back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

cine credeti ca ar putea salva romania?

Pagini: << 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Mai 2010, ora 16:50

De la: 9am045616, la data 2010-05-25 11:46:43CRIN ANTONESCU ..... ....CRIN ANTONESCU.....
e BINE ASA gABI?

stai bine pe scaun ,ca nu vreau sa cazi in fund ?....ei bine, de data asta sunt in contradictie cu el ! cred ca singura masura corecta Acum, ar fi impozitul progresiv, cu scaderea lui sub 16% ptr. cei care au salariile sub 1000ron ... si,evident : controlul averilor , a cheltuielilor ; reducerea agentiilor guvernamentale si ministerelor ce nu mai au obiect al muncii ! printre altele, as vrea sa stiu daca Inst. Statului ce au ca indatorire vegherea sigurantei statului, informeaza de scurgerea banilor din tara, prin diverse banci din afara !

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2010, ora 23:58

Da, liberalii ar trebui sa taie un "cliseu de criza" provizoriu, determinat pe o perioada, in Romania actuala, in care sa pice intr-un pic pe masuri comune dincolo de ideologie. Risca sa pice in totala discordanta cu conjunctura pacatoasa in care ne aflam. E o conjunctura care ne tine departe de orice ideologie. In felul asta parca vad ca vom ramane tot pe mana pedele-ilor si urmatoarele mandate. Trebuie sa existe o modalitate de a face front comun impotriva ciumei si ciumecilor de trei parale.

Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2010, ora 00:03

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2010, ora 09:48

De la: gabigabi, la data 2010-05-25 16:50:48
De la: 9am045616, la data 2010-05-25 11:46:43CRIN ANTONESCU ..... ....CRIN ANTONESCU.....
e BINE ASA gABI?

stai bine pe scaun ,ca nu vreau sa cazi in fund ?....ei bine, de data asta sunt in contradictie cu el ! cred ca singura masura corecta Acum, ar fi impozitul progresiv, cu scaderea lui sub 16% ptr. cei care au salariile sub 1000ron ... si,evident : controlul averilor , a cheltuielilor ; reducerea agentiilor guvernamentale si ministerelor ce nu mai au obiect al muncii ! printre altele, as vrea sa stiu daca Inst. Statului ce au ca indatorire vegherea sigurantei statului, informeaza de scurgerea banilor din tara, prin diverse banci din afara !

Ce tii si cu politica asta!
Bine a spus ce a spus! ca politica-i..............politica

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2010, ora 14:38

Insasi poporul roman, adica o imensa presiune populara!!!!!!!!!!!!
Cred pur si simplu ca Cotroceniul trebuie asediat de populatie, trebuie sa i se impuna impostorului traian basescu sa semneze renuntarea la mandatul prezidential !!!!!
Mai apoi vom vedea, propun un referandum pentru a vedea daca populatia este pentru republica sau monarhie!!!!!!!!!!!
Ori, voi republicanilor, credeti cumva ca poporul nu ar trebui sa raspunda la o asemenea intrebare si de ce nu?

vasyy1971

28 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2010, ora 18:23

Mai oameni buni voi chiar nu vedeti ca astia au creat un asa mare scandal care va dura ceva vreme pentru ca sa poata sa aduca in tara banii negrii care stateau degeaba in paradisuri fiscale.
Cred ca tineti minte defuncta ANI...au votat toti intr-o veselie pentru taierea atributiilor...Cascati ochii bine...Papagalii care apar la TV trebuie sa va tine mintea ocupata si sa va trimita gandirea pe piste false.
TREZITIVA!!!!!!! ESTE VORBA DE FFFF MULTI BANI LA MIJLOC....ASTIA PENTRU BANI SUNT IN STARE DE ORICE...IN REST TOATE BUNE SI BAFTA IN TOT CEEA CE FACETI.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2010, ora 18:53

De la: vasyy1971, la data 2010-05-26 18:23:52Mai oameni buni voi chiar nu vedeti ca astia au creat un asa mare scandal care va dura ceva vreme pentru ca sa poata sa aduca in tara banii negrii care stateau degeaba in paradisuri fiscale.
Cred ca tineti minte defuncta ANI...au votat toti intr-o veselie pentru taierea atributiilor...Cascati ochii bine...Papagalii care apar la TV trebuie sa va tine mintea ocupata si sa va trimita gandirea pe piste false.
TREZITIVA!!!!!!! ESTE VORBA DE FFFF MULTI BANI LA MIJLOC....ASTIA PENTRU BANI SUNT IN STARE DE ORICE...IN REST TOATE BUNE SI BAFTA IN TOT CEEA CE FACETI.

Sa Aduca sau sa Scoata banii din tara, de teama ca cineva isi va baga nasul prin averile lor facute in afacerile cu statul ?.....Becali a fost foarte sincer cind a spus ca doar nu-i nebun sa-si tina banii aici !....asa ca ?

Fosta membra 9am.ro

42 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 13:40

SALVAREA ROMANILOR!!!!!!!!!!!!!!!
COLACUL DE SALVARE AL AI PE...
www.afacereamroglobalgrup.info
E LOC NUMAI PENTRU CINE VREAAA...
SA SE SALVEZEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SALVEAZA-TE ROMANEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:18

Monarhie ? Si cine crede ca Regele va avea puterea sa faca ceva pt tara ? sau Parlamentu are aceasta putere, sau Ministrul .... si daca Regele habar nu are de cums a ne scoata din rahat, cum il mai dai jos ? astepti pana moare ?
Monarhia aia din povesti, cu regi si printi nu mai exista ...

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
cioanaion

24 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 15:23

....................da ave ti dreptate Romania poate fi salvata,dar e condusa de.....? Cum puteti da voi jos HOTII HA? Cum putem face curatenie in casa, cind hoitu nu e in capela ci in casa...... Vorbiti vorbe!!!!!!!!!!!!!!!!1

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 06:53

De la: vladidec, la data 2010-06-08 14:18:57Monarhie ? Si cine crede ca Regele va avea puterea sa faca ceva pt tara ? sau Parlamentu are aceasta putere, sau Ministrul .... si daca Regele habar nu are de cums a ne scoata din rahat, cum il mai dai jos ? astepti pana moare ?

Da? Si pe basescu cine-l da jos? Ca, sa fie foarte clar, 4 ani nu mai rezistam, e care pe care, ori il aruncam noi in inchisoare, ori ne ingroapa el?
Ce vreti, sa planga mama lui sau sa planga mama voastra? Eu zic sa planga a lui ca e una, nu mamele noastre!!!!!!!
Haideti sa-l scoatem de guler pe mizerabil din Cotroceni si sa-l aruncam in inchisoare, dar miscati-va odata ca n-avem timp de pierdut, avem de construit o Romanie frumoasa, fara securisti in ea.

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 10:32

De la: 9am178165, la data 2010-06-10 06:53:49
De la: vladidec, la data 2010-06-08 14:18:57Monarhie ? Si cine crede ca Regele va avea puterea sa faca ceva pt tara ? sau Parlamentu are aceasta putere, sau Ministrul .... si daca Regele habar nu are de cums a ne scoata din rahat, cum il mai dai jos ? astepti pana moare ?

Da? Si pe basescu cine-l da jos? Ca, sa fie foarte clar, 4 ani nu mai rezistam, e care pe care, ori il aruncam noi in inchisoare, ori ne ingroapa el?
Ce vreti, sa planga mama lui sau sa planga mama voastra? Eu zic sa planga a lui ca e una, nu mamele noastre!!!!!!!
Haideti sa-l scoatem de guler pe mizerabil din Cotroceni si sa-l aruncam in inchisoare, dar miscati-va odata ca n-avem timp de pierdut, avem de construit o Romanie frumoasa, fara securisti in ea.

Suntem prea ocupati ... vine acum Campionatul Mondial ... am de hranit pisica, catelulul.... alta data cu placere

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 11:42

Chiar asa, maine e primul meci: Mexic - Africa de Sud.

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 17:55

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 23:32

De la: gabriela_dutu, la data 2008-10-04 15:05:09 E drept,ca mi-e greu sa dau nume, din actuala scena politica.Totusi,as spune:Aurelian Pavelescu...viitor presedinte sau ministru' justitiei;Pavel Corut(e drept ca nu e politician,dar e un om de buna credinta)-presedinte sau ministru de externe si mai departe am sa va las pe d-voastra sa intregiti lista

Salvarea Romaniei ! Numai OMUL MUNCII !

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 14:48

Salvarea Romaniei? Semnarea de catre fraudulosul traian basescu a renuntarii la mandatul prezidential, LA NEVOIE SUB AMENINTARE!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 14:52

la arme cu frunze si flori....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 14:53

De la: yxz, la data 2010-06-10 11:42:45Chiar asa, maine e primul meci: Mexic - Africa de Sud.

Mai ce microbista avem aici

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 20:35

De la: adiuc, la data 2010-06-11 14:52:52la arme cu frunze si flori....

si bebelusi.

All Things Grow With Love
gerard

1100 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 21:12

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 16:33

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Oras: Sf Gheorghe

Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 14:25

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Adevãtat, dar oare prin asta putem devenii cunoscuți în lume? Eu cred cã lumea deja ne cunoașt ca nația care a fost în stare sã ucidã în noaptea de Sfântu Crãciun…Mineriada…Bãsescu…Nația care își meritã soarta, dupã un mare Dictator a fost în stare sã voteze iar un Dictator… Noi vom rãmâne în istoria omenirii …o nație cu suflt blajin…ucigaș, violatorul de serviciu în toatã Europa…cu un statut de stat artificial creat pe ruinele altora… unde unii în douãzeci de ani au devenit mai bogați decât famillii mari din lume…unde singurul care conteazã este banul… Iar nenorocitul de intelectual este condamnat la moartã lentã…cu un salariu și asta diminuat acum cu 25%....
Toata lumea cunoaste TEOREMA SALARIULUI, care spune ca inginerii si oamenii de stiinta nu pot NICIODATA sa castige la fel ca oamenii de afaceri si comerciantii.
Aceasta teorema poate, in sfarsit, sa fie demonstrata prin rezolvarea unei ecuatii matematice simple:
Ecuatia noastra se bazeaza pe doua postulate foarte cunoscute:
Postulatul nr.1 : Cunostintele inseamna Putere
Postulatul nr.2 : Timpul inseamna Bani
Orice inginer stie ca : Puterea = Munca / Timp
De aici: Din formula, prin aplicarea conditiilor la limite (0 si – respectiv – infinit) obtinem: , in conditiile in care constanta Munca este oricat de mica sau de mare.
Prin urmare, Cand Cunostintele tind spre zero, Banii tind catre infinit, oricare ar fi valoarea atribuita Muncii, aceasta putand fi foarte slaba. Invers, cand Cunostintele tind spre infinit, Banii tind spre zero, chiar daca valoarea Muncii este ridicata. De unde urmatoarea concluzie, evidenta: Cu cat cunoasteti mai putin, cu atat mai multi bani veti castiga.
P.S. : Cei dintre Dvs. care au avut unele dificultati in a intelege rationamentul de mai sus vor trebui sa fie cel mai bine remunerati ...
Așa cã mai bine sã nu știe nimeni nimic despre România, de care nu pot sã fiu mândru, precum americanul care se îmbracã în steagul american…eu nu pot…cât aș vrea…unora le-a mai rãmas ceva în vene …naționalizmul de bun simți , dar numai cã atâta mai au…pãcat ar fi putut fi și altfel…

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2010, ora 15:42

Amice, daca esti etnic maghiar sa fii sanatos, mai bine suna pe parlamentarii UDMR si spune-le poate te asculta pe tine, sa voteze motiunea de cenzura ca basescu criminalul vrea sa ne omoare pe toti cu foamea. Ca apoi mai vorbim noi cand ne sunt finantele asigurate, mai discutam si frumoase teorii. Acum mergi de urgenta la sediile UDMR si spune-le sa-si faca datoria fata de voi, alegatorii lor maghiari.

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2010, ora 01:17

Cine salveaza Romania ? 2012 sau bomba atomnica.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2010, ora 10:15

De la: 9am178165, la data 2010-06-14 15:42:53Amice, daca esti etnic maghiar sa fii sanatos, mai bine suna pe parlamentarii UDMR si spune-le poate te asculta pe tine, sa voteze motiunea de cenzura ca basescu criminalul vrea sa ne omoare pe toti cu foamea. Ca apoi mai vorbim noi cand ne sunt finantele asigurate, mai discutam si frumoase teorii. Acum mergi de urgenta la sediile UDMR si spune-le sa-si faca datoria fata de voi, alegatorii lor maghiari.

Ce rea ai fost

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2010, ora 10:18

ofer locuri de munca in agricultura, 40-50 lei ziua munca, trei mese, i litru de vin si un pachet de tigari...
rog seriozitate, numai muritorilor de foame...

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2010, ora 10:23

Într-o dimineaþã, stãpânul unei cetãþi fu trezit de niºte strigãte care se auzeau din piaþã: „Hai la mere! Mere dulci cum n-aþi mai gustat!”. Ridicându-se indispus din pat ºi privind pe fereastrã, vãzu un târgoveþ ce vindea, într-adevãr, mere, înconjurat de o mulþime de muºterii. „Trebuie sã fie tare bune merele alea”, îºi spuse mai-marele cetãþii ºi, fãcându-i-se poftã, îl chemã pe primul sãu sfetnic ºi îi porunci: „Ia cinci galbeni ºi mergi în piaþã sã cumperi mere de la târgoveþul acela”. Primul sfetnic îl chemã pe paharnic ºi îi spuse: „Uite patru galbeni, du-te ºi cumpãrã mere”. Paharnicul se adresã, la rândul sãu, stolnicului: „Poftim trei galbeni, de care sã cumperi mere de la târgoveþul acela”. Stolnicul îl chemã pe primul strãjer îi dãdu doi galbeni ºi îl trimise în piaþã. Acesta dãdu un galben unui strãjer din subordine, iar acela se duse la târgoveþ ºi îi luã la rost: „Hei, ce tot strigi aºa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetãþii, iar drept pedeapsã mi-a poruncit sã-þi confisc cãruþa asta cu mere”.
Zis ºi fãcut. Întors la ºeful sãu, strãjerul se lãudã: „Am fãcut un târg nemaipomenit. Cu un galben am cumpãrat o jumãtate din cãruþa cu mere a tãrgoveþului”. Primul strãjer merse la stolnic: „M-am târguit ºi, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reuºit sã cumpãr un sac cu mere!”. Stolnicul - repede la paharnic: „Cu trei galbeni am luat o tolbã întreagã cu mere”. Paharnicul dosi jumãtate din cantitate ºi apoi merse la primul sfetnic: „Iatã, cei patru galbeni
mi-au ajuns doar pentru o jumãtate de tolbã cu mere”. Iar primul sfetnic se înfãþiºã dinaintea stãpînitorului cetãþii ºi glãsui: „Mãria ta, iatã, am îndeplinit porunca. Numai cã de acei cinci galbeni n-am reuºit sã târguiesc decât cinci mere”.
Mai-marele cetãþii muºcã dintr-un mãr ºi cugetã: „Hmmm… Cinci mere pentru cinci galbeni… scump, foarte scump! ªi, cu toate astea, târgoveþul acela avea o mulþime de cumpãrãtori. Înseamnã cã lumea o duce bine, are bani. Ia sã mãresc eu birurile!”

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2010, ora 10:33

De la: adiuc, la data 2010-06-15 10:23:02Într-o dimineaþã, stãpânul unei cetãþi fu trezit de niºte strigãte care se auzeau din piaþã: „Hai la mere! Mere dulci cum n-aþi mai gustat!”. Ridicându-se indispus din pat ºi privind pe fereastrã, vãzu un târgoveþ ce vindea, într-adevãr, mere, înconjurat de o mulþime de muºterii. „Trebuie sã fie tare bune merele alea”, îºi spuse mai-marele cetãþii ºi, fãcându-i-se poftã, îl chemã pe primul sãu sfetnic ºi îi porunci: „Ia cinci galbeni ºi mergi în piaþã sã cumperi mere de la târgoveþul acela”. Primul sfetnic îl chemã pe paharnic ºi îi spuse: „Uite patru galbeni, du-te ºi cumpãrã mere”. Paharnicul se adresã, la rândul sãu, stolnicului: „Poftim trei galbeni, de care sã cumperi mere de la târgoveþul acela”. Stolnicul îl chemã pe primul strãjer îi dãdu doi galbeni ºi îl trimise în piaþã. Acesta dãdu un galben unui strãjer din subordine, iar acela se duse la târgoveþ ºi îi luã la rost: „Hei, ce tot strigi aºa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetãþii, iar drept pedeapsã mi-a poruncit sã-þi confisc cãruþa asta cu mere”.
Zis ºi fãcut. Întors la ºeful sãu, strãjerul se lãudã: „Am fãcut un târg nemaipomenit. Cu un galben am cumpãrat o jumãtate din cãruþa cu mere a tãrgoveþului”. Primul strãjer merse la stolnic: „M-am târguit ºi, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reuºit sã cumpãr un sac cu mere!”. Stolnicul - repede la paharnic: „Cu trei galbeni am luat o tolbã întreagã cu mere”. Paharnicul dosi jumãtate din cantitate ºi apoi merse la primul sfetnic: „Iatã, cei patru galbeni
mi-au ajuns doar pentru o jumãtate de tolbã cu mere”. Iar primul sfetnic se înfãþiºã dinaintea stãpînitorului cetãþii ºi glãsui: „Mãria ta, iatã, am îndeplinit porunca. Numai cã de acei cinci galbeni n-am reuºit sã târguiesc decât cinci mere”.
Mai-marele cetãþii muºcã dintr-un mãr ºi cugetã: „Hmmm… Cinci mere pentru cinci galbeni… scump, foarte scump! ªi, cu toate astea, târgoveþul acela avea o mulþime de cumpãrãtori. Înseamnã cã lumea o duce bine, are bani. Ia sã mãresc eu birurile!”

e doar o poveste

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2010, ora 10:40

De la: vladidec, la data 2010-06-15 01:17:01Cine salveaza Romania ? 2012 sau bomba atomnica.

asa e, o poveste, dar plina de adevar, pe cand ce spui tu, nu stiu unde s-ar putea incadra...

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Oras: Sf Gheorghe

Postat pe: 15 Iunie 2010, ora 15:50

Amice, daca esti etnic maghiar sa fii sanatos, mai bine suna pe parlamentarii UDMR si spune-le poate te asculta pe tine, sa voteze motiunea de cenzura ca basescu criminalul vrea sa ne omoare pe toti cu foamea. Ca apoi mai vorbim noi cand ne sunt finantele asigurate, mai discutam si frumoase teorii. Acum mergi de urgenta la sediile UDMR si spune-le sa-si faca datoria fata de voi, alegatorii lor maghiari.

Vezi de ce nu o sã ajungã România niciodatã nicãieri...așa sunteți voi, românașii , de cum dasți de un om care poate/poate este maghiar, hai pe el sã -l tãiem, sș-l tocãm s-ãi închidem gura sã nu cumva el sã aibã o pãrere...Nu ești tu primul care s-a luat de mine scumpule...dar eu cred și sunt convins cã dupã dobitocia aparebtã pe care-l înfãțișezi aici , totuși ești un om bun, dar ai dat de un maghiar care a îndrãznit sã deschide gura...vai ce amãrãciunã pe capul tãu, dar oricum îți mulțumesc cp m-ai trimis numai la sediu UDMR...și nu afarã din țarã cã voi românii asta obișnuiți sã faceți cu sufletul mioritic al vostru...blajin credinciosș....hai sã ai o zi bunã te salut prostãnaciule....

Pagini: << 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine credeti ca ar putea salva Romania?
Mergi la: