back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este antichristul mai precis?

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 04:09

Religia - o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug,
Căci de-ar lipsi din inimi speranța de răsplată,
După ce-amar muncirăți mizeri viața toată,
Ați mai purta osânda ca vita de la plug?

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 10:55

Daca vrei sa discutam civilizat si sa dezbatem anumite idei despre evolutionism vs creatie divina te rog sa ma contactezi pe mess la spulberatorul@yahoo.com.

ioanvirgilsavu

143 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 08:21

pt jazman:da interiorul fiind antihristic se va manifesta si intr un comportament adecvat:civilizat chpurile dar de fapt vilent:asculta telefoane,da cipuri,...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 13:27

cine crezi ca va fi anticristul?a venit deja?cine este anticristul conform bibliei?ast rasp de la fata aceea

Fosta membra 9am.ro

474 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 19:57

care fata? scz

SpitzeDumy
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 20:36

De la: crist_che, la data 2009-01-20 04:09:17Religia - o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug,
Căci de-ar lipsi din inimi speranța de răsplată,
După ce-amar muncirăți mizeri viața toată,
Ați mai purta osânda ca vita de la plug?

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 23:11

antihristul este o persoana in definitiv. ca sfantul apostol ioan a spus ca pe vremea lui erau in lume multi anticristi este adevarat. si astazi sunt multi din acestia. dar sfantul apostol pavel vorbeste in mod explicit despre un OM. cum puteti sa spuneti ca un om este un sistem sau un fenomen? un om este UN OM! va pierdeti in detalii si in interpretari fara rost in loc sa luati Cuvantul lui Dumnezeu literal. Este adevarat ca Apocalipsa vorbeste in limbaj figurat si acolo antihristul este numit "fiara". dar apostolul Pavel vorbeste despre el ca despre un om care se va aseza in templul de la Ierusalim si va cere inchinare. de ce va rataciti? si plus de asta necunoscatorii de Biblie sa nu-si mai dea impresii care se vor atestate. ANTIHRIST este un termen grecesc compus din prepozitia ANTI si HRISTOS. ANTI nu inseamna "impotriva" cum cred cei mai multi ci in greaca ANTI inseamna "in locul" adica inlocuitorul lui Hristos. el nu va fi impotriva lui Hristos pe fata ci va veni ca presupusul Mesia sau Hristosul. numai asa ii va insela pe evreii care inca Il mai asteapta pe Mesia. iar "cine citeste sa inteleaga"

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 23:12

De la: teoally, la data 2009-02-07 23:11:15antihristul este o persoana in definitiv. ca sfantul apostol ioan a spus ca pe vremea lui erau in lume multi anticristi este adevarat. si astazi sunt multi din acestia. dar sfantul apostol pavel vorbeste in mod explicit despre un OM. cum puteti sa spuneti ca un om este un sistem sau un fenomen? un om este UN OM! va pierdeti in detalii si in interpretari fara rost in loc sa luati Cuvantul lui Dumnezeu literal. Este adevarat ca Apocalipsa vorbeste in limbaj figurat si acolo antihristul este numit "fiara". dar apostolul Pavel vorbeste despre el ca despre un om care se va aseza in templul de la Ierusalim si va cere inchinare. de ce va rataciti? si plus de asta necunoscatorii de Biblie sa nu-si mai dea impresii care se vor atestate. ANTIHRIST este un termen grecesc compus din prepozitia ANTI si HRISTOS. ANTI nu inseamna "impotriva" cum cred cei mai multi ci in greaca ANTI inseamna "in locul" adica inlocuitorul lui Hristos. el nu va fi impotriva lui Hristos pe fata ci va veni ca presupusul Mesia sau Hristosul. numai asa ii va insela pe evreii care inca Il mai asteapta pe Mesia. iar "cine citeste sa inteleaga"

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 23:17

De la: teoally, la data 2009-02-07 23:11:15antihristul este o persoana in definitiv. ca sfantul apostol ioan a spus ca pe vremea lui erau in lume multi anticristi este adevarat. si astazi sunt multi din acestia. dar sfantul apostol pavel vorbeste in mod explicit despre un OM. cum puteti sa spuneti ca un om este un sistem sau un fenomen? un om este UN OM! va pierdeti in detalii si in interpretari fara rost in loc sa luati Cuvantul lui Dumnezeu literal. Este adevarat ca Apocalipsa vorbeste in limbaj figurat si acolo antihristul este numit "fiara". dar apostolul Pavel vorbeste despre el ca despre un om care se va aseza in templul de la Ierusalim si va cere inchinare. de ce va rataciti? si plus de asta necunoscatorii de Biblie sa nu-si mai dea impresii care se vor atestate. ANTIHRIST este un termen grecesc compus din prepozitia ANTI si HRISTOS. ANTI nu inseamna "impotriva" cum cred cei mai multi ci in greaca ANTI inseamna "in locul" adica inlocuitorul lui Hristos. el nu va fi impotriva lui Hristos pe fata ci va veni ca presupusul Mesia sau Hristosul. numai asa ii va insela pe evreii care inca Il mai asteapta pe Mesia. iar "cine citeste sa inteleaga"

Ha,ha,ha,ha,ha.....Mare-i grădina lui Dumnezeu...dar să-i vezi acvariul cu peștii..ha,ha,ha,ha. Păi măi băiete, de 2000 de ani tooot vine și nu mai ajunge odată.....de 2000 de ani tooot într-o Apocalipsă trăim și nu mai ajunge și pe-aci...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 23:17

baiatu'nu te cunosc,nu ma cunosti dar ia mai citeste odata biblia si vezi daca este un singur rand sau cuvant despre geto-daci sau traci sau romani,totul a fost scris compiland alte legende de la alte popoare si s-a vrut o carte de capatai pt,poporul asa zis ales[de cine si pt.care merite nu ne spune nimeni,nicaieri]asa incat nu poate,nu trebuie si nu ne va afecta in nici un fel povestile de groaza scrise acolo,s-auzim numai de bine!

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 23:20

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-07 23:17:10baiatu'nu te cunosc,nu ma cunosti dar ia mai citeste odata biblia si vezi daca este un singur rand sau cuvant despre geto-daci sau traci sau romani,totul a fost scris compiland alte legende de la alte popoare si s-a vrut o carte de capatai pt,poporul asa zis ales[de cine si pt.care merite nu ne spune nimeni,nicaieri]asa incat nu poate,nu trebuie si nu ne va afecta in nici un fel povestile de groaza scrise acolo,s-auzim numai de bine!

Te ajut eu daca-mi permiti.
Apostolul Andrei a ajuns in Scitia mica (Dobrogea de astazi)
Cuvantul "scit" iti este suficient? Sunt stramosii nostrii care l-au primit pe Hristos.

Coloseni 3:11
Unde nu mai este elin și iudeu, tăiere împrejur și netăiere împrejur, barbar, scit, rob ori liber, ci toate și întru toți Hristos.

Hazardul este măsura ignoranței noastre. (Henry Poincare)
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 23:22

De la: Andu30, la data 2009-02-07 23:20:33
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-07 23:17:10baiatu'nu te cunosc,nu ma cunosti dar ia mai citeste odata biblia si vezi daca este un singur rand sau cuvant despre geto-daci sau traci sau romani,totul a fost scris compiland alte legende de la alte popoare si s-a vrut o carte de capatai pt,poporul asa zis ales[de cine si pt.care merite nu ne spune nimeni,nicaieri]asa incat nu poate,nu trebuie si nu ne va afecta in nici un fel povestile de groaza scrise acolo,s-auzim numai de bine!

Te ajut eu daca-mi permiti.
Apostolul Andrei a ajuns in Scitia mica (Dobrogea de astazi)
Cuvantul "scit" iti este suficient? Sunt stramosii nostrii care l-au primit pe Hristos.

Coloseni 3:11
Unde nu mai este elin și iudeu, tăiere împrejur și netăiere împrejur, barbar, scit, rob ori liber, ci toate și întru toți Hristos.

gabriel_oarcas

23 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 23:23

Yo, vezi ca biblia se scrie cu "B"mare!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 23:30

andu,rogu-te lasa-l pe andrei si pe pavel[saul din tars,prigonitorul crestinilor]si pe oricare alt propagandist de teapa lor sa-si doarma somnul cel de veci ca sa poata fi intremati cand o veni isus sa le sune goarna in urechi si mai citeste odata ce intrebare am pus eu despre legatura dintre poporul roman si poporul evreu si toate elucubratiile scrise in asa zisa carte sfanta[in fond o simpla culegere de folclor din folclorul popoarelor],unde este pomenit cuvantul dac sau trac sau geto-dac sau numele lui ZAMOLXE S-sau al lui BUREBISTA sau DECEBAL,nu te face ca nu intelegi sensul logic al intrebarii mele[adica nu face pe prostu'ca s-ar putea sa-ti implineasca DUMNEZEU dorinta],s-auzim numai de bine!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 23:31

De la: gabriel_oarcas, la data 2009-02-07 23:23:54

Yo, vezi ca biblia se scrie cu "B"mare!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 23:32

de ce cu litera mare cand este o simpla carte de folclor amestecat si mirosind urat a crime,hotii ,incesturi etc.,s-auzim numai de bine!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 23:43

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-07 23:32:57de ce cu litera mare cand este o simpla carte de folclor amestecat si mirosind urat a crime,hotii ,incesturi etc.,s-auzim numai de bine!

gabriel_oarcas

23 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 23:49

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 00:09

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-07 23:32:57de ce cu litera mare cand este o simpla carte de folclor amestecat si mirosind urat a crime,hotii ,incesturi etc.,s-auzim numai de bine!

gabriel_oarcas

23 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 00:13

De la: maria_tu, la data 2009-02-08 00:09:39

Fara sentimente de genu' ca o sa dai socoteala la a doua sosire...

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 00:17

Uite eu am o propunere pentru toti ateii. Ne-am tot contrazis pe forum cu totii: crestinii l-au sustinut pe Hristos ca este Dumnezeu voi nu si nu mereu ati combatut.

Spuneti si voi teoria voastra. Sau macar ce credeti voi despre originea oamenilor si a pamantului. Daca voi spuneti ca nu Dumnezeul crestinilor a facut pamantul si tot ce e viu pe el, atunci cum s-a facut totul? Care este inceputul tuturor lucrurilor?

Nimic pe lumea asta nu se intampla fara o cauza, asta cu totii o stim. Asa cum nici macar o piatra nu se muta din locul ei daca nu este o forta care sa actioneaze asupra ei, o banana nu devine nuca nici intr-o mie de ani, eu vreau sa aud o teorie inchegata despre cauza si efect alta decat teoria crestina pe care voi o combateti.

Eu sunt tare curios ce o sa spuneti ... si cum vedeti voi lucrurile.

gabriel_oarcas

23 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 00:25

De la: Andu30, la data 2009-02-08 00:17:57Uite eu am o propunere pentru toti ateii. Ne-am tot contrazis pe forum cu totii: crestinii l-au sustinut pe Hristos ca este Dumnezeu voi nu si nu mereu ati combatut.

Spuneti si voi teoria voastra. Sau macar ce credeti voi despre originea oamenilor si a pamantului. Daca voi spuneti ca nu Dumnezeul crestinilor a facut pamantul si tot ce e viu pe el, atunci cum s-a facut totul? Care este inceputul tuturor lucrurilor?

Nimic pe lumea asta nu se intampla fara o cauza, asta cu totii o stim. Asa cum nici macar o piatra nu se muta din locul ei daca nu este o forta care sa actioneaze asupra ei, o banana nu devine nuca nici intr-o mie de ani, eu vreau sa aud o teorie inchegata despre cauza si efect alta decat teoria crestina pe care voi o combateti.

E usor sa te folosesti de creierele multor oameni din trecut ca sa legi cateva cuvinte pentru ca apoi sa-i ceri unui singur creier sa-ti spuna cum vede el lucrurile. Uite parerea mea: exista o ordine de care e responsabila o entitate, pe care unii dintre noi o dezonoreaza si se folosesc de ea miseleste. E bine sa tii populatia in frau dar nu trebuie sa faci uz de putere . Tu ce crezi?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 00:27

De la: gabriel_oarcas, la data 2009-02-08 00:25:30
De la: Andu30, la data 2009-02-08 00:17:57Uite eu am o propunere pentru toti ateii. Ne-am tot contrazis pe forum cu totii: crestinii l-au sustinut pe Hristos ca este Dumnezeu voi nu si nu mereu ati combatut.

E usor sa te folosesti de creierele multor oameni din trecut ca sa legi cateva cuvinte pentru ca apoi sa-i ceri unui singur creier sa-ti spuna cum vede el lucrurile. Uite parerea mea: exista o ordine de care e responsabila o entitate, pe care unii dintre noi o dezonoreaza si se folosesc de ea miseleste. E bine sa tii populatia in frau dar nu trebuie sa faci uz de putere . Tu ce crezi?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 00:27

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 00:29

De la: Andu30, la data 2009-02-08 00:17:57

Ai sa razi dar sunt de acord cu tine. Din punctul meu de vedere Dumnezeu este acea entitate si multi il distorsioneaza din diferite motive...

Important este daca aceasta "entitate" care guverneaza totul in intelegerea voastra este Dumnezeul crestinilor sau nu ?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 00:30

gabriele,esti bun sa sti ca la ce spui se pot aduce completari dar nu e cazul,ai explicat destul de bine,cine vede altfel inseamna ca ori este extraterestru,ori ateu ori orb,s-auzim numai de bine!

gabriel_oarcas

23 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 00:32

Andu, e dumnezeul tuturor.. ca daca nu, altii s-ar fi nascut cu doua gauri in.... . Sunt mai multe de spus, bad boy, dar las pe altii sa continue. Ma indrept spre pat indata. Numa' bine!

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 00:35

De la: gabriel_oarcas, la data 2009-02-08 00:32:57Andu, e dumnezeul tuturor.. ca daca nu, altii s-ar fi nascut cu doua gauri in.... . Sunt mai multe de spus, bad boy, dar las pe altii sa continue. Ma indrept spre pat indata. Numa' bine!

Normal ca exista un singur Dumnezeu si El este al tuturor, dar asta nu inseamna ca toti il recunosc...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 00:37

... gabriele ... ia spune tu ce iti cere tie sa faci acea ''entitate'' ... sau cum crezi tu ca te-ai mula acelei ordini ? ... tu asa in ratacirea ta crezi ca esti si te comporti mai bine decit cei care o dezonoreaza ? ... ce valori ai tu in viata si de unde le-ai luat ? ... cine ti-a spus ce e bine si ce e rau pentru tine sau pentru altii ? ...
... ilumineaza-ma ... sincer mie scirba sa tot aud de dezonoare de la copchii care nu stiu ce e aia ... sau care o au dar referitor doar la 2-3 probleme din viata ... iar pe restul le ignora si se comporta la fel ca si gloata de grohaitori ...

... ia spune tu regulile tale dupa care crezi ca traiesti demn ... referitoare la orice ... prieteni, familie, copii, credinta, atitudini, morala ... hai spune, ilumineaza-ma ... sa nu ramii cu prunele in gura ... incepe cu ce vrei tu ... imparte subiectele pe capitole ... ce te rog sa nu fie copy+paste din vreo revista online ... sa fie personala si sincera ...

gabriel_oarcas

23 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 00:42

De la: homemarcel0, la data 2009-02-08 00:37:00

... gabriele ... ia spune tu ce iti cere tie sa faci acea ''entitate'' ... sau cum crezi tu ca te-ai mula acelei ordini ? ... tu asa in ratacirea ta crezi ca esti si te comporti mai bine decit cei care o dezonoreaza ? ... ce valori ai tu in viata si de unde le-ai luat ? ... cine ti-a spus ce e bine si ce e rau pentru tine sau pentru altii ? ...
... ilumineaza-ma ... sincer mie scirba sa tot aud de dezonoare de la copchii care nu stiu ce e aia ... sau care o au dar referitor doar la 2-3 probleme din viata ... iar pe restul le ignora si se comporta la fel ca si gloata de grohaitori ...

... ia spune tu regulile tale dupa care crezi ca traiesti demn ... referitoare la orice ... prieteni, familie, copii, credinta, atitudini, morala ... hai spune, ilumineaza-ma ... sa nu ramii cu prunele in gura ... incepe cu ce vrei tu ... imparte subiectele pe capitole ... ce te rog sa nu fie copy+paste din vreo revista online ... sa fie personala si sincera ...

Personala, sincera si scurta pt ca sunt obosit. In primul rand, ma judeci prea repede.. mai asteapta. Apoi stiu ca imi traiesc viata dupa ceea ce cred eu. Entitatea mi-a dat viata, io o traiesc cum vreau. Legat de conduita, ma straduiesc sa o traiesc pozitiv, intelegand ca evit sa fiu naspa, 'nteles? Pt ca in viata mea scurta mi-am dat seama ca nu e bine sa te porti naspa ca e naspa, da? Daca te porti naspa ai parte de chestii naspa, daca nu, nu. N-am nevoie de biblie, decat de mici experiente pt o filosofie atata de clara si de simpla. Nu vreau nici sa te superi pe mine pentru ca eu nu ma supar pe tine. Nu ar avea rost. Dupa conduita mea, ar trebui sa ti schimbi atitudinea de scarba :) Noapte buna

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce este antichristul mai precis?
Mergi la: