Info
x
Ce este la moda;credinta sau ateismul???
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:51
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
|
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:51
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 14:28
De la: adyhd1969, la data 2010-03-03 10:51:13www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE mama ce credincioasa este zeului BAN
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 14:38
De la: 9am045616, la data 2010-03-03 14:28:52De la: adyhd1969, la data 2010-03-03 10:51:13www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 11:13
De la: rodik_mi, la data 2010-03-03 14:38:31De la: 9am045616, la data 2010-03-03 14:28:52De la: adyhd1969, la data 2010-03-03 10:51:13www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE |
|
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 14:12
De la: 9am045616, la data 2010-03-05 11:13:09De la: rodik_mi, la data 2010-03-03 14:38:31Si cum o sa scrii? Tot asa cu emoticoane?De la: 9am045616, la data 2010-03-03 14:28:52De la: adyhd1969, la data 2010-03-03 10:51:13www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 14:21
De la: adyhd1969, la data 2010-03-03 10:51:13www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE mai lasa-ne cojocelule ca te injur de nu te vezi si azi este post in post pt Elena....nu i-ti mai viri mizeria asta pe toate topicurile, you understand?
Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
endre1958 12 mesaje Membru din: 21/12/2009 |
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 15:27
Credinta sau ateism ? Fiecare merge cu ideile pe care le-a dobandit . Cateodata esti oprit de anumiti credinciosi pentru a fi lamurit sa te atasezi credintei lor ,dar care este de fapt scopul lor-sa-ti goleasca pusculita , si asa destul de goala. Mergi la biserica si preotul iti spune sa nu uiti de donatii ,minim 5 lei . Dupa oslujba se strang vreo 3 ligheane cu bani . Ce face preotul cu acesti bani , cat impozit da statului , cat investeste in noua lui casuta cu etaj , ce marca de masina sa-si cumpere ca Dacia nu mai e la moda ?
|
|
|
|
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 15:28
De la: rodik_mi, la data 2010-03-05 14:12:48De la: 9am045616, la data 2010-03-05 11:13:09De la: rodik_mi, la data 2010-03-03 14:38:31Si cum o sa scrii? Tot asa cu emoticoane?[/quote ]De la: 9am045616, la data 2010-03-03 14:28:52De la: adyhd1969, la data 2010-03-03 10:51:13www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE |
|
Fosta membra 9am.ro 122 mesaje Membru din: 29/03/2010 |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 03:34
De la: endre1958, la data 2010-03-05 15:27:40Credinta sau ateism ? Fiecare merge cu ideile pe care le-a dobandit . Cateodata esti oprit de anumiti credinciosi pentru a fi lamurit sa te atasezi credintei lor ,dar care este de fapt scopul lor-sa-ti goleasca pusculita , si asa destul de goala. Mergi la biserica si preotul iti spune sa nu uiti de donatii ,minim 5 lei . Dupa oslujba se strang vreo 3 ligheane cu bani . Ce face preotul cu acesti bani , cat impozit da statului , cat investeste in noua lui casuta cu etaj , ce marca de masina sa-si cumpere ca Dacia nu mai e la moda ?ATUNCI E LA MODA POPITU
|
Albert 18 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 14:10
Eu nu am auzit de Seneca si cat timp timp Seneca a fost tot un om, am sa-L cred in continuare pe Isus Cristos pentru ca El este Fiul lui Dumnezeu si nu om, pacatos ca mine si ca tine.Apropo, scrierile apocrife nu s-au introdus in Biblie ptr. ca nu s-a dovedit a fi adevarate!!!
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 14:43
De la: Albert, la data 2010-03-29 14:10:04Eu nu am auzit de Seneca si cat timp timp Seneca a fost tot un om, am sa-L cred in continuare pe Isus Cristos pentru ca El este Fiul lui Dumnezeu si nu om, pacatos ca mine si ca tine.Apropo, scrierile apocrife nu s-au introdus in Biblie ptr. ca nu s-a dovedit a fi adevarate!!!In Biblie s-au introdus doar scrierile inspirate de Dumnezeu Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 14:52
De la: Albert, la data 2010-03-29 14:10:04Eu nu am auzit de Seneca si cat timp timp Seneca a fost tot un om, am sa-L cred in continuare pe Isus Cristos pentru ca El este Fiul lui Dumnezeu si nu om, pacatos ca mine si ca tine.Apropo, scrierile apocrife nu s-au introdus in Biblie ptr. ca nu s-a dovedit a fi adevarate!!! Dupã ce cã eºti "tabula rasa" ºi fãrã nici un pic de culturã generalã...o mai ºi "strigi în gura mare" pe un forum public!!!! Bravo naþiune, halal sã-þi fie! Bine cã nu doare prostia...cã de mult erai în comã profundã!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 18:41
De la: Dorulet, la data 2010-03-29 14:52:25De la: Albert, la data 2010-03-29 14:10:04Eu nu am auzit de Seneca si cat timp timp Seneca a fost tot un om, am sa-L cred in continuare pe Isus Cristos pentru ca El este Fiul lui Dumnezeu si nu om, pacatos ca mine si ca tine.Apropo, scrierile apocrife nu s-au introdus in Biblie ptr. ca nu s-a dovedit a fi adevarate!!!
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 11:57
MODA DE MIJLOC....MINCIUNA
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 18:55
De la: 9am045616, la data 2010-03-30 11:57:03 MODA DE MIJLOC....MINCIUNA daca-i in scop nobil, se accepta.....
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 22:38
De la: Albert, la data 2010-03-29 14:10:04Eu nu am auzit de Seneca si cat timp timp Seneca a fost tot un om, am sa-L cred in continuare pe Isus Cristos pentru ca El este Fiul lui Dumnezeu si nu om, pacatos ca mine si ca tine.Apropo, scrierile apocrife nu s-au introdus in Biblie ptr. ca nu s-a dovedit a fi adevarate!!! Eu am auzit de Seneca -avea o memorie extraordinara -deci exista ! Eu nu am auzit de Iisus -deci nu exista desi unii spun ca da -dar si ca era analfabet ! Seneca e om ,e adevarat -insa daca spui ca maria ,a fatat ,altceva ,decat un om ,atunci ma pui pe ganduri ! Iar chestia cu apocrifele de unde au stiut aia sa le aleaga ? Poate nu ai auzit de conciliile ecumenice -alea sunt ca un fel de Congres al 14-lea -se punea de o betie si fiecare venea cu cate o "revelatie"-care era mai trasnita trecea la vot ! Uneori nu se mai vota era aleasa varianta impusa de vreun smintit sau crminal de genul lui Constantin imparatul -sfantul sfintilor -cel mai mare ciumete al crestinatatii !Euripide:(480-406 ien) "Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta." Am dat un citat al unuia care a trait cu 400 de ani inaintea lui -din aceasta fraza putem sa ne dam seama ca gandea ! Da-mi si tu un exemplu din opera lui isus ! Fa si tu o comparatie intre tine si unul care a trait acum 400 de ani - cam asa trebuia sa fie decalajul intre cei 2 ! S-ar parea insa ca cel decalat este isus sau cei care au scris povestea ! Doamne ajuta ...SENECA !
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Martie 2010, ora 23:26
De la: Albert, la data 2010-03-29 14:10:04Eu nu am auzit de Seneca si cat timp timp Seneca a fost tot un om, am sa-L cred in continuare pe Isus Cristos pentru ca El este Fiul lui Dumnezeu si nu om, pacatos ca mine si ca tine.Apropo, scrierile apocrife nu s-au introdus in Biblie ptr. ca nu s-a dovedit a fi adevarate!!!da' tu te-ai intrebat vreodata ce contin acele scrieri si cine au fost cei care-au hotarat cat sunt de adevarate si ce sau cine i-a determinat sa stabileasca asa si nu altfel??? poate erau doar niste foste slugi devenite peste noapte mari popi care nu mai vroiau sa se-ntoarca la conditia umila de a face pantofii celor pe care-i dominau deja,uite asa se perpetuaza minciuna si prosti ca tine cred ca asta-i adevarul si alearga inspre prapastie precum oile,nevrand sa mai gandeasca,refuzand orice logica omeneasca normala,ia incepe sa citesti,sa te documentezi si sa gandesti,poate inca nu esti pierdut definitiv pt.omenire
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 14:10
Depinde daca cultura pentru tine inseamna sa citesti toate prostiile,asta deduce ca esti docsa de prostie.
|
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 14:13
M-am intrebat si am si aflat MINCIUNI, aia contin din punctul meu de vedere, duc lumea in ratacire. Singurul Adevar pe care Dumnezeu a vrut sa ni-l dea se afla in Sfanta Scriptura sau Biblia... cum vreti sa-i ziceti.
|
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 14:25
Problema este ca Seneca asta al tau a fost om si a murit, numai ca Isus a fost si este in veci Fiul Lui Dumnezeu si a inviat a 3-a zi dupa ce a fost omorat pe cruce pentru pacatosi.Cat despre cat de destept era nu l-am vazut sa-L intreb despre memoria lui, pe cand cu Isus poti vorbi(asta daca ajungi sa-L cunosti), daca nu poti sa razi mult si bn nu te va ajuta la nimic, apropo te va mantui Seneca sau mai stiu eu ce alti intelepti????Unde vei ajunge daca il vei urma pe Seneca in Cer sau Iad????Ce se va alege de tine dupa ce vei muri???
|
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 14:39
De la: Albert, la data 2010-03-31 14:25:17Problema este ca Seneca asta al tau a fost om si a murit, numai ca Isus a fost si este in veci Fiul Lui Dumnezeu si a inviat a 3-a zi dupa ce a fost omorat pe cruce pentru pacatosi.Cat despre cat de destept era nu l-am vazut sa-L intreb despre memoria lui, pe cand cu Isus poti vorbi(asta daca ajungi sa-L cunosti), daca nu poti sa razi mult si bn nu te va ajuta la nimic, apropo te va mantui Seneca sau mai stiu eu ce alti intelepti????Unde vei ajunge daca il vei urma pe Seneca in Cer sau Iad????Ce se va alege de tine dupa ce vei muri??? Dupã ce mori, ajungi ori îngrãºãmânt pentru þãrânã, ori la crematoriu...dust in the wind! You'r choice!
|
|
9am185084 8 mesaje Membru din: 31/03/2010 |
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 14:42
De la: , la data 2008-11-23 02:09:29MAJORITATEA PRIETENILOR MEI CAND NE INTALNIM LA O BERE SAU MERGEM LA UN MECI SAU LA UN FILM,ATACAM TOT FELUL DE SUBIECTE DAR NU TIN MINTE VREODATA SA FI VORBIT DE O TEMA TEOLOGICA SAU MISTICA,DE FAPT MAREA MAJORITATE A TINERILOR SE SFIIESC SA MEARGA CUM ERA ODATA>VA MULTUMESC,VA ASTEPT PARERILE!! La moda ! Diversionismul si pacalirea "poporului suveran "
|
cristianvitu 732 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 14:48
Albert!....imi dai voie sa te intreb si eu?!: dar pe ªtefan cel Mare de ce l-a fãcut sfânt?..cã a preacurvit de n-a avut aer, a ucis cât l-au þinut balamalele...îmi zici?...dar sã nu mi-o spui p-aia cu Þara ºi cu aparatu cã nu þine...ºi cand mã gândesc cã se vor gãsi destui sã i se roage....mmmm-îh!
de omnia dubitandum
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 15:21
Iubirea trebuie sa fie la moda
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 16:26
De la: Albert, la data 2010-03-31 14:10:40Depinde daca cultura pentru tine inseamna sa citesti toate prostiile,asta deduce ca esti docsa de prostie. Bai ,nenea incultu' ! Daca stii sa citesti,sfatul meu este sa citesti biblia ! Acolo gasesti cele mai mari tampenii care s-au scris vreodata ! Daca tu-mi explici de ce dumnezeu ii trimite pe evrei sa ucida neamul lui Amalec-barbati,femei,copii si prunci atunci mai discutam ! Trebuie sa fii idiot,cel putin,ca sa crezi ca ala e un dumnezeu normal la cap ! E clar ca cel care a scris asa ceva era un schizofrenic ! Deci biblia e o carte scrisa de schizofrenici care preamaresc un schizofrenic -e plina de minciuni si exagerari ,daca poti crede anumite pasaje insa stii ca altele nu sunt credibile -pe ce te bazezi ca sa-mi impui mie o minciuna ? De unde stii ce e adevarat si ce este fals ? Chiar nu ai remarcat ca toate povestile de acolo isi au corespondent si in alte religii -sau tu ai citit doar abecedarul ! Daca tu crezi in varianta bibliei impusa de patriarhi si de criminalul imparat constantin atunci da-mi voie sa am o retinere!De ce marii filozofi ai antichitatii nu au auzit de Dumnezeu ? De ce nu as crede in iliada si odiseea ? Oricum sunt mai credibili cetatenii din roma ,grecia si egiptul antic -reprezentau o civilizatie avansata -in schimb evreii au trait in acele perioade la nivel de pestera ! Crezi in ceva bazandu-te pe ce spun altii ! Sunt convins ca ai crezut in ceausescu-in iliescu-constantinescu-basescu si geoana -nici nu ai pus problema ca sunt comunisti -deci probabil atei ! Gandesti precum o oaie care se indreapta ca proasta spre prapastie ! Traiesti la nivelul celor de acum 2000 de ani -nu ai evoluat deloc ! Chiar si grecii si romanii antici gandeau mai coerent decat tine ! Citeste opera lor si o sa constati ca esti un prost gramada in comparatie cu ei !
|
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 16:32
De la: Albert, la data 2010-03-31 14:25:17Problema este ca Seneca asta al tau a fost om si a murit, numai ca Isus a fost si este in veci Fiul Lui Dumnezeu si a inviat a 3-a zi dupa ce a fost omorat pe cruce pentru pacatosi.Cat despre cat de destept era nu l-am vazut sa-L intreb despre memoria lui, pe cand cu Isus poti vorbi(asta daca ajungi sa-L cunosti), daca nu poti sa razi mult si bn nu te va ajuta la nimic, apropo te va mantui Seneca sau mai stiu eu ce alti intelepti????Unde vei ajunge daca il vei urma pe Seneca in Cer sau Iad????Ce se va alege de tine dupa ce vei muri??? Cand vorbesti cu dumnezeu ,inseamna rugaciune ! Cand dumnezeu vorbeste cu tine (cu isus poti vorbi -monolog sau dialog ? ) ,inseamna schizofrenie ! Eu zic ca ar fi cazul sa mergi pe la nenea psihiatru si pe la nenea psihologu ca si astia stiu sa te exorcizeze !
|
Fosta membra 9am.ro 122 mesaje Membru din: 29/03/2010 |
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 16:42
La moda e sa crezi in nimic. Oare nu e mai facil sa crezi in Dumnezeu decat in nimic?
|
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 16:46
De la: 9am184775, la data 2010-03-31 16:42:53La moda e sa crezi in nimic. Oare nu e mai facil sa crezi in Dumnezeu decat in nimic? Dar de ce sã nu crezi în tine ºi în forþele tale??? De ce trebuie sã gãsim mereu "responsabili" care existã doar în imaginaþia noastrã sau a altora??? Pentru cã este mai uºor ºi nu trebuie sã-þi foloseºti neuronii din dotare???
|
|
Katherine 2 mesaje Membru din: 1/04/2010 Oras: Galati |
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 13:00
De la: Dorulet, la data 2010-03-31 16:46:58De la: 9am184775, la data 2010-03-31 16:42:53La moda e sa crezi in nimic. Oare nu e mai facil sa crezi in Dumnezeu decat in nimic? Dorulet draga, sa te vad eu cum iti pui tu neuronii la treaba daca se intampla sa vina un cutremur de vreo....8 grade sa zicem. Atunci si cei mai atei atei striga la Dumnezeu. Este demontrat stiintific ca TOATA Biblia e adevarata, de apologetica ai auzit? Trebuie sa fi auzit ca doar la cultura ta....ar fi pacat Te provoc si va provoc sa urmariti un filmulet despre dovezile invierii lui Isus, dovezi stiintifice si mai discutam apoi. Ce ziceti? www.ecrestin.ro/discutii/Apologetica/344-Dovezile-invierii.html Imi cer scuze moderatorilor daca nu trebuia sa pun linkul Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

mama ce credincioasa este zeului BAN
cred ca o sa deschid o afacere
cojocelule ca te injur de nu te vezi si azi este post in post pt Elena....nu i-ti mai viri mizeria asta pe toate topicurile, you understand?
aici sa va bagati....
Bine cã nu doare prostia...cã de mult erai în comã profundã!