Info
x
Basescu
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 14:30
De la: Silver9AM, la data 2010-12-10 18:28:22De la: Pensionar, la data 2010-12-10 17:40:41De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 14:15:58Pacat de tine tinere needucat, prost,imbecil, libininos,puturos si cretin. Asa sa vorbesti cu mumata aia care tea facut prost de bubui si pe deasupra si puturos. Prostule.De la: Pensionar, la data 2010-12-10 13:33:36De la: corcodel, la data 2010-12-10 11:13:59Domnule eu inteleg faptul ca cei care mai aveti acum cate o slujba si munciti pe brinci pentru un salariu de mizerie sunteti revoltati datorita faptului ca sunteti nevoiti sa ne mai tineti si pe noi in carca dar ce vina avem noi? Stiu ca suntem multi comparativ cu cei care inca muncesc si mai stiu ca mare parte dintre cei care au o slujba la stat se fac doar ca muncesc si mai stiu ca majoritatea celor care vor mai mult si mai mult nu au mintile cu ei dar prea esti suparat pe noi astia de virsta mea. Eu nu doresc pensie maimare si ma multumesc cu cei 850 de lei si sunt constient ca este normal sa platesc si asigurare de sanatate ca doar tot noi avem nevoie de doctori ce dracu. Acum te rog sai intelegi si pe astia de virsta mea care doar vor sa ia dar nu inteleg ca numai are staul de unde sa mai dea pentru ca astia din generatia mea sau invatat doar sa ceara fara a gandi ca sacul ala comunist pe care lau umplut ei acum sa golit din cauza politicienilor flamanzi.De la: super_green_frog, la data 2010-12-10 02:42:27HA ..HA ...ha....auzi , jumatatea nestricata! Pai daca analizam aceasta jumatate pe categorii sociale si profesionale, aflam cu stupoare ca este formata doar din bugetari , pensionari si mafioti afiliati canurilor PSD-PNL. Oare cat va mai dura fabula pusa in practica de Iliescu cu Greierele si Furnica. Greierasilor........LA MUNCA!De la: 9am049573, la data 2010-12-09 20:28:38sa-ti mai spun ceva pentru a realiza cat de mare este diferenta dintre iliescu si base, si in defavoarea celui din urma. Ptr. numele lui DUMNEZEU, NU mai repetati placa asta rasuflata, ca ma apuca damblaua ! S-a MUNCIT in tara asta pe rupte ....s-au PLATIT TOATE DATORIILE TARII pe Munca si sacrificiile celor carora le spuneti astazi toate acele mizerii ! Mizerie si NERECUNOSTINTA CRASA ! MINCIUNA si DEZINFORMARE ! desigur ca se doreste a se inocula ideea asta cu nemunca si banu' cistigat usor, ca sa NU iesim in strada si sa va intrebam , luindu-va de git : CE -ATI FACUT , Ba, CU TARA ASTA ca v-am predat o casa la cheie , curata si fara rate de platit , CE ati facut cu ea ? NU MAI AJUNGE sa Furati cit ati furat pina acum ? FURATI MAI PUTIN ! NU mai lingeti farfuria pina sa-i luati smaltul ; nu mai roadeti osul de nici un ciine nu mai are ce minca dupa voi si nu mai luati toata roada din pomi, mai lasati si pasarilor, TERMITELOR ce sunteti ! ....AJUNGE CU INJOSIREA !
|
|
Fosta membra 9am.ro 459 mesaje Membru din: 10/12/2010 |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 14:40
De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 14:29:34MA VOI RETRAGE SI NU VOI MAI SCRIE DELOC. DOAMNE CE FIARE CITA NESIMTIRE IN ACESTI OMENI DEFORMATI. CITA NERUSINARE. CE CARACTERE AU ACESTI MONSTRII CARE NU INTELEG UNDE AM AJUNS? DE CE DOAMNE LE IEI MINTILE ACUM LA BARTRINETE? RUSINE MAI OAMENI BUNI PENTRU CA VOI DISTRUGETI VIITORUL COPIILOR SI NEPOTILOR VOSTRI CU BUNA STIINTA. RUSINE VOUA GENERATIA MEA CU CARE IMI ESTE RUSINE.De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:15:29De la: XYW, la data 2010-12-11 14:13:36O DOVADA CLARA A NEMERNICIEI TALE STIMATA DOAMNA DOMNULE.De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:04:49NU POT DECIT SA VA PLING DE MILA MAI GENERATIE MUTILATA CRESCUTA IN MINCIUNA SI DEMAGOGIE. RUSINE TUTUROR PARINTILOR SI BUNICILOR CARE DISTRUG VIITORUL COPIILOR SI NEPOTILOR DOR PENTRU A TRAI EI MAI BINE PE SPINAREA CELOR MAI DRAGI FINTE . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 14:42
De la: Pensionar, la data 2010-12-11 13:54:51RUGAMINTE CATRE PARINTI SI BUNICI. Sunt de putina vreme pe acest forum si deja sint scirbit de interventiile celor care nu vor sa inteleaga ca trebuie sa lase copii si nepotii sa-si traiasca viata mai bine.Fac parte din generatia iesita la pensie dupa o viata de munca, cu o pensioara mica dar sigura atata cia este si ma minunez cum pot acesti parinti si bunici sa fie dujmanii propriilor copii si nepoti. Nu inteleg cum un parinte ori un bunic poate sa ceara totul dor pentru el in timp cit copii si nepotii lor traiesc in mizerie tocmai din cauza lor. De ce nu intelegeti ca povara pensiilor voastre atirna de giturile copiilor si nepotilor dumneavoastra? Cit timp veti fi dor pentru voi mai oameni buni? De ce ati devenit atit de nemernici si nu va ginditi la apropiatii vostri? De ce nu priviti la copilasii vostrii care va platesc aceste pensii iar voi nu vreti cu nici un chip sa renuntati la statutul vostru privilegiat?Cit timp vor mai putea si ei sa va mai tina in spatele lor inconvoiat de taxe si impozite necesare pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? De ce nu vreti sa intelegeti ca nu vi se cuvine gratuitati la transport, ca nu vi se cuvine asistenta medicala atita timp cit nu platiti asigurari de sanatate? De ce vreti sa bagati in pamant pe cei dragi doar pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? Cunosc multi pensionari care traiesc in apartamente de 2 si 3 camere singuri iar copii lor stau cu chirie sau inghesuiti cu copii in garsoniere. Cit de nemernici puteti fi voi astia din generatia mea de nu aveti pic de mila de copii vostri si de nepotii vostri ingropindui intr-o viata mizera tocmai pentru ca voi vreti privilegii? Cit de mutilati sunteti mai oameni buni daca nu va ginditi la cei dragi care se chinuiesc datorita pretentiilor voastre?MAI CITITI CU ATENTIE SI SIGUR VA VETI REGASII IN EXEMPLELE DATE DE MINE. |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 14:48
De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 14:29:34De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:15:29De la: XYW, la data 2010-12-11 14:13:36O DOVADA CLARA A NEMERNICIEI TALE STIMATA DOAMNA DOMNULE.De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:04:49NU POT DECIT SA VA PLING DE MILA MAI GENERATIE MUTILATA CRESCUTA IN MINCIUNA SI DEMAGOGIE. RUSINE TUTUROR PARINTILOR SI BUNICILOR CARE DISTRUG VIITORUL COPIILOR SI NEPOTILOR DOR PENTRU A TRAI EI MAI BINE PE SPINAREA CELOR MAI DRAGI FINTE . Taci din gura vinere neagra ca ma apuc sa te spurc asa cum nu te-a mai spurcat nimeni jegosule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IL MAI APERI MA PE SCARNAVIA DE BASESCU????? N NU TI-E SCARBA DE TINE????? POA` SA CRAPE OAMENII DE FOAME LANGA TINE, POTI SA VEZI DE LA 1 IANUARIE BATRANII CUM PLANG DE DURERE PE STRADA DESI AU PLATIT TOATA VIATA LOR LA STAT, CA TIE CRIMINALULE NU-TI PASA!!!!!!!!!!!! POTI SA VEZI COPII SUPTI LA FATA DE FOAME SI DE NEINGRIJIRE, NOOOOO, PE TINE NU TE DOARE, CAINE CE ESTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU-L MAI APARA MA` PE CAINELE DE BASESCU, NU-L MAI APARA, CA TE SCUIPAM MA` IN OCHI, POTI PRICEPE???????????????????? Raporteaza abuz de limbaj |
|
De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 14:29:34De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:15:29De la: XYW, la data 2010-12-11 14:13:36O DOVADA CLARA A NEMERNICIEI TALE STIMATA DOAMNA DOMNULE.De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:04:49NU POT DECIT SA VA PLING DE MILA MAI GENERATIE MUTILATA CRESCUTA IN MINCIUNA SI DEMAGOGIE. RUSINE TUTUROR PARINTILOR SI BUNICILOR CARE DISTRUG VIITORUL COPIILOR SI NEPOTILOR DOR PENTRU A TRAI EI MAI BINE PE SPINAREA CELOR MAI DRAGI FINTE . Taci din gura vinere neagra ca ma apuc sa te spurc asa cum nu te-a mai spurcat nimeni jegosule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IL MAI APERI MA PE SCARNAVIA DE BASESCU????? N NU TI-E SCARBA DE TINE????? POA` SA CRAPE OAMENII DE FOAME LANGA TINE, POTI SA VEZI DE LA 1 IANUARIE BATRANII CUM PLANG DE DURERE PE STRADA DESI AU PLATIT TOATA VIATA LOR LA STAT, CA TIE CRIMINALULE NU-TI PASA!!!!!!!!!!!! POTI SA VEZI COPII SUPTI LA FATA DE FOAME SI DE NEINGRIJIRE, NOOOOO, PE TINE NU TE DOARE, CAINE CE ESTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU-L MAI APARA MA` PE CAINELE DE BASESCU, NU-L MAI APARA, CA TE SCUIPAM MA` IN OCHI, POTI PRICEPE???????????????????? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 5/11/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
De la: gabigabi, la data 2010-12-11 14:30:14De la: Silver9AM, la data 2010-12-10 18:28:22De la: Pensionar, la data 2010-12-10 17:40:41De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 14:15:58Pacat de tine tinere needucat, prost,imbecil, libininos,puturos si cretin. Asa sa vorbesti cu mumata aia care tea facut prost de bubui si pe deasupra si puturos. Prostule.De la: Pensionar, la data 2010-12-10 13:33:36De la: corcodel, la data 2010-12-10 11:13:59Domnule eu inteleg faptul ca cei care mai aveti acum cate o slujba si munciti pe brinci pentru un salariu de mizerie sunteti revoltati datorita faptului ca sunteti nevoiti sa ne mai tineti si pe noi in carca dar ce vina avem noi? Stiu ca suntem multi comparativ cu cei care inca muncesc si mai stiu ca mare parte dintre cei care au o slujba la stat se fac doar ca muncesc si mai stiu ca majoritatea celor care vor mai mult si mai mult nu au mintile cu ei dar prea esti suparat pe noi astia de virsta mea. Eu nu doresc pensie maimare si ma multumesc cu cei 850 de lei si sunt constient ca este normal sa platesc si asigurare de sanatate ca doar tot noi avem nevoie de doctori ce dracu. Acum te rog sai intelegi si pe astia de virsta mea care doar vor sa ia dar nu inteleg ca numai are staul de unde sa mai dea pentru ca astia din generatia mea sau invatat doar sa ceara fara a gandi ca sacul ala comunist pe care lau umplut ei acum sa golit din cauza politicienilor flamanzi.De la: super_green_frog, la data 2010-12-10 02:42:27HA ..HA ...ha....auzi , jumatatea nestricata! Pai daca analizam aceasta jumatate pe categorii sociale si profesionale, aflam cu stupoare ca este formata doar din bugetari , pensionari si mafioti afiliati canurilor PSD-PNL. Oare cat va mai dura fabula pusa in practica de Iliescu cu Greierele si Furnica. Greierasilor........LA MUNCA!De la: 9am049573, la data 2010-12-09 20:28:38sa-ti mai spun ceva pentru a realiza cat de mare este diferenta dintre iliescu si base, si in defavoarea celui din urma. De acord cu tine Gabi! Dar cum facem asta? Cine e ala curat pe care sa-l pui in fruntea bucatelor dupa ce ii dai pe toti politicienii actuali de-a dura? Clasa politica actuala este putreda in totalitate! Baletul pe care il fac cei care nu au puterea acum si grija lor pentru romani, este pistol cu apa! Se faulteaza intre ei in Parlament pentru a prinde cate ceva din ciolan dar isi voteaza in unanimitate bugetele Camerei Deputatilor si Senatului, inoirea parcului auto, sumele imense pe care le incaseaza pentru cazare, etc. Pe cati dintre ei i-ai auzit spunand ca este o nesimtire sa incaseze in fiecare luna aproape 2000 de euro pentru cazare, cand sunt pensionari care traiesc cu 100 de euro pe luna! Actualii guvernanti sunt incompetenti si inconsecventi. Cei din opozitie sunt hoti ordinari si ticalosi si si-au dovedit mizeria atunci cand au fost la putere. Ce e de facut in situatia asta? |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 14:52
De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 11:37:27De la: un_om_de_omenie, la data 2010-12-11 11:31:52De la: Ingrid, la data 2010-12-11 10:13:21 Ma` tampitule, pai trebuie sa le spuna PSD si PNL la oameni ca n-au ce manca?????? Chiar asa de prosti ii crezi pe romani idiotule si spurcaciune ce esti???????? Ai noroc ca nu-mi iesi in cale ca te-as plesni cu mana mea ma` tampitule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TU NU PRICEPU MAGARULE CA OAMENII NU MAI AU DIN CE TRAI , JEGOSUL JEGOSILOR CE ESTI???????????????? Raporteaza abuz de limbaj |
|
De la: 9am178165, la data 2010-12-11 14:48:12De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 14:29:34De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:15:29De la: XYW, la data 2010-12-11 14:13:36O DOVADA CLARA A NEMERNICIEI TALE STIMATA DOAMNA DOMNULE.De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:04:49NU POT DECIT SA VA PLING DE MILA MAI GENERATIE MUTILATA CRESCUTA IN MINCIUNA SI DEMAGOGIE. RUSINE TUTUROR PARINTILOR SI BUNICILOR CARE DISTRUG VIITORUL COPIILOR SI NEPOTILOR DOR PENTRU A TRAI EI MAI BINE PE SPINAREA CELOR MAI DRAGI FINTE . Turbato, hai sa ne intalnim, ca sa ma poti scuipa! De la distanta nu ai nicio sansa, ba daca scuipi in sus o sa ai probleme si cu vederea! Uite, ca sa nu zici ca sunt rau, iti dau voie sa ma scuipi si kkt, totul e sa ma nimeresti, dar oricum iti dau sansa asta! |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:40:37De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 14:29:34MA VOI RETRAGE SI NU VOI MAI SCRIE DELOC. DOAMNE CE FIARE CITA NESIMTIRE IN ACESTI OMENI DEFORMATI. CITA NERUSINARE. CE CARACTERE AU ACESTI MONSTRII CARE NU INTELEG UNDE AM AJUNS? DE CE DOAMNE LE IEI MINTILE ACUM LA BARTRINETE? RUSINE MAI OAMENI BUNI PENTRU CA VOI DISTRUGETI VIITORUL COPIILOR SI NEPOTILOR VOSTRI CU BUNA STIINTA. RUSINE VOUA GENERATIA MEA CU CARE IMI ESTE RUSINE.De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:15:29De la: XYW, la data 2010-12-11 14:13:36O DOVADA CLARA A NEMERNICIEI TALE STIMATA DOAMNA DOMNULE.De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:04:49NU POT DECIT SA VA PLING DE MILA MAI GENERATIE MUTILATA CRESCUTA IN MINCIUNA SI DEMAGOGIE. RUSINE TUTUROR PARINTILOR SI BUNICILOR CARE DISTRUG VIITORUL COPIILOR SI NEPOTILOR DOR PENTRU A TRAI EI MAI BINE PE SPINAREA CELOR MAI DRAGI FINTE . sictir BAGABONTULE NEOBRAZAT...
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 14:55
De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 10:54:29De la: XYW, la data 2010-12-11 10:49:59pana cand mortii mamii voastre veti mai sustine o guvernare criminala,un presedinte bolnav de ura si razbunare si un sistem bolnav,plin de tot felul de lichele de diverse coloraturi politice....??? TOPARLAN E TATAL TAU SI CU TOT NEAMUL TAU DE BADARANI AI FAMILIEI TALE!!!!!!!!!!!!!!! TOPARLAN SA-L FACI PE IDIOTUL DE BUNICA-TU CARE A AVUT IDEEA TAMPITA SA-L FACA PE MAGARUL DE TAICA-TU, CARE TE-A FACUT PE TINE SCARBA COTROCENISTA CE ESTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 14:55
De la: XYW, la data 2010-12-11 09:59:45De la: un_somer, la data 2010-12-11 09:54:40Domnule Pensionar,stimati forumisti,eu sunt un somer.Sa nu creada cineva ca sunt Corcodel .Sunt doar un somer si nu am legatura cu Corcodel.Dovada este ca domnul Corcodel este plecat intr-o localitate pe langa Homorod, iar eu nu ! Va dau cuvantul meu de onoare.Il admir pe domnul Corcodel,imi place viziunea dansului lucida si pragmatismul dansului,admir inteligenta dansului si bunul sau simt, insa nu sunt Corcodel ci doar un fan al dansului .Nici domnul Pensionar nu este Corcodel .Il cunosc pe domnul Pensionar,si pe domnul Corcodel, si nu seamana deloc ! Va dau cuvantul meu de onoare si eu nu minti niciodata ca este pacat! esti sigur ca ai citit cu atentie ce zice Somerul asta cu "o noua constiinta civica " pe placul partidului portocaliu , asa cum ar trebui sa fiu si eu , de'as fi o femeie cu simt de sacrificiu ptr. tara si sa ma duc sa-i dau pensia d.nei Udrea si lu' Basel !?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 14:56
De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 14:29:34De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:15:29De la: XYW, la data 2010-12-11 14:13:36O DOVADA CLARA A NEMERNICIEI TALE STIMATA DOAMNA DOMNULE.De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:04:49NU POT DECIT SA VA PLING DE MILA MAI GENERATIE MUTILATA CRESCUTA IN MINCIUNA SI DEMAGOGIE. RUSINE TUTUROR PARINTILOR SI BUNICILOR CARE DISTRUG VIITORUL COPIILOR SI NEPOTILOR DOR PENTRU A TRAI EI MAI BINE PE SPINAREA CELOR MAI DRAGI FINTE . BLECICA,GATA CU MIZANTROPIA,TRECUSI IN BARCA POMANAGIILOR...??? IA DE TE CULCA C-OI FII SI TU OBOSIT DE LA ATATEA MIZERII DEBITATE,ORATANIE SA-I ZICI LU' MA-TA SAU LU' TATICUTU' TAU CEL DRAG,AUZISI BAI CIOROI INFOMETAT,SCURSURA TIGANEASCA CE ESTI...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
De la: Dorinel, la data 2010-12-11 03:01:39Liniºte ! ! ! Sã sãrbãtorim ! De ieri m-am reînscris în PNL... Sa fie intr-un ceas bun, Dorinele! "PRIN NOI INSINE!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
De la: Silver9AM, la data 2010-12-10 16:18:18De la: BlackFriday, la data 2010-12-10 16:02:48De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 15:44:44De la: corcodel, la data 2010-12-10 15:14:45De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 14:15:58Romule, de ce esti asa de lipsit de educatie? Vezi ca-ti faci tribul de ras. De ce nu suporti si alte pareri? Nu spuneai mai inaripatule ca esti un ,,liberal'' convins? Liberalismul nu insemna si diversitate de idei mai bulibaso ?De la: Pensionar, la data 2010-12-10 13:33:36De la: corcodel, la data 2010-12-10 11:13:59Domnule eu inteleg faptul ca cei care mai aveti acum cate o slujba si munciti pe brinci pentru un salariu de mizerie sunteti revoltati datorita faptului ca sunteti nevoiti sa ne mai tineti si pe noi in carca dar ce vina avem noi? Stiu ca suntem multi comparativ cu cei care inca muncesc si mai stiu ca mare parte dintre cei care au o slujba la stat se fac doar ca muncesc si mai stiu ca majoritatea celor care vor mai mult si mai mult nu au mintile cu ei dar prea esti suparat pe noi astia de virsta mea. Eu nu doresc pensie maimare si ma multumesc cu cei 850 de lei si sunt constient ca este normal sa platesc si asigurare de sanatate ca doar tot noi avem nevoie de doctori ce dracu. Acum te rog sai intelegi si pe astia de virsta mea care doar vor sa ia dar nu inteleg ca numai are staul de unde sa mai dea pentru ca astia din generatia mea sau invatat doar sa ceara fara a gandi ca sacul ala comunist pe care lau umplut ei acum sa golit din cauza politicienilor flamanzi.De la: super_green_frog, la data 2010-12-10 02:42:27HA ..HA ...ha....auzi , jumatatea nestricata! Pai daca analizam aceasta jumatate pe categorii sociale si profesionale, aflam cu stupoare ca este formata doar din bugetari , pensionari si mafioti afiliati canurilor PSD-PNL. Oare cat va mai dura fabula pusa in practica de Iliescu cu Greierele si Furnica. Greierasilor........LA MUNCA!De la: 9am049573, la data 2010-12-09 20:28:38sa-ti mai spun ceva pentru a realiza cat de mare este diferenta dintre iliescu si base, si in defavoarea celui din urma. MARS LA LATRINA DE LA COTROCENI!!!! VEZI CA LA COADA STAU BLACK, CIOCARDEL, GBISPAS, SI ALTI LINGAI DE FECALE BASESCIENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUGI REPEDE POATE MAI PRINZI SI TU!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 14:58
De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:42:46De la: Pensionar, la data 2010-12-11 13:54:51RUGAMINTE CATRE PARINTI SI BUNICI. Sunt de putina vreme pe acest forum si deja sint scirbit de interventiile celor care nu vor sa inteleaga ca trebuie sa lase copii si nepotii sa-si traiasca viata mai bine.Fac parte din generatia iesita la pensie dupa o viata de munca, cu o pensioara mica dar sigura atata cia este si ma minunez cum pot acesti parinti si bunici sa fie dujmanii propriilor copii si nepoti. Nu inteleg cum un parinte ori un bunic poate sa ceara totul dor pentru el in timp cit copii si nepotii lor traiesc in mizerie tocmai din cauza lor. De ce nu intelegeti ca povara pensiilor voastre atirna de giturile copiilor si nepotilor dumneavoastra? Cit timp veti fi dor pentru voi mai oameni buni? De ce ati devenit atit de nemernici si nu va ginditi la apropiatii vostri? De ce nu priviti la copilasii vostrii care va platesc aceste pensii iar voi nu vreti cu nici un chip sa renuntati la statutul vostru privilegiat?Cit timp vor mai putea si ei sa va mai tina in spatele lor inconvoiat de taxe si impozite necesare pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? De ce nu vreti sa intelegeti ca nu vi se cuvine gratuitati la transport, ca nu vi se cuvine asistenta medicala atita timp cit nu platiti asigurari de sanatate? De ce vreti sa bagati in pamant pe cei dragi doar pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? Cunosc multi pensionari care traiesc in apartamente de 2 si 3 camere singuri iar copii lor stau cu chirie sau inghesuiti cu copii in garsoniere. Cit de nemernici puteti fi voi astia din generatia mea de nu aveti pic de mila de copii vostri si de nepotii vostri ingropindui intr-o viata mizera tocmai pentru ca voi vreti privilegii? Cit de mutilati sunteti mai oameni buni daca nu va ginditi la cei dragi care se chinuiesc datorita pretentiilor voastre?MAI CITITI CU ATENTIE SI SIGUR VA VETI REGASII IN EXEMPLELE DATE DE MINE. |
|
De la: Silver9AM, la data 2010-12-10 17:12:38De la: BlackFriday, la data 2010-12-10 16:57:52De la: Silver9AM, la data 2010-12-10 16:18:18De la: BlackFriday, la data 2010-12-10 16:02:48De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 15:44:44De la: corcodel, la data 2010-12-10 15:14:45De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 14:15:58Romule, de ce esti asa de lipsit de educatie? Vezi ca-ti faci tribul de ras. De ce nu suporti si alte pareri? Nu spuneai mai inaripatule ca esti un ,,liberal'' convins? Liberalismul nu insemna si diversitate de idei mai bulibaso ?De la: Pensionar, la data 2010-12-10 13:33:36De la: corcodel, la data 2010-12-10 11:13:59Domnule eu inteleg faptul ca cei care mai aveti acum cate o slujba si munciti pe brinci pentru un salariu de mizerie sunteti revoltati datorita faptului ca sunteti nevoiti sa ne mai tineti si pe noi in carca dar ce vina avem noi? Stiu ca suntem multi comparativ cu cei care inca muncesc si mai stiu ca mare parte dintre cei care au o slujba la stat se fac doar ca muncesc si mai stiu ca majoritatea celor care vor mai mult si mai mult nu au mintile cu ei dar prea esti suparat pe noi astia de virsta mea. Eu nu doresc pensie maimare si ma multumesc cu cei 850 de lei si sunt constient ca este normal sa platesc si asigurare de sanatate ca doar tot noi avem nevoie de doctori ce dracu. Acum te rog sai intelegi si pe astia de virsta mea care doar vor sa ia dar nu inteleg ca numai are staul de unde sa mai dea pentru ca astia din generatia mea sau invatat doar sa ceara fara a gandi ca sacul ala comunist pe care lau umplut ei acum sa golit din cauza politicienilor flamanzi.De la: super_green_frog, la data 2010-12-10 02:42:27HA ..HA ...ha....auzi , jumatatea nestricata! Pai daca analizam aceasta jumatate pe categorii sociale si profesionale, aflam cu stupoare ca este formata doar din bugetari , pensionari si mafioti afiliati canurilor PSD-PNL. Oare cat va mai dura fabula pusa in practica de Iliescu cu Greierele si Furnica. Greierasilor........LA MUNCA!De la: 9am049573, la data 2010-12-09 20:28:38sa-ti mai spun ceva pentru a realiza cat de mare este diferenta dintre iliescu si base, si in defavoarea celui din urma. POATE-TI CRAPA CAPUL ALA PROST, JEGOSULE!!!!!!!!!!!SUNTETI NISTE MAGARI, IMPUTITILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SA VA MANANCE!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
De la: 9am178165, la data 2010-12-11 14:52:09De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 11:37:27De la: un_om_de_omenie, la data 2010-12-11 11:31:52De la: Ingrid, la data 2010-12-11 10:13:21 Mare noroc am ca nu ma intalnesc cu tine ca sa poti sa ma bati! Hai sa zicem ca mi-a trecut pisica neagra prin fata si nu mai am noroc! Zi unde vrei sa ne intalnim! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:00
De la: Dorinel, la data 2010-12-11 03:01:39Liniºte ! ! ! Sã sãrbãtorim ! De ieri m-am reînscris în PNL... O hotarare de om cu scaun la cap!!!!!!!!!!!!!!
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:00
De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 14:52:38De la: 9am178165, la data 2010-12-11 14:48:12De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 14:29:34De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:15:29De la: XYW, la data 2010-12-11 14:13:36O DOVADA CLARA A NEMERNICIEI TALE STIMATA DOAMNA DOMNULE.De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:04:49NU POT DECIT SA VA PLING DE MILA MAI GENERATIE MUTILATA CRESCUTA IN MINCIUNA SI DEMAGOGIE. RUSINE TUTUROR PARINTILOR SI BUNICILOR CARE DISTRUG VIITORUL COPIILOR SI NEPOTILOR DOR PENTRU A TRAI EI MAI BINE PE SPINAREA CELOR MAI DRAGI FINTE . BEI DERBEDEULE,da' nu-ti surade ideea sa te-ntalnesti cu mine,vad ca in spatiul virtual te cam dai amantul doamnei udrea,ala a lu' cocosila,ce zici vrei sa ne vedem in prag de seara intr-o versiune criminala...???
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:01
De la: Ingrid, la data 2010-12-11 10:13:21 basescu =
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:02
De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 14:58:57De la: 9am178165, la data 2010-12-11 14:52:09De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 11:37:27De la: un_om_de_omenie, la data 2010-12-11 11:31:52De la: Ingrid, la data 2010-12-11 10:13:21 hai sa ne vedem la ma-ta-n ceardac,IDIOTULE....
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:03
De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:42:46De la: Pensionar, la data 2010-12-11 13:54:51RUGAMINTE CATRE PARINTI SI BUNICI. Sunt de putina vreme pe acest forum si deja sint scirbit de interventiile celor care nu vor sa inteleaga ca trebuie sa lase copii si nepotii sa-si traiasca viata mai bine.Fac parte din generatia iesita la pensie dupa o viata de munca, cu o pensioara mica dar sigura atata cia este si ma minunez cum pot acesti parinti si bunici sa fie dujmanii propriilor copii si nepoti. Nu inteleg cum un parinte ori un bunic poate sa ceara totul dor pentru el in timp cit copii si nepotii lor traiesc in mizerie tocmai din cauza lor. De ce nu intelegeti ca povara pensiilor voastre atirna de giturile copiilor si nepotilor dumneavoastra? Cit timp veti fi dor pentru voi mai oameni buni? De ce ati devenit atit de nemernici si nu va ginditi la apropiatii vostri? De ce nu priviti la copilasii vostrii care va platesc aceste pensii iar voi nu vreti cu nici un chip sa renuntati la statutul vostru privilegiat?Cit timp vor mai putea si ei sa va mai tina in spatele lor inconvoiat de taxe si impozite necesare pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? De ce nu vreti sa intelegeti ca nu vi se cuvine gratuitati la transport, ca nu vi se cuvine asistenta medicala atita timp cit nu platiti asigurari de sanatate? De ce vreti sa bagati in pamant pe cei dragi doar pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? Cunosc multi pensionari care traiesc in apartamente de 2 si 3 camere singuri iar copii lor stau cu chirie sau inghesuiti cu copii in garsoniere. Cit de nemernici puteti fi voi astia din generatia mea de nu aveti pic de mila de copii vostri si de nepotii vostri ingropindui intr-o viata mizera tocmai pentru ca voi vreti privilegii? Cit de mutilati sunteti mai oameni buni daca nu va ginditi la cei dragi care se chinuiesc datorita pretentiilor voastre?MAI CITITI CU ATENTIE SI SIGUR VA VETI REGASII IN EXEMPLELE DATE DE MINE. Daca tu esti PENSIONAR , eu sunt fata mare cu flacau bun de insurat ! esti PENIBIL, vorba dlui presedinte ! PATETISMUL TAU DE MAHALA este PENIBIL ! hai, mars, javra !
|
|
De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 14:58:57De la: 9am178165, la data 2010-12-11 14:52:09De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 11:37:27De la: un_om_de_omenie, la data 2010-12-11 11:31:52De la: Ingrid, la data 2010-12-11 10:13:21 In fata la Cotroceni!!!!!!!!!!!!!! Vezi ca NU VIN SINGURA!!!!!!!!!!!!!!!! ASTEAPTA-MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:58:42De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:42:46De la: Pensionar, la data 2010-12-11 13:54:51RUGAMINTE CATRE PARINTI SI BUNICI. Sunt de putina vreme pe acest forum si deja sint scirbit de interventiile celor care nu vor sa inteleaga ca trebuie sa lase copii si nepotii sa-si traiasca viata mai bine.Fac parte din generatia iesita la pensie dupa o viata de munca, cu o pensioara mica dar sigura atata cia este si ma minunez cum pot acesti parinti si bunici sa fie dujmanii propriilor copii si nepoti. Nu inteleg cum un parinte ori un bunic poate sa ceara totul dor pentru el in timp cit copii si nepotii lor traiesc in mizerie tocmai din cauza lor. De ce nu intelegeti ca povara pensiilor voastre atirna de giturile copiilor si nepotilor dumneavoastra? Cit timp veti fi dor pentru voi mai oameni buni? De ce ati devenit atit de nemernici si nu va ginditi la apropiatii vostri? De ce nu priviti la copilasii vostrii care va platesc aceste pensii iar voi nu vreti cu nici un chip sa renuntati la statutul vostru privilegiat?Cit timp vor mai putea si ei sa va mai tina in spatele lor inconvoiat de taxe si impozite necesare pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? De ce nu vreti sa intelegeti ca nu vi se cuvine gratuitati la transport, ca nu vi se cuvine asistenta medicala atita timp cit nu platiti asigurari de sanatate? De ce vreti sa bagati in pamant pe cei dragi doar pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? Cunosc multi pensionari care traiesc in apartamente de 2 si 3 camere singuri iar copii lor stau cu chirie sau inghesuiti cu copii in garsoniere. Cit de nemernici puteti fi voi astia din generatia mea de nu aveti pic de mila de copii vostri si de nepotii vostri ingropindui intr-o viata mizera tocmai pentru ca voi vreti privilegii? Cit de mutilati sunteti mai oameni buni daca nu va ginditi la cei dragi care se chinuiesc datorita pretentiilor voastre?MAI CITITI CU ATENTIE SI SIGUR VA VETI REGASII IN EXEMPLELE DATE DE MINE. |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:04
De la: Pensionar, la data 2010-12-10 17:40:41De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 14:15:58Pacat de tine tinere needucat, prost,imbecil, libininos,puturos si cretin. Asa sa vorbesti cu mumata aia care tea facut prost de bubui si pe deasupra si puturos. Prostule.De la: Pensionar, la data 2010-12-10 13:33:36De la: corcodel, la data 2010-12-10 11:13:59Domnule eu inteleg faptul ca cei care mai aveti acum cate o slujba si munciti pe brinci pentru un salariu de mizerie sunteti revoltati datorita faptului ca sunteti nevoiti sa ne mai tineti si pe noi in carca dar ce vina avem noi? Stiu ca suntem multi comparativ cu cei care inca muncesc si mai stiu ca mare parte dintre cei care au o slujba la stat se fac doar ca muncesc si mai stiu ca majoritatea celor care vor mai mult si mai mult nu au mintile cu ei dar prea esti suparat pe noi astia de virsta mea. Eu nu doresc pensie maimare si ma multumesc cu cei 850 de lei si sunt constient ca este normal sa platesc si asigurare de sanatate ca doar tot noi avem nevoie de doctori ce dracu. Acum te rog sai intelegi si pe astia de virsta mea care doar vor sa ia dar nu inteleg ca numai are staul de unde sa mai dea pentru ca astia din generatia mea sau invatat doar sa ceara fara a gandi ca sacul ala comunist pe care lau umplut ei acum sa golit din cauza politicienilor flamanzi.De la: super_green_frog, la data 2010-12-10 02:42:27HA ..HA ...ha....auzi , jumatatea nestricata! Pai daca analizam aceasta jumatate pe categorii sociale si profesionale, aflam cu stupoare ca este formata doar din bugetari , pensionari si mafioti afiliati canurilor PSD-PNL. Oare cat va mai dura fabula pusa in practica de Iliescu cu Greierele si Furnica. Greierasilor........LA MUNCA!De la: 9am049573, la data 2010-12-09 20:28:38sa-ti mai spun ceva pentru a realiza cat de mare este diferenta dintre iliescu si base, si in defavoarea celui din urma. Ba pensionare agramat, dupa cum scrii dovedesti o prostie crasa, care dublata de pretentii de om "destept" rezulta un basecs, ba "pensionare"! Ca tot ca si saltimbancu' ala chior si semianalfabet, iti dai cu parerea despre categorii intregi de oameni, pe care nu'i cunosti! Categorisesti cu mintea aia putina, oameni superiori tie, care n'au trecut ca tine ca gasca prin apa la scoala...Ba vulpe pofticioasa la struguri de neatins, marsh la scoala nepotilor, ia lectii de romana de la ei, nu mai freca luleaua pe aici!PS: Poate te invata ma'ta sa vb. corect, agramila , p'acolo pe Tzuhaus!JOS FRAUDULOSUL DICTATOR! |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:04
De la: gabigabi, la data 2010-12-11 15:03:17RUGAMINTE CATRE PARINTI SI BUNICI. Sunt de putina vreme pe acest forum si deja sint scirbit de interventiile celor care nu vor sa inteleaga ca trebuie sa lase copii si nepotii sa-si traiasca viata mai bine.Fac parte din generatia iesita la pensie dupa o viata de munca, cu o pensioara mica dar sigura atata cia este si ma minunez cum pot acesti parinti si bunici sa fie dujmanii propriilor copii si nepoti. Nu inteleg cum un parinte ori un bunic poate sa ceara totul dor pentru el in timp cit copii si nepotii lor traiesc in mizerie tocmai din cauza lor. De ce nu intelegeti ca povara pensiilor voastre atirna de giturile copiilor si nepotilor dumneavoastra? Cit timp veti fi dor pentru voi mai oameni buni? De ce ati devenit atit de nemernici si nu va ginditi la apropiatii vostri? De ce nu priviti la copilasii vostrii care va platesc aceste pensii iar voi nu vreti cu nici un chip sa renuntati la statutul vostru privilegiat?Cit timp vor mai putea si ei sa va mai tina in spatele lor inconvoiat de taxe si impozite necesare pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? De ce nu vreti sa intelegeti ca nu vi se cuvine gratuitati la transport, ca nu vi se cuvine asistenta medicala atita timp cit nu platiti asigurari de sanatate? De ce vreti sa bagati in pamant pe cei dragi doar pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? Cunosc multi pensionari care traiesc in apartamente de 2 si 3 camere singuri iar copii lor stau cu chirie sau inghesuiti cu copii in garsoniere. Cit de nemernici puteti fi voi astia din generatia mea de nu aveti pic de mila de copii vostri si de nepotii vostri ingropindui intr-o viata mizera tocmai pentru ca voi vreti privilegii? Cit de mutilati sunteti mai oameni buni daca nu va ginditi la cei dragi care se chinuiesc datorita pretentiilor voastre?De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:42:46De la: Pensionar, la data 2010-12-11 13:54:51RUGAMINTE CATRE PARINTI SI BUNICI. Sunt de putina vreme pe acest forum si deja sint scirbit de interventiile celor care nu vor sa inteleaga ca trebuie sa lase copii si nepotii sa-si traiasca viata mai bine.Fac parte din generatia iesita la pensie dupa o viata de munca, cu o pensioara mica dar sigura atata cia este si ma minunez cum pot acesti parinti si bunici sa fie dujmanii propriilor copii si nepoti. Nu inteleg cum un parinte ori un bunic poate sa ceara totul dor pentru el in timp cit copii si nepotii lor traiesc in mizerie tocmai din cauza lor. De ce nu intelegeti ca povara pensiilor voastre atirna de giturile copiilor si nepotilor dumneavoastra? Cit timp veti fi dor pentru voi mai oameni buni? De ce ati devenit atit de nemernici si nu va ginditi la apropiatii vostri? De ce nu priviti la copilasii vostrii care va platesc aceste pensii iar voi nu vreti cu nici un chip sa renuntati la statutul vostru privilegiat?Cit timp vor mai putea si ei sa va mai tina in spatele lor inconvoiat de taxe si impozite necesare pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? De ce nu vreti sa intelegeti ca nu vi se cuvine gratuitati la transport, ca nu vi se cuvine asistenta medicala atita timp cit nu platiti asigurari de sanatate? De ce vreti sa bagati in pamant pe cei dragi doar pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? Cunosc multi pensionari care traiesc in apartamente de 2 si 3 camere singuri iar copii lor stau cu chirie sau inghesuiti cu copii in garsoniere. Cit de nemernici puteti fi voi astia din generatia mea de nu aveti pic de mila de copii vostri si de nepotii vostri ingropindui intr-o viata mizera tocmai pentru ca voi vreti privilegii? Cit de mutilati sunteti mai oameni buni daca nu va ginditi la cei dragi care se chinuiesc datorita pretentiilor voastre?MAI CITITI CU ATENTIE SI SIGUR VA VETI REGASII IN EXEMPLELE DATE DE MINE. MAI CITITI CU ATENTIE SI SIGUR VA VETI REGASII IN EXEMPLELE DATE DE MINE. |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:05
De la: vasile_vali, la data 2010-12-11 15:04:15RUGAMINTE CATRE PARINTI SI BUNICI. Sunt de putina vreme pe acest forum si deja sint scirbit de interventiile celor care nu vor sa inteleaga ca trebuie sa lase copii si nepotii sa-si traiasca viata mai bine.Fac parte din generatia iesita la pensie dupa o viata de munca, cu o pensioara mica dar sigura atata cia este si ma minunez cum pot acesti parinti si bunici sa fie dujmanii propriilor copii si nepoti. Nu inteleg cum un parinte ori un bunic poate sa ceara totul dor pentru el in timp cit copii si nepotii lor traiesc in mizerie tocmai din cauza lor. De ce nu intelegeti ca povara pensiilor voastre atirna de giturile copiilor si nepotilor dumneavoastra? Cit timp veti fi dor pentru voi mai oameni buni? De ce ati devenit atit de nemernici si nu va ginditi la apropiatii vostri? De ce nu priviti la copilasii vostrii care va platesc aceste pensii iar voi nu vreti cu nici un chip sa renuntati la statutul vostru privilegiat?Cit timp vor mai putea si ei sa va mai tina in spatele lor inconvoiat de taxe si impozite necesare pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? De ce nu vreti sa intelegeti ca nu vi se cuvine gratuitati la transport, ca nu vi se cuvine asistenta medicala atita timp cit nu platiti asigurari de sanatate? De ce vreti sa bagati in pamant pe cei dragi doar pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? Cunosc multi pensionari care traiesc in apartamente de 2 si 3 camere singuri iar copii lor stau cu chirie sau inghesuiti cu copii in garsoniere. Cit de nemernici puteti fi voi astia din generatia mea de nu aveti pic de mila de copii vostri si de nepotii vostri ingropindui intr-o viata mizera tocmai pentru ca voi vreti privilegii? Cit de mutilati sunteti mai oameni buni daca nu va ginditi la cei dragi care se chinuiesc datorita pretentiilor voastre?De la: Pensionar, la data 2010-12-10 17:40:41De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 14:15:58Pacat de tine tinere needucat, prost,imbecil, libininos,puturos si cretin. Asa sa vorbesti cu mumata aia care tea facut prost de bubui si pe deasupra si puturos. Prostule.De la: Pensionar, la data 2010-12-10 13:33:36De la: corcodel, la data 2010-12-10 11:13:59Domnule eu inteleg faptul ca cei care mai aveti acum cate o slujba si munciti pe brinci pentru un salariu de mizerie sunteti revoltati datorita faptului ca sunteti nevoiti sa ne mai tineti si pe noi in carca dar ce vina avem noi? Stiu ca suntem multi comparativ cu cei care inca muncesc si mai stiu ca mare parte dintre cei care au o slujba la stat se fac doar ca muncesc si mai stiu ca majoritatea celor care vor mai mult si mai mult nu au mintile cu ei dar prea esti suparat pe noi astia de virsta mea. Eu nu doresc pensie maimare si ma multumesc cu cei 850 de lei si sunt constient ca este normal sa platesc si asigurare de sanatate ca doar tot noi avem nevoie de doctori ce dracu. Acum te rog sai intelegi si pe astia de virsta mea care doar vor sa ia dar nu inteleg ca numai are staul de unde sa mai dea pentru ca astia din generatia mea sau invatat doar sa ceara fara a gandi ca sacul ala comunist pe care lau umplut ei acum sa golit din cauza politicienilor flamanzi.De la: super_green_frog, la data 2010-12-10 02:42:27HA ..HA ...ha....auzi , jumatatea nestricata! Pai daca analizam aceasta jumatate pe categorii sociale si profesionale, aflam cu stupoare ca este formata doar din bugetari , pensionari si mafioti afiliati canurilor PSD-PNL. Oare cat va mai dura fabula pusa in practica de Iliescu cu Greierele si Furnica. Greierasilor........LA MUNCA!De la: 9am049573, la data 2010-12-09 20:28:38sa-ti mai spun ceva pentru a realiza cat de mare este diferenta dintre iliescu si base, si in defavoarea celui din urma. MAI CITITI CU ATENTIE SI SIGUR VA VETI REGASII IN EXEMPLELE DATE DE MINE. |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:09
De la: corcodel, la data 2010-12-10 16:19:04,,Si lasa'i pe liberali [am contrazis un prost lenes, nu o opinie ...],'' Ba pasare proasta, in academia ma'ti ai invatat minciuna sfruntata? Ba independentu' lu' peste, ba ala care ne schimba comentariile, stai in mortii ma'ti cuminte, ca'ti vine ANAF-ul sa-ti puna sechestu la averea lu' peste_prajit! Vede-te'as cu mana intinsa la biserica, pasare_proasta! JOS FRAUDULOSUL DICTATOR! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:11
De la: Pensionar, la data 2010-12-11 15:03:24De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:58:42De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:42:46De la: Pensionar, la data 2010-12-11 13:54:51RUGAMINTE CATRE PARINTI SI BUNICI. Sunt de putina vreme pe acest forum si deja sint scirbit de interventiile celor care nu vor sa inteleaga ca trebuie sa lase copii si nepotii sa-si traiasca viata mai bine.Fac parte din generatia iesita la pensie dupa o viata de munca, cu o pensioara mica dar sigura atata cia este si ma minunez cum pot acesti parinti si bunici sa fie dujmanii propriilor copii si nepoti. Nu inteleg cum un parinte ori un bunic poate sa ceara totul dor pentru el in timp cit copii si nepotii lor traiesc in mizerie tocmai din cauza lor. De ce nu intelegeti ca povara pensiilor voastre atirna de giturile copiilor si nepotilor dumneavoastra? Cit timp veti fi dor pentru voi mai oameni buni? De ce ati devenit atit de nemernici si nu va ginditi la apropiatii vostri? De ce nu priviti la copilasii vostrii care va platesc aceste pensii iar voi nu vreti cu nici un chip sa renuntati la statutul vostru privilegiat?Cit timp vor mai putea si ei sa va mai tina in spatele lor inconvoiat de taxe si impozite necesare pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? De ce nu vreti sa intelegeti ca nu vi se cuvine gratuitati la transport, ca nu vi se cuvine asistenta medicala atita timp cit nu platiti asigurari de sanatate? De ce vreti sa bagati in pamant pe cei dragi doar pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? Cunosc multi pensionari care traiesc in apartamente de 2 si 3 camere singuri iar copii lor stau cu chirie sau inghesuiti cu copii in garsoniere. Cit de nemernici puteti fi voi astia din generatia mea de nu aveti pic de mila de copii vostri si de nepotii vostri ingropindui intr-o viata mizera tocmai pentru ca voi vreti privilegii? Cit de mutilati sunteti mai oameni buni daca nu va ginditi la cei dragi care se chinuiesc datorita pretentiilor voastre?MAI CITITI CU ATENTIE SI SIGUR VA VETI REGASII IN EXEMPLELE DATE DE MINE. M-a amuzat teribil comentariul ãsta....pãi mãi nene, de ce nu dai tu un exmplu grãitor, "ticãloºilor" de pensionari...ºi pune-þi ºtreangu' de gât...ca sã nu mai fim (noi ãºtia ce muncim), obligaþi sã-þi plãtim pensia ºi sã-þi asigurãm "patul" de spital ?! Ce zici...e corect? ...sau este corect sã facã asta alþii...nu ºi tu...cã tu nu intri în categoria menþionatã mai sus...þie-þi vine pensia de la "Sf. duh"...n'aºa?!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:15
De la: vasile_vali, la data 2010-12-11 15:04:15De la: Pensionar, la data 2010-12-10 17:40:41De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 14:15:58Pacat de tine tinere needucat, prost,imbecil, libininos,puturos si cretin. Asa sa vorbesti cu mumata aia care tea facut prost de bubui si pe deasupra si puturos. Prostule.De la: Pensionar, la data 2010-12-10 13:33:36De la: corcodel, la data 2010-12-10 11:13:59Domnule eu inteleg faptul ca cei care mai aveti acum cate o slujba si munciti pe brinci pentru un salariu de mizerie sunteti revoltati datorita faptului ca sunteti nevoiti sa ne mai tineti si pe noi in carca dar ce vina avem noi? Stiu ca suntem multi comparativ cu cei care inca muncesc si mai stiu ca mare parte dintre cei care au o slujba la stat se fac doar ca muncesc si mai stiu ca majoritatea celor care vor mai mult si mai mult nu au mintile cu ei dar prea esti suparat pe noi astia de virsta mea. Eu nu doresc pensie maimare si ma multumesc cu cei 850 de lei si sunt constient ca este normal sa platesc si asigurare de sanatate ca doar tot noi avem nevoie de doctori ce dracu. Acum te rog sai intelegi si pe astia de virsta mea care doar vor sa ia dar nu inteleg ca numai are staul de unde sa mai dea pentru ca astia din generatia mea sau invatat doar sa ceara fara a gandi ca sacul ala comunist pe care lau umplut ei acum sa golit din cauza politicienilor flamanzi.De la: super_green_frog, la data 2010-12-10 02:42:27HA ..HA ...ha....auzi , jumatatea nestricata! Pai daca analizam aceasta jumatate pe categorii sociale si profesionale, aflam cu stupoare ca este formata doar din bugetari , pensionari si mafioti afiliati canurilor PSD-PNL. Oare cat va mai dura fabula pusa in practica de Iliescu cu Greierele si Furnica. Greierasilor........LA MUNCA!De la: 9am049573, la data 2010-12-09 20:28:38sa-ti mai spun ceva pentru a realiza cat de mare este diferenta dintre iliescu si base, si in defavoarea celui din urma. Bai gaina neagra, schimba-ti avatarul ca murdaresti blazonul Casei Regale cu croncanelile astea spurcate! Toti "e prosti" numai tu esti educat! Unde ma? La Jilava? Nu te mai pronunta tu despre limba romana si vezi mai bine daca poti sa faci ceva cu etnia ta, sa-i pui limba pe hartie, ca sa nu mai circule oral! Ce porc needucat esti! Asa vorbesti cu un om care s-ar putea sa fie de varsta parintilor tai? Nu ma mira, ca voi nu aveti niciun Dumnezeu! |
|
|
|

ps. VA AJUNG 20 DE ANI DE FRECAT MENTA!
MAI PUTIN ! NU mai lingeti farfuria pina sa-i luati smaltul ; nu mai roadeti osul de nici un ciine nu mai are ce minca dupa voi si nu mai luati toata roada din pomi, mai lasati si pasarilor, TERMITELOR ce sunteti ! ....AJUNGE CU INJOSIREA !
,zero abtineri ,zero voturi contra ....
esti sigur ca ai citit cu atentie ce zice Somerul asta cu "o noua constiinta civica " pe placul partidului portocaliu , asa cum ar trebui sa fiu si eu , de'as fi o femeie cu simt de sacrificiu ptr. tara si sa ma duc sa-i dau pensia d.nei Udrea si lu' Basel !?
esti PENIBIL, vorba dlui presedinte ! PATETISMUL TAU DE MAHALA este PENIBIL !