back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

cine credeti ca ar putea salva romania?

Pagini: << 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 01:28

De cine sa o salvam ?De romani ?

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 09:19

De la: TEMERAR, la data 2010-04-20 01:28:18De cine sa o salvam ?De romani ?
mai repede sa fie salvata din mainile care au apasat pe tastatura inaintea ta TEMERAR,da o pagina inapoi topicul si ai sa te lamuresti ca nu au cu nimic legat de tematica topicilui!!!!AU INCEPUT SA-SI SPELE RUFELE IN PUBLIC

Raporteaza abuz de limbaj
Ion_Albu1940

34 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 14:41

Ai intuit bine ! De ROMANI trebuie sa salvam Romania ! Nu-i mai insir ca sunt prea multi, se stiu ei, ii stiti si Dvs. pe toti ! Trebuie ca la vot ,cum dam peste unul cunoscut ca facand parte din actuala clasa politica, sa-l ignoram si sa facem in asa fel incat sa nu punem stampila pe numele lui. Riscul de a pune stampila pe un necunoscut in politica este mai mic decat de a pune stampila pe unul cunoscut. Daca ne ducem toti la vot si procedam in acest fel, in cateva legislaturi ii inlocuim pe toti cu independenti si desfiintam partidele care in acest moment sunt niste haite de hoti ! Iata ce a declarat Ponta,seful unui mare partid, asa de mare ca mi-e sila sa-i scriu numele :
"Încercaþi sã vã gândiþi o secundã dacã mâine vom fi noi în locul lui Boc, Berceanu, Videanu, ce am face? Bun, sper cã am fura mai puþin, ãsta e primul lucru, dar nu e suficient."
Ce mai vreti ? Nu este o autorecunoastere ca prima treaba a partidelor cand vin la putere este sa fure ? Ca uni fura mai mult si altii mai putin,e un alt aspect. Problema este ca ACTUALA CLASA POLITICA ESTE FORMATA DIN HOTI ! Si locul hotilor este la puscarie !

Copilasa

80 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 20:21

De la: Ion_Albu1940, la data 2010-04-25 14:41:08

Ai intuit bine ! De ROMANI trebuie sa salvam Romania ! Nu-i mai insir ca sunt prea multi, se stiu ei, ii stiti si Dvs. pe toti ! Trebuie ca la vot ,cum dam peste unul cunoscut ca facand parte din actuala clasa politica, sa-l ignoram si sa facem in asa fel incat sa nu punem stampila pe numele lui. Riscul de a pune stampila pe un necunoscut in politica este mai mic decat de a pune stampila pe unul cunoscut. Daca ne ducem toti la vot si procedam in acest fel, in cateva legislaturi ii inlocuim pe toti cu independenti si desfiintam partidele care in acest moment sunt niste haite de hoti ! Iata ce a declarat Ponta,seful unui mare partid, asa de mare ca mi-e sila sa-i scriu numele :
"Încercaþi sã vã gândiþi o secundã dacã mâine vom fi noi în locul lui Boc, Berceanu, Videanu, ce am face? Bun, sper cã am fura mai puþin, ãsta e primul lucru, dar nu e suficient."
Ce mai vreti ? Nu este o autorecunoastere ca prima treaba a partidelor cand vin la putere este sa fure ? Ca uni fura mai mult si altii mai putin,e un alt aspect. Problema este ca ACTUALA CLASA POLITICA ESTE FORMATA DIN HOTI ! Si locul hotilor este la puscarie !

Este un mod de gândire SIMPLIST si ERONAT.
Pe politicieni, DVS., EI, NOI TOTI i-am votat...Sau NU i-am votat. Caci dragii nostri compatrioti în ziua votului stau acasa la Tv cu bere si seminte ! Si pe urma hulelile curg lant !

Decât sa tot strigati ca "politicienii sunt hoti", primul gest care trebuie facut este SA VA EXERCITATI DREPTUL DE VOT. Iar daca nu faceti acest lucru si LASATI PE ALTII SA ALEAGA IN LOCUL DVS. atunci trebuie sa va tineti gura.

Când o sa înteleaga oamenii ca SINGURA ARMA CONTRA TUTUROR NENOROCIRILOR POLITICE este VOTUL !!! Treapta superioara este greva, apoir miscari populare de strada, lovituri de stat, revolutii, etc.
Folositi cu încredere VOTUL.
În România s-a votat acum câteva luni un presedinte. Alegere buna sau rea, acum trebuie mers înainte.

Nimeni nu-i poate salva pe români decât ei însisi !! Fiecare sa-si faca datoria la locul de munca, SA AIBA CURAJ SA RESPINGA CEEA CE NU-I CONVINE, SA AIBA IDEI, ÏNCREDERE IN TARA, IN CEEA CE FACE, samd.

Când lasitatea, necinstaea, lenea, lipsa de patriotism, de respect pentru cel din jur vor dispare, etc. atunci românii vor începe sa o duca mai bine. Si o data cu ei probabil si politicienii lor.

Întrebare : De ce oare românii muncesc atât de bine, învata atât de repede, sunt atât de buni când emigreaza in alte tari si in tara lor se poarta ca neoamenii ? Poate cineva ma face sa înteleg acest lucru (?).

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 12:38

De la: Copilasa, la data 2010-04-26 20:21:09
De la: Ion_Albu1940, la data 2010-04-25 14:41:08

Este un mod de gândire SIMPLIST si ERONAT.
Pe politicieni, DVS., EI, NOI TOTI i-am votat...Sau NU i-am votat. Caci dragii nostri compatrioti în ziua votului stau acasa la Tv cu bere si seminte ! Si pe urma hulelile curg lant !

Decât sa tot strigati ca "politicienii sunt hoti", primul gest care trebuie facut este SA VA EXERCITATI DREPTUL DE VOT. Iar daca nu faceti acest lucru si LASATI PE ALTII SA ALEAGA IN LOCUL DVS. atunci trebuie sa va tineti gura.

Când o sa înteleaga oamenii ca SINGURA ARMA CONTRA TUTUROR NENOROCIRILOR POLITICE este VOTUL !!! Treapta superioara este greva, apoir miscari populare de strada, lovituri de stat, revolutii, etc.
Folositi cu încredere VOTUL.
În România s-a votat acum câteva luni un presedinte. Alegere buna sau rea, acum trebuie mers înainte.

Nimeni nu-i poate salva pe români decât ei însisi !! Fiecare sa-si faca datoria la locul de munca, SA AIBA CURAJ SA RESPINGA CEEA CE NU-I CONVINE, SA AIBA IDEI, ÏNCREDERE IN TARA, IN CEEA CE FACE, samd.

Când lasitatea, necinstaea, lenea, lipsa de patriotism, de respect pentru cel din jur vor dispare, etc. atunci românii vor începe sa o duca mai bine. Si o data cu ei probabil si politicienii lor.

Întrebare : De ce oare românii muncesc atât de bine, învata atât de repede, sunt atât de buni când emigreaza in alte tari si in tara lor se poarta ca neoamenii ? Poate cineva ma face sa înteleg acest
lucru (?).
kasa-i romanul

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 01:40

Un om DREPT. Numai bunul Dumnezeu ne poate da asta cand vom merita si cand vom sti sa-l pretuim si in general sa pretuim viata noastra si a semenilor nostri.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 07:13

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 12:41

UN GUVERN DE TEHNOCRATI
UN GUVERN DE TEHNOCRATI

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 19:00

Lupta romanilor cu propriile defecte de caracter: lenea, minciuna, furtul, spaga, dezordinea in gandire si in actiune!!!
NOI INSINE NE PUTEM SALVA, DAR NUMAI DACA VREM!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 16:23

De la: 9am178165, la data 2010-05-02 19:00:55Lupta romanilor cu propriile defecte de caracter: lenea, minciuna, furtul, spaga, dezordinea in gandire si in actiune!!!

ce tii si cu generatia EMO

camila2_camila

12 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 16:23

nu stiu dar pericolul de a ne dizolva ca neam n-a fost niciodata asa de mare ,parerea mea ca nu suntem in stare sa ne guvernam ,coruptia este sufocanta si sa fim seriosi sunt implicati toti aici inclusiv cei din frunte va dati seama ca suntem captivi legea oricare ar fi ea nu va avea cine s-o aplice,tot cineva neutru din afara tarii ,neimplicat si aceea este monarhia constitutionala-este unica solutie pt ROMANIA ACUM

camila2_camila

12 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 16:26

vanea trebuie sa accepti ca s-a mai schimbat pe ici pe colo si apoi il cunosti mai bine decat pe unchiul sam

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 08:23

Un al-2-le CEAUSESCU
Daca nu vom ramane adeptii salutului Francez inventat pentru romani ,in UE

9am173019

299 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 15:07

De la: gabriela_dutu, la data 2008-10-04 15:05:09 E drept,ca mi-e greu sa dau nume, din actuala scena politica.Totusi,as spune:Aurelian Pavelescu...viitor presedinte sau ministru' justitiei;Pavel Corut(e drept ca nu e politician,dar e un om de buna credinta)-presedinte sau ministru de externe si mai departe am sa va las pe d-voastra sa intregiti lista

eugenb valentina24 Merry cipiran77 wooox karpov Shinju andrita monarchyinusa tusu20 kabir vreme_andrei 9am_Ella invyng elvira_costin Kroaton dan1957 Filiz Tonik fstef83 epsilon_461 cerepan serapis_hell milla Mara_54 Niko c3ly Irina_I sabrina513 METALLO Ingrid miss_geaninutza cristea_ec alinus_ochisori arondarius mihai_tpa ramonanita2001 elodharko marin_rodica mobilacomp_domnel codrut_negru constanta_popescu bogdany_ro mihala_cosmin baltoiu_claudia_53 alinavintila19 eemilb rucsandra_panait camelia_drinc lazar_ll mchis9 silviu_11_uci marius_mcm24 iulia2283 pais_anca emilia_bucur laura_preda centrul_renasterea cristifincu ciprianciobaca dya_naflorentina bogdan_musca eos_symbol huzaroxana vanzari bogdan_nichifor bern_bobita make_hd teleconstruct_comp paramaro mihau1969 rusan_adriana luvyakizzya clementina_ion ingprofdrdoryn pysycutza_micutza puiu_romeotoma gabriela_ratiu badiumihai mony_ralu2005 cricketsstar rdvrgl2002 fornadealin angelove880 office3_11 milcicamari alexandra_precub mary_ro21 pacaliciu gabriela_radoi ana24r0 ag22aur foxmulder2268 florentinaion norocel_marinescu tomoiagatunde catalin_renault mariananghel73 lucianmc alexandrapaval cristigheza caroline_7_7_7 isfan_mihaela iurie_gulca_2 ionelt2005 lilioara_popescu turcuionela2005 georgiana_64422 elena_cirdei merishor007 vanzari_2 dany_army_06 afrentiu lauradragnescu constanta_iordache lacsandori denesdelia dana5691 arsenal_magic alexandru_zatreanu manastireanu_ionut cristescumd iulianoscar marioara_popa savastru_marius mary_anne1978 ligia_georgeta c_danut3033 carmen_sirbu_2 dobrenuti ste_fanciu simnes80 anna_culuri victorfalan teodora_candea popagabriela2007 misycraiova mihaibabeu mihastanciu77 nicoleta25gal pufy_1966 cosminel_ctin icluana27 peteucristina manea_ionel diesel_knoi miha_lola baptisem duravalentina gheorghe_stafie luco brezeanu_cristina angelica_ciobanu83 alessandratamas ion_stavarache nicu_bazatu24 calinuzun luciasipaul mafia_andrei2000 corsau_alex ank_da honeyyy_deya_48 dremania2008 chirasorinlucian ferypetcov filipsteluta alexa_sandrina danielroznovatd llavrig elena_mac0vei mcgoo IVAN_MIHAELA83 dagi62 mpanciu ancabalcu ramonicab188 scarlatv shumy_ysa tyby_tyby76 daniela80_b elenita_elyy mariana_dobrea jannnu cataciso Consty BACIU_M_ calin6 costy33 eciontu gigi_dinamo67 karytat marie_claire abercombrie bunicul viorica_f_ ionpaun lovelypoopsy laura80 grigasimona ancutz77 bella_198431 marian_grecu gabrielacarmen70 lupuaurelia 090410160409 090413132510 El_Matador corhana dcioncan akunigunda Nicula ioana_monica myke_20xx mario_gmd c61sorin tapeanu_anisoara florin2703 diaconubs c_monica72 pusycat3100 mike_arad2007 asolva2000 dana_paclisan iulian1979_ionescu cris_bcv cris_rotar ramona_valentina1975 iustina_iftimie Iona kristina01me roxana_tintea adytzu_193 galanoanamonica georgiana_bobolicu crys_georgy patrana_ioana RADUCO merycretu sorina_aldea naciunadia mavrodincamelia iulian_iulian24 justplainbogdy iuliansharky cristine_or sanmarzano_sanmarzano betmonli ioancurteanu luminst cristinoiunica costicah5 mau_dobre pindeiionut anda_cristina07 breban_florica55 radubuciceanu www_dj_opry _67 nela_zara dana_nica piki_seceanu eacobescu clauditza_nasuk18 florinhapenciuc nicoleta_jipa ft_adriana gabriela_strasszer oana_donca stroia_iulian mariavesa snoop_bt ciprygag marian_bd_rotaru uta1953 Pastorel sonias1ka bea251ro geneticuss marcean_mircea mihaela_ig iulia_viespe cuculady2004 t_dmitry_2000 WMLEGEND mariusciuca2003 tabuscavictor nicoleta_teodorescu mironagirla soavaing2006 vasi_gr linacalinescu nicociobanu76 ekodob_05 lumibaciu ramonika_86 chobanu iuli28ro VACIU_MARIUS burduntatiana ltrifas lucia_mag25 ioneltorac brusturean_o dmstoian Serea_raluca doamna_toma DMX_CYP cos_ban emil_grasu cristian_vinatoru sorinfuica raluca_pantau geani_jan danaszocs danmagda2004 andreeacristina78 chrissbel dany_ela02 mihainedelcu7 ionutza_i panamadave1 tinaserban elizatoader szoecske karat2print flaviuioanpop ncory13 fpadurou claudyiaa anaoancea madalina_marin trnora ionut_obreja mihaelacnx ioana_vasar a_pislaru amalia7 carmenlepy stanadrianamaria avoinea2000 eudin teodora_candin cameliaolteanu1702 boantasandra condeescu_raluca mariantudor2001 ady_0903 anca_giza curalet ionut_preda elenamihail mirondn adrianmihaela catalin_proteasa vio_bar opdaniel geta_tabacaru alynnna lary_1975ro ancatudora smanutzu talea_viorel garphield23 CIFELEA simonapatrichi ioana_pirvu laura13mar Kt_linaNita mihai_angelescu katia_popescu sanyimail gh_liviu acer_us2001 j_cotorogea eugeniumanton romeoc dan1856 adrianaf1958 ion_ri ibebeirod cristina_tanasescu30 joy_oana oanceaiulia mariaraluka carmenpyro stefanamet iulianeer crinibac dunead dragosserota doina_l Constantin_Ghita1960 an_dreea_b liana_e_mail oana_andreea_ionescu mikyb20 roxana_moisescu ancapopoviciu costinalineugen angelantohi denyfyl bogatiem agnes_bara bebe_bce bgrig2000 puilnk suciumrn gianina_chelaru_office mihaelacazacu23 marius_2305 mstancia catalina04tomescu paslarucristian1 mihaela0912 basi_gabi ivan_ciprian dannu_papara anabeldiman daly_cut sorintosa roxystell vtmmark dana_nicu06 bertacoins ionbrinzan miau_mik dasadan2003 gabriela_dimache77 lonenly_wolf2007 oana26ro blue_follow_moon ionigont neagu_madalina liapetcu eugeniamihai17 ella_c2005 tabac_raver chelloo_huidu carmen_patrascu emilian_morintale sandu_luciano petruta_petcu_2 dan_hornea europolis ch_bamby sifika_t geova_mitroi gallaxya aurelcurea coculescu_felicia lordhydra2003 config_sergiu gabrielavraciu_2 moldovanmarianilie virgil_td anadaria12 ragaliemirel marcelaisache mitromar36 dorin25b danger_zone2006 ioana_soare2003 marcelmatache nailbombmax mdolcianuf mvhuica a_croitor lm_bucurescu ich872087 Entiu iclau m_patra nicoleta_nica raluk_paun emildulan haricleea_spaler florina_ilie irina_macovei kpinter bogdan_88_boghi ana_maria_ciresoiu ada_gulu erds1506 contulov_mirela elysi10 tyna_crisg monicadobre YRYNUTZA_18 verarusen rugina_cristian michaela31nch romeliaus miti_luca johnny_basa brandusa_n2 v_andru2005 ana_maria_gan l_filfan hemoglobina_8 alexgrosu2003 vivianstatescu dan_invest_gealan bocraf sandavatasoiu crisgabriela_83 hertzy78 fanisor3 vasile200178 ramona_gabi gabimuican angelaiancu2000 ioony20 maria_paleru petruta_danciu mirondorina MIKYCIUCA galati_2004 page2graf crina_gorovei2000 dan_marcel66 yyoanna_0501 teodorahorjea b_rxn ungurean_mihaela swans2002us florinsig luckys_71 adinutza_1207 filiprenateclaudia gabidragomir2002 rodicabajbeir trandafirulrosualb vestalef soricicanca catryelena maroviro popmihai06 zaharia_daniela calin_nastase georgi_a_ta grozaanca smeumrn emanuelhenri voltaj_99 victoria_tudor2003 vutcanudaniel pantazamihaela anac_emerald alexradu_1289 amaliaghitun

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 18:07

ROMANI mergeti la vot si nu mai dati vina pe altii de gresala votului .
hotariti soarta tari atunci cind se poate/

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Mai 2010, ora 18:40

Poate bomba cu minte! Cand o sa fie inventata!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

126 mesaje

Postat pe: 4 Mai 2010, ora 19:05

numai diavolul va mai poate salva dragi cetateni ai romaniei

Fosta membra 9am.ro

126 mesaje

Postat pe: 4 Mai 2010, ora 19:07

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-04-28 01:40:22Un om DREPT. Numai bunul Dumnezeu ne poate da asta cand vom merita si cand vom sti sa-l pretuim si in general sa pretuim viata noastra si a semenilor nostri.
diavolul

Fosta membra 9am.ro

946 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 19:07

De la: diavolul, la data 2010-05-04 19:05:59 numai diavolul va mai poate salva dragi cetateni ai romaniei

Buna, florine! Ce mai faci?

"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 12:55

De la: 9am045616, la data 2010-05-03 16:23:15
De la: 9am178165, la data 2010-05-02 19:00:55Lupta romanilor cu propriile defecte de caracter: lenea, minciuna, furtul, spaga, dezordinea in gandire si in actiune!!!

Cum adica, vrei sa spui ca romanii sunt niste virtuosi? Ce EMO?

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 12:58

De la: 9am178165, la data 2010-05-05 12:55:02

sa fie sanatos micutul
cu esti bine???

9am173019

299 mesaje
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 14:07

Partidul Verde un partid mercenar si terorist condus de GDS

Priviti cine vrea sa ne implanteze CIP in KUR?

Si sa ne ucida printr-o simpla apasare de tasta de PC din america imperialista sionista si criminla terorista planetara.

Comisia PREZIDENTIALA BASESCU - VLADIMIR TISMANEANU.

S-au unit un INFRACTOR BASESCU, cu un MERCENAR si TERORIST actionar la FMI VALDIMIR TISMANEANU.

Unde merge antena 1 tv ?

Sa-l sustina pe BASESCU si comisiile lui mercenare si teroriste cu care conduce romania prin comisiile lui PREZIDENTIALE VLADIMIR TISMANEANU care conduce prin ordonate de urgenta ROMANIA SI se pisa pe PARLAMENTARII ROMANIEI si se sterge la ... cu ei SI DISTRUGE SI JEFUIESTE ROMANIA.

TICA, TICA TICA, TA......

Re: [romania_actualitati] "Ofensiva Verde" - ajunge la Buzau in 6 mai

PARTIDUL VERDE sutinut si dirijat de MERCENARII SI TERORISTI ADUSI DE AMERICANI in martie 1989 la Budapesta, Ungaria sa participe la pregatirea militara a refugiatilor romani si maghiari pentru atacarea militara terorista a romaniei, in frunte cu VLADIMIR TISMANEANU fiul tortionarilor comuniºti evrei Leonte Tismãneanu ºi Hermina Marcushon, criminalii si assasinii poporului roman in perioada 1944-1964, emigreazã în 1981 în SUA si se angajeaza profesor de ºtiinþe politice la Universitatea Maryland, College Park, este trimis de CONGRESUL SUA care a finantat EUROPA LIBERA impreuna cu alti cetateni romani din FRANTA, OLANDA, SPANIA : TEODOR BACONSKY, EMIL HUREZEANU (actionari la FMI), DJUVARA si alti, sapregateasca atacarea ROMANIE in decembrie 1989.

www.partidulcivicmaghiar.com/Articol.asp?ID=27

Acestia sunt semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 DE LA BUDAPESTA, UNGARIA pentru atacarea militara terorista a romaniei, DESMEBRAREA ROMANIEI si autonomie maghiara, actualii membrii ai comisiei PRZIDENTIALE BASESCU cel mai mare infractor al ROMANIEI si al CLSAEI POLITICE ROMANESTI.

ro.wikipedia.org/wiki/Comisia_Preziden%C5%A3ial%C4%83_pentru_Ana...

Vladimir Tismãneanu a fost numit de preºedintele Bãsescu în funcþia de preºedinte al Comisiei. Din aceasta Comisie au mai fãcut parte: Sorin Alexandrescu, Mihnea Berindei, ÎPS Nicolae Corneanu (s-a retras cu câteva zile înaintea publicãrii raportului), Radu Filipescu, Paul Goma (a fost înlãturat de Tismãneanu dupã numai 8 zile), Monica Lovinescu, Virgil Ierunca (decedat înainte de finalizarea raportului), Sorin Ilieºiu, Gail Kligman, Nicolae Manolescu, Horia-Roman Patapievici, Marius Oprea, Dragoº Petrescu, Andrei Pippidi, Romulus Rusan, Stelian Tãnase, Constantin Ticu Dumitrescu, Cristian Vasile ºi Alexandru Zub.

BASESCU TREBUIE SPANZURAT IN VAZUL INTREGULUI POPOR ROMAN CA TRADATOR DE NEAM SI TARA care distruge si jefuieste romania si extermina poporul roman la ordinul actionarilor de la FMI si sa se pisa toti ROMANII PE MORMANTUL LUI.
PUNCT
PUNCT.
PUNCT...

La finele anului 2004, în plinã campanie electoralã, fiul Tismãneanu la braþ cu tãticul FSN-PSD Iliescu-KGB strãbãteau Românica, Europa ºi SUA pentru a promova ultima lucrare a noului ºi vechiului Komintern: „Marele ºoc - Din finalul unui secol scurt. Ion Iliescu în dialog cu Vladimir Tismãneanu“.

www.curentul.ro/2009/index.php/2009101335422/Actualitate/Marele-...

UPS sau OOPS

JOS COMUNISTIIIII
FARA COMUNISTIIIII

si au ucis milioane de romani nevionavati in perioada 15-21 decembrie 1989, 15 martie 1989 TARGU MURES- AUTONOMIE MAGHIARA, 13- 151 iunie 1990 Bucuresti INCERCARE DE LOVITURA DE STAT care daca reusea se numea a doua REVOLUTIE a EUROPEI LIBERE SI GDS in ROMANIA si nu MINERIADA pentru ca VLADIMIR TISMANEANU si alti membri ai GDS-EUROPEI LIBERE SA ajunga in COMISIILE PREZIDENTIALE BASESCU si de acolo sa conduca si sa controleze GUVERNUL SI PARLAMENTUL ROMANIEI, fabricand dosare penale impotriva intregii clase politice cu ajutorul STS, SRI, CSAT, CSM si daca nu executa ordinele lor impotriva romanie si a poporului roman ii baga in puscarie.

PUNCT,
PUNCT,
PUNCT....

Unde este partidul verde cand se face trafic de arme si se da arme la grupari teroriste FRAC pentru a ataca VENEZUELA si altele din COLUMBIA la indicatia de ONU?

Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu afirma, pe site-ulpersonal, ca fratele sefului statului, Mircea Basescu, ar fi fost implicat intr-o afacere de trafic de explozibil alaturi de o persoana pe nume Bakri Imad Abdul Reda, suspectata de legaturi cu organizatii teroriste si aflata in vizorul Interpol, scrie Mediafax.

Stanescu afirma, intr-un material publicat astazi pe site-ul www.sroscas.ro, ca afacerea a constat in exportarea ilegala a cinci vapoare incarcate cu explozibil care ar fi trebuit sa fie distrus la o unitate militara din Valcea.

Unde este PARTIDUL VERDE ATUNCI cand in ROMANIA se aduc explozibil nuclear radioactiv si bacteriologic si trebuie distrus pe teritoriul romaniei si PRESEDINTII DE SINDICATE subordonati FMI si GDS-EUROPA LIBERA o trateaza ca pe o binefacere pentru ca da de lucru la 10 000 de romani, dar unde se varsa si se depoziteaza aceste deseuri criminale radioactive, nucleare si bacteriologice.
UPS sau OOPS

RENUS CERNEA SPRIJINA jefuirea AURULUI DE LA ROSIA MONTANA POATE II DA SI LUI CATEVA ACTIUNII pnetru promovarea jefuirii romaniei.
PUNCT.
PARTID VERDE condus de mercenari si teroristi actionari de la FMI: emil hurezeanu, teodor baconsky, vladimir tismaneanu respectiv, EADS, FORD, RENAULT, AIRBUS si altele si sunt finantate din credite de la FMI cu peste 80 de miliarde cum zice ILIE SERBANESCU.
PUNCT.

2010/5/5 Remus Cernea

"Ofensiva Verde" - ajunge la Buzau in 6 mai:
remuscernea.ro/2010/05/ofensiva- ... -mai-2010/

Remus Cernea

BASESCU DICATACHIORU M-UE ROMANIA I
www.youtube.com/watch?v=L_J0LX2eMRY
BASESCU DICTACHIORU M-UE ROMANIA II
www.youtube.com/watch?v=Ay9Vmh9A3zM
BASESCU DICTACHIORU M-UE ROMANIA III
www.youtube.com/watch?v=DjTCixzJ6ps

ionuthornea

16 mesaje
Oras: Slobozia

Postat pe: 18 Mai 2010, ora 22:10

raspuns final-SIDA cu conditia ca ea sa omoare selectiv doar romanii frati mie ce fura fara sa imi dea si mie sansa...dac va spun ca sunt la fel de prost ca Becali ma votati?dar daca va spun ca am potentialul lui Basescu?sau viziunea Elenei Udrea?Va promit ca va dau pensiile inapoi!vi le si maresc...va fac autostrazi si va dau locuri de munca stabile....fac razboi cu america sau rusia...inventez masina timpului ca sa furam si noi aur incas,toti romanii vor castiga la loto cate 3 milioane de euro!!!! HAI BAH VOTATI-MA sa moara mama!o sa avem numai ´`succesuri`impreuna...

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 22:11

De la: ionuthornea, la data 2010-05-18 22:10:04raspuns final-SIDA cu conditia ca ea sa omoare selectiv doar romanii frati mie ce fura fara sa imi dea si mie sansa...dac va spun ca sunt la fel de prost ca Becali ma votati?dar daca va spun ca am potentialul lui Basescu?sau viziunea Elenei Udrea?Va promit ca va dau pensiile inapoi!vi le si maresc...va fac autostrazi si va dau locuri de munca stabile....fac razboi cu america sau rusia...inventez masina timpului ca sa furam si noi aur incas,toti romanii vor castiga la loto cate 3 milioane de euro!!!! HAI BAH VOTATI-MA sa moara mama!o sa avem numai ´`succesuri`impreuna...

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 22:14

De la: 9am045616, la data 2010-05-05 12:58:28

sa fie sanatos micutul
cu esti bine???

Multumesc pentru urari, mananca non-stop! Slava Domnului este sanatos si frumusel, va rupe ceva inimi la viata lui.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 23:03

De la: 9am178165, la data 2010-05-18 22:14:51
De la: 9am045616, la data 2010-05-05 12:58:28

sa fie sanatos micutul
cu esti bine???

Multumesc pentru urari, mananca non-stop! Slava Domnului este sanatos si frumusel, va rupe ceva inimi la viata lui.

...ºi-ute-aºa se dobândeºte nemurirea !.. sã-þi trãiascã sãnãtos ºi fericit ,iar voi sã vã bucuraþi alãturi de el ºi-mplinirile sale , pânã la adânci bãtrâneþi !..

zina_linas

7 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 23:07

oportunitatea creata va aduce cu ea si salvarea:)

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2010, ora 23:21

...dac-o sã vã hotãrâþi într-un final sã declaraþi rãzboi nemþilor, atunci sigur o sã fiþi salvaþi,... într-un final apoteotic.!...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2010, ora 23:26

De la: mytcor, la data 2010-05-18 23:21:58...dac-o sã vã hotãrâþi într-un final sã declaraþi rãzboi nemþilor, atunci sigur o sã fiþi salvaþi,... într-un final apoteotic.!...

Nemtii au ras sate din Rusia.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

115 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 21:39

Cred ca a-ti gresit directia , multi care va enervati minut de minut si etalati ceea ce unii numesc
Suntem la aceasta intrebare parca ?????< www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/18994/Cine-credeti-ca-ar-... , despre aceasta intrebare este aici discutie parca !!
ZP

Pagini: << 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine credeti ca ar putea salva Romania?
Mergi la: