back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

cine credeti ca ar putea salva romania?

Pagini: << 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Iunie 2010, ora 16:43

De la: vladidec, la data 2010-06-15 10:33:44
De la: adiuc, la data 2010-06-15 10:23:02Într-o dimineaþã, stãpânul unei cetãþi fu trezit de niºte strigãte care se auzeau din piaþã: „Hai la mere! Mere dulci cum n-aþi mai gustat!”. Ridicându-se indispus din pat ºi privind pe fereastrã, vãzu un târgoveþ ce vindea, într-adevãr, mere, înconjurat de o mulþime de muºterii. „Trebuie sã fie tare bune merele alea”, îºi spuse mai-marele cetãþii ºi, fãcându-i-se poftã, îl chemã pe primul sãu sfetnic ºi îi porunci: „Ia cinci galbeni ºi mergi în piaþã sã cumperi mere de la târgoveþul acela”. Primul sfetnic îl chemã pe paharnic ºi îi spuse: „Uite patru galbeni, du-te ºi cumpãrã mere”. Paharnicul se adresã, la rândul sãu, stolnicului: „Poftim trei galbeni, de care sã cumperi mere de la târgoveþul acela”. Stolnicul îl chemã pe primul strãjer îi dãdu doi galbeni ºi îl trimise în piaþã. Acesta dãdu un galben unui strãjer din subordine, iar acela se duse la târgoveþ ºi îi luã la rost: „Hei, ce tot strigi aºa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetãþii, iar drept pedeapsã mi-a poruncit sã-þi confisc cãruþa asta cu mere”.
Zis ºi fãcut. Întors la ºeful sãu, strãjerul se lãudã: „Am fãcut un târg nemaipomenit. Cu un galben am cumpãrat o jumãtate din cãruþa cu mere a tãrgoveþului”. Primul strãjer merse la stolnic: „M-am târguit ºi, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reuºit sã cumpãr un sac cu mere!”. Stolnicul - repede la paharnic: „Cu trei galbeni am luat o tolbã întreagã cu mere”. Paharnicul dosi jumãtate din cantitate ºi apoi merse la primul sfetnic: „Iatã, cei patru galbeni
mi-au ajuns doar pentru o jumãtate de tolbã cu mere”. Iar primul sfetnic se înfãþiºã dinaintea stãpînitorului cetãþii ºi glãsui: „Mãria ta, iatã, am îndeplinit porunca. Numai cã de acei cinci galbeni n-am reuºit sã târguiesc decât cinci mere”.
Mai-marele cetãþii muºcã dintr-un mãr ºi cugetã: „Hmmm… Cinci mere pentru cinci galbeni… scump, foarte scump! ªi, cu toate astea, târgoveþul acela avea o mulþime de cumpãrãtori. Înseamnã cã lumea o duce bine, are bani. Ia sã mãresc eu birurile!”

e doar o poveste

da, dar cit de adevarata si valabila in toate timpurile !

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 11:11

Gabi ,eu pot salva romania ..........................................echipaju-i tot spilu ................drapelul este baza si o am pus pe el cap de mort si.. .................rezolvat

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 12:10

De la: adiuc, la data 2010-06-15 10:23:02Într-o dimineaþã, stãpânul unei cetãþi fu trezit de niºte strigãte care se auzeau din piaþã: „Hai la mere! Mere dulci cum n-aþi mai gustat!”. Ridicându-se indispus din pat ºi privind pe fereastrã, vãzu un târgoveþ ce vindea, într-adevãr, mere, înconjurat de o mulþime de muºterii. „Trebuie sã fie tare bune merele alea”, îºi spuse mai-marele cetãþii ºi, fãcându-i-se poftã, îl chemã pe primul sãu sfetnic ºi îi porunci: „Ia cinci galbeni ºi mergi în piaþã sã cumperi mere de la târgoveþul acela”. Primul sfetnic îl chemã pe paharnic ºi îi spuse: „Uite patru galbeni, du-te ºi cumpãrã mere”. Paharnicul se adresã, la rândul sãu, stolnicului: „Poftim trei galbeni, de care sã cumperi mere de la târgoveþul acela”. Stolnicul îl chemã pe primul strãjer îi dãdu doi galbeni ºi îl trimise în piaþã. Acesta dãdu un galben unui strãjer din subordine, iar acela se duse la târgoveþ ºi îi luã la rost: „Hei, ce tot strigi aºa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetãþii, iar drept pedeapsã mi-a poruncit sã-þi confisc cãruþa asta cu mere”.
Zis ºi fãcut. Întors la ºeful sãu, strãjerul se lãudã: „Am fãcut un târg nemaipomenit. Cu un galben am cumpãrat o jumãtate din cãruþa cu mere a tãrgoveþului”. Primul strãjer merse la stolnic: „M-am târguit ºi, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reuºit sã cumpãr un sac cu mere!”. Stolnicul - repede la paharnic: „Cu trei galbeni am luat o tolbã întreagã cu mere”. Paharnicul dosi jumãtate din cantitate ºi apoi merse la primul sfetnic: „Iatã, cei patru galbeni
mi-au ajuns doar pentru o jumãtate de tolbã cu mere”. Iar primul sfetnic se înfãþiºã dinaintea stãpînitorului cetãþii ºi glãsui: „Mãria ta, iatã, am îndeplinit porunca. Numai cã de acei cinci galbeni n-am reuºit sã târguiesc decât cinci mere”.
Mai-marele cetãþii muºcã dintr-un mãr ºi cugetã: „Hmmm… Cinci mere pentru cinci galbeni… scump, foarte scump! ªi, cu toate astea, târgoveþul acela avea o mulþime de cumpãrãtori. Înseamnã cã lumea o duce bine, are bani. Ia sã mãresc eu birurile!”

La noi povestea este altfel.Sefu stie prea bine ce se intampla in Romania insa ii plac mult merele si lui si slujitorilor lui.>>>>>>

Stapanul absolut al cetatii s-a trezit intr-o dimineata,dupa betie,cu pofta de ceva acru."Bai Bercene,Videne ,Blaga,mergeti in pana mea si faceti rost de mere ca va dau si voua.Sa-i pastrati cateva sute de tone si Frumoasei curtii.Hai dispareti in pana mea ca va dau pe toti la draci acu'-acu'! "

Un sfetnic l-a luat pe un om ca nu are autorizatie si nu vinde merele legal,altul l-a luat pe un alt om ca nu a declarat tot la fisc,altul a pus forfetar pe merele din gradina si uite asa s-au strans merele tarii in ograda Stapanului."Bai ccanarilor,nu stiti ca in toata lumea este criza de mere ,voi cum de nu va restrangeti halitul?" spunea un slujitor al Stapanului ."Ba buletilor,cand Stapanul face economii si isi da leafa pentru binele cetatii voi de ce maincati asa de multe mere ?!" spunea un altul ."Hai,sariti cu merele la inaintare ca guvernarea noastra de dreapta nu inseamna huzur pentru grasi ca voi!" a adaugat al treilea-doctrinar de profesie."'Ti-ai dracu',v-a obisnuit prost Tariceanu sa mancati mere, iar noi platim acum consecintele inconstientei lui!" a intarit cu indignare al patrulea slujitor. Bufonul curtii le-a explicat oamenilor ca el de fapt se lupta cu aia care au NESIMTIT de multe mere!

Mai marele cetatii privea de la geam mandru de baietii lui si cugetand ,"Bun,am fost vizionar cum sunt eu mereu,sunt plin de mere si eu si gasca mea! La iarna abia astept sa tai toti merii, ca sa am si lemne de foc...".

irina1006

2 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 14:30

REGELE MIHAI!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 14:33

De la: irina1006, la data 2010-06-16 14:30:04REGELE MIHAI!!

Sa ne ajute Dumnezeu,pare singura solutie in acest moment!

vaiana

46 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 14:39

romanii nu merita sa fie salvati!sunt mult prea lasi! trebuiau sa se stranga sute,mii de oameni...chiar milioane[nu aia care l-au votat pe Base!] ca sa se impiedice genocidul! dar...caldura mare mon cher....asa ca... isi merita soarta! sa vedem cand Baselu peste nu mult timp[cca 2 saptamani] va anuntza si marirea taxelor!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 15:34

De la: 9am045616, la data 2010-06-16 11:11:24Gabi ,eu pot salva romania ..........................................echipaju-i tot spilu ................drapelul este baza si o am pus pe el cap de mort si.. .................rezolvat

chiar ? capul de mort e-n casa , coasa e si ea deasupra capului ,da' drapelul-i Ciuruit si nu mai are nimeni incredere in el si, vorba @vaianei " caldura mare, mon cher !"

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 15:35

De la: vaneamarin, la data 2010-06-16 12:10:05

La noi povestea este altfel.Sefu stie prea bine ce se intampla in Romania insa ii plac mult merele si lui si slujitorilor lui.>>>>>>

Stapanul absolut al cetatii s-a trezit intr-o dimineata,dupa betie,cu pofta de ceva acru."Bai Bercene,Videne ,Blaga,mergeti in pana mea si faceti rost de mere ca va dau si voua.Sa-i pastrati cateva sute de tone si Frumoasei curtii.Hai dispareti in pana mea ca va dau pe toti la draci acu'-acu'! "

Un sfetnic l-a luat pe un om ca nu are autorizatie si nu vinde merele legal,altul l-a luat pe un alt om ca nu a declarat tot la fisc,altul a pus forfetar pe merele din gradina si uite asa s-au strans merele tarii in ograda Stapanului."Bai ccanarilor,nu stiti ca in toata lumea este criza de mere ,voi cum de nu va restrangeti halitul?" spunea un slujitor al Stapanului ."Ba buletilor,cand Stapanul face economii si isi da leafa pentru binele cetatii voi de ce maincati asa de multe mere ?!" spunea un altul ."Hai,sariti cu merele la inaintare ca guvernarea noastra de dreapta nu inseamna huzur pentru grasi ca voi!" a adaugat al treilea-doctrinar de profesie."'Ti-ai dracu',v-a obisnuit prost Tariceanu sa mancati mere, iar noi platim acum consecintele inconstientei lui!" a intarit cu indignare al patrulea slujitor. Bufonul curtii le-a explicat oamenilor ca el de fapt se lupta cu aia care au NESIMTIT de multe mere!

Mai marele cetatii privea de la geam mandru de baietii lui si cugetand ,"Bun,am fost vizionar cum sunt eu mereu,sunt plin de mere si eu si gasca mea! La iarna abia astept sa tai toti merii, ca sa am si lemne de foc...".

cu alte cuvinte : dupa noi, potopul !

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 15:42

De la: vaneamarin, la data 2010-06-16 12:10:05

vanea, sincer, sunt uimit de rabdarea de care dai dovada, eu am copiat-o, drept pilda, dar tu ai tradus pilda, am vazut ca sunt si care nu o intelegeau...sper sa inteleaga ce ai vrut sa scrii tu, eu nu am rabdare sa citesc, pare irelevant... pilda se aplica si se va mai aplica inca 100 de ani de acum incolo, indiferent de la cine sunt merele, tot acre vor fi pentru marea majoritate, se vor gasi si inventa motive intotdeauna pentr ca poporul sa munceasca si unii sa o duca bine...
traiasca regele!(bine!)

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Oras: Sf Gheorghe

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 19:42

romanii nu merita sa fie salvati!sunt mult prea lasi! trebuiau sa se stranga sute,mii de oameni...chiar milioane[nu aia care l-au votat pe Base!] ca sa se impiedice genocidul! dar...caldura mare mon cher....asa ca... isi merita soarta! sa vedem cand Baselu peste nu mult timp[cca 2 saptamani] va anuntza si marirea taxelor!

Sunt ºi nu sunt de acord cu tine. Este drept cã noi nu am fost în stare nici în decembrie 1989 sã punem de o revoluþie, ne-a trebuit ajutorul occidental cuplat cu ajutorul rusesc...dar aºa cum vezi ºi tu foarte bine marinarul ( eu am draci sã-i scriu numele) în scurt timp se va anunþa mãririle de taxe, preþul combustibilului iar sare....ºi acum noi ...aplaudãm...dar vine iarna. O sã murim pe capete, fãrã medicamente, cãldurã, mâncare...Medicul de familie nu poate sã te programeze, din lipsã de timp...Ai dreptate aici se pregãteºte Genocidul naþiounii...pe de alt[ parte...aflã de la Radu Soviani: 11 lucruri pe care Sebastian Vlãdescu nu le va spune niciodatã
1. Am câºtigat într-un singur an, de la stat, aproape 100.000 de EURO. Potrivit declaraþiei de avere, depusã în data de 6 ianuarie 2010, Sebastian Vlãdescu a primit în anul fiscal precedent depunerii declaraþiei de avere, suma de 405.650 de lei, numai de la companii de stat, astfel :
* de la CEC Bank, în calitate de membru în Consiliul de Administrație, a încasat 227.885 de lei
* de la Romavia, unde a mai prins un Consiliu de Administrație, a încasat într-un singur an 34.119 lei
* de la Fondul Proprietatea, unde a fost președinte de Comisie, a încasat într-un singur an 143.946 de lei.
În total, cei 405.650 de lei, încasați într-un singur an, la un curs de 4,2 lei pentru un EURO, reprezintã circa 96.000 de EURO.
2. Într-un singur an, am câștigat, mergând la câteva ședinte, unde am fost numit politic, echivalentul a 266 de salarii medii pe economie (1509 lei pe lunã în martie). Fraierilor, care munciți, veți face banii aștia în 22 de ani. Numai dacã țin banii aștia pe dobânzi, voi încasa anual, din dobânzi, echivalentul a 26 de salarii medii pe economie.
3. Nu îmi pasã cã și mie îmi tai salariul cu 25%. În fapt, dacã pierd 250 de EURO lunar din salariul de ministru de circa 1000 de EURO, voi returna în 384 de luni (32 de ani), ceea ce am încasat într-un singur an, din consilii de administrație. Sã strângem cureaua!
4. Am câștigat într-un singur an, de la stat, din consilii de administrație, echivalentul a 570 de pensii medii. Adicã ceea ce voi nu veți câștiga niciodatã din pensie. Pentru cã, fraierilor, trebuie sã încasați pensia medie timp de 47 de ani și 6 luni pentru ca sã primiți aceiași bani ca mine, într-un an. Iar media de vârstã este de 73 de ani. Și dacã vã scot la pensie la 67 de ani, veți încasa cel mult 6 ani de pensie, pe medie, chit cã ați muncit și contribuit 50 de ani. Pardon, vã tai pensiile cu 15%, aºa cã banii pe care i-am fãcut într-un vor reprezenta echivalentul a 671 de pensii. Adicã 56 de ani de pensie! Categoric nu prindeþi asta!
5. Am duble standarde. Plãtesc cât pot de puțin la fisc. Potrivit declarației de avere, în calitate de director al SC PVB Euroconsulting, am încasat 4.970 de lei într-un an. Adicã, probabil cã mi-am dat cel mai mic salariu cu putințã astfel încât sã plãtesc minimum de taxe.
6. Dupã propria evaluare, merit 4970 de lei pe an (1183 de EURO). În fapt, în același an, am încasat din consilii de administraþie, de 81 (optzeci ºi unu) de ori mai mult. Ce fraieri!
7. Am fost ministru de finanþe ºi acum sunt din nou ministru de finanþe. Între timp nu am avut nici o jenã sã fentez statul, prin optimizãri fiscale. Mi-am fãcut ºi cont de PFA. În contul de PFA deschis în anul 2009, am la BRD peste 275.000 de lei (65.500 de EURO). Dacã aº fi primit banii aºtia pe carte de muncã, ar fi trebuit sã virez la stat, cam 55.675 de EURO (calculul este aproximativ). Aºa, cei care m-au plãtit (nu vã spun cine ºi pentru ce desi stiu) ºi cu mine am plãtit cam 14.625 de EURO. Am optimizat fiscal 40.000 de EURO. Echivalent al plãþii indemnizaþiei medii pentru creºterea copilului pentru 18 mame, timp de un an.
8. Deºi sunt ministru, nu am nici o jenã ca o societate la care mã declar asociat cu 25%, sã nu plãteascã dãrile cãtre stat. Sã nu plãteascã banii pentru bugetul de pensii. Nici pentru bugetul de sãnãtate. societatea EOL Renewable Energy figureazã în postura de a face obiectul procedurii de executare silitã, cu datorii de 25.278 de lei la bugetul de stat, cu datorii de 836 de lei la bugetul asigurãrilor de sãnãtate (unde vã bag coplata, sâc!), ºi cu datorii de 5537 de lei la bugetul de pensii.
9. PVB Euroconsulting este o companie pe care am înfiinþat-o cu prietenii mei de pe vremuri, unii neamuri prin alianþã. “P” vine de la Popescu-Tãriceanu, “V” vine de la “Vlãdescu” iar “B” vine de la Boureanu. Tãriceanu nu a fost prea tare, m-a dat afarã pentru Vosganian, iar Boureanu… cu Boureanu m-am certat, pentru cã nu este dispus sã accepte chiar orice.
10. Iubesc banii de la stat. Pe lângã banii de la punctul 1, din 2005 pânã acum, am mai fãcut câteva zeci de mii de EURO. Ca preºedinte al Comisiei de Privatizare BCR, sau ca Preºedinte al Comisiei de Privatizare Ford, sau ca Preºedinte al Comisiei de Privatizare CEC (apropos, CEC nu s-a privatizat). Am luat bani ºi de la AVAS, ºi de la EXIMBANK, de oriunde am putut, de-a lungul carierei.
11. Timpul costã bani. Mãsor timpul cu o pendulã, dobânditã în 2008. O evaluez la 50.000 de EURO. ªtiþi câte pensii medii s-ar putea plãti cu 50.000 de EURO? Sau câte indemnizaþii pentru creºterea copilului? Sau câte salarii medii? Nici eu nu ºtiu. Pentru cã nu mã intereseazã. Hai pa!
Datele care au stat la baza calculelor ºi interpretãrilor se gãsesc în Declaratia de Avere a lui SebastianVladescu
Hotii nu au ce cauta intr-un Guvern Democratic unde Presa semnaleaza nereguli ei care gresesc ar trebui sa-si dea demisia fara nici un comentariu dar la noi poate sa se rastoarne toata Tara si nu demisioneaza cind ei sug de la stat precum Lipitoarea singele de om.Am crezut ca Vladescu e un om seros dar nu este este o cirtitza a lui Basescu si a lui Boc.

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Oras: Sf Gheorghe

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 09:00

NIMENI...ajutor ...ultimul sa stinga lumina...
17 Jun 2010

Romania, din ce in ce mai datoare. Unde vom ajunge?
17.06.2010
Romania inregistra la finalul lunii aprilie a acestui an o datorie externa totala de 86,59 miliarde euro, in crestere cu 7,96% (6,39 miliarde euro) fata de finalul lui 2009, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei (BNR).

La sfarsitul anului trecut, Romania avea o datorie externa totala de 80,2 miliarde euro, potrivit datelor revizuite ale bancii centrale.

Datoria pe termen mediu si lung reprezenta 81,38% din totalul datoriei externe a Romaniei la 30 aprilie 2010, conform datelor provizorii ale BNR, in crestere cu 4,87 miliarde euro fata de finalul lui 2009. La randul sau, ponderea datoriei pe termen scurt a sporit usor, la 18,6%. Astfel, la finalul lui aprilie, datoria externa pe termen mediu si lung a Romaniei insuma 70,474 miliarde euro, fata de 65,604 miliarde euro la 31 decembrie 2009, iar datoria pe termen scurt se cifra la 16,116 miliarde euro, cu 10,4% peste nivelul de la finalul lui decembrie, potrivit Wall-Street, care citeaza NewsIn.

•Situatie tragica: Romania, evitata de investitorii straini

Datoria publica directa, ce include imprumuturi externe contractate direct de Ministerul de Finante si autoritatile locale, a crescut cu 3,42 miliarde euro in primele patru luni din acest an, pana la 15,404 miliarde euro, in timp ce datoria externa garantata public a crescut cu 21,6%, la 1,850 miliarde euro.

In schimb, datoria externa negarantata public a scazut cu 453 milioane euro (1,16%) in primul trimestru, la 38,7 miliarde euro. Depozitele constituite pe termen mediu si lung in Romania de nerezidenti au crescut usor (aproximativ 5,73%) in primele trei luni, la 7,317 miliarde euro.

Imprumuturile de la Fondul Monetar International (FMI) - in baza acordului stand-by cu Romania, exclusiv suma primita de Ministerul Finantelor de la FMI - insumau 7,185 miliarde euro la 31 aprilie, in crestere cu 26,3%, de la 5,686 miliarde euro la finalul anului trecut, mai arata datele bancii centrale.

Alte detalii despre datoria externa a Romaniei gasiti in Wall-Street!

•Ce urmeaza? Salariile si pensiile ar putea sa ramana reduse in urmatorii doi ani, este de parere Consilierul guvernatorului BNR.

Consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, a declarat miercuri ca nivelul salariilor din domeniul public trebuie egalizat, si ca masurile de austeritate ar trebui aplicate pe o perioada de 18 pana la 24 de luni, pentru a avea efectele scontate, relateaza NewsIn.

Inegalitatile salariale din sectorul public trebuie sa dispara, sustine Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. Salariile mici pot fi asociate coruptiei din mediul public, iar salariile directorilor din ministere nu pot fi mai mari ca ale ministrilor insisi, a mai spus consilierul guvernatorului.

Croitoru considera ca reducerea deficitului bugetar reprezinta un proces de lunga durata, iar masurile nu pot fi aplicate doar pe termen scurt. El a declarat ca reducerea deficitului bugetar la 6,8% in 2010 si la 4,4% in 2011 presupune "masuri dure, dar necesare", conform The Money Channel.

"Masurile de austeritate ar trebui aplicate pe o perioada de 18 pana la 24 de luni, pentru a avea efectele scontate", spune Lucian Croitoru.

"Aceste masuri, din punct de vedere economic, nu pot fi reversate curand. Salariile si pensiile nu pot fi readuse imediat la nivelul la care au fost. Masurile trebuie mentinute pentru ca Romania are de redus deficitul bugetar," a explicat Croitoru.

Consilierul Guvernatorului BNR a precizat ca daca economia Romaniei va continua sa scada, vor trebui luate masuri suplimentare. A evitat insa sa spuna daca acest lucru ar putea insemna o crestere a taxelor.

Cat de expusa la risc este Romania?

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 09:06

De la: obgabor53, la data 2010-06-17 09:00:02

17 Jun 2010

"

ar trebui intrebati politicienii, in special opozitia... investitorii nu doresc voturile romanilor...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 09:17

De la: adiuc, la data 2010-06-17 09:06:24

17 Jun 2010

ar trebui intrebati politicienii, in special opozitia... investitorii nu doresc voturile romanilor...

De ce "in special opozitia",care este ideea daca exista ?Si ce anume vrea sa insemna aiureala asta ca "investitorii nu doresc voturile romanilor"?Iti place cum suna si te-ai gandit sa postezi si tu ceva?

adycucu_85

259 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 14:23

Dragi colegi de forum va spun eu cine poate salva Romania: nenea Vanea Marin. El se pricepe la toate, le stie pe toate, el e singurul destept iar noi toti suntem niste prosti. Daca nenea Vanea candideaza data viitoare la prezidentiale eu promit solemn ca il votez. Nenea Vanea dati-mi si mie 2-3 propuneri de posibili presedinti in cazul in care Basescu ar fi dat jos sa zicem, desi asta ar insemna o incalcare constitutionala, care deja a fost incercata, si s-a dovedit a fi, pe buna dreptate, un adevarat fiasco. Aveti asemenea propuneri ? Astept...

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 14:30

De la: vaneamarin, la data 2010-06-17 09:17:42

17 Jun 2010

De ce "in special opozitia",care este ideea daca exista ?Si ce anume vrea sa insemna aiureala asta ca "investitorii nu doresc voturile romanilor"?Iti place cum suna si te-ai gandit sa postezi si tu ceva?

acum am, vazut ca mi-ai raspuns vanea... simplu... investitorii vin cand este stabilitate politica, guvernamentala, legislativa, etc., pe cand opozitia face viceversa,... ce era asa greu?...sau tot nu esti lamurit?

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 14:30

Adi, vesti proaste. Vanea a plecat azi in concediu, asa ca ai de asteptat ceva timp...Rabdare si tutun !

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 14:35

De la: M_Elody, la data 2010-06-17 14:30:53Adi, vesti proaste. Vanea a plecat azi in concediu, asa ca ai de asteptat ceva timp...Rabdare si tutun !

stiam doamna, i-am urat zile senine, mai bine ii dadeam in ghid, nu cred ca se mai intoarce...
vroiam sa fiu sigur ca nu il sar, inca nu stiu de unde sa recuperez mesajele mai vechi... daca nu sunt pe faza, ...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 18:40

De la: adiuc, la data 2010-06-17 14:30:51

17 Jun 2010

acum am, vazut ca mi-ai raspuns vanea... simplu... investitorii vin cand este stabilitate politica, guvernamentala, legislativa, etc., pe cand opozitia face viceversa,... ce era asa greu?...sau tot nu esti lamurit?

si-n ce fel NU e stabilitate politica acum ? de cel putin 9 luni, de cind a iesit PSD.ul de la guvernare, i se mai OPUNE cineva lui Basescu ? cine ? ca opozitia mai depune cite o motiune ? pai draga, face parte din jocul democratic, dar deh ! voi v-ati plictisit si de asta ! mai aveti putintica rabdare si o sa avet Stabilitatea de pe vremea Ceausescului si, cu Basescu'n frute, vom avea victorii multe !

@adicucu, pacat ca esti tinar si deja esti servil fata de putere ,iar cuvintul Cinste si Onoare ,va produce nervi !
ati citit postarea lui @obgabor ? cititi-o si veti intelege unde-s banii de nu-i gaseste Boc si Bas' ptr. pensii si alocatii ptr. copii si mame !
sa nu uitati , niciodata sa nu uitati ca de acum incolo voi, portocaliilor, veti fi asociati cu cea mai urita si nedreapta lege data impotriva propriului popor !

9am176831

67 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 09:40

Canalul Dunare-Bucuresti ii asteapta pe cei care au distrus Romania!

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 09:53

De la: gabigabi, la data 2010-06-17 18:40:47
De la: adiuc, la data 2010-06-17 14:30:51

17 Jun 2010

si-n ce fel NU e stabilitate politica acum ? de cel putin 9 luni, de cind a iesit PSD.ul de la guvernare, i se mai OPUNE cineva lui Basescu ? cine ? ca opozitia mai depune cite o motiune ? pai draga, face parte din jocul democratic, dar deh ! voi v-ati plictisit si de asta ! mai aveti putintica rabdare si o sa avet Stabilitatea de pe vremea Ceausescului si, cu Basescu'n frute, vom avea victorii multe !

@adicucu, pacat ca esti tinar si deja esti servil fata de putere ,iar cuvintul Cinste si Onoare ,va produce nervi !
ati citit postarea lui @obgabor ? cititi-o si veti intelege unde-s banii de nu-i gaseste Boc si Bas' ptr. pensii si alocatii ptr. copii si mame !
sa nu uitati , niciodata sa nu uitati ca de acum incolo voi, portocaliilor, veti fi asociati cu cea mai urita si nedreapta lege data impotriva propriului popor !

cu parere de rau, nu pot sa-ti raspund, nu am dispozitia necesara, am sufletul incarcat...
oricum, cred ca este in zadar sa-ti explic, nu ca am avea orientari politice diferite, nici nu stiu ce orientare ai, dar pui total gresit problema, mai e un pic si se fac 2 ani de cand in romania nu e nici un fel de stabilitate, dar poate ai uitat unele lucruri sau nu vrei sa le iei in calcul, sau crezi ca strainii sunt romani, noi suntem obisnuiti cu astfel de lucruri, ar fi suspecta treaba daca opozitia ar face ceva constructiv...vad ca insisti pe cele, cat ai zis, 22 miliarde de euro? cheltuiti de boc?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 03:22

Un meteorit care sa cada lin, cu parasuta. Plin cu metale de toate felurile. Si f f mare.
In mijlocul tarii.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 11:25

De la: adycucu_85, la data 2010-06-17 14:23:59Dragi colegi de forum va spun eu cine poate salva Romania: nenea Vanea Marin. El se pricepe la toate, le stie pe toate, el e singurul destept iar noi toti suntem niste prosti. Daca nenea Vanea candideaza data viitoare la prezidentiale eu promit solemn ca il votez. Nenea Vanea dati-mi si mie 2-3 propuneri de posibili presedinti in cazul in care Basescu ar fi dat jos sa zicem, desi asta ar insemna o incalcare constitutionala, care deja a fost incercata, si s-a dovedit a fi, pe buna dreptate, un adevarat fiasco. Aveti asemenea propuneri ? Astept...

Am sa-ti raspund eu in locul lui Vanea, cucule. In primul rand, umorul tau infantil nu prea mai face pe nimeni sa rada. In al doilea rand am sa-ti dau eu un exemplu de presedinte mai bun decat basescu: cainele socrului meu; il cheama Rex.
Probabil ca in mintile voastre contorsionate, a-l da jos pe basescu este egal cu a incalca legea fundamentala. Insa stii ce ma socheaza cucule? Usurinta cu care voi vorbiti despre Constitutie, aceeasi Constitutie pe care basescu o incalca in fiecare zi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 18:19

pfiiiii, dar chiar nu te-ai prins ca si MINA DE FIER ....si DICTATURA .....si un partid unic....si un parlament Obedient .....si o Curte Constitutionala la fel de aservita, toate astea fac parte din Democratie ? istoria noastra post-decembrista a inceput cu o democratie originala si, in mod logic, nu putea decit sa esueze intrun regim personal de tip basescian ! Cine nu-si intelege / uita Istoria, riste s-o retraiasca , ceea ce ni se-ntimpla acum !

adycucu_85

259 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 23:26

gabigabi poate ca am eu umor infantil dar gandeste-te ca eu am 24 de ani. Nu am trait in comunism, nu am fost membru UTC, nu stiu ce inseamna "pionerii patriei". Eu niciodata nu am fost fortat sa fac nimic din ceea ce nu vreau sau din ceea ce nu se potriveste cu mentalitatea si caracterul meu. Asa ca mai lasa-ma ca dictarurile tale. EU sunt curat. Pe cand mintea ta a ramas incrustata in comunism. Daca intr-adevar ai varsta pe care ai pus-o la profil, tocmai aceasta varsta te da de gol ca ai fost membru UTC sau in CC al PCR si atunci e perfect sa fii impotriva lui Basescu. Mie mi-a mers bine in primul mandat al lui si imi merge bine si acum. In schimb am intoxicatie cand vine vorba de PSD... PC...PNL.... sunt niste jigodii ordinare. Deci, prefer sa fiu un papagal basescian cum imi spunea nenea Vanea. Dar sunt un papagal liber, pot zbura unde vreau eu, unde vrea mintea mea. Libertate...dulce libertate

PS: tara asta a ajuns asa din cauza Parlamentului in principal....acolo se trag sforile

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 23:47

De la: adycucu_85, la data 2010-06-19 23:26:09gabigabi poate ca am eu umor infantil dar gandeste-te ca eu am 24 de ani. Nu am trait in comunism, nu am fost membru UTC, nu stiu ce inseamna "pionerii patriei". Eu niciodata nu am fost fortat sa fac nimic din ceea ce nu vreau sau din ceea ce nu se potriveste cu mentalitatea si caracterul meu. Asa ca mai lasa-ma ca dictarurile tale. EU sunt curat. Pe cand mintea ta a ramas incrustata in comunism. Daca intr-adevar ai varsta pe care ai pus-o la profil, tocmai aceasta varsta te da de gol ca ai fost membru UTC sau in CC al PCR si atunci e perfect sa fii impotriva lui Basescu. Mie mi-a mers bine in primul mandat al lui si imi merge bine si acum. In schimb am intoxicatie cand vine vorba de PSD... PC...PNL.... sunt niste jigodii ordinare. Deci, prefer sa fiu un papagal basescian cum imi spunea nenea Vanea. Dar sunt un papagal liber, pot zbura unde vreau eu, unde vrea mintea mea. Libertate...dulce libertate

PS: tara asta a ajuns asa din cauza Parlamentului in principal....acolo se trag sforile

Asa-i prietene! Hai sa desfiintam Parlamentul ca sa ne simtim "liberi" ca tine!

Mai tu nu iti dai seama ce sustii? Parlamentarismul si pluripartidismul insemna libertate nu alte porcarii cu care va indoapa la sedintele de partid!

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 04:57

Nu vedeti mai catara este pe mina hotilor,nu voi ati votat ?Cit vaexista Basescu si prostia in Romania,cum vreti voi sa fie bine ?

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 05:00

De la: Subredul, la data 2008-10-26 11:25:55Intrebare ?

DE CINE TREBUIE SALVATA ROMANIA ?

Dupa ce raspundeti la asta si cadeti de acord asupra inamicului Romaniei, vom cauta impreuna si un salvator ...

Succes !
De cei care gindesc ca tine !

Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 06:08

Salvamarul?

da! cred ca are nevoie de submarin, ca e rau sub nivel

Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 06:12

cind v-am spus sa-l alegeti pe varu-meu Radu, ati facut mofturi, ca nu regalitate; iete na, ca nu mai e egalitate!
unii huzuresc si altii flaminzesc

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 07:47

De la: adycucu_85, la data 2010-06-19 23:26:09gabigabi poate ca am eu umor infantil dar gandeste-te ca eu am 24 de ani. Nu am trait in comunism, nu am fost membru UTC, nu stiu ce inseamna "pionerii patriei". Eu niciodata nu am fost fortat sa fac nimic din ceea ce nu vreau sau din ceea ce nu se potriveste cu mentalitatea si caracterul meu. Asa ca mai lasa-ma ca dictarurile tale. EU sunt curat. Pe cand mintea ta a ramas incrustata in comunism. Daca intr-adevar ai varsta pe care ai pus-o la profil, tocmai aceasta varsta te da de gol ca ai fost membru UTC sau in CC al PCR si atunci e perfect sa fii impotriva lui Basescu. Mie mi-a mers bine in primul mandat al lui si imi merge bine si acum. In schimb am intoxicatie cand vine vorba de PSD... PC...PNL.... sunt niste jigodii ordinare. Deci, prefer sa fiu un papagal basescian cum imi spunea nenea Vanea. Dar sunt un papagal liber, pot zbura unde vreau eu, unde vrea mintea mea. Libertate...dulce libertate

scumpule, asa e : am virsta declarata-n profil si tocmai de aceea , ptr. ca AM TRAIT acea epoca, ii POT RECUNOASTE SIMPTOMELE ....tu, NU .....curios ca nici parintii tai nu recunosc apucaturile de autoritarism pe care le emana Bas' si tocmai ptr. ca le-am trait si stiu sa le recunosc, Nu vreau sa vi se-ntimple si voua ce ni s-a intimplat noua.....dar, deja e prea tirziu : se intimpla ! ! .....n-are nicio legatura primul lui mandat ca ti-a mers tie bine....si mie mi-a mers, dar asta ptr. ca Tariceanu NU i-a dat voie- conf. Constitutiei - sa se amestece in executiv si nici in lagislativ.....tie iti spune ceva : SEPARAREA PUTERILOR IN STAT ? am impresia ca nu-ti spune nimic- nimic ! ti se pare ca-i doar o formula fara sens si acoperire ! .....cit despre cit de liber esti tu in gindire : lasa-ma, lasa-maaaa omul cu adevarat Liber in gind si fapta NU este PARTIZAN al nimanui- poate avea ceva simpatii ,dar doar atit ....el analizeaza ,se implica de-i cazul dar, e atent la orice miscare o face cel ptr. care si-a dat votul ,deci increderea sa si , tocmai ptr. ca-i Liber in gindire ,e capabil sa-si dea seama cind se derapeaza ....fiule, Bas' al tau e si mai rau : el nu a derapat ! el, in mod constient, metodic, pas cu pas a testat cit de mult poate incalca Constitutia....i-a mers si a mai facut un pas.....azi, NIMENI nu i se mai poate opune : a acaparat tot si el e Statul ! dar, dat fiindca el nu-i Ludovic al xiv sa spuna "statul sunt eu " si inca traim intr-o republica parlamentara , miscarile lui sunt un atentat la Statul de Drept si deci, e un pericol ptr. Democratie ! ....daca poti intelege, bine ! daca nu, fericiti cei cu duhul !

Pagini: << 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine credeti ca ar putea salva Romania?
Mergi la: