back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este antichristul mai precis?

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 19:07

Copii, este ceasul de pe urmă, și precum ați auzit că vine antihrist, iar acum mulți antihriști s-au arătat; de aici cunoaștem noi că este ceasul de pe urmă. (I Ioan 2:18)

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 19:11

Dar si paragraful urmator este EXTRAORDINAR, atentie:
Dintre noi au ieșit, dar nu erau de-ai noștri, căci de-ar fi fost de-ai noștri, ar fi rămas cu noi; ci ca să se arate că nu sunt toți de-ai noștri, de aceea au ieșit.

La ce se refera oare?

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 20:00

De la: marinescuirina, la data 2009-04-10 19:07:51Copii, este ceasul de pe urmă, și precum ați auzit că vine antihrist, iar acum mulți antihriști s-au arătat; de aici cunoaștem noi că este ceasul de pe urmă. (I Ioan 2:18)

CINE ESTE MINCINOSUL,DACA NU CEL CE TAGADUIESTE CA ISUS ESTE HRISTOSUL?
ACELA ESTE ANTIHRISTUL CARE TAGADUIESTE PE TATAL SI PE FIUL.(1 IOAN 2,22)

IRINUSCH draga..ce zici de cei care au ridicat-o pe MARIA(mama lui ISUS) la rang de Dumneze(adica sfinta)...si multi altii care au murit(oameni fiind) si sint numiti SFINTI PARINTI( si anumite idei,invataturi de-a lor ajung la rang de porunca ptr biserica...?????????)..nu e curios ..oare.....???????????

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 20:10

De la: tisor, la data 2009-04-10 20:00:45
De la: marinescuirina, la data 2009-04-10 19:07:51Copii, este ceasul de pe urmă, și precum ați auzit că vine antihrist, iar acum mulți antihriști s-au arătat; de aici cunoaștem noi că este ceasul de pe urmă. (I Ioan 2:18)

CINE ESTE MINCINOSUL,DACA NU CEL CE TAGADUIESTE CA ISUS ESTE HRISTOSUL?
ACELA ESTE ANTIHRISTUL CARE TAGADUIESTE PE TATAL SI PE FIUL.(1 IOAN 2,22)

IRINUSCH draga..ce zici de cei care au ridicat-o pe MARIA(mama lui ISUS) la rang de Dumneze(adica sfinta)...si multi altii care au murit(oameni fiind) si sint numiti SFINTI PARINTI( si anumite idei,invataturi de-a lor ajung la rang de porunca ptr biserica...?????????)..nu e curios ..oare.....???????????

Cine a ridicat-o pe Maria la rang de Dumnezeu??? Stii bine ca ortodocsii nu sustin asa ceva!!!
Dar nici nu poti sa-i tagaduiesti sfintenia!! Ca este sfanta!
Iar Biserica a dat sfinti in decursul timpurilor. Invatatura lor nu intra in contradictie cu Biblia, dimpotriva, eu prefer sa citesc ce spune Sf. Ioan Gura de Aur, de exemplu, decat sa interpretez Biblia aiurea!
Sa negi sfintenia lor inseamna sa tagaduiesti puterea Sf. Duh!! Pentru ca sfintii Bisericii nu au ajuns asa de la ei putere, ci tocmai pentru ca s-au facut locas al Sf. Duh.

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 20:39

Ala de-i spune 666.
Opusul lui Hristos...

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 20:44

anticríst s.m. – Nume dat de creștini principiului răului, Satanei și ereticilor.

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 22:22

Apocalipsa 13

11. Apoi am vazut ridicandu-se din pamant o alta fiara, care avea doua coarne ca ale unui miel, si vorbea ca un balaur.
12. Ea lucra cu toata puterea fiarei dintai inaintea ei; si facea ca pamantul si locuitorii lui sa se inchine fiarei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata.
13. Savarsea semne mari, pana acolo ca facea chiar sa se pogoare foc din cer pe pamant, in fata oamenilor.
14. Si amagea pe locuitorii pamantului prin semnele, pe care i se daduse sa le faca in fata fiarei. Ea a zis locuitorilor pamantului sa faca o icoana fiarei, care avea rana de sabie si traia.
15. I s-a dat putere sa dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei sa vorbeasca, si sa faca sa fie omorati toti cei ce nu se vor inchina icoanei fiarei.
16. Si a facut ca toti: mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte,
17. si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei, sau numarul numelui ei.
18. Aici e intelepciunea. Cine are pricepere, sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este: sase sute sase zeci si sase.

9am044905

125 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:55

De la: boamfa_ion, la data 2008-11-27 12:17:39parlamentul si clasa politica din Romania

Doamne, asta e raspunsul!

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 22:52

Basescu?

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 23:05

Eu cred ca este OTV-ul

Tocmai acum este la OTV...o nebuna care vorbeste cu spiritele sotilor Ceausescu si al Elodiei

Cica Ceausescu traieste ...si dan Diaconescu o crede

In ce lume nebuna traim

Septembrie

147 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 04:57

Sa tzinem pasul cu lumea! Cami!

Septembrie

147 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 04:59

Diaconescu este o baba masculina... care daca ar iesi la pensie... si ar sta la tzara.... toata ziua ar sta pe banca in fatza portzii cu tzatzele la barfa

amalia_bercea

2 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 09:51

Dupa tot ce amcitit aici imi dau seama ca imaginatia oamenilor este enorma.Anticristil si Dumnezeu sunt fiinte imaginare ale psihicului uman menite sa ne sperie sau sa e ajute, dupa bunul plac al fiecaruia.Nu suntem obisnuiti sa cerem ceva fara a personifica un lucru si de aici toata povestea asta.Mai mult trebuie sa existe eroi colectivi buni sau rai ca astfel sa putem fi manipulati mai usor fara sa protestam.Faceti un simplu test:cereti un lucru universului fara sa personificati acest lucru si inchipuitiva ca s-a realizat,veti vedea ca in funtie de profundul gandirii voastre acel lucru se va materializa poate mai repede decit daca am cere lui N persoana imaginara sa ne ajute.Suntem ceea ce gandim.Dac vrem sa credem in niste personaje imaginare nu ne impiedica nimeni sa o facem,dar sa nu ne ascundem precum un strut cu capul in nisip crezind ca ne pot ajuta astia iar noi nu mai trebuie sa facem nimic.

Poate suna cam filozofic dar este purul adevar si ati fi uimiti ce poate face simpla voastra gindire daca o canalizati spre ce doriti cu adevarat.Incercati numai si o sa vedeti ca am dreptate.

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 09:54

De la: amalia_bercea, la data 2009-05-09 09:51:45Dupa tot ce amcitit aici imi dau seama ca imaginatia oamenilor este enorma.Anticristil si Dumnezeu sunt fiinte imaginare ale psihicului uman menite sa ne sperie sau sa e ajute, dupa bunul plac al fiecaruia.Nu suntem obisnuiti sa cerem ceva fara a personifica un lucru si de aici toata povestea asta.Mai mult trebuie sa existe eroi colectivi buni sau rai ca astfel sa putem fi manipulati mai usor fara sa protestam.Faceti un simplu test:cereti un lucru universului fara sa personificati acest lucru si inchipuitiva ca s-a realizat,veti vedea ca in funtie de profundul gandirii voastre acel lucru se va materializa poate mai repede decit daca am cere lui N persoana imaginara sa ne ajute.Suntem ceea ce gandim.Dac vrem sa credem in niste personaje imaginare nu ne impiedica nimeni sa o facem,dar sa nu ne ascundem precum un strut cu capul in nisip crezind ca ne pot ajuta astia iar noi nu mai trebuie sa facem nimic.

Poate suna cam filozofic dar este purul adevar si ati fi uimiti ce poate face simpla voastra gindire daca o canalizati spre ce doriti cu adevarat.Incercati numai si o sa vedeti ca am dreptate.

Ai vazut filmul ''The Secret''?

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
jeo_twix

16 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 9 Mai 2009, ora 11:57

Da de ce spuneti ma ca Biblia e un basm? Poate ca cei ce afirma astfel de lucruri nu stiu ce spun. Eu personal cand am citit Biblia am descoperit multe lucruri interesante care mi-au schimbat viata, pur si simplu. Cei care nu cred in Biblie ii invit sa purtam niste discutii prin adresa mea de e-mail (jeo_twix@yahoo.com)

Acum, ca ati deschis subiectul cu antihristul (va citez din Biblie) nu este nimeni altul decat intruparea diavolului pe Pamant. El va deveni un lider global care va deschide calea spre o lume noua, aparent mai buna. Dar dupa o perioada de timp isi va arata adevarata fata. Practic aici e vorba de vremurile din urma. Antihristul va instaura o noua ordine mondiala, si cu siguranta stiti si chestia cu cipurile (semnul fiarei). Oricum mai multe detalii gasiti tot in Biblie.

necunoscut

10 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 12:56

A mind without purpose will wonder in dark places...
TINETI MINTE!!! 3 cuvinte
GARDA MERGE INAINTE!!!!

TLC!!!

Fosta membra 9am.ro

182 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 14:40

De la: AMETYST, la data 2009-04-10 22:22:44Apocalipsa 13

11. Apoi am vazut ridicandu-se din pamant o alta fiara, care avea doua coarne ca ale unui miel, si vorbea ca un balaur.
12. Ea lucra cu toata puterea fiarei dintai inaintea ei; si facea ca pamantul si locuitorii lui sa se inchine fiarei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata.
13. Savarsea semne mari, pana acolo ca facea chiar sa se pogoare foc din cer pe pamant, in fata oamenilor.
14. Si amagea pe locuitorii pamantului prin semnele, pe care i se daduse sa le faca in fata fiarei. Ea a zis locuitorilor pamantului sa faca o icoana fiarei, care avea rana de sabie si traia.
15. I s-a dat putere sa dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei sa vorbeasca, si sa faca sa fie omorati toti cei ce nu se vor inchina icoanei fiarei.
16. Si a facut ca toti: mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte,
17. si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei, sau numarul numelui ei.
18. Aici e intelepciunea. Cine are pricepere, sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este: sase sute sase zeci si sase.

nu cred ca o sa credeti dar ,,fiara "este crestina si a fost identificata de multisor.
cineva s-a autoproclamat,,loctiitorul Fiului lui Dumnezeu pe Pamant"
Cred ca stiti cine...

"Coroana papală este formată din 3 coroane suprapuse împodobită cu diamante în amintirea a 3 regi arieni (Arienii erau un popor care nu credeau în Iisus Hristos).
Pe coroana papală scrie : "VICARIVS FILII DEI"
Unele litere din alfabetul latin au însemnătate numerică (I=1, V=5, X=10, L=50, C=100...D=500).

Cele 3 cuvinte, au și ele o însemnătate și dau la iveală dezlegarea numărului Antichristului adică 666.

V=5
I=1
C=100
A=0
R=0
I=1
V=5
S=0

F=0
I=1
L=50
I=1
I=1

D=500
E=0
I=1

Total=666

9am023185

198 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 14:49

De la: jeo_twix, la data 2009-05-09 11:57:39Da de ce spuneti ma ca Biblia e un basm? Poate ca cei ce afirma astfel de lucruri nu stiu ce spun. Eu personal cand am citit Biblia am descoperit multe lucruri interesante care mi-au schimbat viata, pur si simplu. Cei care nu cred in Biblie ii invit sa purtam niste discutii prin adresa mea de e-mail (jeo_twix@yahoo.com)

Acum, ca ati deschis subiectul cu antihristul (va citez din Biblie) nu este nimeni altul decat intruparea diavolului pe Pamant. El va deveni un lider global care va deschide calea spre o lume noua, aparent mai buna. Dar dupa o perioada de timp isi va arata adevarata fata. Practic aici e vorba de vremurile din urma. Antihristul va instaura o noua ordine mondiala, si cu siguranta stiti si chestia cu cipurile (semnul fiarei). Oricum mai multe detalii gasiti tot in Biblie.

Am citit Biblia din scoarță-n scoarță... și vechiul și noul. Întrebarea este, altceva în afară de Biblie ai mai citit ?... și nu mă refer la romane polițiste... dacă - nu, atunci chiar nu avem ce discuta...

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Mai 2009, ora 15:57

De la: jeo_twix, la data 2009-05-09 11:57:39Da de ce spuneti ma ca Biblia e un basm? Poate ca cei ce afirma astfel de lucruri nu stiu ce spun. Eu personal cand am citit Biblia am descoperit multe lucruri interesante care mi-au schimbat viata, pur si simplu.

Ma bucur ca viata ta s-a schimbat, dar cum iti permiti sa spui ca cei care au afirmat ca Biblia este un basm, nu stiu ce spun? Este o obligatie sa fie acceptata de toata lumea? Eu personal cred ca este un basm.
De la: jeo_twix, la data 2009-05-09 11:57:39Acum, ca ati deschis subiectul cu antihristul (va citez din Biblie) nu este nimeni altul decat intruparea diavolului pe Pamant. El va deveni un lider global care va deschide calea spre o lume noua, aparent mai buna. Dar dupa o perioada de timp isi va arata adevarata fata. Practic aici e vorba de vremurile din urma. Antihristul va instaura o noua ordine mondiala, si cu siguranta stiti si chestia cu cipurile (semnul fiarei). Oricum mai multe detalii gasiti tot in Biblie.

Poate ne spui si noua care este adevarata lui fata ... si cine este. Mai lasati-ma odata cu semnul fiarei si mai stiu eu ce nazbatii.

Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 19:43

De la: AMETYST, la data 2009-04-10 22:22:44Apocalipsa 13

OK..AMETYST,

ai citat apoc.13...da si interpretarea daca o stii ce vrea sa spuna acest capitol ? la cine se refera stii cumva ?

teotvr

1 mesaj
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 21:29

Anticristul este prostia umana

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 00:02

Da tell v-a dat raspunsul corect!
Papa de la Roma, probabil un altul, dar asta pregateste drumul.
Vaticanul este cornul cel mic, care a iestit din cel mare Roma-stat in stat.
De 2mii de ani astia jupoaie lumea ca sa-i " ierte pacatele"-sute de kilograme de aur se afla in beciurile Vaticanului. Cei mai avizi de putere, au facut totul ca sa ajunga pina aici.
Dumnezeu nu are nevoie de inlocuitor pe pamint, mai ales un pacatos de Papa!
Ortodocsii aici au dreptate. Dar si ei macar de ar fi drept credinciosi asa cum le este numele.
Asa ca Anticristul nu va veni de la ortodocsi ca mai au o farima de omenie, pe cind ceilalti, catolicii nu mai au nimic.

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 00:44

Anticristul ?
cine sa fie ?
Politicianul roman !
Exepmlu tipic:Basescu Traian !

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 10:34

Anticristul ?Cine sa fie ? Un mare ... fas.

Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre, ea se va stinge pe măsură ce adoptăm rațiunea și știința ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
ghpirv

5 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 22:48

scriptura zice ca anticristul este cel ce zice ;
oameni buni, totul e ok, tre sa ne unim si sa facem pace, dumnezeu e intre noi in diferite forme, toti suntem buni

angifgs

23 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 11:00

EU CRED CA FIECARE DINTRE NOI SAU MA ROG, MAJORITATEA AVEM PE ANTICRIST IN NOI FORMAT DIN TOATE RELELE NOASTRE PERSONALE CARE SE LUPTA SA STINGA DIN NOI SCANTEIA DIVINA PE CARE NE A DAT O DUMNEZEU FIECARUIA DAR MAI CRED SI CA ANTICRIST E O FORMA DE ENERGIE EXTERIOARA NOUA

angel
9am050415

4 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 16:35

Anticristul vezi Biblia care trebuie studiata nu doar tinuta in biblioteca.
Anticristul va fi un bun lider,conducator religios,care se va aseza in tempul lui Dumnezeu si se va da drept Dumnezeu(ptr o mai buna intelegere recomand citirea bibliei care nu este de neglijat)

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 20:40

Antihristul?!!! Uitati-ma mai oamenilor! Sunt Lucifer in carne si oase . Am venit! Aveti pe multi pe care vreti sa-i dati la ?!!! Hai, trimite-ti la baiatu!

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 20:43

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-11 20:40:04Antihristul?!!! Uitati-ma mai oamenilor! Sunt Lucifer in carne si oase . Am venit! Aveti pe multi pe care vreti sa-i dati la ?!!! Hai, trimite-ti la baiatu!

Eu credeam ca esti Popey Marinarul !

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 20:48

De la: 9am007548, la data 2009-06-11 20:43:47Eu credeam ca esti Popey Marinarul !

Ei ... si tu acum! Mai sunt si in carne si oase cand vad atata prostie!

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce este antichristul mai precis?
Mergi la: