Info
x
Basescu
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:19
De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 15:15:16De la: vasile_vali, la data 2010-12-11 15:04:15De la: Pensionar, la data 2010-12-10 17:40:41De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 14:15:58Pacat de tine tinere needucat, prost,imbecil, libininos,puturos si cretin. Asa sa vorbesti cu mumata aia care tea facut prost de bubui si pe deasupra si puturos. Prostule.De la: Pensionar, la data 2010-12-10 13:33:36De la: corcodel, la data 2010-12-10 11:13:59Domnule eu inteleg faptul ca cei care mai aveti acum cate o slujba si munciti pe brinci pentru un salariu de mizerie sunteti revoltati datorita faptului ca sunteti nevoiti sa ne mai tineti si pe noi in carca dar ce vina avem noi? Stiu ca suntem multi comparativ cu cei care inca muncesc si mai stiu ca mare parte dintre cei care au o slujba la stat se fac doar ca muncesc si mai stiu ca majoritatea celor care vor mai mult si mai mult nu au mintile cu ei dar prea esti suparat pe noi astia de virsta mea. Eu nu doresc pensie maimare si ma multumesc cu cei 850 de lei si sunt constient ca este normal sa platesc si asigurare de sanatate ca doar tot noi avem nevoie de doctori ce dracu. Acum te rog sai intelegi si pe astia de virsta mea care doar vor sa ia dar nu inteleg ca numai are staul de unde sa mai dea pentru ca astia din generatia mea sau invatat doar sa ceara fara a gandi ca sacul ala comunist pe care lau umplut ei acum sa golit din cauza politicienilor flamanzi.De la: super_green_frog, la data 2010-12-10 02:42:27HA ..HA ...ha....auzi , jumatatea nestricata! Pai daca analizam aceasta jumatate pe categorii sociale si profesionale, aflam cu stupoare ca este formata doar din bugetari , pensionari si mafioti afiliati canurilor PSD-PNL. Oare cat va mai dura fabula pusa in practica de Iliescu cu Greierele si Furnica. Greierasilor........LA MUNCA!De la: 9am049573, la data 2010-12-09 20:28:38sa-ti mai spun ceva pentru a realiza cat de mare este diferenta dintre iliescu si base, si in defavoarea celui din urma. Maaaaaarsss la latrina gunoiule!!!! Vezi ca criminalul basescu tocmai si-a facut nevoile!!!!!!!!!!!!!! |
|
un_om_absolut_cinstit 1 mesaj Membru din: 11/12/2010 |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:22
De la: gabigabi, la data 2010-12-11 14:30:14De la: Silver9AM, la data 2010-12-10 18:28:22De la: Pensionar, la data 2010-12-10 17:40:41De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 14:15:58Pacat de tine tinere needucat, prost,imbecil, libininos,puturos si cretin. Asa sa vorbesti cu mumata aia care tea facut prost de bubui si pe deasupra si puturos. Prostule.De la: Pensionar, la data 2010-12-10 13:33:36De la: corcodel, la data 2010-12-10 11:13:59Domnule eu inteleg faptul ca cei care mai aveti acum cate o slujba si munciti pe brinci pentru un salariu de mizerie sunteti revoltati datorita faptului ca sunteti nevoiti sa ne mai tineti si pe noi in carca dar ce vina avem noi? Stiu ca suntem multi comparativ cu cei care inca muncesc si mai stiu ca mare parte dintre cei care au o slujba la stat se fac doar ca muncesc si mai stiu ca majoritatea celor care vor mai mult si mai mult nu au mintile cu ei dar prea esti suparat pe noi astia de virsta mea. Eu nu doresc pensie maimare si ma multumesc cu cei 850 de lei si sunt constient ca este normal sa platesc si asigurare de sanatate ca doar tot noi avem nevoie de doctori ce dracu. Acum te rog sai intelegi si pe astia de virsta mea care doar vor sa ia dar nu inteleg ca numai are staul de unde sa mai dea pentru ca astia din generatia mea sau invatat doar sa ceara fara a gandi ca sacul ala comunist pe care lau umplut ei acum sa golit din cauza politicienilor flamanzi.De la: super_green_frog, la data 2010-12-10 02:42:27HA ..HA ...ha....auzi , jumatatea nestricata! Pai daca analizam aceasta jumatate pe categorii sociale si profesionale, aflam cu stupoare ca este formata doar din bugetari , pensionari si mafioti afiliati canurilor PSD-PNL. Oare cat va mai dura fabula pusa in practica de Iliescu cu Greierele si Furnica. Greierasilor........LA MUNCA!De la: 9am049573, la data 2010-12-09 20:28:38sa-ti mai spun ceva pentru a realiza cat de mare este diferenta dintre iliescu si base, si in defavoarea celui din urma. Nu s-a muncit deloc in tara asta pana in 2009!!!!!!!!!! Pana la acesta minunata oranduire DE DREAPTA (va dau cuvantul lor de onoare daca ii intrebati saracii PDListi,sunt singurii de dreapta iar restul sunt 'ai lui Iliescu') si absolut corecta (cea mai cinstita,onesta,gasiti voi sinonime ... ) oamenii au tras chiulul si luau bani doar aiurea furand de la semenii lor PDListi(cat au fost furati saracii!!!!!!) ,incurajati de guvernantii comunisti, KGBisti si de moguli .Acum gata,se trece la reforma si la munca pe cat meritati .Adica nimic ,pretentiosilor ! A venit timpul sa fie cinste si PDListii care muncesc sa castige cat merita, iar voi sa traiti cum puteti ,dupa munca voastra incompetenta si dupa lenea vostra semnalata de conducatorii actuali ! Black,spune si tu,nu ca e bulangii toti astia care vrea bani de la stat ?! Pai are statul responsabilitate fata de cetateni ?Scrie in constitutie asa ceva ?(Daca scrie o schimbam ) .Spune Gabi ca a muncit si vrea sa o creada lumea, cand domnul Pensionar spune ca lui ii place actualul regim si vrea sa se faca dreptate si sa ii mai ia din pensie ca nu o merita ! De unde oare asa o deosebire intre Pensionar (care nu are legatura cu Corcodel -este independent de Corcodel cum si Corcodel este independent de Basescu ) si Gabi,o pensionara neindependenta si prizoniera a tuturor mogulilor,ideilor KGBului ,comunistilor ,a tot ce este rau in Romania? Mai fratilor,trebuie sa urmam linia partidului ca altfel ne cucereste stanga imperialista (adica oricine in afara de PDL) si mogulii va vor lua averea asta facuta in timpul lui Boc ! ! Munca este cea sustinuta,dura , cum avea domnisoara EBA la Luxten(16 ore pe zi fara pauze de masa pomanagiilor) ,cum au Dorin Cocos ,Videanu (care se intreba daca are voie cu firma lui sa obtina bani europeni sau.... este CUMVA conflic de interese el fiind in guvern? ),etc.De doamna Nuti nu vorbesc, ca dansa se ocupa cu turismul care ,de pe vremea lui Odiosul Tariceanu a cam scazut, dar urmeaza sa creasca in 2012 impreuna cu toata economia! O sa fie bine ! Daca nu o sa fie bine, atunci sa nu votati cumva cu liberalii, ca doar vedeti ce jale au facut in tara din 2009 pana acum .... Va plangeti toti pensionarii ca ati muncit la viata voastra .Pai mai ,ati muncit dar nu intr-un stat 'normal' asa cum este al lui Traian Basescu . Dansul,ca sef al statului (autoproclamat si acceptat de idioti!) ,este singurul care poate stabili cine munceste si cine nu !Dansul ia masuri de reformare a statului, in care daca cineva nu munceste sau nu a muncit cu advarat (ci doar a fost mimare a muncii ca in cazul pensionarilor) ,nu mai primeste bani frate sau soro !Gata cu pomenile ,banii acum ii iau doar cei care muncesc ,PDListii! .
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:22
TOVARASI,NU VA LASATI CALCATI IN PICIOARE DE ORICE NEICA NIMENI CARE VREA EL DEMOCRATIE----CATA PROSTIE----I'AUZI VOR DREPTURI,CULMEA SI EGALE,TAIATI-LE JUGULARA TOVARASI,SA REINVIEM F.S.N.-UL SI PARTIDUL NOSTRU DRAG COMUNIST,PAI TICALOSII ASTIA AU UITAT,,MAI ANIMALULE'' CA COPIII SI NEPOTII LOR VOR FII SLUGILE COPIILOR SI NEPOTILOR NOSTRI...???
LA LUPTA TOVARASI....
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 5/11/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:25
De la: vasile_vali, la data 2010-12-11 15:09:38De la: corcodel, la data 2010-12-10 16:19:04,,Si lasa'i pe liberali [am contrazis un prost lenes, nu o opinie ...],'' Wow, un adevarat monarhist demn de curtea regelui...Cioaba! Croncanitorul ii face pe altii pasari!!! Tupeu jegos de Punjab! Ciordiles, asa vorbeste un monarhist, sau un liberal? Ai dovezi ca omul asta nu este un pensionar? Si daca este? Trebuie sa-l injuri ca la usa cortului tau? Bai scarnavie si eu raspund cu aceeasi masura, ba chiar si peste, celor care ma injura, dar tu intreci masura injurand un om in varsta, care nu te-a injurat! Acum vreo 150 de ani ai fi fost biciuit si tavalit in catran si pene pentru tupeu, fi-v-ar slobozenia a !Pina sa-l vezi tu pe om la biserica, vezi sa nu mirosi tu florile de la radacina, cu fizicul ala de tuberculos! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:32
De la: 9am178165, la data 2010-12-11 15:19:15De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 15:15:16De la: vasile_vali, la data 2010-12-11 15:04:15De la: Pensionar, la data 2010-12-10 17:40:41De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 14:15:58Pacat de tine tinere needucat, prost,imbecil, libininos,puturos si cretin. Asa sa vorbesti cu mumata aia care tea facut prost de bubui si pe deasupra si puturos. Prostule.De la: Pensionar, la data 2010-12-10 13:33:36De la: corcodel, la data 2010-12-10 11:13:59Domnule eu inteleg faptul ca cei care mai aveti acum cate o slujba si munciti pe brinci pentru un salariu de mizerie sunteti revoltati datorita faptului ca sunteti nevoiti sa ne mai tineti si pe noi in carca dar ce vina avem noi? Stiu ca suntem multi comparativ cu cei care inca muncesc si mai stiu ca mare parte dintre cei care au o slujba la stat se fac doar ca muncesc si mai stiu ca majoritatea celor care vor mai mult si mai mult nu au mintile cu ei dar prea esti suparat pe noi astia de virsta mea. Eu nu doresc pensie maimare si ma multumesc cu cei 850 de lei si sunt constient ca este normal sa platesc si asigurare de sanatate ca doar tot noi avem nevoie de doctori ce dracu. Acum te rog sai intelegi si pe astia de virsta mea care doar vor sa ia dar nu inteleg ca numai are staul de unde sa mai dea pentru ca astia din generatia mea sau invatat doar sa ceara fara a gandi ca sacul ala comunist pe care lau umplut ei acum sa golit din cauza politicienilor flamanzi.De la: super_green_frog, la data 2010-12-10 02:42:27HA ..HA ...ha....auzi , jumatatea nestricata! Pai daca analizam aceasta jumatate pe categorii sociale si profesionale, aflam cu stupoare ca este formata doar din bugetari , pensionari si mafioti afiliati canurilor PSD-PNL. Oare cat va mai dura fabula pusa in practica de Iliescu cu Greierele si Furnica. Greierasilor........LA MUNCA!De la: 9am049573, la data 2010-12-09 20:28:38sa-ti mai spun ceva pentru a realiza cat de mare este diferenta dintre iliescu si base, si in defavoarea celui din urma. Hopa! Astia ataca in card! Acum imi este foarte clar ca Miloaga si Corvus sunt impreuna, soti sau sa-i pieptene! Tot ii dadea Ciordiles cu "sarut-mana stimata doamna", imputzitzii erau in gasca! Injura la fel, ca birjarii, scuipa, si ameninta cu bataia amandoi!! Fir-ar natia voastra a de minoritari negri in cerul gurii ca magarul in varful...urechii! Hai sa ne intalnim spurcaciunilor, sa va rup cate o mana si sa va bat cu ea in cap pina va kkti pe voi si apoi sa va bat pentru ca v-ati kkt!
|
|
Fosta membra 9am.ro 459 mesaje Membru din: 10/12/2010 |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:36
MA VAD NEVOIT SA INTRU PENTRU A FACE CEVA CORECTURI IN PERCEPTIA CELOR CARE AU NAVALIT CU MIC CU MARE PRECUM TIGANII SA APERE GENERATIA DE AUR A ACESTEI TARI. AM SPUS CA AM O PENSIE DE 850 DE LEI SI CA LA RINDUL MEU NU O DUC BINE. NU AM SPUS CA DORESC SA MI SE TAIE DIN PENSIE DAR SINT CONVINS CA TREBUIE SA PLATESC O ASIGURARE DE SANATATE SI PLUS DE ASTA MAI TREBUIE SA MA MAI UIT SI LA COPII MEI CARE O DUC DIN CE IN CE MAI RAU DATORITA SI PRETENTIILOR NOASTRE CARE NU VREM SA INTELEGEM CA NU SE MAI POATE MERGE ASA. CE GENERATIE POATE SA DORESCA RAUL COPIILOR SI NEPOTILOR DOAR PENTRU CA EI SI DOAR EI SA FENTEZE PLATILE NORMALE IN ORI CE LOC AL ACESTEI LUMI.? DE CE ? MAI NE SI MIRAM DE CE AM AJUNS AICI ATITA TIMP CIT NOI ASTIA BATRINII SI COPTI LA MINTE NU VREM SA INTELEGEM CA COPII NOSTRI NU MAI POT SA AIBE UN VIITOR TOCMAI PENTRU CA NOI VREM TOTUL. DOAMNE CE GENERATIE DE AUR SI MA MAI MIRAM DE CE CEAUSESCU SA STERS CU NOI LA C,U,R. PAI SA STRES PENRTRU CA MERITAM SI MERITAM. SINTEM VAI DE CAPUL NOSTRU. VREAU SA INTELEGETI MAI OAMENI BUNI CA NOI NE AM MINCAT TRAIUL SI TREBUIE SA LASAM PE CEI TINERI SASI TRAIASCA VIATA SI NU SAI CONDAMNAM LA SARACIE TOCMAI NOI PARINTII SI BUNICI LOR. VAD CA SINT NUMIT COCODEL SAU NU MAI STIU CUM.RUSINE MAI EU SUNT DOAR UN PARINTE SI UN BUNIC RESPONSABIL ATIT SI NIMIC MAI MULT. FIARELOR. RUSINE.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:37
NU stiu @ blackule, chiar nu stiu ce raspuns sa-ti dau ! sunt un biet om care vede ca treaba nu mai merge asa ....poate ne-ar fi de folos o monitorizare europeana , asa cum a fost Bulgaria monitorizata si din acelasi motiv : CORUPTIA GENERALIZATA ! ....poate urgent ALEGERI ANTICIPATE UNINOMINALE - nu pe partide , supravegheate de foruri internationale .....JUSTITIA sa intre-n actiune : TOATE AVERILE luate la control - ale demnitarilor, ale baietilor destepti ....
Stabilirea prin durata mandatului si importanta lui , a gradului de vinovatie in falimentarea statului roman , a fiecarui om politic , coroborat cu averea dobindita in timp ce gestiona averea statului ..... e greu de facut ? da, dar trebuie doar VOINTA si buna-credinta si se poate face ! @ omule de omenie , mai ai putintica rabdare si se va face si ce-ai zis tu ! daca astia se mai " scot " mult - vorba Nuticai Udrea- vom ajunge si acolo....se prefigureaza !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:40
De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 15:25:47ASA A INVATAT ACEST OM CE DRACULUI SAI FAC. ASTA A INVATAT DOAR SA TRAIASCA FARA A INTELEGE CA MAI TREBUIE SA TRAIASCA SI CEI CARE INCA NU SAU BUCURAT ASA CA EI DE O VIATA LEJERA FARA GRIJA SERVICIULUI SI DOAR A FOST OBLIGAT SA MUNCEASCA PENTRU CA ASA ERA ATUNCI. NE DAM MARI CA AM MUNCIT. DA AM MUNCIT CU TOTII PENTRU A TRAI SI NICI NU AVEAM ALTA VARIANTA PENTRU CA CEI FARA MUNCA ERAU INCADRATI IMEDIAT SAU INTRAU LA PUSCARIE. ACUM NE LAUDAM CA AM MUNCIT.De la: vasile_vali, la data 2010-12-11 15:09:38De la: corcodel, la data 2010-12-10 16:19:04,,Si lasa'i pe liberali [am contrazis un prost lenes, nu o opinie ...],'' Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
un_cetatean_indignat 2 mesaje Membru din: 11/12/2010 |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:45
De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 15:25:47De la: vasile_vali, la data 2010-12-11 15:09:38De la: corcodel, la data 2010-12-10 16:19:04,,Si lasa'i pe liberali [am contrazis un prost lenes, nu o opinie ...],'' Bravo Black! Spune ceva si de aia cu copilu' pe care o injuri mereu, din onoare PDLista pentru cauza portocalie. Asa sunt masculii astia PDL ca tine , lupta portiocalie nu stie carte.Femeile sunt injurate de parca nu au sexul lui Nuti Udrea .Ce daca este femeie ,nu este ruda cu tine si nici nu este sefa in PDL ! Ai dracului gaozari,ne face ei pe noi ,partidul cel mai smecher ? Adica i-am imbarligat atatia ani si acum nu ne mai merge ca ii tinem in saracie dupa ce le-am promis ca vor trai bine ? ...Fii antena Black...Tu injura, cat ne gandim noi(astia indignati de toti in afara de PDL ) la o strategie... cu independenti ,PDL sfaramat ,un Partid de Prosti etc .Lasa ca o rezolvam noi,poporul este prost! Nu ezita ,fa-l pe ala tigan,cioara,neciplit,pomanagiu,fa tot ce te-am invatat noi la sedintele de partid si ce te-au invatat predecesorii de stanga ! !Tu ai grija si repeta mereu ca noi suntem drepta si toti ceilalti sunt stanga .Vei gasi boi care sa creada asta ,nu-ti fa probleme .Tupeu frate ca astia din popor sunt cam derbedei si vor sa haleasca si ei, cand abia ne ajung banii de "investitii" .Lasa ca data viitoare o sa fiu o mamica indignata care sprijina PDLul si vrea sa mearga la munca in secunda nasterii . .Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 15:55
De la: Pensionar, la data 2010-12-11 15:36:28MA VAD NEVOIT SA INTRU PENTRU A FACE CEVA CORECTURI IN PERCEPTIA CELOR CARE AU NAVALIT CU MIC CU MARE PRECUM TIGANII SA APERE GENERATIA DE AUR A ACESTEI TARI. AM SPUS CA AM O PENSIE DE 850 DE LEI SI CA LA RINDUL MEU NU O DUC BINE. NU AM SPUS CA DORESC SA MI SE TAIE DIN PENSIE DAR SINT CONVINS CA TREBUIE SA PLATESC O ASIGURARE DE SANATATE SI PLUS DE ASTA MAI TREBUIE SA MA MAI UIT SI LA COPII MEI CARE O DUC DIN CE IN CE MAI RAU DATORITA SI PRETENTIILOR NOASTRE CARE NU VREM SA INTELEGEM CA NU SE MAI POATE MERGE ASA. CE GENERATIE POATE SA DORESCA RAUL COPIILOR SI NEPOTILOR DOAR PENTRU CA EI SI DOAR EI SA FENTEZE PLATILE NORMALE IN ORI CE LOC AL ACESTEI LUMI.? DE CE ? MAI NE SI MIRAM DE CE AM AJUNS AICI ATITA TIMP CIT NOI ASTIA BATRINII SI COPTI LA MINTE NU VREM SA INTELEGEM CA COPII NOSTRI NU MAI POT SA AIBE UN VIITOR TOCMAI PENTRU CA NOI VREM TOTUL. DOAMNE CE GENERATIE DE AUR SI MA MAI MIRAM DE CE CEAUSESCU SA STERS CU NOI LA C,U,R. PAI SA STRES PENRTRU CA MERITAM SI MERITAM. SINTEM VAI DE CAPUL NOSTRU. VREAU SA INTELEGETI MAI OAMENI BUNI CA NOI NE AM MINCAT TRAIUL SI TREBUIE SA LASAM PE CEI TINERI SASI TRAIASCA VIATA SI NU SAI CONDAMNAM LA SARACIE TOCMAI NOI PARINTII SI BUNICI LOR. VAD CA SINT NUMIT COCODEL SAU NU MAI STIU CUM.RUSINE MAI EU SUNT DOAR UN PARINTE SI UN BUNIC RESPONSABIL ATIT SI NIMIC MAI MULT. FIARELOR. RUSINE. CE, CARE-I ACEL TOTUL pe care zici ca-l vor pensionarii , ptr. ei, negindindu-se la copiii si nepotii lor ? DESPRE care Pensionari vorbesti, om batrin si fara minte ? ti-a raspuns cineva de pe aici ceva si n-ai bagat de seama : CITE PENSII in valoare de chiar 850 cum ai tu , se pot plati din 5.ooo- 10.ooo - 20.000 de euro ,cit are salariul lunar un individ / a bine orientat/ a politic de prin ag. guvernamentale, regiile de stat, din servicii sau de la presedentie ? fa socoteala ,ca e f. simplu si minuneaza-te cum poti sa vorbesti tu guvernule sau tu basescule ,despre Solidaritate si sacrificiu unor oameni ce deja SUNT SACRIFICATI ! |
|
un_cetatean_indignat 2 mesaje Membru din: 11/12/2010 |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 16:01
De la: Pensionar, la data 2010-12-11 15:36:28MA VAD NEVOIT SA INTRU PENTRU A FACE CEVA CORECTURI IN PERCEPTIA CELOR CARE AU NAVALIT CU MIC CU MARE PRECUM TIGANII SA APERE GENERATIA DE AUR A ACESTEI TARI. AM SPUS CA AM O PENSIE DE 850 DE LEI SI CA LA RINDUL MEU NU O DUC BINE. NU AM SPUS CA DORESC SA MI SE TAIE DIN PENSIE DAR SINT CONVINS CA TREBUIE SA PLATESC O ASIGURARE DE SANATATE SI PLUS DE ASTA MAI TREBUIE SA MA MAI UIT SI LA COPII MEI CARE O DUC DIN CE IN CE MAI RAU DATORITA SI PRETENTIILOR NOASTRE CARE NU VREM SA INTELEGEM CA NU SE MAI POATE MERGE ASA. CE GENERATIE POATE SA DORESCA RAUL COPIILOR SI NEPOTILOR DOAR PENTRU CA EI SI DOAR EI SA FENTEZE PLATILE NORMALE IN ORI CE LOC AL ACESTEI LUMI.? DE CE ? MAI NE SI MIRAM DE CE AM AJUNS AICI ATITA TIMP CIT NOI ASTIA BATRINII SI COPTI LA MINTE NU VREM SA INTELEGEM CA COPII NOSTRI NU MAI POT SA AIBE UN VIITOR TOCMAI PENTRU CA NOI VREM TOTUL. DOAMNE CE GENERATIE DE AUR SI MA MAI MIRAM DE CE CEAUSESCU SA STERS CU NOI LA C,U,R. PAI SA STRES PENRTRU CA MERITAM SI MERITAM. SINTEM VAI DE CAPUL NOSTRU. VREAU SA INTELEGETI MAI OAMENI BUNI CA NOI NE AM MINCAT TRAIUL SI TREBUIE SA LASAM PE CEI TINERI SASI TRAIASCA VIATA SI NU SAI CONDAMNAM LA SARACIE TOCMAI NOI PARINTII SI BUNICI LOR. VAD CA SINT NUMIT COCODEL SAU NU MAI STIU CUM.RUSINE MAI EU SUNT DOAR UN PARINTE SI UN BUNIC RESPONSABIL ATIT SI NIMIC MAI MULT. FIARELOR. RUSINE. Ba Corcodele,multa dreptate ai bai frate portocaliu !...Huoooo,rusine fiarelor care il numesc pe Corcodel, Corcodel, si nu... Pensionar . .Domnule Pensionar ,aveti stima mea !(normal ca si Cocodel o are prin tine). Nu se mai poate domnule sa nu lasati tara pe mana celor tineri, si sa nu muriti ! Matale te declari responsabil(ca pari om serios si te cred), asa ca te rog eu sa o mierlesti si sa nu ii mai faci probleme unui tanar muncitor ca Corcodel.Destul ca saracul de el vinde zestrea fiicei lui ca sa tina niste pomanagii la munca in firma lui !Este sensibil si umanist ,pentru oameni face orice !Asa sunt toti basescieni,harnici si iubitori de oameni ! Vrei sa adaugi o povara la enormele lui sacrificii si sa iti plateasca pensia si tie ,lipitoare ce esti ?PS:Serios vorbind :MORI BAI TEMBELULE,JAVRA BASESCIANA-INDEPENDENTA , MORI CA ORICUM TRAIESTI DEGEABA !Pacat ca mori de tanar si nu ai ajuns sa te chiunesti si tu la pensie ca sa vezi cum este !.... |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 16:07
De la: Pensionar, la data 2010-12-11 15:40:05De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 15:25:47ASA A INVATAT ACEST OM CE DRACULUI SAI FAC. ASTA A INVATAT DOAR SA TRAIASCA FARA A INTELEGE CA MAI TREBUIE SA TRAIASCA SI CEI CARE INCA NU SAU BUCURAT ASA CA EI DE O VIATA LEJERA FARA GRIJA SERVICIULUI SI DOAR A FOST OBLIGAT SA MUNCEASCA PENTRU CA ASA ERA ATUNCI. NE DAM MARI CA AM MUNCIT. DA AM MUNCIT CU TOTII PENTRU A TRAI SI NICI NU AVEAM ALTA VARIANTA PENTRU CA CEI FARA MUNCA ERAU INCADRATI IMEDIAT SAU INTRAU LA PUSCARIE. ACUM NE LAUDAM CA AM MUNCIT.De la: vasile_vali, la data 2010-12-11 15:09:38De la: corcodel, la data 2010-12-10 16:19:04,,Si lasa'i pe liberali [am contrazis un prost lenes, nu o opinie ...],'' aha ! deci NU ti-a placut Munca ....ai muncit ca asa trebuia ! ce-ai facut , erai incarcator- descarcator pe vreundeva si, in timpul liber , un pic de secretar de partid prin unitate ? acum m-am prins de ce-l intelegi atit de bine pe tov. de stinga - dreapta- socialista si populara basescu ! te-am inteles, in sfirsit .....am crezut ca ai o buba la cap ! nu, n-ai, asa esti tu !
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 16:18
De la: un_cetatean_indignat, la data 2010-12-11 15:45:34De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 15:25:47De la: vasile_vali, la data 2010-12-11 15:09:38De la: corcodel, la data 2010-12-10 16:19:04,,Si lasa'i pe liberali [am contrazis un prost lenes, nu o opinie ...],'' Auzi mai "un cetatean turmentat", in mod normal nu as fi intrat in discutii cu tine, pentru ca nu imi pierd timpul cu niste clone mizerabile care apar si dispar peste noapte, dar cu tine o sa fac o excaptie! Stii cam multe despre ce se intampla pe aici, pentru unul care astazi si-a creat userul! Tu ma judeci pe mine pentru felul in care ma adresez handicapatei? Cu ce drept? Ce ai vrea, sa o aplaud pe scroafa asta care ma injura de mama? Tu nu ai ceva sfant? Hai sa te injur si eu de mama, de tata, de sotie, de copii! Cine se ia de familia mea il calc in picioare, indiferent de sex, asta sa-ti fie clar! Pentru ca eu sunt respectuos cu oamenii mai in varsta, cu femeile, dar nu consider ca fiind femeie o spurcaciune care imi injura mama! Pe mine poti sa ma faci cum vrei, eu am sa-ti raspund la fel, dar nu te lua de ai mei ca nici Dunarea nu te mai spala! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 16:27
De la: gabigabi, la data 2010-12-11 16:07:53AM FOST UN SIMPLU STRUNGAR SI NIMIC MAI MULT DAR VAD CA NU VA CONVINE CIND CINEVA VA SPUNE IN FATA CA SINTETI DOR PENTRU VOI. UITE CA IMI FAC PROPRIA MEA CARACTERIZARE SI POATE CA DACA ATI FACE SI VOI LA FEL ACUM NEAM FI INTELES. CE AM FACUT NOI ASTIA CARE ACUM SUNTEM IN PRAGUL PREDARI ECHIPAMENTULUI? PAI NOI AM FACUT RAHATUL PRF ASTA AM FACUT. TARA NOASTRA A FOST SINGURA DIN LAGARUL SOVIETIC IN CARE TOATA LUMEA ERA MULTUMITA SI APLAUDA CU FOC CONDUCATORUL IUBIT. AM IESIT NOI IN STRADA CA SAL DAM JOS? NU TOT TINERETUL CARE ACUM MUNCESTE PENTRU A PUTEA PLATI DARILE NECESARE TRAIULUI NOSTRU. NOI DOAR AM STIUT SA NE ASCUNDEM SI SA NE TRAIM VIATA MIZERA DAR ASA AM MERITAT. SI EU LA FEL CA TOTI DIN GENERATIA MEA AM PROCEDAT LA FEL . TOT NOI CEI CARE ACUM AVEM CEVA ANI IN SPATE SUNTEM CEI CARE AM VOTAT TOT CU COMUNISTI LA REVOLUTIE. TOT NOI AM REUSIT PRIN INDOLENTA NOASTRA SA PUNEM LA PUTERE DOAR LICHELE. TOT NOI VREM ACUM SA FENTAM SI SA BENEFICIEM DOAR DE AVANTAJE MATERIALE. AM FOST SAPTAMANA TRECUTA LA POLICLINICA PENTRU CA SI EU CA ORI CE PENSIONAR MA RESPECT SI NU AM VAZUT ACOLO DECIT OAMENI IN VIRSTA. DECI TOT NOI BENEFICIEM DE ACESTE SERVICII SI TOT NOI NU VREM SA CONTRIBUIM. TOT NOI NU AM VRUT SA NI SE SCADA DIN PENSIE SI NICI EU NU AM VRUT DAR IAM BAGAT PE COPII NOSTRI IN FALIMENT PENTRU CA DATORITA NOUA ACUM AVEM TVA MARIT. VEDETI CUM DOAR NOI SUNTEM CEI CARE VREM SA FENTAM ASA CUM AM FACUT TOATA VIATA NOASTRA DE RAHAT. VREM ACUM SAI BAGAM IN PAMINT SI PE COPII NOSTRI INPREUNA CU TOATE GENERATIILE VIITOARE DOAR PENTRU CA SINTEM PROSTI. EU UNUL MA REZUM INPREUNA CU SOTIA MEA SI DIN PUTINUL NOSTRU INCERCAM SA AJUTAM SI COPII NOSTRI CARE AU AJUNS RAU TOCMAI PENTRU CA TREBUIE SA DEA BIRURI MARI CA SA TRAIM NOI MAI BINE DECIT EI. RUSINE NOUA. DEJA IMI ESTE RUSINE SA MAI SPUN CA SINT PENSIONAR. UITATIVA IN OCHII COPIILOR VOSTRI SI CHIAR DACA NU O SPUN VETI CITI TOT CE AM RELATAT EU ACUM RUSINE NOUA.De la: Pensionar, la data 2010-12-11 15:40:05De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 15:25:47ASA A INVATAT ACEST OM CE DRACULUI SAI FAC. ASTA A INVATAT DOAR SA TRAIASCA FARA A INTELEGE CA MAI TREBUIE SA TRAIASCA SI CEI CARE INCA NU SAU BUCURAT ASA CA EI DE O VIATA LEJERA FARA GRIJA SERVICIULUI SI DOAR A FOST OBLIGAT SA MUNCEASCA PENTRU CA ASA ERA ATUNCI. NE DAM MARI CA AM MUNCIT. DA AM MUNCIT CU TOTII PENTRU A TRAI SI NICI NU AVEAM ALTA VARIANTA PENTRU CA CEI FARA MUNCA ERAU INCADRATI IMEDIAT SAU INTRAU LA PUSCARIE. ACUM NE LAUDAM CA AM MUNCIT.De la: vasile_vali, la data 2010-12-11 15:09:38De la: corcodel, la data 2010-12-10 16:19:04,,Si lasa'i pe liberali [am contrazis un prost lenes, nu o opinie ...],'' |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 16:31
cu javre ca tine @Pensionarule s-a instalat Comunismul in tara asta ! cu putorile carora nu le-a placut Munca si erau pirlitii satelor si oraselor Romaniei.... cu oameni dispusi sa SERVEASCA noua orinduire si sa ia de la " chiaburi " si "boieri " si sa dea la saracii de ei ....sa dea din gura proslavind MUNCA ei, putorile si lichelele neamului .....apoi tot ei, ocupindu-le casele boierilor , negustorilor, intelectualilor pe care i-au exterminat , s-au dedulcit la traiul bun devenind burghezia rosie cea care acum 21 ani a dat o lovitura de stat , trecind avutia nationala in propriul buzunar , jefuind TOT ! si tot cu oameni ca tine se edifica azi o noua orinduire , la fel de odioasa si intemeiata pe dezinformare si minciuna ,iar seful vostru e dupa chipul vostru : NU stie ce e MUNCA , NU o RESPECTA , NU-I cunoaste VALOAREA si crede ca tot ce s-a construit in tara asta s-a construit pupind mina lui Ceausecu si coanei Leana si facind trafic cu blugi si rapirea din serai !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 16:35
De la: gabigabi, la data 2010-12-11 16:31:37cu javre ca tine @Pensionarule s-a instalat Comunismul in tara asta ! cu putorile carora nu le-a placut Munca si erau pirlitii satelor si oraselor Romaniei.... cu oameni dispusi sa SERVEASCA noua orinduire si sa ia de la " chiaburi " si "boieri " si sa dea la saracii de ei ....sa dea din gura proslavind MUNCA ei, putorile si lichelele neamului .....apoi tot ei, ocupindu-le casele boierilor , negustorilor, intelectualilor pe care i-au exterminat , s-au dedulcit la traiul bun devenind burghezia rosie cea care acum 21 ani a dat o lovitura de stat , trecind avutia nationala in propriul buzunar , jefuind TOT ! si tot cu oameni ca tine se edifica azi o noua orinduire , la fel de odioasa si intemeiata pe dezinformare si minciuna ,iar seful vostru e dupa chipul vostru : NU stie ce e MUNCA , NU o RESPECTA , NU-I cunoaste VALOAREA si crede ca tot ce s-a construit in tara asta s-a construit pupind mina lui Ceausecu si coanei Leana si facind trafic cu blugi si rapirea din serai !MAI CITESTE O SINGURA DATA CE AM SCRIS SI SIGUR TE VEI REGASI IN CE AM APUS. ACEASTA ESTE MAREA DEFORMARE A GENERATIEI MELE. STIE SA MINTA SI IN CEASUL DIN URMA. VAI DE NOI. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 16:42
De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 16:18:57De la: un_cetatean_indignat, la data 2010-12-11 15:45:34De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 15:25:47De la: vasile_vali, la data 2010-12-11 15:09:38De la: corcodel, la data 2010-12-10 16:19:04,,Si lasa'i pe liberali [am contrazis un prost lenes, nu o opinie ...],'' HAI SA TRAIESTI BLACK !!! SE VEDE FAPTUL CA AI INTRAT MAI RAR.........PARCA AU TURBAT,AU TOT FELUL DE ID-URI PE CARE INTRA SI COMENTEAZA PROPRIILE POSTARI,IAR DACA CINEVA NU INJURA CA EI,SAR TOTI CA UN STOL DE GRAURI,ASTIA DEMOCRATII LUI PESTE...........II CUNOSTI DUPA FELUL IN CARE SE EXPRIMA,CIOARA SI MILOAGA,EI SUNT CU JIGNIRILE ( ASTIA SIGUR IS SOTII CIOARA ) DUPA INTRA" INDEPENDENTII" APOI APARE SI GABI.......EA E CE-A MAI EDUCATA,DAR IN ULTIMUL TIMP PUNE SI EA CU BRIO UMARUL LA JIGNIRI SI DEFAIMARI,IAR DUPA FACE PE NIZNAIUL,CA SI CUM NIMIC NU S'AR FI INTAMPLAT......CATE ODATA TI-E SCARBA CA ESTI CONATIONAL CU EI.............SI INJURI SI TU. Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 16:46
De la: Pensionar, la data 2010-12-11 16:35:56De la: gabigabi, la data 2010-12-11 16:31:37cu javre ca tine @Pensionarule s-a instalat Comunismul in tara asta ! cu putorile carora nu le-a placut Munca si erau pirlitii satelor si oraselor Romaniei.... cu oameni dispusi sa SERVEASCA noua orinduire si sa ia de la " chiaburi " si "boieri " si sa dea la saracii de ei ....sa dea din gura proslavind MUNCA ei, putorile si lichelele neamului .....apoi tot ei, ocupindu-le casele boierilor , negustorilor, intelectualilor pe care i-au exterminat , s-au dedulcit la traiul bun devenind burghezia rosie cea care acum 21 ani a dat o lovitura de stat , trecind avutia nationala in propriul buzunar , jefuind TOT ! si tot cu oameni ca tine se edifica azi o noua orinduire , la fel de odioasa si intemeiata pe dezinformare si minciuna ,iar seful vostru e dupa chipul vostru : NU stie ce e MUNCA , NU o RESPECTA , NU-I cunoaste VALOAREA si crede ca tot ce s-a construit in tara asta s-a construit pupind mina lui Ceausecu si coanei Leana si facind trafic cu blugi si rapirea din serai !MAI CITESTE O SINGURA DATA CE AM SCRIS SI SIGUR TE VEI REGASI IN CE AM APUS. ACEASTA ESTE MAREA DEFORMARE A GENERATIEI MELE. STIE SA MINTA SI IN CEASUL DIN URMA. VAI DE NOI. NU L-E MAI DA EXPLICATII,TE PROVOACA PROFITAND DE BUNUL SIMT PE CARE MATALE IL AI IAR EI........FIECARE INTELEGE CE VREA,IAR DACA NU-I PLACE NU AU DECAT SA SE DEA CU CAPUL PE TOTI PERETII,SA LE VINA MINTEA LA .....TALPI,DEOARECE IN LOC DE CAP AU BOSTANI !!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 16:52
De la: Silver9AM, la data 2010-12-11 16:46:03EU DOAR SINT REALIST SI DACA AM GRESIT CEA CE NU PREA CRED POT DOAR SAMI CER SCUZE PENTRU ADEVARUL SPUS ASA CUM ESTE EL. NU POT SPUNE CA SINT UN OM PREA INVATAT DAR CRED CA AM CEVA MAI MULT BUN SIMT DECIT CEI DIN GENERATIA MEA. EU SPUN DOAR UN ADEVAR CARE SUPARA PE CEI CARE SE SIMT CU BONDARUL PE CACIULA.De la: Pensionar, la data 2010-12-11 16:35:56De la: gabigabi, la data 2010-12-11 16:31:37cu javre ca tine @Pensionarule s-a instalat Comunismul in tara asta ! cu putorile carora nu le-a placut Munca si erau pirlitii satelor si oraselor Romaniei.... cu oameni dispusi sa SERVEASCA noua orinduire si sa ia de la " chiaburi " si "boieri " si sa dea la saracii de ei ....sa dea din gura proslavind MUNCA ei, putorile si lichelele neamului .....apoi tot ei, ocupindu-le casele boierilor , negustorilor, intelectualilor pe care i-au exterminat , s-au dedulcit la traiul bun devenind burghezia rosie cea care acum 21 ani a dat o lovitura de stat , trecind avutia nationala in propriul buzunar , jefuind TOT ! si tot cu oameni ca tine se edifica azi o noua orinduire , la fel de odioasa si intemeiata pe dezinformare si minciuna ,iar seful vostru e dupa chipul vostru : NU stie ce e MUNCA , NU o RESPECTA , NU-I cunoaste VALOAREA si crede ca tot ce s-a construit in tara asta s-a construit pupind mina lui Ceausecu si coanei Leana si facind trafic cu blugi si rapirea din serai !MAI CITESTE O SINGURA DATA CE AM SCRIS SI SIGUR TE VEI REGASI IN CE AM APUS. ACEASTA ESTE MAREA DEFORMARE A GENERATIEI MELE. STIE SA MINTA SI IN CEASUL DIN URMA. VAI DE NOI. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 17:06
cind a fost in Japonia base batea cimpii despre cum rezolva Romania criza cu somerii..
spusesem atunci ca javra ar fi trebuit sa discute despre cota de emisii de carbon si despre posibilitatea vinderii unei parti din cota Romaniei. ca base e o nulitate in politica externa, slujit de sluga baconschi, o vedem tot mai des la tv. ce am pierdut atunci ratind discutiile despre protocolul Kyoto am aflat acum. socant e ca in ianuarie 2009 banca Mondiala le sugerase guvernantilor sa vinda. Ce dovada de incompetenta si prostie potocalie mai vreti? Cum a pierdut România între 1,8 si 5,4 miliarde de euro venituri la buget - Cristian Socol "De multe ori auzim marota legatã de lipsa surselor de finanþare la bugetul de stat. Pentru orice propunere a unei mãsuri de relansare, rãspunsul este simplu: nu sunt bani. Dar cum sã considerãm situaþia jenantã în care din cauza lentorii instituþionale sau incompetenþei sau prostiei, autoritãþile noastre au pierdut câteva miliarde de euro bune, din cauza nevânzãrii la timp a drepturilor de poluare? Sã explic. Conform protocoalelor internaþionale, fiecãrei þãri îi este alocatã o anumitã cantitate de CO2 care poate fi emisã în atmosferã pe o perioadã de 5 ani. Pentru perioada 2008-2012, prin protocolul de la Kyoto s-a stabilit pentru România o cotã de 1,3 miliarde tone CO2 echivalent sau Assigned Amount Units (AAU-uri). Necesarul estimat de autoritãþile române pentru aceastã perioadã este de 1 miliard tone CO2 echivalent. Deci rezultã un surplus de 300 milioane to CO2 echivalent care putea fi comercializat pe piaþa internaþionalã prin Mecanismul de Comercializare a Emisiilor de CO2, stabilit de asemenea prin Protocolul menþionat. Vânzarea celor 300 milioane AAU uri de cãtre România ar fi reprezentat o importantã sursã de venituri la bugetul de stat, pentru finanþarea investiþiilor verzi, energie regenerabilã, mediu, creºterea eficienþei energetice etc. Adicã acolo unde România are nevoie. De exemplu, avem eficienþã energeticã de 3,5 ori mai proastã decât media UE27. România a tergiversat vânzarea acestor drepturi de poluare atunci când preþul era sus iar acum, când preþul este de douã ori mai mic decât în 2009, de exemplu, vrea sã vândã! Conform declaraþiilor ministrului mediului din noiembrie 2010, Guvernul României intenþioneazã sã vândã surplusul de unitãþi de poluare. În condiþiile în care în prezent piata de AAU-uri indica un pret mediu de 7 € pentru 1 tona CO2 echivalent, venitul total la bugetul de stat obtinut din vanzarea întregului surplus ar reprezenta 2,1 miliarde euro. Conform unui proiect de ordonanþã de urgenþã, banii ar urma sã fie vãrsaþi la Fondul pentru Mediu, iar 10% din valoarea fiecãrei tranzacþii va reprezenta venit la bugetul de stat. Momentul ales pentru vânzare este foarte prost din cel puþin douã motive. Preþul este acum jos din cauza unei cereri scãzute ca urmare a ieºirii lente din crizã a economiei mondiale. Iar oferta este acum ridicatã pentru cã se apropie anul 2012 – termen limitã pentru posibilitatea de a polua folosindu-se de aceste drepturi, neexistînd posibilitatea reportãrii acestora. Si pentru cã doi mari colosi Rusia ºi Ucraina încearcã ºi ei sã scape de surplusul de CO2, chiar în aceastã perioadã. Deci am fost neinspiraþi. Din nou. Daca Romania vindea surplusul de 300 milioane tone in 2008 la un pret mediu de 25 euro pe tona deci obtinea 7,5 miliarde euro. Daca Romania vindea surplusul de 300 milioane tone in 2009 la un pret mediu de 13 euro pe tona obtinea minim 3,9 miliarde euro. Daca Romania vindea surplusul de 300 milioane tone in perioada ian oct 2010 la un pret mediu de 15 euro pe tona obtinea 4,5 miliarde euro. Astazi ministerul vrea sa vanda cu 7 euro pe tona deci va obtine intre 2,1 miliarde euro Deci, dacã le-ar vinde azi, Romania a pierdut din vanzarea drepturilor de poluare astfel: 5,4 miliarde euro pentru ca nu le-a vandut in 2008 sau 1,8 miliarde euro pentru ca nu le-a vandut in 2009 sau 2,4 miliarde euro pentru ca nu le-a vandut în perioada ianuarie-octombrie 2010. ªi sã nu mi se spunã cã nu s-a ºtiut. Un raport al Bãncii Mondiale din ianuarie 2009 recomanda autoritãþilor române vânzarea acestui surplus pentru a creºte sursele de finanþare la buget ºi arãta cã ºi alte þãri au vândut deja 60-70% din suplusul lor deja! Atenþie raportul era datat ianuarie 2009. Deci multe þãri au vândut în 2008, când se putea obþine un preþ mai mare de 4 ori decât pânã acum. PS Preºedintele nostru ne spune mereu cã bugetul trebuie echilibrat, prin tãieri. Adicã un echilibru în jos. Dar de ce nu un echilibru în sus, domnule Preºedinte? Cu venituri mai mari la buget. Cu reforme structurale, cu investiþii etc De ce?"
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 17:08
Alo / mitici de bucale se plapeste bine pupatoare basescianului ???????????????????????
ciocu mic ca vine mos craciun si se aud pocnitorile batind din palme in piata revolutiei////////// Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 17:08
De la: Dorulet, la data 2010-12-11 15:11:56STIMATE CONTRIBUABIL SI EU CA CEILALTI AM O PENSIE PE CARE O DRAMUIESC CUM POT MAI BINE DAR NU AM PRETENTII. SINT DE ACORD SAMI PLATESC ASISTENTA MEDICALA CA ASA ESTE NORMAL. VAD CE VIATA AU COPII MEI SI STIU CIT MUNCESC SI DE ACEEA SIMT MIHNIT PE CEI DE VIRSTA MEA CARE NU MAI AU PIC DE LIMITA. DOAR VREM SI NU NE DAM SEAMA CA TOTUL SE RASFRINGE SI ASUPRA COPIILOR SI NEPOTILOR NOSTRI. CE ESTE RAU IN ASTA. STIU CA SI EU TIMP DE APROAPE 40 DE ANI AM CONTRIBUIT LA PENSII DAR MAI CUNOSC FAPTUL CA ATUNCI EU AM PLATIT PENTRU PENSIILE PARINTILOR SI BUNICILOR MEI. ACUM MAI STIU CA ACEASTA PENSIE IMI ESTE PLATITA DE CATRE DUMNEAVOASTRA CEI TINERI SI DE ACEEA NU MA VOI RIDICA NICIODATA CU PRETENTII PROSTESTI. IMI CUNOSC LUNGUL NASULUI SI DORESC DOAR BINELE VOSTRU AL GENERATIEI TINERE CARE TRUDITI PENTRU CA EU SA PRIMESC O PENSIE .De la: Pensionar, la data 2010-12-11 15:03:24De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:58:42De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:42:46De la: Pensionar, la data 2010-12-11 13:54:51RUGAMINTE CATRE PARINTI SI BUNICI. Sunt de putina vreme pe acest forum si deja sint scirbit de interventiile celor care nu vor sa inteleaga ca trebuie sa lase copii si nepotii sa-si traiasca viata mai bine.Fac parte din generatia iesita la pensie dupa o viata de munca, cu o pensioara mica dar sigura atata cia este si ma minunez cum pot acesti parinti si bunici sa fie dujmanii propriilor copii si nepoti. Nu inteleg cum un parinte ori un bunic poate sa ceara totul dor pentru el in timp cit copii si nepotii lor traiesc in mizerie tocmai din cauza lor. De ce nu intelegeti ca povara pensiilor voastre atirna de giturile copiilor si nepotilor dumneavoastra? Cit timp veti fi dor pentru voi mai oameni buni? De ce ati devenit atit de nemernici si nu va ginditi la apropiatii vostri? De ce nu priviti la copilasii vostrii care va platesc aceste pensii iar voi nu vreti cu nici un chip sa renuntati la statutul vostru privilegiat?Cit timp vor mai putea si ei sa va mai tina in spatele lor inconvoiat de taxe si impozite necesare pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? De ce nu vreti sa intelegeti ca nu vi se cuvine gratuitati la transport, ca nu vi se cuvine asistenta medicala atita timp cit nu platiti asigurari de sanatate? De ce vreti sa bagati in pamant pe cei dragi doar pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? Cunosc multi pensionari care traiesc in apartamente de 2 si 3 camere singuri iar copii lor stau cu chirie sau inghesuiti cu copii in garsoniere. Cit de nemernici puteti fi voi astia din generatia mea de nu aveti pic de mila de copii vostri si de nepotii vostri ingropindui intr-o viata mizera tocmai pentru ca voi vreti privilegii? Cit de mutilati sunteti mai oameni buni daca nu va ginditi la cei dragi care se chinuiesc datorita pretentiilor voastre?MAI CITITI CU ATENTIE SI SIGUR VA VETI REGASII IN EXEMPLELE DATE DE MINE. |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 17:15
De la: Pensionar, la data 2010-12-11 16:52:59De la: Silver9AM, la data 2010-12-11 16:46:03EU DOAR SINT REALIST SI DACA AM GRESIT CEA CE NU PREA CRED POT DOAR SAMI CER SCUZE PENTRU ADEVARUL SPUS ASA CUM ESTE EL. NU POT SPUNE CA SINT UN OM PREA INVATAT DAR CRED CA AM CEVA MAI MULT BUN SIMT DECIT CEI DIN GENERATIA MEA. EU SPUN DOAR UN ADEVAR CARE SUPARA PE CEI CARE SE SIMT CU BONDARUL PE CACIULA.De la: Pensionar, la data 2010-12-11 16:35:56De la: gabigabi, la data 2010-12-11 16:31:37cu javre ca tine @Pensionarule s-a instalat Comunismul in tara asta ! cu putorile carora nu le-a placut Munca si erau pirlitii satelor si oraselor Romaniei.... cu oameni dispusi sa SERVEASCA noua orinduire si sa ia de la " chiaburi " si "boieri " si sa dea la saracii de ei ....sa dea din gura proslavind MUNCA ei, putorile si lichelele neamului .....apoi tot ei, ocupindu-le casele boierilor , negustorilor, intelectualilor pe care i-au exterminat , s-au dedulcit la traiul bun devenind burghezia rosie cea care acum 21 ani a dat o lovitura de stat , trecind avutia nationala in propriul buzunar , jefuind TOT ! si tot cu oameni ca tine se edifica azi o noua orinduire , la fel de odioasa si intemeiata pe dezinformare si minciuna ,iar seful vostru e dupa chipul vostru : NU stie ce e MUNCA , NU o RESPECTA , NU-I cunoaste VALOAREA si crede ca tot ce s-a construit in tara asta s-a construit pupind mina lui Ceausecu si coanei Leana si facind trafic cu blugi si rapirea din serai !MAI CITESTE O SINGURA DATA CE AM SCRIS SI SIGUR TE VEI REGASI IN CE AM APUS. ACEASTA ESTE MAREA DEFORMARE A GENERATIEI MELE. STIE SA MINTA SI IN CEASUL DIN URMA. VAI DE NOI. E GREU DE INTELES,CE SE INTAMPLA CU TOTI OAMENII ASTIA ,DA FAPT ASTIA SUNT "SOBOLANII DE PE CORABIE " AU BENEFICIAT DE SALARII FOARTE MARI,PENSII LA FEL DE MARI DATE CA POMENI ELECTORALE DE TOATE PARTIDELE IAR CAND A VENIT CRIZA SI NE-AM TREZIT CA NU MAI ESTE DE UNDE PLATI AU SARIT CU TOTII CA ARSI CA EI VOR,SI NU NUMAI ATAT DAR VOR DIN CE IN CE MAI MULT ASA CUM AU FOST OBISNUITI....SI CUM NU MAI E DE UNDE,AU INCEPUT SA TIPE CA NU E BUN PRESEDINTELE,CA NU E BUN GUVERNUL....ETC,DACA PRIMEU IN CONTINUARIE ,ERAU BUNI TOTI !!!!!!!! IN LOC SA STRANGA RANDURILE SI SA PUNA MANA FIECARE SA PRODUCA CE STIE EL MAI BINE,S-AU APUCAT DE INJURAT SI DE JIGNIT....MATALE SA TRAIESTI SI SA STII CA SUNT SI OAMENI CARE TE APRECIAZA PT. OBIECTIVITATEA SI INTELEGEREA MATALE ,SI VB. AIA IN ORSICE PADURE MAI SUNT SI USCATURI........... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 17:20
De la: Pensionar, la data 2010-12-11 16:35:56De la: gabigabi, la data 2010-12-11 16:31:37cu javre ca tine @Pensionarule s-a instalat Comunismul in tara asta ! cu putorile carora nu le-a placut Munca si erau pirlitii satelor si oraselor Romaniei.... cu oameni dispusi sa SERVEASCA noua orinduire si sa ia de la " chiaburi " si "boieri " si sa dea la saracii de ei ....sa dea din gura proslavind MUNCA ei, putorile si lichelele neamului .....apoi tot ei, ocupindu-le casele boierilor , negustorilor, intelectualilor pe care i-au exterminat , s-au dedulcit la traiul bun devenind burghezia rosie cea care acum 21 ani a dat o lovitura de stat , trecind avutia nationala in propriul buzunar , jefuind TOT ! si tot cu oameni ca tine se edifica azi o noua orinduire , la fel de odioasa si intemeiata pe dezinformare si minciuna ,iar seful vostru e dupa chipul vostru : NU stie ce e MUNCA , NU o RESPECTA , NU-I cunoaste VALOAREA si crede ca tot ce s-a construit in tara asta s-a construit pupind mina lui Ceausecu si coanei Leana si facind trafic cu blugi si rapirea din serai !MAI CITESTE O SINGURA DATA CE AM SCRIS SI SIGUR TE VEI REGASI IN CE AM APUS. ACEASTA ESTE MAREA DEFORMARE A GENERATIEI MELE. STIE SA MINTA SI IN CEASUL DIN URMA. VAI DE NOI. ce sa regasesc, om batrin si fara minte ? ....dar tu NU ESTI PENSIONAR , e clar dupa cum scrii si ce scrii CA NU ESTI ! ce dracu-si doreste un pensionar in RO , stii ? habar n-ai ! doreste sa fie lasat in pace sa-si traiasca ce i-a mai ramas din viata , asta vrea ! NU face tururi turistice in tari exotice , n-are iahturi , Nu-i mai trebuie nici lux, nici bijuterii , nici parfumuri sau masini de marca, ptr. ca n-are ce face cu ele ! el isi doreste sa fie sanatos ca sa-si poata scoate nepotii-n parc ; sa -si ajute copiii ....tot el ! tot din pensia lui ,atit cit este ! DACA AI FI PENSIONAR ai stii asta ! ca se multumeste cu putin ....nu maninca cu 2 guri ptr. ca are ba tensiune, ba colesterol ; ba are o problema la inima sau o arteroscleroza si daca iese din casa inseamna ca TREBUIE si daca are bani de inmormintare ca sa nu cada pe copii cheltuiala , e fericit ! deci : CE VREA ATIT DE MULT un pensionar de propuneti, javre ce sunteti , EUTANASIEREA lui ? scoaterea lui din sistem ? idiotilor, tara care n-are Batrini e pierduta ! daca tu te simti NEDEMN sa-ti primesti pensia , RENUNTA LA EA , care-i problema !? sau, sinucide-te, ca sa eliberezi locul ....scaraotchi abia te asteapta ! hai, du-te la el ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 17:25
De la: gabigabi, la data 2010-12-11 17:20:06NICI NU CRED CA AI COPII. UN PENSIONAR CARE ARE COPII SI NEPOTI NU SE GINDESTE DOAR LA EL SI INCEARCA SA INTELEAGA CA DACA EL FENTEAZA PLATA ASIGURARII DE SANATATE ACESTI BANI II PLATESTE COPILUL LUI. IN CONCLUZIE CRED CA AI TRAIT DEGEABA PE LUMEA ASTA . SE VEDE DUPA CUM GINDESTI STIMATA DOAMNA.De la: Pensionar, la data 2010-12-11 16:35:56De la: gabigabi, la data 2010-12-11 16:31:37cu javre ca tine @Pensionarule s-a instalat Comunismul in tara asta ! cu putorile carora nu le-a placut Munca si erau pirlitii satelor si oraselor Romaniei.... cu oameni dispusi sa SERVEASCA noua orinduire si sa ia de la " chiaburi " si "boieri " si sa dea la saracii de ei ....sa dea din gura proslavind MUNCA ei, putorile si lichelele neamului .....apoi tot ei, ocupindu-le casele boierilor , negustorilor, intelectualilor pe care i-au exterminat , s-au dedulcit la traiul bun devenind burghezia rosie cea care acum 21 ani a dat o lovitura de stat , trecind avutia nationala in propriul buzunar , jefuind TOT ! si tot cu oameni ca tine se edifica azi o noua orinduire , la fel de odioasa si intemeiata pe dezinformare si minciuna ,iar seful vostru e dupa chipul vostru : NU stie ce e MUNCA , NU o RESPECTA , NU-I cunoaste VALOAREA si crede ca tot ce s-a construit in tara asta s-a construit pupind mina lui Ceausecu si coanei Leana si facind trafic cu blugi si rapirea din serai !MAI CITESTE O SINGURA DATA CE AM SCRIS SI SIGUR TE VEI REGASI IN CE AM APUS. ACEASTA ESTE MAREA DEFORMARE A GENERATIEI MELE. STIE SA MINTA SI IN CEASUL DIN URMA. VAI DE NOI. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 17:29
De la: gabigabi, la data 2010-12-11 17:20:06De la: Pensionar, la data 2010-12-11 16:35:56De la: gabigabi, la data 2010-12-11 16:31:37cu javre ca tine @Pensionarule s-a instalat Comunismul in tara asta ! cu putorile carora nu le-a placut Munca si erau pirlitii satelor si oraselor Romaniei.... cu oameni dispusi sa SERVEASCA noua orinduire si sa ia de la " chiaburi " si "boieri " si sa dea la saracii de ei ....sa dea din gura proslavind MUNCA ei, putorile si lichelele neamului .....apoi tot ei, ocupindu-le casele boierilor , negustorilor, intelectualilor pe care i-au exterminat , s-au dedulcit la traiul bun devenind burghezia rosie cea care acum 21 ani a dat o lovitura de stat , trecind avutia nationala in propriul buzunar , jefuind TOT ! si tot cu oameni ca tine se edifica azi o noua orinduire , la fel de odioasa si intemeiata pe dezinformare si minciuna ,iar seful vostru e dupa chipul vostru : NU stie ce e MUNCA , NU o RESPECTA , NU-I cunoaste VALOAREA si crede ca tot ce s-a construit in tara asta s-a construit pupind mina lui Ceausecu si coanei Leana si facind trafic cu blugi si rapirea din serai !MAI CITESTE O SINGURA DATA CE AM SCRIS SI SIGUR TE VEI REGASI IN CE AM APUS. ACEASTA ESTE MAREA DEFORMARE A GENERATIEI MELE. STIE SA MINTA SI IN CEASUL DIN URMA. VAI DE NOI. DECI DACA VIN (APARA-NE SFINTE ) LIBERALII LA PUTERE SI AU IN PARTIDUL LOR ASEMENEA "INTELECTUALI " ATUNCI ....D-ZEU CU MILA............. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 17:35
pensionarule,
esti un pensionar care nu plateste impozit pe pensie asa cum fac cei care au pensia peste 10 milioane. astept sa vad daca impoziteaza base si bok toate pensiile. as vrea sa se intimple asa dar nu uita ca au dat inapoi in vara (prostirea cu TVA facuta de base in stilul ba pe-a matii). chiar daca impoziteaza eu tot o sa-i injur pe base si boc - am vazut ca asta este unul din ofurile tale. aceste jigodii incalca legile la fiecare respiratie... nu o mai fa pe sfintul ... parca spuneai ca nu mai postezi... nu mi-ai spus te-ai duce cu soata ta intr-un azil deschis de base intr-unul dintre spitalele inchise? cu banii de pe casa ti-ai ajuta copii! PS; de ce s-a dus ritzi sa se trateze in Viena????? dupa cele spuse de pensionar , trebuia sa stea la coada dupa pensionarii si batrinii din Romania care dau domnule navala, cu nerusinare, la policlinici! mi-ar place sa aflu si ce gindeste un marinar despre regimul base, merge si un vinator, precum si o pensionara de la fabrica de produs sirma si cuie... vinatorul sa ne spuna si parerile Scufitei Rosii, Bunicutei si lupului ca n-am rabdare sa le citesc la toti postarile umflate cu bunatate, acceptare si speranta.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 17:39
De la: 9am049573, la data 2010-12-11 17:35:57pensionarule, TU NU AI SIMTUL RIDICOLULUI ?
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 17:58
cui sa raspund?
capului de bou sau capului de bour? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 18:05
De la: 9am049573, la data 2010-12-11 17:58:11cui sa raspund? NU, BOULUI CARE SE PRIVESTE IN OGLINDA DIMINEATA......... ATUNCI CAND TE SPELI.....DAR TE SPELI ?
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

ps. VA AJUNG 20 DE ANI DE FRECAT MENTA!
la scoala nepotilor, ia lectii de romana de la ei, nu mai freca luleaua pe aici!
) .
) si Gabi,o pensionara neindependenta si prizoniera a tuturor mogulilor,ideilor KGBului ,comunistilor ,a tot ce este rau in Romania?
),etc.De doamna Nuti nu vorbesc, ca dansa se ocupa cu turismul care ,de pe vremea lui Odiosul Tariceanu a cam scazut, dar urmeaza sa creasca in 2012 impreuna cu toata economia! O sa fie bine !
Daca nu o sa fie bine, atunci sa nu votati cumva cu liberalii, ca doar vedeti ce jale au facut in tara din 2009 pana acum ....
. Dansul,ca sef al statului (autoproclamat si acceptat de idioti!) ,este singurul care poate stabili cine munceste si cine nu !Dansul ia masuri de reformare a statului, in care daca cineva nu munceste sau nu a muncit cu advarat (ci doar a fost mimare a muncii ca in cazul pensionarilor) ,nu mai primeste bani frate sau soro !Gata cu pomenile ,banii acum ii iau doar cei care muncesc ,PDListii! .
nu, n-ai, asa esti tu !
dupa cele spuse de pensionar , trebuia sa stea la coada dupa pensionarii si batrinii din Romania care dau domnule navala, cu nerusinare, la policlinici!