticalitatea Turnului Eiffel?

D-le msutaca,as avea o intrebare.
De unde stii tu ca religia ortodoxa este cea corecta?Daca credinta ta s-ar baza pe Biblie ai stii ca acolo nu scrie nimic despre o anumita religie sau biserica.
Cu tot respectul da-mi voie sa iti spun parerea mea:NU RELIGIA NE MANTUIESTE CI CREDINTA.Crede-ma ca si eu sunt gata sa infrunt orice pentru ADEVAR,dar pentru adevarul motivat,nu pentru presupunerile cuiva.Cu regret iti spun ca ortodoxia este bazata pe traditii si te rog ca inainte de a contesta ce iti spun te rog sa citesti Biblia si o sa vezi ca nu scrie acolo nimic despre(spovedanie-la preot;TAINA cununiei;si cu atat mai putin de atatia SFINTII cati au ortodocsi)astea au fost doar cateva exemple ca sa argumentez ce am mentionat mai sus(ortodoxia este bazata pe traditii)

todescu

3 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 15:34

Hmm, dragii mei sper ca ceea voi transmite la aceasta provocare sa va bucure inima.. Deci pe
scurt moda vine si trece dar efectele ei ? Dar in viata de toate zilele efectele unei mode gresite
care nu accepta faptul ca toata viata avem de invatat si de la ce big bang poate da raspunsuri
dar probabil ca incomplete, cu gauri asa ca un svaitzer dar Dumnezeu ne invata tot ceea ce avem nevoie ca sa traim fericiti! si daca Paradisul le-a fost dat lui Adam si Evei gratis, concluzia mea este ca asa precum in moda, ce primim gratis nu apreciem suficient incat sa ne si bucuram de ceea ce primim! Deci daca Creatorul Omului Jehova Dumnezeu, si insist in a face cunoscuit numele Sau caci de aceea si Isus ne-a dat rugaciunea model din Matei 6cu 7-12? Tatal Nostru care esti in ceruri, sfinteasca-se NUMELE TAU! si pana sa studiem Biblia cu Martorii lui Jehova nu am stiut care este numele si nici nu am realizat importanta cunoasterii lui! Deci moda vine si trece dar invataturile lui Jehova prin intermediul Bibliei care din pacate putini isi fac timp sa studieze, dar primesc orice faza comerciala care nu e sigur ca ajuta la ceva bun! eventual sa rada satan! Moda vine, moda trece dar fructele spiritului din invatatura lui Dumnezeu sunt asa cum ne este explicat in Galateni 5: 22-24 Pe de alta parte, rodul spiritului este:iubirea, bucuria, pacea, indelunga rabdare,bunavointa,bunatatea , credinta,blandetea, stapanirea de sine. Impotriva acestor lucruri nu exista lege. Pe langa aceasta,cei care sunt ai lui Cristos Isus au tintuit pe stalp carnea impreuna cu poftele si dorintele ei. Daca traim prin spirit sa traim prin spirit, sa nu fim INFUMURATI, luandu-ne la intrecere unii cu altii, invidiindu-ne unii pe altii! Si daca tot ati citit pana aici, va multumesc prin oglinda cuvantului referitor la roadele rele ale lipsei de spiritualitate! Am spus spiritual;itate nu magie si astrologie asa cum altii sarbatoresc anul tigrului sau mai stiu io ce alte bestii si trebuie sa recunosc ca am cochetat bine cu astrologia si horoscoapele caci pana si Presedintele Reagan nu lua decizii pana ce prietena sotiei lui, o astr oloaga renumita ii facea horoscopul la minut! si daca deciziile la varf se iau in halul acesta atunci ne mai miram de ce vremuri traim? deci de moda si fundatia pe care ne construim viata depinde si fructele pe care le culegem in viata , pai nu? si cum spune Galateni5:19 Lucrarile carnii sunt evidente si ele sunt: fornicatia, necuratia, conduita libertina,idolatria, spiritismul,dusmaniile, cearta, geloziile, izbucnirile de manie, disputele, sectele, invidiile,betiile,chefurile si lucrurile asemanatoare acestora. Cu privire la lucrurile acestea va previn,asa cum v-am prevenit deja: cei care practica aceste lucruri
nu vor mosteni regatul lui Dumnezeu. Multa Sanatate! Dar daca ati stii ca si starea sanatatii noastre este strans legata de roadele spirituale manifestate!? A-to dori sau nu sa aflati ce ne invata in realitate Biblia? E o carte ajutatoare structurata in baza a 19 intrebari frecvente ale oamenilor, daca Exista cu Adevarat Dumnezeu? sau Ce se intampla cu noi dupa moarte? de parere are Dumnezeu despre astrologie si magie?! Dragii mei , sper ca daca intalniti Martori ai lui Jehova sau cioc-cioc !va bat la usa, sa aveti o buna dispozitie a inimii sa primiti invatatura lui Jehova caci asa cum Isus spunea unei femei care se tanguia vazandu-l carandu-si stlpul de tortura, femeia ii spune *stiind ca el a fost un om bun si drept!): Ferice de sanii care te-au alaptat si pantecele care te-a nascut! El raspunde, NU ci FERICE de aceia care ASCULTA CUVANTUL TATALUI SI IL IMPLINESC! De ascultare depinde sanatatea , viata si bunastarea noastra si eu sper din tot sufletul ca v-am trezit interesul un pic pentru a cunoaste mai multe despre cel mai mare OM care a trait vreodata, Isus Cristos! Si misiunea lui indeplinita de FIU a lui Dumnezeu , nascut prin spirit a suferit ca oamenii deci el este Regele ales pentru Regatul lui Dumnezeu pentru ca el stie mai bine ca oricine ce inseamna suferinta omului pe pamant! Toate semnele revenirii sale si ale incheierii acestui sistem rau de lucruri se implinesc in zilele noastre(Luca 21:7-28) Promisiunile acestui regat sunt atat de minunate ca va las pe voi sa cautati raspunsul la aceasta alternativa care nu multi vorbesc despre ea! Paradisul pe Pamant ! Caci e Promisiunea lui Dumnezeu si toate promisiunile Sale s-au implinit!
Cu drag, Daniela Todescu

l_ioana_88

4 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 15:43

De la: msutaca, la data 2009-02-01 05:18:06de ce trebuie musai sa fie un turn drept ??? Turnurile sunt turnuri si nu au nimic a face cu credinta.

Eu stiu una si buna : Sfintii sunt parte din Lucrarea lui Dumnezeu !!! Citi Sfinti are Ortodoxia si citi Sfinti au sectele toate la un loc ?! Din cite stiu eu sectele NU AU NICI UN SFINT !!! Ba mai mult, ca sa fie orbirea sectarilor indeajuns de adinca, diavolul le spune ca nu exista Sfinti ! Cu alte cuvinte le spune de fapt ca nici Dumnezeu nu exista. Si ei saracii cred.

Cind au fost inventate si cine a inventat sectele ?! Cum s-a nascut credinta Ortodoxa ?!
De ce trimite Hristos Lumina Sfinta la Mormintul Sau din Ierusalim NUMAI SI NUMAI DE PASTELE ORTODOX ???????!!!!

Alta intrebare : de ce crezi tu ca venea diavolul la mine in vis de fiecare data cind ma luam de sectari ca sa-i aduc inapoi la credinta dreapta ?! Imi faceam cruce de trei ori si disparea necuratul, multumesc lui Dumnezeu.
Chiar ! Cum alunga sectarii pe diavol daca nu-si fac semnul crucii ?! Sa-ti spun eu ?! Nu-l alunga pt. ca-i stapinul lor ! De Hristos sectarii s-au lepadat !!!!

TREBUIE SA FII ORB DE TOT INCIT SA CREZI IN VREO SECTA !!!!!!!!! FERASCA DUMNEZEU !!!!!!!!

Asa ca turnurile cu treaba lor ! Credinta e limpede ca nu poate fi comparata cu ele !!!

DUMNEZEU SA LUMINEZE PE SECTARI SARACII CA TARE S-AU AFUNDAT IN INTUNERIC !!!!!!

Mircea pacatosul

D-le msutaca,de unde le scoate-ti toate astea?de ce sa ne trebuiasca sfinti cand il avem pe Dumnezeu?Scrie in Biblie ca singurul intermediar intre om si Dumnezeu este Isus Hristos.Scrie in Biblie ceva de SEMNUL crucii?Sau va bazati pe altceva(TRADITII) si nu pe Biblie?

Raporteaza abuz de limbaj
ileanastan

86 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 16:50

E la moda credinta sau ateismul? Parerea mea este ca tres en vogue este credinta in Adevaratul Dumnezeu, cel situat deasupra si in afara majoritatii religiilor. De ce spun majoritatii? Deoarece pe la jumatatea secolului 19 anumiti initiati masoni au descoperit identitatea lui Dumnezeu in unele buncare antiatomice intramontane construite de Stramosii nostri foarte extraterestri. Si judaismul s-a modificat in consecinta, pentru a cita din cuvintele personajului Jack Broitman al seriei Bilderberg.
Ca o concluzie, trebuie sa credem in Dumnezeu, Creatorul Universului, care nu este nici Arhitect si nici nu se identifica cu Zeii-Oameni Elohim. Cat despre Satana, personajul este un tap ca toti tapii. Iar Ingerul Supraveghetor Shemyaza, cel care s-ar putea identifica cu Lucifer, a murit demult foarte. prin urmare...

Ileana Adriana Stan
Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 17:02

Baaai fratilooooor ce intrebare stupida ...ce topic stupid!!! Pai cum se poate sa ganditi in termenii asta??? E la moda sa fii batran ??? sa fii tanar??? sa ai parul alb sau negru . sa ai dinti sau nu!!!!!
Dooooaaamneee ce prostieeee frateee !!! Se duce pamantul de rapa si cu cel care a gandit un topic in termenii astia dar si cu astia care-l iau in serios!!!

Saaaaraaaciiiloooor!!!!! Mintea va lipseste ca in rest sunteti LA ...MODA!!! iN TREND adica!!!!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 18:16

astea doua notiuni, credinta si ateism, sunt pe culori?
.....ca sa stiu cum sa le combin......

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
9am142082

21 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:23

HORUS , subscriu ! A fi la moda inseamna ca renuntati la credinta, ca sa fiti atei ? Sarmanii de voi !!! Cand trece moda, reveniti la credinta ? Vai de sufletele voastre, daca moda va dicteaza credinta !!! Nu cumva si suicidul e la moda ? Ori violenta sub orice forma, demonstrata in orice mediu ? Ori imoralitatea, dusa pana la incest, n-o fi la moda ?

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:38

de ce trebuie musai sa fie un turn drept ??? Turnurile sunt turnuri si nu au nimic a face cu credinta.

Eu stiu una si buna : Sfintii sunt parte din Lucrarea lui Dumnezeu !!! Citi Sfinti are Ortodoxia si citi Sfinti au sectele toate la un loc ?! Din cite stiu eu sectele NU AU NICI UN SFINT !!! Ba mai mult, ca sa fie orbirea sectarilor indeajuns de adinca, diavolul le spune ca nu exista Sfinti ! Cu alte cuvinte le spune de fapt ca nici Dumnezeu nu exista. Si ei saracii cred.
-----------------
Poate nu crezi dar ortodoxia nu are sfinti.Iata ce spune Dumnezeu ca fac adevarati sfinti.
Apocalipsa 14/12Aici este răbdarea sfinților, care păzesc poruncile lui Dumnezeu și credința lui Isus.
In biserica ortodoxa nu se pazesc cele 4 porunci ale lui Dumnezeu deci biserica este fara Dumnezeu caci se inchina la icoane, lucruri facute de maini omenesti numite in Apocalipsa 9.20 draci sau demoni,se inchina la oameni in loc sa se inchine lui Dumnezeu,se inchina la moaste adica morti,se inchina soarelui pe care l-a creat Dumnezeu.Deci adevarati sfinti sant la sectantii cei ce "Pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Isus"Ca sa va dati seama de adevar trebuie sa studiati Biblia.
------------
Cind au fost inventate si cine a inventat sectele ?! Cum s-a nascut credinta Ortodoxa ?!
De ce trimite Hristos Lumina Sfinta la Mormintul Sau din Ierusalim NUMAI SI NUMAI DE PASTELE ORTODOX ???????!!!!
-----Ortodoxia este tot o secta desprinsa din catolicism.Din ea s-au desprins calugarii,oastea Domnului,apoi protestanti care cauta adevarul dupa Biblie nu dupa datini si traditii
Nu va bazati pe faptul ca se aprinde lumina la mormant ca santeti pacaliti.Biblia spune ca diavolul poate sa coboare foc din cer si poate face icoana chiar sa vorbeasca.Apocalipsa 13/12. Ea lucra cu toată puterea fiarei dintâi înaintea ei; și făcea ca pământul și locuitorii lui să se închine fiarei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
13. Săvârșea semne mari, până acolo că făcea chiar să se pogoare foc din cer pe pământ, în fața oamenilor.
14. Și amăgea pe locuitorii pământului prin semnele, pe care i se dăduse să le facă în fața fiarei. Ea a zis locuitorilor pământului să facă o icoană fiarei, care avea rana de sabie și trăia.
15. I s-a dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească, și să facă să fie omorâți toți cei ce nu se vor închina icoanei fiarei.
16Și a făcut ca toți: mici și mari, bogați și săraci, slobozi și robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte,
17. și nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei.
18. Aici e înțelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Și numărul ei este: șase sute șaizeci și șase.
--------------
Alta intrebare : de ce crezi tu ca venea diavolul la mine in vis de fiecare data cind ma luam de sectari ca sa-i aduc inapoi la credinta dreapta ?! Imi faceam cruce de trei ori si disparea necuratul, multumesc lui Dumnezeu.
Chiar ! Cum alunga sectarii pe diavol daca nu-si fac semnul crucii ?! Sa-ti spun eu ?! Nu-l alunga pt. ca-i stapinul lor ! De Hristos sectarii s-au lepadat !!!!
-----------
Nu prin semnul cruci fuge diavolul.Acest semn nu este scris in Biblie, este facut de oameni.Iata ce spune Biblia sa faci ca sa fuga diavolul si fuge cu adevarat 1 Petru 5/9Împotriviți-vă lui tari în credință, știind că și frații voștri în lume trec prin aceleași suferințe ca voi.
Iacov 4/7Supuneți-vă dar lui Dumnezeu. Împotriviți-vă diavolului, și el va fugi de la voi.
Efeseni 6/11Îmbrăcați-vă cu toată armătura lui Dumnezeu, ca să puteți ține piept împotriva uneltirilor diavolului.
------------
TREBUIE SA FII ORB DE TOT INCIT SA CREZI IN VREO SECTA !!!!!!!!! FERASCA DUMNEZEU !!!!!!!!
------------
Trebuie sa fi orb , daca citesti Biblia sa nu afli adevarul."Multe cai i se par bune omului dar apoi duc la moarte."
----------
Asa ca turnurile cu treaba lor ! Credinta e limpede ca nu poate fi comparata cu ele !!!

DUMNEZEU SA LUMINEZE PE SECTARI SARACII CA TARE S-AU AFUNDAT IN INTUNERIC !!!!!!
------------
Mai bine veniti deluati lumina de la sectari ca sa iesiti din moarte la viata,din intuneric la lumina, din minciuna la adevar, ca santeti asa de departe de adevar, cum sant cerurile de pamant, fara sa va dati seama pentruca nu studiati Biblia.
-------
Mircea pacatosul

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 01:28

De la: ileanastan, la data 2010-02-13 16:50:33E la moda credinta sau ateismul? Parerea mea este ca tres en vogue este credinta in Adevaratul Dumnezeu, cel situat deasupra si in afara majoritatii religiilor. De ce spun majoritatii? Deoarece pe la jumatatea secolului 19 anumiti initiati masoni au descoperit identitatea lui Dumnezeu in unele buncare antiatomice intramontane construite de Stramosii nostri foarte extraterestri. Si judaismul s-a modificat in consecinta, pentru a cita din cuvintele personajului Jack Broitman al seriei Bilderberg.
Ca o concluzie, trebuie sa credem in Dumnezeu, Creatorul Universului, care nu este nici Arhitect si nici nu se identifica cu Zeii-Oameni Elohim. Cat despre Satana, personajul este un tap ca toti tapii. Iar Ingerul Supraveghetor Shemyaza, cel care s-ar putea identifica cu Lucifer, a murit demult foarte. prin urmare...
cititi ce a scris fata asta bai crestinilor,bravo yolanda

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 01:30

De la: 9am121159, la data 2010-02-14 00:38:28de ce trebuie musai sa fie un turn drept ??? Turnurile sunt turnuri si nu au nimic a face cu credinta.

-----------------
Poate nu crezi dar ortodoxia nu are sfinti.Iata ce spune Dumnezeu ca fac adevarati sfinti.
Apocalipsa 14/12Aici este răbdarea sfinților, care păzesc poruncile lui Dumnezeu și credința lui Isus.
In biserica ortodoxa nu se pazesc cele 4 porunci ale lui Dumnezeu deci biserica este fara Dumnezeu caci se inchina la icoane, lucruri facute de maini omenesti numite in Apocalipsa 9.20 draci sau demoni,se inchina la oameni in loc sa se inchine lui Dumnezeu,se inchina la moaste adica morti,se inchina soarelui pe care l-a creat Dumnezeu.Deci adevarati sfinti sant la sectantii cei ce "Pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Isus"Ca sa va dati seama de adevar trebuie sa studiati Biblia.
------------
-----Ortodoxia este tot o secta desprinsa din catolicism.Din ea s-au desprins calugarii,oastea Domnului,apoi protestanti care cauta adevarul dupa Biblie nu dupa datini si traditii
Nu va bazati pe faptul ca se aprinde lumina la mormant ca santeti pacaliti.Biblia spune ca diavolul poate sa coboare foc din cer si poate face icoana chiar sa vorbeasca.Apocalipsa 13/12. Ea lucra cu toată puterea fiarei dintâi înaintea ei; și făcea ca pământul și locuitorii lui să se închine fiarei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
13. Săvârșea semne mari, până acolo că făcea chiar să se pogoare foc din cer pe pământ, în fața oamenilor.
14. Și amăgea pe locuitorii pământului prin semnele, pe care i se dăduse să le facă în fața fiarei. Ea a zis locuitorilor pământului să facă o icoană fiarei, care avea rana de sabie și trăia.
15. I s-a dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească, și să facă să fie omorâți toți cei ce nu se vor închina icoanei fiarei.
16Și a făcut ca toți: mici și mari, bogați și săraci, slobozi și robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte,
17. și nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei.
18. Aici e înțelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Și numărul ei este: șase sute șaizeci și șase.
--------------
-----------
Nu prin semnul cruci fuge diavolul.Acest semn nu este scris in Biblie, este facut de oameni.Iata ce spune Biblia sa faci ca sa fuga diavolul si fuge cu adevarat 1 Petru 5/9Împotriviți-vă lui tari în credință, știind că și frații voștri în lume trec prin aceleași suferințe ca voi.
Iacov 4/7Supuneți-vă dar lui Dumnezeu. Împotriviți-vă diavolului, și el va fugi de la voi.
Efeseni 6/11Îmbrăcați-vă cu toată armătura lui Dumnezeu, ca să puteți ține piept împotriva uneltirilor diavolului.
------------
------------
Trebuie sa fi orb , daca citesti Biblia sa nu afli adevarul."Multe cai i se par bune omului dar apoi duc la moarte."
----------

------------
Mai bine veniti deluati lumina de la sectari ca sa iesiti din moarte la viata,din intuneric la lumina, din minciuna la adevar, ca santeti asa de departe de adevar, cum sant cerurile de pamant, fara sa va dati seama pentruca nu studiati Biblia.
-------
Mircea pacatosul
doamna unde scrie in biblie de internet sau de televiziune prin cablu???sau de fier de calcat,masina de spalat sau cuptor cu microunde,va rog frumos sa nu mai scrieti nici un cuvant despre blestematia de carte numita biblie

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 01:58

Am sa fac acum o paralela intre anumite obiceiuri crestine si unele primitive ......

Cutul stramosilor. Initial, oamenii considerau ca toate spiritele sunt negative. Sufletul mortilor, gelos pe cei vii, uita de familie si prieteni si incerca mereu sa ii afecteze. Prin legarea cadavrelor si ceremonii specifice, sufletul era sigilat in mormant ori i se limita actiunea pe un teritoriu restrans. Acest teritoriu era tabu si nu trebuia sa fie traversat fara a fi in prealabil protejat magic, iar daca o faceai trebuia sa fii purificat.
Mai apoi, oamenii au considerat ca rudele lor nu le-ar putea vrea raul. Sufletele se aduna intr-o mare comunitatea pe un alt taram de unde vegheaza asupra celor vii. Acesta este cultul stramosilor. Practic, sunt un grup de gardieni care protejeaza impotriva spiritelor rele. La romani, aceasta credinta va lua forma cultuui LARILOR (al spiritelor). De aici vine si numele latinesc al lemurienilor din Madagascar. Tipatul lor patrunzator si credinta bastinasilor ca ar fi spirite i-au determinat pe biologi sa le dea aceasta denumire

Sfiintii. Ce sunt sfintii? O serie de inaintasi intru credinta crestina. Ei sunt idealul uman la care se raporteaza crestinul simplu. Atunci cand mor, acesti sfinti capata un statut semidivin. Ei ne protejeaza impotriva bolilor, diavolului etc.
Mumiile. In cadrul anumitor populatii din Papua Noua Guinee exista obiceiul imbalsamarii prin afumare. Trupul este deshidratat intr-un fel de cuptor. Cei care se bucura de acest tratament sunt oamenii foarte importanti pentru tribul lor. Intelepciunea este un merit deosebit. astfel, daca mumia apartine unui astfel de om, numerosi indivizi veneau spre a-i cere sfatul si ajutorul chiar si dupa moarte. Desigur, raspunsurile veneau prin intermediul viselor.
Tot in Noua Guinee, exista triburi care venereaza craniile stamoslor, razboinicii dormind cu ele sub cap in ideea de a primi revelatii din parte spiritelor.

Moastele. Asemeni mumiilor de pretutindeni, moastele trebuie sa fie deshidratate. Cu cat sfantul a fost mai important, cu atat trupul lui se va conserva mai bine, va mirosi placut, va avea o anumita culoare. Oamenii vor veni sa se roage la ele spre a fi protejati de nenorociri.
Drumul de la spirit protector la cel de zeitate a fost unul relativ scurt. De la o idee abstracta s-a ajuns la o fiinta supranaturala, uneori transpusa peste fondul totemic (vezi zeii egipteni).
Prima varianta a Dumnezeului Vechiului Testament a fost un zeu vulcanic. Manifestarile sale ne duc cu gandul la eruptii si seisme. De exemplu, cand ghida poporul ales prin pustiu, Dumnezeu le inalta o coloana de fum ziua, si una de foc noaptea. Adesea ii pedepsea pe pacatosi prin surpari de pamant. Era agresiv si neiertator. Un temperament aprins.
Moise, era egiptean sectant din cultul lui Akenaton, singurul faraon monoteist din istoria Egiptului care a inlocuit toti zeii cu unul singur - Aton, care se confunda cu Ra, insa avea o reprezentare nonfigurativa, simbolica (un soare ale carui raze se terminau cu maini). De unde stim ca Moise nu era evreu? Din cauza faptului ca avea nevoie de Aaron sa talmaceasca evreilor ce avea de zis. Se pare ca au existat doi Moise care s-au confundat ajungand unul singur in mitologia iudaica. Dovada este temperamentul toatal diferit al personajului de la un punct incolo.

Ce alegeti ? Inca va inclinati credintei ?

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 11:02

De la: florinpreda999, la data 2010-02-14 01:28:32
De la: ileanastan, la data 2010-02-13 16:50:33E la moda credinta sau ateismul? Parerea mea este ca tres en vogue este credinta in Adevaratul Dumnezeu, cel situat deasupra si in afara majoritatii religiilor. De ce spun majoritatii? Deoarece pe la jumatatea secolului 19 anumiti initiati masoni au descoperit identitatea lui Dumnezeu in unele buncare antiatomice intramontane construite de Stramosii nostri foarte extraterestri. Si judaismul s-a modificat in consecinta, pentru a cita din cuvintele personajului Jack Broitman al seriei Bilderberg.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 12:11

De la: 9am147005, la data 2010-02-13 18:16:22
TE DESCURCI UEOR LA COMBINATII,CU O CONDITIE:SA NU FII DALTONIST

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 12:21

De la: 9am045616, la data 2010-02-14 12:11:40

daltonista, nu sunt.....sa fie combinatia potrivita, nu sa iasa circ.....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
9am093450

43 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 13:30

Ganditiva cati oameni au murit omorati de biserica ,cate razboaie a provocat .,la sangele varsat la INCHIZITIE ma cutremur ganditiva la popi homosexuali de prin manastiri si nu numai Ganditiva la bani si la averile BISERICI care cerseste tot timpul bani de la enoriasi uitativa la casele popilor si la averile lor la birurile ce le pun popi enoriasilor ,gen nu platesti nu te ingrop,cunun ...etc ganditiva la toate astea la burtile lor mari si la fata rumena de atata post .......etc.......ganditiva doar si alegeti fiecare ce vreti...................

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 13:34

De la: 9am093450, la data 2010-02-14 13:30:00Ganditiva cati oameni au murit omorati de biserica ,cate razboaie a provocat .,la sangele varsat la INCHIZITIE ma cutremur ganditiva la popi homosexuali de prin manastiri si nu numai Ganditiva la bani si la averile BISERICI care cerseste tot timpul bani de la enoriasi uitativa la casele popilor si la averile lor la birurile ce le pun popi enoriasilor ,gen nu platesti nu te ingrop,cunun ...etc ganditiva la toate astea la burtile lor mari si la fata rumena de atata post .......etc.......ganditiva doar si alegeti fiecare ce vreti...................

ganditi-va.......uitati-va.......va, voi sa va ganditi si sa nu acceptati .......
ca mie una, imi fac greata si nu aprob si nici accept.......

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 16:18

De la: 9am147005, la data 2010-02-14 12:21:59

Încearcă un gri...petrol! Niciodată nu dă greș!!!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 16:45

De la: Dorulet, la data 2010-02-14 16:18:16
De la: 9am147005, la data 2010-02-14 12:21:59

Încearcă un gri...petrol! Niciodată nu dă greș!!!

asta am incercat, cu o pata de culoare mai deschisa.....merge bine......

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 17:15

De la: florinpreda999, la data 2010-02-14 11:02:24

din doua cuvinte te-a dat gata. Devine rusinos Florine, da ia spunee-ne cum a murit Lucifer asta??

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 09:58

De la: click_cont, la data 2010-02-14 17:15:12

din doua cuvinte te-a dat gata. Devine rusinos Florine, da ia spunee-ne cum a murit Lucifer asta??
Alunecand pe o raza...........

mihai_sdrula

2 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 12:40

Sunteti niste imbecili. Dumnezeu nu exista.

Albert

18 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 15:58

Numai un om fara creier nu poate afirma ca nu exista Dumnezeu, toate au fost facute asa la voia intamplarii,dintr-o explozie sau mai stiu eu ce...de ce nu se mai intampla si azi sa fie explozii sau sa se nasca oamenii din maimute?Cine sunteti, nu stiu, dar daca logic gandind, nu crestineste, pamantul era cu o jumatate de grad mai spre est,ardea din cauza soarelui sau daca era cu tot o jumatete de grad indreptat mai mult spre nord azi nu mai vorbeam ,eram cu totii inghetati.Ca sa nu mai zic de inima, plamani si toate organele care sunt puse in asa fel incat un trup sa fie viu.Stiinta de astazi nu a descoperit nici macar 10 % din ce Dumnezeu a creat si dumneavoastra va credeti invatati.MIe mi-ar fi rusine sa afirm asa ceva, ca nu exista Dumnezeu....si nici Satan.Pai,iar va intreb, atuci de unde constiinta BINELUI si a RAULUI???de unde stiti ce e bine si ce e rau?Spuneti ca nu l-ati vazut pe Dumnezeu, de aia nu exista,eu va intreb, creierul vi l-ati vazut, ca daca nu l-ati vazut de unde stiti ca exista??? ,ca nu l-a facut mai stiu eu cine Bilderberg sau mai stiu eu ce oameni sariti de pe fix,condusi de Satana(apropo, stiti ca re e cea mai mare minciuna care o spune Satana in zilele noastre: CA SATANA NU EXISTA,poti face ce vrei ,,TRAIESTE CLIPA",ca el nu exista si ca oricum in RAI vei merge)... care au incercat ei sa conduca lumea si induca lumea in eroare ca e condusa tot de om, dar in final cei mai multi s-au sinucis, oare de ce???

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 16:03

De la: mihai_sdrula, la data 2010-02-15 12:40:17Sunteti niste imbecili. Dumnezeu nu exista.
Multumim! Atata ai, atata dai!

9am170785

2 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 16:11

Fiecare e cum vrea el sa fie pana la urma totzi credem in ceva dar nultzi nu recunosc treaba asta shi... pana la urma urmei fiecare are un DUmnezeu al lui shi cum era vorba unu mare om ( nu imi mai aduc aminte numele) citez "Fiecare poarta un mare steag pe care scrie EU" ... ori cum fiecare dintre noi tot credem in ceva deci..... nu va mai feritzi sa recunoashtetzi!

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 17:54

De la: click_cont, la data 2010-02-14 17:15:12

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 17:56

De la: mihai_sdrula, la data 2010-02-15 12:40:17Sunteti niste imbecili. Dumnezeu nu exista.
asa o fii,mai vorbim peste cateva decenii,eu voi fii aici,tu.......

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 18:09

Mesaj catre Desteptul Lumii!
Duhurile nu mor!
Nici tu nu mori... de tot, dar ce va fi dupa, fiecare cum isi asterne asa merge mai departe!
Sint doar 2 sanse.
Nu exista credincios perfect, dar nici ateist perfect.

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 18:11

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-15 18:09:11Mesaj catre Desteptul Lumii!
Duhurile nu mor!
Nici tu nu mori... de tot, dar ce va fi dupa, fiecare cum isi asterne asa merge mai departe!
Sint doar 2 sanse.
Nu exista credincios perfect, dar nici ateist perfect.
Pe fiecare il mai bantuie cate-o umbra de-ndoiala

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 18:27

Toti, fara exceptie, sintem nemuritori!
Acea suflare Dumnezeiasca, care i-a dat viata lui Adam este si astazi in noi!
Dumnezeu nu moare!
Vrem sau nu sintem parte din El! Avem scinteia vietii!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 18:54

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-15 18:27:42Toti, fara exceptie, sintem nemuritori!
Acea suflare Dumnezeiasca, care i-a dat viata lui Adam este si astazi in noi!
Dumnezeu nu moare!
Vrem sau nu sintem parte din El! Avem scinteia vietii!

vezi ca " scanteia, viata...", sunt substantive de genul feminin......

Pagini: << 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE ESTE LA MODA;CREDINTA SAU ATEISMUL???
Mergi la: