back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este antichristul mai precis?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 13:19

De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-12-15 06:26:18stiu eu din cauza lui azazel care te intimideaza

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 23:21

De la: leo_, la data 2008-12-17 02:11:24
De la: marinescuirina, la data 2008-12-12 04:05:36Leo, tu crezi intr-un Dumnezeu impersonal? Este la fel ca si cum nu ai crede in nimic

Ba chiar mai rau!! Pentru ca daca consideri ca El este real dar NU este interesat de oameni, ramai doar cu alternativa lui... azazel!

(Pentru mine este evident ca Dumnezeu este interesat de noi. Dar crestinismul este in primul rand trait, apoi gandit. Realitatea Lui ti se dezvaluie subtil si incet, pe masura staruintei si rabdarii tale. Pui intrebari prea grele. Nu gasesc pe loc un raspuns adecvat, ma mai gandesc )

sa cred intr-un dumnezeu personal atunci? nu stiu ce crezi tu despre d-zeu dar eu sunt sigur ca nici nu poate interveni in lumea noastra materiala. poate doar sa se manifeste prin parghiile ei. am impresia ca este exact ca intr-un program pe calculator. programatorul interactioneaza prin parghii dar niciodata fizic in lumea virtuala. daca vrei sa ma contrazici, arata-mi cand dumnezeu a facut personal ceva pe pamant. doar s-a folosit de oameni, si elemente ale naturii sa faca un lucru util lui. in plus, sunt 10 miliarde de oameni pe pamant, nu se stie cate animale si plante. sa ne gandim cate suflete sunt in intregul univers. oare chiar d-zeu nu are alta treaba decat sa "streseze" cand pe unul cand pe altul cu actiuni? doar la atat se rezuma? si daca ar fi asa cu ce interes ar face-o?

"Dumnezeu este inconstient , el are nevoie de oameni pentru a-si putea constientiza opera " Jung.
"Nu trebuie sa ne bizuim prea mult pe Dumnezeu , dar poate ca Dumnezeu se bizuie pe noi..." autor necunoscut .
azazel n-are treaba cu Dumnezeul vostru ,eu va respect ...pt.credinta...
sunteti naivi...nici nu intuiti ce va asteapta !
va compatimesc !

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 01:17

pt. Leo

sa cred intr-un dumnezeu personal atunci? nu stiu ce crezi tu despre d-zeu dar eu sunt sigur ca nici nu poate interveni in lumea noastra materiala. poate doar sa se manifeste prin parghiile ei. am impresia ca este exact ca intr-un program pe calculator. programatorul interactioneaza prin parghii dar niciodata fizic in lumea virtuala. daca vrei sa ma contrazici, arata-mi cand dumnezeu a facut personal ceva pe pamant. doar s-a folosit de oameni, si elemente ale naturii sa faca un lucru util lui. in plus, sunt 10 miliarde de oameni pe pamant, nu se stie cate animale si plante. sa ne gandim cate suflete sunt in intregul univers. oare chiar d-zeu nu are alta treaba decat sa "streseze" cand pe unul cand pe altul cu actiuni? doar la atat se rezuma? si daca ar fi asa cu ce interes ar face-o?

Dumnezeu a facut El personal universul asa cum il vedem noi. El este si personal, al tau adica, si universal, al tuturor oamenilor. A crede este un act de vointa. Nimeni nu poate sa-ti spuna tie ce sa vrei sau ce sa crezi. Asta doar tu decizi. Ai totala libertate. Dar altcineva poate sa-ti dea idee cum sa faci un lucru si altfel decat esti tu obisnuit...ca sa observi ceea ce ti-a scapat din vedere pana acum...
Daca tu ai constatat ca Dumnezeu se manifesta doar asa cum ai scris, nu ai fost prea atent. Sau nu te-ai uitat unde trebuie. Sau nu esti la punct cu toate informatiile. Dar ce este cel mai interesant este ca noi mai mult vedem ce vrem decat adevarata realitate. Nu vei putea sa-l vezi pe Dumnezeu, sau ce face El atat timp cat tu ai deja o imagine a Lui, pentru ca singur iti pui imaginea pe ochi si asa cum am spus, vezi doar ce vrei tu. Tu cand esti atent la cineva si persoana la care esti tu atent nu te observa, te simti ca nu faci nimic?
Imagineaza-ti ca tu ai creat universul si pe toti oamenii si tot ce se vede si nu numai atat. Tu ce interes ai avea? Nici unul probabil. Ce treaba ai avea? Probabil ai sta singur ... sau ai fi atent la ceea ce ai facut...
Ai copii? Iubesti pe cineva? Cum ar putea cineva sa-ti arate ce face Dumnezeu personal pe pamant, sau in lumea materiala? Daca ti-ar arata ai crede? Daca te-am suparat, spune-mi.

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 01:28

pt azazel

Mai bine treci de faza de compatimire si ne impartasesti si noua informatiile pe care le detii in legatura cu ce ne asteapta. Chiar asa naivi cum suntem, poate ne ridici si pe noi din naivitate. Eu, personal te rog frumos sa imi spui. Daca nu pe forum, iata adresa mea de mail: nicoletibi@yahoo.com.
Hai nu fii egoist. Arata-ne lumea ta. Chiar daca nu ne primesti in ea, macar fa o descriere. Aarata-ne convingerile tale.
Ne lasi asa sa ni se intample ... fara sa stim macar ce???? De ce?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 11:11

Nicoletibi
Nici macar nu-ti dori lumea in care traieste AZAZEL.....sti cine a fost azazel in biblie???....asa nume asa destin.....iar AZAZEL al nostru este un RECHIN....pazea!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 14:08

De la: symy, la data 2008-12-18 11:11:35Nicoletibi
Nici macar nu-ti dori lumea in care traieste AZAZEL.....sti cine a fost azazel in biblie???....asa nume asa destin.....iar AZAZEL al nostru este un RECHIN....pazea!!!!

symy, eu nu cunosc biblia. am alta credinta. cine a fost Azazel? m-ai facut curioasa. te rog, spune-mi si mie!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 16:09

In BIBLIE....:Pentru Azazel,era un tap,,pe capul lui erau puse toate pacatele poporului lui Israel......LEV.16/20-28
In mitologie:Azazel.era un inger cazut....care invata femeile de pe pamant,;vrajitoria;ocultismul,magia.....ect...Eu te rog sa nu-l cauti pe azazel....nici macar in vis....!!!!Selena sa fi iubita.....

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:33

Draga Symy

Stiu cine este acel AZAZEL.
Vroiam sa vad daca cel care posteaza mesaje este acelasi.
Sau doar un slujitor al lui. Multumesc de avertisment. Rechin?!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:36

@ symy, lasa pe azazel in pace !...are si el sefii lui, nu poate face chiar ce-l taie capu' p-aici....

Pune mana pe carte si invata !...altfel n-o sa-ti poti la murii cum trebuie enoriasii .

Samyaza, seful lor !...

Urakabarameel, Akibeel, Tamiel, Ramuel, Danel, Azkeel, Sarakmyal, Asael, Armers, Batraal, Anane, Zavebe, Samsaveel, Ertael, Turel, Yomyael, Arazeal. Acestia erau sefii celor 200 de ingeri.

Azayel i-a mai invatat pe oameni sa faca sabii, cutite, scuturi, platose, oglinzi; el le-a aratat cum sa faca bratari si podoabe, cum sa foloseasca vopsele, arta de a-si inegri spancenele, de a folosi pietrle pretioase si tot soiul de spoieli, astfel incat oamenii s-au stricat.

Amazarak i-a invatat to felul de vrajitorii, de farmece si insusirile radacinilor.

Armers i-a invatat arta de a dezlega vrajitoriile.
Barkayal i-a invatat arta de a urmarii stelele.
Akibeel i-a invatat semnele.
Tamiel i-a invatat astronomia.
Si Asaradel i-a invatat miscarile lunii.

Amazarak se ocupa cu vrajitoriile, nu-l invinuii pe azazel d-asa ceva, el se ocupa cu ttul d-altceva....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:43

MYTCOR
Sigur nu esti baiat de popa???....sau esti la seminar???....multe iti trec prin '''calcultor'''...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:45

calculator....

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 19:06

De la: nicoletibi, la data 2008-12-18 01:28:04pt azazel

Mai bine treci de faza de compatimire si ne impartasesti si noua informatiile pe care le detii in legatura cu ce ne asteapta. Chiar asa naivi cum suntem, poate ne ridici si pe noi din naivitate. Eu, personal te rog frumos sa imi spui. Daca nu pe forum, iata adresa mea de mail: nicoletibi@yahoo.com.
Hai nu fii egoist. Arata-ne lumea ta. Chiar daca nu ne primesti in ea, macar fa o descriere. Aarata-ne convingerile tale.
Ne lasi asa sa ni se intample ... fara sa stim macar ce???? De ce?

Nu te obosi, nu cred ca vei afla ceva.
Dupa peste 400 mesaje exista o singura certitudine: nu spune nimic
Mesajele lui sunt cele mai evazive. (Are cateva texte mai lungi, scrie frumos, in caz ca sunt autentice. Dar, evident, iar nu spune nimic )

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 19:13

Aaa, si se contrazice. Cel putin o data am gasit scris ca dupa moarte nu exista nimic, nici macar durere (am retinut tocmai ca a adaugat inexistenta durerii).
Deci, nu-ti bate capul, ca nu ai ce afla.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 19:36

...@ Symy, vrei sa-ti spun cu ce se ocupa azazel ?...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 09:36

Daca imi spui adevarul....iti trimit prin CURIER RAPID.....o sticla de sampanie...

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 22:15

De la: nicoletibi, la data 2008-12-18 18:33:47Draga Symy

Stiu cine este acel AZAZEL.
Vroiam sa vad daca cel care posteaza mesaje este acelasi.
Sau doar un slujitor al lui. Multumesc de avertisment. Rechin?!

stii tu pe...dracu'
mai bine stai in banca ta!

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 22:16

De la: mytcor, la data 2008-12-18 19:36:04...@ Symy, vrei sa-ti spun cu ce se ocupa azazel ?...

itzi spun eu draga mytcor ...
vaneaza prosti !
tu esti unul dintre ei !

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 23:26

AZAZEL
Mai baiatule,unde umbli???....Ai disparut din peisaj...sper ca nu ai fost pe forumul unde se fumeaza iarba.....si se legalizeaza prostitutia.....declara tot...!!!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 01:51

@ Symy,...sper ca-i suficient pentru....

-Azazel (ebraicã: עזאזאל, arabד: عزازل azazil) Talmud (Yoma 67b)
Azazel in Apocalipsa de Abraham
- Azazel in Scripturã
- Azazel in Levitic
- Azazel si Se'irim
- Azazel în Cartea lui Enoch
Levitic 16:8,( Lev. 16:10)(Lev. 16:21-22)(16:26)Levitic 17:7 si 2 Cronici11:15 ca "capra-demoni".
Isaia 34:14 "capra-demoni" printre ruinele Edomului, impreunã cu Lilith si alte animale salbatice.

Numele de "Azazel" poate fi derivat de la "azaz" cu sensul de accident , ori un derivat a unui zeu egiptean, Set.
Apocalipsa 13:4-9

Azazel este, de asemenea, identificate cu sarpe care tent-o pe Eva, este descris ca un dragon cu "mâinile ºi picioarele de om, pe spate sase aripi pe dreapta si sase din stanga." (23:7)
Azazel apare in romanul lui John Bellair "Ghost" in oglinda "ca demon, care poate fi convocat prin lectura de un pasaj într-o carte de magie medievala.
In ebraica moderna, "Azazel" este cunoscut ca "Gehinom."
Azazel opnentul lui Denzel Washington antagonist al filmului ,Azazel este un demon-topait spiritul.
Azazel in desene-animate - serie de Moº Ene si Hellblazer, a fost scris de Neil Gaiman.
Un demon-mutant ca numele de Azazel a fost tatal lui X-Man, si misteroasa Nightcrawler
Azazel este personajul principal din seria Sky One series HEX.
Azazel- Amy Perry in romanul Shredder: Ingerul de Fier, de Karen Koehler.
Azazel si-n piesa "The Fallen Angel." cu Iron Maiden
Black Metal Band Kult ov Azazel.
Dictionar iad - Collin de Plancy 1863 Azazel parafrazat
Azazel în islam
Azazel in Demonologie
Azazel in cultura populara
etc,etc,etc....
Dumnezeu este insusi infinitul,perfect si dincolo de orice schimbare, in contrast universul este o lupta constienta pentru evolutie.
Cunosterea si exactitatea stiintei noaste, demonstreaza Lui Dumnezeu evolutia creatiei in continua desfasurare si ca aceasta poate extinde procesul cunoasterii in a devenii constienti de sine icepand a prelua constient procesul evolutiv al creatiei Lui (omul),in a ne insusii ceea ce ne-a fost oferit in dar de catre insusi Dumnezeu... Universul.

Azazel, ai grija cum folosesti munitia c-ai s-ajungi din vanator,...vanat.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 10:33

Mytcor.....jos palaria !!!....Nu stiu de unde le-ai luat....dar iai dat peste bot lui azazel....

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 16:17

Wikipedia, probabil.

Chiar asa, Mytcor, daca ai gasit resurse bune pe net despre simboluri, posteaza-le aici, te rog. Wikipedia este cam nesatisfacatoare.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 23:09

De la: symy, la data 2008-12-20 10:33:18Mytcor.....jos palaria !!!....Nu stiu de unde le-ai luat....dar iai dat peste bot lui azazel....

cu riscul sa ma repet :

"un prost gaseste intotdeauna unul mai prost care sa-l admire " Boileau

pentru symy ...care in moldova este...nimi !

bot au numai ...magarii...deci tu !

pentru mytcor ...mah baiatule ...azazel citea in ...ebraica ...deja in scoala de corectie ...si ca sa fiu crezut iti scriu primele litere din alf.ebraic ;alef,bet ghimel,dalet ,hei ,vav ,zav...

iar in demonologie ...azazel este expert de grad superior...asa ca ...stai mah in banca ta...si nu mai iesi pe forum ca ...sarpele in drum...ca te calca ...magarul...in copite ,adica symy nimi ...

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 23:14

Azazel.....numai atata poti.....latri la stele.....o sa te ia hingheri....!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 23:18

De la: symy, la data 2008-12-20 23:14:35Azazel.....numai atata poti.....latri la stele.....o sa te ia hingheri....!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 12:20

MARIA cine-i ingerul din avatar.....fiul tau???

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 14:35

De la: symy, la data 2008-12-20 23:14:35Azazel.....numai atata poti.....latri la stele.....o sa te ia hingheri....!!!

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 19:35

De la: symy, la data 2008-12-21 12:20:15MARIA cine-i ingerul din avatar.....fiul tau???

Da cel mic.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 19:57

Anduuu! Ti s-a terminat....cerneala?

CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 20:08

avem pe Basescu,acum si pe Boc,astia sint mai ceva decit anticristul

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 20:14

2Timotei 2 20,21
Intr-o casa mare nu sunt numai vase de aur si de argint, ci si de lemn si de pamant. Unele sunt pentru o iuntrebuintare de cinste, iar altele pentru o intrebuintare de ocara. (Epistola lui Pavel)
Ce fel de "vas" esti AZAZEL si voi care credeti ca biblia e un basm?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce este antichristul mai precis?
Mergi la: