Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 18:15
De la: jazzman62, la data 2008-11-23 02:28:35Anticristul e creatia omului,ca sa aiba un tap ispasitor pt rautatea si indiferenta fata de suferinta semenilor sai,care salasuieste in sufletul unora,mai puternic decat mila si bunatatea. Rasa umana e in declin si se indreapta catre auto-extinctie,asa ca dam vina pe sfarsitul lumii si pe anticrist,cand in realitate noi suntem vinovati...si poate sunt pesimist,dar nu prea mai e ceva de facut.
si cu tine sunt de acord!
|
|
|
brontaurelnelu
2 mesaje
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 22:21
Baiatule tu traiesti intr-o lume a basmelor,dar nici decum"Biblia" nu este o carte de basm.Bagati mintile in cap, ca atfel te ia anticristul!!!
|
parcasviu
111 mesaje
Oras: Targoviste
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 21:31
 DACA AJUNG SA FIU IARA PRIM MINISTRU MA VOI SUPUNE ANYCRISTULUI BASESCU
|
Fosta membra 9am.ro
76 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 14:56
De la: a13x, la data 2008-11-08 12:47:50personaj din basmul Biblia
Cat de bine formulat!!
Mai intai tb sa existe Dumnezeu,Isus si alti ca sa se poata vb de Antichrist.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 19:17
ANTICRISTUL este un tip dragut ,manierat ,jovial ,stie vreo 7-8 limbi de circulatie universala inclusiv sanscrita veche (pt.a putea descifra precis si in detaliu vestita kamasutra !) , este maestru in arta manipularii si seductiei ,gagicile dupa ce-l cunosc cu adevarat ,raman siderate si extaziate ce mare vrajitor ...la propriu si la figurat este ,si ce ...bun la pat poate fi ...Adevarat animal sexual ,si generator nestavilit de orgasme multiple si devastatoare ...lasa biata femeie ,dupa o noapte de dragoste vulcanica intr-o balta de fierbinti sentimente si vibratii cu profunzimi nebanuite care accelereaza pulsul dincolo de bariera suportabilului si dilata timpul spre culmi nebanuite ...
ANTICRISTUL nu crede in povesti , si nu scrie povesti , nici chiar ,despre bine rau ,dulce sarat ,alb negru ,sus si jos.Este din cale afara de darnic cu toti pe care ii intalneste in zborul lui ,dar detesta sa daruiasca un amarat de singur peshte la o gloata de saraci ,sau ii repugna din cale afara sa transforme prin trucuri ieftine apa in vin sau mortii in vi !
ANTICRISTUL in marinimia lui ofera baluri somptuoase ,in care din calesti aurite descind din zori pana in noapte printese diafane ,cu siluete de topmodele ,sani provocatori ,glezne fine,funduri incitante si ochi azurii in care tu ca barbat poti sa descifrezi cele mai dulci si perverse promisiuni de jocuri ...nevinovate ...dar ...desantat de nerusinate...
Iar drosti negre cu geamuri fumurii inhamate la ...corbi uriasi ,negri si maiestuosi , inarmati cu sabii de argint batute in pietre scumpe ...si mitraliere uzi cu incarcatoare doldora de munitie 5,62 ...
aduc din ora in ora ,barbati eleganti ,supli ,cu aliura certa de macho sudamerican ...dispusi si predispusi la cele mai nebunatice si interminabile jocuri de-a mama si tata...
ANTICRISTUL in marinimia lui asterne la dorinta pofticiosilor ,mese intinse ,cu toate bunatatile pamantului ,de la munti de fripturi suculente sau crocante pana la tot felul de preparate din cele mai sofisticate si perverse ,colectionate si adunate de milenii din arta culinara a tuturor semintiilor de pe pamant. Si , pt.cunoscatori trebuie sa mentionez chiar si existenta sarmalutelor fierte in zeama de varza inacrita cu afumatura si smantanica de rigoare asezata cuminte pe de-asupra , a ciorbei de burta si chiar a dulciurilor cu efect sigur afrodiziac cum ar fi vestitele poale-nbrau de sorginte cum bine stiti bucovineana ,sau banala prajitura tiramisu (denumire in italiana "trage-mi-o in sus " sugerand nu-i asa o ...erectzie iminenta?!) .
Despre bautura ... cu siguranta ca nici cuvintele si nici macar cea mai debordanta si maladiva fantezie , nu pot descrie varietatea ,cantitatea ,coloristica si continutul bardacelor ,amforelor sau fiolelor de sticla cu gatul lung ca de lebada , care acopera suprafete imense de masa continand bauturi dintre cele mai fine si variate ... de la bauturile preparate din sucuri digestive umane si extract de tapioca ale triburilor antropofage din bazinul amazonului si pana la cel mai dulce si aromat vin creat din selectionarea stralucitoarelor boabe ale strugurilor copti si ingloband cu adevarat fierbinti si curvesti raze de soare (si uneori si raze de luna ...cu certitudine ...) ,de pe coastele abrupte si stancoase ale vezuviului ...
si bineinteles pour caunesaires , nu vor lipsi palinca de bihor ,tulburelu' de focsani si ...zaibarul de dabuleni !
ANTICRISTUL nu arunca vorbe in vant si nu comercializeaza opiu' pentru sarmani...pentru el (si nu "EL" ! ) ,viata omului este o simpla si vesnica alergare spre ...moarte ,iar dincolo de moarte nu mai exista ...nimic...nici macar...durere .
ANTICRISTUL nu face promisiuni desarte ...pentru el ...viata este viata ,iar moartea este moarte iar despre inviere sau reincarnare zice ca sunt ...prostii...
ANTICRISTUL nu are servi ,slujitori si nici macar sacerdoti .
ANTICRISTUL apreciaza doar prietenia si loialitatea .Atat si nimic mai mult !
eu sunt azazel !
si electronica !
|
obliografic
1094 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 19:27
Bravo Azazel,
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 22:19
De la: AZAZEL, la data 2008-11-30 19:17:29ANTICRISTUL este un tip dragut ,manierat ,jovial ,stie vreo 7-8 limbi de circulatie universala inclusiv sanscrita veche (pt.a putea descifra precis si in detaliu vestita kamasutra !) , este maestru in arta manipularii si seductiei ,gagicile dupa ce-l cunosc cu adevarat ,raman siderate si extaziate ce mare vrajitor ...la propriu si la figurat este ,si ce ...bun la pat poate fi ...Adevarat animal sexual ,si generator nestavilit de orgasme multiple si devastatoare ...lasa biata femeie ,dupa o noapte de dragoste vulcanica intr-o balta de fierbinti sentimente si vibratii cu profunzimi nebanuite care accelereaza pulsul dincolo de bariera suportabilului si dilata timpul spre culmi nebanuite ...
ANTICRISTUL nu crede in povesti , si nu scrie povesti , nici chiar ,despre bine rau ,dulce sarat ,alb negru ,sus si jos.Este din cale afara de darnic cu toti pe care ii intalneste in zborul lui ,dar detesta sa daruiasca un amarat de singur peshte la o gloata de saraci ,sau ii repugna din cale afara sa transforme prin trucuri ieftine apa in vin sau mortii in vi !
ANTICRISTUL in marinimia lui ofera baluri somptuoase ,in care din calesti aurite descind din zori pana in noapte printese diafane ,cu siluete de topmodele ,sani provocatori ,glezne fine,funduri incitante si ochi azurii in care tu ca barbat poti sa descifrezi cele mai dulci si perverse promisiuni de jocuri ...nevinovate ...dar ...desantat de nerusinate...
Iar drosti negre cu geamuri fumurii inhamate la ...corbi uriasi ,negri si maiestuosi , inarmati cu sabii de argint batute in pietre scumpe ...si mitraliere uzi cu incarcatoare doldora de munitie 5,62 ...
aduc din ora in ora ,barbati eleganti ,supli ,cu aliura certa de macho sudamerican ...dispusi si predispusi la cele mai nebunatice si interminabile jocuri de-a mama si tata...
ANTICRISTUL in marinimia lui asterne la dorinta pofticiosilor ,mese intinse ,cu toate bunatatile pamantului ,de la munti de fripturi suculente sau crocante pana la tot felul de preparate din cele mai sofisticate si perverse ,colectionate si adunate de milenii din arta culinara a tuturor semintiilor de pe pamant. Si , pt.cunoscatori trebuie sa mentionez chiar si existenta sarmalutelor fierte in zeama de varza inacrita cu afumatura si smantanica de rigoare asezata cuminte pe de-asupra , a ciorbei de burta si chiar a dulciurilor cu efect sigur afrodiziac cum ar fi vestitele poale-nbrau de sorginte cum bine stiti bucovineana ,sau banala prajitura tiramisu (denumire in italiana "trage-mi-o in sus " sugerand nu-i asa o ...erectzie iminenta?!) .
Despre bautura ... cu siguranta ca nici cuvintele si nici macar cea mai debordanta si maladiva fantezie , nu pot descrie varietatea ,cantitatea ,coloristica si continutul bardacelor ,amforelor sau fiolelor de sticla cu gatul lung ca de lebada , care acopera suprafete imense de masa continand bauturi dintre cele mai fine si variate ... de la bauturile preparate din sucuri digestive umane si extract de tapioca ale triburilor antropofage din bazinul amazonului si pana la cel mai dulce si aromat vin creat din selectionarea stralucitoarelor boabe ale strugurilor copti si ingloband cu adevarat fierbinti si curvesti raze de soare (si uneori si raze de luna ...cu certitudine ...) ,de pe coastele abrupte si stancoase ale vezuviului ...
si bineinteles pour caunesaires , nu vor lipsi palinca de bihor ,tulburelu' de focsani si ...zaibarul de dabuleni !
ANTICRISTUL nu arunca vorbe in vant si nu comercializeaza opiu' pentru sarmani...pentru el (si nu "EL" ! ) ,viata omului este o simpla si vesnica alergare spre ...moarte ,iar dincolo de moarte nu mai exista ...nimic...nici macar...durere .
ANTICRISTUL nu face promisiuni desarte ...pentru el ...viata este viata ,iar moartea este moarte iar despre inviere sau reincarnare zice ca sunt ...prostii...
eu sunt azazel !
Iar ma tulburi rau!
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 22:36
azazael esti .......... adica ....... vreau sa spun .........
paiiiiii ..... in momentul asta nu prea stiu ce vreau sa spun ......
Un singur lucru este mai mult decat sigur : ai o imaginatie debordanta !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
763 mesaje
Oras: Buzau
|
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 08:22
De la: AZAZEL, la data 2008-11-30 19:17:29ANTICRISTUL este un tip dragut ,manierat ,jovial ,stie vreo 7-8 limbi de circulatie universala inclusiv sanscrita veche (pt.a putea descifra precis si in detaliu vestita kamasutra !) , este maestru in arta manipularii si seductiei ,gagicile dupa ce-l cunosc cu adevarat ,raman siderate si extaziate ce mare vrajitor ...la propriu si la figurat este ,si ce ...bun la pat poate fi ...Adevarat animal sexual ,si generator nestavilit de orgasme multiple si devastatoare ...lasa biata femeie ,dupa o noapte de dragoste vulcanica intr-o balta de fierbinti sentimente si vibratii cu profunzimi nebanuite care accelereaza pulsul dincolo de bariera suportabilului si dilata timpul spre culmi nebanuite ...
eu sunt azazel !
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
Fosta membra 9am.ro
763 mesaje
Oras: Buzau
|
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 08:27
"Good point, good, good point" - un citat
 Dana P
P.S.1
Este de genul masculin ?
P.S.2
La muli ani, Romnia ! Trezeste-te !
LA MULI ANI ROMNI, ORIUNDE V-AI AFLA !
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
Syo_DJ
1 mesaj
|
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 07:59
CITITI CUVINTUL LUI DUMNEZEU .ALFEL NU O SA INTELEGETI ,NICIODATA CE INSEAMNA ANTICRISTU .SE ZICE IN CUVINTUL LUI DUMNEZEU ASA ,CA POPORU PIERE DIN LIPSA DE CUNOSTINTA A CUV.LUI DUMNEZEU .1 IOAN.CAPITOLU 2.VERSETU 18 .CAP 2 .22 CAP 4 .3 .2 IOAN CU 7 .ACEST ANTICRIST ,TAGADUIESTE PE TATAL SI PE FIUL .
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 14:28
Antihristul exista doar pt.crestini,pt cei ce cred (sau zic, ca cred in Hristos) si orice stil de viata care nu respecta principiile crestine(model=Isus Hristos),poate fi antihrist.Tot ce intra in contradictie cu principiile generale si de baza ale existentei omului,(si nu numai)poate fi antihrist.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 20:55
Sigur ca da ...toti acei care nu cred si implinesc cuvantul lui Dumnezeu asa cum sta scris in BIBLIE sunt antihristi.
La Dumnezeu nu exista argumente sau logica .
|
leo_
448 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 05:23
mai oameni buni, anticristul este dusmanul lui Hristos, implicit al lui Dumnezeu. orice tip de dusman. tind sa cred ca exista o diversitate de dusmani ai lui d-zeu in univers.
|
leo_
448 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 05:25
De la: gabita, la data 2008-12-06 20:55:35
Sigur ca da ...toti acei care nu cred si implinesc cuvantul lui Dumnezeu asa cum sta scris in BIBLIE sunt antihristi.
doamne, tu esti dus rau de tot. oare nu ar trebui sa citesti mai mult sa vezi adevarata explicatie a miturilor religioase? cred ca ar trebui sa il vezi pe d-zeu asa cum este si nu caricatura pe care o descrii prin "La Dumnezeu nu exista argumente sau logica". ce va mai place sa abordati modele salbatice si sa va agatati de ele! Ptiu, drace!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 11:56
Tu ori esti batut in cap ori esti nebun de legat...
Nu stii ce rost ai pe pamantul acesta , pacat de parintii care te-au nascut ...si-au pierdut timpul cand ti-au dat nastere .
FA O FAVOARE UMANITATI...DUTE SI TE IMPUSCA .
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 12:20
Fratilor, aici capitulez !...NU STIU si gata.
Daca voi , ... atunci luminati-ma-ti si pe cel ce sunt !...
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 15:02
la noi i se spune ȘEITAN
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 19:08
De la: selen, la data 2008-12-07 15:02:14la noi i se spune ȘEITAN
my darling !
corect se scrie SEYTAN !
buse !
si electronica !
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 23:20
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 23:27
De la: leo_, la data 2008-12-07 05:25:07De la: gabita, la data 2008-12-06 20:55:35
doamne, tu esti dus rau de tot. oare nu ar trebui sa citesti mai mult sa vezi adevarata explicatie a miturilor religioase? cred ca ar trebui sa il vezi pe d-zeu asa cum este si nu caricatura pe care o descrii prin "La Dumnezeu nu exista argumente sau logica". ce va mai place sa abordati modele salbatice si sa va agatati de ele! Ptiu, drace!
Fata esti mistica rau! Dar mai suntem si in situatia in care ne mai si indoim de Dumnezeu, cum a fost chiar Maica Tereza (si multi altii), care ea a declarat oficial, ca timp de 40 de ani a fost intr-o mare dilema si de mare indoiala, cu privire la existenta lui Dumnezeu. Asadar dupa logica ta, aceasta sfanta maica Tereza in toata perioada ei de lupte interioare .....a fost un antihrist?
Te situezi intr-un orizont prea ingust al marilor intrebari, indoieli, rugaciuni, sfinti.
In fine...lasa-i pe altii in pace...
|
leo_
448 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 01:03
maria, ce e mai periculos este ca isi bazeaza convingerile pe un dumnezeu salbatic si total diferit de o fiinta atat de (scuze pentru gradul de comparatie) perfecta. poti sa crezi ca dumnezeu e un salbatic pentru care logica nu exista cand el ne-a dat logica si abilitatea de a ne ridica peste animale?
trist ca exista astfel de oameni inca. pe ei s-a infiintat inchizitia in trecut si ne-a dus cu cel putin 1000 de ani in urma ca evolutie. pe oameni care au crezut ca, calea spre dumnezeu este involutie.
acum sa ne gandim: pe cine ar aprecia dumnezeu mai mult, un om creator si inteligent care va promova rasa umana sau pe un indoctrinat care mormaie rugaciuni pentru a primi favoruri gratuite de la El?
din punctul meu de vedere adevaratii trimisi ai lui dumnezeu sunt marii inventatori antici si moderni, oamenii creatori si nu profeti amarati si inutili pentru ceilalti, care i-au impins de multe ori si pe altii la moarte datorita aberatiilor lor.
|
Fosta membra 9am.ro
1714 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 16:18
De la: leo_, la data 2008-12-08 01:03:29maria, ce e mai periculos este ca isi bazeaza convingerile pe un dumnezeu salbatic si total diferit de o fiinta atat de (scuze pentru gradul de comparatie) perfecta. poti sa crezi ca dumnezeu e un salbatic pentru care logica nu exista cand el ne-a dat logica si abilitatea de a ne ridica peste animale?
trist ca exista astfel de oameni inca. pe ei s-a infiintat inchizitia in trecut si ne-a dus cu cel putin 1000 de ani in urma ca evolutie. pe oameni care au crezut ca, calea spre dumnezeu este involutie.
acum sa ne gandim: pe cine ar aprecia dumnezeu mai mult, un om creator si inteligent care va promova rasa umana sau pe un indoctrinat care mormaie rugaciuni pentru a primi favoruri gratuite de la El?
din punctul meu de vedere adevaratii trimisi ai lui dumnezeu sunt marii inventatori antici si moderni, oamenii creatori si nu profeti amarati si inutili pentru ceilalti, care i-au impins de multe ori si pe altii la moarte datorita aberatiilor lor.
Leo, evident ca Dumnezeu este Creator.
Dar mi se pare atat de marunt, atat de putin sa cauti dovada in progresul tehnic de pe pamant... Tu nu vezi in jurul tau ca sunt oameni care prin ceea ce fac sunt mai prejos decat animalele? La ce-ti foloseste ce ai daca sufletul iti este impietrit?
Relatia Dumnezeu - oameni este cea a Tatalui cu copiii, cel putin asa inteleg eu.
Ai copii?
Eu ma straduiesc sa-mi fac copiii mici sa ma asculte (si este evident spre binele lor sa respecte un set de reguli care reduc probabilitatea de a-si pune sanatatea in pericol). Si adesea cel mare face numai ce VREA, prostioare una dupa alta si ajungem la doctor! Ma DOARE mult ca NU ARE INCREDERE in ceea ce-i zic, ca SE CREDE MAI DESTEPT decat parintii etc. Dar il mai las si sa se dea cu capul de perete, poate ajunge singur la unele concluzii!
(Acum, daca-i cumparam un playstation, crezi ca problemele lui vor fi mai putine??? Sotul meu, ateu, crede ca da  Asta apropo de progresul tehnic)
Si apropo de rugaciuni, daca ai copii, precis le-ai spus "ce trebuie sa zici inainte??? TE ROG". Rugamintea nu tine doar de politete...etc.
|
leo_
448 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 02:41
De la: marinescuirina, la data 2008-12-08 16:18:58
Leo, evident ca Dumnezeu este Creator.
Dar mi se pare atat de marunt, atat de putin sa cauti dovada in progresul tehnic de pe pamant... Tu nu vezi in jurul tau ca sunt oameni care prin ceea ce fac sunt mai prejos decat animalele? La ce-ti foloseste ce ai daca sufletul iti este impietrit?
Relatia Dumnezeu - oameni este cea a Tatalui cu copiii, cel putin asa inteleg eu.
Ai copii?
Eu ma straduiesc sa-mi fac copiii mici sa ma asculte (si este evident spre binele lor sa respecte un set de reguli care reduc probabilitatea de a-si pune sanatatea in pericol). Si adesea cel mare face numai ce VREA, prostioare una dupa alta si ajungem la doctor! Ma DOARE mult ca NU ARE INCREDERE in ceea ce-i zic, ca SE CREDE MAI DESTEPT decat parintii etc. Dar il mai las si sa se dea cu capul de perete, poate ajunge singur la unele concluzii!
(Acum, daca-i cumparam un playstation, crezi ca problemele lui vor fi mai putine??? Sotul meu, ateu, crede ca da Asta apropo de progresul tehnic)
Si apropo de rugaciuni, daca ai copii, precis le-ai spus "ce trebuie sa zici inainte??? TE ROG". Rugamintea nu tine doar de politete...etc.
sufletul este asa cum il face genetica si educatia. la momentul asta eu cred ca religia este o bariera sociala. asta nu ma face insa sa dau in cap celui de langa mine, ci observ ca sunt chiar mai atent cu cei din jur decat inainte cand credeam in religie. pentru ca nu mai exista frica de d-zeu. am evoluat intr-o fiinta superioara care intelege ca nu dumnezeu iti da rau pentru ca faci rau, ci este un procedeu simplu prin care culegi ce semeni (insa tu nu esti pregatita sa il afli). dumnezeu nu are nimic de aface cu asta.
acel set de reguli pe care copilul tau trebuie sa il respecte nu va fi oare o slabiciune cand va intra in contact cu altii care nu au aceste "valori"? a impune un model fix de urmat este o mare greseala a unui parinte, iar eu am simtit mult timp lama unui astfel de cutit. valorile trebuie sa fie flexibile, joci cinstit cand cel de langa tine joaca cinstit. daca el loveste sub centura, atunci si tu esti absolvit de obligatia de a fi cinstit. intelegi unde greseste religia si educatia?
momentan problema copilului e jocul pe televizor. daca nu il cumperi crezi ca o vei rezolva. nu, o vei ingradi si poate se va alege si cu o frustrare. important este sa inteleaga sacrificiul pe care il faci luandu-i jocul si nu faptul ca nu e o problema care necesita atentia ta.
|
Fosta membra 9am.ro
1714 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 04:22
Leo, tu vorbesti de religie si atunci, da, ea poate naste bariere intre oameni.
Eu vorbesc despre credinta, nu despre religie. Si credinta NU este un set de reguli, este un proces care te transforma continuu.
Nu cred ca ai crezut vreodata in ceva (nu o lua ca pe o jignire, nu este asta intentia mea). Eu am fost necredincioasa, iar azi gasesc crestinismul absolut fascinant si ma doare sufletul ca nu este cunoscut DELOC de majoritatea oamenilor!!! Dar ignoranta actuala nu este intamplatoare. De aceea anticristul este foarte posibil, nu stiu daca ma fac inteleasa.
Biblia a fost scrisa pe o perioada indelungata de timp, contine carti distincte, scrise de autori diferiti in momente diferite. Venirea lui Iisus, detalii din viata lui, detaliile judecatii si mortii Sale pe cruce (inclusiv pretul vanzarii Sale, tragerea la sorti a camasii etc..) sunt profetite in peste 60 de locuri in Vechiul Testament. Totul s-a indeplinit exact.
Cat despre Anticrist... semnele venirii lui sunt date in Noul Testament. Oricine a citit cat de cat Biblia poate recunoaste cu usurinta semnele vremurilor de pe urma.
Prima data cand am vazut banii americani pe care scrie: "in god we trust", m-am intrebat "care dumnezeu?" Raspunsul este pe foaia de un dolar: annuit coeptis (care s-ar traduce: el ne aproba demersurile, scuze, nu stiu daca exista o traducere acreditata a expresiei) si novus ordo seclorum (noua ordine mondiala). Cine este "el"? Hmm, apare pe bancnota.
Asta imi aminteste:
" i I-a zis diavolul: ie i voi da toat stpnirea aceasta i strlucirea lor, cci mi-a fost dat mie i eu o dau cui voiesc; Deci dac Tu Te vei nchina naintea mea, toat va fi a Ta."
Deci bogatiile lumii sunt date de diavol cui vrea.
Cauta pe net "noua ordine mondiala" si vei afla cine este anticristul si ce va face cand va veni. Pentru ca nu se ascunde. Oamenii sunt azi atat de ignoranti incat si daca le pui adevarul in fata nu-l vor vedea.
... i rspunznd, Iisus i-a zis: Mergi napoia Mea, satano, cci scris este: "Domnului Dumnezeului tu s te nchini i numai Lui Unuia s-I slujeti".
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 14:48
Crux sancta sit mihi lux / Non draco sit mihi dux
Vade retro satana / Numquam suade mihi vana
Sunt mala quae libas / Ipse venena bibas
|
Fosta membra 9am.ro
1714 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 16:23
De la: cla03, la data 2008-12-10 14:48:03 Crux sancta sit mihi lux / Non draco sit mihi dux
Vade retro satana / Numquam suade mihi vana
Sunt mala quae libas / Ipse venena bibas
Super tare. Este autentica?!!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 16:36
Da ... este autentica !
Cred ca toti am spus la un moment dat in viata noastra (intr-un fel sau in altul) "vade retro satana" (ca in Sfanta Evanghelie).
Insa am senzatia ca .... chestia asta cu latina mi se trage de la prea multe ore de anatomie .... proful meu oricum este tot atat de batran ca limba latina .... cand ies uneori de la lectiile lui arat cam asa
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 21:04
De la: cla03, la data 2008-12-10 16:36:34Da ... este autentica !
Cred ca toti am spus la un moment dat in viata noastra (intr-un fel sau in altul) "vade retro satana" (ca in Sfanta Evanghelie).
Insa am senzatia ca .... chestia asta cu latina mi se trage de la prea multe ore de anatomie .... proful meu oricum este tot atat de batran ca limba latina .... cand ies uneori de la lectiile lui arat cam asa
qousqe tantem abutere Catilina patientia nostra ?
de ce exagerati cu ce ...credeti ca sunteti superiori altora ?
cla ,si ceilalti pretinsi latinisti ...
eu ,ma amuz in continuare ...habar n-avetzi in ce joc ati intrat ! Ave !
si electronica !
|
goanga
15 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 21:25
AZAZELE prietene de ar mai trai Bulgakov ar mai scrie o carte cu tine!!! esti mare motan!!! hai sa traiesti!
|
|
|