Info
x
cine credeti ca ar putea salva romania?
|
vaiana 46 mesaje Membru din: 27/11/2009 |
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 14:29
nu stiu de ce dar traiesc cu impresia ca se face tot ca Romania sa fie dezmembrata si ingenunchiata! eventual vanduta sau....data gloaba.portocalele astea sunt cam acre si greu de inghitzit! cine stie..poate in contul datoriilor se scoate tzara la mezat....si posibil sa fi fost deja ceruta dar...pustie,fara locuitori....
|
|
adycucu_85 259 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 15:24
Am ajuns la concluzia ca nu mai am cu cine vorbi. Vorbesc de unul singur. Sunteti niste oameni care nu accepta parerile altora, vedeti lumea doar prin prisma voastra personala si asta e foarte rau.
Nu imi spuneti mie de pluripartidism si de democratie pentru ca asta am studiat anul asta. Parlamentul Romaniei este cel mai ineficient din toata Europa. Suntem pe ultimul loc in PE ca si luari de pozitie. Si da, la ce oameni sunt in el, eu l-as desfiinta cu totul dar nu se poate pentru ca, e antidemocratic nu ? Nu mai fiti creduli. Tariiceanu ma lasa rece, chiar nu a facut nimic constructiv pentru Romania. In 2008 cand eram in plin boom economic cu o crestere de 7-8% el nu a pus un ban pentru co-finantare. Toti au fost "aspirati" din economie in conturile lor. Risipa de bani, nesimtire, populism, jaf, furt, imoralitate, nepasare, incalcari ale constitutiei, asta e Romania de azi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 15:48
Stii amice, e foarte curios un lucru: cand toti se inteleg si relationeaza de bine de rau formand o comunitate, sa apara un tip care sustine ca el e asa superior si de mortal incat nu are cu cine vorbi!!
Pai scumpule, nu ti se pare cam dubios? Cand toti iti spun ca esti beat de regula nu te apuci de argumentat ca de fapt esti foarte treaz ( hic), ci mergi rapid la culcare pana nu se prind prea multi cam care este adevarul. Si intr-adevar in Parlament sunt foarte multi oameni fara onoare, oportunisti si corupti, stii de cine vorbesc nu? De cei ce alcatuiesc LISTA RUSINII, n-ar mai avea nici un noroc in viata dupa cum au condamnat ei la moarte poporul roman. Raporteaza abuz de limbaj |
|
adycucu_85 259 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 14:05
Da scumpo stiu la cine te referi. Eu cedez. Nu mai discut politica pe acest topic pentru ca discutia asta nu va avea niciodata nicio finalitate sau finalizare, cum vrei. Daca vrei discutam altceva: propune tu o tema !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 14:31
Pai haide pe social sau pe general, ca acolo se povestesc cate-n luna si in soare!!
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 01:04
Numai VADIM SI PRM PLUS CEI CU CONSTIINTA NATIONALA SI COLOANA VERTEBRALA,CEI CARE NU AU TRECUT PRIN NICI UN PARTID,EU DE EXEMPLU NU AM FOST NICI COMUNIST,AM FOST RUGAT SI SA FIU PROMOVAT IN FUNCTIE DE CONDUCERE DAR AM REFUZAT PCRul. si functia .
|
vaiana 46 mesaje Membru din: 27/11/2009 |
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 14:24
De la: adycucu_85, la data 2010-06-21 15:24:08Am ajuns la concluzia ca nu mai am cu cine vorbi. Vorbesc de unul singur. Sunteti niste oameni care nu accepta parerile altora, vedeti lumea doar prin prisma voastra personala si asta e foarte rau.pai daca consideri ca cei care postam pe aici suntem niste imbecili care nu ne ridicam la standardele tale...sterge-ti contul si gata! nici tu nu pierzi nimic ,cu atat mai putin noi,,astia mai fraieri ..... |
|
Fosta membra 9am.ro 163 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sf Gheorghe |
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 15:15
lãsa-ți bãiatul, el are idei mai interesate, el crede...existã o vorbã ãn Ardeal, mai bine zis în secuime...Nu tot ce zboare se mãnâmcã...El mai are încredere în marinarul mincinos. El crede cã cei 364 din parlament au distrus țara..Nu dragule. Parlamentul așa cum este acum este ultimul obstacol pentru ralizarea Dictaturii Prezidețiale a lui Bãse. Ai tu ceva dreaptate cã existã acolo mulți impostrori dar sub nici o formã niu trebuie admis marinarului sã realizeze și distrugerea ultimei verigã a democrației...deși dupã ce pus mâna pe Curtea Constituționalã...Dar așa ne trabuie dacã atunci când trebuia sã votãm ori nu ne-am dus(persoanele de fațã bine înțeles se exclud și îmi cer scuze) ori au votat cu Bãse... Adevãrul cã țara asta se pare cã nu mai existã....Existã o țarã în Europa unde hoția, nerespctarea orândurii sunt acasã la ei, unde nu mai existã ființã umanã care sã poate face ordine...ori cum am vãzut nu de mult un comentariu pe CNN care situa românia în anul 2025 ca o țarã RRomã...asta este....în rest vã doresc o dupã masã liniștitã,cã și așa plouã...ce face românul pe astfel de timp...numere banii ....cea ce nu are....sau face copii....dar în vremurile astea nici asta nu este bine, așa cã mai bine se apucã și exerseazã tehnologia..x.....
|
|
|
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 16:04
pai,dat fiindca si romanii stiu ca " nu tot ce zboara se maninca", ar trebui s-o stie si el ....dar, ma tot mir si ma-ntreb : de ce nu ne-a placut noua comunismul ?
|
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 20:08
Scumpo ! , aºa cum au existat învãþãturile comuniste erau utopii...ceva nerealizabile....dacã te apuci sã le citeºti par ceva foarte frumos, drept, dar...pãrinþii tãi ar putea explica viaþa acea de nesupotat care exista, mai ales în ultima parte a Dictaturii comuniste. În ultima vreme tot mai mulþi, au început sã spune cã era mai bine. NU. Catergoric nu. Este drept cã nici hoþia actualã nu este de suportat dar nici comunismul, trãit din 1982-1989. Nu aveai curajul sã deschiz gura cã puteai sã dispari...sau sã ai un accident...alimente nu se gãseau, lumina se oprea zilnic penttu mai multe ore....numai aerul nu se dãdea pe raþie. Nu NU ºi nu numai vreau astfel de viaþã , dar din pãcate încetul cu încetul se strânge ºurubul...Ce î-mi pare nespus de mult este faptul cã în 1989 nu am plecat din þarã, cum au fãcut mulþi colegui de ai mei.Dar aveam încredere în posibilitatea relansãrii þãrii...Nu am avut în vedere cã am de face cu tâlhari instruiþi care furã tot, fãrã sã le pese de þarã, neam sau pãrinþi, bunici...mi silã de tot Revin la vechiul slogan Ultimul sã stingã lumina...
|
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 08:09
De la: obgabor53, la data 2010-06-23 20:08:40Scumpo ! , aºa cum au existat învãþãturile comuniste erau utopii...ceva nerealizabile....dacã te apuci sã le citeºti par ceva foarte frumos, drept, dar...pãrinþii tãi ar putea explica viaþa acea de nesupotat care exista, mai ales în ultima parte a Dictaturii comuniste. În ultima vreme tot mai mulþi, au început sã spune cã era mai bine. NU. Catergoric nu. Este drept cã nici hoþia actualã nu este de suportat dar nici comunismul, trãit din 1982-1989. Nu aveai curajul sã deschiz gura cã puteai sã dispari...sau sã ai un accident...alimente nu se gãseau, lumina se oprea zilnic penttu mai multe ore....numai aerul nu se dãdea pe raþie. Nu NU ºi nu numai vreau astfel de viaþã , dar din pãcate încetul cu încetul se strânge ºurubul...Ce î-mi pare nespus de mult este faptul cã în 1989 nu am plecat din þarã, cum au fãcut mulþi colegui de ai mei.Dar aveam încredere în posibilitatea relansãrii þãrii...Nu am avut în vedere cã am de face cu tâlhari instruiþi care furã tot, fãrã sã le pese de þarã, neam sau pãrinþi, bunici...mi silã de tot Revin la vechiul slogan Ultimul sã stingã lumina... gabitzule, crezi ca nu stiu despre ce spui ? am 62 ani- fiul meu s-a nascut in ' 79 cind nu se mai gasea nimic....nici nu stiu cum am reusit sa ne crestem copiii ! intrebarea mea se referea chiar la asta : am uitat cum era in comunism ? am uitat ce-nseamna sa traiesti intr-un regim autoritar, de azi romanii isi doresc o MINA de Fier, in persoana Jupinului ? au uitat cum activistii de partid ne sfidau ? si ce deosebire era intre aia de atunci si cei de azi, cu camarilla lor portocalie ? NARAVUL e acelasi, doar culoarea e mai decolorata putin !.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 13:42
Culmea, în marșul forțat pe care dicteazã popei marinarul poporului român spre Dictatura totalitarã , a inventat un lucru pe care credeam cã nu voi mai trãii, inlesnirea dreptului la exprimare. Da pentru cã ieri auzeam cã dacã vorbești despre nenorocirile la care este expus sãracul pensionar, sau nenorociții de tinerei care lucreazã la municipalitate sau consiliile județene și câștigã și ei șase șapte sute de lei...salarii nesimțite...asta este o tentativã la siguranța naționalã... Bravo Tovarãșul Bãsescu, am trãit sã aud iarã sloganurile astea comuniste. Pune-ți DNA ul și celelate servicii pe care le-ai adunat sub, comandã sã vinã sã mã aresteze și pe mine și pe ....toți ãștia de scriem pe blog. Cã doar noi scriem de necazurikle noastre...așa cã suntem un potențiali trãdãtori de țarã, de patrie de neam...deci lucrãm înpotriva orânduirii de drept constituțional din România , implicit atentãm la siguranța naționalã...Și dacã mã gândesc bine eu am sperat ca sã nu mai aud astfel de prostii juridice, prost, manipulat interpretate,... pentru cã într-un stat de drept, jurisprudența nici cã s-ar înjosii sã asculte astfel de tâmpenii, dar la noi , unde și Curtea Constituționalã este un instrument politizat...nu-mi rãmâne altceva decât sã aștept, sã vine duba...sau mașina neagrã ...ca altã datã...cum a venit dupã bunicul...strãbunicul...
|
|
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 15:39
De la: obgabor53, la data 2010-06-24 13:42:57Culmea, în marșul forțat pe care dicteazã popei marinarul poporului român spre Dictatura totalitarã , a inventat un lucru pe care credeam cã nu voi mai trãii, inlesnirea dreptului la exprimare. Da pentru cã ieri auzeam cã dacã vorbești despre nenorocirile la care este expus sãracul pensionar, sau nenorociții de tinerei care lucreazã la municipalitate sau consiliile județene și câștigã și ei șase șapte sute de lei...salarii nesimțite...asta este o tentativã la siguranța naționalã... Bravo Tovarãșul Bãsescu, am trãit sã aud iarã sloganurile astea comuniste. Pune-ți DNA ul și celelate servicii pe care le-ai adunat sub, comandã sã vinã sã mã aresteze și pe mine și pe ....toți ãștia de scriem pe blog. Cã doar noi scriem de necazurikle noastre...așa cã suntem un potențiali trãdãtori de țarã, de patrie de neam...deci lucrãm înpotriva orânduirii de drept constituțional din România , implicit atentãm la siguranța naționalã...Și dacã mã gândesc bine eu am sperat ca sã nu mai aud astfel de prostii juridice, prost, manipulat interpretate,... pentru cã într-un stat de drept, jurisprudența nici cã s-ar înjosii sã asculte astfel de tâmpenii, dar la noi , unde și Curtea Constituționalã este un instrument politizat...nu-mi rãmâne altceva decât sã aștept, sã vine duba...sau mașina neagrã ...ca altã datã...cum a venit dupã bunicul...strãbunicul... zi-i Doamne Fereste, ca nu se stie ....ii cred capabili de orice ! |
|
9am066282 61 mesaje Membru din: 12/06/2009 |
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 21:16
Romania poate fi salvata numai daca noi,poporul le luam tot ce au furat celor din guverne din 1990 pina acum,banii sunt la ei,si ne mai trebuie ceva in tara asta,oameni care au fost la scoala,nu se spune;sa dea credite la oameni; ci ;sa dam credite oamenilor,vai de ea de gramatica,numai manelistii vb asa
|
9am207499 8 mesaje Membru din: 25/06/2010 |
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 22:03
De la: mytcor, la data 2008-10-04 15:36:59..Am si Io, ... doua ... salvatoare sigure a romaniei :PLINUTA sanii xxx, daca ai o fantezie cu o doamna plinuta, ten alb frumoasa pasionala, 33 ani, te astept pe tine domn casatorit sa-ti satisfac cele mai frumoase si ascunse fantezii, ador sexul intre sani, normal, oral, etc, 25 Jun 15:20 0721.982.886 0721.982.886 Email: sexoasa@yahoo.com Pret 50L Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 22:21
De la: 9am207499, la data 2010-06-25 22:03:43De la: mytcor, la data 2008-10-04 15:36:59..Am si Io, ... doua ... salvatoare sigure a romaniei :PLINUTA sanii xxx, daca ai o fantezie cu o doamna plinuta, ten alb frumoasa pasionala, 33 ani, te astept pe tine domn casatorit sa-ti satisfac cele mai frumoase si ascunse fantezii, ador sexul intre sani, normal, oral, etc, 25 Jun 15:20 in sfarsit, esti pe topicul corect....
Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 02:23
De la: vaiana, la data 2010-06-20 14:29:56 nu stiu de ce dar traiesc cu impresia ca se face tot ca Romania sa fie dezmembrata si ingenunchiata! eventual vanduta sau....data gloaba.portocalele astea sunt cam acre si greu de inghitzit! cine stie..poate in contul datoriilor se scoate tzara la mezat....si posibil sa fi fost deja ceruta dar...pustie,fara locuitori.... Nu traiti cu impresia ci este purul adevar.Uitativa numai la bozgorei unde au ajuns,acum zice ca ei au votat ca sa se introduca a doua limba obligatorie .in MUHASCOV,, Basescu oare,justitia ,oare ,securitatea,oare,armata asta de generali,oare,cele 7 servicii secrete oare ce pazesc? De ce nu se autosesizeaza procuratura CSATeul asta ce rol are? BASESCU PE CE POST ESTE? CE FACE ? DOARME? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 13:30
Mãi comile mãi,ºi acum când þara aste se duce de râpã, când oamenii sunt condamnaþi la sãrãcie,la moarte þie-þi gânul la ungurii care destabilizeazã þara... din cauza asta suntem unde suntem, pentru cã România este plin de proºti ca tine...materia ta cenuºie este egal cu O.Ce te frãmânte pe tine, am mai întâlnit odatã o proastã care avea pretenþia ca acasã cu copilul meu sã vorbesc româneºte...vai ºi amar de aceastã þarã...citeam mai înainte pe blog cã România se destrame,este condamnat la destrãmare...cu astfel de indivizi nici cã mã mir...!
|
9am207535 10 mesaje Membru din: 26/06/2010 |
Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 18:56
De la: mytcor, la data 2008-10-04 15:36:59..Am si Io, ... doua ... salvatoare sigure a romaniei : vVIN_LA_TINE SA-U LA HOTEL sexi focoasa satisfac clipe si fantezi domnilor in patul tau cu pozitia ta preferata (dominare,stapana,etc)SUNA-MA SI CONVINGETE DE CE POT .ASTEPT TEL TAU!!!! 26 Jun 17:54 0732034524 POZE REALE 100% Pret 150L Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 11:21
Pirateria va salva Romania................
|
Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 13:15
Domnul meu glumesti, dar nu stiu ce parere aveti de cea ce am primit acum...: redau tot emailul....
Bancile austriece au amenintat ca vor falimenta piata > bancara europeana daca nu primesc fonduri si de la statul > roman. In consecinta, politicienii autohtoni au fost chemati > la Bruxelles, unde li s-a cerut ca Romania sa angajeze > acest imprumut. Acesti politicieni corupti, multi fiind pe > statele de plata ale masoneriei mondiale, au elaborat rapid > un plan de aservire a Romaniei printr-un imprumut > debilitant, CEL MAI MARE IMPRUMUT FACUT DE ROMANIA VREODATA > ! > > > Ca sa va fie foarte clar ca e o conspiratie: > 1. SECRETISM (aflam din UE, prima oara, ce bani luam noi) > > 2. GRABA (repede, repede, au si venit sacalii FMI) > 3. NU SE DAU JUSTIFICARI CLARE PENTRU UTILIZAREA SUMEI > > 4. Nu s-au organizat intruniri mediatizate, cu participarea > cremei > economistilor romani, unde sa se dezbata clar, pe fata, > daca avem sau > nu, nevoie de imprumut. > > 5. Se evita declararea sumei totale ! Asta va permite > marirea > ulterioara a sumei, la oricit e “nevoie”. Unii afirma, > 20 miliarde, > dar e putin probabil, deoarece o tara , mai mica, ca > UNGARIA, imprumuta > > 25 MLRD, iar noi numai 20? > 6. Nu s-a indicat un organism clar de control, un sistem de > indicatori > de verificare a sumelor date. > > 7. Dat fiind marimea sumei si conditiile globale deosebit > de grave, > precum si faptul ca in final, poporul roman va returna > imprumutul, ar > fi trebuit sa fie tratat cu o transparenta TOTALA, in mass > media; de > > asemenea, sa se publice o lista cu ce bani se dau si cui. > > Deci, acestea sint definitorii unei FRAUDE DE PROPORTII, > care i se > pregateste poporului roman. > > > In Ungaria, au argumentat inca de anul trecut ca au nevoie > de 25 Miliarde. > Au imprumutat si tot nu au putut evita recesiunea. > > Sa vedem, in continuare, ce se va face in mod real cu > banii. Banii vor intra "virtual" in BNR, iar de aici vor fi > dati in proportie de 80%, > > bancilor straine. Acesti bani, impreuna cu banii strinsi de > la > populatie, prin dobanzile mari oferite vor fi transferati > in strainatate, la bancile mama. Dupa care vor declara > falimentul aici, local. Intre timp se vor stradui sa reduca > si limita minima de siguranta in BNR, ca impactul sa fie si > mai devastator (cum a fost si facut, de curind, cu o > variatie mica, e drept, dar s-a facut ca sa se testeze > reactia publicului).Cu restul de bani, dupa cum era de > asteptat: avem campanii electorale,politicieni care nu au > prea avut de furat in ultimul timp. Vor fi abonati la > borcanul cu miere! > > > Deci, romanii se vor alege cu PLATA IMPRUMUTULUI + DOBINZI. > > > > > Nu numai aceasta, caci imprumutul e conditionat de > acceptarea de catre > > guvern a urmatoarelor conditii: > -banii trebuie sa “AJUTE” bancile austrice in > dificultate in Romania, > -cresterea taxelor, TVA, impozit profit, > -reducearea bugetlui sanatatii si invatamintului, > -obligativitatea CIP-arii (la inceput pasaport, dupa aceea > buletine > > si permise auto, gradual, si in final in corpul uman), > -obligativitatea montarii camerelor de luat vederi peste > tot, > -implementarea statului politienesc absolut, cum a fost > aratat in > romanul orwelian “1984″ si in care romanii au trait > timp de 50 de ani > > -obligativitatea vaccinurilor (vedeti HPV si acum vedeti > contaminarea > cu Gripa aviara in Cehia , Austria si Germania ) > > Cititi aici pe linga ce pericol am trecut (nu se stie > sigur, daca atrecut!): www.infowars .com/vaccines- > as-biological- weapons-live- avian-flu- virus-placed- > in-baxter- vaccine-material s-sent-to- 18-countries/ > > Ca urmare, va rezulta imediat o devalorizare accentuata a > leului, la cca 7-8 RON/EURO, marirea de cca 8 ori a > impozitelor pe proprietati, se vor mari TVA si toate taxele, > cu scopul de a plati datoria. In urma procedurii de Asasinat > Economic, tara va fi la dispozitia “firmelor prietene” > FMI, care vor veni ca hienele sa se > > infrupte din ce a mai ramas din tara noastra. > > Cine sustine cel mai vehement acest imprumut? Dl. > Guvernator Mugur > Isarescu (FRANCMASON), care face parte din Comitetul > executiv al Comisiei Trilaterale, unul din organele > importante ale conspiratiei mondiale. > > Daca domnia sa a afirmat acum doua luni ca totul e OK, ca > avem suficiente rezerve, cum s-a schimbat atit de radical > situatia, incit va fi nevoie sa imprumutam asa o suma mare, > CEA MAI MARE DIN ISTORIA ROMANIEI? > Ideea este ca acesti tradatori vor aduce diverse date, > diverse calcule si statistici contrafacute, sa-si ascunda > hotia. Trebuie ca poporul roman sa fie ferm: daca actualul > guvernator nu se pricepe sa administreze Banca Nationala, cu > ce avem in acele conturi, sa plece! > > Guvernatorul Bancii din Islanda, care A FALIMENTAT VOIT > ISLANDA, a fost > fortat de popor sa plece: > www.itnsourc e.com/shotlist/ RTV/2009/ > 02/11/RTV249809/ > > news. > xinhuanet. com/english/ 2009-02/27/ content_10915777 .htm > > Trebuie sa ne trezim,inainte ca sa ne falimenteze ! > > > Atentie foarte mare romani ! Situatia nu e similara cu a > anilor ‘90. > Acum lumea se afla intr-o acuta recesiune. TOATA LUMEA ! > Exista un > indicator real (nu poate fi manipulat), Baltic Dry Index, > care arata > > cite tone marfa, se transporta intre porturi in lume. Acest > indice a > scazut de la 10,000 la 700, acum cu criza. Asta inseamna ca > nu se mai > transporta marfa de la producatori inspre consumatori.Se va > consuma > ce este in depozitele en-gros si dupa aceea , gata. > > www.rense. com/general85/ des.htm > Presedintele Agrostar, dl. Stefan Niculae,ne avertizeaza > ca, datorita > legilor votate de politicieni, anul acesta productia > agricola va fi > > insuficienta si va trebui sa depindem in totalitate de > importuri: > www.realitat ea.net/din- vara%E2%80% 93romania- > va-depinde- in-totalitate- de-importurile- agricole% > E2%80%93potrivit -presedintelui- agrostar_ 475927_comentari > i.html#comments > > Ca sa va faceti o idee, ca in toata lumea, in 2009 > productia agricola > s-a redus la 15% din cauza secetei: > www.unleaven edbreadministrie s.org/?page= > drought > > In SUA, in California (grinarul american) elitele nu dau > apa pentru > irigatii, in Australia a fost un incendiu devastator, in > majoritate tarilor e o seceta extinsa: > www.cfbf. com/agalert/ AgAlertStory. > cfm?ID=1062&ck=CD89FEF7FFDD490D B800357F47722B20 > > Deci, sintem complet expusi, securitatea nationala va fi > complet compromisa cu acest imprumut si datoria noastra e > sa-i oprim pe politicieni sa ia acest imprumut.Desi noi > banuiam asta inca de anul trecut, Adrian Nastase arunca si > el bomba: “Sunt presiuni externe pentru ca Romania sa ia > imprumutul de la FMI” > > > Toata lumea se afla la acest moment, intr-o criza diabolic > orchestrata > de inalta elita mondiala, in special familiile Rotschild si > Rockefeller, cu scopul de a spolia toate popoarele lumii de > bogatiile pe care le au si de a-si indeplini visul secular, > acela de a conduce,pe fata, nu din umbra ca si pina > acum,intreaga planeta. > > Aflindu-se pe ultima suta de metri, elitele au conceput > aceasta criza, > adica lovitura finala, acum 16 ani, prin conceperea bulei > imobiliare din Statele Unite (Fannie si Freddy) si mai ales > a bulei derivativelor. Au reusit prin coruptie si prin > folosirea mass-mediei,care e 100% in mina lor, ca guvernele > sa inchida ochii la escrocheriile unor escroci mai mici sau > mai mari, gen Maddoff, sau la devalizarea a 125 Miliarde de > dolari in Iraq , etc. > > Astfel ca la momentul pertinent, au denunutat chiar ei, > escrocheriile ce se desfasurau, amplificind efectele prin > presa si televiziune,declansind astfel criza. > > Criza au declansat-o cu scopul distrugerii tuturor > sistemelor bancare > > ale statelor lumii, bazindu-se pe cea mai mare escrocherie > si bataie > de joc: BAILOUTUL BANCILOR FALIMENTARE IN SUA si UE ; sa se > dea din banii contribuabilor fonduri bancilor, fara nici un > control din partea > statului, fara sa le ceara actiuni in schimb, sau sa li le > impuna conditii in favoarea cetatenilor. De altfel, primind > acesti bani fara nici un control sau sistem de a fi > verificati, bancherii imediat si-au permis sa-si acorde > niste bonusuri nesimtite, dupa ce ca tot ei au adus bancile > in pragul colapsului. > > Semnarea acestui bailout de 780 Miliarde $, a fost posibil > prin fortarea politicienilor sa semneze un document de 1600 > pagini, numit Stimulus Bill, fara nici o prezentare > prealabila a continutului, ci doar cu o ora inainte de > semnare. Politicienilor li s-a spus ca daca nu semneaza, > guvernul va declansa legea martiala. > > Justificarea semnarii acestui act a fost, pasamite, sa > ajute economia > americana (indirect, cea globala ce ar fi fost afectata de > caderea > firmelor de asigurari), prin crearea de noi locuri de munca > si prin > impulsionarea sistemului economic. De fapt, banii au ajuns > cca 80% la > > banci si nu s-au creat locuri de munca. Restul au fost > canalizati spre > diverse firme `’prietene`’ a celor din sistem. > Ce este socant e, ca nici pin azi, Banca Rezervei Federale, > nu vrea sa > spuna unde s-au dus, la ce banci, cele 2,2 TRILIOANE de > dolari din > > banii contribuabililor. > > Banca Mondiala, pentru cine nu stie, este organic legata de > Banca > Rezervei Federale a SUA, care este o BANCA STRICT PRIVATA, > nu se afla sub controlul guvernului SUA si unde actionari > sint familia Rotschild > > 80% si Rockefeller, 20%. De asemenea, FMI este un organ > foarte > “eficient” al acestor elite. > Ca sa nu mai existe nici un dubiu ca actuala stare este > cauzata de > conspiratie: Banca Rezervei Federala a stopat din 23 Martie > 2006, > > publicarea cantitatii totale de dolari in circulatie, > pentru a se > pregati pentru viitorul de acum. Astfel se tiparesc bani > fara > acoperire, in nestire si nu se stie exact valoarea > inflatiei: > safehaven. com/article- 4108.htm > > > Comisia de verificare a bursei americane, SEC, a fost > informata acum > 10 ani, ca escrocul Madoff desfasoara un joc piramidal tip > schema > Ponzi (Caritas), dar nu au luat nici o masura sa > investigheze. > De altfel, in ultimul film, The Obama Deception > (Inselaciunea lui > > Obama), patriotul si luptatorul american impotriva Noii > Ordini > Mondiale, Alex Jones, ilustreaza foarte sugestiv ce s-a > intimplat in > lume in ultima vreme. > > Cu banii FURATI de la oameni, elitele si-au permis sa > ruineze piata > > petrolului. De ce? Ne-a spus Soros de ce: Pentru ca mai > exista tari > rebele, cum e Iran , Rusia sau Venezuela care nu vor sa > joace cum le > cinta Noua Ordine Mondiala. Si chiar el, spune cu > satisfactie, ca > Chavez nu poate finanta o revolutie bolivara cu 40$/baril > si ca lui > > Ahmadinejad nu-i da mai mult de un an ca presedinte. > > Cu banii furati, elitele mentin pretul scazut la aur, si il > cumpara in cantitati industriale. Intre timp se tiparesc > cantitati necontrolate de bancnote care vor prabusi in > viitorul apropiat moneda SUA. > > Elitele cumpara cele mai valoroase proprietati, firme si > bunuri pe nimica toata. Cu o parte din acesti bani furati, > isi angajeaza ARMATE PRIVATE, deoarece se asteapta ca in > momentul cind oamenii vor afla de marea tradare, sa > protesteze cu violenta. In SUA platesc firma Blackwater, > actual Xe (ce a actionat in Iraq ), iar in Europa este > constituita o armata NATO secreta, de elita: > > www.globalre search.ca/ articles/ GAN412A.html > > Armatele secrete ale NATO. Operatiunea Gladio si terorismul > in Europa de Vest > > > De asemenea, ei isi construiesc BUNKERE SUBTERANE, (20 > MILIARDE $ per bucata), unde se pregatesc sa se retraga in > caz ca nu mai pot controla masele dezlantuite. > In aceste bunkere stocheaza provizii pe termen indelungat, > cumparate > > tot din banii oamenilor: > www.worldnet daily.com/ index.php? > fa=PAGE.view&pageId=70281 > Pentru eventualitatea unei razmerite extinse, ei si-au > pregatit intr-un bunker unde au stocat toate tipurile de > semintele de pe pamint, in Svalbard, Norvegia, ca sa fie > asigurati, ca dupa ce vor declansa la suprafata arme > nucleare neutronice de mica putere, care distrug oamenii si > viata, dar lasa neatinse cladirile si infrastructura, vor > putea sa recreeze pe pamint plantele: > > news. > bbc.co.uk/ 2/hi/science/ nature/6335899. stm > Aceste micro-nukes sint arme nucleare de putere foarte > mica, cu timp > > de injumatatire foarte scurt, cum s-au folosit si in Bali > : > www.cuttinge dge.org/NEWS/ n1715.cfm > Unul din scopurile lor declarate este ca sa reduca > populatia Terei la > > un minim de 500 milioane, usor controlabili, declaratie > cioplita in 8 > limbi pe Pietrele ghid din Georgia , SUA: > en.wikipedia .org/wiki/ Georgia_Guidesto nes > > www.radiolib erty.com/ stones.htm > > Ei platesc miliarde pentru a studia in laboratoare cum sa > faca Virusul > Gripei Aviare cit mai letal; iata ce s-a intimplat acum o > saptamina > > in Cehia: > www.torontos un.com/news/ canada/2009/ > 02/27/8560781. html > Produc niste arme biologice ingrozitoare, pe care le vor > prezenta ca > > aparute ca rezistenta la antibiotice, dar de fapt obtinute > prin > militarizarea si modificarea genetica, in laboratoare, a > unor > stafilococi, printre care necrosis fasciis si stafilococul > pyogenes, > precum si variante super rezistente al stafilococului > aureus. Ele vor > > “aparea” in lume ca o ciudatenie la inceput, insa fac > ca antraxul sau > ciuma bubonica sa para ca o plimbare prin parc: > Au introdus in toate produsele alimentare, in sucurile > racoritoare, > batoanele energetice, etc. sirop de porumb, HFCS (High > Fructose Corn > > Syrup) care prin tehnica de fabricatie contine doze mari de > mercur, > care produce diabet si alte afectiuni grave : SUA au > amenintat India , dupa ce aceasta a interzis comercializarea > Coca Cola ºi Pepsi Cola, datorita concentratiei mult peste > limita admisa de pesticide. > > > www.chicagot ribune.com/ features/ lifestyle/ > health/chi- mercury-corn- syrupjan27, 0,2801323. story > > > Lista produselor in care se gaseste sirop de porumb (HFCS). > Veti fi > socati de ceea ce aflati: > www.accident alhedonist. com/index. php/2005/ > 06/09/foods_ and_products_ containing_ high_fruct > > De asemenea, nelipsitul Glutamat de sodiu - MSG, sau E621, > ce se > foloseste ca potentator de aroma, in mai toate supele la > plic si > adaosurile de mincare tip Vegeta. > www.ecomagaz in.ro/vegeta- mult-gust- > multa-sare/ > > Vedeti in acest clip, ce afectiuni grave produce acest > aditiv alimentar. > Ne-au introdus in circuitul alimentar aluminiul, un metal > care s-a > demonstrat clar ca produce boala Alzeheimer: > www.alzheime r.ca/english/ disease/causes- > alumi.htm > > Au introdus in vaccinuri, pe care ne obliga copilasii si pe > noi sa le > luam, diferite substante, saruri de aluminiu, mercur > (Thimerosal) , > celule prelevate de la fetusi***, care destabilizeaza > sistemul > imunitar al organismului si produc cancer, SIDA si deseori > chiar > > moarte: > www.squidoo. com/vaccinestras hdna > Despre celulele de fetusi *** din vaccinuri, s-au > descoperit lucruri terifiante: > > lizditz. > typepad.com/ i_speak_of_ dreams/2009/ 01/vaccines- > and-fetal- cell-lines. html > > Vaccinuri contaminate cu virusul HIV, descoperite in SUA, > au fost > retrase si vindute apoi in EUROPA, infectind mii de > hemofili. > www.ahrp. org/infomail/ 0503/22.php > > In apa de baut a oamenilor se adauga fluor (in SUA si alte > tari). > Fluorul afecteaza nivelul general de inteligenta; aviz > numarul mare de > copii retardati care se nasc: > www.fluoride alert.org/ health/brain/ > > DAR SI IN ORICE PASTA DE DINTI DIN LUME ! > www2. > fluoridealert. org/Alert/ United-States/ National/ > Toothpaste- How-Safe > > In Europa si la noi se introduce clor, care produce cancer, > eczeme si > boli grave de inima: > www.fluoride alert.org/ health/brain/ > > In sarea de bucate, sarea de masa, se introduce CIANURA ! > Verificati > chiar dvs, pe pachetul de sare, ce contine E535 > (ferocianura de sodiu) > sau E536 (ferocianura de potasiu), ca agenti anticoagulare. > In stomac > sau lichide, ferocianura disociaza in mai multi compusi, > dintre care > > SI CIANURA. Cu fiecare lingurita de sare, introducem in noi > CIANURA. > Cine are nevoie sa consumam in orice mincare, cianura? > Verificati > chiar dvs.Toate medicamentele care se prescriu, de fapt > trateaza efectele si nu cauzele bolii. Aceasta permite > mentinearea oamenilor bolnavi in > > continuare si beneficii de zeci de miliarde, pentru firmele > de farmaceutice. > Ca sa ne omoare si mai eficient, vor sa voteze in Europa si > SUA, Codex > Alimentarius, prin care vor sa priveze oamenii de vitamine, > aminoacizi > > esentiali, sa introduca numai hrana modificata genetic > (GMO). Adica, de > exemplu, vor sa declare vitamina C, medicament cu > distributie > controlata, ca si heroina, pe care sa o poti lua numai pe > reteta. Spre > norocul nostru, niste oameni curajosi au oprit aceast > abominabil > > atentat in Europa (pe moment). In SUA, e in stadiul final > de aprobare. > Sterilizarea barbatilor, prin introducerea in alimentatie a > unui soi de porumb modificat genetic, care contine o gena a > sterilitatii,precum si sterilizarea prin vaccinare, a > femeilor: > > www.healthfr eedomusa. org/?p=563 > Tot pentru reducerea numarului de familii, si deci a > copiilor, se voteaza in toata lumea, legi care dau drepturi > “excesive” femeilor si copiilor, cum este acum si in > Romania , care de fapt vor descuraja oamenii sa-si mai > intemeieze familii si sa apeleze la “servicii”platite. > In acest fel, statul poate incasa impozit pe prostitutie si > e sigur ca nu se mai nasc atiti copii, exact cum s-a trasat > calea de scoala eugenica britanica, la inceputul secolului, > prin Bertrand Rusell. Prin aceste legi, vor face ca oamenii > sa fie si mai insingurati, deci mai expusi la manipularea > psihologica. Sa nu uitam ca miscarea feminista, nu a avut > decit scopul ca femeile sa mearga si > > ele la serviciu si sa creasca masa persoanelor impozitate, > concomitent > cu scaderea numarului de copii. > www.bibliote capleyades. net/sociopolitic > a/sociopol_ globalelite05. htm > > De asemenea, elitele vor sa cip-eze toti oamenii, cu scopul > de control complet. Si la noi, doresc introducerea peste > noapte a buletinelor, permiselor auto si pasapoartelor cu > CIP, sub motivul ca asa e modern, dar, de fapt, e etapa > pregatitoare pentru implantarea CIP-ului RFID, in mina > (RFID=Radio Frequency Identifying Document). > > Astfel, au timp sa realizeze reteaua utilizata la citirea > cip-urilor,de la distanta si creeaza o obisnuinta in a > accepta aceste cipuri. > Vedeti aici ce-i spune Nik Rockefeller lui Aaron Russo > (pentru ca a > spus lumii acest secret, Arron a fost ucis, desi amandoi > sunt evrei!). > > Cip-urile au o mica baterie de litiu, care doar la o mica > fisura, se > scurge in fluxul sanguin. Acest litiu e o otrava puternica, > care > produce moartea in niste chinuri groaznice. > > Deoarece, schimbul liber de informatii intre oameni, pe > internet, este > > foarte deranjant pentru aceste elite, care fac eforturi > enorme sa > blocheze orice informatii in mass media controlata de ei, > au inceput > sa ia masuri de a desfiinta forma actuala de internet. > Astfel ei > preconizeaza implemetarea accesului pe baza biometrica la > furnizor si > > siteurile vor trebui “aprobate” . Acestea au fost deja > implementate si > testate in China , unde functioneaza perfect. Vor incepe de > la interzicerea site-urilor pentru adulti, de jocuri si in > final vor interzice site-urile “deranjante”. De altfel, > politicienii corupti din Romania , au si votat pe ascuns, in > perioada summitului NATO la Bucuresti, ascultarea > telefonului, interceptarea mailului si inregistrarea > siteurilor pe care navigam. Deci, impreuna cu cip-area,se > doreste un control absolut, a ceea ce facem, unde ne aflam, > citi bani avem, ceea ce cumparam, ce mincam, la ce filme ne > uitam, ce ziare citim. ELITELE VOR UN CONTROL COMPLET. > > > Si daca noi ne razvratim, vor da comanda de blocare a > CIP-ului. Din > acel moment, omul inceteaza sa mai “existe” social. > Acesta e genul de > control pe care il doresc. > > DE ALTFEL, SCOPUL FINAL AL CRIZEI, va fi ca dupa > distrugerea completa a economiilor si sistemelor bancare, > oamenii sa fie atit de ingroziti si de terifiati de lipsuri > de tot felul, incit vor cere guvernelor sa > > faca ceva. Atunci, elitele, care asta de fapt si asteptau, > vor aduce > in prim plan, BANCA MONDIALA, cu O SINGURA MONEDA, > VIRTUALA, care va fi introdusa electronic pe cip-ul din > mina. Ca urmare a foametei si a lipsurilor, oamenii vor > ACCEPTA DE BUNA VOIE ACESTE CIP-uri: > > www.prisonpl anet.com/ globalists- > exploit-financia l-meltdown- in-move-towards- one-world- > currency. html > > > Dupa consultarea acestor materiale, cred ca nu mai aveti > niciun singur dubiu, ca este o monstruoasa conspiratie > antihristica,impotriva sanatatii, libertatii si in final, a > existentei umane. > A fost prezenta global, o situatie ce se prezinta extrem de > grava si periculoasa pentru viitorul nostru si al copiilor > nostri. > > > Va rog sa transmiteti aceste informatii tuturor prietenilor > si cunoscutilor, situatia este atit de grava incit nu > permite nicio intirziere. Daca nu va ginditi la voi, > ginditi-va la copiii dvs. si la cei dragi, care vor avea de > suferit, daca nu luam masuri acum, imediat. > > > ACEST IMPRUMUT TREBUIE SA FIE APROBAT SAU DEZAPROBAT DOAR > PRIN CONSULTAREA POPULATIEI PRIN REFERENDUM. > > Nu ne putem baza ca altii sa gindeasca si sa actioneze > pentru noi. Nu > ne putem baza pe politicieni, sau pe guvernanti. Ei sint > “informati" ,deja lucreaza puternic la indeplinirea > agendei elitelor si oricum si-au luat mijloacele lor de > protectie. Dar ceea ce nu stiu ei,saracii, este ca si ei vor > sfirsi ca noi, poate chiar mai rau, pentru ca in final, dupa > ce-si vor fi sfirsit misiunea, stapinii lor, or sa se > descotoroseasca de ei, ca stiu deja prea multe, cum au facut > tot timpul cu tradatorii, in istorie. De aceea va rog, sa > spuneti asta tuturor oamenilor si cei care mai simtiti ceva > pentru tara si poporul acesta, votati la petitia online: > > www.petitieo nline.ro/ petitie/fara_ imprumut_ > la_fmi_si_ banca_mondiala- p67703048. html > > > > > > > > > > > > > > > > |
|
9am032662 6 mesaje Membru din: 16/04/2009 |
Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 15:38
eu cred in prop de 90% DIACONESCU CU UN NOU PARTID SUSTINUT DE NOI TOTI AR PUTEA SI REUSI DE A SCHIMBA CEVA IN ROMANIA NOASTRA CEA DE TOT RASUL ORIUNDE IN LUMJEA ASTA,JOS CU BASEEEEEEE
|
9am173376 112 mesaje Membru din: 18/11/2009 |
Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 16:01
Nu stiu daca mai are vr-un rost sa ne mai gandim la vr-un ROMAN care ar putea scoate tara din criza.
El exista dar nu poate scoate capul de LIPITORILE care exista in toate partidele,de pdl sa nu mai vorbim,ei au supt ca stau sa plezneasca,darear DUMNEZEU.S-apoi s-o luam pe aia dreapta:DECE ROAMNII S-O MAI SCOATA CA SI AS NU MAI ESTE A LOR.Poate ca niste FINANTISTI SRAINI ne-ar putea ajuta,dar cu conditia ca guvernul bok 5 si basescu sa dispara de pe firmamentul politic. SA SPERAM CA DUMNEZEU VA MAI FI ROMAN SI IN ACEASTA SITUATIE.
|
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 09:29
Din pãcate nu vãd nici o formație politicã sau neguvernamentalã, care ar fi în stare sã scoate țara din beleaua în care ne-a bãgat, deșteptul de Boc, cu guvernul lui. Dacã cineva ar trebuii sã rãspunde cu capul eu cred cã el ar fi primul, pentru nenorocirile în care este bãgatã țara, pentru cã Bãsescu este gâtul, iar capul se mișcã cum vrea gâtul, așa cã sunt vinovați amândoi. Dacã vã aduceți aminte în zilele când s-a format guvernul prima tâmpenie,a ministrului Vlãdescu a fost, impozitul forfetar… care a condamnat toatã economia Româneascã la moarte. Firmele mici care erau în stare sã întreținã o familie douã, au fost închise. Sã fim serioși, economia Româneascã nu a duduit niciodatã… asta a fost o poveste frumoasã de adormit copii…economia noastrã era susținutã și asigura o sursã de viațã pentru cei nevoiași, prin firmele mici. Ori blocare activitãții lor a fost crima care a dus la situația de acum. Sãrmanul de Vlãdescu, urmãream la tv. și cred cã nu este un om rãu, mi-a și fost milã de el, el este un om prost…atât îl duce capul… îl duce numai și numai ca sã strângã pentru el… de altfel Udrea,Blaga,Videanu, Borbely și ceilalți sunt aceleași produs… ei trãiesc doar pentru îmbogãțire, ajutat bineînțeles de președintele, fiul cel mai…cel al poporului Popei marinarul… Problema este cã noi muncim, dar la guvern nu prea se muncește. Se cautã numai câștigul. Rezultatele nu se vãd. S-a scumpit țigãrile, populația și așa sãrãcitã ce a fãcut? O foarte mare parte, de altfel și subsemnatul, m-am lãsat de fumat…alții iau țigãri de contrabandã…asta trebuia sã știe, cel ce aduce astfel de normative care înlesnesc unele drepturi cetãțenești, cã trãim în România, și românul peste tot și totdeauna se descurcã…l-a obligat istoria sã învețe sã se descurce.
Pe de altã parte dupã instalarea guvernului boc, nenea bãse- marinarul spunea ca dupã primul an de guvernare, trebuie sã se vadã rezultate..cã dupã un an, de guvernare nici un guvern nu are voie sã dea vina pe moștenirea grea, așa cum sunt învãțați guvernanții, fãcând și din asta o propagandã electoralã… cãci au timp suficient la dispoziție sã își facã treaba… Nu știu cum vedeți voi Dragii mei dar, eu unul nu am vãzut rezultate la nici un minister.. doar cheltuieli mai mari pe protocol, evenimente, mobiliere, consilieri… nicãieri nu se poate spune ca activitatea s-a reformat…viața, activitatea noastrã se îndreaptã spre o normalitate… .tot e crizã, tot se tipã cã trebuie sã reducem cheltuielile… tot noi ãștia cei mici, cã Udrea dã înainte, cã doar are de unde… Dar eu sunt mai greu de cap și nu înțeleg, de ce toate cheltuielile ministeriale sunt cu cel puțin 10% mai mari decât anul trecut.. de ce trebuie sã reducem salariile, sã desființãm locuri de muncã, pentru cã nu avem bani, dar facem cadou Moldovei peste 100 milioane euro pentru infrastructurã? Nu vreau sã fiu înțeles greșit, cum unora le place sã interpreteze imediat cum comentezi ceva pe aceastã paginã, am nimic cu ei, sã le dãm, dar dacã avem noi o infrastructurã bunã, dar nici noi nu avem…Nu pot sã uit cã amețitul de marinar pe când era ministrul transporturilor a susținut cã noi nu avem nevoie de autostrãzi…nu se justificã…și un astfel de om este numãrul unu în stat…Mãmãliga româneascã din pãcate nu face poc, cel mult produce câte un boc…care ne a condamnat, împreunã cu trupa lui de cascadori politico-economici la pierire…Doamne ajutã ce va urma? |
|
Fosta membra 9am.ro 3053 mesaje Membru din: 12/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 09:45
De la: 9am032662, la data 2010-06-29 15:38:03eu cred in prop de 90% DIACONESCU CU UN NOU PARTID SUSTINUT DE NOI TOTI AR PUTEA SI REUSI DE A SCHIMBA CEVA IN ROMANIA NOASTRA CEA DE TOT RASUL ORIUNDE IN LUMJEA ASTA,JOS CU BASEEEEEEE De ce nu triada Diaconescu-Vadim-Becali??? Sa crestem sansele pt. a schimba ceva in Romania...
|
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 10:48
De ce nu triada Diaconescu-Vadim-Becali??? Sa crestem sansele pt. a schimba ceva in Romania...
Sper ca asta ai scris-o ca o gluma si nu este o convingere de a ta, asta ca sã maã liniștesc și sã nu-mi fie milã de tine, cã numai atata te duce capul.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3053 mesaje Membru din: 12/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 11:27
De la: obgabor53, la data 2010-06-30 10:48:42De ce nu triada Diaconescu-Vadim-Becali??? Sa crestem sansele pt. a schimba ceva in Romania... Tu ce crezi? Ia sa vedem cat te duce pe tine capul... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 15:48
Tu ce crezi? Ia sa vedem cat te duce pe tine capul...
Nu-ți fã tu de grija capului meu cã este cale lungã sã ajungi la dimensiunile materiei cenușie acumulat acolo…pornind și din faptul cã am o vârstã, 58 ani și vorbesc, scriu în patru limbi Europene, care zic eu cã este oricum un avantaj…pe de altã parte am înțeles, cã totuși ai vorbit serios, sincer î-mi pare rãu pentru tine… citește cea ce apare pe aici pentru cã oi fi eu dascãl, dar nu pot sã dau lecții pentru „ cei ce mai mult scriu decât citesc „ vorba marelui cãrturar, critic literal Dan Grigorescu. Sincer eu speram cã glumești cu cei trei muschetari… Dragul meu mai stai și tu puțin înclinat sã se adunã, materia acea cenușie în dispozitivul acela care se numește cap...Pãi nu suntem și așa condamnați la sãrãcie cruntã, la o marginalizare totalã pentru marele realizãri în vederea întoarcerii țãrii pe plaiurile dictaturii prezidențiale, dupã alegerile din anul trecut…mai vrei sã râde lume de noi, cã nu ne ajunge cã am trimis în Europa un cioban, o fetișcanã a lui tata, care scuzat sã fiu nu știe nici sã citeascã… (dar nu este de mirare dupã cer pãrere are, tati de profesori…) și un descreierat, un om bolnav care tot timpul are nevoie de „medicamente”…pãi acesta suntem în ochi Europei…și Rromi noștri care cerșesc peste tot pe mapamond…asta știu ei despre România, de acea asociazã Rromi cu România… Na, de asta speram cã ai mai multã minte, și cã din glumã mai scrii lucruri hazlii. Am greșit, te-am supra stimat, așa cã te rog iartã mã. Ori cum îți urez o dupã amiazã plãcutã, și poate reușești sã mai cugeți… Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 15:59
De la: obgabor53, la data 2010-06-30 10:48:42De ce nu triada Diaconescu-Vadim-Becali??? Sa crestem sansele pt. a schimba ceva in Romania... In gluma a scris, ii dau eu certificat de cap bun, judeca singur e o doamna inteligenta si implicata careia ii displace cand cineva o interpeleaza cu ,,cat te duce capul''- dar e singurul defect.
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 1507 mesaje Membru din: 26/05/2010 |
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 16:07
De la: obgabor53, la data 2010-06-30 15:48:12Tu ce crezi? Ia sa vedem cat te duce pe tine capul... faptul ca stii 4 limbi europene, scris si vorbit , nu arata a avantaj, mai degraba un dezavantaj... sper ca intelegi cu adevarat vreuna, ca limba romana nu o intelegi...ai fost pe aproape..." din glumã mai scrii lucruri hazlii"...scuzele sunt accepta-te "Am greșit, te-am subestimat, așa cã te rog iartã mã." "Ori cum îți urez o dupã amiazã plãcutã, și poate reușești sã mai cugeți"… [/quote] Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|