back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este antichristul mai precis?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 21:17

Precis ca AZAZEL,e un vas de cinste.....deoarece avea o ata la mana,si voia sa o lege deasupra '''vasului'''.....cio fi oare......ghici ciuperca cei???

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 13:20

De la: AZAZEL, la data 2008-12-19 22:15:05
De la: nicoletibi, la data 2008-12-18 18:33:47Draga Symy

Stiu cine este acel AZAZEL.
Vroiam sa vad daca cel care posteaza mesaje este acelasi.
Sau doar un slujitor al lui. Multumesc de avertisment. Rechin?!

stii tu pe...dracu'
mai bine stai in banca ta!

Stau in banca mea, multumesc.
Nu-l stiu pe dracu. Ce-l putin nu in mod direct. As vrea sa nu vad draci vreodata, daca s-ar putea.
Vad ca si tu stai in banca ta. Eram doar curios in ce te priveste, dar acum nu mai sunt. Am vazut ca ti-ai format niste convingeri si prin acestea vezi totul in jurul tau. Cam asa sunt toti oamenii. Nu esti deloc o exceptie. Sa fii sanatos.

danielapopa70

8 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 14:22

biblia nu este basm

danielapopa70

8 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 14:29

nu stiu daca ati citit cartea lui nostradamus dar va fi antihristul si va face tot ce va vrea dar va fi un om tanar din conducerea vaticanului dar perioada este lunga pina va veni dar va fi doborat poate ca noi nici nu vom prinde asa ceva va recomand cartea este interesanta numai ca sunt perioade lungi de timp cand se vor intimpla lucruri chiar rele poate asta cu criza din toata lumea este o reasezare la ce ar fi trebuit sa se intimple ceva normal dar lumea a facut abuz de orice de putere de bani de consum si acum sa ajuns la limita si ar trebui o redresare in toate lucrurile parerea mea

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 14:59

La Multi Ani , va doresc tuturor forumistilor si romanilor de pretutindeni, fie ca 2009 sa ne mai destepte si sa ne mai invete lucruri noi.
Pentru mine anticristul, sint aceia care sint in calea progresului, teroristii, tilharii, hotii, banditii, mincinosii, curvele, cam asta, dar sa stiti ca din astioa sint intoata lumea indiferent de rasa, si au fost si inainte.
LA MULTI ANI fericiti romani, va transmit din Libya.

dan_hammer

11 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 22:54

De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-21 07:24:10anti ce?demonstrati cu argumente logice ca exista cristul pomenit de voi si abia pe urma vorbiti de anticrist,ok?s-auzim numai de bine!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 11:42

LA MULTI ANI....Tuturor...celor ce-l iubesc pe DUMNEZEU TATAL....SI FIUL SAU ISUS HRISTOS.....SI DUHUL SFANT.....Dragostea lui sa fie in voi....!!!

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 15:32

el exista este impotriva celui de sus
si cred ca este pe pamnt deja

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 16:49

vpisi

246 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 17:02

De la: a13x, la data 2008-11-08 12:47:50personaj din basmul Biblia

ahha tare

Toate religiile sunt la fel de sublime pentru ignorant, folositoare pentru politician ši ridicole pentru filosof
Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 17:13

De la: Atotputernicul, la data 2008-11-20 22:48:31Ce sa fie ?
Dumnezeu, dupa ce a facut lumea si a pus-o in functiune, si-a dat seama ca i-au scapat unele chestii ... Cum si-a dat seama ca era mai dificil sa mai remedieze in perioada de garantie, atunci l-a indemnat pe un ingeras din suita sa sa se creada a fi la fel de puternic precum Creatorul, l-a exilat si l-a declarat responsabil cu raul pe pamant. Pentru sine, el si-a pastrat prajitura ...
La sfarsitul lumii se lucreaza de la inceputul ei ...
Cand omul a fost creat, a fost creat si mecanismul prin care se defecteaza si moare, precum si mecanismul de reciclare.
Numai el are oarece dificultati in a intelege mecanismele astea, dar le tot descopera in fiecare zi ....

S-auzim de bine !
Cum mai petreceti criza ? Ce va aduce Mos Criza ?

vasileseitin

82 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 17:14

E basescu dusmanul poporului ROMAN dupa toate semnele comportametale ale idividului

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 18:30

INTERESANT: UN PROST ARUNCA O PIATRA IN APA ,IAR O MULTIME DE INTELEPTI SE CHINUIE SA O SCOATA !
ASA E SI CU "ANTICRISTUL".
LA VREMEA LOR, NISTE OAMENI ISTETI AU INVENTAT RELIGIA CU SCOPUL CLAR DE A CONTROLA "MASELE DE OAMENI " , AMENI SIMPLI SI FARA MULTE CUNOSTIINTE CULTURALE SI STIINTIFICE !
ASA CUM A FOST INVENTAT "BAIATUL BUN"(CRISTOS), ASA A FOST INVENTAT SI "BAIATUL RAU" (SATANA-ANTICRIST) !
DUPA ACLASI PRINCIPIU SUNT ACUM INVENTATE BOLILE BILOGIGE CARORA LI SE INVENTEAZA IN ACELASI TIMP ANTIDOTUL.
SAU CREDETI CUMVA CA SIDA ,EBOLA , SAU ALTE BOLI "NATURALE " NU AU REMEDII?? VA INSELATI AMARNIC !
PUTERNICI LUMII PROFITA DE IGNORANTA SI PROSTIA NOASTRA , CARE IN SECOLUL XXI CREDEM IN TOT FELUL DE PROSTII(RELIGII) SI MAI LANSEAZA DIN CAND IN CAND CATE O LEGENDA , EXEMPLU "BIN LADEN" !
OARE ACEST PERSONAJ MAI ESTE IN VIATA SAU MESAJELE LOR SUNT CREIATE IN LABORATOARELE "MARELUI LICURICI" ?
CHIAR CREDETI CA PRESEDINTI GEORGIEI, UCRAINEI SI ROMANIEI AU FOST ALES LA "URNE"? VA INSELATI AMARNIC !
AU FOST "ALESI" LA CASA ALBA SI PENTAGON !
ASA CA RASPUNSUL ESTE FOARTE SIMPLU :
"ANTICRISTUL " ESTE REPREZENTAT DE CATRE IGNORANTA NOASTRA !
NU ESTE POSIBIL CA SEC. XXI , CU ATATEA MIJLOACE DE INFORMARE SA MAI CREDEM POVESTILE DIN CARTILE BIBLICE ,DECAT DACA AVEM NUMITE INTERESE !
SA VA FIE DE BINE !
UN AN NOU FERICIT ,CU MULTE REALIZARI !

banceanuvasile

105 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 19:32

De la: dumy, la data 2008-10-28 22:28:23 eu stiu ca este o persoana care va veni si va vorbi impotriva lui Iisus si atunci va fii si sfarsitul lumii. Este cat de cat corect? da trebuie sa fie neaparat o persoana sau deja toate relele astea de pe pamant reprezinta antichristu?

Antihristii in romania au nume real :ILIESCU

williamproton

5 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 22:23

Un exemplu tipic de antichrist : Lenin -(un om pervers se stie ca era si pederastru) Citate din Lenin : Religia este opiumul poporului!
se credea mai presus de Dumnezeu!el spunea: Sa nu mai credem in Dumezeu ci in el!
Dumezeu l-a pedepsit asa cum se cuvine!
Un proverb rusesec spune : deasupra Moscovei este Kremlinul deasupra lor este Dumnezeu.
Sa ramanem increzatori antichristul va fi invins de fortele binelui

ioanvirgilsavu

143 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 11:23

ce sa ti demonstram mai florine?tu nu stii sa te documentezi?nu stii sa citesti?aaaaa ca te bagi si tu in seama cu io nu cred pina nu vad pe pro tv?mai florine daca asa esti te pacaleste viata si tu crezi ca ai fost smecher!scuze!

ioanvirgilsavu

143 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 11:29

pt mgcarmen:nu se rezolva totul prin razmerite,cafteli,k 1,lupte,muschi..!poti scapa de o bomba fugind,de exemplu,dar mai e si mintea care ii va ajuta pe unii sa scape,dar tu ce vrei:sange?ia un distonocalm,dar daca nu ai minte iti revi repede la starea ta de nepricepere

ioanvirgilsavu

143 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 11:33

pt lordujohn:tu vrei sa arati ca te tragi din maimuta!ca esti copilul lui iliescu!ca pt tine e bun doar ce bagi in gura si ce tragi pe ...esti cam badaran,cam bolovan

ioanvirgilsavu

143 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 11:37

pt ady adelina,esti cam vesele pt subiectul asta!tu cred ca razi si la inmormantarea parintilor tai,a copiilor tai..cand te trezesti sa nu fie prea tarziu

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 15:17

De la: ioanvirgilsavu, la data 2009-01-03 11:33:59pt lordujohn:tu vrei sa arati ca te tragi din maimuta!ca esti copilul lui iliescu!ca pt tine e bun doar ce bagi in gura si ce tragi pe ...esti cam badaran,cam bolovan

PAREREA TA NU SE POATE DISCUTA !
DACA ASTA ESTE CULTURA IN SEC. XXI. (PROBABIL CA ESTI FOARTE TANARA), ATUNCI PESTE CATVA TIMP OMENIREA VA AJUNGE ,IAR IN GROTE ,SAU ADAPOSTURI ANTIATOMICE (CA INGAZA).
Iar in legatura cu stramosul meu "maimuta" pot fi mandru de asta ,pentru ca al tau-daca gandesti asa nici nu exista). Daca ai fi citit Darwinismul(nu modul total nestiintific cum este azi combatut) ai vazut ca Darwinismul nu spune niciunde ca OMUL se "trage din maimuta"(dupa elevata ,ta expresie), ci spune ca omul si primatele (atentie ,nu maimutele de azi-exemplul TAU) , AU UN STRAMOS COMUN !
oRI DE LA AICI SI PAN LA PROSTIILE SPUSE DE UNEL PERSOANE CA TINE E CALE LUNGA PE CARE TU NU AI CUM SA O PARCURGI SI SA O INTELEGI , NU PREA AI CAPACITATEA INTELECTUALA NECESARA(ASTA S-A OBSEVAT DIN FAPTUL CA M-AI CALIFICAT DREPT "URMAS DE MAIMUTA' si bolova).
Apropos, stii ca cei ca tine se numesc primate(maimute pe intelesul tau)cu chip de om si creier cat nuca ???
SA-ti fie de bine si nu mai combate daca ai cultura !
Te pot "desfinta" in orice religie vrei tu corican doresti. Cultura religioasa este nula ! Faptul ca nu sunt de acord ,asta este alta problema.Dar am doua principii de la cre nu ma abat:
-cu comentez relizgia nimanui(mai puti cu acest Anticrist care nu apare in nicio religie pura.
-nu comentez niciodata dragostea nimanui(dar nu acept fenomenugay)
In final, dupa mintea ta cred ca reprezinti Anticrisrtul perfect atunci cand apari pri baruri cu o pretentie de fustuta de 10 cmm si o tona de farduri !
In, rest, daca nu ti-ai fi permis sa te legi de mine nici nu iti obsevam prezenta. Nu prea ai ce spune. Cultura ta e nula, e formata prin baruri.
Sa-ti fie de bine !
Sa ai mult noroc in viata , ca minte nu prea i !!

vasi_iuli

1 mesaj
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 18:20

Multi se cred inteligenti si comenteaza lucruri urate impotriva lui Dumnezeu. Dar daca vreti sa stiti adevarul il gasiti intr-un singur loc, BIBLIA. Credeti in Evanghelie pentru ca este cuvantul lui Dumnezeu si prin el ajungeti sa fiti intelepti. Domnul sa va Binecuvinteze !

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 22:03

De la: williamproton, la data 2009-01-02 22:23:17 Un exemplu tipic de antichrist : Lenin -(un om pervers se stie ca era si pederastru) Citate din Lenin : Religia este opiumul poporului!
se credea mai presus de Dumnezeu!el spunea: Sa nu mai credem in Dumezeu ci in el!
Dumezeu l-a pedepsit asa cum se cuvine!
Un proverb rusesec spune : deasupra Moscovei este Kremlinul deasupra lor este Dumnezeu.
Sa ramanem increzatori antichristul va fi invins de fortele binelui

williamproton ? ete'dracu...da'ce nick tzi-ai pus (nu vrei sa tzi-l pun si eu ?!)
vezi ca te-ai exprimat greshit ! lenin a fost PEDESTRU si nu cum scri tu ...adica ...pederastru ?!
io cred ca tu visezi...Domnul Satan ...si nu anticristu' cum vrei sa faci matale mishto...A Invins !
Deja lumea este condusa de El ...si asha va fi pana cand o sa dea fiecare coltzu' ...

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 00:15

AZAZEL
Vrei sa ramai singur pe lume???

vpisi

246 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 00:49

simy mama si aici ne plictisesti, te rog nu..:)) n`aveti si voi o carte de citit..ceva?

Toate religiile sunt la fel de sublime pentru ignorant, folositoare pentru politician ši ridicole pentru filosof
vpisi

246 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 00:50

ionvirgilcacat,

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 00:53

vpisi
Ai aparut ,ca pisica vagaboanda.....unde ai umblat???....la turci???..scuzati...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 09:32

vpisi ...... schimba numele ...... daca tu ai ceva din finetea si inteligenta unei pisici eu sunt hoge la Babadag si nu sunt ...... si asta o spune o mare iubitoare de pisici.
Inceteaza sa arunci vorbe murdare.

vpisi

246 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 12:14

again,ce penibili sunteti:))

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 15:36

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 17:17

De la: vasi_iuli, la data 2009-01-03 18:20:20Multi se cred inteligenti si comenteaza lucruri urate impotriva lui Dumnezeu. Dar daca vreti sa stiti adevarul il gasiti intr-un singur loc, BIBLIA. Credeti in Evanghelie pentru ca este cuvantul lui Dumnezeu si prin el ajungeti sa fiti intelepti. Domnul sa va Binecuvinteze ![/quote

Multumesc pentru bibcuvantari.Dar nu cred.
Si comfunda Biblia Cu Evamghelia.
Ambele sunt istori ale timpuri diferite , scrise de putercini acelor lumi si combor dorintelor lor !
DIXIT !
]

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce este antichristul mai precis?
Mergi la: